
בא-בום בא-בום בא-בום. לא צריך אפילו להיות ממש בשקט. אפשר לשמוע את פעימות הלב למרחק. אני אמנם מתרגש מאוד, אבל אלו לא פעימות הלב שלי. גם לא של השחקנים שמתכוננים לעלות למשחק. אלו פעימות הלב של ניו יורק, ולמרות שבד"כ במילים "הלב של ניו יורק", אני מתכוון לג׳וש הארט, הפעם אני מתכוון פשוט לעיר עצמה. אתה יכול לשמוע את זה, להרגיש את זה בכל פינה. זה מתחיל אצלי ליד הבית בברונקס כשאנשים תולים דגלי ניקס בחצר ביתם כאילו זה יום העצמאות של הקבוצה, או בבית הספר בו אני מלמד כשהפכתי לרוקסטאר עם התפשטות השמועה שאני הולך למשחק. אבל כשאני עולה לסאבווי לכיוון "העיר", משמע מנהטן, זה הולך ומתחזק, ועם כל תחנה קצת יותר חזק. כשאני יורד בpenn station, תחנת הרכבת התחתית שיושבת ממש מתחת Madison square garden זה כבר בקולי קולות. אוהדים צובאים על העיר וצובעים את הרחובות בכחול ובכתום, צעקות let's go knicks או go new york go new york go מכל פינה וההרגשה היא שמשהו גדול בדרך, והעיר כולה בהתרגשות שיא. הלב דופק בקול גדול.
אבל יש חבורה של בערך 15 שחקנים + 10 אנשי צוות שלא מתרגשים ככה, או לפחות לא מראים את זה. סביב צוות האימון של הניקס וסגל השחקנים יכולת לשמוע בימים האחרונים כל הזמן את המנטרה שחוזרת על עצמה כמו סבבים עם איראן "אנחנו ב0-0. אין לנו 13 ניצחונות רצופים ואנחנו לא שני משחקים מאליפות. אנחנו ב0-0 והמשחק הבא, הוא החשוב ביותר, הוא היחיד שחשוב כרגע".
הקו הזה ממשיך גם במסיבת העיתונאים לפני המשחק ״אני נעול לגמרי אך ורק על המשחק״ בראון משיב לשאלה על השפעת נוכחות טרמאפ ״שלחו לי הרבה הודעות על זה, אבל אני לא מתייחס, אני וכל הקבוצה מרוכזים 100% רק במשחק״. כמה דקות אח״כ מיץ׳ ג׳ונסון עולה לדבר וגם לו ברור מה הולך להיות פה ביציעים ״זאת תהיה האווירה הכי עוינת שנתקלנו בה כל העונה. זה הפיינס. זאת ניו יורק״.
ואו-הו כמה שמאמן הספרס צדק. 10 דקות לתחילת הטקס הגארדן מתחמם עם מופע אורות שמחמם את הקהל שמילא את האצטדיון מוקדם מהרגיל ובסופו עולים שחקני סן אנטוניו לחימום שמלווה בבוז הרבה יותר מצורם. אבל זה עוד כלום לעומת הרעש עצום שעולה בעידוד כששחקני הניקס עולים להתחמם בעצמם. יכולתי להגזים בתיאור עוצמות הרעש אפילו יותר, אבל אני חייב לשמור משהו לטירוף שיהיה פה במשחק עצמו. כמעט מתחילים וכל הקהל כבר על הרגליים. כל הקהל כבר על הרגליים יותר מ-3 שעות כולל התורים אבל אף אחד לא מתכוון לשבת פה לרגע. כאמור, ההתרגשות וההתלהבות בשיאן.
אחרי הצגת שחקנים שממשיכה את קו האנרגיות המטורפות לא נשאר עוד שום דבר שמפריד בין הגארדן לבין פתיחת המשחק אז יאללה… מתחילים!!

רבע 1:
הספרס באו מפוקסים מאוד ומהרגע הראשון מראים שהם לא מתכוונים לתת לזה לברוח בקלות. הם רצים מהר ל-0-7 כולל שני דאנקים מפלצתיים של וומבי וגם כשהניקס התחילו לקלוע, הספרס לא האטו. וומבניאמה וקאסל המשיכו להוביל את התקפות הספרס ביד רמה כשעד שהניקס מצליחה לקלוע זה עולה לה בדם יזע ודמעות. אחרי 5 דקות של משחק וכשהקבוצה הביתית בפיגור 9-19 מייק בראון לוקח פסק זמן ראשון. בדקות הראשונות בחזרה מפסק הזמן הנקודות מתחלפות בין שני הצדדים אבל אז הירידה של וומבניאמה וקאסל לספסל נותנת את אותותיה והניקס מצמצמים ל17-24 כשקורנט לא מצליח לייצר אפקט בהגנה וג׳ונסון מזעיק פסק זמן עם 3:24 לסיום הרבע. בחזרה מפסק הזמן פוקס והארפר לוקחים את העניינים לידיים ועם כמה מהלכים יפים מצליחים לשים את הספרס ביתרון דו ספרתי בסוף הרבע הראשון 22-33.
רבע 2:
רבע שני נפתח בדקות הראשונות צמד כשהניקס אמנם קולעים אבל לא מצליחים לייצר עצירות ויתרון 11 הנקודות של הספרס נשמר. אחרי 2 וחצי דקות משחק ברבע במצב של 30-40 לספרס הניקס פתחו בריצת 0-8 בהובלת טאונס, אלבארדו ואננובי, מצמצמים ל-40-38 עם 8:12 למחצית ושולחים את הספרס לקחת פסק זמן. הספרס שומרים על פער קטן אך סביר והניקס עוד לא מצליחים לנצל הזדמנויות ליתרון ראשון ולא מוצאים פתרונות לקאסל שכבר עם 18 נקודות ב-14 דקות ב8-7 מהשדה. זאת בדיוק הסיבה שבראון לוקח פסק זמן 5:10 למחצית בפיגור 44-49. הניקס חייבים למצוא פתרונות לקאסל וזה מה שבראון ינסה לעשות. רצף של שלשה קשה של אננובי, בלוק מטורף שלו עם הארפר ואז שלשה מרחוק של בראנסון מול השמירה של וומבי מעלה את ניקס ליתרון ראשון ומקפיצה את הגארדן באוויר. החגיגה נמשכה בערך 10 שניות עד שוומבי קולע שלשה משלו ומחזיר את היתרון לספרס ואז גם מוסיף האלי-הופ לעשות את 50-54 לשחורים מטקסס. עבירה גסה של קאסל על בראנסון שולחת את השופטים לריוויו אבל הם מחליטים שזה לא פלגראנט וזה מדליק את הגארדן והניקס. הניקס רצים 3-14 לסיום המחצית וסוגרים מחצית ביתרון 57-63 אחרי רבע שני של 24-42 למקומיים.
רבע 3:
סן אנטוניו פותחת את המחצית השניה בריצה קטנה של 1-6 כולל שלשת אנד-וואן (פלגראנט!) של שמפייני אבל בראנסון עם סלים לא הגיוניים ואננובי שנמצא בכל מקום מכל טווח לא נותנים לספרס לפתח ממש מונמטום ושומרים את המשחק צמוד צמוד. הספרס בכל זאת מצליחים לעלות ליתרון 71-72 אחרי שלשה של וואסל אבל שתיים של אננובי ושלשה של הארט (שנמצא כרגע על 6-4 לשלוש) מחזירות את היתרון לניקס 72-76. היתרון הי יכול לעלות עוד יותר אבל ניקס עם איבוד (שלישי או רביעי הרבע כבר) ובראון לוקח פסק זמן לעשות סדר עם 6:21 לסיום הרבע השלישי. גם בחזרה מפסק הזמן המשחק ממשיך להיות צמוד כשהפעם דווקא הספרס הם אלו שמצליחים לצאת עם ידם על העליונה כשוומבי ו-וואסל מעלים אותם ליתרון 81-84. קורנט מחליף את וומבי ונוחת לא טוב על הראש, למרות שהוא נראה בסדר הספרס לוקחים פסק זמן לוודא שהכל בסדר כשהם ביתרון 3 עם 2:33 לסיום הרבע השלישי. נקודות ראשונות של שאמט וברידג׳ס ושלשת סוף שעון משוגעת של קלארקסון מביאות לניקס את המומנטום אבל בספתיחת הרבע המכריע, היתרון המינימלי דווקא של הספרס 91-92. צמוד צמוד הולכים לרבע רביעי מותח במיוחד.
רבע 4:
הניקס פותחת עם בראנסון, הארט ואננובי על הספסל כשהספרס עם החמישייה החזקה שלהם. שתי הקבוצות מתקשות בדקות הראשונות אבל בזמן שהספרס קולעים 6 נקודות הניקס לא מצליחים לייצר אף נקודה. בנוסף, הניקס עם 4 עבירות קבוצתיות בזמן שהספרס על 0 (שופטים, אהמ, שופטים). בראנסון ורובינסון עולים והאחרון עושה סל אחרי ריבאונד התקפה מהחטאה של הראשון ואלו הנקודות הראשונות של הניקס ברבע. כשהספרס ביתרון 7 כבר, וומבניאמה לוקח שלשה מרחוק וקולע אותו כשרובינסון נופל עליו ונשרקת אנד וואן. בצ׳לנצ׳ של הניקס השופטים מחליטים שרובינסון נדחף, הסף מתבטל ונשרקת עבירת תוקף של ג׳ונסון. מיד אח״ג בראנסון חודר בקלות יתרה, מצמצם ל-5 ולמרות שהמשחק נעצר רק לפני רגע בשביל הצ׳לנג׳, עכשיו תורו של מיץ׳ ג׳נוסון לקחת פסק זמן מהר מהר לפני שהניקס בכלל יחשבו לפתח מומנטום. בדקות הבאות הספרס בהובלת וומבי מצליחה לפתוח פער והמשחק נעצר כל רגע לפסק זמן או צ׳לאנג׳ ולא ממש מתפתח מומנטום. הספרס מובילים 102-108 עם 3:40 לסיום. הניקס עוד עשו מאמץ נוסף וצימצמו ל-4 בלבד אבל שלשה גדולה של קאסל השאירה את הספרס עם מרחק ביטחון. הניקס עדיין לא אמרו נושא והצליחו לצמצם ל-3 בלבד עם 33.7 שניות אבל עם מיד-ריינג׳ רגוע בצורה מרשימה העלה שוב לחמש. גמור? כנראה, אבל לא בטוח. שלשה מהירה של אננובי מורידה ל-2 בלבד עם 9.5 שניות על השעון. קאסל קולע 2 מהקו ובעצם חותם את תוצאת המשחק – 111-115 לספרס שקוטעת את רצף 13 הניצחונות של הניקס, מייצבת את הסידרה על 3 ניצחונות חוץ בשלושה משחקים וקובעת 2-1 לניקס והכל עוד פתוח.
קלעו לניקס: בראנסון הוביל עם 32 נק׳ אבל רק ב-44% מהשדה כשהוא עם 5 אסיסטים אבל לצידם 5 איבודים. אננובי במשחק אדיר של 28 נק׳ ב-13-9 מהשדה וגם עם 5 ריב׳ ו-2 בלוקים והארט עם 16 ב-10-6 מהשדה (כולל 7-4 לשלוש), 9 ריב׳ ו-5 אסיסטים. קא״ט וברידג׳ס (ולצידם גם מקברייד ושאמט) לא היו טובים מספיק.
קלעו לספרס: וומבניאמה המשיך להראות כמה חייזר הוא עם 32 נק׳ באחוזים טובים מכל הטווחים ו-8 ריב׳, 6 אסיסטים, 2 חטיפות ו-3 בלוקים. קאסל עזר לו מאוד עם 23 נק׳ גם כן באחוזים טובים, 5 ריב׳ ו-5 אסיסטים.
בראון מגיע מהר במיוחד למסיבת העיתונאים ופותח בצורה שמעולם לא שמעתי אותו ״שיהיה ברור, קואת׳ ג׳ונסון והשחקנים שלו ניצחו את המשחק, אבל לא יכול להיות שמשחק גמר נבא, במחצית. השניה קבוצה אחת הולכת 24 פעמים לקו והאחרת רק 8. אני לא אוהב לדבר על השופטים, אני לא עושה את זה בד״כ, ושוב חשוב לי להדגיש שסן אנטוניו עשו עבודה נהדרת. זה גם נכון שעשינו עבירות, אבל גם הם עשו. על כל הזריקות שלנו במחצית השניה רק 4 עבירות נעשו? באמת? זה נשמע הגיוני למישהו פה? חוץ מזה, סן אנטוניו פתחו טוב מאיתנו כל אחת מהמחציות, הם היו פיזיים יותר ואנחנו לא הקפדנו על פרטים. עם וומבי סיים עם 7 הטבעות האלי-הופ אז לא הרחקנו אותו מספיק מהצבע כי לא הקפדנו על פרטים. וגם איבדנו יותר מידי״. רק אחרי המונולוג המאוד לא אופייני הזה, התפנו זמן לשאלות ולא הרבה אחרי כבר עלו הארט וקא״ט לדבר.

שני השחקנים נראים מבואסים מאוד. טאונס עונה ראשון לשאלות ואומר שלא בגלל השיפוט הם הפסידו אלא בגלל חוסר ריכוז ואיבודים.הארט אומר שלא הייתה בעיה מנטלית והם פשוט צריכים לראות מחר את הקלטת וללמוד מהטעויות, להמשיך עם אותה גישה כי זה שוב 0-0 עכשיו (אלא מה) ושפשוט להביא את עצמם הכי טוב שאפשר בחמישי. כשהוא חוזר פעמיים על הטעות כאילו המשחק בחמישי אחד העיתונאים מתקן אותו שהמשחק ברביעי והארט עונה לו בלוקאליות קיצונית וצינית ״cool״. קשה להסביר כמה הרגע הזה הרגיש מריר.


האוויר לגמרי יצא מהריאות של הגארדן בעקבות ההפסד הזה, אבל אולי זה דווקא בסדר. אפשר עכשיו להסדיר נשימה, קצת להנמיך ציפיות, לחזור לקרקע, הרי מול הניקס עומדת קבוצה מעולה שהגיעה לפה בזכות ולא בחסד ויש לה ״שחקן איקוני״ כמו שבראון חוזר ואומר. קשה מאוד לנבא מה יהיה ביום רביעי – המומנטום אצל סן אנטוניו כרגע אבל הניקס ידעו שלהפסדי את הביתיות בחזרה יש משקל משמעותי מאוד בסדרה הזו.

עשיתי את שלי.
הכישוף עבד.
–
https://thedogtor1.substack.com/p/words-for-wemby
פושטק 🤣
תאר לך – כתוב קר, ריק, אין אופי, משעמם, מזלזל – עדיין יותר טוב מכל מה שכתבת
כולם העדיפו אותם עלייך – קצת צניעות?
תודה רבה חברים, איזה כיף לכם.
.
משחק מ-ע-ו-ל-ה! כדורסל פלייאוף במיטבו. כן ירבו.
.
ניצחון קריטי לכוחותינו, אין ספק, אבל אני בעיקר שואב עידוד מאיך ששיחקנו – קבוצתי, אחראי, שקול. ספרס בסקטבול. היו מספר דקות בסוף הרבע השני שבהן קצת איבדנו פוקוס (וגם את ההובלה), אבל התאוששנו במחצית השנייה. יפה מאד.
.
הם היו לא פחות טובים מאיתנו, פשוט קבוצה אדירה ועמוקה – משחק שקט של טאונס? אננובי מפלצתי. שאמט מחטיא בלי סוף? ג'ורדן קלארקסון עולה באוב. ידידי מיקאל ברידג'ס במשחק שקט מאד, ממש לא שמתי לב שהוא על הפרקט, מצד שני עם הפלוס מינוס הכי גבוה אצלם, אז אולי הוא משקיע בעיקר בהגנה? לא יודע. אני לא מבין למה ידידי חוזה אלבראדו לא שיחק יותר דקות, הבחור צרה צרורה עבורנו, אז אם הניקס יגבילו את דקותיו גם בהמשך הסדרה אודה להם מאד.
.
בצד שלנו משחק טוב של רוב הנפשות הפועלות. ואסל זרק מעט מדי, לטעמי, אולי פשוט מקפידים לא לעזוב אותו ואז האחרים, כשהם חופשיים, זורקים יותר. קלדון היה בסדר. דווקא דילן הארפר החטיא הרבה, יחסית לעצמו ובכלל, עם 5/18 ובעיקר 1/8 מהשלוש. לא ברור לי למה, מקווה שזו לא הפציעה שלו ביד, ושהוא יתאפס במשחק הבא. פוקס במשחק פוקסי טיפוסי – החטיא כמו משוגע עם 4/14 כולל 0/5 מהשלוש, רוב הזמן לא היה מעורב במשחק, אך ביצע מספר קטן של פעולות נכונות ומדויקות, בעיקר בסוף.
.
אין לנו שום אפשרות לוותר על אף משחק, אז פשוט נצטרך לעשות את הכל, שוב, מההתחלה, גם במשחק הבא, 48 דקות, פוזשן אחרי פוזשן. זה יהיה קשה מאד. אם נוכל לשפר את הקליעה (הלילה עם 46% מהשדה, 35% מהשלוש, 78% מהעונשין) זה בהחלט יכול לעזור.
דווקא התבאסתי שפלאמלי שוב לא ראה פרקט חביבי…
צריכים להתפקס בהוצאת כדור. יש עוד דברים לשפר…
3>
פלמילי נשאר על הספסל כי לא היו צריכים להרביץ וומבי עשה את זה בעצמו.
https://www.facebook.com/share/r/1LEt2mZfhd/
(אמרתי כבר אם השופטים נותנים הוא צריך לקחת לי אין בעיה עם זה).
שהסתיים המשחק וומבי דיבר אל התקשורת, ראית את הניצוץ של הספרס בתוכו.
משהו יציב יותר. בוגר יותר. מפוקס יותר. נונשאלאנט.
להשוות את העבודה שלו לטכנאי בקו הביוב של מארסיי באלו הרגעים.
קורות הרוח של הכדורסל של הספרס, הוא נפש שדורשת כניעה והתלכדות.
גם אם לא נקח…זו רק ההתחלה.
ניקח
איפה עידו גילרי עם הניתוח האנליטי?
הספרס יקחו את הסדרה הזאת ובענק, הניקס עשו את שלהם, היתה הזדמנות לעקוץ אליפות והם איבדו אותה. יהיו עכשיו שלושה ניצחונות של הספרס (שבתרגום האוטומטי של יוטיוב זה "טוטנאם") ואליפות ראשונה לוומבי וקאסל, שבהחלט מגיע להם. קאסל הראה היום למה הוא הרכז הכי טוב בליגה. זה לא יגמר כמו הגמר של 93, יהיה 4-2 אבל לקבוצה הביתית.
הנער יהא זה שידבור כך בבטחון וגאווה, אם כי אני חדוו לתחושותייך…
זה לא יהיה כזה פשוט.
–
משחק הבא. יש מכות.
3>
אני חושב שלא קיבלתם מספיק זריקות עונשין,
גם היה אפשר להדביק לניקס 4 עבירות יותר מהר.
לדעתי גם וומבי צריך לקבל פאול על הדחיפה/חניקה על ברונסון זה בכלל אשמת ברונסון שעמד לידו ונשם.
ובכלל שיפוט מקסים. ניצחתם אך ורק בזכות עצמכם.
אני לא מכיר את המגיב אך זה נקרא לי בציניות.
תודה רבה. ברוס באוון ישב בבית ונהנה.
ספרס לנצח 3>
איזה תענוג זה לראות את המירמור הזה😋
מחכות לנו שנים רבות של הנאה
ולמען האמת לבסוף, אני מעט מאוכזב.
הרי שניכם הייתם באולם כן? מלבד העדשה הזו ששיתפתם?
אין עוד פן אנושי? אין משהו מהרחוב? Feel Good Energy?
"תוכן"?
כזה יבש וAnticlimatic ממש מבאס.
כאילו, הלכתם לגמר נ.ב.א בגארדן בחינם וזה מה שאתה משתף על המסך?
סאאעמק. זה חרא.
או שאתם עצלנים או שבאמת לא מגיע לכם…
באהבה כפרה 3>
לאן נעלמו קורות הרוח ונפש הכניעה וההתלכדות?
וואו כמה שיט. אולי תשמור את השיט שלך לעצמך? אחלה סיקור בעיניי. איזה שטויות לכתוב שאין פן אנושי או משהו מהרחוב כשכל 5 פסקאות הפתיחה הארוכות מתארות את האווירה בעיר, ופסקאות הסיום הארוכות מתארות לא רק את דברי המאמן והשחקנים במסיבת העיתונאים אלא ממש גם את האווירה
לא מסכים.
להיות עיתונאי בגמר נ.ב.א בגארדן הערב והתמורה זה המסך הזה?
חרא. דקלון.
Don't feed the troll
חהאהאהאהא!!! פעם אחרונה הייתי פה זה כמעט שנה ואתה קורא לי טרול?!
חחחח…מעיד יותר על הנוכחות שלך מאשר שלי…
״סאאעמק. זה חרא.״
באת לכתוב ביקורת או סתם לזרוק רפש?
ביקורת עניינית. האמת.
לא ביקורת עניינית אלא שקר וח-ר-א!!! תחילת הכתבה עוסקת בפן האנושי ובאווירה וגם סוף הכתבה מתייחסת לאווירה, כך שביקורתך אינה עניינית אלא שקרית!!!
גם כן,
Don't feed the troll
מיותר.
אתה אומר את זה גם לעצמך – שאתה מגיב לשמעון טבדי?
כדי לסקר את מסיבות העיתונאים צריך להיות שעתיים לפני המשחק באולם, היום עם הגעת טראמפ אפילו שלוש שעות לפני. זה בדיוק הזמן שמתחיל הקהל להצטבר מחוץ לאצטדיון וכדי להיות במסיבת העיתונאים, אנחנו נאלצים לפספס את מה שקורה בחוץ. לגבי האווירה בתוך הגארדן – המקום שלנו ממש גבוה וזה לא תופס את הקהל טוב בסטילס. יש לי סרטונים מצוינים אבל אין פורמט פשוט להעלאת וידיאו בכתבה ואני לא רוצה להפציץ את הטוויטר שלי בסרטוני אווירה בלבד (אבל כן העליתי נראה לי שניים כאלו ואם יש ביקוש לגמרי אעלה קישורים במשחק הבא).
Honestly, I'm two hours early even if its a sophmore game in the valley…
–
לא מקבל את זה. חד משמעית.
אמנם אני כמובן "מנודה" מהופס אבל זה לא מקובל עליי.
כתב הופס שהולך לגמר נ.ב.א במדיסון סקוור גארדן , אחריי שהרבה סבתות הלכו לעולם ומתו…
ומציג לי את הדף הזה?
בחייאט.
You already know.
אבל יאללה איפה גילרי בוא נדבר על ה – Proccess
ואולי לבסוף זה מה שחסר בהופס…
אופי.
Don't know who you are and I ain't here to shit on your parade…
But Damn man…
This cold ass article?
For real?
מאכזב בעיניי. מצטער.
אם אתה מגיב כך אז אתה ח-ר-א. תחילת הכתבה עוסקת בפן האנושי. אתה יכול להגיב שהיה צריך לעסוק יותר בפן האנושי. אך להגיב כמו שהגבת זה לא שייך ולא נכון ואין קשר בין תגובתך למציאות.
I know you are but what am I?
I am Rubber and you are Glue, whatever you say…bounces off of me and sticks to you. כמה עילג.
אתה תשאר כאן ותביט במסך הזה. ב"קהילה" שלכם.
תתחנפו אחד לשני. תכניעו את הרגע ואת האופי שלכם עבור אחד ושני…
וגם בסוף, לא תהיו הספרס. 3>
תהנה מה"סיקור" הבא.
סלאמת'ק.
מייסון פלאמלי.
ניגר.
איכס איזו תגובה מבאסת
ריגשת, אני בוכה כאן מעצב.
קורא להנהלה להחזיר לך מיד את כל דמי המנוי בתוספת פיצוי. אין להם בושה אלה…
תתביישו יא עצלנים!
את הכסף!!!!!!
חחחח…
דן, סבלנות חביבי, זה רק חצי מהכתבות המשותפות.
כל אחד והסגנון שלו, רם כותב נהדר ומביא תמונה מדהימה גם של כתב וגם של אוהד שמספר סיפור מנקודת מבטו.
מבטיח לך שיש טיוטה מלאה בשטויות שלא קשורות לכדורסל בכתבה שתתפרסם אחרי משחק מספר 4.
ומעבר לזה תודה שאתה כותב המון תגובות ומעלה את הטראפיק של הפוסט.
רם כתבת נהדר והיה מדהים, מחר יתפרסמו יותר מידי שטויות מהצד שלי אז מעולה שיש מישהו שמדייק את הסיפור לעניין.
תודה חבר'ה סיקור מעולה
אהבתי מאוד את התיאור של האווירה בעיר לפני המשחק ואת האווירה בניקס אחריו
Yeah…
The Kid really captured the Moment with some Twitter Links…
3>
תודה רבה!
הסיפור נגמר, עצוב, מצער, אבל זה נגמר, זה יגמר ב4-2 לספרס
גם אם הספרס יקחו את הסדרה, קשה לי מאוד להאמין שהם ינצחו 4 ברצף.
ינצחו כמו גדולים. ינצחו את משחק ארבע ומשם הניקס כבר לא יהיו קיימים
קאסל איש המשחק הזריקה שלו מהצד הזכירה לי את קיירי בגיים 7
לפעמים נראה כאילו קאסל בדרך להדיח את סקוטי פיפן מתואר המספר 2 הגדול בהיסטוריה. איזה מפלץ
ד'חיילול הש'ויימע Para Sagracia Ombre`
Felix vs Rick…
אבות ובנייהם…
נלך לישון…
נשתעתק…
שאלות וסוגיות תרבותיות של ערך ומהות…
אירופה והעולם כנגד ארה"ב…
טעמים ופילוסופיה…
אך לבסוף שניהם אבות מצויינים.
עם בנים נפלאים.
מה רבו מעשייך ה'
וכאן עצוב שלומדים על המשחק יותר בתגובה מאשר מסיקור.
בגמר נ.ב.א במדיסון סקוור גארדן.
ואתה שם לי קישורים לטוויטר.
–
על אנרגיה ותחושה.
אך גם לומדים על המשחק ובאווירה מהכתבה!!!
הספרס מלוכלכים שזה פשוט גועל נפש. לסדרה מול OKC הגעתי כאוהד שלהם, עד הגמר מול הניקס כבר נטיתי קצת לכיוון הניקס ואחרי שראיתי מה שהולך במשחקים אני מקווה שוומבי, קאסל וכל הערסים שם יקרעו איזה גיד ויפטרו אותנו מהגועל הזה. ethical basketball my ass
חחחחח איפה כל המשוגעים האלה…
האשך, מנחם…כל הבומרים המשוגעים האלה…
הייתי בן 6 שראיתי את ריק מהורן שובר למישהוא את השיניים.
שני זריקות. Common Foul.
–
היה דם.
איזה מירמור נהדר!
שלא ייגמר לעולם🙏
כמו שסבא של פופ אמר : Они никада неће разумети
זה דווקא כדורסל טוב,קשוח. צריך להתאים את האגרסיביות אליהם אבל השופטים צריכים להיות אחידים. אם מאפשרים לוומבי לנגוח למפרק למשוך ולתת מכות בראש הכל טוב צריך שהיריבים יתמקדו לו בברכיים במאבקי כדור בלי משרוקיות שמתערבות ואז הכל טוב.
זה עדיף על הקליר פאת.
לקאסל הם מגיבים גם הניקס ומחזירים עם פאולים קשוחים וטובים.
תן לי כל יום כדורסל כזה מאשר טיילות פרידום אוף מובמנט ואוויר
לא הבנתי למה צריך לבחור בין שני קיצונים.. לא את זה ולא את ההוא אני רוצה לראות. הניקס בהחלט צריכים להתאים את האגרסיביות, וומבי צריך לקבל פתק מהרופא על מינימום שנה החלמה בבית.. ברך, אכילס.. תבחרו.
לא יודע.. "מלוכלך" זה ברוס בואן, או לו דורט, או זאזא פאצ'וליה. מי שמנסה מכוונה לפצוע שחקן.
מי שמרביץ וברוטלי, מסתכן שהשופט ישרוק לו עבירה, או שמישהו יחזיר לו מכות.
אני לא ראיתי נסיונות לפצוע, ראיתי מכות. שהניקס יחזירו ויהיה מעניין יותר.
הרבה יותר "אתי" לשבור שיניים מאשר לשבש את הנחיתה ולפצוע קרסול או ברך.
סדרה באווירה של ניינטיז.. יש דברים יותר גרועים מזה.
אז האגרוף של הערס הצרפתי לגרון של נאז ריד זה פשוט כדורסל קשוח שלא מתכוון לפצוע שחקן? נקודת המבט שלך.. מיוחדת..
כמו ההוא ש״רק רצה לדק׳הור״
הוא אכן ערס שעוסק בהשמדת ערך עצמי, אבל כנראה שזה לא כל כך מעניין אותו או את אוהדי ס"א. יחד עם זאת, נסיון לפציעת שחקן זה לא. גם זה לא: נאז ריד או ברונסון היו צריכים פשוט לדפוק לו מכות, או ליילל לשופטים.
https://x.com/ShowCaseShabazz/status/2064150806346002571?s=20
סלחו לי על הצרפתית, אבל ברונסון היה צריך לדפוק לוומבי אגרוף בפרצוף, ואולי שני אגרופים כאלה, גם במחיר של הרחקה מהמשחק
בטח אחרי שהשרוך האנטישמי צחק לו בפרצוף
חוץ מהלחיצת יד ההיא יש הוכחה אמיתית לאנטישמיותו?
אני מסכים שהספרס קבוצה קשוחה ולעיתים עוברת את הגבול. אבל אם השופטים נותנים זכותם לקחת.
לא רואה בזה בעיה.
https://www.facebook.com/share/r/1LEt2mZfhd/
תודה על הסיקור המעולה.
אווירה של גיים 7 ופוקוס של הספארס עם משחק חד לאורך כל הרבעים של וומבי וקאסל.
הניקס צריכים למצוא את הגריט מחדש. היתה הרגשה שהם בטוחים מדיי ביכולת שלהם לחזור למשחק ולא נלחמים מספיק עד לדקה-שתיים האחרונות.
המון תודה.
ושוב יותר מידי שופטים. מדהים הפער בין הספרס שעל כל מהלך באים בטענות לשופטים לניקס שפשוט באים לשחק כדורסל (כשברור לאיפה נוטה המשרוקית). 25/32 קליעות עונשין מ- 115 זה כמעט 22% מסך הנקודות. לא מעט.
קאסל שחקן אדיר אבל כל כך קשה לצפייה עם ההתנהגות שלו.
זה הבד בויז וואנבי מה אתם רוצים הוא לגיטימי משחק חזק כמו שצריך לשחק ככה צריכים לשמור. ולא קליר פאת!!
הוא דוחף עם הידיים בכל הזדמנות
נו שידחפו אותו גם.
איזה כיף לכם שזכיתם להיות שם, ולנו שזכינו לקרוא.
תודה רבה חבר'ה, נקווה שיהיו לכם עוד כמה משחקי בית השנה
תודה לשניכם ואני מקווה שלפחות נהניתם מהמשחק.
וומבי היה מצוין וגם קאסל היה טוב, אבל שוב הניקס מתפרקים כל פעם שטאונס על הספסל, ושוב היה שיפוט רע לטובת הספרס. הפעם הניקס לא הצליחו לגבור עליו
האגדה מספרת…שהשיר המפורסם של ברי מנילו…
"מנדי"…
לבעצם נועד עבור הרצבר"ג זהצו"קק"ל המנחם מענדל שניאורסון הגדול…
The Great Mandy
בכינויו…
–
עורך נפלא. מנהיג אמיתי.
הכתבים הבכירים של האתר שלו, שמים לינקים לטוויטר במדיסון סקוור גארדן אחרי שג'ימי הופה יצא מהנהר ובא לראות את המשחק…
סיקור פשוט משלהב. איכותי. עמוק. לוכד את הרגע.
https://www.youtube.com/watch?v=AvGpvQbkccE
תקשיב לשיר. מוקדש למנחם מענדל שניאורסון הנקרא הרבי מלובביץ' מ-770 בברוקלין שפגשתי פעמיים.
פעם ראשונה בגיל 4.5 ופעם שנייה בגיל 7.
אוי וומבי…
קרוב, במקור השיר נקרא ברנדי, ומנילו אפילו לא כתב אותו, הוא הקליט קאבר ורק שינה את השם למנדי כדי שלא יתבלבלו בין השירים.
רק שאף חבד"ניק לא יתפוס אותך אומר זצוק"ל על הרבי. אין להם בכלל חוש הומור בנושא – מנסיון..
דקלון הוא המלך – https://www.youtube.com/watch?v=0dHZxqJOyeQ
הולך טוב עם איילת חן
תודה על הסיקור
מקנא בכם
סידרה מדהימה
היו חסרות לי היום הנקודות של קאט וברידגס, וגם שאמט לא פגע היום. הספרס יחזרו למשחק 4 עם הרבה ביטחון
ואני בסהכ מקווה ל 7 משחקים
מה יש לקנאות? שני בחורים יהודים שהתגלה להם המזל והאפשרות לשתף דבר תוכן בעברית בנוגע לכדורסל. כלום. גורנישט. אגו. אפסות. היעדר יצירה. היעדר אומנות. לא עיתונאים. סתם ילדים מפונקים.
בושה. טפילים.
התגובה שלך מראה שאתה כלום וגורנישט ואפס וילד מפונק בושה וטפיל!!!
אם אני הייתי העורך הייתי חוסם אותך לצמיתות. לא צריך מגיבים מכניסים אווירה רעה התגובות רעות שלא קשורות למציאות.
זו הייתה כתבה נהדרת ומעניינת עם סיקור משובח והתייחסות מרגשת לפן האנושי ולאווירה לפני המשחק אחריו.
מת לראות את הישראלי שהתחיל לשנוא את וומבי לפני הסדרה מול דני.
פתאום כולם מדקלמים שהוא מלוכלך, תסתכלו פעם איך מפרקים לו את הגפיים ואיך הוא כמעט ולא מתלונן.
וכן יש לו עדיין הרבה ללמוד גם בהתנהלות מסביב אבל תנשמו הוא בסהכ ניצח את הנציג שלנו בליגה
אני
בגלל משהו מסוים?
לזכרוני פעם היית בעד הספרס במצבים ניטרליים
https://hoops.co.il/?p=327742
הוא טוב ממה שחשבתי ורציני ממה שחשבתי.
ועדיין המאפיינים הכלליים שם.
ובפלייאוף הסתבר כשחקן מלוכלך.
הוא גם הפך מאז לפני הליגה ומקבל טיפול לברון בשיפוט, שזה גם מעצבן.
אני הייתי הראשון לזהות את זה אצלך …
כנראה
אם בפליאוף התגלה אז זה כן בסדרה מול דני. נכון שהוא מרביץ יותר אבל מפרקים אותו לא פחות. וזה שהוא מרביץ יותר בפלייאוף בולט יותר כי בישראל הרוב היו נגדו בסדרה הראשונה שלו
בוא, אף אחד לא מכניס לו מרפקים או מנסה לתלוש לו את הראש מהמקום.
מקסימום תופסים אותו, שאת זה עושים כולם לכולם בפלייאוף הזה, במיוחד הספרס.
מצד שני הוא זה שעושה את הדברים הקיצוניים (ולא נענש בהתאם).
כנראה שנינו מדברים מפוזיציה ורואים יותר דברים שמתאימים לנרטיב שלנו, אני ראיתי שתולשים לו את הידיים והכתפיים בכל ריבאונד ואין שריקה והוא שותק.
אין בעיה, תראה לי דברים כאלה שעושים לוומבי
https://www.youtube.com/shorts/uC-T6DKtoVU
https://www.youtube.com/shorts/AfBSXwNJhnk
https://www.youtube.com/shorts/9PE3zLfKSEU
https://www.youtube.com/shorts/frKj3NaAHVk
https://www.youtube.com/shorts/wtgu9836fys
השני זה סתם שום דבר
תודה רם ושגב!
איזה כיף של סיקור ואני בטוח שעוד יותר כיף לכם שהייתים במגרש ממש, עם האווירה וכל מה שמסביב.
יה עוד משחק גדול, לא מבחינת כדורסל טהור אבל מבחינת מאמץ ומתח. הרגשתי לכל אורכו שהספרס בשליטה ושהניקס צריכה נס כדי לגנוב את המשחק.
כמעט קרו שם כמה ניסים אבל לא היום.
ס"א קבוצה מצוינת ומאומנת לעילא.
בצד השלילי, הם נסמכו מאוד על שלושת הגדולים שלהם – וומבי, קאסל (איזה שחקן! הגנה בלתי מתפשרת ומסתבר שכשצריך הוא יודע "לשים את העור בסל") והארפר (זה רוקי זה?!).
אבל הם חייבים תרומה נוספת מהספסל כי העומס גדול מדי.
וומבי הצליח להטביע מספר גדול של פעמים, הניקס יצטרכו לעצור את זה. מצד שני, הוא גם שם כמה שלשות אז קשה לדעת על מה להמר.
תמיד תהמר על השלשות שלו מאשר על הדאנקים שלו.
לגבי הארפר אז דווקא היום הוא לא היה מבריק וזרק המון שלשות
נכון+נכון.
אבל הארפר, גם כשהוא לא מבריק, בזכות הלחץ שהוא מייצר על ההגנה, הוא נותן המון אופציות לאחרים. כמו ברונסון בניקס.
תודה רבה!
תודה רבה
הספרס היו מפוקסים לאורך כל הערב בהובלת וומבי האדיר. זו הפעם הראשונה בסדרה שהוא נראה השחקן הטוב בפלנטה. את מרבית הנזק עשה מהאלי הופים (הניקס עשו עליו עבודה פחות טובה מהמשחקים הקודמים בלמנוע ממנו לקבל כדורים קרוב לטבעת). הוא גם שם 2 שלשות מ 4 ניסיונות והגנה מפלצתית. 2 -0 בחוץ זה סוג של משחק הדחה גם אם לא נחשב רשמית ככזה ווומבי היה מופלא בו.
קאסל היה טוב מאוד עם משחק אחראי (רק 2 איבודים), ותרם 23 נק' כולל שלשה גדולה וקריטית על הבאזר פחות מ 2 דקות לסיום שהעלתה את ההפרש ל 7 נק'.
אצל הניקס ברונסון היה בערב קליעה יותר טוב מאשר משחקי החוץ אבל עדיין לא היה יעיל במיוחד ומסר 5 אס' על 5 איב'. הארט עם משחק אולארואונד טוב שגם קלע את השלשות החופשיות. העבירה ה 2 של ברידג'ס ברבע הראשון הוציאה אותו מהמשחק התקפית. (הוא גם כך לא צריך הרבה כדי להיות אנמי).
טאונס קיבל הרבה פעמים שחקן נמוך ולא את וומבי שהופקד עליו יותר במשחקים הקודמים (קלדון שמר עליו לא מעט), והתקשה לייצר יתרון.
אננובי שם 28 יעילות. הוא היציב בשורות הניקס. משמש כקוואי לנארד רק בלי המידריינג' האוטומטי. הגנתית הוא מפלץ והשלשות מהפינה הם נשק אדיר עבורו.
אין מגיע בספורט אבל לספרס מגיע בהחלט פיגור 2-1 הזה מאשר 0-3. הם היו שם בשני המשחקים הראשונים שברחו להם מהידיים.
סדרה פתוחה למרות שהיא עדיין בשליטת הניקס אבל עכשיו הלחץ ידבר.
וואי וואי איזה משחק
בשתי הקבוצות לא רעדו הידיים
אננובי כוכב, לדעתי הניקס היו צריכים להתמקד בו יותר. עם המסה שלו והקליעה מכל הטווחים שנכנסת הוא אחד היתרונות של הניקס על הדורבנות.
בכל מקרה אני שמח שנגמר כך והסדרה מתארכת.
נראה אם תיגמר אחרת מהשיגעון הקודם – הלינסאניטי
😍
בגידת התקשורת – טראמפ מגיע למשחק ושורקים לו בוז הכי חזק שנשמע בגארדן – יותר מטרי יאנג – התקשורת מסתירה
אי.אס.פי.אן מעזים לפרסם את הרגע עם מחיאות כפיים – אין בושה בהנדסת התודעה
השיפוט נוראי
הנבא רוצה עוד משחקים בסדרה.
במשחק 4 השיפוט צריך להיות נייטרלי אחרת זה ביזיון שאין שני לו
הסדרה הזאת מדהימה כייפית תענוגית לחלוטין כדורסל קשוח של פעם.
הקשקושים שוומבי הפך לדארלינג של הליגה זה קשקושים .
אין דבר יותר טוב שיכול להיות יותר טוב לליגה מזכיה של ניו יורק זה שוק ענק זה טירוף זה הכנסות כל מי שאומר משהו אחר מקשקש את עצמו לדעת.
הספרס קבוצה קשוחה מאןד אני אוהב את זה שהם לא נכנעים. אם השופטים נוצנים להרביץ שניו יורק ירביצו גם.
אני חושב שניו יורק יקחו אבל לא אתפלא אם הספרס יעשו את זה.
באמת סדרה תענוג לא יכול לחכות למשחק הבא.
פתאום קם הטאונס בבוקר ומחליט שהוא צ׳אט ומתחיל לשבת…
מה זה היה הדבר הזה? הבושה הזו? המשחק הכי חשוב בחיים שלך על הבמה הכי חשובה ומיליון אורחים וזה מה שאתה נותן? לא מדבר על התוצאה אלא על המאמץ. כלומר היעדרו. ספתא שלי בשואה זרקה לסל יותר ממה שהוא אתמול. איזו שביקה מרגיזה ומסריחה. ההפסד הזה עליו ורק עליו.
פתאום קם הטאונס בבוקר ומחליט שהוא צ׳אט ומתחיל לשבת…
הרגת אותי חחחחחחחח חזק
מי שמנצחת את המשחק הבא תהיה האלופה. סן אנתוניו לא תחזור מ3-1 והניקס לא יחזרו מ2 הפסדים רצופים
https://www.youtube.com/shorts/Qu4kjhT29DY
🤣 🤣 🤣
🤣🤣
זה הערוץ הכי טוב
😅😅
אני לא יודע מה הפתרון אבל קל מדי להציף ולזהם את מערכת התגובות כאן
(כן, לא חייבים לקרוא, אני יודע)
רם תודה רבה. כתבה מצויינת והיה כיף להיות יחד וללמוד ולהכיר את המסג מבפנים ומבחוץ, מאוד מבחוץ, סעמק כל החסימות טראמפ האלה.
נתראה ברביעי
ההופעה של קארדי בי במחצית הייתה כלכך גרועה בכל המובנים שהייתי חייב לשים על מיוט ולהוריד את המסך. איך אינעל העולם נותנים לחרא כזה להיות משודר? בלי להעליב זה היה גוש חרא.
מבחינת הספרס פוקס והארפר יהיו חייבים להשתפר במשחק הבא.
מבחינת הניקס, הקבוצה הגיעה עם אחוזים מהשלוש ברמה של סטף כל הפליאוף,אתמול אלה היו אחוזים של דריימונד ואי אפשר לנצח את וומבי ככה.
יש מופע של קרדית האבק בי שאינו גרוע?
אני לא חובב הז'אנר אבל הייתי חייב להראות לאשתי שתסביר לי. המסקנה הייתה שזו הולוגרמה של בינה מלאכותית כי אין הסבר אחר.
תודה על הסיקור!
אחרי שני המשחקים הסופר-צמודים בטקסס, לא מפתיע אותי שהספרס עשו את ההתאמות הנדרשות וניצחו את זה. כמובן שצוות אימון ושחקנים צריכים לדעת לבצע התאמות לפני כל משחק בלי קשר לאם ניצחת או הפסדת. אבל, המוטיבציה לשנות את מה שצריך גוברת בעשרות מונים כשאתה אחרי הפסד, ובטח אחרי צמד הפסדים.
השאלה היא האם גם בניקס יצליחו לבצע כעת את ההתאמות הנדרשות, כי הפסד במשחק הבא, עם חזרה לטקסס לגיים 5, בטוח יפגעו מהותית בסיכויים של הניקס.
בסך הכל עד כה כל משחק הבטיח וקיים, שלושתם היו צמודים עד הסוף. סדרת גמר שצריכה להיכנס לפנתיאון.
שימי ריגר אמר בשידור שהוא שם שיגמר 4-2 לספרס.
ה-ווטרן צודק, לניקס לא יהיה עוד ניצחון בסדרה הזאת.
אתה מטפס על עץ גבוה בהצהרות שלך על הספרס….עוד חזון למועד.
מדוע הביטחון המוחלט הזה ?
בווינר מתפללים שהניקס לא ינצחו מחר, כי אז היחס על 4-3 לספרס יהיה מעל 100.
וומבי חזק מנטלית ומזכיר את ביאטריקס קידו אחרי מחנה הקונג פו בלהרוג את ביל, "הוא יודע לאכול עם צ'ופסטיקס". האם הניקס יכולים לנצח את וומבי אחרי שעבר את מחנה הקונג פו בסין בקיץ? לדעתי לא, שני הניצחונות בסן אנטוניו היו במזל.
מצד שני, היה גם הרבה מזל לנבחרת האנדר 19 מול צרפת בחצי גמר היורו, בדקה השלושים היה גול עצמי של הצרפתים, זה לא היה אמור להספיק, אבל אז בדקה ה58 קנצפולסקי הבקיע בנגיחה ולנבחרת היתה פתאום אפשרות לעשות בונקר קיצוני ולגרד ניצחון מול הצרפתים שהיו מהותית יותר טובים במשחק הזה. הנבחרת שרדה עד הסוף ועלתה לגמר. בגמר היה רק גול אחד, שלא הספיק, האנגלים השוו אחרי לחץ מאסיבי, ובהארכה כבר לא היה לנבחרת סיכוי.
הניצחון במשחק השני נותן לניקס את האפשרות לגנוב את הסדרה הזאת, בלי אותו ניצחון זה היה גמור לחלוטין.
הספרס הרבה יותר טובים, והטעות של הניקס אתמול, שהם נכנסו למוד של פייבוריטים למרות שהם לא.
אם הניקס ינצחו את המשחק מחר בלילה, יכול להיות שזה יגמר כבר במשחק חמש בסן אנטוניו, ואם לא, זה משחק אחד של להיות או לחדול במשחק שש. אם הניקס מפסידים מחר, אז הסדרה הזאת בדרך ל4-2 של הספרס.
בשולי הדברים, שימי ריגר מזעזע
אני לא יודע אם הוא על תקן שדר (כי הוא לא משדר) או פרשן (כי הוא לא מפרשן) או אוהד מן השורה א-לה סאלבה ברזילאי
יש לערוץ הספורט כל כך הרבה פרשנים מעולים, מה חטאנו שדווקא אותו שיבצו לנו למשחק הזה?
מי שמזעזע זה גיל ברק.
לא מבין איך נותנים לו לשדר – הוא חסר מושג (״הנה שמפאני שהתוודענו לשם הזה רק בזמן האחרון״ או משהו קרוב מאוד לזה), דוחף את הפלייאוף הישראלי בשידור, מעיר הערות מטופשות שמעצבנות את שימי, ובגדול נודניק מדי. ירון טלפז או הלפרין מצויינים ומתאימים לשידורים כאלה.
כי אנחנו אוהבים שדרנים/פרשנים ותיקים שהולכים איתנו מאז הילדות. ככה נבנית נוסטלגיה. אחר כך האנשים האלה מקבלים פרק ב״חיצים ובונבונים״ ומסמלים תקופה וגעגועים.
שימי מעולם לא היה ״פרשן״ כי בספורט לא באמת צריכים פרשן. הוא והצופים רואים את אותו סטרים והתפקיד הוא ללוות את השידור בכיף ולצבוע אותו. ואת זה שימי קשישא עושה, לטעמי, נהדר.
..
על טעם ועל ריח.. אם ב"נהדר" אתה מתכוון ל"מביך"
אמת
ממש לא מסכים, מי שמלווה את השידור נקרא שדר (שבניגוד לרדיו, לא צריך לספר לנו מי מסר למי) והפרשן עוזר לנו להבין מה רואים
לא חסרות דוגמאות לפרשנים שתורמים לשידור על באמת, מסבירים הסברים מקצועיים ונותנים רקע שעוזר להבין מה רואים, במקום לשחרר עלינו בדיחות בנות שמונים
בס"ד
תודה רבה.
הכל פתוח.
יש הרבה מאד משתנים ממשחק למשחק
1993, שיקגו מנצחת את שני המשחקים הראשונים בחוץ, מפסידה את משחק 3 ו5, ומנצחת את משחק 6 עם קליעת הניצחון של רב אלוף ג'ון פקסון. שלושה ניצחונות בחוץ וניצחון אחד בבית. בינתיים זה התסריט בסדרה הנוכחית, אם זה ימשך באותה צורה, הפעם זה יגמר 4-1 לניקס. ניצחון אחד בבית, שלושה בחוץ.
למשחק 3 הניקס הגיעה בתור הפייבוריטית הברורה, וזה פגע בה, במשחק 4 הספרס יהיו הפייבוריטים הברורים וזה נותן איזשהי תקווה לניקס.
ושוב חוזרים לשני הניצחונות הראשונים, אפשר להסכים שאם אוקייסי היתה מסיימת את שני המשחקים הראשונים ביתרון 2, הם היו מדיחים את הספרס.
זה אמור להיגמר 4-2 לספרס, אבל אולי הניקס יגרדו ניצחון במשחק 4 ויהיה עוד סיכוי קלוש לאליפות היסטורית.
שימי ריגר שם 4-2 לספרס, והוא כנראה לא יפספס.
וומבי שלנו
https://www.facebook.com/share/r/14docWrgmxG/
הנזיר-המשיח
אחלה מירמור, עונג גדול😋
תמשיך לפנק💪
היה משחק נוראי, הליגה עזרה וממשיכה לעזור לספרס כדי לנצח. אין טכניות על וומבאניימה בכלל בסדרה, 16 זריקות יותר לספרס במחצית השנייה והליגה ממש "בדקה" ומצאה שאין עוד טכנית על וומבי. הליגה רק רוצה כסף ולמרבה הצער היא מעלימה אין מהאלימות של וומבי.
https://x.com/ShamsCharania/status/2064519028022911193?s=20
שיפוט הוגן הם אמרו
https://x.com/i/status/2064536468236664877
🤑 🤮 🤣
מירמור ככה ככה
תתאמץ יותר, לא התענגתי מספיק
לא ציפיתי לתגובה עניינית מאוהד ספרס צבוע
Cry baby😭😭😭😭
תמשיך לבכות, זה מסב לי עונג😋
"הנבא לא מכור"
וומבי יכול לירות למישהו בפרצוף באמצע השדרה החמישית ועדיין להישאר במשחק
ברור שלא מכור, כולם שווים בפני החוק. וומבי פשוט שווה יותר.
תודה חברים. יופי של סיקור ומשחק נהדר
https://www.youtube.com/watch?v=WwZX5zoFgpI
KARMA IS A BEACH
ולניקס יש יתרון 2-1