מעורב הופס ליום שני בערב / מנחם לס

1. החברים הטובים ביותר…

כריס ג'נקינס מוילנובה, ונייט בריט מצפון קרולינה הם אחים בכל דבר מלבד קירבת דם. הם היו חברים בגנון, אח"כ בבית ספר, אח"כ בקבוצת הכדורסל של AAA, ובתיכון – שניהם בבתי ספר תיכוניים שונים, מאמנו של נייט היה אביו של כריס, וחצי מימי השבוע הוא נשאר לישון בביתו של מאמנו, כשהוא מחלק את חדר השינה עם כריס.

הם חברים-אחים שלא ניתנים לפירוד. הם בטלפון ובטקסט מסרים 10-15 פעמים ביום. אחד לא מחליט החלטה מבלי להתייעץ עם השני.

שניהם החליטו לנתק קשר ב-48 השעות האחרונות לפני משחק הגמר הלילה (4:18 לפנות בוקר), ולא לעשות 'הצגת אהבה ואחוות אחים' לפני המשחק. אבל שניהם טוענים שלא יהיה פשוט לשחק אחד נגד השני.

2. סטיב קאר: אין דרך להשוות בין הקבוצות

סטיב קאר, ששיחק ב-1995 עם הבולס ומאמן את הווריורס היום נתבקש להגיב על דברי סקוטי פיפין שהבולס של 1995/6 היתה מנצחת את הווריורס של היום 0-4:

אין דרך להשות. אין מקום להשוואה. תקופות שונות, כדורסל שונה.

“First of all, it’s a really hard question to answer,” Kerr said. “Not just because you’re comparing eras, but literally it’s tough for me to answer, grammatically, because I don’t know who ‘we’ is and who ‘they’ are. I’ll just say if the two teams play each other, there’s no question we can beat us and they can beat them.”

הוא הוסיף: אתן לך דוגמא. אילו שיחקנו היום עם הבולס של 1995/6 כל הבולס היו יוצאים בששה פאולים כבר ברבע הראשון בגלל "ILLEGAL HAND CHECKING". אילו הווריורס של 2016 היו משחקים נגד הבולס ב-1996, כל התקפה שלהם היו שורקים ILLEGAL DEFENSE נגדנו.

 

3. העבודה של ברוק לופז ות'דיוס יאנג נסתיימה לעונה זאת

העונה  הזאת הסתיימה עבור ברוקלין נטס.

הם החליטו להושיב את כוכבי פרונטליין שלהם ברוק לופז ות'דיוס יאנג כי מה הטעם לשחק איתם?

לפעמים זה נעשה כדי לא להחמיר פצעות קלות ששחקנים סוחבים; לפעמים זה נעשה כדי לנסות שחקנים צעירים במשחקים רציניים; ולפעמים זאת סתם מין מתנה של חופשה מוקדמת לשחקנים וותיקים שגופותיהם סחוטים מעונה ארוכה, ולמה לאמץ אותם עוד יותר במשחקים חסרי משמעות (עבור ברוקלין!).

ולפעמים, כמו הפעם, זה נעשה בגלל כל הסיבות שמניתי.

זה מראה שוב את הצורך בקיצור העונה. בשעה שלברוקלין 'לא איכפת' להפסיד, מה בקשר לקבוצות המנסות לעשות את הפלייאוף? האם צודק לתת לקבוצה כזאת 'משחק חופשי' נגד הנטס בשעה שהיריבה לפלייאוף שתתה דם (ואולי אף הפסידה!) לאותה נטס כשהעונה היתה עדיין עונה, וברוקלין שיחקה על מנת לנצח?

 

4. תנו מבט בקובי נגד הסלטיקס אמש

6. עוד אחד:

 

 

7. מי זה ת'ון מייקר?

ת'ון מייקר הוא סודני (עם אזרחות אוסטראלית שם גדל מגיל שנתיים) בן 19 שגובהו 2.14 מ' שזה עתה סיים תיכון בקנדה.

אומרים עליו שהוא שחקן עם פוטנציאל סנסציוני, טוב בהרבה ממנוט בול גם בגלל ה-BASKETBALL SENSE שלו וגם בגלל מבנה גופו שהוא הרבה יותר שרירי מהמקל הסודני הקודם.

הבעייה היא שלמרות שהוא "A STUDENT" הוא מעדיף ללכת ישר לדראפט זה מבלי ללכת לשנת לימודים במכללה. "למה עלי ללכת לשנת לימודים? אם אני איטלקי או ספרדי בן 19 שבא מאיטליה או ספרד, אני יכול ללכת ישר לדראפט. אז אני סודני שלמד תיכון בקנדה ולמה אני לא יכול?

שאלה טובה שאלת.

ה-NBA בבעייה. הליגה מחשיבה את קנדה כאילו היא חלק מארה"ב אבל היא לא. העובדה של-NBA ישנה קבוצה בקנדה לא משנה דבר.

מה היא ה-STICKING POINT? החוק אומר שכדי להיכנס לדראפט עליך להיות לפחות בן 19, ושנה אחת "REMOVED FROM HIGH SCHOOL"

והוא לא שנה "REMOVED FROM HIGH SCHOOL". אבל מה אם בכלל לא הלך לתיכון, או פרש בכיתה י"א, האם אז הוא כשר לדראפט?

קיימת עוד בעייה שצצה:

ג'ונתן אייזק הוא 2.06 מ' נפלא, שהוא נפלא בכדורסל אבל לא כל כך UPSTAIRS כנראה, או שהיה סתם עצלן (הוא השיג 1065 ב-SAT אז אהבל הוא לא!). לכן לקח לו 5 שנים לסיים תיכון.

הוא קיבל מילגה מפלורידה סטייט אחרי שסיים תיכון, אבל סוכנו טוען שהשנה החמישית בתיכון ממלאת את הדרישה של שנת מכללה, ובינינו? הוא צודק לחלוטין.

ה-NBA בבעייה. היא לא חשבה על מקרים כאלה כשהחוקים ניכנסו לספר… ההחלטה תינתן תוך שבוע.

8. הארדן רוצה את דוראנט ביוסטון

"אחי, מקומך ביוסטון. ביחד נבנה כאן אלופה גדולה" זה היה הטקסט שדוראנט מצא בסלולרי שלו מחברו הטוב ג'יימס הארדן אחרי שילשול של 41 אל תוך נשמתה של הת'אנדר.

לדוראנט (או לראסל ווסטברוק) לא היתה כמובן יד באי החתמתו של הארדן ע"י הת'אנדר, ועתה הארדן רוצה שהשניים – או לפחות דוראנט – יחשבו ברצינות על יוסטון כתחנתם הבאה. קלווין ווטקינס נמ-EASP כותב על כל מה שקורה מאחורי הקלעים בין השניים., according to ESPN’s Calvin Watkins.

בציבור הארדן משחק אותה כאילו הוא לא מחפש התחברות לחברו בת'אנדר. אבל האמת היא שהוא, ויוסטון, החליטו ללכת על דוראנט ברצינות כי הם מאמינים שאם זה לא יהיה יוסטון, זה יהיה לייקרס.

 

Durant would be Houston’s top priority /// will get his wish of a grand courtship .

9. לעשות את הפלייאוף זה 'נייס' אבל הסלטיקס רוצה יותר

 

ביירון סקוט לא נראה מאושר אפילו ביומו הגדול של קובי. הוא רצה ניצחון במשחקו האחרון נגד הסלטיקס, אבל זה לא קרה אמש:

 

בריינט היה נפלא ב-FAREWELL הזה עם 11 מ-28 ל-34 נק', הסיסון-היי שלו.

בסיום המשחק אייזיה תומאס ביקש רשות להיכנס לחדר ההלבשה של הלייקרס ולבקש חתימה מקובי, גיבור ילדותו.

בריאנט הגיב:

It’s weird,” Bryant said' but also feels sad. Last time facing the Green. But it’s been a joy to be able to go against them, to be a part of a rivalry that I watched for so long.”

כשתומאס אמר לקובי שהוא השחקן המוערץ עליו מכולם, קובי הגיב: "גם אתה היית לא רע הערב!" (תומאס עצמו קלע 26, והוביל את קבוצתו לנצחון יחד עם ה-22 של ג'יי קראודר). הוא כתב משהו על פנקס קטן שאייזיה הביא עמו, השניים התחבקו, 'AND THAT WAS THAT'.

בראד סטיבנס זכר את ההפסד ללייקרס בבית, והוא זוכר כמה שהוא לא אהב אותו, FAREWELL לקובי או לא.

. They remembered losing to Los Angeles at TD Garden in December, and they did not like it, Bryant farewell or not.

אבל סטיבנס הוסיף: "קובי היה תמיד השחקן שהערצתי מכולם אחרי פרישתו של מייקל. אני מאחל לו עתיד שיכלול כדורסל באיזו שהיא צורה".

ואז הוא הוסיף: "עם הניצחון עשינו את הפלייאוף. אבל אנחנו כולנו לא מתרגשים יותר מדי מזה. שאיפתנו היא מעתה ללכת עד כמה רחוק שנוכל בפלייאוף. כל השחקנים וצוות המאמנים מרוכז עתה בדבר אחד: להצליח בפלייאוף!"

10. ג'ימי באטלר הוציא את העוקץ מערב נפלא של הגריק פריק


מנחם לס

מנהל הופס. הזקן והוותיק מכולם בצוות. מנסה לכתוב יומית - כל זמן שאוכל!
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
48 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
KingJames23
KingJames23
04/04/2016 18:38:13

אחלה מעורב קראתי כל מילה

KingJames23
KingJames23
04/04/2016 18:38:47

מי תנצח היום בלילה?

מנחם לס
מנחם לס
04/04/2016 20:01:05
הגב ל  KingJames23

לצערי צפון קרולינה

k_700
k_700
04/04/2016 18:40:56

שאק , אייברסון והאיטריית נודלס יאו מינג בhall of fame

יותם פלדהיים
יותם פלדהיים
04/04/2016 18:42:52
הגב ל  k_700

רק הם?

no funny shtuff
no funny shtuff
04/04/2016 19:25:29
הגב ל  k_700

שאלה, בהקשר לכך שיאו מינג בהיכל התהילה-

דווייט הווארד הוא גם חומר היכל תהילה?

גלעד
04/04/2016 19:36:03
הגב ל  no funny shtuff

בטח

רועי ויינברג
04/04/2016 19:44:31
הגב ל  גלעד

1+

למרות שהוא פתאט עכשיו, הבחור עם 3 פעמים שחקן ההגנה, הצלחה קבוצתית (גמר אחד, מדלייה אולימפית), 5 פעמים אול נבא ו-8 פעמים אול-סטאר. זה חומר היכל התהילה.

רועי ויינברג
04/04/2016 18:53:16

יופי של מעורב. ת'ון מייקר זה הימור ענק כרגע, ואני לא יודע כמה הוא מוכן ל-NBA (לדעתי ממש לא). אחרי הדראפט קומביין נהיה חכמים יותר

yamani1000
yamani1000
04/04/2016 19:50:25

דוק, הכותרת "תנו מבט בקובי נגד הלייקרס אמש", זו טעות פרוידיאנית או בכוונה?

מנחם לס
מנחם לס
04/04/2016 20:02:12
הגב ל  yamani1000

פרוידנית…
אתקן

אחד העם
אחד העם
04/04/2016 20:23:46
הגב ל  yamani1000

+1

עגל
עגל
04/04/2016 19:59:24

מעורב חביב ביותר, תודה

הארפר
הארפר
04/04/2016 20:48:42

סטיב קאר התחמק בצורה אלגנטית מההשוואה. בהחלט יכול לשקול קריירה פוליטית בעתיד 🙂
הוא אולי אחד הבודדים שבאמת יכול להשוות בין הקבוצות וממש מעניין אותי לדעת מה הוא באמת חושב
הדוגמה שהוא נתן לגבי ההגנות פחות רלוונטית, אחרי חצי עונה שתי הקבוצות כבר ילמדו לשמור בהתאם..
לדעתי שיקגו לוקחים סידרה נגד גולדן סטיט בקלות.
לג'ורדן יש ממוצע פליאוף של מעל 33 נק' בכמעט 50% בלי חוק ההאנד שייק, שבטח היה עולה משמעותית עם החוק הנל

הבן השחור גלוח הראש מחוץ לנישואים של ג'ון סטוקטון
הבן השחור גלוח הראש מחוץ לנישואים של ג'ון סטוקטון
04/04/2016 22:43:32
הגב ל  הארפר

נו באמת..

האפקטיבי של קארי הרבה יותר טוב.

לג'ורדן יש 50 אחוז מול הגנה אישית. לא מול אזוריות.

אבל אולי אם יקריבו לו את הקשת…

סקוטי
סקוטי
04/04/2016 20:55:54

סטיב קר הוא סוג של גאון, כזה cool תמיד עם תשובות מדוייקות ושנונות. ולמי שלא ראה מאוד מומלץ לראות ביוטיוב מה הוא מספר במצעד האליפות ( החמישית נדמה לי) על הזריקה האחרונה באחד ממשחקי הגמר מול יוטה אחרי שג'ורדן מסר לו לזריקת ניצחון.

יניב
יניב
04/04/2016 22:26:59
הגב ל  סקוטי

אני זוכר שהייתי בשיקגו בעונה של האליפות השלישית שכולם היו באטרף על repeat the three pit והלכתי למסעדה של ג׳ורדן. הקיצר היה שם את הכדור שקאר קלע את שלשת האליפות והוא כתב על הכדור Michel who? וכבר אז אהבתי את השנינות שלו בייחוד שכל השאר רק שיבחו והיללו את ג׳ורדן

גור גולן
גור גולן
04/04/2016 21:05:14

מעורב מצוין!

קובי עם משחק אחרון מצוין נגד בוסטון אך חבל שלא ניצח. עוד כלום משחקים נישאר לנו מקובי אחד מהגדולים באמת ! שחקן שהשאיר חותם מעבר למשחק עצמו אלא כדמות פייטרית והייתה דמות למופת בכל הקשור לכדורסל. אני גם מאוד אוהב את האופי שלו אבל הרוב לא.

מסכים עם סטיב קר. קשה להשוות למרות שאני חושב שג״ס היו מנצחים 4-2.

מייק
מייק
04/04/2016 21:17:49
הגב ל  גור גולן

שיקאגו נהנתה תמיד מעזרת השיפוט .
בלי הזברות למייקל היו שלוש אליפויות פחות …
וליוטה פיניקס וסיאטל שלוש יותר .

רועי ויינברג
04/04/2016 21:26:47
הגב ל  מייק

כן כי ה-"moving screens" של דריימונד חוקיים לחלוטין

דובי
04/04/2016 22:19:02

רועי, הזהרתי אותך כבר והנה עוד פעם – זאת טענה פתטית שבעוד 15 דנה איזה טמבל צעיר שלא ראה את קארי בלייב עוד עלול להאמין לה.
פעם אלה היו הממורמרים האומללים שטענו שג'באר עשה צעדים בכל סקייהוק, אחריהם, כמו ידידנו למעלה, שייבבו שג'ורדן עשה קריירה על שיפוט מוטה.
מציע שתתן לזה לדעוך ולא נזכור לך.

הבן השחור גלוח הראש מחוץ לנישואים של ג'ון סטוקטון
הבן השחור גלוח הראש מחוץ לנישואים של ג'ון סטוקטון
04/04/2016 23:05:25
הגב ל  דובי

האמת צריכה להיאמר.

גולדן וקארי נהנים מחסימות נעות. כל הקבוצות בליגה עושות זאת. אבל בגלל שקארי וגולדן מסתמכים על הקליעה מ 3 יותר, ובייחוד אוף דה דריבל, יוצא שגולדן היא הנהנית העיקרית.

מתישהו אני מאמין שהליגה תעשה לזה סוף, והם יעשו את האדג'סמנט.

למר מנחם היקר
למר מנחם היקר
04/04/2016 23:57:39
הגב ל  דובי

ממש לא, מה שגרין עושה זו עבירה לכל דבר, למכן אין אפשרות ךעבור את החסימה, תחשוב רק מה היה קורה אם שאקיל היה עושה את החסימה הזאת? הליגה תמיד הקךה על האלופות, ובמיוחד על הכוכבים, כמות העבירות תוקף והצעדים שלא נשרקו ללברון זה מגוכח, כמו חלק מהכניסות לסל של קרי (שלפעמים הוא רץ בלי כדרור לסל בכלל), אני לא מדבר על גורדן שבו נשים את האמת על השולחן נהנה מאוד מעזרת השופטים.

מנחם לס
מנחם לס
05/04/2016 2:19:52
הגב ל  גור גולן

חבל שלא ראית את מייקל משחק

גור גולן
גור גולן
05/04/2016 22:09:36
הגב ל  מנחם לס

באמת חבל…

מייק
מייק
04/04/2016 21:15:55

קאר יודע מי שלח את פיפן להצהיר הצהרות .
ואין לו שום ענין לעורר את הפרובוקטור , או להגיב לו …
בינתיים מאחל לשארלוט הצלחה בפלייאוף למייקל פחות …

p
p
04/04/2016 21:18:47

הקלידו את התגובה כאן…

סקוטי
סקוטי
04/04/2016 22:21:38

מייק תסביר.. מי שלח את פיפן להבנתך?

Mbk
Mbk
04/04/2016 22:44:04

עם הנחיריים של פיפן אני לא אתפלא אם הוא הסניף משהו לפני האמירה האומללה שלו
אני ממש סולד מחוסר הפרגון של כוכבי העבר דוגמת פיפן ,קארים, רוברטסון לגולדן בויזס
שום שחקן משום דור לא היה מצליח לעצור את קארי של העונה
הבולס של 96 קבוצה פנטסטית אבל אם היא לא נתנה סוויפ לסיאטל היא בחיים לא הייתה נותנת סוויפ לגולדן סטייטס

עגל
עגל
04/04/2016 23:07:39
הגב ל  Mbk

או, זה טיעון מעניין (עם סיאטל). אהבתי את שון קמפ כי אנחנו בני אותו גיל. נראה לי שהיום לשנינו יש את אותו ניתור.
פיפן אוהב לצאת בהצהרות פרובוקטיביות. נדמה לי שבפעם הקודמת הוא אמר שלברון יותר טוב מג'ורדן.

למר מנחם היקר
למר מנחם היקר
05/04/2016 0:03:08
הגב ל  עגל

גם לפי דעתי לברון טוב מגורד'ן ,הרמה והמשחק השתדרגו פלאים ב20 שנה האחרונות, גורדן היה שחקן חד גוני בניגוד לאגדה הרווחת שהיחיד שעצר אותו הוא דין סמית. לברון הרבה יותר אתלטי מגורדן עם קליעה טובה יותר (לגורדן לא הייתה קליעה מ3 כלל אך בעל קליעה מצוינת מחצי מרחק), בנוסף לכך לברון הרבה יותר מגוון מגורד'ן.

למר מנחם היקר
למר מנחם היקר
05/04/2016 0:03:33

ג'ורדן כמובן.

למר מנחם היקר
למר מנחם היקר
05/04/2016 0:06:10

הדבר היחיד שנשאר ממייקל זאת הגדולה והמורשת הנצחית של השליטה בליגה ביד רמה.

מנחם לס
מנחם לס
05/04/2016 2:25:05

עם כל מסר נוסף שלך, מסתבר לי יותר ויותר שאין לך ושג בכדורסל, לא ראית שום דבר, ואתה כותב רק כדי לעורר פרובוקציות.
מייקל היה השחקן הרבגווני בתולדות המשחק – גם שחקן ההתקפה הטוב ביותר וגם שחקן ההגנה הטוב ביותר.
אבל מה אני מבזבז דיו יקר כדי לענות לשטויות של חסר מושג?

no funny shtuff
no funny shtuff
05/04/2016 5:24:10
הגב ל  מנחם לס

מנחם, אל תטרח לענות לליצנים כאלה שמנסים לעורר קצת גלים (הם לומדים מהטובים ביותר 😉). חבל על הזמן שלך.
גם אני נקלעתי לוויכוח מול איזה פרובוקטור בשקל עד שהבנתי שזה בזבוז זמן מוחלט..

Ish
Ish
05/04/2016 9:59:43
הגב ל  מנחם לס

איך שחקן ההגנה הטוב ביותר אם אפילו לא היה שחקן ההגנה הכי טוב בקבוצה שלו?

ברצינות, מייקל היה שחקן הגנה מצוין אבל לא צריך להגזים בשם המיתוס.

Ish
Ish
05/04/2016 9:56:35
הגב ל  עגל

אבל מי מכם אכל יותר המבורגרים? זו השאלה החשובה.

גלעד
04/04/2016 23:21:30

מעולה.
בחוקים של היום הבולס לא היו מתקרבים לג"ס (ג'ורדן זרק בקריירה 28% מ-3 חלק מהשנים עם קשת קצרה יותר) ופיפן מצטרף לרשימת שחקני עבר שלא מבינים כדורסל כנראה..

וקשה לי לקרוא לערב של 11/28 מהשדה ערב מוצלח של קובי בטח לא נפלא

נדב
נדב
05/04/2016 0:02:08
הגב ל  גלעד

כל אגדות הכדורסל האלה לא מבינים כדורסל ואתה כן… נו נו שיהיה בהצלחה בצבא.

גלעד
05/04/2016 0:04:45
הגב ל  נדב

הכדורסל השתנה. מי שממשיך להגיד דברים כאלה לא מבין את זה.
ותודה 🙂

מנחם לס
מנחם לס
05/04/2016 2:28:26
הגב ל  גלעד

גלעד, אתה כבר בצבא? כנראה שהאוכל שם משבש את דעתך.

ג'ורדן – בדיוק כפי שהיה – היה אוכל את כל הגליגה גם היום, ולדעתי בקלות יותר רבה בגלל שאין היום 'הנד צקינג' והשיפוט הוא היום הרבה יותר עבור שחקני התקפה ולא הגנה, בניגוד לפעם.

קאטו החכם
קאטו החכם
04/04/2016 23:50:37

קובי אולי היה שחקן נפלא ומיוחד (ואולי שחקן נפלא ומיוחד אבל עדיין אובררייטד) אבל כשמדברים על האופי שלו בואו לא נשכח שמדובר באנס, ולכן אפילו אם נניח בצד את כל הסיפורים – הדי אמינים דרך אגב – שהוא אדם דוחה הבריח והרחיק שחקנים אחרים מהלייקרס ובמידה רבה אחראי למצבים הנוכחי לא רק בגלל גודל החוזה שלו אלא בעיקר בגלל שאף אחד לא רוצה להגיע לקבוצה של קובי. אפילו אם נניח את הסיפורים האלה בצד ונשכח מהם, אז מדובר בשחקן מאוד מוכשר שהוא גם אנס, ולכן הניחו לי לתהות למה בדיוק מתכוונים כל המגיבים שכותבים שהם מעריצים את קובי ״בגלל האופי״?

נדב
נדב
05/04/2016 0:04:57

לזמיטב זיכרוני הוא לא הורשע ואמנם נחשפת לכל חומר הראיות בתיק המדובר (אחרת לא היית חורץ דין בצורה כה החלטית) אבל אם זה היה בארץ היה ניתן ליתבוע אותך על הוצאת דיבה

Ljos
Ljos
05/04/2016 1:28:08
הגב ל  נדב

התיק נסגר בפשרה שפרטיה מעולם לא פורסמו. מה שכן פורסם הייתה הודעה של קובי עצמו שבה הוא מודה שהוא "חשב שזה בהסכמה, אבל מבין היום שהיא רואה את האירוע אחרת", ושהוא מבין "שהיא מרגישה שהיא לא נתנה את הסכמתה למעשה". אפשר לקרוא בין השורות איך מתחבאת לה שם המסקנה שהגיע אליה קאטו החכם.

מנחם לס
מנחם לס
05/04/2016 2:31:37
הגב ל  Ljos

LJOS

אני א יודע בן כמה אתה, אבל כשבשעה 2 בלילה חתיכה עובדת במלון ניכנסת אתך ברצון לחדר, מתפשטת, ו יכנסת למיטתך, זה כאילו נתנה הסכמתה לזיון טוב.
אחרת היא תיכננה את כל המאורע למפרע לסחוט ממנו כמה מיליונים.

קק
קק
05/04/2016 1:38:52

סקייהוק הטיעונים שלך זה תת רמה

Berch
Berch
05/04/2016 7:13:55

מעורב מצויין לשלישי בבוקר 🙂

Smiley
Smiley
05/04/2016 11:21:22

מה שברוקלין עושים עם לופז ויאנג זה פשוט גובל בשערוריה ועלבון לארגון עצמו. מנוחה?!?! לשני אלה?!?! על מה ולמה? את מי בדיוק ברוקלין מנסים לפתח?!?!
זה פשוט להשתין מהמקפצה בבריכה. אם לופז עוד מועד לפציעות (שיקבל פחות דקות אבל ישחק) יאנג לדעתי בריא ואין סיבה לנוח, בטח שאין להם פליאוף על הראש.
זה חוסר תחרותיות במיטבה של קבוצה שאת העונש שלה קיבלה בטרייד האומלל על גארנט ופירס, בו היא מכרה את בחירות הדראפט שלה.

סגירת תפריט
48
0
נשמח לתגובה שלך.x