מה היה
לאהוד את פילדלפיה זה לא קל, אבל די מתחבר עם לאהוד את הפועל חולון בארץ. שתיהן קבוצות מעיר ליד העיר המרכזית, עם קהל גדול חובב ספורט מסוגים שונים (למי שלא יודע חולוניה אימפריה גם בהתעמלות אומנותית).
ובתחום הכדורסל, בשתי הקבוצות יש גלים של עונות פחות טובות ויותר טובות. הבעיה שגם בעונות היותר טובות שמתחילות בקול תרועה כמעט תמיד יש אכזבה בסוף העונה משטות כזו או אחרת.
בעוד בחולוניה בשנות אלפיים האוהדים זכו לשאוף את אוויר הפסגות הקסום בדמות 2 אליפויות, 2 גביעים ואליפות אחת של הליגה הבלקנית (מי ?) בפילדלפיה שממה.
אבל בעוד חולוניה יכולה להתגאות ב 2 אליפויות מקומיות לפילדלפיה יש 3 באמתחתה.
את האליפות הראשונה לקח המועדון בשנת 1955 כאשר עדיין נקרא סיראקוז נשיונאלז (והתמודדו בדרך לא מעט עם פילדלפיה ווריורס). זה היה ניצחון מותח במשחק השביעי מול פורט ווין פיסטונס כאשר זריקת עונשין של ג'ורג' קינג העלתה את הנשיונלס ליתרון 91–92 מספר שניות לסיום המשחק, ובמהלך הבא קינג חטף את הכדור מהוצאת החוץ של הפיסטונס, וסיים את המשחק בניצחון הנשיונלס. זו הייתה אליפות ה-NBA הראשונה בהיסטוריה של המועדון.
האליפות השניה הגיע ב 1967 בהובלתו של של מיסטר סטטיסטיקה, האיש והאגדה על הפרקט ומחוצה לו – ווילט צ'מברליין עם ממוצע עונתי של 24 נקודות ו 24 ריבאונדים. אחרי שהעיפו את הסלטיקס היריבה המרה בגמר המזרח הם ניצחו 4-2 את סן פרנסיסקו ווריורס.
האליפות השלישית והמתוקה מכולן (עבורי) הגיעה ב 1983. אני הייתי כמעט נער פוחז בגיל 11 ובדיוק התחלתי להכיר את ה NBA דרך הכתבות של מנחם שנתקלתי בהן ונדלקתי. השמות היו קלים לגלגול על לשוני העברית הצעירה – דוקטור ג'יי ומוזס מלון היו שמות שכל ילד ישראלי היה יכול להבין, בניגוד לשמות האירופאים שהסתובבו פה בתקופת הזוהר של מכבי תל אביב באירופה – טקצ'נקו, טיחוננקו , גאליס וכמובן קורבאלאן שלחברים שלי היה נשמע כמו קורקבן, מאכל נפוץ באותם ימים ברוטב עגבניות.
ואם נחזור ליבשת החדשה, האליפות של 83 זכורה בעיקר בזכות משפט המפתח של מוזס מלון – "פו, פו אנד פו" שמשמעותו ניצחון 4-0 בכל שלב עד האליפות. משפט כה מלא יהירות וביטחון עצמי שאפשר לחשוב שלארי בירד בכבודו ובעצמו אמר אותו….
הנבואה כמעט התגשמה ומלבד 4-1 על הבאקס בגמר המזרח האליפות הגיעה בסוויפים.
ומאז שממה עם נצנצים מדי פעם. תקופת בארקלי האליל שנתקל כל פעם בחומת ג'ורדן הבלתי עבירה משיקגו. תקופת אייברסון שהמריאה עד הגמר שם נעצרו בחומה האנושית שנקראת שאקיל אוניל ומופע הקסמים של קובי בראיינט תנצב"ה.
בשנים האחרונות ג'ואל אמביד הביא רוח חדשה של תקווה אבל גם עתה הישג השיא היה גמר המזרח מול טורונטו כשהכדור האחרון קיפץ יותר מדי ונפל בצד של טורונטו, שלקחה אליפות בהנהגתו של קוואי לנארד – המשווק הנעלם של החברה הירוקה לנטיעת עצים.
גם הגעתו של פי ג'יי טאקר לתקופה לא שיפרה את מצב הקבוצה, למרות תקוותם של זקני אולם הפחים.
השנה האחרונה הייתה שוברת לב מבחינת הציפיות מול ההישגים. פול ג'ורג' הגיעה בקול תרועה ושיחק רק 41 משחקים עם ירידה חדה בממוצע הקליעות. אמביד שיחק רק 19 משחקים והכוכב העולה טייריס מקסי ניסה להחזיק את הספינה מלטבוע עם מספרים טובים אבל שיחק רק 51 משחקים (וזכה ב cluch player of the year… לא שידעתי שיש פרס כזה).
כצפוי, היעדר הכוכבים נתן מקום לפריצה לצעירים. ג'ארד מקיין הרוקי מ 2024 זרח, אבל סיים את העונה בדצמבר בגלל פציעה. סורפרייזינג. מי שנשאר בריא וסיפק מספרים סבירים הוא קלי אוברה ג'וניור. נחמד, אבל כצפוי לא מוביל אותך לפלייאוף.
מה קורה
עזבו :
ג'ארד באטלר שנתן עונת פריצה והשתפר משמעותית ל 11.5 נקודות עבר לפניקס.
גרשון יבוסלה (אבו סלע) שהגיע בתרועה רמה מהנבחרת הצרפתית עזב לחיים הנוצצים בתפוח הגדול. הוא היה אחד מהיציבים והבריאים בקבוצה עם 70 משחקים. גם הוא שיפר משמעותית את הממוצעים שלו ל 11 נקודות בדיוק.
הידעת ? גרשון יבוסלה שיחק בעבר בבוסטון סלטיקס. ב 2017-18 עם 2.4 נקודות ממוצע לעונה ובשנה שאחרי עם צניחה קלה ל 2.3 נקודות. גם את זה לא ידעתי.
ריקי קונסיל ה IV הועזב. חייב לציין ששלוש הגרסאות הקודמות גם לא השאירו חותם. שחקן שלא נבחר בדארפט והצליח להתברג בליגה. כבוד גדול. ב 1 באוגוסט הוא חתם בברוקלין נטס.
חידשו חוזה ונשארו:
קייל לאורי בעל הטבעת עם 19 שנות נסיון בליגה, אריק גורדון עם 16, מי זוכר שהוא החזיק פעם את כל יוסטון על כתפיו העגלגלות וג'סטין אדוארדס הצעיר שלא נבחר בדראפט והגיע על חוזה דו כיווני בעונה שעברה. הוא קיבל חידוש חוזה לשנתיים, כנראה בגלל שקלע בינואר 25 נקודות בניצחון על OKC. הכל אפשרי 🙂
הגיעו מהדראפט:
בבחירה השלישית הגיע וי. ג'יי. אדג'קומב. גארד אקספלוסיבי שהגיע מהאשפתות באיי הבהמה. מהיר, זריז, קלע טוב אבל יכול להשתפר. מה שחשוב זה שהוא נחשב שחקן הגנה מעולה בעל מוטת ידיים מרשימה והוא נוטה להגיע לסלים קלים מחטיפות ודיפלקשנס. היה בורג חשוב בנבחרת איי בהמה יחד עם באדי הילד, אריק גורדון מהפיסקה הקודמת ודיאנדרה אייטון, נבחרת שהפסידה לספרד בגמר המוקדמות.
בבחירה ה 35 הגיע ג'וני ברום. ג'וני הצטיין במסגרות מקומיות ואף זכה בתארים כמו Ohio Valley Conference (OVC) Player of the Year. הוא אף זכה 9 פעמים בתואר OVC Freshman of the Week ועקף בפיסגה אחד, קנט פאריד, עם 8 זכיות. בגובה 2.08 על 107 ק"ג נקווה שג'וני יצליח לתקוע יתן ולהפוך לבורג חשוב.
הגיעו מהשוק:
טרנדון ווטפורד על חוזה לשנתיים. בגובה 2.03 על 108 ק"ג השחקן שלא נבחר בדראפט מגיע אחרי שנתיים בפורטלנד ושנתיים בברוקלין. אחרי שעבר בשנה שעברה את המחסום הדו ספרתי הממוצע בנקודות (10.2) הוא ינסה להמשיך את מגמת השיפור.
מה יהיה
בהתחשב בזה שכולם בריאים וכשירים (טפו, טפו, טפו) הליינאפ המסתמן הוא כזה:
בפוינט גארד טייריס מקסי עם קייל לאורי כגיבוי ומנטור.
בשוטינג גארד קליי אוברה עם אריק גורדון כגיבוי ומנטור.
הצעירים מפוצצי הפוטנציאל ג'ארד מקיין ו VJ אדג'קומב ימתינו ואף יקבלו הזדמנות.
בגזרת הפורוורדים נראה שפול ג'ורג' וטרנדון ווטפורד יתפסו את המשבצת כשג'ורג' משחק SF וטרנדון הכבד יותר PF. מאחוריהם יש מספר פורוורדים שמחכים להזדמנות – ג'אסטין אדוארדס שלא הגיע מהדראפט שנה שעברה והצליח לקלוע בדו ספרתי, איגור (האיום) מיליצ'יץ' הצעיר מהיבשת הישנה וג'בארי ווקר, בנו של סמאקי ווקר שהסתובב בעבר 10 שנים בליגה.
בגזרת הסנטר אמביד כמובן. הגיבוי לסנטר קלאסי הוא אנדרה דה ג'יאנט דראמונד קשישא, ובצעירים אדם בונה הניגרי מהדראפט הקודם שגדל בטורקיה ועשה היסטוריה בעונה שעבר כשחסם אבא ובן באותו משחק (תנחשו מי). מולו במאבק על העמדה נמצא את ג'וני ברום הרוקי הצעיר.
תסריט אופטימי:
כולם בריאים, חלוקת נקודות ועומסים מאוזנת שומרת את הקבוצה בחלק העליון של הטבלה לאורך העונה.
אדג'קומב תותח בהגנה ובהתקפה. ג'וני ברום מפתיע עם יכולות הגנתיות בסגנון רודמן ויעילות התקפית שמזכירה את לוקה. שאר הצעירים משתלבים היטב בשטף הקבוצתי.
בפלייאוף עוקפים את בוסטון השבורה בסיבוב הראשון ואת אינדיאנה הפיינליסטית משנה שעברה בסיבוב השני.
בגמר המזרח מצליחים לעבור את מילווקי בסדרה מותחת. בנקודה יתרון לפילי בסוף המשחק השביעי יאניס זורק, הכדור מקפץ על הטבעת פעם… פעמיים… שלוש… ויצא החוצה.
בגמר מול דנבר העייפה (שהעיפה את OKC) אמביד מצליח להתעלות על יוקיץ' והרגליים הצעירות בשילוב העומק בצבע מביאים אליפות נוספת לעיר האחרים. 4-2 לפילדלפיה בסיכום.

נוצר עם AI
תסריט פסימי:
כולם בריאים, חלוקת נקודות ועומסים שומרת את הקבוצה בחלק העליון של הטבלה שבוע שלם. אמביד נפצע בקטטה בבאר ומסיים את העונה. ממש לפני טורניר הגביע יוצא תחקיר על חבר ילדות של סטיב באלמר שפול ג'ורג' היה אמור להיות הפרזנטור של חברת חלב אם מהצומח שלו עבור 35 מיליון דולר. בפועל הסתבר שג'ורג' לא עשה שום פעילות עבור הכסף. פול ג'ורג' נעלם לחודש ומופיע בחתימה בקבוצת סצ'ואן טייגרז מדרום סין.
אדג'קומב מתברר כפגיעה בול כמו מרקל פולץ. ג'וני ברום מראה יכולות התקפיות בסגנון רודמן ויעילות הגנתית שמזכירה את לוקה.
טייריס מקסי פוצח בשביתה איטלקית מיאוש.
ג'ארד מקיין מחזיק את הקבוצה כשאתו בחמישיה אוברה, קייל לאורי, אריק גורדון ואנדרה דראמונד.
לא מגיעים לפלייאין וזוכים בבחירה ה17 בדראפט הבא.
מקסי עושה לעצמו ביי אאוט בסוף העונה ועובר לוושינגטון כי "שם יש יותר פוטנציאל לאליפות" כדבריו.

נוצר עם AI
תסריט ריאלי:
כולם בריאים, חלוקת נקודות ועומסים שומרת את הקבוצה בחלק העליון של הטבלה בתחילת העונה. פציעות פה ושם של הכוכבים לא מפריעות הרבה, הצעירים יותר למודי נסיון מהעונה שעברה וצוברים עוד קילומטראז'. עליות וירידות וברוב העונה הקבוצה תהיה במקום 3-5 בטבלת המזרח.
בפליאוף יעברו סיבוב או 2 אבל ריבוי הפציעות לא יאפשר לעבור את גמר המזרח.
אדג'קומב מתמודד על ROY ולוקח מקום שני.
לסיכום – פילדלפיה היא הקבוצה הקשה ביותר לחיזוי השנה (יחד עם שארלוט אולי). על הנייר שחקנים מעולים וקבוצה בטופ. הבעיה שגם שנה שעברה היה ככה והנייר היה כזה מאעפן שאפילו מטוס פשוט אי אפשר היה לעשות ממנו.
אני, האובייקטיבי, מקווה שתיקח אליפות
😍
מעולה ברציק. היו צריכים להטריד את אמביד וגורג כבר מזמן. עכשיו הערך שלהם ברצפה.
מה שהיה הוא שיהיה. יש מצב יתנו עונה סדירה טובה בתחזית האופטימית אבל בפלייאוף אם בכלל יגיעו לשם יקבלו בראש מכל קבוצה רצינית (יש 4 כאלה במזרח)
לדעתי הם יסיימו מקומות 5-9.
מה שהיה הוא שיהיה
אבו רזי גם אצלו התחילו סיפורי האדרה והעצמה?
אבל הוא בקצב טוב ברגע שהוא חוזר והוא יחזור לדעתי כבר במרץ הסלטיקס איום לכל דבר על כתר במזרח גם אם יגיעו לא ממיקום גבוה.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=403&docID=520490&int_source=taboola
כן, אני מעודכן ורואה את טייטום מרים משקולות כבדות שאני לא מסוגל להרים גם עם האכילס המעולה שלי. אני דיי חושש שהוא עושה הכל מהר מדיי וזה עשוי להתנקם בנו.
גם עם טייטום הסלטיקס לא יהיו בגמר המזרח. הם יעופו בסיבוב הראשון או השני.
תן לי 45 נצחונות השנה, רובם במזפח, ואהיה מבסוט.
ולחשוב שטייטום עושה את כל זה בלי המכשפה עם הלחשים שעזרה לקובי….
כבוד
🙂
ריקי קונסיל ה IV הועזב. חייב לציין ששלוש הגרסאות הקודמות גם לא השאירו חותם😅😅😅
לגבי זה…
בדרך כלל הרביעי אומר שהוא דור רביעי – לא במקרה הזה. האבא עשה ג'ורג' פורמן וקרא לכל הבנים על שמו…
😅😅
לא ידעתי, גם על ג'ורג' פורמן. גדוללללל
טריק מעולה לעצלנים. אבל לדעתי זה מבלבל את האמא
🤣
WTF
כבוד על הפוסט ועל התמונות. הלוואי והמועדון היה ראוי לכזאת סקירה.
ההנהלה של הסיקרס היא רקובה ולכן שום דבר ורעל בחדר ההלבשהטוב לא יצמח שם.
אתה צודק, מבחינת כישרון יש לפילי חומר שחקנים לסיבוב שני. מעשית, אני לא חושב שנראה אותם בפליאוף.
אמביד פרש וכל רגע שלו על הפרקט זה נזק לקבוצה
אמנם אהבה שלי לטמביד לא קיימת אבל מעדיף לא לזלזל בו כי הוא עוד ישתיק את כולנו.
ישמצב. אבל מבחינתי לכל וינטאג' אפשר לעשות קאמבק….
קשה להיות אופטימים לאור העונה האחרונה והעובדה שלא ברור מתי ג'ורג' ואמביד יהיו כשירים ועכשיו שגם מקיין נפצע שוב. האצבעות שלו כנראה רגישות בגלל שימוש יתר בטיק טוק.
😅😅😅
אגב שכחת את גריימס שעוד לא חתם אבל זה לא שיש לו מקום אחר לחתום בו.
מיליצ'יץ' נחתך.
ושחקן הקלאץ' של העונה היה ג'יילן ברונסון.
צודק עידו, לא מוצא איפה ראיתי את זה
ב 2024 הוא לקח השחקן המשתפר ואת פרס הספורטיביות. וזהו.
ובקשר לגריימס ומיליצ'יץ' גם נכון, כתבתי את זה לפני איזה שבועיים וקיוויתי שלא יהיו שינויים גדולים, פרד ואן וליט סטייל…..
לא יודע, נראה לי שהריאלי שלך אופטימי בהגזמה.
אמביד סיים את הקריירה, לתחושתי, ואיתו כך גם פילי. פלייאין וגם זה בלחץ זה פחות או יותר התקרה שלהם.
למה לזלזל, למה?
יהיו בחצי גמר המזרח לפחות.
זה הכל טקטיקה שתחשוב ככה, שכולם יחשבו ככה… יהיו שאננים ויקבלו בראש
😍
פריוויו אוהד לפנתיאון עם הרבה ווישפול-תינקינג.. עם מקסי אוברה מק'קיין אדג'קומב וגריימס שעדיין כאן יש לפילי קו אחורי שלפחות על הנייר מלא בכישרון. צפונה משם ב PF וב – C שממה, בטח כל עוד אמביד לא חוזר להיות שחקן כדורסל ולמרות שבונה וברום שחקנים נחמדים. בפורומים של אוהדי פילי יש אופטימיות זהירה לגבי העונה שקצת נכבתה עם הפציעה של מק'קיין באצבע, אבל בגדול כל עוד הסגל תקין בריאותית יש לנרס עם מה לעבוד.
כבר נמאס לשמוע את הקשקושים המביכים על הפרוסס (לפני עשור!) קארמה רקבון ושאר ירקות אבל מה שכן כדאי למצוא לאמביד וג'ורג' בתים חדשים בהקדם (אהלן שמעון..).
תודה ברץ'
מקסי עושה לעצמו ביי אאוט בסוף העונה ועובר לוושינגטון כי "שם יש יותר פוטנציאל לאליפות" כדבריו. – קורע ביותר.
ניתוח משובח.
צריך להתייחס לאמביד כמו לקוואי. שניהם שחקני עילית שהם בריאים, אבל הנחת היסוד צריכה להיות שהם פצועים / לא קרובים לשיאם עד שהם יוכיחו אחרת. כל עוד זה המצב יש תקרה ברורה לפילי שהיא סיבוב שני.
תענוג צרוף, תודה רבה ברץ'.
.
את התרחיש הפסימי צריך להדפיס (טכנולוגיה מפעם), למסגר (טכנולוגיה מפעם), ולתלות על הקיר (עדיין יש כאלה).
.
גם זה גדול – "ריקי קונסיל ה IV הועזב. חייב לציין ששלוש הגרסאות הקודמות גם לא השאירו חותם"
:-)))
.
לגופו – לדעתי יהיה בין הריאלי לפסימי, כי שני הכוכבים בלתי בריאים באופן קונסיסטנטי. בבחירת דראפט גבוהה ננוחם.
פול גורג כבר לא "כוכב"…
הגופה החנוטה של לאורי עדיין בפילי ונרס יתאבד איתו שוב
הערך הכדורסלני היחיד שנשאר ללאורי זה להימרח על הפרקט ולהסתכל על השופט
אתה לא ממש צודק… לאורי הוא גם פרשן טלוויזיה החל מלפני שבוע בערך….
😎
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יאפ
הוא יצטרך לראיין את עצמו?
בס"ד
אליפות זה תסריט דמיוני, לא אופטימי.
למזלם הם במזרח, אז יש סיכוי לפלייאוף.
לא רואה אותם עוברים יותר מסיבוב אחד.
חי וקיים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תודה רבה, היה טוב וטוב שהיה.
אפשר פרוויו גם בשנה הבאה?
אין בעיה, תגיד מתי אתה רוצה אותו
האמת שזה תלוי בזה שפילי תסריח את הפרקט השנה…. ואז (שוב) אף אחד לא ירצה לכתוב עליהם
😎
כתבה מעולה. הלוואי שהקבוצה הייתה כל כך טובה.
הבעיה מס 1 של פילי באה מההנהלה דריל מורי הזיק לקבוצה הוא חולה הצלחות מיידיות,אוהב טריידים בומבסטיים. יוסטון עלו על דרך המלך לאחר שזרקו אותו. הוא הביא את גורג שחקן שהקליפרס ויתרו עליו בחינם.הוא דפק לקבוצה חוזה שמביא ויביא צרות גם בעתיד.
הקבוצה בנויה יפה בשכבות כמו מרזולן איכותי.הבעיה פציעות ניסיתם לאכול פעם מרזולן פצוע?או לטעום סחלב קר? הם סברינה שאכלו לה את הדובדבן ממזמן. הקצפת טובה אבל די כבדה.
בהצלחה!
אתה צריך להפנט ביצה להטיל תרנגולת בבנק.
מילה על המאמן? או שזה כבר לא חשוב בנבא.
התחזית האופטימית היא שהסיקסרס יתחילו להריץ את הרוקיז שלה
במקום לבנות על שחקנים שגומרים את העונה לפני שהתחילה.
–
הרוקי נראה לפחות מבחינה אתלטית פרוספקט ברמה של איגודלה,
אפשר להריץ כאן עונה טובה גם אם אמביד נופל לפני הקריסמס.
צודק לגמרי, פרח מזכרוני
יש לי חיבה גדולה לניק נרס, מקווה שהעונה יהיו לו כלים בריאים להצליח
🙏
וותיקים פצועים מדי, ונראה שבלי חשק, אבל לפחות יש שלישייה צעירה ומבטיחה עם מקסי, מקיין ואדג'קומב (שלדעתי יפתח ב-2 כי אין אופציות אחרות והוא העתיד).
פול ג'ורג' חותם בסין זה אופטימי בהגזמה עבור אוהדי פילי
מעולה ומצחיק – שלא כמו הקבוצה.
יש איזה מידע קונקרטי לגבי המצב הבריאותי של אמביד? כולם מתייחסים אליו כגוויה (לא) מהלכת, אבל למה בעצם?
בעונה שעברה הוא שיחק 19 משחקים. בזו שלפניה הוא שיחק 39 משחקים..
עכשיו מצאו פתרון: את הברכיים כבר לא ישקמו (מיניסקוס, ניתוח ארתוקוספיה, שוב מיניסקוס נפיחויות, שוב ניתוח ארתוקוספיה, החמרות, השבתה ..), אז פשוט נוריד 15 ק"ג והברך פחות תתאמץ. תיאורתית זה נכון כמובן, קפיצה ונחיתה מעמיסה על הברך כ 8 פעמים את משקל הגוף, אז 10 ק"ג פחות = עד כ 80 ק"ג פחות עומד על הברך בנחיתה, וזה משמעותי, אלה שלבחור יש עבר לא נעים עם הברכיים. אולי יפתיע. הלוואי, למזרח זה רק יעשה טוב.
מתאמן עם הקבוצה ובאמת נראה קצת יותר רזה. לא יודע מעבר לזה
תודה רבה על פריוויו מעולה.
קבוצה מבאסת, על הנייר הם טובים (כי ש כוכבים ויש צעירים ורוקיז מבטיחים…)
הבעיה שהנייר לא משחק כדורסל, וגם ה"כוכבים" כמעט ולא…
ולכן כנראה יגיעו לפלייאוף (בכל זאת, במזרח) ושם הם כבר תלויים בפציעות ומצ'אפ, אבל לא עוברים סיבוב שני.
ניסיתי לשמור על רוח פתיחת העונה, בסגנון ציון רזה ואתלטי, בן סימונס קולע שלשות וכו'
🙃
תודה ברץ'. כיף לקרוא.
הייתי אומר שהתקרה שלהם היא מה שחשבתי שיקרה בעונה שעברה, כלומר סיבוב שני, הפסימי זה עוד עונה כמו הקודמת, והאופטימי זה משהו באמצע, כלומר פלייאוף (אולי דרך הפליי-אין) והדחה בסיבוב הראשון
מעולה ברץ'. סימני השאלה הבריאותיים של אמביד וג'ורג' מעל הכל.. משהו בין ריאלי לפסימי…
תודה רבה ברץ׳.
קבוצה שהמילה המתאימה לה היא קארמה.
אגב, הם לא הגיעו לגמר המזרח – ההפסד לסל של קוואי בגיים 7 היה בחצי גמר המזרח (2019)
אתה צודק…. בגמר המזרח הייתה מילווקי
אבל בלב זה כאב כאילו זו אליפות היקום
היורוליג מאמץ את חוקי הwwe?
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=405&docID=520569
פריוויו משובח
פילי הייתה אכזבת העונה הקודמת
הקבוצה לא מסוגלת להתרומם ולשבור את תקרת חצי גמר המזרח
אמביד בדרך להיות MVP שלא הגיע לגמר ליגה, רשימה מכובדת לצד דרק רוז וסטיב נאש
קח נתון שאולי לא ידעת, פר 100 פוזשנים אמביד מחזיק בממוצע הנקודות הגבוה בהיסטוריה של הליגה….
תודה מידן
שומר את המידע הזה לאופטימיות של פרוויו העונה הבאה….
😍
תודה על הפריוויו. לאמביד כבר מזמן אין ברכיים וג'ורג' גמור (כמו התאום שלו בק'ליפרס). סיבוב ראשון בפליאוף בלחץ.
פריוויו נהדר. צחקתי בקול
לדעתי הכיוון שההנהלה לקחה הקיץ הוא של השקעה בעתיד (ויתור על יאבוסלה ובעצם על עמדת ה PF, בחירה בויג'יי) אז אני צופה עונת טנקינג. תסריט אופטימי – אמביד משחק נהדר עד הדדליין, נמכר ביוקר נפצע ופורש…
וואו, איזה חיה היה מוזס מלון.
אני חושב שהם יהיו בסביבות הפלייאין.
אני חושב שאמביד כמעט לא ישחק ומעשית סיים את הקריירה.
תודה על הפריוויו המצוין.
פריוויו משובח עם היי לייטס לרוב. שכויח!
שום סיכוי לאליפות. גמר מזפח גג של הגג וגם פה עפתי על עצמי
תודה ברץ'
אין לי מקום אחר לכתוב אז עלה היום דיווח מספר 5 של פאבלו טורה על קוואי באלמר והקליפרס ואילו קוואי וה-GM משקרים במדיה דיי במצח נחושה
תודה ברץ'! נהניתי לקרוא