פריוויו פלייאוף 2025: קליבלנד קאבלירס (1) – מיאמי היט (8) / דור בלוך

פריוויו פלייאוף 2025: קליבלנד קאבלירס (1) – מיאמי היט (8) / דור בלוך

קליבלנד:

מאזן: (18-64)

חמישיה: גרלנד, מיטשל, אלן, שטרוס, מובלי

ספסל: ג'רום, האנטר, וייד, אוקורו

חוזקות: ובכן, הם קבוצת כדורסל טובה יותר. אם אתם רוצים דברים ספציפיים, הקאבס הם קבוצת ההתקפה הכי טובה ויעילה בליגה העונה, הם במקום ה-2 באחוזים לשלוש ומהשדה, והגיוון ההתקפי שלהם נהדר עם 8 שחקנים שקולעים מעל הממוצע ל-3. אפילו בצד ההגנתי, הפחות טוב שלהם והיותר טוב של מיאמי, הם מדורגים וההיט מדורגים 9.

חולשות: הקאבס הם קבוצת ריבאונד חלשה, בעיקר בריבאונד ההגנה שם הם בין 10 האחרונות בליגה. מובלי יצטרך לעשות קפיצת מדרגה כאן כדי להצדיק את ההשוואות לגארנט ולא לאפשר למיאמי להשיג הזדמנויות נוספות.

מיאמי:

מאזן: (45-37)

חמישיה: הירו, בארקס, וור, אדביו, וויגינס

ספסל: יוביץ', דנקאן, רוזייר, חאקז, מיטשל

חוזקות: להיט יש שני שחקנים שהם לג'יט שחקנים מובילים בליגה הזאת בדמות הירו ואדביו ואת אנדרו וויגינס שבריצה של גולדן סטייט לאליפות הראה שהוא מסוגל להיות כינור שלישי בקבוצה שרצה לאליפות, אבל החוזקה והיתרון הגדול של מיאמי הוא ספולסטרה, והתרבות של הקבוצה הזאת בלעדיהם אין שום סיכוי שהסגל הזה שבלי באטלר באמת יש בו מעט מאוד היה בכלל מגיע לפלייאוף, אפילו במזרח החלש.

חולשות: נקודות מהשחקנים המשלימים, בסופו של דבר אפשר לצפות מהירו לעשות הרבה, אבל אי אפשר לצפות ממנו לעשות הכל. אם יש פוטנציאל מעניין בהקשר הזה הוא דביון מיטשל שהפגין בפלייאין יכולת קליעה טובה ברגעי המאני טיים. באופן כללי, משחק ההתקפה של ההיט לא מספיק טוב כשהם דורגו 21 בעונה הסדירה, ואפילו בפליי-אין בו הם ניצחו 2 משחקי חוץ, זה היה בעיקר בזכות ההגנה ועם ההתקפה הכי פחות טובה מבין אלו שניצחו משחק אחד לפחות בטורניר.

ניתוח מצ'אפ:

היזהרו מלהמר על סוויפ, מיאמי עם 7 נצחונות מ-8 משחקי החוץ האחרונים שלה, היזהרו גם מלחשוב שההיסטוריה עם הריצות הארוכות של מיאמי תחזור על עצמה, אחרי הכל באטלר לא הולך להיכנס דרך הדלת במהלך הסדרה הזאת (אלא אם הווריורס יעופו מהר מול יוסטון ואז אולי הוא יבוא לצפות…).

קליבלנד היא אחת מקבוצות ההתקפה הטובות בליגה, אולי הטובות בהיסטוריה, עם ים כישרון ואפשרויות רבות להכאיב לך מבפנים ובמחוץ, הסדרה הזאת היא בשבילה בעיקר הזדמנות טובה להתכונן לקראת יריבות חזקות יותר.

הימור: קליבלנד ב-5

הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
16 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
עמיחי קטן
20/04/2025 8:52:14

תודה דור.
בבראקט שלי רשום סוויפ, אבל יש מצב שמיאמי ינצחו פעם אחת

עמיחי קטן
20/04/2025 8:54:09

בעצם התבלבלתי ורשמתי הפוך – בבראקט שלי רשום 4- 1, אבל יש מצב שיהיה סוויפ

NBA בדם
20/04/2025 10:20:32

תודה רבה
הבדלי הכוחות גדולים מדי כדי שיהיה סיכוי סביר לסדרה צמודה. קאבס ב 4 משחקים.

Amitlahev
20/04/2025 10:48:58

תודה רבה. ג'נטלמן סוויפ

Berch
20/04/2025 11:32:18

תודה על הפרוויו
סוויפ ג'נטלמני נשמע כמו תרחיש אופטימי לאוהדי מיאמי
🤭

דוקטור רזי הופמן
20/04/2025 14:11:19

אני עם הג'נטלמני וחצי, בכל זאת ספולסטרה!

מנחם לס
20/04/2025 14:30:36

תודה דור. לקאבס יהיה קשה מאד

הבן הממזר של דנילו גלינארי

מיצל יגיע עם המטאטא להירו

jefffoster10
20/04/2025 16:14:03

לא יודע, אני חושב שמנפחים את ההיט קאלצ'ר הרבה יותר מדי עד שזה נהיה בולשיט. לא שזה לא קיים, אבל עשו מזה הרבה יותר ממה שזה, וגם ההיט קצת התחילו להתאהב בתדמית הזו ולהאמין למה שמספרים עליהם.
באם ו-וויר זה צמד גבוהים שדווקא יכול להקשות על מובלי ואלן, מצד שני יהיה קשה מאוד להחביא את הירו מפני מיטשל וגארלנד, ובלי הירו אין להתקפת מיאמי ממש מה למכור. אני מצפה שדביון מיטשל יתן סדרה נאה שתסדר לו חוזה שמנמן בעוד שהאקז לא יהיה פקטור בדרך לקבוצת תחתית שתהמר עליו בקיץ.
קאבס בחמש אבל בלי בלואו-אאוטים, כך שכבוד ה"קאלצ'ר" יישמר.

The Ljos of the Rings
20/04/2025 19:40:37
הגב ל  jefffoster10

אני מקווה מאוד בשביל האנשים בתוך המועדון של מיאמי שהם מבינים שהקאלצ'ר הזה זה נטו תרגיל שיווקי. להתחיל להאמין בדבר הזה באמת זה מתכון להתרסקות ארוכה, איטית וכואבת.

Florida man
20/04/2025 16:26:13

קליבלנד יעברו אחרי שנמרר להם את החיים ב5-6 משחקים. המפתח הוא וויגינס- אם יתן סדרה ראויה אז יכול להתפתח פה משהו. ספו יידע להסתדר עם מיצ'ל.

דוקטור רזי הופמן
20/04/2025 17:32:19
הגב ל  Florida man

+1966

Don
Don
20/04/2025 16:42:29

קאבס ב6 או ב7.
בגלל שזה ספו ומיאמי.

מאנו דה מאן (לשעבר מיקי)

לקליבלנד יהיה קשה יחסית לסדרה עם קבוצת מקום 8 טיפוסית, אבל קל יחסית לסדרות של קבוצות שנתקלו במיאמי ממקום 8 בשנים האחרונות.
.
מה שכן – קליבלנד צריכים לשמור על הבריאות, ולא לקחת סיכונים עם מספר הדקות של השחקנים המובילים שלהם
.
אני מניח שזה יוצא 4-5 משחקים.

אהרון שדה
22/04/2025 17:08:59

מיאמי לא קוטלת קנים אבל חסר באטלר שכזה קליבלנד ב 6 יתר קשה מהמצופה למרות הטיול במשחק 1

ירון, החלום
ירון, החלום
24/04/2025 16:43:59

בס"ד
תודה רבה.. לקליבלנד יקחו ב 4, גג 5