
תשעה משחקים מגוונים בעוד ערב גדוש בדרכנו אל הפלייאוף. הפריוויו הערב בחסות שני הגולשים היחידים בהופס אשר חולקים כינוי שמקורו שחקן שנבחר בדראפט 1999.
2:00 אינדיאנה פייסרס (25-34) – יוסטון רוקטס (24-37)/ jefffoster10
מקום 5 במזרח מארחת את מקום 5 במערב. הרוקטס מפסידים יותר מדי משחקים שהם צריכים לנצח (סקרמנטו, יוטה בחמשת האחרונים), ורק בזכות צבר הפסדים על חודה של נקודה של ממפיס, צמרת המערב לא בורחת להם (אגב, למקרה שלא שמתם לב – הלייקרס טיפסו כבר למקום השני במערב). הפציעות מדברות אבל זו גם הבוסריות של הקבוצה הזו. פלייאוף יהיה להם, אבל אני בספק אם הם יכולים לעבור את הסיבוב הראשון – הפלייאוף הזה יהיה להם שכר לימוד.
הפייסרס מגיעים אחרי מאזן חצוי בארבעת האחרונים, עם הפסד מתקבל על הדעת לנאגטס ואחד קצת פחות מתקבל על הדעת למיאמי, כאשר בשניהם הפייסרס סופגים 125 נק'. פלייאוף יהיה לפייסרס, אולי אפילו ביתיות בסיבוב הראשון (מאזן זהה כרגע לזה של מילווקי), אבל עם הגנה כזו יהיה קשה לשחזר את העונה שעברה, לקראת כמה החלטות מעניינות בקיץ.
אצל הרוקטס תומפסון, שנגון, ברוקס ו-ואן פליט כרגע בחוץ, בעוד שאיסון בספק. אצל הפייסרס, רק מאת'ורין בחוץ.
הח"מ לא מהמר על משחקי קבוצתו האהודה.
2:00 אורלנדו מג'יק (33-29) – טורונטו ראפטורס (42-19)/ jefffoster10
המג'יק לא מצליחים להפסיק לג'עג'ע, והם כבר מרחק ארבעה ניצחונות ממאזן חצוי, וממשיכים לשקוע בפלייאין המזרחי. הם לא מספיק קטסטרופליים כדי להיפלט ממנו (שיקגו עדיין בפנים), אבל עם מאזן 19:9 ב-2025, המג'יק הלכו שני צעדים אחורה מהעונה שעברה, במקום לצעוד שניים קדימה. אצל הראפטורס עסקים כרגיל, וממשיכים במסע אל קופר פלאג – שמכל הקבוצות שיש לתחתית להציע לבחירה הראשונה, אולי הכי טוב יהיה לו להגיע לשם.
סאגס בחוץ אצל המג'יק – כנראה עד תום העונה וזו מכה קשה עבורם. אצל הראפס הרשימה ארוכה – אבאג'י, באטל, טמפל, דיק וגם ברנדון אינגרם לא ישחקו הערב.
הימור: לטורונטו כיף, למג'יק לא – ראפס ב-4.

2:30 אטלנטה הוקס (33-28) – מילווקי באקס (25-34)/ jefffoster10
מה עוד אפשר לומר על ההוקס, שלא נאמר בשלוש השנים האחרונות? הכל מרגיש so low. הכל תקוע, שום דבר לא זז, הקבוצה חיה אבל מרגישה מתה. בלי עתיד, בלי תקווה, בלי חלום. אצל הבאקס, יריבתם של ההוקס בגמר המזרח 2021 שהיה ונותר (ויוותר) פסגת הקריירה של טריי יאנג, מלחמים מול הפייסרס והפיסטונס על יתרון הביתיות. הבאקס בראן טוב, עם שישה ניצחונות בשבעת האחרונים, אבל ככל שהמאבק על הביתיות ימשיך להיות צמוד עד הישורת האחרונה, הוא יגבה את קורבונתיו ממילווקי המבוגרת והקצרה, אולי בדרך לעוד פלייאוף בו יאניס יהיה פצוע בעיקר.
אצל הבאקס קונאטון בחוץ, קוזמה ויאניס בספק. אצל ההוקס – ניאנג ונאנס ייעדרו.
הימור: באקס ב-12.
02:30 ניו יורק ניקס (30-40) – גולדן סטייט ווריורס (28-32) / מאנו
גולדן סטייט הוסיפה את באטלר והפכה לאחת השואפות לתואר "הקבוצה הבינונית הטובה ביותר בליגה", הניקס מובילה במירוץ לתואר הנ"ל, ולמרות שקא"ט בהחלטת משחק, ומאחר והמשחק בניו יורק, וגולדן בבק-טו-בק, וסטף מוגדר כהחלטת משחק, הניקס תנצח.
3:00 מינסוטה טימברוולבס (29-33) – פילידלפיה סיקסרס (39-21)/ jefffoster10
המאכזבת המזרחית ללא עוררין מול אחת הטוענות לכתר המאכזבת המערבית. מיניסוטה לא מצליחה להתרומם וכנראה גם לא תצליח להתרומם מהפלייאין. לפחות היא לא תתדרדר מחוצה לו, הסאנס מחרידים ודאלאס משחקים עם נבחרת האשך פחות או יותר. אני חושב שהיא תעבור אותו (במשחק השני), אבל תירמס על ידי OKC ונסיך הליגה החדש שג"א, שיבעט מהכיסא את אדוארדס. על פילי חבל להכביר מילים, נאחל החלמה מהירה לפצועים (חוץ מלפול ג'ורג' שאני תמיד מקווה שידפוק את האצבע הקטנה ברהיט כבד בלילה).
גובר בחוץ ורנדל בספק במיני, בפילי רשימה כאורך הגלות – אמביד, לאורי וגורדון בחוץ, ג'ורג', מקסי, אוברה ואדוארדס בספק.
הימור: מיני ב-7 במשחק לא נעים לצפייה
03:30 סאן אנטוניו ספרס (34-25) – ברוקלין נטס (39-21) / מאנו
הספרס בלי וומבי היא מתמודדת חזקה על התואר "הקבוצה הבינונית הגרועה ביותר בליגה". ברוקלין מתמודדת חזקה על התואר "הקבוצה החלשה הטובה ביותר בליגה". כתוצאה מכך, בפועל, הפער בין הקבוצות אינו גדול. סטפון קאסל, נקודת האור המרכזית שלנו העונה, בהחלטת משחק. אצלם נוח קלאוני לא ישחק, whatever that means, אבל המשחק אצלנו בבית אז כנראה שננצח.
03:30 שיקגו בולס (37-24) – קליבלנד קאבלירס (10-50) / מאנו
שיקגו, כמו הספרס, מתמודדת חזקה על התואר "הקבוצה הבינונית הגרועה ביותר בליגה". קליבלנד, לעומתה, זוכה בתואר "הקבוצה שהכי מזכירה לי את גולדן סטייט 2015 בליגה", מהבחינה הזו שהיא מינתה מאמן חדש, הוסיפה כמה ווטרנים, ועכשיו דוהרת ללא מעצורים בצמרת הליגה, מה שלא מפריע לי לצקצק בלשוני, להניד בראשי, לפלוט בנימה מהורהרת "אבל אני לא בטוח שזה יספיק בפלייאוף", לשאול "אולי הם עדיין צעירים מדי?", לתהות "גם אם יגיעו לפיינלז, האם זה יספיק כדי לגבור על השחקן הטוב בעולם?", ושאר מחשבות שיקבלו מענה רק באביב. בכל מקרה, אפילו ספקן כמוני לא מוצא אפילו סיבה אחת להניח שהלילה האבירים לא ימחצו את השוורים, כי אמנם מובלי בחוץ, אבל זו לא סיבה.
05:00 פיניקס סאנס (33-28) – לוס אנג'לס קליפרס (28-32) / מאנו
למרות שהפער בין שתי הקבוצות אינו עצום, פיניקס, לדעתי, מתחרה בספרס ובשיקגו על "הקבוצה הבינונית הגרועה ביותר בליגה", בעוד שהקליפרס, יחד עם סקרמנטו, מיניסוטה, ומיאמי, מתמודדים על התואר הלא יוקרתי של "הקבוצה הבינונית הבינונית ביותר בליגה".
כשחושבים על זה, נראה שמדובר בפרדוקס אמיתי – כלומר קבוצה שתזכה בתואר "הקבוצה הבינונית הבינונית ביותר בליגה", תפגע מאד בכשירותה לזכות בתואר זה ממש, שהרי זכיה בתואר, כל תואר, מנוגדת, במהותה, לתופעת הבינוניות. מצד שני, הקבוצות שלא זוכות בתואר הנ"ל כמובן חסרות כל בסיס לטעון אליו מלכתחילה, כך שלמעשה לא ניתן לזכות בתואר הנ"ל, וגם לא להפסיד את הזכיה בו, והקבוצות הללו תקועות להן באיזה לימבו כדורסלני כזה, לפחות עד תום העונה הסדירה.
שתי הקבוצות עם 4 הפסדים ב-5 המשחקים האחרונים. בפיניקס קודי מרטין בחוץ וברדלי ביל בהחלטת משחק. אצל הקליפרס לא ישחקו בן סימונס, דריק ג'ונס ג'וניור ונורמן פאואל האגדי. המשחק בפיניקס, אז לכאורה עדיף ללכת עם הביתיות, אבל כל פעם שאני מהמר על פיניקס היא ממשיכה לצלול, אז אהמר על הקליפרס הפעם, ונראה מה יקרה.
05:30 לוקה לייקרס (21-38) – זאיון פליקנס (44-17) / מאנו
נו באמת, הלייקרס גם היא מהשואפות ל"קבוצה הבינונית הכי טובה בליגה", בעוד שהשקנאים (12.5% לבחירה ראשונה, נכון לעכשיו) נמצאים בנחיתות מול יוטה, שרלוט וכמובן וושינגטון (14% לכל אחת מהן) במרוץ לבחירה בקופר פלאג, אז כמובן שהלייקרס ינצחו בקלות בעימות בין שניים מהשחקנים היותר שמנמנים בליגה.

תודה לשניכם
יש תמונה של שחקן בוסטון אך אין משחק של בוסטון.
זה נכון, אבל שלוש האקסיות של ג'רו הולידיי (שבתמונה) משחקות היום – פילידלפיה, ניו אורלינס ומילווקי. הוא גם עבר בפורטלנד למשך יממה אך (במסגרת הטרייד של לילארד לבאקס), אך לא שיחק בקבוצה ועל כן היא לא נחשבת בעיני לאקסית שלו.
ואני בטוח שכולן מתגעגעות אליו והיו שמחות לקבלו בתור הרכז הפותח שלהן.
הולידיי פצוע אדוני, לא יודע מה קורה עם הפציעה הזאת אבל זה מטריד את מנוחתי.
האמת שאני די מרוצה מהזלזול בלייקרס.סך הכל זה טוב לענייני מנחוס ועין הרעה אבל אני מניח שאם הלייקרס היא קבוצה בינונית אז יש 3 קבוצות בליגה שהם לא בינוניות וכל השאר כנראה שכן
ממש ככה – הגדרתי את קליבלנד, בוסטון, אוקלהומה ודנבר כ"טובות", יש איזה 7 גרועות, שלא אטרח לציין אותן, וכל השאר הן בינוניות שמתחלקות לשכבות של בינוניות טובות, בינוניות גרועות, ובינוניות בינוניות. הלייקרס, כרגע, היא מועמדת חזקה לטופ של הבינוניות הטובות.
שכחת בינוניות מעולות
חררררררררררררררררררררררררררררררררררר
הרגתם אותי
חשבתי שפספסתי איזה משחק של הסלטיקס, מה? יש משחק הלילה? זה לא מחר בלילה נגד דני אבדיה?
מה ג'רו הולידיי הפצוע עושה בתמונה הראשית? ובכלל, מדוע לא מנתחים כבר את האצבע הפצועה שלו?
ואם בשמנים עסקינן, שימון בשבילך
https://www.facebook.com/reel/1193821605440474
אדמנטיום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
האוקרינים רוצים לקחת חצי מליון ערבים מעזה ולישב אותם באוקראיינה.
זה מה שאמר המגיב ישראלי ברוטרנט:
לא לא!! אל תקחו אותם! הם שלנו !
פחח,
יש לנו במבצע 1.5 מליון ,או כלום
מעל מליון , המשלוח ,עלינו
אבל בלי חרטות אחכ, ואין החזר בקופה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכנים
קיירי עם רצועה צולבת גמר את העונה. עונה סיוט מאז הטרייד עצוב שיש אנשים שאיחלו את זה
חבל מאוד. למדתי לאהוב את הקבוצה הזאת מאז הטרייד.
קיירי נתן את הנשמה לסחוב את מה שנשאר וממש שיחק כמנהיג, פעם ראשונה בקריירה.
התאמץ מאד בהגנה ונתן את הטון של לא לוותר.
הלוואי שעוד נזכה לראות את הקבוצה הזו בריאה בשנים הקרובות.
הכימיה שם מעולה וכולם מאוד מגויסים.
בהחלט נראה שקיירי מצא שם בית. גם AD, למרות ששיחק רק משחק 1.
גם קליי, שבינינו אין לו עוד המון להציע לקבוצה חוץ מהשלשה הרנדומלית.
זה היה ניסיון אמיץ,
משחק המילים על "בחירתה של סופי" בהקשר דאלאס.
חבל,
בסוף יצא לך "קללת הביצה השחורה…"
With great power comes great responsibility
לא מבין למה אתה דבק בעמדה הזאת. היא אמנם נשמעת רומנטית אבל במבחן התוצאה ניקו ניסה לעשות טרייד בשביל "כשירות" ונכשל. אני רואה את דאלאס הנוכחית שדווקא תלך לפירוק לפני שהיא תעבור סיבוב בפלייאוף, יש לה 2 כוכבים פציעים ומזדקנים. רוב האוהדים עצובים וכועסים.
אגב – כאחד שעוקב אחרי דאלאס, קיירי נתן את הנשמה גם בעונה הקודמת. היה בינו לבין לוקה אחלה כימיה. להגיד על ad שמצא שם בית זה קצת מצחיק. וקליי שחקן גמור
באסה לא נורמלית
באסה רצינית, אבל לפחות יהיה לו זמן להשקיע בתחביבים שלו: הפצת קונספירציות והטפה לשנאה
תודה רבה חבר'ה
אחלה פריוויו. משובח ביותר.
בהפסקת המחצית של לוקה לייקרס נגד ציון הם יכולים לנסות תחרות בירה ונקניקיות. יהיו השחקן הכי צעיר שעשה את זה מאז …
עד שנות השמונים זו הייתה התנהגות רגילה למחצית, בתוספת של סיגריות וקוק
צמד המשחקים שאני אעקוב אחריהם הלילה הם: קודם כול הווריורס-ניקס. זה המשחק הכי מעניין הלילה. בצד של הווריורס, הם בתקופה מצוינת. ויכול להיות שזה המשחק בו הם ייקבלו בחזרה את ג'ונתן קאמינגה. בצד השני, הניקס צריכים כל ניצחון. הפייסרס, באקס ופיסטונס דולקות מאחוריהן משחקים ספורים. הם במאזן של 0 ניצחונות נגד השלישייה המובילה של הליגה – סלטיקס, ת'אנדר וקאבלירס ורשמו 2 הפסדים בפברואר לסלטיקס. יש להם מה להוכיח.
המשחק הנוסף הוא: פייסרס – רוקטס. כאשר פרד ואנווליט ואלפרון שנגון משחקים ביחד כל הרוקטס טובים יותר. ועם זאת, אי אפשר להתעלם מהעובדה שהם קבוצת האסיסטים הגרועה ביותר בליגה עם 22.5 בממוצע למשחק. בהפסדים הם מוסרים 20.8 אסיסטים ובניצחונות 23.6. מאז האולסטאר הם במאזן חצוי (3-3). וכאן מה שמנצח ומפסיד עבורם משחקים זה העונשין. למרות שבהפסדים שלהם הם מסרו יותר אסיסטים וקלעו יותר שלשות הם הפסידו כי החטיאו זריקות עונשין. לדוגמא: בהפסד לקינגס לאלפרון שנגון היו את כל ההחטאות של הרוקטס מהקו – 7 במספר. הרוקטס הפסידו ב-10 נקודות. במשחק נגד הג'אז הרוקטס החטיאו 8 פעמים מקו העונשין. – 4 של שנגון, 2 של ג'יילין גרין, 1 של קאם וויטמור ל-1 של אמן תומפסון. הרוקטס הפסידו ב-9 נקודות.
בצד השני, הפייסרס מגיעים נחושים והם יודעים שהמשחק הזה יכול להוות מקפצה עבורם לרצף ניצחונות. בחמשת המשחקים הבאים לאחר המשחק הזה יהיה להם לו"ז יחסית קל בו הם לא ייפגשו אף יריבה רצינית חוץ מהבאקס. – יש להם את ההוקס פעמיים, בולס, באקס ופילי.
מבחינת ג"ס המשחק הזה הוא המבחן המשמעותי הראשון מאז בטלר הצטרף. הם שחקו את מול בשרלוט ולא טוב במיוחד אבל קרי אוהב את MSG.
אקומבה קומבה קומבה קומבנצ'רו…
פאולו והוואגנר והאפיפיור קנטביוס
למה מינסוטה כאלה זבלים
פילי עלו עם הנוער והם עדיין לא מצליחים לברוח
צמוד בגארדן
אנונובי מספר 1 על המגרש
מי שרוצה לראות מופע כדורסל קצר ויעיל לא שואו פשוט כדורסל אמיתי הגנה התקפה. מומלץ לצפות ב 5 דקות האחרונות של המשחק הזה. נו המשחק הזה של הלוחמים נגד הניקס במסגרת הלוז הקל שלהם עד סוף העונה.
לה-לוז
אמרתי לך תהיה רגוע אתם עם סיכוי טוב אפילו למקום 4. עד שיש לכם משחק מול קבוצה נורמלית בלוז הם עולים בלי הגבוה הכוכב שלהם….
שארלוט יאתגרו אתכם אל תדאג…
הטראקרס ברגעים אלה ממש בלוז הרצחני שלהם מול ציון
האמת שאני חושש משארלוט. היום ציון דוקא עושה את העבודה אבל הבעיה של הפליקנז מול הלייקרזץ נראית יותר עניין של מיס מאץ' בין קארים לבין למיסי – זה נראה שלמיסי פשוט אין תשובה לסקייהוק של קארים ובמיוחד שמג'יק קולט אותו בעין האחורית ושם אותו פעם אחרי פעם לסל בדאנק מול האין הגנה של הפליקנס – תשים לב שמג'יק מצליח כל פעם לקלוט את קארים בדיוק ברגע שהוא מתפנה ממקולום
כל הכבוד לגולדן סטייט.
אם קאט היה משחק הווריורס לא מנצחים את המשחק הזה
קאט פוסיקט, גרין היה גורס אותו.
סנאי שלא יודע לפצח אגוזים לא ראוי לנצח
קאבס בולס
הבולס רצים קליר פאת כמה התקפות ודונובן ראש בקיר משווים ל107.אטקינסון לוקח פסק זמן 7 דק לסיום. חוזר בלי מיצל. אלן עם סלי הבריחה.
הקאבס רצים 7 0 בשנייה. בילי דונובן כבר ב4 0 ריצה היה צריך לעצור אבל לא מוכן לקת פסז ונותן להם לשחק ראש בקיר ולמעשה זה רמת האימון בליגה מביך.
הוא והמרגרינה תאומים זהים?
היה מת להיות ברמה של המרגרינה. מדהים שהוא עדיין בליגה אחרי כל הכשלונות באוק
האשך חתם בסאנס ושם שלשה דאגר קולין גילסאפ הסאנס מנצחים אחרי משחק גמור
איזה ניצחון פיניקס לא יאמן. גילספי !!!! דה סאנס האב סום לייף
חחחח עזוב אתם מתים. מדהים שבוקר החטיא את 2 העונשין בסוף
בושה, מה יש לו? גילרי וגיא אמרו לו לעשות לי דווקא
לא נורא ניכנס לפלייאין יש אלוהים