עם סיום עונת הפוטבול ואחרי האולסטאר של ה-NBA, מצפה לנו הערב משחק בשעה 8 בערב ואחד נוסף שעתיים וחצי מאוחר יותר, ומדובר בשני משחקים לא רעים בכלל. מתוך 8 המשחקים האחרים, 4 מתחילים בשעה 1 לפנות בוקר, והמשחק האחרון מתחיל ב-4:30, ככה שהפעם זה ערב של משחקים מוקדמים על חשבון משחקים מאוחרים.
20:00 בוסטון סלטיקס (40- 16) – ניו-יורק ניקס (37- 19):
בוסטון חזרו מפגרת האולסטאר עם ניצחון חוץ על פילדלפיה והגדילו את רצף הניצחונות שלהם ל-4, מה שאפשר להם להגדיל את הפער מהיריבה הערב ל-3 משחקים. הסלטיקס יארחו גם בשבוע הבא באותה שעה בדיוק, הפעם את דנבר, אבל קודם הם רוצים להוכיח דומיננטיות נגד אחת מהקבוצות שמתיימרות לאיים עליהם, כשבינתיים הם במאזן 2- 0 על הניקס העונה עם 2 ניצחונות קלים ב-23 ו-27 הפרש, ויחד עם מאזן 4- 1 בעונה שעברה, אפשר לומר שיש לבוסטון יתרון בולט במאצ'-אפ הזה.
לו הבעיה של הניקס הייתה נגד בוסטון בלבד היה אפשר לדבר על מאצ'-אפ ספציפי, אבל האמת היא שזה לא המצב. הניקס הפסידו פעמיים לבוסטון, פעמיים לאוקלהומה ופעמיים לקליבלנד, 3 הקבוצות עם מאזן טוב יותר מהם, כך שבסך הכל מדובר על מאזן 0- 6 בהפרש ממוצע של 21.3 נקודות. התבוסה 142- 105 נגד קליבלנד שלשום הייתה הגדולה ביותר של הניקס בעידן ת'יבודו, ששם כבר בעונתו החמישית, וכרגע נדמה שהתקרה של הניקס זה סיבוב שני בפלייאוף, בדיוק איפה שהם סיימו בשנתיים הקודמות.
רמת עניין של משחק: A – משחק צמרת בשעה נוחה.
הימור: בוסטון ב-15.
22:30 גולדן סטייט ווריורס (29- 27) – דאלאס מאבריקס (31- 26):
הווריורס חזרו מפגרת האולסטאר עם ניצחון בסקרמנטו ובסך הכל הם במאזן 4- 1 מאז שג'ימי באטלר הצטרף לקבוצה. מצד שני, ההפסד היחיד היה נגד דאלאס, אותם הם יפגשו הערב, ושם ראינו איך גולדן סטייט זו אחת הקבוצות הבודדות שלא מסוגלת לנצל מספיק טוב את החסרונות של הקו הקדמי של דאלאס. המשחק הזה הוא האחרון של הווריורס נגד קבוצה מערבית לשבועיים וחצי הקרובים, וזה כולל כמה משחקים נוחים יחסית שהם יצטרכו לנצח לקראת רצף של 7 משחקי בית ואז 6 בחוץ החל מה-8/3, שני רצפים קצת יותר מורכבים.
דאלאס ניצחו את הפליקנס בחזרה מהפגרה והעמידו את הרצף שלהם על 3 ניצחונות, וצריך לציין שמקס כריסטי נראה נהדר מאז הטרייד עם 17.1 נקודות, 5 ריבאונדים ו-3.3 אסיסטים ב-51.9% מהשדה, 47.2% לשלוש, 62.7% אפקטיבי, 84% מהקו ו-66.7% טרו שוטינג, ובינתיים ב-7 המשחקים שלו דאלאס מנצחים בהפרש ממוצע של 8 נקודות את הדקות שלו ומפסידים בהפרש של 8.4 נקודות בממוצע למשחק את הדקות בלעדיו. דווקא המשחק נגד גולדן סטייט שהתחיל את רצף 3 הניצחונות היה טיפה פחות מוצלח מבחינת כריסטי באופן אישי, בעיקר בגזרת ההגנה על סטף שהיה עם 4/6 כשכריסטי שמר עליו לעומת 5/17 על כל השאר.
רמת עניין של משחק: A- – גם כן קבוצות מסקרנות בשעה טובה, והפעם גם קרב מיקום קצת יותר רלוונטי מאשר יתרון 3 המשחקים של בוסטון על הניקס.
הימור: דאלאס ב-3 עם שלשת ניצחון של קליי בצ'ייס סנטר.
0:00 אינדיאנה פייסרס (31- 23) – לוס אנג'לס קליפרס (31- 24):
אינדיאנה חזרו מהפגרה עם ניצחון על ממפיס, ויחד עם הניצחון בהארכה על וושינגטון לפניה, יש להם רצף של 2 ניצחונות, כך שהם שומרים על המקום הרביעי במזרח, כרגע ביתרון של חצי משחק על מילווקי החמישית, 2 משחקים על דטרויט השישית ו-5 משחקים על מיאמי ואורלנדו במקומות 7-8. הפייסרס שיחקו רק 23 משחקי בית עד כה, המספר הנמוך בליגה יחד עם מיאמי, כך ש-8 הפסדי הבית שלהם זה המספר הנמוך ביותר מלבד זה של קליבלנד, אוקלהומה, ממפיס והלייקרס, ומשחקי הבית הבאים יהיו מבחן האם מדובר בקבוצה ביתית כמו המובילות בליגה או רמה אחת מתחת.
הקליפרס חזרו מהפגרה עם הפסד למילווקי שקטע עבורם רצף של 3 ניצחונות, והמשחק הלילה הוא השלישי מתוך 8 משחקי חוץ רצופים שלהם, אם כי זה כולל גם שני משחקי דרבי קל"ב נגד הלייקרס. עד לפני שבועיים וחצי, הקליפרס יכלו לומר שהם ניצחו כל משחק שבו הם קלעו ב-37% או יותר מחוץ לקשת מלבד משחק חוץ נגד אוקלהומה בו 54.1% לשלוש לא הספיקו להם, אבל הם הפסידו בבית לאינדיאנה ב-6/2 במשחק של 42.5% לשלוש וגם נגד מילווקי היו עם 40% לשלוש שלא מנעו הפסד, כך שיהיה מעניין לראות האם שני ההפסדים האלה משקפים הגנה פחות טובה שמאפשרת לדברים כאלה לקרות.
רמת עניין של משחק: B+ – קרב צמרת מסקרן.
הימור: הקליפרס ב-5.
1:00 מילווקי באקס (31- 24) – מיאמי היט (26- 28):
מילווקי כבר הספיקו לשחק פעמיים מאז החזרה מהפגרה וניצחו את הקליפרס ואז את וושינגטון בשני משחקים צמודים, כך שהם נשארים צמודים לאינדיאנה במאבק על מקומות 4-5 במזרח. יאניס חזר מהפציעה ב-2 המשחקים האלה תחת הגבלת דקות משמעותית, אבל תרם את ה-23 נקודות ב-23 דקות נגד הקליפרס ו-18 נקודות ב-18 דקות נגד וושינגטון, ככה שאין איזו בעיה שפוגעת ביכולת שלו. בלי בובי פורטיס המושעה, יהיה מעניין לראות איך דוק ריברס מנהל את הרוטציה שלו בלי לשחוק יותר מדי את יאניס או ברוק לופז בקו הקדמי, וככה הטרייד על סימס מהניקס מתברר כמשמעותי מאוד עבורם.
מיאמי ניצחו את טורונטו בהארכה בחזרה מהפגרה וקטעו רצף של 4 הפסדים, וכעת הם יחד עם הניקס מובילים את הליגה עם 6 משחקים שהלכו להארכה, כשבשני המקרים מדובר על קבוצות במאזן 3- 3 במשחקים כאלה. נותרו להיט רק 7 משחקים נגד קבוצות מערביות ו-21 כאלה נגד קבוצות מזרחיות, מה שעשוי אולי לעזור להם לקראת הישורת האחרונה של העונה הסדירה, למרות שאין הבדל משמעותי במאזן כשהם במאזן 15- 16 נגד המזרחיות ו-11- 12 נגד המערביות, אבל העובדה שנותרו להם 18 משחקי בית ו-10 משחקי חוץ אולי תעזור.
רמת עניין של משחק: B – שתי קבוצות פלייאוף או פליי-אין בקרב מסקרן עם חשיבות למיקום.
הימור: מילווקי ב-6.
1:00 טורונטו ראפטורס (17- 39) – פיניקס סאנס (27- 29):
טורונטו הפסידו למיאמי בהארכה בחזרה מהפגרה, כך שיש להם עכשיו שני הפסדים רצופים, ואנחנו מתקרבים לשלב ההכרזה הרשמית על טנקינג. הטרייד על ברנדון אינגרם והארכת החוזה שהוא קיבל עשויים להיות מסקרנים אם וכאשר אינגרם יעלה על הפרקט ויחבור לבארט ובארנס בכנפיים, אבל בינתיים הוא עוד מתאושש מפציעה ולא צפוי לחזור בשבועות הקרובים, מה שמאפשר לראפטורס להמשיך עם רוטציה דומה למה שראינו לפני הטרייד דדליין, כי ברוס בראון ודביון מיטשל היו גם ככה שחקנים די משניים ברוטציה של טורונטו. נותרו לראפטורס רק 5 משחקים נגד קבוצות במאזן חיובי, הנתון הכי נמוך בליגה, ויש להם את הלו"ז הכי נוח שנותר, אבל זה כנראה יעזור יותר ליריבות מאשר להם.
הקבוצה היחידה ששיחקה אתמול ומשחקת גם הלילה זו פיניקס, והניצחון שלהם על שיקגו שם אותם במאזן 1- 1 מאז הדדליין אחרי ההפסד לספרס. פיניקס ניצחו רק אחד מ-8 המשחקים שקדמו לניצחון החוץ בשיקגו וירדו למקום ה-11 במערב, כשהם כעת בפיגור של משחק מסקרמנטו ו-2 משחקים מגולדן סטייט, ואחרי המשחק הזה יישארו להם רק 5 משחקים נגד קבוצות במאזן שלילי, הנתון הנמוך ביותר בליגה, כשהלו"ז שלהם עד לסיום העונה הוא המאתגר ביותר בליגה.
רמת עניין של משחק: C+ – ייתכן שמדובר ב-2 קבוצות שיסיימו את העונה מיד עם סיום העונה הסדירה, או אפילו קודם במקרה של טורונטו, תלוי איך סופרים.
הימור: פיניקס ב-12.
1:00 אורלנדו מג'יק (28- 30) – וושינגטון וויזארדס (9- 46):
אורלנדו חזרו מהפגרה עם ניצחון על אטלנטה והפסד לממפיס, והם שומרים כעת על השוויון היחסי עם מיאמי במקומות 7-8 במזרח, אך במרחק של 3 משחקים מהמקום השישי המוביל ישירות לפלייאוף, הם יצטרכו לשפר את היכולת לייצר מומנטום חיובי כדי שיהיה להם סיכוי להדביק את הפער הזה. ייתכן שאפשר לסמן התאוששות מסוימת אצל המג'יק שניצחו 4 מ-7 האחרונים אחרי שהפסידו 9 מה-10 שקדמו להם, אבל רצף 7 משחקי הבית, שהמשחק הלילה הוא השני מהם, יוכל ללמד אותנו הרבה על מצבה של הפתעת העונה שעברה.
כמו פרסומות לפני סרטון ביוטיוב שצריך לחכות 5 שניות לפני שאפשר ללחוץ על דילוג >. השאלה היא האם ומתי הם יגיעו ל-10 ניצחונות.
רמת עניין של משחק: D+ – שום דבר נגד אורלנדו.
הימור: אורלנדו ב-11.
1:00 אטלנטה הוקס (26- 30) – דטרויט פיסטונס (30- 26):
אטלנטה הפסידו לאורלנדו במשחק החזרה מהפגרה ויש להם שני הפסדים רצופים יחד עם ה-149- 148 שהם ספגו מהניקס לפני הפגרה. מתוך 11 המשחקים האחרונים שלו, טריי יאנג איבד 5 כדורים או יותר ב-9 מהמשחקים וב-2 המשחקים האחרים הוא איבד רק פעמיים כל אחד, ומאז אמצע ינואר לא היה לו רצף של 2 משחקים עם פחות מ-5 איבודים. בתקופה המדוברת, יאנג עומד על ממוצע של 6.1 איבודים כשגם הממוצע העונתי כבר טיפס ל-4.8, ויאנג בדרך הבטוחה לצמרת כל הזמנים בתחום, גם אם לא סביר שהוא יגיע ל-5.7 איבודים למשחק על פני עונה שלמה כמו השיא של הארדן.
לדטרויט יש את קייד קנינגהם שמדורג שלישי בליגה באיבודים עם 4.4 למשחק, אבל דטרויט יצאו לפגרה עם רצף של 4 ניצחונות ובינתיים האריכו אותו בעוד אחד כך שהם על 5 ניצחונות רצופים, כשרק לקליבלנד יש רצף פעיל ארוך יותר. דטרויט קולעים 124.4 נקודות למשחק ברצף הניצחונות הזה, הרבה מזה בזכות ממוצע של 15 ריבאונדים בהתקפה שמוביל ל-93 זריקות מהשדה למשחק, אותן הם קולעים ב-49.7%, יחד עם 8.8 חטיפות שמאפשרות להם לייצר סלים קלים בהתקפות מעבר. בתגובות לפריוויו העונתי של מאנו על דטרויט כתבתי ש"החדשות הטובות מבחינת דטרויט הן שלהיות הבדיחה של הליגה זה מצב זמני", ולא משנה איך העונה הזאת תיגמר, הם יצאו משם והפכו לפחות לקבוצה לגיטימית, גם אם כרגע הם במקום השישי במזרח וללא ספק יתאכזבו אם יחמיצו את הפלייאוף בסופו של דבר.
רמת עניין של משחק: B+ – קרב מסקרן בין יאנג לקנינגהם ובין מקומות 6 ו-9 במזרח.
הימור: אני אלך על משחק דרמטי. אטלנטה ב-1.
2:00 קליבלנד קאבלירס (46- 10) – ממפיס גריזליס (37- 19):
הקבוצה עם המאזן הטוב ביותר בליגה ניצחה את שתי הנציגות של ניו-יורק מאז החזרה מהפגרה, וכעת יש לקאבס 6 ניצחונות רצופים. הפעם מצפה להם משחק מסקרן נגד קבוצת צמרת אחרת, גם אם יש ביניהן פער של 9 משחקים, ולקראת סוף השבוע קליבלנד יתארחו בבוסטון למשחק מעניין מאוד, כך שהם רוצים להגיע לשם במומנטום חיובי כשהדרך כוללת את המשחק הזה ואת אורלנדו מחרתיים. קליבלנד צפויים להבטיח רשמית ומתמטית את המקום בטופ 10 המזרחי כבר בימים הקרובים, ובקרוב הם אמורים להיות הראשונים שיבטיחו את המקום בפלייאוף, כי לאוקלהומה יש מערב קצת יותר צפוף.
ממפיס חזרו מהפגרה עם הפסד לאינדיאנה לפני שניצחו את אורלנדו, והמשחק הזה יהיה האחרון ברצף של 5 משחקי חוץ מבחינתם. ההפסד של דנבר ללייקרס אמש החזיר את ממפיס למקום השני במערב, אבל הם בפיגור של 8.5 משחקים מהמקום הראשון לעומת פער של 8 משחקים על סקרמנטו העשירית במערב ו-9 משחקים על פיניקס שמחוץ לפליי-אין, ככה שהשאיפה שלהם תהיה לשמור על המקום השני או לפחות להיות מספיק קרובים לשם בלי להסתבך במאבקי הפלייאוף.
רמת עניין של משחק: A- – משחק מצוין בשעה לא מוצלחת מבחינתנו.
הימור: קליבלנד ב-4.
2:00 ניו-אורלינס פליקנס (13- 43) – סאן-אנטוניו ספרס (24- 30):
הפליקנס קטעו רצף של 10 הפסדים במשחק האחרון לפני היציאה לפגרה, אבל חזרו עם הפסד לדאלאס והם כבר בפיגור של 15 משחקים מהמקום העשירי במערב, ככה שבקרוב הם צפויים לוותר באופן רשמי על העונה. התירוץ של הפציעות הוא ללא ספק נכון, אבל מכיוון שזה משהו שחוזר על עצמו שוב ושוב בקבוצה הזאת, משהו צריך להשתנות שם, גם אם אין לי מספיק מידע על מה שקורה מחוץ לפרקט והאם מדובר בסגל שחקנים בעייתי מהבחינה הזאת או שיש לזה סיבות אחרות.
הפעם היריבה של הפליקנס זו עוד קבוצה שהעונה שלה הסתיימה בגלל פציעות, או יותר נכון, פציעה אחת של מי שהייתי מצביע לו לתואר שחקן ההגנה של העונה למרות שהוא לא שיחק 65 משחקים ולא יעמוד בקריטריון הזה. הספרס אמנם ניצחו את פיניקס בחזרה מהפגרה לפני שהפסידו לדטרויט, אבל לאור הפציעה של וומבניאמה, ואחרי שהספרס השיגו רכז לעתיד בדמותו של פוקס, ייתכן שנראה את כריס פול משוחרר מהקבוצה בקרוב ומקבל הזדמנות אחרונה לאליפות אצל קונטנדרית כלשהי שתשמח לרכז מחליף. מצד שני, בהחלט ייתכן שהספרס יחליטו לשמור עליו גם אם הסיכוי שלהם להעפיל לפלייאוף כבר קרוב לאפסי עכשיו.
רמת עניין של משחק: D+ – בסגלים הנוכחיים (כלומר הספרס בלי וומבי) מדובר ב-2 הקבוצות החלשות במערב אולי.
הימור: הפליקנס ב-8.
4:30 מינסוטה טימברוולבס (31- 26) – אוקלהומה סיטי ת'אנדר (45- 10):
)
מינסוטה הפסידו ליוסטון בחזרה מהפגרה ובסך הכל הפסידו 3 מ-4 האחרונים, אבל הניצחון היחיד בתקופה הזאת היה דווקא נגד אוקלהומה, מוליכת המערב אותה הם יפגשו שוב הערב. הקבוצות האלה ייפגשו שוב מחר באוקלהומה, כך שיהיה מעניין לראות האם יש למינסוטה את היכולת להיות מיס-מאצ' משמעותי עבור אוקלהומה וקבוצה שהת'אנדר לא ירצו לקבל בסיבוב הראשון של הפלייאוף, או שאותו ניצחון של מינסוטה לפני שבוע וחצי היה מעידה חד-פעמית של הת'אנדר ולא משהו שאפשר ללמוד ממנו לשלבי ההכרעה של העונה.
רק 4 משחקים משותפים היו העונה לאייזאה הרטנשטיין וצ'ט הולמגרן כשכל אחד סבל מפציעה אחרת, אבל 64 הדקות המשותפות שלהם נראות נהדר בינתיים ומניבות רייטינג התקפי של 123.4 ורייטינג הגנתי של 98.5. אחד הגורמים העיקריים לכך זה השליטה בריבאונד, כי בדקות של שניהם אוקלהומה לקחו 76 ריבאונדים לעומת 53 של היריבות, בזמן שאם מסתכלים על 6 המשחקים האחרונים, כלומר מאז הפעם הראשונה ששניהם שיחקו, בדקות של כל אחד מהם לבד היריבות לקחו יותר ריבאונדים (83- 90 במקרה של הרטנשטיין ו-45- 51 במקרה של הולמגרן).
רמת עניין של משחק: B+ – מינסוטה פחות טובים מאשר בעונה שעברה, ועדיין יכולים לנצח כל יריבה ביום נתון, כמו שהת'אנדר חוו על בשרם לפני שבוע וחצי.
הימור: אוקלהומה ב-5.

תודה, ערב מעניין.
שווה לעקוב אחרי דאלאס.
כפי שכתבת, 'משחקים לא רעים בכלל'
תודה עמיחי
משחק מעולה ב8, שעה פצצה סוף סוף לא ווש שארלוט. גו ניקס (סליחה רזי)
רזי לא יעלב, הוא יודע בדיוק את כמות הניצחונות של הניקס נגד שלושת הקבוצות הטובות בליגה (אוקייסי,בוסטון,קליבלנד), והוא 0 עגול.
בדיוק!
מסכן שימון, הוא לא יודע מה נפל עליו.
מקווה לשבירת הנאחס. ברור לי שרזיאל ינגב
יהיה חומוס, ננגב או שנעשה ספונג'ה.
כבר ניגוב עוד לא התחיל
ערב של ללכת לישון באחת וחצי אחרי 3 משחקים ולקום בחמש וחצי למחצית השניה של המשחק האחרון…
אני הולך אחרי ריאל, באיירן וסלטיקס (מהכדורסל ולא מהפריימרשיפ סקוטלנד)
פונקתי בשני משחקים מוקדמים לא רעים בכלל, סבבה לי ולשכמותי. נקווה לא לנחס את בוסטון.
תודה רבה עמיחי ויאללה סלטיקס
תודה רבה, ערב של משחקי A +-
מינסוטה אוקלהומה זה מפגש מסקרן מאוד, תבדוק אם אפשר להעלות את הציון לפחות ל A-.
על חשבון מיאמי מילווקי
משחקים מעולים, כולל המוקדמים – הרווחנו! תודה רבה עמיחי.
ריאל סגרו משחק ב 2 גולים של מודיץ ו-ויני. הגול של לוקה מזכיר נשכחות מימי קומאן העליזים, גול בפצצה מרחוק לכיוון החיבורים שהתלבש ללוקה כמו כפפה. זה היה הניסיון השני שלו מרחוק. עכשיו אני על באיירן מול איינטראכט והבאווארים גם מובילים בשני גולים של אוליסה ואיטו. נראה לי שיהיו עוד גולים אז אני פותח סלטיקס בצד. עוד דקה שנים מתחילים.
לפי איך שהתחיל תכף נגמר חחח
עכשיו מוסיאללה
זהו, תמא טקס באליאנץ ארינה עם גול של סרג' גונבארי
זה 4 גולים מהדהד. השנה זו באיירן
ברידגס מתחיל עם קלינגים
חח ברידגס לא הצליח אפילו לכדרר נגד הולידיי ניסה 3 פעמים כמעט איבד
מי ששם לב עוד בכלום של הנטס שהוא לא יותר מכינור שלישי בהתקפה בקבוצה ראוייה.
נתנו עליו מלא נכסים בתקווה שהוא יהיה יותר מזה
אחד מהסיבות לכשלון של הניקס אני אף פעם לא תפסתי ממנו אבל מאכזב אפילו אותי גם בהגנה הוא אוברייטד רצח!!
מזכיר לי הליברטון יש לו גם חיוך יפה
הוא דקיק ולא מספיק חזק לסמול. ניסה לדחוף את הולידיי ולא הצליח
נר דקיק
לראותם בלבד אבל לא בגמר הnba
חצי גמר, כמו שנה שעברה
כן
סלטיקס מכונה מפחידה ומשומנת שכולם בריאים ובאים עם מוטיבציה לעבוד
יפ הפייבוריטית מס 1 עם כל הכבוד לקאבס ואוק
מול הקאבס נראה לי שכן
מול אוק
נבדוק…
די נו אין כלים לאוק מולכם הם בעיקר שגא שתנעלו הגנה ותתקפו עם כולם הם בבעיה.
היתרון שלהם זה הגנת 1 על 1 טובה שיש לכולם שם ואצלכם הגבוהים די פריכים.
כן, פריכים כמו קרקרים.
חחחח דרק וויט רץ נתקע בברונסון ויוצא לחוץ מצפה לשריקת אוויר שלא הגיעה חחח
השדר היה מגע היה מגע מגע מגע מגע 🤣🤣😅😅
לא כוחות
טייטום עשה להאציווה האזל דאזל
האוזר דה מאוזר
יפ
נשק גרמני
עד שיש משחק מוקדם טוב יהיה גאברג דה גאברז
נקווה שגס מאבס יהיה שווה משהו
שימו לב שסם האוזר מזכיר את גורדון היוורד
זה ממזמן אחים תאומים
חיצונית?
בכדורסל הוא לא דומה לו, בטח שלא למה שהייווארד היה בשיאו.
איזה בזבוז של קריירה בגלל פציעה נוראית.
חיצונית
טייטום פספס את הwaaw פוסטר טופ 10 השבועי
לא כוחות
בראון אחד השחקנים המעצבנים לצפייה בליגה
לצערי אני דייי מגבה אותך
הניקס מצמצמים
שמאט יצא מארון הגופות
בראון מחזיר אותו לארון
השמט עושה שמות בירקות הירוקות
לפורזי יש זריקה של איוון דראגו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עלה מהמתים, מחלקת הגרוטאות
אומר לטבעת:
https://images.app.goo.gl/o7BZggBmYFjxhASu5
🤣🤣🤣
בינתיים הוא לא שובר, כל השלשות וויששש
טיבס צריך ללבוש בגדי כמורה. הוא נראה לי כמו איזה נזיר בנדיקטני שמנמן עם טחורים. שילבש שק יוטה ויזמר ליטורגיות.
🤣🤣
יפה לראות את ברונסון מגן נגד זינגר. לא תמיד זה יצליח, אבל כשכן זה יפה.
ועכשיו סוחט פאול תוקף מבראון. סחטיין.
איףףףףף הברונסון הזה….
לא אוהב את בראון אבל כל הנפילות האלה מביאות לי את הקבס.
אין שמש יש ענן
עננובי
מקווה שהסלטיקס יצליחו להחתים את הורפורד לשנתיים חוזה מינימון
התרומה שלו זה לא רק במשחק
קורנט תמיד משחק על מקל פוגו?
הוא המקל
טייטום זה הגזר
🤣🤣🤣
אם בוסטון אכן מנצחים פה, הם פותחים פער של 4 משחקים הפרש מהניקס, ויש להם גם את השובר שייוויון. זה אומר שלמעשה מקומות 1-2-3 במזרח כבר סגורים, עם הניקס נעולים במקום השלישי (לא אינדי ולא מילווקי מספיק טובות לתפוס אותם)
הייתי אומר שבמצב כזה הניקס יכולים לעבור לקרוז קונטרול עד סוף העונה, לתת יותר מנוחה לשחקני החמישייה ולהתחיל לבדוק כל מיני שחקני ספסל והרכבים אפשריים. אבל לכו תסבירו דבר כזה לקצב שמאמן אותם
מקומות 123 במזרח סגורים ממזמן רק איזה פורס מזור ימנע דירוג אחר
מתאים גם לסלטיקס לשייט ולתת יותר זמן לספסל להתפתח.
בינתיים למחציצי
https://www.facebook.com/watch?v=653429990481853
הנזיר הבנדיקטוני לא אוהב מה שהוא רואה…
מצב הטחורים פקטט
סטף מגיע עם ג'רט עור קולי ב 10K דולאר
מאזולה עדיין מפתיע אותי שלא לומד מהטעויות של עצמו כשזה נוגע לטיימאאוטים.
מדוע לא מסדר תרגילי קליעה לפריצארד? רואים איך שחקני הניקס מסדרים מצבי קליעה לשלשות פנוית לברונסון. למה אני לא רואה כאלה מצבים לפריצארד? הוא קלע שלשות מעולה.
יש משחק בבוסטון
מאזולה נרדם ונתן לברונסון את כל מה שהוא צריך בשביל להיכנס לזון.
עכשיו כל שלשה שלו נכנסת ולא יעזור עם פתאום הוא יכניס את ווייט פאוזינגס והולידיי. לא לומד!
רק 4 ואיזה שלשה עכשיו
דאגר חזק היה
אויי ויי, קאט נפצע שם…
האם סיים את העונה?
נראה לי כמו פציעת ברך… מיניסקוס?
כארמה היא ביץ'
עשה לווייט, יו טו סמול
וקיבל בומבה בקרסול?
נראה שהרגל הסתדרה שם.
זה היה נראה הרבה יותר גרוע כשהוא צלע ונשכב על הספסל.
אולי סתם חבלה
קיבל צאקות על הראש
לא ברור מה החמישיות עושות על המגרש
במיוחד טאונס שטחן יותר דקות מכל אחד אחר וגם קיבל איזה מכה
כשרואים את ברידג'ס, קאם ג'ונסון, אייטון ובוקר בשנים האחרונות מבינים שמי שבאמת עשה את ההבדל בפיניקס של 21 היה כריס פול. הגנה, התקפה, ניהול, מנהיגות.
ו-דוקי רזי תהיה רגוע, אתה אוהד את כל האימפריות: הבבלית (באיירן), הפרסית (בוסטון) הסלאוקית
(מכבי) והרומאית (ריאל). אני לא צופה לך יותר מדי הפסדים באופק. (חחחח באמוס מדרידיסטה).
איזה קרדיט נתת פה.
מצחיק עם רזיאל
לא עברו סיבוב בלעדיו
בארור, אני ה GOAT
כשרואחם אותם יודעים שפיניקס פירקה קבוצה מעולה.
יש מצב. הם נלחצו מהטרגדיה בגיים סבן ההוא. איבדו אמון בצוות הקיים
מסכים. מדברים הרבה על הכישרון המבוזבז של דוראנט ועל זה שהוא יכל להיות גבוה יותר מבחינה היסטורית, אבל כריס פול עובר קצת מתחת לראדר מהבחינה הזאת. רכז שהוא החבילה השלמה. יותר מדי פספוסים בפלייאוף (שכוללים גם כמה פציעות), שאלמלא זה היה נחשב בוודאות בטופ 3 רכזים לצד קרי ומג'יק.
מדוייק. פציעות שלו ושל חבריו בקליפרס והפספוס הגדול ב-21 (הם היו קבוצה לאליפות). לא יודע אם טופ-3 אבל טופ 5 בשקט
היו גם את השנתיים ברוקטס שיכלו להעפיל לגמר. בקיצור אחת הקריירות המפוספסות בהיסטוריה, בטח בהתחשב ברמת הכישרון.
ילה חברים, 3 משחקים ו 5 שעות צפייה הגיעו לסיומן.
לילה טוב
אחלה רבע של הגולדנים.
מוזס בראון הזה לא השחקן הכי טוב שראיתי
פוסט הוא הגואט ככל הנראה
דאלאס נראים כמו עדר בלי הרועה (דונקיץ' – כי הוא כבר לא בקבוצה העבירו אותו בטרייד לפני מספר שבועות למי שלא יודע).הם גם בלי לייבלי ובלי גאפורד ובלי דייויס. הלוחמים קבוצה של אנרגיה – אין ספק שבאטלר הביא להם אנרגיה השאלה אם זה יחזיק מעמד יותר מ 10 – 15 משחקים. באטלר מוסיף להם מימד של מנהיגות ובטחון בזמן שסטפן קורי על הצפצל. וגם כשהוא לא.
הכפפה משתק את ארוינג. אצל הלוחמים חזרה ההגנה.
לדאלאס חסר איזה רכז טופ3 שיכול ליצור
גם סנטר טופ 3 בליגה
דווקא יכולים להסתדר עם 2 השרוכים הרגילים שלהם אם היה להם רכז יוצר נוסף