A Kosher Hot Dog: שיא הרגש / ארז שץ ויוני לב ארי

A Kosher Hot Dog: שיא הרגש / ארז שץ ויוני לב ארי

"בהתחלה לא היה פה כלום, לא היתה שפה, ועד שבן יהודה הגיע לא דיברנו". כך תיאר מר חיים סלוצקי את ימי הקמת המדינה, במערכון "פתאום לפני 35 שנה" האלמותי, של להקת "כוורת". כך, פחות או יותר, יכול גם דן רותם לספר לנו על ימי תחילת הבייסבול בארץ. בפרק מספר 67 של A Kosher Hot Dog, פודקאסט הבייסבול העברי הראשון בתבל, ארחנו באולפננו את רותם, חבר בכיתה הראשונה של היכל התהילה הישראלי.

רותם סיפר על תחילת הבייסבול בישראל, על הנסיעות לטורנירים הראשונים באירופה (כולל תבוסה לערב הסעודית), על ימיו המאושרים בקולג', ועל הפרידה הכואבת מהנבחרת, איתה היה מיומה הראשון. ספויילר: הרבה רגשות מעורבים בפרק הזה. כמו כן, הפינות הקבועות: השבוע לפני, מורה נבוכים, וסיפור על אחד שהחל וסיים את הקריירה בצורה דומה. תבלו.

יוני לב ארי

die hard yankee fan, חי ונושם סביב הפאסט בול
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
5 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
אור
אור
03/02/2022 17:54:34

תודה חברים, פשוט מצוין. דן צודק, כרגע המאזניים נוטים הרבה יותר לכיוון ההישגים ופחות לכיוון ה"ישראליות", האם זה טוב או רע זה דיון מעניין ואין לי דעה נחרצת.

ארז
04/02/2022 20:35:48
הגב ל  אור

לגמרי. אני ממש ממש חושב שמה שטוב פה הוא שגם פיטר קיבל במה, וגם דן, וככה יש לנו את שני ה״צדדים״ (וגם את אופיר שמביא כיוון שלישי) וכל אחד יכול להחליט מה דעתו בנושא.

אור
אור
04/02/2022 20:51:37
הגב ל  ארז

מסכים, בכלל יפה שהוא אמר מה שהוא חושב בלי פילטר למרות שהוא היה חלק מהנבחרת המון שנים, רוצה לחזור אליה וביחסים טובים (אני מניח) עם אלה שקובעים את המדיניות

ארז
05/02/2022 11:23:02
הגב ל  אור

וגם מספיק נחשב על מנת שנבחר למחזור הראשון של היכל התהילה הישראלי!

אור
אור
05/02/2022 13:32:14
הגב ל  ארז

1+