
בניגוד לסלטיקס מוקדם יותר היום, שכנראה אהבו את מה שעשו במשחק הראשון בסדרה ולכן הם פעלו בכל הכוח כדי לשחזר אותו, הת'אנדר לא אהבו את מה שהיה במשחק הראשון. כמה לא אהבו? 43 פעם לא אהבו. הרבע הראשון היה סימן לבאות כאשר אחרי חצי רבע הפער כבר דו ספרתי, ובחצי השני של הרבע הוא הוכפל בדרך לרבע מפלצתי של הת'אנדר וזוועתי של דנבר שנגמר 45:21 לרעמים הצעירים, 15-21 מהשדה לעומת 7-19 של דנבר.
ברבע השני הרעמים המשיכו לרעום ונגיסי העוף המשיכו להיזלל, ההפגזה רבתי של הת'אנדר המשיכה בדרך לעוד רבע של מעל 40 נק', הפעם 42 נקודות מול שיפור קל של הנאגטס עם 35 נק', וזה 87-56 ת'אנדר עם הירידה למחצית. ברבע השלישי המגמה המשיכה, יוקיץ' יצא בעבירה שישית ודנבר זרקו את המגבת הלבנה פחות או יותר. כמו עוגת שמרים טובה, ההפרש המשיך לתפוח והרבע נגמר בתוצאה המפחידה משהו 124-76. זה היה הרגע שבו דייגנולט גם הוא השיב את הפותחים, וכמו עוגת שמרים טובה שהוצאה מהתנור, גם כאן התפיחה ירדה מעט והנאגטס אפילו ניצחו את הרבע 30-25, ובסיום 149-106 לת'אנדר בבלואואאוט מרהיב, שמשווה את הסדרה ל-1:1 לפני שיוצאים לשני משחקים בקולורדו.
אצל מטילי הזהב ששיחקו בחדווה ובמרץ של כורי זהב במאה ה-19, ווסטברוק "הוביל" עם 19 נק' וקיבל הפעם גם שריקות בוז מאוהדי אוקלהומה, יוקיץ' לפחות נח קצת עם 17 נק' ב-32 דק', 8 ריב' ו-6 אס', מארי היה חלש עם 14 וגורדון היה מחריד עם 10 בלבד. על מייקל פורטר ג'וניור אני מעדיף לא להרחיב את הדיבור, זה כואב מדי. אני יודע שסוקרנתם, אבל השחקן עם הפלוס/מינוס הגרוע בדנבר היה דווקא החבר החמישי בחמישייה, כריסטיאן בראון עם 40-. אאוץ'.
מנגד, כמו מאפייה של עוגות שמרים טובות, גם הת'אנדר מלאו בכל טוב: שג"א בראש עם 34 (11-13 מהשדה, 11-11 מהקו) ו-8 אס', ג'יי דאב עם 17 ו-7 ריב', צ'אט עם 15 (7-7 מהעונשין אחרי הפישול במשחק הקודם) ו-11 ריב', הארטנשטיין&ג'ו עם 14 לראש, הגרמני הוסיף 8 ריב'. לו דורט שיכול להיות הלוטוגוץ השמיני הוסיף 12, ומיטשל&וויגינס עם 10 כ"ר. הת'אנדר קלעו ב-56.2% מהשדה ו-16-36 מהשלוש (44.4%). הת'אנדר שיתפו 14 שחקנים וכולם קלעו, ובעיקר נראו כמו עצמם ונראה שהבעיטה בישבן שקיבלו העירה אותם לחזור להיות הקבוצה הנהדרה שהם.
אין מה להגיד, אוקלוהמה קבוצה יותר טובה ובטח שיותר ארוכה, צעירה ונמרצת.
אני עדיין קונה 3 תבוסות כאלה ו4 נצחונות דחוקים של הנאגטס. לא יודע אם יש להם אוויר לזה, אבל לפחות עכשיו עוברים לאוויר הדליל בקולורדו.
תודה על הסיקור. המשחק הראשון בחצאי הגמר שלא היה דרמטי בכלל
תודה על הסיקור.
שיי שבר את שיא הפלוס-מינוס למשחק פלייאוף עם 51+
אכן תבוסה, מזל שזו סדרה
מעניין מה יהיה בדנבר
✨
דנבר אני מניח מתביישים מהתוצאה, אבל עשו את שלהם במשחק הראשון ואם הם יצליחו לנצח פעמיים בדנבר, הסיכוי עצום שינצחו את הסדרה. את המשחק אמש הם ינצלו כדי עוד להוסיף מוטיבציה לנצחונות בדנבר.
מצד שני מנטלית אוקייסי אולי יקחו את זה הלאה נכון, יקבלו ביטחון גדול, וימשיכו באותה דרך ויקחו לפחות משחק אחד בדנבר, ואז סיכוי גבוה שינצחו את הסדרה
הפלייאוף הזה מתפתח לאחד מהמשוגעים ביותר בכל הזמנים. לא מאמין שיש אפילו אחד שייפגע בברקט.
בוסטון וקליבלנד כרו לעצמן קבר עמוק. מאמין שלפחות אחת מהן תעוף וסביר ששתיהן.
מיני תעלה בזכות הפציעה של סטף. בלעדי סטף ג"ס היא לא קבוצת פלייאין, אז בטח לא קבוצת גמר איזורי.
אוקלהומה נכנסו לבור קטן, אבל היא מספיק חזקה כדי לקחת משחק בדנבר.
הגמרים האיזוריים יהיו כנראה פחות סקסיים ממה שחשבנו, אבל כל מי שתעלה, תצטרך להרוויח את מקומה ביושר ולא תוכל לשייט כמו בוסטון של שנה שעברה.
דנבר לא באו לשחק. לא ירדו להגנה לא ביצעו רוטציות השאירו שחקנים חופשיים וכו.
גם בהתקפה החטיאו המון זרחקות טובות לפחות בתחילת המשחק.
מפתיע מקבוצה מנוסה שהרגישו שעשו את שלהם אחרי משחק אחד, הרי גם אותו ניצחו בגלל טעויות של אוק.
מאמן OKC עשה את השינויים הדרושים והכין אותם טוב טוב למשחק.
דנבר הגיעו רדומים וויתרו כבר אחרי 10 דק.
אבל בסופו של דבר דנבר גנבה את יתרון הביתיות.
אני מאמין שמשחק הבא נראה דנבר אחרת.
דנבר קצרים ברוטציה, מארי ופורטר מסריחים בהתקפה והגנה, ווסטברוק קופץ לתוך אנשים ומתגלגל…
עכשיו נראה אם OKC יכולים לקחת משחק בדנבר. נכון, הם מאד מוכשרים, אבל יוקיץ הוא חתיכת קשוח עם ראש חזק, ודנבר יחזרו.
סידרה מעניינת.
באסה שקרי נפצע. חשבתי שגולדן סטייט שיחקו נהדר. סטיב קר חתיכת מאמן.
ראוי לציין ש 87 הנקודות ש OKC קלעו בחצי הראשון הוא שיא כל הזמנים של ה NBA במשחקי פלייאוף. דנבר לא היו במשחק מהרבע הראשון. מילא יוקיץ אבל גם שאר שחקני דנבר לא הופיעו למשחק. אני אוהד גדול של ראסל ווסטברוק אבל מגיעות לו שריקות הבוז שהוא מקבל. ההתנהגות שלו על המגרש מגעילה והוא לא מפסיק להתווכח עם השופטים. מצד שני ולהתגרות בקהל, מצד שני, אני לא מבין מדוע מאמן דנבר לא מעלה אותו בחמישיה.
מי היה חכם לישון בלילה ובבוקר לראות את המשחק בקונדנסד?
התוצאה היתה צפויה כמו שמיעת קללה מפי טלי גוטליב כשהיא לבושה.
גם הבלואאוט לא הפתיע.
מכיוון שלא ראיתי את שפת הגוף והפנים, אינני יכול לומר שהם ויתרו על המשחק באופן מופגן, ועד כמה התבאסו ממסע ההשפלה שנמשך 48 דקות נטו.
לא יודע אם שפת גוף.
יוקיץ ווסטברוק לא ויתרו.
כל השאר אפילו לא ירדו להגנה.
גמאל מארי היה נוראי. כל הזמן שחקו עליו ושמו עליו נקודות קלות. מייקל פורטר גוניור שחקן על הפנים, חייב להטריד אותו דחוף
התגובה המוחצת של אוק למכה שקיבלו במשחק הקודם מלמדת על מנטליות של אלופים.
מאחל להם בהצלחה זו הקבוצה הכי אנטי גלקטיקוס והכי אותנטית שהיתה בליגה שנים זה יהיה מדהים אם הם יזכו.
זו סדרה לפנתאון ופליאוף לפנתאון.
לא עומד להיות להם קל, דנבר לא יעשו להם חיים קלים,וגם מינסוטה ובוסטון(לדעתי בוסטון) לא פראיירים
ברור 🙂
בסוף עוד יהיה גמר של ג"ס – אינדיאנה, אחרי גמרי קונפקנס של דנבר-ג"ס וניו-יורק -אינדיאנה. וזה יהיה סופה של העונה הסדירה.
תודה על הסיקור.
מזמן לא היה לנו גמר וושינגטון נגד הפליקנס 😉
עם כל הבלגן שהולך במזרח ועם זה שמקום 6 ו-7 נותרו במערב – יש לי תחושה שאוקלהומה פשוט תמשיך בדרכה לגמר… כמו שדנבר המדורגת ראשונה במערב לקחה אליפות לפני שנתיים בזמן שהכל השתבש לכל שאר הקבוצות שהצטיינו בעונה הרגילה.
דווקא מתאים לי לראות קבוצה לא צפויה זוכה באליפות… בלגן עד הסוף
מרגיש לי שאוקלהומה קיבלה את הסטירה שהיא היתה צריכה עם ההפסד במשחק הראשון.
הם התעוררו ויעלו אינסיביות ופשוט יגמרו על דנבר ועל הקבוצות שיפגשו בדרך לתואר.
לפעמים הפסד כזה שעושה מספיק באז מספיק כדי להדליק קבוצה.
לא רואה אותם מפסידים 3 משחקים נוספים, אפילו לא עוד 2. מאמין שיגמר ב6 עם עוד משחק בית אחד שיהיה בו תצוגה מטורפת של יוקיץ שבו מארי, פורטר ווסטברוק יפלו על הצד הנכון של הקליעה לשם שינוי.
אני לא מבין למה פורטר משחק. אמנם דנבר קצרים מאוד, ואמנם הוא רץ בחמישיה כבר כמה עונות, ואמנם יש לו פוטנציאל וחוזה של פוטנציאל, אבל כרגע שום דבר מזה לא מתבטא על הפרקט. יש לו פציעת כתף, שכנראה מגבילה אותו מאוד, אז אני לא אשפוט אותו על פי היכולת הנוכחית שלו. אבל אם זה המצב, שזאק נאג׳י יעלה במקומו. יתן יותר ריבאונד, יותר הגנה, יותר האסל, ואולי גם תיכנס לו שלשה או שתיים. יותר גרוע ממה שפורטר כרגע הוא לא יהיה.
תודה רבה פוסטר, זו התוצאה הסבירה של המשחק הזה. נראה מה יקרה במספר 4.
בס"ד
תודה רבה