שחר שרון מסקר מהשטח את משחק 4 הנוסף בין גולדן סטייט ליוסטון, ובניגוד למה שאני עושה בדרך כלל בסיקורים שלי בפלייאוף, הפעם אין טעם לנסות להשאיר את המתח ולכתוב בלי ספויילרים על המשחק בין הקאבס להיט.
מיאמי היט – קליבלנד קאבלירס 83- 138 (קליבלנד השלימו סוויפ בסדרה):
אחרי 10 דקות של משחק התוצאה הייתה כבר 30- 8, ואם מישהו חשב שיהיה איזה שינוי במיאמי במהלך המשחק ולפחות יהיו קולות של מומנטום בשלב מסוים, אז הוא התבדה, והמקסימום שמיאמי הצליחו לעשות זה 5 נקודות רצופות בסיום שמנעו מהמשחק להגיע לשיא של ההפרש הגדול ביותר אי פעם במשחק פלייאוף. המשחק הזה סיכם בצורה מעט קיצונית את הפעם הראשונה שבה מדורגת 10 צולחת את הפליי-אין ופוגשת את המדורגת 1, ובזמן שההיט ראויים להערכה על אותם 2 ניצחונות חוץ נגד שיקגו ואטלנטה, בסדרה הזאת הם אפילו לא הצליחו למשוך את האשליה שיש להם מה למכור לאורך זמן.
דונובן מיטשל הוביל את קליבלנד עם 22 נקודות ו-5 אסיסטים, האנטר קלע 19, ג'רום קלע 18 עם 5 אסיסטים, מובלי קלע 17 עם 7 קרשים ו-2 בלוקים, אלן רשם 14 ו-12 עם 6 חטיפות וג'בונטה גרין קלע 11 ברבע האחרון.
אצל מיאמי, יוביץ' קלע 24, אדבאיו רשם 13 ו-12 ולארסון את וויגינס קלעו 12 כל אחד.
קליבלנד יפגשו בסיבוב השני את המנצחת בין אינדיאנה למילווקי בזמן שמיאמי יתחילו את הפגרה שלהם עם הרבה שאלות לקראת העתיד הקרוב והרחוק ועם הבחירה ה-20 בדראפט, אותה הם קיבלו בטרייד על ג'ימי באטלר.
מוקדש לאוהדי גולדן שמתלוננים על הליכלוך של יוסטון (שרק משחקים חזק):
לכו ל-1:29:22
https://watchreplay.net/rockets-vs-warriors-west-1st-round-game-4-april-28-2025/22522/
עוד העז ללכת להתלונן לשופט
בנוסף הבעיטות של גרין לראש ולביצים, תפיסות בחולצות, כתף לפרצוף בחסימה ועוד
+ חיים על אוויר של באטלר, חיים מרמאות
טריקים של wwe. ,בסוף זה לא משנה הם כנראה יפסידו לטראקרס/מיני ואם יעברו בדרך נס יקבלו את הנבוט מאוק
בסדירה מול אוק הלוחמים ב 2:1 לא יודע מה זה אומר.
אוקייסי לוקחים את המערב בהליכה לא משנה נגד מי.
זה אומר שהם ינוגבו בפלייאוף
וטוב שכך
היה צריך לעוף בטכנית שנייה השופטים מפחדים ממנו
פעם ראשונה שאני שמח לראות את גרין מכסח. יוסטון נחמדים אבל באים לפוצץ וכיף לראות את גרין ובאטלר שלא מתכופפים ומרביצים חזרה. גאווה של אלופים
כנראה שheat culture שהתחיל כשג'ימי הגיע הלך יחד איתו למקום אחר. הם ארגון טוב וזה אחלה שיווק אבל לא תופס במבחן המציאות.
איזה פלייאוף כיף! כל יום יש משחק צמוד אחר, לעיתים זה בגלל נגרות-על של הקבוצות אבל אני עדיין לוקח את זה.
ון-פליט היה עם יום קליעה מדהים סוףסוף כשמנגד קרי לא היה בשיאו, ועדיין ג״ס לקחו. בדקות שגרין היה על הספסל היה לא נעים לראות את ההגנה של גולדן
תודה עמיחי. השופטים שדדו את הלייקרס כרגיל
https://sports.yahoo.com/nba/article/nba-jaden-mcdaniels-tripped-luka-doncic-late-in-timberwolves-win-over-lakers-and-refs-missed-the-call-231744136.html
🤣🤣🤣🤣🤣
כתבה מבית התאגיד להכין את "טבח המשרוקיות" בהוליווד
צודק. שם לו רגל תרגיל יפה עוד מעט יבואו כולם ויסבירו שזה היה במקרה – חחח – השופטים קיפחו אותכם ללא ספק גם בעבירה של לברון אני לא סגור על זה שהיה פאול. רואים בצילום מלמעלה יד על יד אבל אין משיכה ולא בטוח מה עצמת המכה. לדעתי אנט החליק והכדור עף לו.
בוא נגיד ככה –
זה בדיוק המקרה שמנתץ את הנרטיב המטופש.
אם השופט היה מקבל החלטה שהיד היא חלק מהכדור (זה הכלל),
היה קשה להתווכח עם החלטה זו.
השופטים הלכו עם מינסוטה נגד הלייקרס בכלל ולברון בפרט במהלך מכריע של משחק פלייאוף קריטי.
לי אין בעייה עם ההחלטה,
You win some you lose some
אבל אין בכלל שאלה שבסדרה הזו טיעוני התאגיד נפלו מהצוק, התרסקו ואז טבעו.
(לא שזה יפריע למישהו. את המנגינה הזו, אי אפשר להפסיק…)
דרך אגב,
מה שלברון עשה בהגנה במשחק 4 זה חסר תקדים לשחקן בגילו (או שנתיים פחות).
עוד נרטיב שהתרסק…
בינתיים מי שמרוסקים הם הטראקרס לא משנה כמה השופטים ניסו לעזור להם
😂😂😂😂🤣🤣🤣
צדקו,
להקת חיל האוויר –
את המנגינה הזו, אי אפשר להפסיק.
אל תירא ואל תיחת
חחחחחחחח מעולה – בגדול זה על רדיק – מי נותן לחמישייה לשחק מחצית? מה זה ליגה למקומות עבודה?
אתה צודק עקרונית בהכל, אבל זה מטובל בנדל"ן
🙂
מהמעט שראיתי בסדרה הזאת, בוודאי שאין הטיית שיפוט לטובת הלייקרס. זה לא מוריד ממה שהיה בעבר. אני התייחסתי נקודתית, יש כאן שתי שריקות גבוליות שהלכו לטובת מינסוטה והלייקרס בהחלט יכולים לראות את עצמם מקופחים.
לגבי לברון – אני מסכים – שוב – עקרונית. מה שהוא עושה בגיל 40 זה לא פחות ממדהים. כל הכבוד לו שהוא מוצא את הכוחות והתשוקה לצאת למגרש ערב אחרי ערב מול חיות אדם שצעירים ממנו יותר בחצי!! קשה לבקר אדם עם כל כך הרבה תשוקה. אם היה קצת פחות נרקיסיסט אולי אפילו הייתי אוהב אותו
🙂
+1
מציע לך לקרוא קצת על הילדות של לברון כדי להבין מאיפה ההתנהגות שלו מגיעה.
עבירות ברורות שלא נדבר שהשקץ עושה 10 עבירות ושורקים לו אחת. לא ראית איך תופס שחקנים? ומה עם החסימות הנעות?
אתה לא רוצה להיכנס לזה…
הגיע הזמן להגיד מילה על הדבר הזה שהמציאו בהופס סי או איי אל : "חסימות נעות" זה כזה שטויות וזה לאקונה בחוק. כל שופט שורק על זה איך שבא לו. בגדול זאת בכיינות טהורה – אם בתור מגן – החוסם תפס אותך – אז אכלת אותה וזהו. לצפות שהשופט יציל אותך זה קצת בכייני. אף פעם לא השתתפתי כאן בשיח על חסימות נעות – בדיוק בגלל זה.
אתה צודק שלברון נהנה מהשופטים כל הקריירה, אבל גם היו לא מעט פעמים שפגעו בו (הלייאפ ההוא בבוסטון למשל). הפאול על אנט היה שריקה לכאן או לכאן. בתאכלס – אנט החליק ואיבד – השופטים הצילו אותו.
אין בעיה אם אין מובינג סקרין אז למה שורקים לזה? למה פתאום סתם מתנגשים בסקרינר עושים איי ונופלים והשופט שורק?
מותר או לא? שיעשו לכולם אותו חוק וחא לברון או דריי מזיזים אותך בדחיפה כמו דחפור ואחרים לא יכולים לעשות את זה ושורקים להם לעבירות?
זה לא מנתץ שום נרטיב. זו הפעם הראשונה שאני נתקל בשיפוט הוגן מול הלייקרס ורואים את זה פשוט בעמודה של ההליכות לקו. אם היינו רגילים שהם הולכים לפחות פי 2 לקו מאשר הקבוצות שמולן זה פשוט לא קרה בפליאוף הזה. יכול להיות שהביקורת האין סופית על התופעה הזו שמובעת על ידי מגיבים בכל אתר של הליגה בחול לא רק באתר הזה – עשתה סוף סוף את.שלה וגרמה להפסקת התופעה.
לא כתבתם, אתה ונציגי ללל מובחרים שהלייקרס הולכים לקבל הגנה מהשופטים?
לא פעם אחת,
לפני כל משחק.
עכשיו,
זה אתה שעושה מניין עונשין
(מה לעשות, לקבל יותר נסיונות לא אומר שהשופט טעה),
ומינסוטה מגיעים לקו יותר מהלייקרס.
אז היכן הם?
השורה התחתונה די פשוטה –
הכנתם אליבי המורכב מנרטיב טפשי (ששמעון משום מה דבק בו בדרך מעלת חיוך למרות המציאות החד משמעית)
ומה לעשות,
השופטים בסדרה בסדר גמור,
מה לעשות,
אם יש קבוצה שיש לה סיבה להרגיש מקופחת זו הלייקרס.
לטעמי,
אין ולא הייתה בעיה בשיפוט.
הטענות להטייה מכוונת בעד הלייקרס?
מוכיחות עצמן כמגוחכות.
אני מסכים שאין בעיה עם השיפוט. הכנתי מראש סל תגובות להשליך על הבלוג החי אבל הן נשארו מונחות בסל. מה זה אומר? לדעתי זה אומר שכשאין סיבה להתבכיין ובפליאוף הזה בודאי בסדרה הזאת אין שום סיבה (אני אפילו מסכים שהשיפוט נוטה לטובת מיני) אנחנו לא מתבכיינים – ודרך אגב לא התבכיינו – לפחות אני – גם במשחק שמיני הפסידה כי לא היתה סיבה להתבכיין.
המסקנה היחידה היא שאנחנו מתבכיינים בצדק. לא רק אנחנו – בכל העולם בכל האתרים שעוסקים בליגה מדברים אותו דבר. זה לא המצאה שלנו פה בהופס דוט אי אל הבכיינות הזאת.
אני מנסה להיות הוגן בביקורת. אני אוהד של הלוחמים אבל אני חושב שהמשחק של גרין מסוכן. היום הוא היה צריך להיות מורחק וכתבתי את זה בבלוג החי. . נדמה לי שקוראים לזה אינטגריטי.
הביקורת על השיפוט שנטה מאז ומעולם לטובת לברון הנא מוצדקת. לא טוען שמכרו משחקים פשוט עשו לו יותר מידו כבוד. טוב שהתופעה הסתיימה ונקוה שלא תתחיל מחדש במשחק 5. נכתוב את מה שנראה.
+1
באופן מפתיע הלייקרס קופחו כמה פעמים במשחק האחרון
ההיפך מיני קופחו
אני גם סתם מטריל, לא באמת התלוננתי כי זה לא מעסיק אותי כמו את אלו האובססיביים שכאן
תודה על הסיקורון
🙏✨
תודה עמיחי
עדיין כיף לראות את גולדן,אך סיבוב הבא וזהו
תודה על הסיקור.
בקצב הזה חצי גמר המערב יכלול את מדורגות 1, 5, 6, 7
אני רואה הרבה תלנות, לאורך השנים, על שחקנים שעושים הצגות ומקבלים קליות עונשין. האחריות היא של השופטים לראות את זה. בשביל דברים כאלו יש 3 שופטים על המגרש
אלא אם כן לשופטים יש הוראה
לכל מי שיש משהו לומר על גרין:
https://x.com/JoeVirayNBA/status/1917089836194009182
במחצית היה איזה 80-30
נראה לי הפליי-אין אולי טוב למאבקי סוף העונה אבל פחות טוב לפלייאוף שהאנדרדוג מגיעים גם עייפים, לא מוכנים ואולי גם ממקום 10.
הקאבס פשוט גדולים על המזרח ולדעתי גם יקחו את בוסטון
קליבלנד ואוקלהומה חזקות מדי בשביל המדורגות 8 בלי קשר לפליי-אין, ורק לפני שנתיים היו 2 קבוצות פליי-אין שעשו גמר אזורי
בס"ד
תודה רבה