
אינדיאנה פייסרס (23-29) – גולדן סטייט ווריורס (25-23) 02:00
הפייסרס עולים ללא באדי הילד שהוטרד אל פילי, על הווריורס עבר טרייד דדליין שקט כאשר רק ג'וזף עבר.
בטבלת החיסורים להערב הליברטון, מת'ורין וג'יילן סמית' בספק אצל המארחת כאשר אצל הווריורס פול ופייטון ה-2 לא יתלבשו וגרין ואנדרו וויגינס בסימן שאלה.
הווריורס בבק טו בק בכושר די טוב עם ארבעה ניצחונות בחמשת המשחקים האחרונים. הפייסרס התאוששו לאחרונה מרצף הפסדים הודות לניצחונות על ההורנטס והרוקטס.
הילד יהיה חסר, הבק טו בק יהיה מכריע. הווריורס מגיעים עייפים למשחק חוץ, והפייסרס ינצלו את זה כדי להשיג ניצחון נוסף הלילה. אינדיאנה ב-7.
אורלנדו מג'יק (24-27) – סן אנטוניו ספרס (41-10) 02:00
באסי יחסר לספרס עקב פציעה ומקדרמוט שעבר בטרייד לא יהיה זמין גם הוא.
הספרס יעשו ככל יכולתם, אבל בכושר בו הם נמצאים יהיה להם קשה עד בלתי אפשרי להוות יריבים ראויים לשחקני המג'יק. המארחת מנגד תבוא במטרה לנצח ולשפר עמדות במאבקי המיקום במזרח, והיא תעשה את זה ב-14 הפרש.
ברוקלין נטס (30-20) – קליבלנד קאבלירס (16-33) 02:30
הנטס חתכו את הארי ג'יילס והעבירו את דינווידי בטרייד, על הקאבס עבר דדליין שקט.
מצבת החסרים אצל המארחת – ג'ונסון, דיירון שארפ, דוריאן פיני-סמית', וייטהאד ולוני ווקר, הקאבס ללא טריסטן ת'ומפסון המורחק וטיי ג'רום הפצוע.
האורחת מגיעה אחרי ניצחון על הוויזארדס למשחק חוץ נוסף, הנטס ממשיכים לדשדש עם כושר לא טוב וכרגע נמצאים משחק וחצי ממקום בפלייאין.
גם במידה ודינווידי היה זמין המשחק הלילה היה מאתגר מאוד עבור ברוקלין, ובלעדיו וללא ג'ונסון אני מתקשה לראות את ברידג'ס וחבריו מסתדרים. קליבלנד ב-9.
ניו יורק ניקס (18-33) – דאלאס מאבריקס (23-28) 02:30
גריימס, פורנייה, פלין, ארקדיאנו, רנדל, אנונובי ורובינסון לא יהיו זמינים עבור הניקס כאשר בראנסון, סימס, מלו, יואינג ונער המגבות נמצאים גם הם בסימן שאלה.
הולמס, לייבלי ה-2 ואקסום לא יהיו זמינים עבור האורחת כאשר גם דונצ'יץ', אירווינג וקלבר בסימן שאלה.
המארחת חזרה לנצח מול הגריזליס אחרי הפסד מפתיע ללייקרס, האורחת מגיעה עם שני ניצחונות רצופים על פילי והנטס.
משחק מסקרן בין שתי קבוצות איכותיות, אלא שהחיסורים צפויים לפגוע בשתיהן. המאבס ללא לוקה וקיירי בבעיה גדולה יותר להערכתי. יתרון הביתיות ידחוף את הניקס לניצחון ב-4.
ממפיס גריזליס (33-18) – שיקגו בולס (27-24) 03:00
אצל הגריזליס קל יותר לסמן את השחקנים שיכולים להתלבש למשחק הלילה, אצל הבולס לאבין, וויליאמס ובול לא יתלבשו כאשר קובי וייט, אלכס קרוסו, קרייג וטרי נמצאים בספק.
בכנות, הכושר של שתי הקבוצות לא משנה, עומס המשחקים שלהן גם פחות קריטי במשחק כזה, הגריזליס בסגל חסר מאוד, לבולס יש את ווצ'ביץ' ודרוזן ושם פחות או יותר נגמר הסיפור. שיקגו ב-15.
מילווקי באקס (18-33) – מינסוטה טימברוולבס (16-35) 03:00
רובין לופז ופיין עברו בטרייד, מידלטון לא יתלבש ואדטוקומבו, לילארד, לופז וקראודר בספק אצל הבאקס. הטימברוולבס ללא חיסורים משמעותיים.
בכל תרחיש אחר מדובר במפגש ענקיות, אלא שהחיסורים אצל הבאקס הלילה בהחלט עלולים לעשות את ההבדל. בהינתן ולפחות אחד מבין לילארד-יאניס-לופז לא יתלבש הלילה אני רואה את זה של מינסוטה. הטימברוולבס ב-8.
פיניקס סאנס (21-30) – יוטה ג'אז (26-26) 04:00
וואטאנבה, דיופ, מטו וגודווין עברו בטרייד, לי לא יתלבש ובוקר וביל בספק אצל הסאנס. הג'אז ללא חיסורים משמעותיים.
הג'אז בכושר טוב עם שני ניצחונות על הבאקס והת'אנדר, הסאנס גם הם עם שני ניצחונות רצופים כאשר מלבד הבאקס הם גברו גם על הוויזארדס.
הלילה אני מהמר שקוטלת הגדולות תמשיך במסעה, ויוטה תפתיע ותגבר על הסאנס ב-7.
לוס אנג'לס לייקרס (25-27) – דנבר נאגטס (16-35) 05:00
אחרי יום טריידים שקט בגזרת שתי הקבוצות החיסורים אצל הלייקרס יהיו ואנדרבליט, וינסנט ורדיש לצד דיוויס וג'יימס שבספק. בעוד שאצל הנאגטס KCP נמצא בסימן שאלה לקראת המשחק.
אם ביום רגיל הלייקרס יצטרכו להתאמץ ולהאבק בכדי לנצח את הנאגטס, הלילה במידה ואכן לברון ודיוויס לא יתלבשו המשימה תהיה קשה פי כמה. להערכתי גם בסגל מלא אין שום סיבה שהאורחת תפסיד במשחק הזה, ולכן אהמר על ניצחון של דנבר ב-6.
פורטלנד טרייל בלייזרס (35-15) – דטרויט פיסטונס (43-7)
ברקס, בוגדנוביץ', מונטה מוריס, קיליאן הייז, סטיוארט ופונטקיו יחסרו אצל הפיסטונס (טריידים ומצבים בריאותיים כאלו ואחרים). שארפ, וויליאמס ובראון יחסרו אצל פורטלנד כאשר אייטון, גרנט, הנדרסון וג'בארי ווקר בסימן שאלה.
משחק עם רלוונטיות אפסית להמשך העונה בין שתי קבוצות שנמצאות בפסגת הלוטרי. יתרון הביתיות של הבלייזרס יטה את הכף, ניצחון של הביתית ב-3.
נראה לי בגארדן ישחקו 3 נגד 3 הלילה.
וואו, אי אפשר לדעת מי עולה לשחק.
דרוג העצמה אצלי בראש צריך לעשות ריסטרט, לא יודע יותר איזו קבוצה חזקה ואיזו חלשה.
תודה רבה.
https://www.facebook.com/reel/928132474862463?fs=e&mibextid=UalRPS
זכרונות… ומדליית הזהב הולכת ל… אנט מן
🙂
מדליית כסף לברון בלייקרס, ארד לראס
אנט זהב דרוזן עם הכסף וטייטום בארד
האם שי אלכנסדר מתחיל להדמות לקובי ברייאנט?
מבחינת נתונים פיזיים האם די דומים. שניהם 1.98 m , במשקל קובי 96 kg ושי 88 kg. עוד קצת חדר כושר והוא יגיע למשקל הזה.
בעונתו הנוכחית השישית בליגה הממוצעים של אלכסנדר הם 31.1 נק. 6.6 אס, ו-5.6 ריב.
קובי בעונתי השישית 25.2 נק, 5.5 ריב ו- 5.5 אס.
מה אם חושבים?
סגנונות משחק שונים לגמרי
קובי היה הרבה יותר אתלטי וקפיצי והיה סקורר. SGA מנהל משחק
אזה הטרלה חמודה.
https://twitter.com/sydn3yfink/status/1755758636272415160
קדימה לייקרס
AD לעצור את יוקיץ, שקץ לעמור את מורי, ריבס לחורר…
נו בחייאת….
לא יודע איפה אני מעדיף לשמן את החריץ טוב יותר, מחר כשהפליקנס יבואו לשחוט אותנו או היום.
איזה ווזלין אתה צריך?
לברון לברון לברון גיימס
איזה אסיסט ל AD ואלפייה בכיס
לובריקציה לחדירה רטובה על בסיס מים.
מה זה הפרסומת ל דה פארט קינג? איפה נרשמים לתחרות?
האם וה-כ'
סיפור החיים של כולנו הלילה.
https://twitter.com/FeenDeuce/status/1755677802873925662
למה השקץ לא משחק?
ואני רק שאלה, מה קרה לשופטוטים?
פתאום הכוכבים לא מקבלים 10 קליעות מהקו?
מה קרה? מההאהההה?
שני שליש משחק, לברון עם פעם אחת בקו, AD עם מספר נפילות ובלי לעמוד בעם אחד על א-קו…
אז כן יש לשופטים הוראות מלמעלה?
שימון, צדק?????
רק פתחתי פה והשקץ עשה תוקף ברור וקיבל מתנה מהשופטוטים 2 מהקו…
למה לנחס למה ידוקי פוקי?
אוקי דוקי
קבוצה גדולה דנבר
איך ריבס ישר ניסה להוציא שריקת אוויר חח
איזה,שלשול של פורטלנד הובילו מלא נהיה צמוד
גאון מועך את השקץ במשחק עם שיפוט טוב והוגן בסך הכל.
אאאאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההה
שאק הורג אותי שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הארכה ברוז גרדן (מודה)
משחק חמוד
שלשלת לפנתיאון
לקייד יש כדרור כמו של סנטר מזכיר את מארק גקסון של אינדי חחח ככ איטי
היה מת להיות מארק ג'קסון
אכן יש לו כידרור איטי והוא כולו איטי וקל לחטוף לו ולחסום אותו.
זה דבר שאמרתי מאז שראיתי אותו לראשונה.
ראיתי אותו בהארכה מעביר מאחורי הגב ועושה סבסוב עשה את זה במהירות של et בגיל 5. המגן כמעט נרדם שם ואז חופר עליו עם הטוסיק מארק גקסון סטייל
מי אלה השחקנים בפורטלנד אני לא מזהה את רובם מהיכן הגיעו
הפנים של אנפרוני אומרות הכל, צונסי זרק אותו בחוץ בהארכה והוא לא מאושר.
אחלה של דוק ריברס. אמנם משחקים לא קלים יחסית, אבל הוא מצליח לעמוד בציפיות
🤣
יפ