כל ארבעת המשחקים של הלילה יכולים ללכת לכאן ולכאן, אין דרך באמת לדעת מי תנצח בניגוד למשחקים אחרים שם יש עניין של מומנטום, אני בכל זאת אנחש מי תנצח כי איך אמרה דמות אייקונית? "אלה חוקי הפורמט".
אורלנדו מג'יק (4-4) נגד מילווקי באקס (3-5), 1:00 (שידור בערוץ 55):
מילווקי שחסרה את דמיאן לילארד במשחקים האחרונים צפויה לקבל אותו בחזרה (מוגדר בספק למשחק). חוץ מוונדל קארטר הפצוע אורלנדו בסגל מלא.
הקבוצה הביתית, שנראתה טוב בזמן בו אנתוני בלאק פתח בחמישייה, קיבלה את מרקל פולץ חזרה. ואני לא אומר שפולץ שחקן רע, אבל בשיטת המשחק של אורלנדו שמסתמכת בעיקר על באנקרו הוא די תוקע אותו בניגוד לבלאק שמרווח יותר החוצה. ללא פולץ בשלושה משחקים באנקרו קלע 25.7 למשחק, לקח 7 ריבאונדים ומסר 7 אסיסטים. בחמישה משחקים עם פולץ הוא קולע 13.4 נקודות למשחק, לוקח 5.8 ריבאונדים ומוסר 4.4 אסיסטים. באורלנדו יצטרכו לקחת בחשבון שדווקא נגד מילווקי הם חייבים לתת לפאולו את האפשרות לנצח את המשחק. אם גם במשחק הזה הציוות בין פולץ לבאנקרו לא יעבוד מבחינת היעילות של באנקרו, שהוא כאמור המנוע של ההתקפה של אורלנדו, ג'מאל מוזלי יצטרך לעשות חושבים בנוגע לחמישייה.
מילווקי עם פתיחת עונה די מוזרה. מצד אחד יש להם את הכוכבים, השיגו ניצחונות, אבל ההגנה לא נראית טוב מספיק ואדריאן גריפין נראה כאילו הוא שם רק כי צריך מישהו לרשום בטופס. מול קבוצת התקפה כל כך טובה כמו אינדיאנה, מאמן עם שחקנים טובים מאוד בהגנה צריך להוריד אותה מהממוצע שלה. עם זאת, אינדיאנה קלעה 126 נקודות ומילווקי לא הייתה קרובה אליה ברמת ההתקפה ונשענה, כמו בכל משחק העונה, על יאניס (לילארד לא שיחק). מבחינת קרב מאמנים לג'מאל מוזלי יש יתרון עצום על גריפין, אבל בסוף כל עוד לילארד משחק והוא ויאניס מחזיקים לו את ההתקפה, הוא שומר על התפקיד שלו.
הימור: אורלנדו תנצח ב-5 הפרש.
בוסטון סלטיקס (2-6) נגד טורונטו ראפטורס (4-4), 2:00:
אחרי שהסלטיקס חטפו שתי מהלומות כשהפסידו במשחקים צמודים לשתי קבוצות טובות, מינסוטה ופילדלפיה, אתמול בלילה התעשתו וניצחו באופן מרשים את הנטס בבית. כרגע הסלטיקס נראית כמו הקבוצה הכי טובה ושלמה במזרח, היא בטופ 4 בנקודות למשחק, שנייה בריבאונדים למשחק (כשהפער בינה לבין הניקס הוא 0.1), והיא מנצחת בהפרש הממוצע הגבוה בליגה – 12.3 (אבל צריך לזכור שפירקה את אינדיאנה בכמעט 50 הפרש ולא עברו הרבה משחקים העונה). כרגע בוסטון גם מושלמת בגארדן, ומול טורונטו שהרוטציה שלה קצרה יותר תוכל לתת ליותר שחקנים לנוח ולהיות רעננים לרגעים מכריעים במשחק.
עם זאת, טורונטו בכלל לא פראיירים. הם מגיעים משלושה משחקי חוץ, באחד הפסידו לפילדלפיה החזקה אבל ניצחו את סאן אנטוניו ודאלאס בטקסס, כשבשני המשחקים הם קולעים מעל 120 נקודות. סקוטי בארנס פתח את העונה נהדר והוא מוכיח שהקבוצה הזאת צריכה להיות שלו. במשחק הראשון של העונה קלע 17 נקודות, משם עד שנעצר במשחק האחרון בו קלע 14, קלע 20 ומעלה בכל המשחקים. מול סן אנטוניו קלע 30, לקח 11 ריבאונדים, מסר 6 אסיסטים, חטף וחסם 3 פעמים. המאצ'אפ שלו יהיה ג'יילן בראון, יהיה מרתק לראות אם הוא יתעלה עליו וימשיך בהתפוצצות שלו.
הימור: בוסטון תנצח ב-9 הפרש.
אטלנטה הוקס (3-5) נגד מיאמי היט (4-4), 2:30:
שתי הקבוצות שמוגדרות הכי בינוניות בכל הליגה. אבל המשחקים האלה תמיד מעניינים, כי איכשהו דווקא במשחקים האלה אחד הכוכבים של הקבוצה מחליט להגיע. פעם זה באטלר שחושב שכבר אפריל, פעם זה טריי יאנג שלא מסוגל להחטיא.
בגזרה של הקבוצה הביתית נראה שלאחר פתיחת העונה הטובה מבחינת כדורסל ומזעזעת מבחינת טריי יאנג, משהו התחיל להתחבר. יאנג עדיין לא מצא את היד לשלוש אבל במשחק הפיק אנד רול הוא מסתדר לגמרי והפריחה של ג'יילן ג'ונסון שממלא את מקומו של ג'ון קולינס זה דבר שאוהדי ההוקס בהחלט יכולים לתלות בו תקוות. למרות משחק של 41 נקודות בניצחון קשה באורלנדו, טריי יאנג תשיעי מהסוף בליגה באחוזים לשלוש עם 28.8. "מעליו" שחקנים ידועים לשמצה כמו ג'וליוס רנדל וטרי רוזיר בין היתר. אחת הטעויות של אטלנטה, שעדיין עושה אותה, היא לפתוח עם קאפלה בחמישייה. קאפלה שלא מסוגל להיות פקטור התקפי באף קונסטלציה צריך לרדת דחוף לספסל ולפנות את המקום לאונייקה אוקונגו, חוסם נהדר גם בהגנה וגם בהתקפה ויוכל לסיים את המסירות של יאנג בניגוד לסנטר השוויצרי.
אצל מיאמי אין הרבה מה להרחיב, לא התקדמו לשום מקום, לא הצליחו להחתים אף שחקן ורואים על הפרקט שהם נשארו אותה קבוצת עונה סדירה רעה, רק שהשנה יש להם את טיילר הירו שנראה נהדר. אוקי אולי לא טיילר הירו כי הוא שוב נפצע, אבל יש להם את… לא, הכל אותו דבר. כמו בשנים הקודמות במקום להביא שחקן מוכח שיעזור לאדבאיו לנצח בעונה הסדירה, כי כידוע באטלר ישן עד אפריל, הם מעדיפים לקבל את הישועה משחקנים כמו הייווד הייסמית'. להגיד שהם לא יכולים לנצח זה לפגוע בזה שכן יש להם סגל של פליי אין, אבל בכל זאת הכדורסל של מיאמי כל כך זהה בעונה הסדירה שאם אף אחד לא מתפוצץ ברמה שליריבה אין איך להגיב, מיאמי מפסידה כי זה כדורסל שמאמן שמכבד את עצמו מצליח לקרוא. הניצחונות של מיאמי או ממש צמודים או נגד קבוצות גרועות כמו וושינגטון וממפיס.
הימור: אטלנטה תנצח ב-8 הפרש.
גולדן סטייט ווריורס (3-6) נגד קליבלנד קאבלירס (5-3), 3:30:
אחרי שהקאבס שברו בצורת של שבע שנים פחות חודשיים שלא ניצחו את גולדן סטייט בעונה הסדירה, סוף סוף, בשני שעבר, הצליחו בזכות כדורסל נפלא לנצח את הנמסיס ששיחקה נהדר בעצמה לאורך כל המשחק פרט לרבע השני. לאן הלכו שתי הקבוצות מהמשחק הזה?
גולדן סטייט המשיכה להיראות כמו קבוצה טובה, הכדורסל שלה מרשים מאוד, למרות ההפסד לנאגטס בחוץ. גם ההפסד הזה בסופו של דבר היה לאחר משחק נורא קשה, בטח מול קבוצה כל כך חזקה בבית כמו דנבר. כריס פול מהספסל נראה נהדר עם היחידה השנייה שכוללת את קאמינגה ושאריץ'. גולדן סטייט בסגל מלא לקראת המשחק הזה וזה קריטי מאוד. כשכריס פול יעלה מהספסל לקאבס לא תהיה תשובה אליו מאחר שטיי ג'רום פצוע. אז או שגארלנד ומיטשל יקרעו את עצמם או שקאריס לאברט יצטרך להיות הרכז המחליף. מבחינת גולדן סטייט היחידה השנייה זה בדיוק הזמן שלה לחסל את המשחק, בטח בבית, הציוות בין כריס פול לקאמינגה יהיה הקלף שלהם למשחק כי שתי החמישיות מאוד מאוזנות מבחינת יכולת.
בגזרה של הקאבס העונה הזאת נראית די מוזר עד כה. הם מציגים משחק אחד טוב ואז שני משחקים בהם הם לא שומרים וההתקפה תלויה באופן מצער במיטשל. חוסר היציבות יצר מצב שניצחו במשחק דרמטי את הנטס בחוץ אבל הפסידו במשחק צמוד לאוקלהומה בבית אחרי שאוקלהומה מחקו יתרון דו ספרתי של הקאבס בדקות הסיום. לא הצליחו לשבור את חוסר ההגנה של אינדיאנה פעמיים אבל כן לגרום לניקס לקלוע 89 בבית ולווריורס לקלוע 15 נקודות ברבע. במשחק שעבר הקאבס נראו לא טוב בהגנה, עם איך שהחוקיות הזאת הולכת הם אמורים לשמור כאילו הם הספרס של דאנקן ורובינסון? אני מטיל בזה ספק.
הימור: גולדן סטייט תנצח ב-13 הפרש.

יופי של פריוויו. אני חושב שמילווקי תנצח היום, בשאר אני אתך
אורלנדו
סלטיקס
מיאמי
וסטייקים
רואה עכשיו מילאן בלצה סרייה A. ריצה פשוטה של ליאו כמעט בלי מגע ופתאום נתפס לו ההמסטרינג.
אני משתגע מזה, בהנחה שהניחוש שלי נכון. אולי מנחם יכול לראות את הקטע. נראה לי מטורף אבל באמצע ריצה ובOOOם האיש עם בעיה מחזיק את השריר בירך.
קרה לפני 10 דקות וזה כבר במדייה עיתונות הכדורגל באיטליה.
https://football-italia.net/rafael-leao-sustains-injury-in-lecce-vs-milan/
מנחם אם אתה קורה, תן דעה של איש מקצוע.
אני מאד אוהב את החלוץ הזה ואת הפריצות שלו.
איזה שחקן זה הארי קיין.
מי שלא רואה אותו משחק, מפסיד.
היונייטד פיספסו.
היו צכים לשים 1;30 מליון פאונד ולהביא אותו.
130 מליון
הבאקס לא ישמטו את המשחק הזה וינצחו ב6
גם בוסטון במוד טוב מדי וינצחו את הראפטורס ב16
אטלנטה חמודים והכל אבל אין להם מספיק אופי, 3 להיט
אם המשחק היה בקליבלנד אז ניחא אבל במפרץ זה 9 ללוחמים הזהובים
תודה רבה מתנאל, מעניין מאוד
מסכים איתך גם בהכל חוץ מהמשחק הראשון
מילווקי
בוסטון
אטלנטה
גולדן סטייט
באמת משחקים שיכולים ללכת לכל כיוון
תודה על הפרוויו
🙃
עדכון לפורטלנדאים.
פציעה של ברוגדון בהמסטרינג.
מה חדש?
רזי פותח בקבוק שמפניה ואומר הגומל על כל שחקן עבר מבוסטון שנפצע בקבוצה אחרת
אז למה לחכות שלושה ימים. הגזים בורחים לא חבל?
אנא עארף, השומר רזי אנוכי?
לא פעם – בהחלט.
מה לא פעם בהחלט, ממתי אני שומר על רזי?
אתה באמת רוצה שאני אביא לך דוגמאות? חבל …
לשמור על רזי, להגן עליו? לא זכור לי שהיה צורך, הוא יודע לדבר לבד.
רגע רגע, אולי אני מתחיל להיזכר, אתה מתכוון ששאלתי אותך "למה ככה" אחרי שהצקת לו או משהו כזה?
(יש לי תכונה טובה שאני שוכח מהר מאוד סכסוכים ושטויות קטנות. זה בעיקר טוב אם אני בצד הפוגע 🙂 )
אז לי יש הרבה תכונות רעות…
ואגב זה שאתה כותב "הצקת לו" על זה שהגבתי לו כבר מחזק את האמירה.
קלאסי אחים לנשק, כמו שקלאסי אבנר משתמט…
לא ציפיתי לפחות מכם.
אני רק עדכנתי בלי שמפניות וכלום כי זה מה שעולה באתרי הסלטיקס.
זה מידע ותו לא.
לגבי הטיימלורד זה היה רק בקטנה לאברי שחשב שיצא ממנו משהו. את השמפניות אני שומר לאליפות של הסלטיקס.
זה היה בהומור אם לא הבנת.
לא מבין את ההערה לגבי אחים לנשק ואבנר משתמט, נראה לי שמסתתר פה מטען אבל לא לי לפרש.
תודה רבה מתנאל.
תודה מתנאל.
מילווקי, בוסטון, אטלנטה וקליבלנד
"סטף לייט" מבסוט
kind of have my own team, play my own type of basketball." יוביל אותם רחוק 🙂
https://bleacherreport.com/articles/10096841-wizards-jordan-poole-says-hes-happy-to-have-my-own-team-after-warriors-trade
my own team ומוביל אותם למאזן הגרוע בליגה
אולי היעד שהגדירו לו זה בחירה מספר אחת בדראפט?
כן, ברור, ועדיין שחקן כמוהו יכול להוביל רק קבוצות קטנות, מה שנקרא.
היה ברור כשמש שהוא מס 1 בלהוביל לבחירה,1,בדראפט
וואו איזה אהבל🤣🤣🤣
פול דוש מקצועי.
אני מת לדעת איך נתנו לרקוב הזה חוזה כלכך מנופח.
מי שנתן לו מגיע לו בעיטה לבייציות
אחלה פריוו
תודה רבה ויאללה סלטיקס
לוח מודעות יומי של השיקוצים
"קוואי לנארד עדיין בטוח ביכולת של הקליפרס, למרות רצף ההפסדים."
"ג'יימס הארדן מודה שהוא צריך עוד קצת זמן, אמר שיקח בערך 10 משחקים עד שישתלב כמו שצריך במערכת של הקליפרס."
לברון ג'יימס: "אני עושה את המהלך הנכון בכל פעם."
איזה פאקינג דושים.
אין סיכוי שקוואי\אבו מנדבושקס מאמינים לעצמם🤣🤣🤣
לנארד כרגע על ערש דווי, אז כל מה שהוא מוציא מהפה לא קביל בעליל.
ה 10 משחקים של הארדן לא רלוונטיים, כי אחרי 6 משחקים הוא יידרוש טרייד לעוף מהקבוצה.
לברון יודה בטעות כמו שהוא מתכוון לפרוש, שזה אף פעם.
+1965
מתעב כאלה יצורים באופן כללי.
זה כמו שתגיד לי להקשיב לשקרים של נתניהו או כל פוליטיקאי נאלח.
גם אם תשלם לי אני מסרב ב100%.
בגילי ובמצבי הכלכלי, למזלי אני יכול
*יקח בערך 10 משחקים עד שהקליפרס ישתלבו כמו שצריך במערכת של הארדן. (תיקנתי)
🤣🤣🤣
חחחחחחחחחח
תודה מתנאל אורלנדו יפתיעו השאר כצפוי בוסטון אטלנטה ג״ס
נתקלתי בזה במקרה – בפעם האלף – טמיר – אמביד למד מהאבות המייסדים (מה שמדהים שאף אחד מבוסטון לא מנסה לנקום בשביל לארי, רק מפרידים… לא בסדר)
😂😂
https://www.facebook.com/reel/658798886235507?fs=e&s=7MtrtK&mibextid=z9DgKg
דה שוט, אתה מעז להזכיר באותו משפט את לארי לג'נד ואת טמביד?
אנטי קרייסט, דה שוט השטן
https://giphy.com/gifs/absurdnoise-horror-absurdnoise-evil-9gnS0SQNDWc5q
ווינק ווינק
איזה תענוג בארקלי מוזר והדוקטור נותנים לבירד מה שמגיע לו
אבל היום פוסיס כמו האשך וחבורתו בוכים שאמביד משחק חזק
למה שלא תעברו לראות wnba
חחחחחחח הפוסי היחידי והבכיין היחידי פה זה הסמארק טמביד
בכיין ופוסי מהלך,
אם טמבידוש היה משחק בשנות ה80-90 הוא היה בוכה כל היום כמו ילד קקה.
כמו שהוא גדול ככה הוא חננה
מה קרה הביא לך מרפק בביצים?
אם ואם ואם ואם אם לאמא שלך היה זין אז היתה אבא שלך , למרות שהיום זה לא כל כך בטוח
הזיוני מח שלכם אולי תופסים פה על ילדים בני 13 לא עלי
למרות שאתה מזכיר לי את הבן שלי , הוא בן שלוש וחצי כל יום היום בדיחות קקה ופיפי בדיוק כמוך
אני מבין שקשה לך להבין, אתה גם לא אוביקטיבי.
טמביד ילד קקה וחננה מהלכת.
בוכה כל משחק,עושה הצגות.
גועל נפש של אדם ושחקן בלי כישרון עם גוף גדול ואופי של רכיכה בשמש.
לא מעניין לי את הבייצים את מי אני מזכיר לך,קח את הבן שלך ודחוף לקרדה
האמת כל עונה מאז שהזבל טמביד הגיע לליגה,
כל פלייאוף הוא בורח עם כל מיני פציעות מהטוסיק.
לא שווה יריקה הדוש טמביד
אני אחכה לך טראסטי בפלייאוף כשטמביד יעשה ויברח.
אני אהיה שם לשים לך מלח חחחחחחח
דה שוט מחליף עגלות כל לילה
https://giphy.com/gifs/goat-z9eu3zx7GpCvK
ווינק ווינק
😂😂😂
גוד1
דה שוט הוא הגואט
🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂😂😂😂
זה העגלות של פיניקס וקליפרס
גווווווווווווו בוסטון
מת שאורלנדו ינצחו את השיקוציאדה של מילווקי
לילארד בחוץ הלילה מול אורלנדו.
👍👍👍👍👍
מה קורה פה עם כל השופטוטים המטומטמים האלה?
נמאס כבר מהשיפוט החד צדדי ששם את הראפטוס כל הזמן על הקו.
הרסו את המשחק.
עזוב אותך,פרשתי בשיא.
אני מתאמן על הקקר טראסט
אתה על הקטטר
🙂
חחחחחח אני על זוג קטטרים,
מתאמן חזק וטראסטי עוזר נאמן
אין לי כבר כוח לליגה המג'עג'עת הזאת
הקרחוני חיסל את הליגה והפך את השחקנים לחננות
המשחק של הסלטיקס התעורר שם והאושר חזר להיות מאוזר…
דוקי,זה של בוסטון,הכרזתי
טייטום פשוט עושה עכשיו במגרש מה שהוא רוצה והשלשות שלו צוללות כמו אלה של לוקה דונציץ. וייש ווישש ןייששש
יש עבירות תוקף שישרקו רק כשסטף הוא זה שקולע
אמת.. רואים בברור שהעבירה היתה אחרי שחרור הזריקה
אני בכלל לא חושב שהייתה שם עבירה, אבל גם אם כן, שום סיבה לבטל את הסל.
מאז היו עוד כמה שריקות מוזרות לטובת קליבלנד
יחד עם הבעיטה של ג'ארט אלן בשבוע שעבר, נראה שהתקבלה החלטה עקרונית שלשחקני קליבלנד מותר להרביץ לדריימונד גרין
הגיע הזמן
אם הם יעשו את זה בזמן הפנוי אני לא אתלונן (דריימונד לא צריך עזרה במחלקת התלונות), אבל כשזה משפיע על המשחק ומוריד את רמת הכדורסל אני שומר לעצמי את הזכות להתלונן
היחיד שמפריע ומוריד את רמת המשחק זה,דריי. צריך לסמן אותו כל משחק ולהכניס לו. זה ההוראות שהייתי נותן בתור מאמן ובמבצע בתור שחקן. צריך ללמד אותו לקח.
זהו
הקבס עשו סטייקים מידיום רייר ודפקו לי את ה 100%. גם 75 ניחוש לא רע.
זה היה בהומור אם לא הבנת.
לא מבין את ההערה לגבי אחים לנשק ואבנר משתמט, נראה לי שמסתתר פה מטען אבל לא לי לפרש
חחחחחחח עגל
שמע ,גם אני לא תמיד מבין, תזרום,תהנהן ותעקוב.
לא משעמם עם דוקי אף פעם.
לגבי זריקת הפצועים,הוא צודק.
סטיבנס בעיני יותר טוב מדני.
דני מעולה בלשחוט ג.מ ולסחוט בטריידים.
דני חרא בלעשות סוויטש בזמן.
סטיבנס מעולה בשניהם.
אם הירוקים יעלו לגמר ויחסית בריאים,אצלי הוא מקבל ג.מ מצטיין 24-25 בהליכה.
האיש גאון
אמת
שי,
שתדע אני מת על דה שוט.
הוא כוכב בעיני.
אני מזמין \מבקש בלוח מודעות הבא לארגן שיר הלל לדה שוט.
אני על הפנים בלכתוב שירים, אתה חיה רעה.
אתן לך כמה נקודות:
יש לו לב זהב
הוא הסיוט המהלך של כל קבוצה שרוצה לזכות באליפות
הוא תמיד מחייך ומצחיק
יש רגעים שאם הוא היה לידי, הייתי מוריד לו כאפה.
הוא האזרח הסניור של הצנטרישוט.
הוא הגוט של הווינק ווינק.
הוא האנטי קרייסט והסוס הטרויאני של שבר כנגד טנש.
הוא מפרק העגלות הסדרתי ומחסל סוג א' א'
חחחחחחחחחח חולה עליו.
שיר מושלם!
לעעעעעעעעעע
תעשה מהסמוכוטה שלי שיר,אתה מעולה בזה
אני רוצה שתכניס את דה שוט לפוסטר ביומן הבא😉
לעעעעעעעעעע
תעשה מהסמוכוטה שלי שיר,אתה מעולה בזה
אני רוצה שתכניס את דה שוט לפוסטר ביומן הבא🤣