מיאמי יגיעו לבוסטון למשחק 5 שיכול לגמור את הסדרה בפריוויו ליל חמישי / רותם אלרן

מיאמי יגיעו לבוסטון למשחק 5 שיכול לגמור את הסדרה בפריוויו ליל חמישי / רותם אלרן

3:30 – בוסטון סלטיקס (1) VS מיאמי היט (3)

הלילה ניצב בפנינו משחק בודד, אולי האחרון לשבוע הקרוב, כאשר הסלטיקס ינסו להחזיק את הסדרה בחיים עוד מעט בעוד ההיט ינסו לסיים עניינים בטי די גארדן.

במשחק הרביעי ראינו את בוסטון משיגה ניצחון בכורה בסדרה, לא מעט בזכות משחק נפלא של טייטום שסיים עם שורה של 33 נקודות, 11 ריבאונדים, 7 אסיסטים ו-2 חסימות, אך לא פחות בזכות הגנה מצוינת שהגבילה את ההיט ל-43.6% מהשדה (לעומת 51.2% של הסלטיקס). מעבר לכך שההיט התקשו לפגוע מעבר לקשת וסיימו עם 8/32 משלוש במשחק, הגנת הצבע של בוסטון עשתה את שלה והצליחה להגביל את התפוקה של מיאמי משמעותית, כאשר האחרונה סיימה עם 23/41 באיזור זה (לעומת 20/29 של בוסטון) ו-99 נקודות בלבד.

מדובר בסדרה מאוד לא צפויה, כאשר כבר ראינו את מיאמי מנצחת בהפרש של 26 נקודות במשחק 3 רק כדי להפסיד ב-17 במשחק העוקב, בנוסף לכך שהצליחה לקטוף שני ניצחונות בשלושת המשחקים ששוחקו בבוסטון. מסיבה זו מאוד קשה לחזות מה יקרה הלילה, כאשר כמעט אף תסריט לא נראה מופרך עבור מה שיקרה במפגש בין השתיים, אך בכל זאת אני מאמין שההיט מגיעים כפייבוריטים לקראתו. הסיבה המרכזית שלי לאמונה הזו היא שלא בטוח שההגנה של הסלטיקס תצליח להעמיד תצוגה נוספת שמזכירה את המשחק האחרון, במיוחד לאור מה שראינו בשלושת הניצחונות של מיאמי בסדרה.

מיאמי מדורגת במקום השני במהלך הפלייאוף באחוזים משלוש, כאשר הקבוצה היחידה שמדורגת לפניה היא דנבר, ובארבעת המשחקים בסדרה מול בוסטון היא כבר מחזיקה ב-41.9% מעבר לקשת, נתון נפלא לכל הדעות. כפי שציינתי קודם, במשחק הרביעי ראינו את הסלטיקס מצליחים להגביל את הדיוק של מיאמי מהטווח, כאשר ההיט קלעו רק רבע מזריקות השלוש שלהם, ולאור היציבות שלהם לאורך הפלייאוף לא סביר להניח שיקלעו באחוזים כאלה גם הלילה.

במשחק האחרון ראינו את דאנקן רובינסון מקבל 10 דקות בלבד ומחמיץ את כל 4 זריקות השלוש שלו, לאחר שבשני המשחקים שקדמו לו שיחק כ-21 דקות למשחק וקלע בהם ב-8/13 משלוש בסה"כ. רובינסון היה שחקן כמעט לא רלוונטי עבור ההיט לאורך חלקים נרחבים מהעונה, אך בפלייאוף אנו רואים מצידו עלייה משמעותית באחוזים משלוש, מה שיכול להיות משמעותי במיוחד הלילה – משחק טוב שלו הוא ללא ספק נכס לקבוצה וגורם שמסוגל להכריע את המשחק, כך ששווה לשים עין על התפקוד שלו ושל יתר שחקני הרוטציה הלילה. בסדרה בה אין לדעת כיצד יתפקדו כוכבי כל אחת מהקבוצות תפקוד השחקנים המשלימים הוא קריטי, ויכול להשפיע על תוצאת הסדרה כולה.

למרות שאני מאמין שמיאמי מחזיקה ביתרון לקראת הכניסה למשחק, נקודה אשר מעניינת אותי לקראתו היא ההגנה על באטלר – במשחק הרביעי ראינו את הסופרסטאר של מיאמי מסיים עם 9/21 מהשדה, וחלק גדול מהגבלת האחוזים שלו הגיע בזכות ההגנה של ג'יילן בראון עליו, כאשר האחרון הצליח להגביל את באטלר ל-0/4 מהשדה בדקות בהן שמר עליו. בראון מציג יכולת התקפית מזעזעת בסדרה כשהוא מעמיד שורה עגומה של 16.8 נקודות ו-3.5 אסיסטים למשחק לצד 39% מהשדה, 12% משלוש ו-3 איבודים למשחק, אך ייתכן שהגאולה מצידו תגיע דווקא בהגנה. באטלר התקשה כאשר בראון שמר עליו יותר מאשר מול הגנה של כל שחקן אחר, ויהיה מעניין לראות אם ג'ו מאזולה ישתמש ביתרון היחסי הזה גם הלילה. שווה לשים עין.

אני מהמר שההיט יגמרו את הסדרה אחרי משחק צמוד וניצחון ב-3 נקודות.

הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
94 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
NBA בדם
25/05/2023 17:10:20

תודה רבה רותם.
מאמין שבוסטון תנצח היום והסדרה תוכרע על משחק מס' 6 אצל מיאמי.
חג שמח לכולם😀

מהפנט תרנגולות להטיל ביצה בדאנק

כתבה טובה. מי ינצח אין לי תשובה . אם עוקבים אחרי הסדרה הכל יכול להיות.
מי יקח את הסדרה ? מיאמי היתרון היום 3-1 מאוד משמעותי.
מיאמי כבר הוכיחו שהם יודעים לנצח בחוץ.

אהרון שדה
25/05/2023 17:22:55

בוסטון ב 17 או מיאמי ב 25
צמוד זה לא יהיה
נלך הפעם על בוסטון שלתחושתי תפסיד משחק 7 אצלה בבית

בוגי
בוגי
25/05/2023 17:25:22

תודה רבה
ללא ספק סדרה לא צפויה כמו שכל הפלייאוף הזה היה קשה לחיזוי
בוסטון עם המומנטום וינצחו ב9

רן הנרגן
25/05/2023 17:42:00

רישמו וזיכרו. הסופר מקס פלוס תקרת מס קשיחה – זו המשמעות המעשית של הסינר השני שעומד על 17.5 מיליון וחצי מעל הקו ממנו מתחילים לשלם מס – ידפקו כל כך הרבה קבוצות השנה שהיללות יגיעו לשמים. סילבר רוצה פאריטי (שוויון) יקבל אוסף קבוצות דרדלה. אם מישהו מתענין שישאל.

Avri
Avri
25/05/2023 17:55:54
הגב ל  רן הנרגן

אתה צודק שהרבה קבוצות ידפקו, כולל שלך ושלי, ושהיללות יגיעו לשמיים. אבל טועה בזה שיהיו אוסף קבוצות דרדלה. קודם כל כי יש מספיק כשרון בליגה הזאת בשביל כולם. דבר שני, המשמעות תהיה שקבוצות יהיו הרבה יותר זהירות עם חוזי עתק לשחקנים טובים אבל משניים כמו וויגינס ודריי (או הורפורד וסמארט אצלי), והמשכורות של אלו ירדו כי זה לא שקבוצות אחרות יסכימו לשים עליהם כאלו חוזים. שורה תחתונה, בסופו של יום יש לי הרגשה שהבעלים עשו כאן סיבוב על השחקנים כי תגמר החגיגה של התקרות הסופר גבוהות.

הייט אשברי
25/05/2023 18:21:30
הגב ל  Avri

הורפורד ( בגילו היום) וסמארט אולי משניים . וייגינס ודריי ממש לא. השוואה שמעליבה אותם.

Avri
Avri
25/05/2023 19:32:18

תמסור לוויגינס ודריי שאני מתנצל אם הם נעלבו מדברי. לא היתה לי כל כוונה לפגוע ברגשות שלהם.

רן הנרגן
25/05/2023 18:41:46
הגב ל  Avri

ההיסטוריה של המשכורות בליגה מוכיחה שקבוצות לא יכולות להמנע מלהעניק משכורות מופרזות לכאלו שבדיאבד לא ראויים להן.
.
בכל עשור יש בערך 3 – 5 שחקנים שמביאים את הקבוצות שלהם לאליפות. קובי, דרק,דנקן ,וויד, שאק בעשור הראשון. לברון, קרי, קוואי בעשור השני. בעשור השלישי אלו יאניס, קרי וכנראה יוקיץ. לאלו מגיע שכר הרבה יותר גבוה מהסופר מקס. לכל האחרים לא . גון וול, ברדלי ביל, ווסטברוק, הארדן, בקרוב גילאן בראון וכמובן כריס פול מהנדס הסופרמקס. כולם זהב של שוטים.
.
ישנם שני מסלולים שמובילים לשכר מופרז. האחד, שחקן מבטיח בקבוצה חלשה או בינונית. הם לכודים. לא ישלמו הוא יעזוב. השני, שחקן שתרם משמעותית לקבוצה (קלי, ביל, וסטברוק), מרגישים שחובה לשלם לו ונתקעים עם שכר מפלצתי שתוקע את מבנה הסגל.
.
הפתרון לדעתי הוא מתן בונוסים לשחנים על בסיס השגים בפליאוף שלא יבואו לידי ביטוי בחישובי המס ותקרת השכר. אלו יהיה בונוסים אוטומטיים ולא נתונים לשיקול דעת הקבוצה.

Avri
Avri
25/05/2023 19:37:08
הגב ל  רן הנרגן

פתרון יפה. אבל יהיה מי שיגיד (ואני רואה שאכן יש מי שאמר) שהוא מפלה לטובת קבוצות שכבר עכשיו חזקות. הייתי משפצר את הרעיון שלך ומוסיף שקבוצות שהיו סוג של תחרותיות (לדוגמא גם אלו שהיו על סף פליי-אין, או קבוצות עם 33 נצחונות ומעלה), יוכלו לתת בונוסים והיחידות שלא יוכלו הן אלו שממש הסריחו (ורוב הסיכויים הסריחו בכוונה תחילה) וזה יהיה סוג של עונש.

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 2:42:50
הגב ל  רן הנרגן

+1966

ברוך רובין
25/05/2023 18:52:52
הגב ל  Avri

אברי הבעלים לא עשו סיבוב על השחקנים, עדיין יחצו את תקרות המס, המטרה העיקרית זה למנוע את המצב המקולקל שקורה בליגה שהשיח קבוצה תחרותית אתה צריך לחרוג ממס.
.
הנרגן הפתרון שנתת מקולקל, כיוון שזה נותן לחזקות את האופציה להשאר חזקות לנצח, בנוסף פוגע באפשרות של החלשות לגייס שחקנים גם ככה.

Avri
Avri
25/05/2023 19:30:24

על בסיס מה אתה אומר שימשיכו לעבור את התקרה? הרי כל הרעיון בשינוי הזה זה שהם יפסיקו לחצות את התקרה, וכל חוזה פקקטה שיעבור את התקרה יעלה הון תועפות.

ברוך רובין
25/05/2023 19:44:51
הגב ל  Avri

זה לא, זה כל הקטע של החוק הזה, זה לא מגביל קבוצות לשמור שחקנים שנבחרו בדראפט קבוצה כמו דנבר למשל כמעט לא נפגעת מהחוק הזה,זה רק נועד למונע מקבוצות כמו גולדן סטייט וקליפרס לבזבז כסף בלי הכרה.

רן הנרגן
25/05/2023 19:58:55

ודאי שזה פוגע בקבוצות שמנסות לשמור על בחירות הדראפט שלהן, עזוב ג"ס שהשחקן היחיד שם שלא נבחר על ידם ומרוויח סכום משמעותי זה וויגינס. תסתכל על אורלנדו ועל אוקלהומה. עוד 4 שנים הן תאלצנה לוותר על שחקנים צעירים שירצו מקס כי לא יכלו לעבור את התקרה.

עידו גילרי
25/05/2023 21:13:02
הגב ל  Avri

זה לא יעלה יותר ממה שזה עלה עד עכשיו.

עידו גילרי
25/05/2023 21:11:12
הגב ל  Avri

איזה סיבוב עשו על השחקנים?זה בכלל לא קשור לשחקנים.
כמה קבוצות כבר מגיעות לחריגות כאלה גבוהות? וגם עכשיו מי שבאמת ירצה אין מה שמונע בעדו אפילו במובן מסוים זה יהיה 'קל' יותר פיננסית.

Avri
Avri
25/05/2023 21:56:14

קטונתי מלהכנס איתך לויכוחים על דברים כמו תקרת שכר, ואני מוכן לצאת מנקודת הנחה שאני טועה כאן די בוודאות. אבל, כללי כלכלה בסיסיים של היצע וביקוש יגידו שאם יש פחות קבוצות שמוכנות לשלם חוזה גבוה אז יהיו פחות חוזים גבוהים. אם גולדן סטייט לא יכולים לשלם המון כסף ליוסי, אז פחות קבוצות יאבקו על שירותיו והמשכורת שלו תהיה נמוכה יותר. מה פספסתי?

עידו גילרי
25/05/2023 21:58:04
הגב ל  Avri

אין הבדל במה שגולדן סטייט יכולים לשלם ליוסי.

עידו גילרי
25/05/2023 22:01:15
הגב ל  Avri

וכאמור – לא קבוצות כמו גולדן סטייט הן הפרמטר הרלבנטי להיצע ולביקוש לשחקנים בחוזים גבוהים. זה בסך הכל מקרי קצה של קבוצות שמוכנות לשלם המון כדי להשאיר את הסגל יחד. זה לא רלבנטי למה שקבוצות אחרות יהיו מוכנות להציע.

Avri
Avri
25/05/2023 23:17:55

פרשתי, כנראה שבאמת אין לי מושג איך זה עובד.

Kareem Abdul-Jabbar (סיקמה לשעבר)
Kareem Abdul-Jabbar (סיקמה לשעבר)
25/05/2023 17:45:00

כששתי הקבוצות משליכות שלשות אזי מי שיהיה לה יום טוב , תנצח.
אם הכדורים צוללים לJT אז בוסטון עושה ריצת 17 אפס ולוקחת משחק מספר 4.
אם הכוכבים מסודרים בצורה שונה אז השלשות של מיאמי נופלות ב45 אחוז והיא מנצחת.
על הנייר בוסטון טובה בכל עמדה על המגרש למעט ג'ימי….ואדביו יכול להיות מנוטרל ביום נתוןן ע"י הורפורד/וויליאמס השלישי.
אם בוסטון תיקח היום והיא תיקח , אזי משחק 6 יהיה אש משחק 7 יהיה דרמתי.

דוקטור רזי הופמן
25/05/2023 17:47:15

הסלטיקס צריכים לעשות את זה בשביל האוהדים.
לפי ידיעה שקרעתי, ברוגדון משחק פצוע ביד כשקרא חלק מאחד מהגידים, קרע קרא.

דוקטור רזי הופמן
25/05/2023 18:17:37

במיאמי גבה וינסנט בחוץ אחרי הנקע שעבר במשחק.
היה צריך לצאת מיד אחרי האירוע ולשים את הקרסול בקרח אבל המשיך לשחק וזה המחיר.

Don
Don
25/05/2023 17:47:44

מאמין שמיאמי תסיים היום את הסדרה

עידו גילרי
25/05/2023 18:16:22
הגב ל  Don

בתור הדואג הראשי לשלומו נעדכן אותך שוינסנט בחוץ היום.

Avri
Avri
25/05/2023 17:56:54

בוסטון לוקחים היום, מפסידים את הבא.

האווי לאסוף
האווי לאסוף
25/05/2023 18:14:26

תודה רבה, יאללה סלטיקס

NFS
NFS
25/05/2023 18:25:49

ילך קשה אבל זה של בוסטון, בדרך למשחק 6 אמוציונלי במיאמי

עידו גילרי
25/05/2023 18:38:58
הגב ל  NFS

תגיד איפה מורידים את האפליקציה?

מאנו דה מאן (לשעבר מיקי)

אולי בוסטון, אולי לא. תודה רבה רותם.

אשך טמיר המקורי
25/05/2023 20:00:40

תודה רבה, שעות מסריחות כמו כמו המשחקים בגמרים האיזוריים.
לא עוקב אחרי הסדרה אבל חסרונו של וינסנט משמעותי.

רן הנרגן
25/05/2023 20:01:06

דרך אגב, ראיתי נתון. בסאן פרנציסקו 1/3 משטח המשרדים פנוי. לא מכניס כסף. חלק מזה קשור לעבודה מהבית אבל הרוב מצביע על שוק התעסוקה. ג"ס גם אם תרצה לא תוכל להמשיך לחרוג מתקרת המס.

ברוך רובין
25/05/2023 22:25:06
הגב ל  רן הנרגן

ראית כמה מרוויח לייקוב, כמה גולדן סטייט מכניסה ? הם יכולים לחרוג כמה שרוצים זה כסף קטן בשבילם,
https://www.forbes.com/teams/golden-state-warriors/?sh=7e2e6af6f0a7

Berch
25/05/2023 20:21:35

תודה על הפרוויו
לפי איך שההימורים עד עכשיו היו על מיאמי אין סיכוי לדעת….
🤣

thetroll
thetroll
25/05/2023 23:10:29

בוסטון
למה? אין לי מושג. אם יש קבוצה שיכולה לעשות פה ריצה ראשונה בהיסטוריה ממינוס 3 זה הם.

IDO
IDO
25/05/2023 23:52:20

זה נבואה קשה. מצד אחד בוסטון נלחמו נגד המטאטא מצד שני צריך לסגור את הסדרה.
אני מבין שזה חוזר לתה גרדן. אני רושם נצחון בדוחק לבוסטון. במשחק מלחמה. אני אשתדל לראות

עגל
26/05/2023 1:34:49

בוסטון קיבלו את החיים בחזרה ועכשיו יבוא גם הבטחון. אם וינסנט פצוע הם גם מנצחים. משחק 6 יהיה אש

שי אבן צור
26/05/2023 3:37:05

מתי קייל לאורי שינה את שמו ל קייל-לאורי-בן-השלושים-ושבע?

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 3:38:11

בראון ממשיך עם הקטיושות ממצבים דיי פנויים, מה יהיה הסוף?
זה שחקן שאמור לקבל 290 מליון שקל ל 5 שנים?
אפס מאופס הייתי נותן לו.

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 3:39:14

בלי כל השטויות של בראון התקפית, הסלטיקס היו היום במצב הרבה יותר טוב.

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 3:40:12

סוף סוף שלשה פנוייה לגמרי נכנסת לבראון.

TheBirdMan
TheBirdMan
26/05/2023 3:41:33

בוסטון בטירוף

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 3:42:16

איזו פתיחה שלשתית של סמארט.
יהווווווווווווווווווווווווווווווווו

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 3:42:48

סוף סוף רואים פה סלטיקס על המוג'ו

ברוך רובין
26/05/2023 3:44:55

בוסטון בטירוף שהכדור מ3 נכנס זה פותח את ההגנה של מיאמי

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 3:46:20

שיר הלילה מוקדש למוג'ו
רק צריך לדאוג שלא ירד
שיר של מאדי ווטרס ענק הבלוז
הוקלט בערך 10 שנים לפני שנולדתי.
Got my mojo working, but it just won't work on you
Got my mojo working, but it just won't work on you
I wanna love you so bad till I don't know what to do

I'm going down to Louisiana to get me a mojo hand
I'm going down to Louisiana to get me a mojo hand
I'm gonna have all you women right here at my command

Got my mojo working
Got my mojo working
Got my mojo working
Got my mojo working
Got my mojo working, but it just won't work on you

Play on!

Got my mojo working
Got my mojo working
Got my mojo working
Got my mojo working
Got my mojo working, but it – uh uh – just won't work on you

TheBirdMan
TheBirdMan
26/05/2023 3:47:15

בוסטון לא מצליחים להחטיא

TheBirdMan
TheBirdMan
26/05/2023 3:51:08

לא מבין את בוסטון – למה צריך להיכנס ל-3-0 בשביל להגיע בגישה כזו למשחק

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 3:52:54

טייטום בקליר פאת' אבל שימון יתעורר כרגיל בחמש וחצי רבע לשש 5 דקות לפני סיום המשחק ויספר סיפורי גבורות.
פאפי קיקי לינק.

ברוך רובין
26/05/2023 4:21:38

דוק זה לא קליר פאת, בוסטון קולעת מ3 זה מפרק את הגנת הזון של מיאמי, וברגע שאין זון טייטום יכול לנצל את הייתרון שלו ולחדור עד פי הטבעת

שי אבן צור
26/05/2023 3:53:35

וואי וואי, איזו פתיחה של בוסטון!

שי אבן צור
26/05/2023 4:00:28

זלר משתטח על הפרקט בצד אחד של הפרקט ואז מגיע לצד השני לסיים ליד הטבעת
יפה לו

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 4:02:38

גם המסכה יפה
מזכירה מסכות מסרטי אימה.

TheBirdMan
TheBirdMan
26/05/2023 4:00:32

לא נראה טוב מבחינת מיאמי, התהפכו היוצרות

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 4:01:37

וווואוווו, דירק וויט עם באזזר שוט
סלטיקס מובילים ב 15

ברוך רובין
26/05/2023 4:02:23

מיאמי מאבדת יותר מדי בוסטון קולעת כל דבר

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 4:03:07

לא כל דבר, אבל הרוב

ברוך רובין
26/05/2023 4:17:29

גם קיילי מרטין נפצע, מי נשאר למיאמי

ברוך רובין
26/05/2023 4:18:31

בוסטון ב42% מ3, מנצלת כל איבוד של מאימי לסל במעבר (הרבה בגלל הגנה לוחצת, וגם שולטת סריסאונד

ברוך רובין
26/05/2023 4:19:32

אדבאיו זבל כמו דיוויס, לא מסוגל לקבור מייד ריינג, בוסטון שוחטת בריבאודנד

Florida man
26/05/2023 4:26:33

בסוף נראה לי האסלם ופט ריילי יעלו לשחק עם כל הפציעות של מיאמי

ברוך רובין
26/05/2023 4:41:01

המשחק הזה רשום על בוסטון הרבה יותר אגרסיבית, קולעת את השלושות . מיאמי נכים התקפית חסרי כשרון, אדאביו זה פחון התקפית בדיוק כמו דיוויס לא מסוגל לקלוע מהמידריינג, רק בתנועה לסל

ברוך רובין
26/05/2023 4:58:12

לא נעים, פירוק והשפלה, יכול להיות בוסטון לקח את הסדרה בראון קולע בלי סוף.

ברוך רובין
26/05/2023 5:00:49

אדאביו פתאום לא מחטיא, 8 נקודות רצוף. בוסטון ב45% מ3 , 52 אחוז מהשדה, שולטים בריבאונד יוצרים חטיפות , משחקים כמה רמות מעל

ברוך רובין
26/05/2023 5:03:53

סמארט ענק הערב, טייטום שחקן מדהים אבל הוא בלתי ניתן לצפייה כמו כל בוסטון, כל מהלך זורקים את הידיים למעלה כאילו דרדו אותם. זה רעה חולה שהתפתחה בליגה בשנים האחרונות. הפתרון מול זה והפלופים לא קנס כספי אלא טכניות על ימין ושמאל שיפגעו בקבוצה ובשחקנים.

ברוך רובין
26/05/2023 5:14:43

הבלוג החי מת כמו הקהל של מיאמי, עבירה מטומטת על וויט

ברוך רובין
26/05/2023 5:27:26

השנאה ללברון גרמה לאנשים לקום ב3 בבוקר, אף אחד לא רצה לצפות בכדורסל. אם תשאלו אותי זה די עצוב

ברוך רובין
26/05/2023 5:31:00

לא יודע מי יותר גופה לאב או לאורי. באטלר ינוח למשחק 6

ברוך רובין
26/05/2023 5:38:34

גיים 6, מיאמי צריכה לעשות הרבה חושבים. אם השלושות ממשיכות ליפול לבוסטון אין להם סיכוי

IDO
IDO
26/05/2023 5:51:29

מצטער ברוך, היה לי בוקר פנוי. אבל גם הגשמים נתנו הפוגה אז הלכתי לשחק טניס. ונראה לי שקרה לי מה שקרה לבוסטון:
שיחקתי מול חבר מהמועדון שניצחתי בקלות פעם קודמת, אולי זה אפילו היה בייגל.
אבל הפעם בגלל המגרש הרטוב , הכדורים הכבדים או כל דבר אחר הוא שמר על הסרבים שלו בקלות. אני הייתי צריך להלחם מתוך שיוויון לשמור על הנקודה. ואז המוח התחיל לשדר לי, אתה השחקן הבכיר, יאללה תגמור את המשחק. ואז הוא שבר אותי. ועלה ל 5:2 על ההגשות שלו!
משם כבר הייתי חייב לנצח, אז עברתי לשחק על אחוזים. והבקהנד הרעוע שלו. שברתי בחזרה. שמרתי ואז הוא התפרק להתחיל לשלשל טעויות.
מידי פעם יותר קשה לשחק מתוך הפוזיציה של הקבוצה הבכירה. הרבה יותר קשה.

ברוך רובין
26/05/2023 6:00:35
הגב ל  IDO

נשמע מצויין, אתה צריך לכתוב על טניס יותר. אני מסכים איתך הפן המנטלי סופר חשוב והרבה יותר קל לקבוצות לבוא מפוזיציות האנדרדוג בלי הלחץ.
.
לגבי בוסטון השינוי הגדול זה בשלושות שנכנסות מכל מקום, זה מפרק את הגנת הזון של מיאמי ואז גם יש חדירות ומפה הסיפור גמור
.
לגבי מיאמי הם בבעיה, הכשרון ההתקפי שלהם מוגבל. והם במומנטום רע.

IDO
IDO
26/05/2023 6:05:19

ממה שאני ראיתי זה שמיאמי התקשו בהתקפה ולא שמו אפילו מאה נקודות שזה נתון סף. זה בגלל לשחק על הבקהנד הרעוע ולשים הגנה לוחצת על הכדור.

ברוך רובין
26/05/2023 6:12:39
הגב ל  IDO

הההגנה הלוחצת עשתה שמות בהתקפה של מיאמי, וכל הכבוד למוזילה המושמץ על זה.
עם זאת מיאמי קלעו באחוזים די גבוהיים (50% מהשדה 40% מ3). הם פתחו את המשחק רע ומשם קשה לחזור.
.
בלי וינסט חסר להם עוד שחקן יוצר על המגרש, את לאורי הייתי מוציא מהרוטציה בגילו אין לו מה לתרום איטי כבד חלש בשני הצדדים.

ברוך רובין
26/05/2023 6:05:07
הגב ל  IDO

אני בשני טס מוויארטה, החום והלחות במקסיקו השנה זה משהו בלתי נסבל. אני במשך שנים בא למקסיקו ואני לא זוכר תקןפה שמתקרבת לזה.

IDO
IDO
26/05/2023 6:06:45

אני חוזר מקוצין שבדרום הודו. 38 ביום 28 בליילה.

thetroll
thetroll
26/05/2023 10:03:15

האתר נפל וחזר.
טייטום מסר הלילה 11 אסיסטים.
סמארט (פוינט גארד כן?)? 2
זה מבחינתי הנתון החשוב במשחק ומה שעשה את ההבדל. טייטום פשוט החליף את סמארט וריכז את ההתקפה של בוסטון – למי שעוד לא ממש הבין. וראו את זה.

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 10:35:23
הגב ל  thetroll

+1966
האתר לא תפקד כנראה רק לאזרחי ישראל כי יש תגובות של ברוך, ההוא מפלורידה והאוסי.
כוכב המשחק היה דירק וויט שפשוט פירק את מיאמי שהתמקדו בטייטום ובראון ונתנו לו להשליש וגם סמארט הצטרף לחגיגה הזו כמיאמי מתמקדים בבראון וטייטום. גייסון היה צריך לוותר שם על שתי זריקות מיותרות מהשלוש ולמסור עוד שני אסיסטים במקום.
בימים כאלה שעושים עליו דאבל הוא צריך למצוא שחקן פנוי בתנועה שמגיע למקום פנוי לשלשה או חדירה או פיקנרול. זה נקודות קלות.
השאלה הגדולה היא מי ישחקו במיאמי במשחק הבא. החוסר בווינסנט ועכשיו אולי גם מרטין יכול להיות קריטי.
לגבי ג'ימי, היום הוא נסגר מצוין ומי שעשה עליו עבודה מצויינת וגרם לו לא פעם להיפטר מהכדור (במבחן העין לכל הסמאכטיסטיקאים למיניהם) ולא להמשיך הלאה היה גראנט וויליאמס שמשום מה מופיע כלא טוב בסטט למרות שעבד מעולה על ג'ימי. מאזולה היה צריך לתת לויליאמס הרבה זמן גם במשחקים הקודמים בבוסטון ואז אולי לא היינו מגיעים למצב האומלל שבו עוד לא יצאנו מהקבר.
לפי מה שקראתי היום, דוק ריברס משמש כיועץ לספולסטרה ולצוות האימון של מיאמי. אם זה אמת……
בלוכר טוב לכולם סופ"ש נעים וחגשה מייח לכולם.

עידו גילרי
26/05/2023 11:41:42

מבחן העין…כדאי לעשות בדיקה לעין. וויליאמס בכלל לא שמר על באטלר למעט איזה שתיים שלוש התקפות בתחילת הרביעי שהוא התחיל מולו וגם אז היה ישר חילוף שהעביר את באטלר למישהו אחר.

thetroll
thetroll
26/05/2023 13:46:41

צודק דוק. וטייטום די למד להתמודד עם הדאבל טים זה חלק מההתפתחות שלו.

רן הנרגן
26/05/2023 10:29:04

במשחק הבא אם מיאמי לא יצליחו להוציא מעצמם יום קליעות מעולה מה 3 יחד עם שמירה על מינימום איבודים הם מפסידים את הסידרה. נגמרו להם הרגלים הבריאות.

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 10:37:09
הגב ל  רן הנרגן

כבר עכשיו לא ברור את מי הם יכולים לעלות.
הפציעות האלה הן חלק מהבידור להמונים, אין מה לעשות.
מצער אבל זהו.

רן הנרגן
26/05/2023 10:33:19

ברוך, הנתונים מפורבס שהבאת על ליקוב ו ג"ס זה שלג דאשתקד – המאמר מ אוקטובר 2022 – תזכיר בכמה עלה שער הריבית בארה"ב מאז? לייקוב אינו באלמר רוב הכסף שלו בא מהקבוצה והוא השותף המנהל אבל אין לו שליטה מלאה, יש לו שותפים שהוא צריך להתחשב בדעתם.
.
עיגו, כדאני אומר שחוזי סופרמקס הם בעיה לקבוצות אני לא מדבר על ג"ס דוקא. תסתכל על החוזה של ביל בוושינגטון. איזו לקרדה תקועה למנהל החדש בגרון.

עידו גילרי
26/05/2023 10:34:30
הגב ל  רן הנרגן

ואיך זה קשור לשינויים ב-cba החדש?
זה חוזה מופרך שכולם אמרו שהוא מופרך כשנחתם.

רן הנרגן
26/05/2023 11:13:06

סופרמקס לא קשור ישירות ל CBA החדש אבל האלמנט של הסינר השני שבפועל יוצר תקרה קשיחה יקשה מאד על קבוצות עם חוזי סופרמקס. תסתכל על בוסטון למשל אחרי חוזה סופר מקס לבראון. אבל גם בכללים הישנים סופררמקס זה פתרון לא מוצלח לבעית השכר של כוככבי העל.

עידו גילרי
26/05/2023 11:39:03
הגב ל  רן הנרגן

איך הוא יוצר תקרה קשיחה? הוא מקשה עליך מאד להגדיל פיירול על ידי צירוף שחקנים מבחוץ (בין אם בטרייד או בהחתמות חדשות) אבל הוא לא שם שום חסם על כמה אתה יכול להמשיך להציע לשחקנים שיש לך זכויות בירד עליהם.
אז לא זה ממש לא תקרה קשיחה בפועל.

עידו גילרי
26/05/2023 11:40:05

ולצורך העניין יש הרבה הגיון בזה שקבוצה שמשלמת שכר נרבה מעל לתקרה תתקשה להתחזק – זה כל הרעיון של תקרת שכר.

רן הנרגן
26/05/2023 11:45:32

הוא יוצר תקרה קשיחה לטווח ארוך. אפשר לעבור אותו לשנה אחת ולא יגרם הרבה נזק אבל אי אפשר להיות מעליו מספר שנים בלי לשם ביוקר בכסף, בזכויות בחירה בדראפט, בחוסר יכולת להחתים שחקנים למעט מינימום של ותיקים ובעסקאות. בפועל קבוצות יעשו הכל כדי שלא לעבור את הסינר השני.

עידו גילרי
26/05/2023 11:47:31
הגב ל  רן הנרגן

איך הוא גורם לך לשלם בפועל בכסף?
בדיוק כמו שאמרו שקבוצות לא יהיו מוכנות לשלם את סכומי המז שהווריורס משלמים גם כאן מי שממש ירצה יוכל.
אז כן לא יהיה לך מיד-לבל אבל תמיד סופרטימס יוכלו למצוא וטרנים במינימום.

עידו גילרי
26/05/2023 10:35:28
הגב ל  רן הנרגן

בפועל כמה חוזי סופרמקס יש לך בליגה – מעוט.

D_Wade
D_Wade
26/05/2023 10:46:20

מיאמי מביכה. חזרנו לעונה הסדירה.

מתחיל להיות מלחיץ אבל עדיין לא צריך לאבד את הראש.

דוקטור רזי הופמן
26/05/2023 10:51:44
הגב ל  D_Wade

הבעייה הגדולה שלכם היא יותר מדיי פצועים.

D_Wade
D_Wade
26/05/2023 13:58:42

ובכל זאת יכלו לגמור את הסיפור במשחק 4. במקום זה הם העדיפו לשחק בהילוך ראשון ומפה לשם הסדרה כבר ב-3-2.