
בצל מכת ההדבקות ברחבי הליגה, התקיימו הלילה 6 משחקים. האלופה חסרת הרוטציה הפסידה, כך גם ברוקלין. שג"א קלע סל ניצחון ודני אבדיה עם משחק שלישי ברציפות שהוא קולע בספרות כפולות.
דטרויט (24-4) – יוסטון (20-10): 116-107
במשחק המוקדם מדי של הלילה דטרויט אירחה את יוסטון למשחק שקובע סופית- דטרויט הקבוצה החלשה בליגה.
כבר ברבע הראשון יוסטון לוקחת את ההובלה ולא שומטת את היתרון עד לסיום המשחק.
בסיום הרבע הראשון היה 8 הפרש, במחצית 13 ובפתיחת הרבע הרביעי 20.
שבעה שחקנים בספרות כפולות עשו את ההבדל, בראשם ווד עם 21 נק' 8 רב'. גורדון 18, מתיוז 16, נוואבה 13, טייט 11 קריסטופר ומרטין ג'וניור 10 כ"א, האחרון הוסיף 11 רב'.
אצל הבוכנות – ביי 23, קנינגהם קלע 21 מסר 11 וקטף 7, סטויארט עם 16, ג'קסון 12, גרזה 9 הייז 8 לצד 10 אס'.
בוסטון (15-15) – ניו יורק ניקס (17-13): 107-114
לאור הכניסה של שחקני הניקס לפרוטוקול קורונה, קמבה ווקר חזר לרוטציה ואפילו פתח בחמישייה. במחצית הראשונה בוסטון שלטה ביד רמה וההפרש הגיע ל-16. בפתיחת הרבע השלישי הניקס בראשות ווקר יוצאים לריצת 20-5 שמשווה את התוצאה. ווקר שובר את השיוויון עם שלשה ונותן יתרון ראשון לניקס. לאחר מכן עוד שלשה שלו מעלה את הפער ל-5. סל רודף סל והניקס מסיימים את הרבע ביתרון 2. בפתיחת הרבע הרביעי ג'וש ריצ'רדסון עם 5 רצופות מחזיר את היתרון לירוקים, טייטום ממשיך אותו ובוסטון משתלטים על הרבע, ומנצחים במשחק בזכות 12 נק' של ריצ'רדסון.
בקבוצה של יודוקה – ריצ'רדסון שוב מראה את הפוטנציאל הגלום בו וקולע 27 (5-7 מחוץ לקשת), טייטום 25 לצד 9 רב', בראון 23, ווילאמס השלישי עם 15 ופריצרד 16.
בחבורה של תיבודו – פורנייה 32, ווקר 29, רנדל 20 נק' 9 רב 7 אס'. ברקס 19.
ברוקלין נטס (9-21) – אורלנדו (25-6): 100-93
קווין דוראנט בבידוד, כך גם הארדן ואולדריג'.
אורלנדו מנצלת את הבידוד ועולים ליתרון 9 בסיום הרבע הראשון. מכאן ואילך ההפרש נע בין 10-6. בסיום ניצחון כחול שקוטע רצף 7 הפסדים.
רובין לופז קלע 20 לצד 10 רב', 6 מהם בהתקפה. האריס 17, אוקקה 15, ואגנר הצעיר 14 נק' 11 רב' ושישה אס'.
מילס קלע 23 והיה הקלע הבולט של הנטס. דיוק עם 18 נק' ו-14 רב', בלייק גריפין 17, תומאס 15.
טורונטו (15-14) – גולדן סטייט (6-24): 100-119
טורונטו ניצחו את גולדן סטייט שחסרה 8 שחקנים.
את הדיווח המלא וסיקור המשחק של הלל שהיה שם תוכלו לקרוא כאן
קלעו לטורנטו: 27 לפרד ואן-וליט, לצד 12 אס' ושבעה כ"ח. בארנס 21, אצ'יווה 17, ואטאנבה 12, בושה 11 טרנט 10.
ג"ס: קאמינגה ערך את משחקו הראשון במדי הזהובים וקלע 26, לי 14 פייטון 13, לוני 12 מודיי 11 ביאליצה 10.
אוקלוהמה (19-9) – קליפרס (14-16): 103-104
אוקלוהמה לוקחת את ההובלה לקראת סיום הרבע הראשון ומשתלטת על המשחק. ההפרש נע בין 5-10 לאורך המשחק. ברבע הרביעי שלשה של פוקסבסקי מעלה את הרעמים ליתרון 4, אך מן עם לייאפ ולאחר מכן שלשה של באטום מעלה את הקליפרס ליתרון נקודה ושולחת את הביתיים לפסק זמן.
דורט עולה ותופר שלשה שמחזירה את היתרון לאוק'. שג"א קולע 5, אך קנארד עוצר את הריצה עם שלשה, סל רודף סל ושלשה נוספת של קאנרד מעלה את הקליפרס ליתרון נקודה, ואחרי שתי דק' ללא סל שלשה של באטום מעלה את ההפרש ל-4. פסק זמן, דורט בלייאפ מוריד ל-2. עבירה על ג'קסון שמדייק את שתי הזריקות מהקו, ולייאפ מהיר של שג"א מוריד בחזרה ל-2. 10 שניות לסיום. עבירה על ווינסלו שמחטיא את הראשונה, ומחטיא גם את השנייה. כדור חוזר בידיים של הרעמים. פסק זמן.
הכדור האחרון הולך לשג"א, השעון מראה 3 שניות לסיום, מולו באטום, שיי לא מתבלבל עושה סטפ בק ומשאיר את ניקולס בתוך קשת השלוש וזורק שלשה בשנייה האחרונה של המשחק וקולע אותה, ניצחון אדיר לאוקלוהמה.
דורט היה הקלע הבולט במדי הרעמים, הוא קלע 29, שיי קלע 18 ואת השלשה המנצחת. מאן 11, ביזלי 10, פוקוצבסקי 10, גידי 8 נק' 18 רב' ועשרה אס'.
אצל הקליפרס קאנרד קלע 27 (7-13 מחוץ לקשת), מן 18, ג'קסון 16 נק' 10 אס' וארבע חטיפות. 12 לבאטום.
מילווקי (13-19) – קליבלנד (12-19): 119-90
תוך כל ההעדרויות והחוסרים לפחות זכינו לראות את דמרקוס קאזינס פותח בחמישייה של האלופה.
היל התכבד בסל הראשון, גארלנד בצד השני.
קאזינס מוביל את הבאקס ליתרון ובמחצית הרבע היתרון עומד על 4 ירוק.
ואז נכנסו קווין לאב, צ'די אוסמן וריקי רוביו שהובילו ריצת 23-5. 34-20, אוסמן עם 10 נק' רוביו עם 6 אס'.
הקאבס ממשיכים במגמת דריסה ברבע השני, אך הבאקס עוד נשארים בתמונה. במחצית הפרש 11 בלבד.
במהלך הרבע השלישי שלשות של דנזל ווילנטיין וקווין לאב יוצרים יום האהבה, והפער עולה ל-20. מכאן ואילך האלופה לא מצליחה לחזור.
עוד ניצחון של הקאבס שמטפסים למקום השלישי במזרח.
זהו הניצחון השישי ברציפות של האבירים, בראשם עמד אוסמן ששבר את המנחוס (ב-3 משחקים הוא קלע מעל 20, בשלושתם הם הפסידו) וקלע 23, גארלנד קלע 22 לצד 6 אס' לאב ורוביו עם 15 כ"א, האחרון מסר 10 קטף 5 וחטף 3. אלן 14.
נוורה הוביל את המפסידים עם 28 נק', ממוקושבלי עם 17, היל 14, קאזינס עם 12 נק' 12 רב' וחמש חטיפות.
יוטה (9-20) – וושינגטון (15-16): 109-103
רבע ראשון טוב של יוטה הוביל לרבע שני נהדר של וושינגטון, במחצית הפער עומד על 3 לטובת המזרחיים. ברבע הרביעי שלשה של אינגלס קולע שלשה וההובלה עוברת לידיים לבנות, אך נטו והארל מחזירים את היתרון לידי המכשפים. גיי ומיטשל מחזירים את הנדנדה, ודני אבדיה שובר את השיוויון עם לייאפ אחורי. שני סלים של ביל שמים את הוויארדס ביתרון 5, בוגי וגובר מצמצמים ל-2. ביל קולע וחטיפה נהדרת של דני ועבירה עליו שולחת אותו לקו והוא מדייק רק בשניה. מיטשל מצמצמם, וכדור ביניים הולך לידיים של קק"פ שמסתובב וזורק כי אין זמן על השעון ופוגע בול. ניצחון חשוב לוושינגטון.
ביל קולע 37 וקובע שיא עונתי בנק', הוא גם מחלק 7 אס' לחבריו. נטו קלע 15, קק"פ עם 13, גאפורד 12, הארל 11 ודני עם 11 נק' 7 רב' שתי חטיפות וחסימה.
אצל הג'אז – מיטשל 32, בוגי 18, קלרקסון 12, גובר 11 נק' 19 רב' ושש חסימות.

שמח שווס נכנס אתמול להופס והקשיב לי. 30 דק לדני שגם סוגר את המשחק – ניצחון. כררגיל עם הפלוס מינוס הטוב בקבוצה +23. דני משחק מצויין וגם בהחטאה היחידה שלו עשו עליו עבירה שלא נשרקה
וכמובן תודה על הסיקור
תודה על הסיקור.
הפרצוף של שג"א כשהוא חטף סל ניצחון במשחק הקודם היה מכמיר לב. עכשיו הוא קלע אחד.
ואיך הוא קולע את השלשות האלה מהצד של המותניים?
ממש זריקה דומה, רק שהפעם הוא למד לחלוב את השעון עד הסוף
תודה על הסיקור
תענוג על הבוקר
בוגי קאז פה, בוגי בוגדן שם… בוגי בוגי כל הזמן
והכי חשוב
איזה כיף לשמוע על שחקנים חדשים בליגה
🙂
טורונטו ווריורס בהחלט שיחזור הגמר עם כל החוסרים של הווריורס
אבדיה לעתים מחפש יותר מדי את המסירה ואת החברים. היה לו מהלך שהוא נשאר לפלוטר מול הסל והתעקש למסור להאלי-הופ שהלך החוצה.
לעתים נראה שהוא חושב יותר מדי במקום לשחק כדורסל לפי אינסטינקטים, כמו שהוא שיחק בישראל.
נכון, גם אני לא הבנתי מה הוא מסר פתאום, שני מטר מהסל
גם השחקן אליו דני מסר (לא שמתי לב מי זה היה) לא ציפה לקבל מסירה, והתוצאה היתה איבוד כדור טיפשי
אחלה סיקור ללילה מצוין לכוחותינו – יוסטון, אוקלהומה ואפילו אורלנדו ניצחו – תודה רבה שחר.
תודה צ'יקו אחלה סיקור
איזה חמוד שג"א ואיזה חמודים אוק' סיטי לראות את הקהל שם צוהל מחמם את הלב ומזכיר נשכחות.
כל הכבוד לוושינגטון שעצרו את הסחף עם ניצחון גדול. ביל ענק, כוכב על, חיי בלעבור לקונטנדרית כדי לשחק כדורסל אמיתי.
דני נהיה השחקן מספר 2 בקבוצה. הבעייה שלו שהוא נלחם ב-"שמות": קוזמה, פופ, דינווידי הארל – חייבים על פי העיקרון להיות על המגרש בסיום. כשהאצ'ימורה יחזור יהיה אפילו יותר צפוף. הפעם שלושה מהם הושבו בחוץ (קוזמה, דינווידי והארל) ואז התפנה מקום לנטו ודני. כל הכבוד למאמן. שימשיך כך.
קוזמה והארל שיחקו הלילה
הוא התכוון שהושבו בחוץ בסיום. גם דינווידי שיחק והצליח להחטיא את כל 7 זריקותיו.
נכון 🙂
כל הכבוד למאמן, היה לו אומץ להושיב את הרכש הנוצץ
מאמן טוב ישחק תמיד עם מה שהולך טוב ובמיוחד בסוף משחק.
בגלל זה אני בדרך כלל לא מחזיק ממאמן וושינגטון אבל נראה שהוא לומד בסוף. מקווה שזה לא הברקה חד פעמית. ראיתי את זה קורה עם אידיוטקה במשחק מול ס"א כשהתאום של הבוט החזיר את הורפורד שלגמרי לא הסתדר עם פולטל. איך מאמן שהבין שהטאוויל לא מסתדר עם אנס פרידום קנטר הוריד את קאנטר ואיפשר לשועל שוב לנצח את הסלטיקס. אני בטוח שלם פופ השועל לא הבין מדוע הוא עושה את זה?
זה לא כל כך פשוט, יש להם אילוצים של מעמד וחוזים, אתה לא יכול להושיב חוזה מקס או רכש נוצץ בסיום, זה גם לא יעבור מבחינת השחקן, וגם יש עניין של כסת"ח – אם אתה מושיב את הכוכבים ומפסיד, יאשימו אותך. אם אתה נותן להם לשחק ומפסיד – זה בסדר – זה עליהם
כמו שרשמתי למטה- בא עם חילופים מהבית – פשוט שינה ת הרואציה בעקבות ההפסדים האחרונים.
ראו את זה כשדני שיחק טוב וירד אחרי 4 דקות ברבע הראשון – כדי שיוכל לשחק את כל הרבע שני.
לדוגמא במשחק הזה התבקש לשחק ללא סנטר ולא עשה את זה (למרות שגם עם זה היה אפשר לבוא מהבית).
באופן כללי משחקי העונה הרגילה הם משחקי אימון – לא משנים הרבה ממשחק למשחק, מנסים לזרום עם רוטציה קבועה שכל שחקן יודע את מקומו בהיררכיה ויש לזה גם יתרונות. ניהול משחק אמיתי יש רק בפלייאוף
שום אומץ. אחרי שישה הפסדים רצופים התחיל לחשוש לעכוז של עצמו והחליט לנסות לנצח.
שניים שלושה נצחונות והוא חוזר לשבלונה. תהיה בטוח. פיכסה
אל תמעיט בגודל המהלך – להושיב את קוזמה ודינווידי בקלאץ דורש אומץ
אני נוטה להסכים עם דה שוט
הליגה מאוד שמרנית, לתת לווייטי ארופאי לשחק לפני קוזמה ושו"ת זה לא פשוט לו
לא יודע אם אומץ זו המילה אבל היה חייב לשנות משהו.
אין לי ספק שזו החלטה שבא איתה מהבית.
גם ברטאנס וקיספרט כמעט נמחקו.
המטרה היא לנצח כאן ועכשיו על חשבון מטרות ארוכות טווח כמו להכניס את ברטאנס/ דינוידי/ קוזמה לכושר וכו.
בתחילת העונה כשדני שיחק לא טוב הוא דוקא הרויח מהמטרות ארוכות הטווח של המועדון כי קיבל דקות למרות יכולת פושרת.
אני גם מסכים עם דה שוט . ברור שזה דורש אומץ. מתי מקבלים אומץ? כשהסכין על הצואר של עצמך ואין ברירה. שישה הפסדים רצופים זה כבר סכין על הצוואר. ברגע שהוא קצת ירגע (שניים שלושה נצחונות) כל האומץ הזה יעלם ויחזור לשבלונה שלו.
זפציפית עם ברטאנס הפעם זה לא היה מהבית. הוא העלה אותו עם הרוטציה הקבועה מהבית כמו תמיד. אבל הוא הסריח את המגרש בהגנה כרגיל מאוד מהר עם סלים שנקלעים עליו, הפעם נמאמן הוריד אותו מייד אחרי פישול שלישי רצוץ בהגנה
http://thehoopdoctors.com/wp-content/uploads/2016/01/Sonics-fans.jpg
נשכחות
פופ והארל דווקא אחלה. הבעיה היא דינווידי ובעיקר המאמן.. הפעם הוא שיחק כמו ספלייאןף, בלי חילופים מהבית והרוויח.. גם את הולידיי הוא די מחק מהרוטציה במשחק הזה וקיספרט גם לא שיחק (מעבר לברטאנס הנזק המהלך)
ריצארדסון פתח את העונה רע מאד אבל לאחרונה הוא נותן משחקים מצוינים, גם התקפית כי הגנתית אף פעם לא היו לי טענות אליו. ריצארדסון הורפורד ושראדר נראות כרגע כהברקות של הבוט. מי שבא בטענות שאין שחקנים טובים ואין ספסל שיחשוב פעמיים. הטענות שלי הן דווקא לכוכבים שזורקים יותר מדיי וכמו שאמא של טומטום אמרה לו: "כשאתה לא הולך לתת את המירב שלך, תודע לי מראש בשביל שאסגור את ה TV בבית" היא יודעת עם מי יש לה עסק ואני יודע מי עם השכל במשפחה הזאת….
הסלטיקס חייבים להתחיל לייצר רצף של 6, 7 נצחונות בשביל להתרחק מהפליי-אין. 50% לא מספיק בשביל זה. רצוי גם שיתרחקו ממקום שיקבע אותם לפליאוף מוקדם מול ברוקלין.
סוף סוף דני משחק בביטחון, כמו שצריך. אם ימשיך ככה יקבל יותר זריקות ויותר דקות. בנוסף שחרור מהיר לזריקה שלא ראינו ממנו עדיין.
כדשני יצא 2 דקות לסוף הרבע הראשון למרות ששיחק טוב היה לי ברור שיקבל יותר דקות. אין מה לעשות המאמן בא עם חילופים מהבית, פשוט עשה התאמות בהתאם למשחקים האחרונים.
עדיין לא מייצר מספיק בעצמו אבל אם ימשיך ככה זה גם יבוא ונראה גם חדירות וגם אסיסטים (וגם יותר איבודים והחטאות).
ברמה הקבוצתית גם סוף סוף משחק טוב למרות שגאפורד והראל שהיו יתרון ברוב המשחקים התקשו מול רודי.
התאכזבתי שלא שיחקו עם הרכב פורוורדים שחושף את ההגנה של יוטה והופך את ההגנה של רודי גובר לחיסרון (כמו ההרכב שהדיח אותם בפלייאוף האחרון). רודי לא יכול לשמור אף פורוורד בוושינגטון, ולוושינגטון יש הרבה.
אני עדיין לא מבין למה נטו מועדף על הולידיי, בטח כגארד שני ליד ביל.
כרגע החמישייה שצריכה לסיים לדעתי זה הולידיי, ביל, קקפ, דני וגאפורד/הראל תלוי מי הסנטר של הקבוצה ששנייה. חמישייה טובה גם התקפית וגם הגנתית. לפחות עד שדינוידי יחזור לעצמו.
תודה רבה על הסיקור
תודה על הסיקור.
היה משחק מצוין של דני ובכלל ניצחון מפתיע. ביל הוא אגואיסט אבל עם כל זה הוא פשוט קוסם, יש לו יכולת אישית מהגבוהות שיש בליגה, טאץ' נפלא, וזה יפה לראות אותו תוקף את הסל.
דני היה מעולה בהגנה כרגיל, וגם טוב מאוד בהתקפה (אם כי הוא עדיין מוסר יותר מדי כשהוא קרוב לצבע).
לאגואיסט הקטן הזה לראול נטו היה משחק לא רע במונחים שלו 🙂
.
נ.ב. דווקא לא מפריעות לי יותר מדי ההעדרויות של פרוטוקול קורונה, כל עוד זה לא פציעות, מה רע? תנו קצת לצעירים לשחק, המשחק הופך להיות קצת שכונתי, יש יותר הפתעות בהן הקבוצות הגדולות נופלות.
בדיוק לגבי ההעדרויות. עונה רגילה זה זמן מצוין לגלות שחקנים חדשים ולא רק לבדר את הקהל שבא לראות את הכוכבים.
כמו שבקליפרס גילו את בוסטון. רק חבל שזה היה במשחק נגד בוסטון.
כל מילה עגל.
דני מוסר יותר מדי, כל חדירה שלו יכולה להסתיים בטבעת או בפאול – ועכשיו הוא קולע עונשין לא רע.
העניין הוא שדני ממש משקיע בהגנה – הוא אשכרה השומר מספר אחת של וושינגטון – הישג מדהים, אבל גם בוודאי שואב אנרגיה.
בהתקפה.הוא סולידי – שוב, זה טוב למסור, אבל לא בכל מחיר.
נטו באמת היה טוב, ברבע הרביעי היה גרוע, החטיא כל זריקה ואיבד, אבל איכשהו לקח את הג'אמפ בול מול מיטצ'ל לפוקס של kcp.
היו חהילמגם שבעה אס'!!!
היו לביל גם
תודה צ׳יקו. מה קרה שם לבאטום בשמירה על שג״א בהתקפה האחרונה? נראה כאילו הוא לא ממש ניסה
לצ'יקו תודה על הסיקור
אני חושד שממוקשווילי מהבאקס זה הגרוזיני ששיחק אתנו בשכונה😀
אני לא מרוצה מדני. במשחק שהוא על הפרקט 30 דקות הוא מצא לנכון לזרוק לסל בסהכ 6 פעמים.
בעייני זה נורא. לא פחות. לא משנה שהזריקות נכנסו. לא משנה בכלל שהפלוס מינוס שלו היה הכי גבוה בקבוצה וביי פאר. זה לא מעניין אף אחד. ובכלל לא משנה לי שהוא "חוגג" שלושה משחקים רצופים עם דאבל פיגרס בנקודות. לא משנה לי גם שראול נטו לא מוסר לו.
באן בי איי אף אחד לא נותן לך צריך לקחת.
כל עוד הוא לא זורק לסל הוא לא נותן לעצמו הזדמנות אמיתית.
וזה מאוד מצער. כי הוא יכול להיות הרבה יותר ממה שהוא. הדברים נכתבים מפרגון. אני רוצה לראות אותו נותן לעצמו צאנס לקחת משחק (בעצם משחקים.. לא משחק אחד) לכיוון 20-30 נקודות. הוא יכול. ולא מעניין אותי כלום. לא ההנחיה של המאמן לא נטו. כלום. זה רק עליו.
אני מקוה שלשם הוא מכוון כי אם לא הוא יהיה עוד איזה רול פלייר שמתגלגל בן ספסלים והוא שווה יותר.
ההנחה היחידה שאני מוכן לתת לו זה הנחת צעיר בן 20 למרות שיש הרבה כאלה בליגה שבגיל הזה עושים יותר.
כל הכבוד על ההגנה. כל הכבוד על המשחק המדוייק האחריות וכ'.
אבל אין לזה משמעות אם הבן אדם לא מתחיל לפרגן לעצמו באמת ומכל הלב.
ההנחה שלך שמספר הזריקות תלוי רק בו שגויה. אתה הופך בין סיבה ותוצאה- אם הוא ימשיך לשחק עם ביטחון, אז גם הוא, גם השחקנים סביבו וגם המאמן יתנו לו יותר זריקות. הרי ברור שגם אם ממש ירצה הוא לא יקח יטתר זריקות מבראדלי ביל – כי הוא פשוט לא ישחק.
המשחקים האחרונים הם צעד בכיוון הנכון – כשיש הזדמנויות עושה את המהלך הנכון, עולה לסל בביטחון ובמהירות.
כמו שהמשחקים האחרונים קנו לו יותר דקות, עוד 4-5 משחקים כאילו והוא יגיע ל – 15 זריקות כי יהיה ברור שזה לטובת הקבוצה.
ברמה ההתפתחותית עדיין חסרים אסיסטים כי יש לו יכולת לתת, אבל כשכל כך מעט פעמים נותנים לך אז קשה לבוא בטענות.
הקיצר- עוד כמה משחקים כאילו – 10 עד 15 זריקות פלוס 4 אסיסטים.
אם במצב הזה עדיין יראה שמגיע לו יותר (כלאמר מעט החטאות ואיבודים) יקבל יותר.
שורה תחתונה – זה תלוי בו אבל לא במשחק בודד שמהווה שינוי מגמה
זורם איתך. אשמח לבלוס איזה כובע במקרה ואכן זה מה שיקרה.
ואם קוזמה, דינווידי, קיספרט, ברטאנס וגם kcp (לפעמים) ימשיכו עם היכולת הגרועה שלהם, אז בכלל הוא על דרך המלך
ונאמר אמן
להגנה מצוינת ואחריות ודיוק וחכמת משחק ישנה משמעות גדולה גם עם התקפה לא מרשימה!!!
קומינגה נתן משחק טוב אתמול והראה שיש לו מה להראות.
עד עכשיו הוא קיבל את רוב הדקות שלו בהגנה ואני מקווה שיקבל יותר עכשיו כי בעיני יש לו תקרה מאוד גבוהה.
סיקור מעולה !
מסכן מי ששם ווינר הלילה בלי לקרוא את הסגלים
כשחושבים על זה, שג״א 2 משחקים ברמף תפר שלשת ניצחון קשה. נכון, מול הפליקנס זה בסוף נגמר בשברון לב, אבל בחייאת, לא אשמת שג״א שזריקת התאבדוץ הזויה כזאת נכנסה לגראהם..
תודה רבה על הסיקור המצוין
שרגא שחקן קלאץ' אדיר ועקבי, בין הטובים בליגה בתחום.
bmjuin nmuhhi chuyv/ sbh ahje nmuhhi
נצחון גדול ביוטה. דני שיחק מצויין. סקירות מעולות של כל המשחקים!
בס"ד
תודה רבה על הסיקור.
יוסטון בדרך לסיים טופ 3 מהסוף, אבל בצורה מכובדת.
הנגיף הופך את כל הליגה