באקס-דאלאס, קליפרס-סאנס וחמישה משחקים נוספים בליל חמישי/ רותם אלרן

מנת השף

5:00 – לוס אנג'לס קליפרס (18-34) VS פיניקס סאנס (14-36)

המשחק שיפתח את הפריוויו של היום צפוי להיות מצוין ומותח, כששתיים מהקבוצות הטובות במערב ובליגה כולה ייפגשו בסטייפלס סנטר.

הקליפרס ניצחו 8 מעשרת משחקיהם האחרונים ומקבעים את עצמם בטופ המערבי כשקוואי וג'ורג' מובילים אותם לנצחונות, ולמרות שבשניים מ-10 המשחקים האחרונים ג'ורג' לא שיחק הם עדיין מצליחים לנצח ולשמור על המיקום שלהם. למרות החוזק שלהם, היום הם מגיעים היום למשחק עם נקודת חיסרון בכך שפיניקס אחת מהקבוצות ששומרות הכי טוב על שלשות בליגה, כשהאחוזים של היריבות שלה נמצאים במקום השלישי כשקולעים מולה ב-34.4% בלבד מעבר לקשת, ואחד היתרונות המרכזיים של הקליפרס הוא הקליעה, כשהקבוצה קולעת באחוז הגבוה ביותר בליגה משלוש, כך שזה עלול לפגוע בהם.
המצ'אפ עדיין מאוד מאוזן, במיוחד לאור כך שזה משחק בית של הקליפרס והסאנס מגיעים לאחר משחק אתמול בעוד הקליפרס קיבלו יום מנוחה נוסף, אבל המשחק הזה יכול להיות מעניין ללא קשר לזהות המנצחת.

בצד השני, הסאנס מגיעים כשהם עם אחוז הנצחונות השני בטיבו בליגה כולה, כשרק הג'אז נמצאים מעליהם. התקפה נהדרת והגנה טובה אף יותר ממנה גורמות לכך שהסאנס טובים מרוב היריבות שלה, והיום היא מגיעה למצ'אפ כיריבה שווה ואף טובה יותר מהקליפרס כשהיא עם יום מנוחה פחות ומגיעה לאחר הארכה, ויש להם מצ'אפ מצוין במשחק הזה כשיש להם מגני עילית בכנפיים עם מיקאל ברידג'ס וג'יי קראודר, ובנוסף לכך יש להם הגנה מצוינת בצבע, אך גם ההתקפה שלהם חשובה מאוד בשיטת המשחק כשכריס פול פשוט לא נגמר ומוביל את הקבוצה בעזרת הריווח וניהול המשחק, ולצידו דווין בוקר נהנה מכך מאוד ופורח, אז משחק מהנה ומותח בהחלט נוכל לקבל בזכות החוזק שלה מול הקליפרס המצוינים.

אני מהמר על ניצחון צמוד של פיניקס.

שאר המשחקים

2:30 – שיקגו בולס (28-21) VS טורונטו ראפטורס (31-20)

המשחק הראשון של הלילה והשני לפריוויו זה יגיע אלינו משיקגו, שם שתי קבוצות המתמודדות על כניסה לפלייאין במזרח ייפגשו.

הבולס מגיעים לאחר שניצחו את שני משחקיהם האחרונים, ונראה שהם מתחילים להתחבר לאחר ההגעה של ווצ'ביץ' ולקחת את הצעד קדימה כפי שציפו מהם, והיום ינסו להמשיך את הפריצה שלהם מול הראפטורס המאכזבים שממוקמים כרגע במקום ה-11, כשהם נמצאים מאחורי הבולס עצמם. שיקגו מתחילה להיראות טוב יותר עם ווצ'ביץ' כשבשני המשחקים האלו הענק סיים עם דאבל דאבל כשמול הפייסרס הוא קלע 32 נקודות וציוות אליהן 17 ריבאונדים, והשילוב ההתקפי שלו עם זאק לאבין כשמסביבם עוד מספר שחקנים התקפיים טובים יכול להכריע את המשחק היום לטובתם, במיוחד מול הראפטורס שהתקשו הגנתית לאורך העונה כולה.

הראפטורס באים לאחר שניצחו 2 משלושת המשחקים האחרונים שלהם, אך אי אפשר לקחת מהנצחונות האלו יותר מדי – אחד מהם היה מול גולדן סטייט נטולת סטף שאותו ניצחו בקלות ובלי מאמץ כמעט והשני הגיע מול הוויזארדס, קבוצה בינונית עד חלשה במזרח, ומולה היו צריכים סל ניצחון על הבאזר כדי לנצח, כך שהיום הם מגיעים בעמדת נחיתות שלפני תחילת העונה לא היינו חושבים שהם היו נמצאים בה.
גארי טרנט ג'וניור אמנם נראה נהדר ויחד עם סיאקם וואן וליט הקבוצה אמורה להיות טובה בשנים הקרובות, אך השנה הם לא נראים טוב כשהגנה רעה, פציעות ומעבר לטמפה כיוון שלא יכלו לשחק בטורונטו עקב הקורונה גרמו לכך שהם לא מצליחים לספק את הסחורה, וספק אם יוכלו הלילה לעשות זאת מול הבולס המשתפרים.

אני מהמר על שיקגו כמנצחת במשחק זה.

2:30 – מיאמי היט (25-26) VS לוס אנג'לס לייקרס (19-32)

משחק שאם היה משוחק לפני מספר שבועות היה יכול להיות המעניין ביותר של הלילה, אך היום הוא בעיקר משחק לא מאוזן בין קבוצה שחוזרת לעצמה לאחר תקופה קשה ואחת שנכנסת לכזו.

ההיט נראים יותר ויותר טוב ככל שמתקדמת העונה ואמנם במשחקם האחרון הם הפסידו לגריזליס, אך לפניו הגיעו ארבעה נצחונות רצופים, אך לפני הנצחונות האלו גם הגיעו שישה הפסדים רצופים, ולפניהם היה רצף נצחונות, כך שההיט העונה הם רכבת הרים, וכשהם נמצאים בעלייה הם נהדרים, אך בירידה הם יכולים להיות רעים מאוד לאורך תקופה קצרה, אך היום הם פוגשים יריבה נחותה באופן משמעותי כך שלא צפויה להם בעיה מולם, ובנוסף המשחק הזה יכול להיות ההזדמנות של ויקטור אולדיפו להתחיל למצוא את המקום ההתקפי שלו במיאמי לאחר שהתקשה מאוד בשני המשחקים האחרונים בצד זה של הפארקט, ואמנם הלייקרס קבוצה טובה הגנתית אך יש סיכוי לא קטן שמול באטלר, אדביו ואולדיפו יהיה להם קשה מאוד להתמודד בהגנה.

מנגד הלייקרס מגיעים עם ניצחון במשחק האחרון, וניצחונות הוא דווקא דבר שנדיר למצוא אצלם בתקופה האחרונה כשלברון ודיוויס פצועים (וגם היום לא ישחקו) ואנדרה דראמונד נפצע ועדיין לא ברור באיזה מהמשחקים הקרובים יחזור. הקבוצה לא נראית טוב כשהשחקנים המשלימים לא יכולים לנצח משחקים ללא הכוכבים המובילים והקבוצה כולה פשוט לא מספיק טובה, וזה כיוון שהם לא רוצים לקחת במערב הצפוף (וכבר איבדו את הביתיות בשל כך), אבל היום אין סיבה שזה ישתנה.

אני מהמר על ניצחון של מיאמי בהליכה.

3:00 – אוקלהומה סיטי ת'אנדר (31-20) VS קליבלנד קאבלירס (32-18)

מפגש בין שתי קבוצות שמדורגות בין הנמוכות ביותר באיזורים שלהן יפגיש בין הת'אנדר הנמצאים ברצף הפסדים ובין הקאבלירס שנחלצו מרצף הפסדים כשניצחו את משחקם האחרון מול הספרס.

אוקלהומה פתחה את העונה טוב, אך הרצון לבחור גבוה ככל הנראה גבר על הרצון לנצח, ובנוסף לכך פציעה של שיי, שנראית כהשבתה שלו לתקופה ארוכה ממה שהיה צריך להיות מחוץ למגרשים, גורמת לכך שהם ירדו למקום ה-13 במערב והפסידו את ארבעת המשחקים האחרונים שלהם, ובנוסף אליו רשימת הפצועים של הת'אנדר כוללת את לו דורט ואל הורפורד שהושבת עד סופה של העונה.
הקבוצה הנוכחית של הת'אנדר מתמקדת בעיקר בעתיד המבטיח שלה כשאלכסיי פוקושבסקי מקבל יותר ויותר דקות וזריקות ומראה ניצוצות כשהוא עדיין קולע ביעילות נמוכה כמצופה מרוקי, אבל גם מראה תצוגות גדולות כמו 25 הנקודות במשחק האחרון מול שארלוט, בנוסף לעובדה שב-5 משבעת משחקיו האחרונים הוא סיים עם מספר נקודות דו ספרתי. מלבדו גם שחקנים כמו ת'או מלדון, מוזס בראון, טיי ג'רום וטוני בראדלי מקבלים דקות משמעותיות שעוזרות מאוד בפיתוח שלהם, אבל לרוב זה לא יספיק לנצחונות, וייתכן שגם היום זה יהיה המקרה.

הקאבס מנגד מגיעים לאחר ניצחון שקטע רצף הפסדים שעמד על 5, ולמרות שכרגע יש להם אחוז נצחונות נמוך מזה של אוקלהומה, הם מגיעים למשחק הזה כקבוצה העדיפה, למרות הפציעות של לארי נאנס ג'וניור וג'ארט אלן, כשיש אצלם את סקסטון, לאב וגרלנד, לעומת אוקלהומה שכפי שהזכרתי קודם בעיקר מכילה שחקנים צעירים שנמצאים בתהליכי פיתוח, כך שקליבלנד צפויה לנצח את המשחק הזה לאור ההיעדרויות והסגל החלש של הת'אנדר.

ההימור הוא כמובן על ניצחון של הקאבס.

4:00 – דאלאס מאבריקס (22-28) VS מילווקי באקס (18-32)

משחק מלהיב בין שתיים מהקבוצות ההתקפיות הטובות בליגה יפגיש בין המאבס שמתחרה על פלייאוף ללא צורך בפלייאין ובין מילווקי שנמצאת בין שלוש הקבוצות הטובות במזרח ועוברת מעט מתחת לראדר השנה.

המאבריקס מגיעים למשחק השני בבק טו בק לאחר הפסד ליוסטון אמש, ולאחר שני משחקים שבהם ישב בחוץ קריסטאפס פורזינגיס חזר במשחק האחרון וישחק גם היום. למרות ההפסד במשחק האחרון, המאבס נמצאים בתקופה נהדרת עבורם כשלפני המשחק מול יוסטון ניצחו 5 משחקים רצופים כשלוקה מוביל את הדרך, אך לצידו המאבס מקבלים תרומה יציבה מהספסל כשג'יילן ברונסון קלע במהלך חמשת הנצחונות האלו 16.8 נקודות למשחק שאליהן ציוות עם 4.2 אסיסטים, ולמרות עייפות בבק טו בק המאבס יכולים לתת פייט רציני לאחת מהקבוצות החזקות בליגה, והיום הם מגיעים למשחק כקבוצה הפחות טובה, אך עם סיכוי טוב לנצח אותו.

מנגד, הבאקס מגיעים לאחר שהפסידו מול הווריורס במשחקם הקודם כששיחקו ללא יאניס, אך היום הם מגיעים עם יותר מנוחה מהמאבס, ואם יאניס שנמצא בספק ישחק הם עדיפים במשחק הזה בזכות העומק והעובדה שיש להם שלושה כוכבים מובילים בדמות יאניס, מידלטון וג'רו הולידיי שחתם לפני ימים ספורים על הארכת חוזה לשנים הקרובות. הבאקס קבוצה התקפית בין הטובות בליגה, אך גם למאבס לא חסר בצד זה של המגרש כשלוקה נראה נהדר העונה וקולע באחוזים גבוהים בהרבה מהשלוש ביחס לשנתיים הקודמות, והיום אנחנו יכולים לקבל משחק מעניין וצמוד מאוד.

ההימור שלי הוא ניצחון של הבאקס במשחק צמוד אם יאניס ישחק, ואם לא ההימור הוא על הפסד שלהם.

5:00 – סקרמנטו קינגס (29-22) VS דטרויט פיסטונס (36-15)

שתי הקבוצות באות למשחק הזה במומנטום רע, כשסקרמנטו הפסידה את ארבעת המשחקים האחרונים שלה ודטרויט את 2 מ-3 האחרונים שלה, והמשחק הזה משמעותי בעיקר לסקרמנטו שרוצה להמשיך להיאבק על הפלייאין ותצטרך ניצחון היום על מנת לחזור לעניינים, ולעומתה דטרויט לא מנסה לנצח העונה ובעיקר מתכננת על הדראפט שצפוי להיות חזק השנה.
סקרמנטו מגיעה ללא פצועים משמעותיים מלבד מרווין באגלי הפצוע הקבוע, ולעומתה דטרויט מגיעה ללא ג'רמי גראנט, השחקן המוביל שלה, וגם כשהוא כן משחק היא אחת מהחלשות בליגה, כך שבמצ'אפ הזה אין לה הרבה סיכוי (וגם כנראה רצון) לנצח, ואין לה שומרים אישיים טובים שיתאימו להגנה על דיארון פוקס, כך שאני צופה כאן משחק חד צדדי.

ההימור שלי הוא על ניצחון לסקרמנטו.

5:00 – יוטה ג'אז (13-38) VS פורטלנד טרייל בלייזרס (20-30)

הג'אז העייפים שמגיעים בבק טו בק ואחרי שני הפסדים רצופים יארחו את פורטלנד שניצחו 5 משבעת משחקיהם האחרונים לקרב בין שתי קבוצות חזקות במערב.

הג'אז הפסידו במשחק קשה לסאנס החזקים לאחר הארכה, ולאחר חצי עונה מדהימה הם מתחילים להאט מעט, אך הם עדיין נהדרים ומגיעים כקבוצה הראשונה במערב למשחק הזה מול הבלייזרס, והם מגיעים כקבוצה העדיפה בזכות היכולת שלהם בשני צידי המגרש, אך גם בגלל ההגנה הזוועתית של פורטלנד, שנמצאת במקום ה-29 בליגה ברייטינג ההגנתי. ההגנה של הבלייזרס רכה במיוחד בצבע והיום הג'אז יכולים לחסל אותם בזכות זה, כשדונובן מיצ'ל בכושר מצוין עם 28.3 נקודות למשחק ב-50% מהשדה ב-10 המשחקים האחרונים שלו, ובנוסף להתקפת הצבע הטובה הג'אז קולעים את כמות השלשות הממוצעת הגבוהה ביותר בליגה, כשהם קולעים באחוזים הממוקמים במקום ה-4 בליגה מהטווח.

מצידו השני של המצ'אפ הבלייזרס מגיעים בתקופה טובה שלהם בעקבות החזרה של מקולום ונורקיץ', אך היום הענק הבוסני בספק, וגם אם ישחק הוא לא בכושר טוב ומאכזב מאוד לאחר שהיה מדהים בבועה, פתח את העונה חלש ונפצע, וכעת הוא קולע 8.4 נקודות ב-19.6 דקות וצריך להסתגל מחדש ולחזור לעצמו. דמיאן לילארד נמצא בכושר בינוני מאוד יחסית לעצמו לאחרונה, וב-10 המשחקים האחרונים הוא קולע 24.4 נקודות ב-40.9% מהשדה, אך הנצחונות מגיעים מכיוונו ומכיוון מקולום שמשחק טוב מאז שחזר ומהווה אופציה התקפית נהדרת עבור הבלייזרס, ודבר גדול העומד לזכותו בכך הוא שהגארד זורק יותר שלשות וקולע ביעילות הגבוהה בקריירה, כך שלבלייזרס יש סיכוי טוב במשחק היום, וגם כאן מקבלים משחק שיכול להיות מרתק ולהיות צמוד עד הסוף.

אני מהמר על ניצחון צמוד מאוד של פורטלנד.

הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
106 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
מנחם לס
08/04/2021 16:51:11

רותם, אם הסאנס מנצחים, אז ברור שכל ההיסוסים שהיו לי לגביהם מחוקים לחלוטין. אני מקווה מאד לנמצחו מיאמי בהפרש. אסתכל על שניהם.
תודה

גיא רוזן
08/04/2021 17:24:48

הימור אמיץ, רותם. בעיקר כאשר החלק הלא נוח של באק-אט-באק הוא במשחק חוץ.
.

עידו גילרי
08/04/2021 21:23:17

כנראה שלא בדיוק ראית אותם לאחרונה. מנצחים מכוער.

Zivke
Zivke
08/04/2021 18:00:25

תודה רבה!

טורונטו זה סיפור קצת עצוב, אבל יש להם את מסאי יוג'ירי אז מאמין שהם לא ירדו למרתפי הריבילד

ובונוס – טוויט של אוהד קנדי ממורמר שלי לפחות העלה חיוך גדול
https://twitter.com/jeskeets/status/1379595617006141444

Zivke
Zivke
08/04/2021 18:02:47
הגב ל  Zivke

נ"ב – רק לי נעלמו המספרי תגובות?

פאקו
08/04/2021 18:04:12
הגב ל  Zivke

רק לך. אם יש לך חוסם פרסומות, תעיף אותו (לפחות בהופס, אין כאן פרסומות).

Zivke
Zivke
08/04/2021 18:04:48
הגב ל  פאקו

תודה!

Dor
Dor
08/04/2021 19:36:53
הגב ל  Zivke

צודק אוהד הראפס

Dor
Dor
08/04/2021 19:38:30

תודה רותם. אחלה משחקים הלילה. הסאנס והג׳אז לדעתי יפסידו. משחקים קשים בבאק-טו-באק. אם הגריק ישחק גם דאלאס יפסידו הלילה

עידו גילרי
08/04/2021 19:56:19

הווריורס חייבים לצרף עוד הלילה שחקן לסגל. מישהו אמר למה לא לטפל במשפחה?
אוסטין ריברס מובטל לא?

עידו גילרי
08/04/2021 21:19:37

דאגו למשפחה אחרת – הלכו על הכפפה הקטנה.

Dor
Dor
08/04/2021 21:43:37

פייטון?

עידו גילרי
08/04/2021 21:43:59
הגב ל  Dor

השני

עגל
08/04/2021 21:00:54

מה קרה עם הטור המתורגם של סמיילי על ריי אלן ואושוויץ, מישהו יודע לאן הוא נעלם?
זה שואה מה שקורה פה

עמיחי קטן
08/04/2021 21:21:34
הגב ל  עגל
עגל
08/04/2021 21:22:47

תודה
כבר קראתי את הכתבה הזאת אבל נכנסתי בשביל התגובות 🙂

פיני
09/04/2021 3:21:27

הבולס שוחטים את הראפטורס עד עכשיו.
מתי אנתוני דייויס חוזר?

שחר אלוני
09/04/2021 3:21:34

הלייקרס שוב עם סגל חדש, המצטרפים: דראמונד, מקלמור, הארל (שהורחק שלשום) ומקיני שמקבל דקות.
לומדים אחד את השני
כרגע רבע די צמוד עם מיאמי שנראים בהרכב מלא (או קרוב לזה)

שחר אלוני
09/04/2021 3:56:30

קוזמה טאקר וגאסול לא כשירים הערב בלייקרס, וקארוסו נפצע
יחד עם לברון ודייויס יש להם קונטנדרית רק מהחוסרים

אשך טמיר המקורי
09/04/2021 4:20:52

איש לא נגע בלוקה, הוא חדר ומישהו ניסה לשמור והעז לקפוץ אז יש אנד וואן.
אוויר על מלא

אשך טמיר המקורי
09/04/2021 4:32:36

המגרשים מכוערים מתמיד, האמריקאיים מוצאים עוד ועוד שטויות לשים על הפרקט. הדבר החדש – כיתוב מתחלף סביב כל קו החוץ בשיקגו.
WTF
ומדהים שמיאמי ממשיכה לשחק בצבעים האלה, הזייה

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 4:43:45

לא ברור לי מדוע ספולסטרה לא לקח טיימאאוט אחד לקראת סוף הרבע השלישי כשהלייקרס צמצמו ובסוף השוו? אולי לא נשארו לו טיימאאוטים?

אשך טמיר המקורי
09/04/2021 4:52:37

איזה מוצר מחורבן.
זה או פרסומות, או שריקות אוויר.
משלמי ליג פאס אתם זכאים לתביעה ייצוגית

עגל
09/04/2021 4:54:30

וצופי ערוץ 5?
יש לנו יום השואה פעמיים בשבוע

ברוך רובין
09/04/2021 4:54:58

אסור לגעת בשחקנים היום הרסו את הליגה.

ברוך רובין
09/04/2021 4:58:29

אני מתגעגע לימים שהיה מותר לשמור, שהיה מגע בNBA לא לליגה ההומוגנית והמשעממת הזאת שאיבדה כל איזון והגנה זה מילה אסורה.
לעולם לא היה יותר קל לקלוע מאשר היום כל זה בשביל שיאי סטטיסטיקה הזויים.

אשך טמיר המקורי
09/04/2021 5:00:10

כן, הליגה הייתה פעם מעניינת, מרגשת ומלהיבה. היום? פלסטיק מזויף מסין.

וניל טרופי
וניל טרופי
09/04/2021 5:51:47

ברוך מי כמוך יודע שהאמריקאים אוהבים הכל בגדול ובגלל זה הגנה שווה לסקור נמוך שווה למשעמם. שואוטיים זה הכי אמריקאי שאפשר לא?

אשך טמיר המקורי
09/04/2021 4:59:22

הבעיה גם כשלא נוגעים כבר נענשים, רק על המחשבה. האח הגדול סילבר

אשך טמיר המקורי
09/04/2021 4:57:54

אוצ'ואה זר לכדורסל.
קוזמה על הספסל בלוק של דודה פולנייה משנות ה-80, חולצה צעקנית, שיער קצוץ בלונדיני, ומחרוזת פנינים לבנה.
מחווה ליום השואה?

אשך טמיר המקורי
09/04/2021 5:02:16

איזה בושות למיאמי, מג'עג'עת בהרכב מלא מול לייקרס בלי שיקוץ, גרופי, דראמונד, קוזמה.
או תעודת כבוד לווגל

ברוך רובין
09/04/2021 5:04:25

ווגל מאמן לא מוערך מספיק גם פה בhoops, הוא מאמן טופ 3 בליגה בשינה.

עגל
09/04/2021 5:07:54

בתחום ההגנתי

ברוך רובין
09/04/2021 5:11:49
הגב ל  עגל

לא רק בהגנה שזה המומחיות שלו בניהול משחק בהתאמות, בהכל הוא מצויין, שנה שעברה הוא נתן פליאוף מופתי אם זה המתפרצות מול יוסטון וסמוך בול שלה אם זה לפרק את מיאמי בצבע ולשחק עם שני מובילי כדור בסדרה. אם זה להשתמש ב הווארד שהיה לא רלוונטי בסדרה קודם, מאמן מצויין.

ברוך רובין
09/04/2021 5:06:42

אולדיפו גמר את הקריירה לדעתי, נפצע בדאנק

אשך טמיר המקורי
09/04/2021 5:07:00

טוב, אולדיפו רשמית ראוי להישלח לגריטה. עלה להטבעה לבד, נחת טוב, ועדיין דפק איכשהו את הברך.
השחקן גמור, וחבל מאוד – היה שחקן מרגש ומבטיח.
סיפור עצוב

ברוך רובין
09/04/2021 5:13:02

כן עצוב, מעניין מאוד כמה הביטוח ישלם עליו, הגוף שלו לא עמיד לספורט מקצועני חבל מאוד.

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 5:07:55

מרקיף עם עם שלשה, אבל ג'ימי….

אשך טמיר המקורי
09/04/2021 5:12:06

מה? בושיי דפק 38 נק' ו-19 ריבאונד? הזייה

Smiley
09/04/2021 5:13:56

איזה דביל מרקיף מוריס

אשך טמיר המקורי
09/04/2021 5:14:43

נבחרת סמטה חשוכה, מוריס + דראמונד + הארל.
מי יכול לקחת את השלישייה הזאת?

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 5:17:11

זהו, תמ"א טקס במיאמי, לייקרס עם עוד הפסד ומיאמי מקום רביעי? חמישי?

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 5:18:35

טוב, עברתי לאוגן ביוטה ולאסם מלא חציר.

אשך טמיר המקורי
09/04/2021 5:21:12

שרודר קופץ על באם, שסתם עומד נייח עם ידיים למעלה, ואפילו לא זורק – מוסר – והולך לקו לשתי זריקות

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 5:27:51

הלטבי עושה שם עבודה טובה. שרוך שרוך…

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 5:28:47

תחרות זריקת בלוקים במילווקי

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 5:29:37

רק לא הבנתי למה דלאס משחקים בירוק ומילווקי בלבן?

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 5:30:32

לוקהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 5:31:47

הףףף הףףף גם לופז יכול

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 5:52:21

לוקה רצה לצעוק אנד וואן אבל יצאה לו פעייה

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

אני רואה הכלבת חזרה מולצטנש 😂😂 ורונדה עושה להם בהיס עייפים מהבק טו בק טנש. אם רוצים לנצח זה לתת לאייטון לנגב את זובאץ כל הערב אבל אייטון כבר קרוב למכסה הערב אני רואה יש לו 6 נק עוד 4 נק ופול סוגר לו את הבאסטה

3 משחקים טובים במקביל מעצבן קצת

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

הגבון עם צאקה

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

נו באמת טנש זרקו לשעה מתמסרים שעה והגבוו מחליק על הפנים

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:00:42

האיטרייה עם רק 4 ריבאונדים…
השחקן הכי גבוה על המגרש.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:02:23

והנה האיטרייה עם שלשה, עוד אסיסט ללוקהקה

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

מפנה מקום ללוקה שיגיע לטריפלים

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

רגי גקסון חוגג יותר מידי למרות שהשלשה שלו באה אחרי צעדים ברורים בא להציל כדור מתחת לסל וקפץ פעמיים על רגל אחת עםמהכדור לפני שמסר אחכ נתן שלשה ואז עוד חדירה. אייטון פינק עם 2 אס יפים

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:03:25

מה אומרת על הפציעה של ויקטור? נראה שמיאמי קנו פורצלן בשק.

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:04:50

לוקה מאד נזהר עכשיו לא לעצבן את השופטים, אין יותר טפיחות לשופטות על הדמיקולו….

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:06:33

אם באמת מדביקים לגרו עבירה על מעידה של האיטרייה אפשר לסגור תבסטה

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:09:14

השחיף מחייך לתוך השפם שאין לו.

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

בוקר חוגג על הכלבת יופי טנש נגבו אותם קראודר נכנס נמחק לקליפס כל ההפרש

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:11:37

וואווווו השחיף התחמם שזה כור אטומי, שלשות בלי הכרה וממרחקים שלא נדע

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

זה קורה 1 ל10

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:13:13

חסימה נקייה של סמית, נו פאול

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:14:44

אם אין עבירה אז למה כדור ביניים?

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

צודק אייטון שריקת אוויר מוחלטת איך הוא עצבני 😂😂

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

קאווי רואה את קראודר בוכה לאמא

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:17:01

אהההה הבקס לקחו בסוף את הזריקה החשוכה

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

בוקר הופך את הכלבת למטלית אין לו איך לשמור עבר לפלופים 😂😂

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

איזה שלשה סל קאווי על הראש של קראודר

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:18:32

שימון, אני חושב שדיפו גמר את העונה.
מסכן, זה חרסינה מרגרינה

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

באסה להיט כמו שאומרים

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:24:05

אני לא אבכה אם בפליאוף נקבל מיאמי בוסטון אחרי שאיבדו את ה NVP אוליניק.

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

מעצבן שב2 המשחקים יש מחצית בו זמנית לא יכלו לעשות 15 דק הפרש בין המשחקים😐

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:19:53

דלאס משחקים יפה מאד מיד ליד חכמה גדולה כשאנטה-קמפופו לא על המגרש

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:22:36

זהו תמ"א בדאלאס השחיף והקצפת אפו את מילווקי באקססו אותה

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

טנש קבוצה חזקה מאד חוץ מהלייקרס והנטס אני לא אופתע אם הם ינצחו כל קבוצה בפלייאוף במערב. משחקים מאד חזק מאומנים וחזקים בכל העמדות. הטעות הכי גדולה של ההיט הייתה לוותר על קראודר גם של בוסטון וגם של יוטה 😎

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:47:46

מה זה? דטרוייט מטגנים את דארון?

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

וואי וואי קאווי הטביע את ברידגס איזה פוסטר

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

איזה פוסטר יאללה אייטון ובריגס בתוך הטבעת 😂😂

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:49:24

מיטצל עושה ללילי לילי…

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

הוא בספא רכות מלטפת

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

מוני טועה מוציא את קראודר אייטון פול יחד שמולו הקליפרס עם קאווי וגורג וכל הלמישייה זה יכול לעלות ביוקר

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:55:12

זו הלמישייה הכי טובה של הפליפרס…

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:56:10

שרמלו מקלח בשלחלחה

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

קאווי חוגג שקראודר לא עליו מקבל רליר פאת על הפיינים והסאריצים 😂😂

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 6:59:09

עשה חתיכת דרך האינגלה מאז ששיחק במכבי. השנה משחקת בקונטיינדרית. את מי יפגשו בחצי גמר המערב?

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

קאווי רואה סאריץ רואה כוונת 😂😂 נכנס לנק רתיחה איך שקראודר ירד לו מהגב

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 7:00:23

קונה-לי עם החדירה הזו.

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

חחח שריקה הזייה על רונדו

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 7:02:51

סטוט מאמן גדול. לא ברור למה הוא אף פעם לא מועמד למאמן העונה?

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 7:04:33

גובר עם 19 קרשים

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 7:05:36

נשברתי מיוטה עובר לראות אמדדה

ברוך רובין
09/04/2021 7:34:50

פול גורג במשחק ענק, כל מטאטא יורה בקליפרס חייבים לתת מילה טובה לרונדו נותן משחק נפלא.

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 7:59:41

רק תסביר את זה לאשתך שמעונה. כשרונדו נמצא בקבוצה טובה הוא מוציא מעצמו, מה הוא באמת שווה….

ברוך רובין
09/04/2021 9:11:23

בדרך כלל הוא גופה דוק היום נתן משחק הצגה, הגנה אגרסיבית והתקפית היה מצויין הוא ניצל את המרווח שנותנים לו וקיבל החלטות חכמות פעם אחר פעם

דוקטור רזי הופמן
09/04/2021 9:58:00

הוא עדיין שחקן טוב מאד ומעולה לכל קונטיינדרית בפליאוף.
הוא יודע מתי להגיע ויבעט לפוק גורג בתוחעס עם צריך….

ברוך רובין
09/04/2021 7:36:31

חצי מהשריקות שהיו הלילה על בוקר ועל גורג לא היו ולא נבראו הוא חודר קופץ על שומר שהוא לא בזריקה ומקבל שני זריקות חופשיות

ברוך רובין
09/04/2021 7:39:25

שוב אף אחד לא נגע בבוקר, מגוכח תנו לו להגיע ל30 נקודות. לא מראים גם שידור חוזר

ברוך רובין
09/04/2021 7:40:06

רונדו ניגב את פול הלילה, שלח אותו לבכות לאמא