האחים מאלוף מוכרים את סקרמנטו קינגס, והחל מהעונה הבאה הם ישחקו בסיאטל
דווח באתר ה-NBA, שהאחים מאלוף מוכרים את הקינגס, לקבוצת הרכישה של סטיב בלמר וכריס הנסן, מילארדרים תושבי סיטאל (בלמר מנכ"ל מיקרוסופט לשעבר), תמורת 500 מיליון דולר. המכירה אינה רשמית, אבל ידוע כי האחים ג'ו וגווין מאלוף רצו למשך תקופה למכור את הקינגס, והם מצאו שותפים למהלך-בלמר והנסן (קבוצת הרכישה).

קבוצת הרכישה אמרה כי הקינגס יעברו, החל מהעונה הבאה (2013/14), לקי ארינה שבסיטאל, המכיל 17,072 מקומות (לעומת 17,317 ב"סליפ טריין ארינה"-האולם בעל השם המשעשע של הקינגס כיום). נעשו לא מעט מאמצים כדי להביא קבוצת NBA לסיאטל (אוקלהומה סיטי ת'אנדר שיחקה מ-1967 עד 2008 בסיאטל, בתור הסיאטל סופרסוניקס). דווח כי לאחים מאלוף יהיה אחוז קטן מאוד בבעלות על הקבוצה, וכנראה הקבוצה תשחק שנתיים בסיאטל, לפני מעבר לאולם חדש (קי ארינה אירח את האול-סטאר ב-1974).
המכירה עדיין לא אושרה, אבל דווח כי סטרן היה חסיד גדול של קבוצת הרכישה, ופקידי הליגה יעבדו במלוא המרץ כדי להעביר את הקינגס לסיאטל, אם המכירה היא סופית (דווח אשתקד כי הקינגס ישחקו העונה באנהיים, אך זה לא יצא לפועל). כרגע, יש סיכוי מאוד גבוה (כמעט ודאי), שמהעונה הבאה תשחק בליגה "סיאטל קינגס".
הם יקראו סיאטל סופרסוניקס ולא סיאטל קינגס
חדשות נפלאות! אפילו לא ידעתי כי כל אחה"צ הייתי בדיג באגם קרוב. דיג מים מתוקים הוא ספור אחר לחלוטין מדיג באוקיאנוס. דגתי כמה CATFISH לארוחת ערב!
לדעתי הקינגס (שיהפכו לסופרסוניקס) יהפכו לקבוצה בסדר גודל של פורטלנד ומילווקי כמעט מייד.
זה הסיבה שאני כאן 🙂
מנחם, לא דגת את שדגת קאטפיש רק עם ידיים חשופות.
הגיע הזמן.. בשנתיים האחרונות עם כל השמועות וזה, בסקרמנטו כבר מאסו קצת בקבוצה.
שאלה: סיאטל סופרסוניקס החדשים- ישחקו במדים הישנים? (ירוק-לבן-צהוב-מכוער?)
יריבות אינסטנט עם אוקלהומה.
אקשן.
לי זה יום עצוב.
הייתי שמח יותר אם המאלופס היו מוערים את הקבוצה לרון בארקל , מה שהיה משאיר אותה בסקרמנטו עם בעלים מאד מאד עשיר ומחויב.
בכל מקרה הדיווחים האחרונים הם שהמאלופים דחו לבנתיים את הצעת קבוצת סיאטל.
יש לי שאלה
אם סקרמנטו יעברו לסיאטל שנמצאת בצפון ארצות הברית איך זה ישנה את סדר הבתים כי זה אומר שיש קבוצה עודפת בבית הצפון מערבי וקבוצה חסרה בבית הפסיפי
ומה קורה כשקבוצה עוברת בכלל למחוז המזרחי?
הם ישחקו בפאסיפי בדיוק כמו שהם שחקו לפני הצטרפות הקנדיות.
התכוונתי לפני הצטרפות שארלוט.
המעבר של הקינגס לסיאטל הוא טוב גם עבור האוהדים בסיאטל כי בקינגס משחקים יליד העיר, ארון ברוקס, ויליד המדינה ושחקן העבר של ההאסקיס, אייזאה תומאס.
סטיב באלמר הוא מנכ"ל מיקרוסופט כרגע, לא לשעבר.
בכל מקרה הקבוצה שתיהיה , תיהיה קבוצה או בסיאטל או בסקרמנטו עם כסף.
יקרה משהו דומה למה שקרה עם אוקלהומה.
השלישיה הקדמית, של, קאזינס , תומפסון רובינסון יכולה להיות מהטובה בליגה.
סלומונס הוא מספר שתיים וטרן וטוב.
הם חסרים רודי גיי או גרינגר ורכז מלהיות קבוצת פלייאוף טובה.
עכשיו יהיה כסף ויש גם הזדמנות.