סיקור משחקי יום רביעי / עמית טבול

8 משחקים היו לנו הלילה. דאלאס ניצחה את יוסטון בשיניים בקרב טקסני על הכניסה לפלייאוף, אוקלהומה עשתה את המוטל עליה והפסידה לפורטלנד (ממפיס עדיפה לה בהרבה), דטרויט התקשתה באורלנדו אבל ניצחה, אינדיאנה ניצחה את קליבלנד ששיחקה ללא לברון.

אינדיאנה פייסרס (36-42, מקום 7 במזרח) 123 –קליבלנד "תולי המגבות" קאבלירס (23-56, מקום 1 במזרח) 109

המשחק היה הרבה יותר חשוב לאינדיאנה, שעשתה צעד נוסף להבטחת המקום השביעי או השמיני בפלייאוף. קליבלנד שיחקה ללא לברון ג'יימס. אינדיאנה קלעה ב- 56% מהשדה כולל 16 שלשות והובילה כמעט לכל אורך המשחק.

פול ג'ורג', שהיה בספק, הגיע כמו גדול וסיים עם 29 נקודות באחוזים מצוינים, סי.ג'יי. מיילס תפר 6 שלשות בדרך ל-21 נקודות, מהימני (8 ריבאונדים) וסולומון היל (5 ריבאונדים, 3 חטיפות) 15 לנפש, מונטה אליס 13, 6 ריבאונדים ו-8 אסיסטים.

בקליבלנד אירווינג 26 , 6 אסיסטים ו-3 חטיפות, לאב 23 ו-5 ריבאונדים, סמית', פריי וג'פרסון התחלקו ב-30.

אורלנדו "איזה סמי טריילר עבר על ה- GM שלנו לפני שהחליט על הטרייד הזה?" מג'יק (45-33, מקום 11 במזרח) 104 – דטרויט "תודה על הטרייד, נשמות" פיסטונס (37-42, מקום 8 במזרח) 108

הבוכנות הראו המון אופי והם מרחק חצי משחק מהבטחת מיקומם בפלייאוף. דטרויט התקשתה מול אורלנדו, שכמו מינסוטה גילתה את עצמה מאוחר מדי.

אורלנדו נכנסה לרבע הרביעי ביתרון 4. דטרויט הייתה חדה יותר ועלתה ליתרון קטן לקראת הסיום. 18 שניות לסיום פורניה מוריד לנקודה הפרש עם פאול וסל. ג'קסון קולע שתיים מהקו, 8 שניות לסיום פורניה מחטיא זריקת 3 שיכולה להשוות את המשחק ודטרויט סוגרים את הסיפור עם קליעות עונשין.

בדטרויט ג'קסון עם 24, KCP 18 ו-3 חטיפות, האריס (7 ריבאונדים), דראמונד (16 ריבאונדים, 4 בלוקים) ובולוק (6 אסיסטים) חגגו בר מצווה.

באורלנדו פורניה 19, פייטון 17, 5 אסיסטים ו-2 חטיפות, אולדיפו 16, ווצ'ביץ' 15, 13 ריבאונדים ו-2 חטיפות, ניקולסון 14 ו-6 ריבאונדים.

 

וושינגטון "גם ביום טוב לא רואים את הפלייאוף" וויזארדס (40-38, מקום 10 במזרח) 121 – ברוקלין נטס (57-21, מקום 14 במזרח) 103

ניצחון עצוב לוויזארדס שראו את אינדיאנה מנצחת את קליבלנד ותוקעת מסמר נוסף בארון הקבורה של הפלייאוף שלהם.

ברוקלין, שהוציאה את לופז ויאנג לחופשה מוקדמת, לא היוותה יריב של ממש.

בוושינגטון, ממנה נעדר ג'ון וול, ביל הוביל עם 25, סשנס קלע 18 וחילק 13 אסיסטים, גורטאט 16, 12 ריבאונדים ו-4 חסימות, פורטר 15 ו-6 ריבאונדים, ננה 13 ו-7 ריבאונדים, טמפל 10, 6 ריבאונדים, 6 אסיסטים ו-3 חטיפות.

בברוקלין תומאס רובינסון ניצל את אור הזרקורים וקלע 23, קילפטריק 15, אלינגטון 14. הבן השחור גלוח הראש מחוץ לנישואים של אנגלה מרקל בראון קלע 13.

 

בוסטון "מה זה אורקל ארינה?" סלטיקס (32-46, מקום 4 במזרח) 104 – ניו אורלינס פליקנס (49-29, מקום 12 במערב) 97

בוסטון עדיין חזק בעניינים במאבק על המקום השלישי והשוותה את מאזנה לזה של אטלנטה. ניו אורלינס, שבמצבה הנוכחי נראית כמו קבוצת מילואים, ממש לא באותה ליגה..

בוסטון הובילה לאורך שלבים ארוכים במשחק. לקראת הרבע הרביעי ניו אורלינס צמצמה ובאופן מפתיע התוצאה עומדת על שוויון 93, 2:39 דקות לסיום המשחק. בוסטון נתנה גז מאותו רגע וסגרה את הסיפור.

בבוסטון תומאס כיכב עם 32, 8 אסיסטים ו-2 חטיפות, קראודר חוזר לעניינים עם 14 ו-2 בלוקים, בראדלי 13, 6 ריבאונדים ו-3 חטיפות, סמארט 11 ,4 ריבאונדים, 4 אסיסטים, 2 חטיפות ו-2 חסימות (נייס! ).

בניו אורלינס טוני דגלאס 19 ו-7 ריבאונדים, פרזייר ממשיך לנצל הזדמנויות (ועל הדרך מתברר כגניבת פנטזי של סוף העונה) עם 18, 5 ריבאונדים, 6 אסיסטים ו-2 חטיפות. באביט 16 ו-8 ריבאונדים, המילטון 14 ו06 ריבאונדים, אניס 13 ו-2 חטיפות, אג'ינסה (עגל!!!) 10 ו-8 ריבאונדים.

 

ניו יורק ניקס (48-31, מקום 13 במזרח) 97 – שארלוט הורנטס (33-45, מקום 6 במזרח) 111

הדבר הכי מעניין עכשיו בניקס אלו השמועות על זהות המאמן שלהם לעונה הבאה. אין להם באמת מה למכור העונה נגד שארלוט.

אצל הצרעות קמבה ווקר הכביר הוביל עם 34 (7 מ-10 מהשלוש), 5 ריבאונדים ו-2 חטיפות, ג'פרסון הזכיר נשכחות עם 24, 8 ריבאונדים ו-2 חטיפות, קמינסקי 16, מרווין וויליאמס 13 ו-2 חטיפות.

בניקס כרמלו היה חלש בקליעה עם 15, 6 ריבאונדים, 7 אסיסטים ו-2 בלוקים. דירק וויליאמס ממש לא היה דרעק וסיים עם 17 ו-10 ריבאונדים, וויאצ'יץ' 16, גראנט 14, אפללו 11 ו-5 אסיסטים, גאלווי 10 ו-2 חטיפות.

 

דאלאס מאבריקס (38-40, מקום 7 במערב) 88 – יוסטון רוקטס (40-38, מקום 9 במערב) 86

בינגו של יונתן שגב !

המנה העיקרית של הערב לא אכזבה. קיבלנו משחק פלייאוף לכל דבר עם דרמה, הגנות חזקות, החטאות ואיבודים למכביר במאני טיים.

דאלאס רשמה ניצחון 5 רצוף בהובלת ג'יי ג'יי בראה (שלא רואה בעיניים) ולמרות יכולת רעה של נוביצקי הצליחה לעשות את המוטל עליה ושיפרה עמדות בדרך להופעה נוספת בפלייאוף.

יוסטון, שהפסידה 8 מתוך 13 המשחקים האחרונים שלה, בצרות צרורות ואולי בעצם עדיף שיישארו מחוץ לפלייאוף עם כל השכונה שמתנהלת שם.

יוסטון דווקא התחילו טוב יותר עם יכולת טובה של ביזלי והווארד. דאלאס נכנסה לעניינים וקלעה ברבע השני 34 נקודות (10 לבראה) לעומת 22 של יוסטון בדרך ליתרון 8 במחצית.

בתחילת הרבע השלישי 2 שלשות מהירות של הארדן ואריזה מחזירות את הטילים למשחק כשבהמשך ביזלי והווארד ממשיכים להשאיר את יוסטון בתמונה. הרבע מסתיים ביתרון נקודה ליוסטון.

ברבע הרביעי כל זיג נענה בזג. הארדן מתחיל לאפס את הידית לאחר שהחטיא בסיטונאות עד אותו רגע. שלשה של הארדן פותחת פער של 4 נקודות אבל בראה לא נשאר חייב ומצמצם מיד לאחר מכן עם שלשה משלו. הארדן דופק שלשה נוספת והאריס מחזיר שלשה.

נדלג לדקות הסיום. דאלאס מהדקת את ההגנה. זה לא עוזר להם כאשר 5:19 לסיום הארדן משאיר את יוסטון לבדו במשחק עם פאול וסל ומעלה את יוסטון ליתרון נקודה. 2 הקבוצות לא קונות סל ב-2 דקות הבאות. בברלי עם ריבאונד וטיפ קטן לאחר החטאת עונשין מעלה את יוסטון ליתרון 3, 3:20 לסיום. בראה עם פאול וסל אדיר משווה מיד לאחר מכן. דקה וחצי לסיום דאלאס מובילה בנקודה. אריזה בדרך לליי אפ ואז מגיע אנדרסון עם בלוק מהדהד. הקהל בטירוף ו-2 הקבוצות לא קולעות סל עד 5.8 שניות לסיום. יוסטון עם הכדור כאמור בפיגור נקודה. הארדן מצליח לעבור את מת'יוס בדרך לליי אפ ובדיוק לפני שהוא קולע נוביצקי מוריד לו את הכדור עם חטיפה גדולה. הארדן מבצע עבירה על האריס מיד לאחר מכן. האריס קולע 2. יוסטון עם התקפה אחרונה בפיגור 3. דאלאס מחליטה לבצע עבירה על טרי שקולע את הראשונה ומחטיא בכוונה את השניה. טרי כמעט לוקח את הריבאונד והמשחק נגמר.

בדאלאס ג'יי ג'יי "Balls Of Steel" בראה המשיך את היכולת המעולה עם 27 נקודות באחוזים טובים (משחק רביעי ברצף שהוא קולע מעל 20), 5 ריבאונדים, 8 אסיסטים וטונות של ביטחון עצמי ולקיחת אחריות. כנראה שהוא קצת עדיף על מקל… מת'יוס עזר לו עם 16 באחוזים נמוכים, 6 ריבאונדים, 3 חטיפות והגנה טובה ולוחצת על הארדן בשלבים המכריעים. דווין האריס סיים עם 10.

ביוסטון הארדן סיים עם 26, 5 ריבאונדים, 4 אסיסטים, 2 בלוקים ו-6 איבודים בדרך לשבירת שיא האיבודים לעונה סדירה. ביזלי המתקמבק קלע 15, הווארד סיים עם 14 ו-16 ריבאונדים.

יוסטון קלעה 15 נקודות ברבע הרביעי, 12 מתוכן של הארדן. שאר הקבוצה קלעה 3 נקודות בלבד ב-1 מ-11 מהשדה.

 

פורטלנד "אוטוטו מקום 5" טרייל בלייזרס (37-43, מקום 6 במערב) 120 – אוקלהומה רעמים (25-54, מקום 3 במערב) 115

אוקלהומה עלתה לשחק ללא ווסטברוק ודוראנט והראתה איזה פוטנציאל אדיר יש לשחקנים האחרים שלה אם רק ישכילו לנצל אותם נכון. פורטלנד הובילה מתחילת המשחק ועד סופו.

בפורטלנד שמציגה עומק מרשים, אל פארוק אמינו קלע 27 עם 6 ריבאונדים, 5 אסיסטים ו-3 חטיפות, משולם 26, קרב 16, הארקלס 14, 5 ריבאונדים, 4 חטיפות ו-2 בלוקים. לילארד היה חלש עם 2 מ-13 מהשדה וסיים את הערב עם 11 ו-9 אסיסטים.

באוקלהומה קאנטר היה האיש עם 33 נקודות ו-20 ריבאונדים – וואוו !

ווייטרס 25, 4 ריבאונדים ו-3 חטיפות, אנטוני מורו 19, רנדי פוי 11 וקמרון פיין 10 ו-6 אסיסטים.

 

לוס אנג'לס "לשעבר ב' " קליפרס (28-50, מקום 4 במערב) 91 – לוס אנג'לס "לשעבר מועדון מכובד" לייקרס (62-16, מקום 15 במזרח) 81

סוויפ עונתי לקליפרס על הלייקרס.

Amitlahev

אבא במשרה מלאה, רואה חשבון, שופט כדורסל בדימוס, מכור לפנטזי, גיטריסט בהרכב ובשעות הפנאי (שאין לי) זורק מלא שלשות :)
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
37 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
Berch
Berch
07/04/2016 10:51:54

חיכינו חיכינו ובסוף זה הגיע….
תודה על הנחישות והדבקות במטרה !!!
וגם על הסיקור, כמובן 🙂

amitlahev
amitlahev
07/04/2016 12:29:48
הגב ל  Berch

בכיף !

אחד העם
אחד העם
07/04/2016 10:53:57

איזה כיף של משחק בדאלאס ( וגם יופי של תוצאה….)
זה רק אני או שטרנר קצת נעלם באינדי? חבל, פוטנציאל אדיר.
אוקלהומה הוגדרה פה מעולה – המון פוטנציאל אםרק ידעו להשתמש שם במה שיש להם ( בינתיים זה נראה המשך ישיר של סקוט ברוקס )
בדרבי של עיר המלאכים התוצאה הפוכה.
תודה על הסיקור המעולה.

amitlahev
amitlahev
07/04/2016 12:31:24
הגב ל  אחד העם

תוקן. תודה

הבן השחור גלוח הראש מחוץ לנישואים של ג'ון סטוקטון
הבן השחור גלוח הראש מחוץ לנישואים של ג'ון סטוקטון
07/04/2016 11:00:46

"קליבלנד תולי המגבות" – צחקתי בקול.. ובכלל לקחת את הניקניימס רחוק..

אשך טמיר המקורי
אשך טמיר המקורי
07/04/2016 11:18:21

1+
תודה על הסיקור

פינקי
פינקי
07/04/2016 11:04:34

איזה יופי שדאלאס ניצחו, ממש חששתי שיוסטון יקחו את המשחק הזה.
זה מבטיח לדאלאס מקום בפלייאוף, או שיש עוד סיכוי שהם ישארו בחוץ?

גיא
גיא
07/04/2016 11:21:11
הגב ל  פינקי

יש להם עוד 4 משחקים לא קלים:
ממפיס (ב), קליפרס (ח), יוטה (ח), ספרס (ב).
הם במרחק 2 משחקים מיוסטון (2 – 2 בעונה הרגילה), ומשחק בודד מיוטה.
משחק המפתח הוא נגד יוטה – ניצחון, ויש להם 2 – 1 ושובר שוויון.
ואז ניצחון במשחק נוסף – ממפיס בבית, או ספרס ב' במשחק האחרון, הוא יותר מאפשרי.
הפסד, וסביר להניח שיוטה עוקפת אותם.

פינקי
פינקי
07/04/2016 13:13:44
הגב ל  גיא

תודה על הפירוט.
ממפיס אמורה להיות משוכה עבירה, שאר ה3 יהיו קשות.
יהיה חבל אם נוביצקי ישאר מחוץ לפלייאוף.

etayle
etayle
07/04/2016 15:18:59
הגב ל  פינקי

לא בטוח משחקים נגד קבוצות שאין להם על מה לשחק .קשה לי להאמין שהספרס והקליפרס יעלו עם הסגל החזק שלהם למשחקים האלה.

פינקי
פינקי
07/04/2016 16:29:11
הגב ל  etayle

גם כשאין על מה לשחק ההרכב השני של הספרס עדיף על המאבס.
אבל כשאני מסתכל עכשיו על הטבלה, נראה לי שדווקא יש לספרס אינטרס שדאלאס ירדו למקום 8 כדי לפגוש בסיבוב הראשון את יוטה.
אחרי ששנה שעברה דאלאס לקחו אותם לגיים 7 בסיבוב הראשון נראה לי שהם יעדיפו את הג'אז הלא מנוסים (גם אם על הנייר דאלאס חלשים יותר).

גיא
גיא
07/04/2016 11:12:48

תודה על הסיקור.
אני בדרך כלל בעד כינויים קצרים וקולעים, אבל את –
"לוס אנג'לס "לשעבר ב' " קליפרס – לוס אנג'לס "לשעבר מועדון מכובד" לייקרס",
אני מאמץ.

השרת
השרת
07/04/2016 11:12:57

אני רק אשים פה, כל הקודם זוכה:

Single Game Promotion Codes:
CODE 1: ADCTR7RGBD48
CODE 2: RETCKBANJA63
Note: Each code can only be redeemed once.
Instructions To Redeem:
1. Visit watch.nba.com
2. Select the game you want to watch and click "Buy This Game."" Use the "Calendar" button to select a game in the future.
3. Enter your unique promotion code in the textbox on the left and select "Check" to verify the code.
4. Create a new account or login with your existing account. If creating a new account, you will need to accept the Terms of Use and select "Create Account."
5. On the Payment Method page, no payment information is required for the free game. Select the "Purchase" button to complete your set-up.
6. You're done! Select the "View Games" button or visit watch.nba.com/nba and go to "Log in" and enter your username and password.

קלייד דה גלייד
קלייד דה גלייד
07/04/2016 11:47:27
הגב ל  השרת

תודה!

שגיא נאור
07/04/2016 11:39:21

סיקור מעולה, תודה עמית. לייק גדול על הכינויים.
איזה אווירת פלייאוף בדאלאס, הקהל היה בטירוף וגם הסגנון והאינטנסיביות היו לגמרי של פוסט סיזון.
הנוסחא ההגנתית של קרלייל – נוציא את הכדור מהידיים של הארדן ושהאחרים ינצחו אותנו.אז האחרים קלעו 1-11 וגם ה-1 היה טיפ מריבאונד התקפה אחרי החטאת עונשין של הארדן. כלומר, האחרים לא קלעו שום דבר בהתקפה מסודרת.
בראה זה שחקן של משחקים גדולים, כך היה בעונת האליפות וכך גם בשבוע האחרון.

השרת
השרת
07/04/2016 11:58:05

+1

יותם פלדהיים
יותם פלדהיים
07/04/2016 11:39:44

אפשר בבקשה הסבר מה זה?

השרת
השרת
07/04/2016 12:00:17

על היותי מנוי לליג פאס קיבלתי מייל עם התוכן הנ״ל…

שגיא נאור
07/04/2016 12:06:26
הגב ל  השרת

אז אתה פותח את מנוי הליג פס שלך לציבור?

השרת
השרת
07/04/2016 12:50:50

לא, זה שתי קודים שקיבלתי לחלוק, כל קוד למשחק אחד פעם אחת.

עגל
עגל
07/04/2016 12:58:20

אם הבנתי נכון הוא מחלק שני משחקי חינם שקיבל

יותם פלדהיים
יותם פלדהיים
07/04/2016 11:40:06

התגובה באנגלית

עגל
עגל
07/04/2016 13:00:18

תודה על הסיקור ועל הכינויים של הקבוצות. מה עם ניו יורק מכנסוני ברך, הם כבר לא שווים כינוי?
מה קרה שכולם נגד יוסטון, אחים איפה אתם?!
אתם עוד תראו שיוסטון עוד יכנסו לפלייאוף אחרי שיוטה השליימזלית תפסיד.
יוסטון זו קבוצה שכיף לראות בפלייאוף, נצחון או הפסד אף פעם לא משעמם.

שגיא נאור
07/04/2016 13:05:42
הגב ל  עגל

המצב של יוסטון רק נראה גרוע אבל נראה לי שאפשר להעריך את הסיכויים שלה כ-50% להיכנס כי יש לה 4 משחקים די נוחים.

amitlahev
amitlahev
07/04/2016 13:02:24

תשמע, הקבוצה ממש קשה לצפיה…

סתם אחד
סתם אחד
07/04/2016 14:04:20

תודה עמית.
אני מבין שלילארד החליט להראות לי שקצת הגזמתי עם המחמאות. הוא בתקופה רעה כבר כמה שבועות ומה שמדהים זה שפורטלנד ממשיכה לעשות את המוטל עליה גם כשהוא משחק ככה.
אה, ומשולם מגדיר מחדש את המשמעות של MIP. הוא הפך תוך עונה אחת משחקן קצה ספסל לכוכב. אם המרקם החברתי בפורטלנד לא יפגע בקיץ אחרי שיעשו את החיזוקים הנדרשים הקבוצה הזאת יכולה להגיע ממש, אבל ממש רחוק.
אני לא חושב שמישהו דמיין שיש בסגל הזה כל כך הרבה כישרון.

אני עדיין מתקשה להאמין שיוסטון תצליח לפספס את הפלייאוף. רציתי שהם ינצחו הלילה רק בשביל שיהיה שיוויון משולש… באופן קצת אירוני, דאלאס עדיין יכולה להכניס את יוסטון לפלייאוף אם הם ינצח את ממפיס. בעצם כמו שג"ס נראית הכל יכול להיות…

מייק
מייק
07/04/2016 14:14:35

יפה תודה .
תולי המגבות נחמד … ,
יפה שדאלאס ניצחו בריאה שחקן מוכשר מוזר שקרלייל לא מאמין בו .

שמייקל
שמייקל
07/04/2016 14:40:46

תרשמו!
סיכוי גדול שדטרויט מדיחה אל קליבלנד, אין לקליבלנד מאצ' אפ לדראמונד!

גיא
גיא
07/04/2016 15:09:41
הגב ל  שמייקל

מציבים אותו מול היריב מס' 1 שלו –
קו העונשין.

אורי הלוי
אורי הלוי
07/04/2016 15:15:21

אם מישהו מעוניין בשני קודים נוספים:
CODE 1: AHBVP3KXRKPW
CODE 2: RJ3BK88UB99C

תודה לעמית
תודה לעמית
07/04/2016 15:18:04

סיקור שנון ויפה. משחקי מילים/ הוספת ביטויים נהדרת.
בראה טיפה יותר טוב מ .. שכחתי מתוך הדחקה. קורע.
לא מפספס את סיקוריך. תודה רבה עמית.

amitlahev
amitlahev
07/04/2016 15:30:12

My pleasure

MBK
MBK
07/04/2016 16:50:03

סיקור משובח
שמח במערב , עוד 3 איבודים הארדן ישבור את שיא האיבודים לעונה , אני מהמר שזה יקרה במשחק הבא

מנחם לס
מנחם לס
07/04/2016 18:00:13

בריאה זה תופעת טבע. איזה משחק בדרבי של טכסס! (סן אנטוניו שייכת למכסיקו).

קנטר הוא הראשון לשים 30/20 בתולדות הת'אנדר.

כיף של סקירה

Ljos
Ljos
07/04/2016 18:07:38
הגב ל  מנחם לס

ההישג של קאנטר כולל גם את סיאטל?

ברבור שחור
ברבור שחור
07/04/2016 18:33:29

קליבלנד נתנו תשובה לכל מי שעוד מחשיב אותם כקונטנדרית……