24 מחשבות מוקדמות מדי ל-12 משחקים ביום שישי הגדול בו הניקס יפגשו את הסלטיקס, הרוקטס את הספרס ודני את הקינגס! / דור בלוך

24 מחשבות מוקדמות מדי ל-12 משחקים ביום שישי הגדול בו הניקס יפגשו את הסלטיקס, הרוקטס את הספרס ודני את הקינגס! / דור בלוך

23:00 מילווקי באקס (1-0) – שיקאגו בולס (1-0):

מילווקי הם המועמדת מספר 1 כרגע לסיום ברילגיישן זון, מעבר לעובדה שהסגל שלהם לא קשור לחיים, ולעט טיילר הירו ספק אם יש להם עוד שחקן שראוי להיות שחקן חמישיה ב-NBA הוייב מסביב לקבוצה רע מאוד, וצריך לזכור שלפני שזכו בלוטו עם יאניס במשך שנים הם היו פרנצ'ייז לא רלבנטי או כמעט לא רלבנטי. העתיד נראה עגום למדי במילווקי.

לקיילב ווילסון יקח הרבה מאוד זמן עד שיוכל להיות נחשב כשחקן מוביל ב-NBA, שבע מ-21 במשחק הפתיחה של העונה עם 1 מ-8 לשלוש ו-9 איבודים ראה בדיוק את מה שהולך להיות העונה בשיקאגו, הוא יקבל הרבה יותר מדי קרדיט לשלב הזה של הקריירה שלו ויקח לו זמן להצדיק את הקרדיט הזה, החשש לשי הוא ששחקנים יותר מוכחים בשלב הזה כמו ג"ילן סמית' או בוזליס יפגעו. אבל מי שבאמת מעורר חשש הוא ג'וש גידי עם 1מ-10 מהשדה ו-2 נקודות ו-5 איבודים ב-24 דקות. אלוהים ישמור.

הימור: שיקאגו ב-5

02:00 אינדיאנה פייסרס (0-1) – דאלאס מאבריקס (1-0):


טייריס איז באק בייבי! 23 נקודות ו-11 אסיסטים וניצחון בבכורה (אומנם מול הפליקנס האומללים אבל בכל זאת) וטייריס נראה כמו זה שלקח את הקבוצה הזאת לגמר לפני שנתיים, אין שום סיבה לחשוב שהוא לא יכול לעשות זאת שוב.
קופר פלאג יהיה עצום, אבל דאלאס תהיה אומללה. 32 נקודות בבכורה עם קרוב ל-60% מהשדה זה בהחלט מרשים, פחות מרשים להיות מובס על ידי יוסטון בדרבי הטקסני הקטן.
הימור: אינדיאנה ב-15

02:00 אורלנדו מג'יק (1-0) – מינסוטה טימברוולבס (0-1):


הסיפור של אורלנדו הזאת נגמר, זה כבר כמה שנים שמחכים שהסגל עם ההגנה הידיים הארוכות בנקרו והוגנרים יהפוך לסוס שחור במזרח, זה לא קרה, ואם זה לא קרה עד עכשיו זה כבר לא יקרה, זמן לחשוב על שינוי כיוון.
אדווארדס הוא מועמד ל-MVP בייבי! חיכינו שזה יקרה והעונה זה יקרה, 45 נקודות על מיאמי, שאינה אמורה להיות מנמושות הליגה, זה רק הסיפתח, לחזרה של אדווארדס להיות הפנים של הליגה, הלאה הצרפתי!
הימור: מיניסוטה ב-10

02:00 וושינגטון וויזארדס (0-1) – טורונטו ראפטורס (0-1):


אני בחרדה אמיתית שיאנג (20 נקודות ו-13 אסיסטים) ודיוויס (34 נקודות 20 זריקות) יחנקו את ההתקדמות וההתפתחות של קישון ג'ורג', סאר, קולביאלי, והכי חשוב דבאנזה שלא שיחק בגלל פציעה בקרסול.
אם קוואי בריא, ובקבוצה הזאת הוא יכול להיות כי אפשר למנן לו את הדקות, טורונטו היא סוס שחור אמיתי במזרח. בארט, בארנס, פולטל וקוויקלי הם צוות מסייע לא פחות טוב משיש כמעט לכל כוכב אחר בליגה, ועם ספסל מלא ידיים ארוכות קשיחות וקליעה, לטורונטו יש את כל מה שצריך כדי לקחת את פילי וניו יורק לקצה.
הימור: טורונטו ב-8

02:00 בוסטון סלטיקס (1-0) – ניו יורק ניקס (1-0):


שתי הקבוצות שיפגשו הלילה הן שתיים שלקחו אליפות מין ההפקר. בוסטון נהנתה משנת מעבר שבה הרבה קבוצות גם היו פצועות ואחרות עוד לא בשלות כדי לקחת אליפות נדירה, והפרידה מג'יילן בראון הדגימה שגם הם מבינים זאת.
הניקס נהנו מכך שהספרס הפתיעו את אוקלהומה ועדיין לא היו בשלים בעצמם, אבל זאת לא באמת קבוצה לאליפות NBA בוודאי לא כזאת שיכולה לעשות זאת פעמיים ברציפות, לראשונה מאז הווריורס עם דוראנט.

הימור: בוסטון ב-8
02:00 שארלוט הורנטס (0-1) – אטלנטה הוקס (0-1):


שארלוט תהיה טובה יותר ללא בול, ונאז ריד יהיה אחד מלהיטי בליגה בשארלוט.
ניקל אלכסנדר ווקר הוא השחקן השני הטוב ביותר באטלנטה ומועמד אמיתי לאולסטאר.

הימור: אטלנטה ב-5

03:00 מיאמי היט (1-0) – דטרויט פיסטונס (0-1):


הניסוי במיאמי עומד להתרסק כמו צפלין מעופרת, אתם חמודים עם שני הגבוהים שלכם אבל זה לא שנות ה-80 ובלי קליעה לא תגיעו לשום מקום. הלאה.
דורן הולך להוכיח לכולם שהם טעו לגביו, להשאיר מאחוריו את סאגת הקיץ ולסחוף את דטרויט לטופ 4 במזרח.

הימור: דטרויט ב-8

04:30 יוטה ג'אז (1-0) – ניו אורלינס פליקנס (1-0):


יוטה הולכת, למורת רוחם של אוהדיה לעוד עונה של טנקינג, ובשונה משחשבו לאור הטרייד על הסנטר שלה, היא תחזור להתחרות רק בעונה הבאה ולא העונה.
הפליקנס הם הפרנצ'ייז הכי לא מתפקד בליגה בתיקו עם סקרמנטו, אלוהים ישמור איזה מטומטמים.

הימור: יוטה ב-8

04:30 סן אנטוניו ספרס (1-0) – יוסטון רוקטס (0-1):


הספרס הולכים לחטוף בראש מאוקלהומה העונה, משהו באיזורי הסוויפ הג'נטלמי, שנה שעבר היה ליקוי מאורות, השנה אנחנו כבר רואים שהם יודעים איך להשתמש בצ'אט מול וומבי, ואם הצרפתי אינו 100% דומיננטי על הפרקט לספרס אין סיכוי, סן אנטוניו רחוקה מהלך אחד דיי משמעותי מלהיות מסוגלת להתמודד עם העוצמה של אוקלהומה.
זאת תהיה העונה שבה ג'בארי סמית' ג'וניור סוף סוף יחבר את הפוטנציאל שלו לכדורסל מנצח, ויוסטון תהיה טופ 4 במערב.
הימור: סן אנטוניו ב-8

05:00 סקרמנטו קינגס (1-0) – פורטלנד טרייל בלייזרס (0-1):


סקרמנטו הולכת לשבור שיאי הפסדים העונה.
פורטלנד תעשה טופ 6 ותיתן פייט אמיתי למדורגת 3 בסיבוב הראשון, יש להם ים ניסיון וכשרון, ונראים כקבוצה באמת מחוברת.
הימור: פורטלנד ב-15

05:00 גולדן סטייט ווריורס (1-0) – ממפיס גריזליס (0-1):

הווריורס סיימו את הריצה ולא יתחרו שוב על מקום בפלייאוף עם קארי, אני מבין את הצורך שהוא יסיים כווריור, אבל הם כרגע במילכוד בלתי אפשרי ומבאס מאוד.
ממפיס היא כבר השנה קבוצה לפלייאין וערוכה להפוך להיות עוד סוג של אוקלהומה בשנים הבאות.
הימור: ממפיס ב-15

05:00 לוס אנג'לס לייקרס (0-1) – לוס אנג'לס קליפרס (0-1)

כל עוד לוקה בריא הלייקרס הם קונטקנדרים בלי אולי ובלי אבל, יש להם תשובה הגנתית והתקפית לכל שאלה שהיריבה יכולה להציב בפניהם ואין להם את לברון כדי להעכיר את האווירה. איזה כיף.
הקליפרס, יהיו קבוצה כיפית עם משחק פנימה החוצה של גארלנד ולופז, והעונש עליהם יזיק להם פחות משנדמה בטווח הארוך.
הימור: הלייקרס ב-15

הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
0 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות