גבירותיי ורבותיי, קוראות יקרות וקוראים נכבדים, היסטוריה. לראשונה בתולדות האתר, הניו יורק ניקס היקרים, המושמצים, והאהובים פותחים את עונת הקדימונים. והסיבה היא שהניקס, חברים יקרים, הם אלופי הNBA. מיי גאד, איזה כיף להגיד את זה שוב.
אז בשם ההנהלה, הצוות ושאר העוסקים במלאכה נפלה בידינו הזכות להיות הראשונים לאחל לציבור הקוראים שנה טובה. שנה מתוקה. שנה רגועה ושנה של שלווה. שנה של ניצחונות והפסדים, שנה של הצלחות וכישלונות ושל עמקים ושיאים. שנה שמתחילה בחיוך, והלוואי שגם תסתיים כך, ולא משנה מה נעבור בדרך. חברים יקרים וחברות יקרות, שתהיה לנו שנה כל כך נפלאה שלעומתה יחווירו כל האחרות. כמה שאנחנו ראויים לאחת כזאת.

למה "אנחנו", למה "בידנו" נפלה, למה מדברים פה ברבים? כי הפעם, לרגל האליפות, שניים אוחזין. זה בערד אומר כולה שלי, וזה בניו יורק אומר כולה שלי. זה יישבע שאין לו בה פחות מחציה, וזה יישבע אותו דבר. ויחלוקו. כי אנחנו אלופים. וזה מה שאלופים עושים. הם עושים נה באוזן לכולם! הלארי אובראיין של 25-26 הוא שלנו!!
WE ARE THE CHAMPIONS MY FRIENDS
לתשומת לבכם: בהמשך ישולבו קטעים נבחרים בהשתתפות אומנים כמו פרנק סינטרה, מייק ברין, אראגורן וידוענים אחרים מניו יורק. קוראים הסובלים מרגישות מוגברת להצלחות של קבוצות אחרות מתבקשים לקרוא בהשגחת מישהו שינגב להם את האף.
אולם: המדיסון סקוור גארדן. MSG. מכה. world's greatest arena. תקראו לו איך שאתם רוצים. 19,763 ניו יורקרז מילאו אותו each and every לילה בעונות הקודמות, וימשיכו לעשות את זה גם העונה. יש בו קסם. יש בו כישוף. יש בו ספייק לי וטרייסי מורגן ובן סטילר וטימותי שאלמה והפייבוריטית של בראנסון – מרישקה הריגטאי (כן, זה שם של שחקנית טלוויזיה, תגגלו ״חוק וסדר״) ועוד מי יודע כמה סלבז שליוו מלווים וימשיכו ללוות את הקבוצה הכי מפורסמת בעולם, בדרך כלל לשמצה, אבל לא היום חברים. לא היום.
מאזן בעונה שעברה: 29-53, מקום שני בבית האטלנטי ושלישי במזרח, בעונה הסדירה. אחר כך הגיע הפלייאוף וזאת כבר הייתה אופרה אחרת.
מאמן: מייק בראון, עונה שנייה בקבוצה. האיש הנחמד הזה הגיע אלינו בעונה שעברה עם הכותרת של מאמן מנוסה, עוזר מוערך, פעמיים מאמן העונה, אלף וחמש שנות ניסיון בתפקיד, וגם שם של מי שלא מצליח להחזיק שחקנים, ולצד הצלחות ראה גם כישלונות ופיטורים לא נעימים. והוא בדיוק מה שהיינו צריכים. לעומת קודמו בתפקיד, מייק מייק מייק ידע לשלב את הספסל, להקל על החמישייה, וחשוב מזה, לעשות שינויים תוך כדי תנועה. בראון ייבש את קלרקסון חצי עונה בקצה הספסל, אבל ידע לשמר אותו מחייך, ולשלוף אותו בפלייאוף כשהיה צריך. בראון הכניס גיוון בהתקפה, הוציא את הכדור מהידיים של ברונסון כשהיה צריך וזז הצידה יחד עם כל הקבוצה כשהקפטן עשה קסמים ברגעי ההכרעה. ואחרי שני הפסדים רצופים להוקס, לצליליהן הצורמים של הלשונות הרעות, כי ניו יורק, בראון הוציא את טאונס אל מחוץ לצבע והפך אותו למנהל המשחק, בדרך ל-13 ניצחונות רצופים. הסתבר שבראון מאמן מצוין, עם ביצים ואמירה, וכזה שהשחקנים הולכים אחריו ומקשיבים לו. איך זה נגמר בסוף כולם יודעים.
בשנה שעברה
בקיץ
בשעת כתיבת השורות, הקיץ עוד לא נגמר. עד עכשיו ליאון רוז, in whom we trust, היה עסוק בעיקר בדברים שלא רואים בסטטיסטיקה. איבדנו בפגרה את העוגן ההגנתי, ריבאונדר ההתקפה הטוב בליגה ואת הוותיק בשחקני הקבוצה, כשמיטשל רובינסון, אחרי שמונה עונות של שירות מסור, אינספור פציעות, סימנים כחולים, ומרפקים בצבע, וסדרה אחת בלתי נשכחת מול האיש הארוך מצרפת, העדיף את הכסף הקצת יותר גדול של בוסטון והמוזרויות של מזולה על פני ההזדמנות לבק טו בק במדים הכחולים כתומים. יש אוהדים מאוכזבים, ויש כועסים, אבל אם יש מי שנתן לא פחות ממה שקיבל מאז שבחרנו אותו במקום ה35, זה מיטש. ולכן נאחל לו אושר שמחה והצלחה, רק לא מולנו.
במקומו הגיע דראמונד. אנדרה הגדול עבר כברת דרך מאז תחילת הדרך בדטרויט, הנבואות על שליטתו העתידית בליגה וכמה מפלצת הוא הולך להיות, ועד הספסל של הסיקסרס. דראמונד לא יהיה מפלצת צבע כמו מיטש, אבל כן יהיה פקטור בהתקפה, כן יקלע עונשין ולפי העונה החולפת אולי אפילו כן ירווח בקליעה מבחוץ (בזמן שמיטש לא יודע ״חוץ״ מה הוא). וניחוש מושכל, יגיע סנטר נוסף, ויש מועמדים. כפריים, תחביאו את הבנות כי ליאון מסתובב בשטח.
בגדול, זה מה שהיה. הסגל מהעונה שעברה ימשיך. שאמט, קלרקסון ואלברדו קיבלו חוזים חדשים, דיאווארה קיבל הארכה, כולם, כנהוג אצלנו, בחוזים נוחים לקבוצה שמשאירים את הניקס מתחת לאייפרון השני.
הבאים בתור לחתום אמורים להיות טאונס (זכאי ל272 מיליון לארבע שנים), והארט (132 לארבע), וכמובן דוס מקברייד שמסיים את חוזה הפיצוחים, ואם תהיה הזדמנות יהיה חלק מטרייד. טאונס והארט, בהמשך לברונסון מלפני שנתיים, צפויים לחתום על חוזים ראויים, אבל נמוכים מהמקסימום שיוכלו לקבל. לפחות אלה ההערכות ולכך אנחנו מקווים. ואז נברך על המוגמר, ננשום לרווחה ונביט קדימה עם רון בלב ואת ביד.
העונה הקרובה
חמישייה: ברונסון, הארט, ברידג'ס, אנונובי, טאונס
ספסל והמשך הסגל: דראמונד, שאמט, אלבראדו, קלרקסון, דיאווארה, מקברייד, קולק, דאדייה, מקולר והרוקיז קייל וניקל.
כאמור, הניקס לא עשו שינויים משמעותיים. כל השחקנים המרכזיים בקבוצה נמצאים כרגע בשיא הקריירה, וצפויים להישאר שם. קייסי סמית, סגן הנשיא שלנו לרפואת ספורט, מוודא שגם שחקנים מועדי פציעות בעבר, אנונובי וטאונס לדוגמה, יהיו זמינים רוב רובה של העונה ובעיקר בפלייאוף. בגזרת הצעירים, לא הרבה השתנה ועוד פחות אמור להתחדש. מו דיאווארה הארוך והמוכשר אולי יעשה את הקפיצה לשחקן ראוי, ואולי לא, טיילר קולק, מנהל משחק נהדר מהסוג הישן, אולי ישפר את ההגנה שלו ואולי ימצא דקות בגיבוי לסוללת הקו האחורי שתמשיך לתפוס את רוב הדקות, ואולי לא, ואולי בכלל יעבור, מקברייד ימשיך לגרד דקות בעזרת מלחמה ושלשות וקריאת הדווווס שמלווה כל זריקה מחוץ לקשת, גם במשחקי חוץ. קווין מקולר ימשיך למלמל שהוא הארט משופר, בקצה הספסל, דאדייה ימשיך להנות מהמקום הכי טוב באולם, ועוד בתשלום, והרוקיז יגידו תודה אם יראו אפילו ספסל ואת ניו יורק מקרוב.
והניקס כקבוצה יהיו השנה במעמד לא מוכר – זאת שאותה צריך לנצח.
נשאיר לחברינו האחרים בצוות לפרט בנוגע לתוכניותיהם בנוגע לגזל התואר מהמקום אליו הוא שייך, אבל כבר בבריף קצר מסביב אפשר לראות שהדרך אל התואר הנוסף לא תהיה קלה, לנוכח מירוץ החימוש ברחבי הליגה, ההתקדמות של הקבוצות הצעירות וריכוזי הכישרון שטרחו עליהן ההנהלות. אבל דיה לצרה בשעתה, יש לכם 29 ימים נוספים לקרוא על קבוצות נוספות, וניתן לכותבים האחרים את הכבוד לשטוח את טיעוניהם לתואר.
ואנחנו, ברשותכם, נעבור למה שצפוי לקרות באמת.
תחזית
השמועה אומרת שקשה יותר לשמור על התואר מאשר להשיג אותו (53 שנים מאז הניסיון האחרון, לך תזכור). בשנים האחרונות אפילו ביתר שאת כשאף קבוצה בליגה לא ריפיטתה כבר 8 שנים, מאז הלוחמים ב-2018. אבל זאת לא צפויה להיות בעיה. כמו שהאלופים חזרו ואמרו במהלך הפלייאוף כל פעם מחדש ״אין רצף ניצחונות, אנחנו ב-0-0 והמשחק הבא הוא היחיד שחשוב״ כך גם הסטייט אוף מיינד לקראת העונה הקרבה ובאה – שכחנו מהזכייה בתואר, צריך לזכות בשביל המועדון, עדיין יש מה להוכיח. ויש גם איך, ב״ה. אומנם כאמור הסגל של הניקס לא השתנה יותר מידי, ואם כבר נחלש מעט על הנייר, אבל לניקס כן יש מרחב שיפור צפוי. האלופה זכתה להיקרא כך כי היא הגיעה בפלייאוף ליכולת שיא. הניקס שיחקו בפוסט-סיזן את הכדורסל הטוב ביותר שלהם בעונה שעברה, אך הדבר המעניין הוא שזה לא שהם הציגו את אותו הכדורסל מכל העונה בצורה מיטיבית בזמן הנכון, הם הציגו כדורסל אחר, טוב יותר. במהלך הפלייאוף הקבוצה הציגה דברים שלא ראינו לפני כן במהלך העונה הסדירה ששיפרו אותה כמו פוינט-קא״ט כמובן אבל בנוסף גם ראינו בגמר לראשונה את בראון משחק עם מוביל כדור נוסף (אלבארדו) לצד בראנסון ולא במקומו מה שהוביל לקאמבק, כן כן, הקאמבק, זה שלא צריך לתאר על איזה אחד מדובר כבר.
בסדרה מול הקאבס גם בהגנה היו דברים חדשים כמו שמירה אזורית ובאופן כללי היו עוד כמה דברים שונים ומשונים שעזרו לקבוצה לשבור שיאי פלייאוף וכמובן ל… נו, איך קוראים לזה? אה כן, לזכות באליפות. אם נראה עוד מהדברים האלו במהלך העונה הסדירה, הניקס יכולים להיראות עוד יותר טוב ולהשתלט על המקום הראשון במזרח, למרות כל הקבוצות האחרות שמנסות לעשות קולות של קונטנדריות. בין אם יסיימו ראשונים בקונפרנס ובין אם לאו, אין סנריו שהניקס לא יעפילו לפלייאוף ולכן התחזיות המקובלות ידברו על מה יקרה שם.
באפשרות הפחות מומלצת הניקס לא מוצאים איך לשדרג את הסגל עד הדד-ליין, היריבות מוצאות פתרונות למה שכבר ראינו פלייאוף שעבר והתחזקות המזרח גורמת לניקס לשבור לא רק שיניים אלא גם את הגוף של קא״ט או אננובי. הכבוד והקבוצתיות מספיקים לעבור סיבוב אחד אבל מפגש בחצי גמר הקונפרנס אצל אחת הקונטנדריות האחרות מהמזרח וחוזרים הביתה לעשות חושבים הרבה יותר מוקדם מהצפוי.
את האפשרות העדיפה אפשר לכתוב במילה אחת: ריפיט. רוז ממשיך למצוא פתרונות איכותיים לבעיות מורכבות וכך הניקס מביאה סנטר שלישי (או שני אפילו) בטרייד שככל הנראה ישלח החוצה את מקברייד אבל קולק והבלורית המתנופפת ממשיכים בהתפתחות ותופסים את מקומו ברוטציה בקלות. דיווארה מגוון את עמדה מספר 4 ומאפשר לאננובי יותר מנוחה אפילו ברוטציות המצומצמות של הפלייאוף ולא רק שכל מה שעבד בעונה החולפת עובד גם בעונה הבאה אלא גם שבראון והצוות סביבו ממציאים עוד ועוד התאמות וחידושים. בראנסון משודרג מדרגת האל של העיר לאל של העולם והעיר ניו יורק צהלה ושמחה. ברידג׳ס ממשיך כמובן את רצף משחקי הנבא שהוא משתתף בהם והארט צובט את את הישבן של בראנסון לעיני כל. מושלם. לא יודע מה לגביכם אבל לעצמנו עשינו חשק, אז איך The Ramones אומרים? ״היי, הו, לטס גו!״
* הערת הכותב הזקן יותר, שכבר ארבעים שנה אוכל מהקבוצה שלו חרא בכפית – טפו טפו טפו. חמסה. מכוערת.

פריויו משובח, כמיטב המסורת. תודה לכותבים.
–
לגבי הניקס, רק אללא ולהקתו יודעים איך זה יגמר. מחד, זקנים יותר, שבעים יותר, עמוקים פחות, וריפיט זה דבר שקשה מאוד לעשות. מאידך, ברונסון קורא מה שכתבתי עכשיו, מסתכל ימינה ושמאלה, הולד מיי ביר…
לדעתי גם לאננובי והארט יש אותו מבט…
תודה! הבעיה הכי גדולה עם הפריוויו הזה היא הסטנדרט הבלתי אפשרי שהוא שם ל-29 הכותבים הבאים…
אגב, חבר שממש לא מבין NBA טס בנובמבר לניו יורק וקיבל הזמנה למשחק של הניקס – שאל אותי מי משחק שם, ואמרתי לו "אף אחד שאתה מכיר". איזה כיף בליגה עמוסת כוכבים כזו שהאלופה היא פשוט קבוצה כמו שצריך עם קפטן אחד גיבור
אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים . . .
יש מצב שאת לברון הוא מכיר
פריוויו משובח לפתוח אתו. תודה לשני האוחזין על כתיבה משובחת. רואה את הניקס בהנתן בריאות כמו העונה עושים גמר אזורי ושם מול פילי/מיאמי/קליבלנד/דטרויט/מחקו את המיותרת מי יודע מה יהיה..
🙂 מעולה חברים.
אם שנה שעברה הייתי לגמרי בעדכם השנה תסתדרו לבד…
אין על אוליביה בנסון כשגם טוטואלה נוכח לא מעט חבל רק שמאנץ' לא זכה לראות אליפות.
המשפט: "דראמונד לא יהיה מפלצת צבע כמו מיטש, אבל כן יהיה פקטור בהתקפה, כן יקלע עונשין ולפי העונה החולפת אולי אפילו כן ירווח בקליעה מבחוץ" הוא משהו שהיה נתפס לפני כמה שנים כסרקסטי או מדע בדיוני. אבל קרדיט לבחור על הטרנספורמציה המדהימה.
האמת שקראתי את זה וחשבתי שמישהו כאן שתה מהבקבוק הלא נכון…
הוא באמת השתנה עד כדי כך?!
כן. הוא אמנם לא צלף עונשין עכשיו אבל כבר שנים שהוא סביב ה-60% לעומת ה-40% בשנים הראשונות בדטרויט וכבר לא מטרת האק-א-דיאנדרה.
קודם כל כן, שנית הוא התחיל לקלוע שלשות הבנאדם,
וכמובן, הכל יחסי
אני ראיתי אותו קולע שלשה.
אמיתי
לגבי הזנב של הסגל – קייל נשאר באלבה. מקולאר וניקל סביר שיהיו על חוזה דו-כיווני והשאלה היא באמת מי הסנטר שיאייש את העמדה ה-14 ברוסטר. מה דעתכם על דווייט פאוול?
מה דוויט פאוול, אני מגיע בחצי מחיר, זורק מגבות חבלז ודופק שאגות אש. מדליק את כל החדר הלבשה.
https://youtu.be/bjoJNUdb17o?si=z409rQ6GNsigxp63
הלב והמנוע
זהו חזרת מההפשרה?
מחכה לעונה עובדים על מנוע משופר
אגב ראיתי שבנגמין סימונס חזר לליגה והבנייה הנכונה והנפלאה של הקינגס התברכה בו.
איזה כיף זה לנוח כמה שנים לקבל מיליונים ואז שבא לך לחזור פותחים לך את הדלת בכיף לתת לך את הפנסיה שזכית בה.
אנשים טובים יש בליגה.
אני מחכה להתגשמות משאלותיהם של אברי ורזי שסימונס יהפוך למנוע של הסלטיקס😉
אפשר עדיין לחלום!
אז טאג' גיבסון…?
אם לא אנכי אז יש,רשימה
טריסטן קרדשיאן
דוויט האוורד
גואקים נואה
רוי היברט
גרג אודן
אולי תייס ממכבי😉
תנסה כאלה שלא פרשו רשמית…
נו באמת, בלי יודוניס האסלם היא לא רציני
אבל זה רק במיאמי… לחנוך את יאניס.
מה לגבי לא בושה להיות גלינארי?
https://sports.walla.co.il/item/3867698
צודק הבחור
לא חסר לנו נייר טואלט תודה
לעולם אל תמעיט בערכו של נייר טואלט איכותי.
יש כמה שמות שעולים כל הזמן, חלקם ספקולציות, אחרים פנטזיות, אבל בוודאות מישהו יגיע.
אולי דיאבטה, אולי קאלקברנר, אולי מיסי, כנראה שלא,
אבל לכל המאוחר בדדליין יגיע סנטר שלישי
זה רק בטרייד
תודה רבה
הניקס הגיעו לפיק שלהם בזמן המתאים וניצלו מזרח חלש מאוד ויריבה צעירה וחסרת ניסיון.
מאוד הופתע אם יעשו ריפיט כי קשה להגדיר אותם הקבוצה הטובה בליגה ובנוסף המזרח התחזק בצורה משמעותית.
עם כל הכבוד לניקס ולמסע המופלאה שלהם שנה שעברה זה היה כניסה לוואקום.
הספרס צעירים חסרי ניסיון/אוקלהומה באה כאלופה וכפי הנאמר פה קשה מאוד לשמור על הכתר ביתר שאת בשנים אלו עם כל השינויים שהאפריונים מחייבים אותך.
במזרח היה טיול, לא הייתה יריבה אחת ראויה עם כל הפציעות של בוסטיון אינדיאנה וכו'.
הניקס הגיעו הכי טריים והכי נינוחים לגמר ואז עשו רצף יפה.
קשה לי להאמין ולראות את זה חוזר על עצמו גם השנה. + מיטש הוא אובדן הרבה יותר גדול ממה שמציירים.
חצי גמר מזרח יהיה מאוד מכובד עבורם השנה כפי שגם ציפו שנה שעברה לפני שנתנו התפוצצות שהיא יותר חריגה סטטיסטית מאשר משהו שאומר משהו לגבי העתיד.
תודה רבה, כיף לקרוא וכיף שמתחילים עם הפריוויו לעונה
שמח שזכו בשנה שעברה מול הספרס השחצנים והאלימים, אבל אין מצב שהם זוכים שוב.
כל הפצועים המזרחיים משנה שעברה חוזרים + הרבה כישרון מערבי עבר מזרחה לקראת העונה הנוכחית.
הם לקחו את מה שנתנו להם, וכל הכבוד על זה, אבל השנה לא יתנו להם כלום
+
המערב נחלש, מה שאומר שאחת משתי הקבוצות הכי טובות בליגה תגיע הרבה יותר רעננה לגמר הליגה ולא כמו שהיה השנה
הניקס עדיין החזקים במזרח. מאמין שהשנה זה אוק או הספרס. אוק נראה לי קצת נחלשו.
גו שגא גו
הכי מעניינת אותי פורטלנד עם גה טופ גאן מוראנט ודיים טיים לילארד. יהיה הרבה צחוקים בבלוג המשחקים שלהם בשעות טובות.
לצערי צופה שם כשלון מפואר אבל אשמח להתבדות. בדני ננוחם, שחק כל הדרך למקס ואל תתן להם את הכדור 🤣🤣🤣
אמשיך לחלום על טרייד של דונובן מהקאבס לשם 🤣🤣
בעניינים אחרים – אחרי ההתלהמות הראשונית סטיב באלמר מצייץ הלילה שהוא והקליפרס יקבלו עליהם את העונש של הליגה. הוא התנצל בפני האוהדים ושאר הבעלים על "הפרעה" שנוצרה אבל לא הודה באשמה.
המשמעות היא ש:
סילבר מגיע בעמדה טובה לפגישת הבעלים השבוע ואפשר לצפות שבעתיד יחזיר לקליפרס בחירה או שתיים כמו שסטרן עשה עם הוולבס.
עכשיו באמת אין יותר מה שיעמוד בפני השלמת עסקת קוואי לפני פתיחת מחנות האימונים.
וזה כשלא חקרו בכלל את הכיוונים האחרים שפבלו טורה ממשיך לדבר עליהם אבל "השאירו את הדלת פתוחה"
חלק מן הסתם כן. מזכיר לך שעל שתיים מהעסקאות הוא לא דיבר בכלל (ולפי מה שהוא רמז הפרק הקרוב יהיה על בוינגו).
אני מזכיר שהוא חשף אז שיש 16LLC שמתחילים בKL2 הרשומים כנראה כולם על אנקל דניס.
תעשה את החשבון…או כמו שמייקל ווינגר צעק את זה:
how many fucking side deals have we made with Kawhi?
במקום המדדה נשנה לו את הכיוון לסייד אפקט לאונרד
ונזכיר גם שמשרד המשפטים פתח השבוע בחקירה של הנושא. רק שלא ברור של איזה חלק כי עקיפת ה-CBA היא לא עבירה פדרלית…
דייויד סמסון דיבר על זה קצת בפודקאסט שלו (על "what can possibly be a federal offense" כאן אם זה מעניין אותך) אבל זה רק ספקולציות או מעבר על כל האפשרויות
ראיתי (לצערי) מדהים ההבדל בכריזמה שלו כמוביל וכמשני.
חחח מסכן חזר מטרגדיה
כן. לא קל.
לא יצא לי ניסוח הכי טוב אז לא צחקתי בקשר לזה כמובן
הרחקה של לורנס פרנק זה לא עונש זה פרס לקליפס. אני לא יודע אם יש אדם בליגה עם יותר שנות כשלון ממנו. לדעתי הוא 25 שנה בליגה בערך.
גם הסילוק של קאווי זה פרס עבורם.
המפגר באלמר מעשירי עולם אבל דרעק בכדורסל נסחב אחרי המדדה כמו גרופי או שחקניות פורנו לטיילר הירו במקום להעיף אותו לפני שנים.
5 בחירות זה עונש קשה במיוחד שמנהלי המועדון בלי מוח בצד המקצועי אבל בטח בהמשך השנים שהעניין ידעך יוותרו להם על כמה בחירות ויסדרו להם גם בחירה 1 או משהו כזה
צודק לגבי ה-50 מיל' לעו"ד, בקושי מוזכר. עוד דבר שלא מוזכר כ"כ זה המניפולציות והשקרים הבוטים של באלמר והנהלת הקליפרס לגופי תקשורת, במיוחד ESPN שממש נוצלו על ידם. לא חושב שהם ישכחו לו את זה, ומעניין איזה סיקור הוא הולך לקבל בעתיד הקרוב והרחוק…
הנרגן העלה את זה כמה פעמים כבר. זה אכן היה מלוכלך.
החקירה עלתה 50 מיליון?!
כמו כונסי נכסים וכאלה של בתי משפט כולם מסדרים לחברים שלהם כסף חחח
עדיף לעבוד בחברה כזאת מאשר להיות מנופף מגבות בקבוצה רנדומלית?
לא בטוח, שחקן ספסל צופה בכוכבים מגובה הפרקט
כן…
ככה זה כשהצד השני לא משתף פעולה…
לגמרי ה Team to beat. יהיה להם הרבה יותר קשה השנה כשהכוכבים לא מסתדרים כמו בפלייאוף שעבר, המזרח קשוח ומוכשר יותר וללא ספק חסר כישרות סביב ברונסון וקאט.תודה חברים
אחלא פריוויו! מתקשה מאוד להאמין שהם ירפטו. המזרח התחזק והחגיגה שלהם מול הספרס הבוסריים לא תחזור.
לספרס אאחל כשלון מוצלח מכל הלב. ויקטורזאדה מנהיג אותם.
רק לטראקרס מאחל כשלון גדול ומפואר יותר.
פילי צריכים לשנות את השם מסנטי סיקסרס ל76olders שקץ ובראון באותה קבוצה יאכסה. משאיר לטראסט להוביל את העגלה למצוק. אם יצליח לגייס את דה שוט אז זה יהיה מלהיב….
ויקרא שמו WET BANANAS. שחקן אלים ודוחה שהיה חייב לעוף בסדרת הגמר אלמלא שכפץ מעיל רוח שסידר לו סילבר.
תודה לשניכם.
הניקס עדיין הקבוצה הכי טובה במזרח לפחות, וקונטנדרית לכל דבר ועניין, גם אם אני כן חושב שהספרס ואוקלהומה קצת מעל כרגע
בס"ד
תודה רבה, נפלא
פריוויו אליפות! איזה כיף שהליגה חוזרת. לא רואה מישהי יותר חזקה במזרח חוץ מאינדיאנה שיכולה להיות ווילד קארד העונה. הניקס יכולה לזכות שוב אבל קבוצות יותר מוכשרות לא עשו את זה לאחרונה. נותן להם גמר שני והלוואי שיותר
אני רוצה לראות אותם נותנים בראש כל העונה לפילי כל פעם. אני לא רואה קבוצה במזרח שיכולה להפיל אותם לפני גמר המזרח. אני רוצה לראות מהניקס סוג של עליית מדרגה אחרי הזכיה, יש מצב לזה. כולם שם בפריים שלהם והורידו חחאחד קוף מהגב – והם קשוחים ולא פריירים. יבואו להמשיך לנצח בגדול.
New York Knicks ain't nothing to fuck with 👐
יופי של פריוויו, גברת פוסטר הכריזה על עצמה כחובבת ניקס בעקבות הקסם של ברידג'ס וראשי התיבות של טאונס שהן חתול בשגיאות
אני כמובן שוקל גירושים בכובד ראש
אם באמת התחזית החוזית תתגשם, לא מן הנמנע שגם ב-2028 הניקס יזכו באליפות.למה לא 2027? ככה זה כשאתה הteam to beat, שיפור אמור לבוא מתוך הקבוצה אך ספק אם זה יקרה, דראמונד מכסה על העזיבה של רובינסון אבל זה שינוי קוסמטי ויכול להיות שנדרש יותר מזה בשביל ריפיט.
תודה לכותבים המצוינים, גברת פוסטר נהנתה מאוד ושוקלת להחליף אותי באוהד הניקס מערד
Malice at the fosters' palace
פריוויו מעולה. סחתין על האליפות, באמת נתתם פלייאוף מדהים.
לא מאמין שהם יחזרו על זה.
פריוויו מצוין חברים, תודה רבה.
ריפיט? ועוד איך. יש ברונסון. ריפיט.
פריוויו אדיר!
8 שנים 8 אלופות שונות.
זה באמת נתון יוצא דופן.
בפרק הזמן רק 3 קבוצות הצליחו להגיע לפיינלס פעמיים (סלטיקס, גולדן, היט).
מה זה מלמד על הסיכויים של הניקס?
דבר אחד –
הפער בין להיות הקבוצה החזקה ביותר לבין הסיכוי לזכות באליפות או אפילו להעפיל לפיינלס מעולם לא היה גדול יותר.
כן, גם לדעתי הניקס הקבוצה החזקה במזרח.
אבל אם לבחור על הימור עליהם או על השדה,
גם אם ההימור הוא על העפלה לפיינלס,
הבחירה החכמה (עד כמה שניתן לכתוב חכם על הימור…) היא השדה.
תענוג ותודה דובי
אני פעד פילי, אבל אם לא פילי אשמח לריפיט
נראה שיש לניקס את הכלים
🤩
תודה דובי ורם.
תמה לה עונה קסומה.
הניקס גם השנה חזק בצמרת, יש להם את האופי המתאים, לי הם מזכירים את דטרויט הקלאסית