יש דברים שפשוט לא משתנים במיאמי.
לפי שאמס צ׳ראניה מ ESPN, קליי תומפסון צפוי לחתום במיאמי היט לאחר שיעבור בווייברס, אחרי שהוא ודאלאס הגיעו להסכמה על בייאאוט מהשנה האחרונה בחוזהו, שבה היה אמור להרוויח 17.5 מיליון דולר.
תומפסון, כך לפי שאמס, הבהיר למאבריקס שהוא רוצה לשחק בקבוצה שמתחרה על אליפות. במיאמי, מסתבר, חיכו בדיוק לרגע הזה: ההיט הפכו את קליי ליעד המרכזי שלהם בשוק החופשי הקיץ וחיכו כמעט חודשיים כדי שיהפוך לזמין.
והמחשבה מאחורי המהלך די ברורה.

אחרי הגעתו של יאניס אנטטוקומפו, למיאמי יש צמד גבוהים בדמות יאניס ובאם אדבאיו שיכול לעשות המון דברים על מגרש כדורסל — אבל ריווח הוא לא בדיוק היתרון הגדול שלו. לכן ההיט חיפשו בקיץ הזה קליעה, והרבה ממנה.
טים הארדוויי ג׳וניור כבר הגיע אחרי עונה שבה קלע 40.7% מחוץ לקשת, וכעת מצטרף אליו אחד הקלעים הגדולים שהמשחק הזה ראה. תומפסון כבר בן 36 ורחוק מהשחקן שהיה בשיאו בגולדן סטייט, אבל גם בעונה האחרונה בדאלאס הוא קלע 38.3% לשלוש. במיאמי לא צריכים ממנו להיות קליי של 2016. צריכים שההגנה תחשוב פעמיים לפני שהיא מתכווצת על יאניס ובאם.
ובכלל, אין אהבה כמו האהבה של מיאמי היט לווטרנים קלעים שמגיעים לעזור לכוכבים הגדולים לרדוף אחרי טבעת. ריי אלן ומייק מילר עשו את זה ליד לברון, ווייד ובוש. עכשיו, יותר מעשור מאוחר יותר, מיאמי חוזרת למתכון מוכר: הכוכבים בפנים, הצלפים מסביב. רק שהפעם, אחד הצלפים האלה מגיע עם ארבע טבעות ו2,697 שלשות בקריירה.
לא רע בשביל עוד וטרן שמגיע לסאות׳ ביץ׳.

שיהיה לכם בהצלחה, מיאמי טובה זה טוב לליגה.
כל מילה! תודה לוהט. אני אוהד של מיאמי (אני אוהד גם את הסלטיקס, הניקס, ואטלנטה). את הסיבות הסברתי עשרות פעמים. – בעיקר מקום מגורים)
אחלה החתמה. לא יביא לנו אליפות אבל עוד 3-4 ניצחונות בעונה סדירה זה סבבה
שמע אם הטרייד הזה קורה ומיאמי תקבל את קליי של לפני 4 עונות היא בעצם תפתור את הבעיה הכי גדולה שלנו וזה הקליעה לשלוש שמאוד נחלשה מההגעה של יאניס ואי ההגעה של שוטרים אמיתיים
בתור אוהד מיאמי שרוף
אין שמח ממני שהוא יגיע למרות סימני השאלה המאוד גדולים סביבו על הקליעה והיכולת הכללית אבל עם יש מאמן שיכול לעלות את הרמה של השחקנים זה סךולסטרה שמוציא כל עונה את המיטב
יודע שכתבתי טרייד התכוונתי להחתמה רגילה
סוג של נורמלי פאוול לעניים.
תודה הלוהט, אני מאוד פסימי על העונה של מיאמי. הולכת להיות אכזבה יותר גדולה ממילווקי של יאניס
סוס מת מצטרף לחמור מת
בית קברות לחיות
ריי אלן מוסר דש לסן אנטוניו
ממש ככה, שחקן גמור בין ערימת הגופות של המועדון שאפילו קהל אין לו
תומפסון מגיע על תקן ריי אלן/מייק מילר של סקורר שמרווח את המשחק ויהנה ממבטים פנויים.
הוא כבר לא שומר גדול אבל מאחוריו יחכו יאניס ובאם לחפות.
להיט עדיין חסר גארד יוצר ולקוות שוויגינס יזכר שהוא יכול להיות די טוב בכדורסל
החתמה לא רעה. קליי בפירוש מעבר לשיאו אבל אחלא שחקן במחיר כזה.
ובמקביל דנבר מחתימה דמאר דרוזן .
קליי יופי של תוספת אבל
לא לחמישיה . עלה מצויין מהספסל בדאלאס. מיאמי הולכת להיות עם הגנה חזקה (לא בזכות קליי) חמישיה עם יאניס באם ודביון מיצל. הייתי מעלה את פונטקיו לחמישיה במקום השוודי.
דרוזן חותם לעונה אחת בדנבר ?
לא אליפות …אבל שחקן נוסף שמייצר נקודות.
מי סמול פורוורד בחמישיה ? קאם גונסון? בראון ? דרוזן ?
לפחות נראה את קליי משחק כדורסל משמעותי כי האח שלו יראה את הפלייאוף מהבית
החתמה טובה סה"כ, אבל אני די פסימי לגביו. אני לא חושב שהוא יכול לחזור לתפקיד של שחקן חמישייה חשוב
השחקן סיים כבר את הקריירה….הוא לא מעבר לשיאו הוא כבר הגיע לקו הסיום.
עוד אחד שלא ידע לפרוש בזמן הנכון….
אין לצפות לתרומה משמעותית לקבוצה ,עד 10 נק מהספסל לכל היותר.
תודה
החתמה מצוינת של מיאמי, בלי קשר לתוצאות. לא מבין למה קבוצות אחרות כמו בוסטון ומינסוטה לא הסתערו עליו.
זו תוספת נחמדה עבור ההיט השאלה אבל היא איך הם עוד יכולים לעבות את הסגל הדי דליל הזה סביב יאניס.
מבחינה תחרותית קשה לי לראות את המהלך הזה מזיז את המחט עבור הקבוצה או השחקן, אבל יהיה כיף לראות אותם ביחד.
.
אם כבר בייאאוט – למה לא לגולדן סטייט? לא חושב שהסיכויים של מיאמי לזכות באליפות גבוהים משמעותית משל הלוחמים, אז נראה לי שזו אינדקציה ללא מעט דם רע שנותר בין קליי ללוחמים. חבל.
חסר פוינט טוב והם בטופ
סטף
תמיד אומרים שכולם עוברים לפלורידה בפרישה. מתאים
בס"ד
נחמד לשני הצדדים