דיון הופס ליום בלי משחקים – מה המפסידות צריכות לעשות לקראת משחקי 6

דיון הופס ליום בלי משחקים – מה המפסידות צריכות לעשות לקראת משחקי 6

הלילה אין משחקים, לקראת צמד משחקי 6 שיתקיימו מחר, ובהם קליבלנד תארח את דטרויט ותקווה לסגור את הסדרה ומינסוטה תארח את הספרס ותקווה לכפות משחק 7. הפעם הדיון הוא מנקודת המבט של המפסידות במשחקי 5, דטרויט ומינסוטה, והשאלה איזה שינויים הן יכולות וצריכות לעשות בתקווה לקחת את משחק 6 מחר ולכפות משחק 7.

דיון הופס ליום בלי משחקים – מה המפסידות צריכות לעשות לקראת משחקי 6
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
38 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
thetroll
thetroll
14/05/2026 18:45:30

להערכתי ואני מודה שזו לא הערכה שמתבססת על עובדות אלא לגמרי על תחושות המפסידות צריכות להרים ידיים.
ואסביר:
למיני אין באמת מה למכור נגד סן אנטוניו וספק אם יש איזה שהיא קבוצה בליגה שיש לה.
דטרויט הפסידה בבית!! בבית. נו באמת. דטרויט עוד לא קרעה נעליים בפליאוף ודונובן מיטשל די נמצא שם והם ניצחו למרות שהארדן בסוף כשזה היה ממש חשוב שוב נחנק כרגיל.

זו ראייתי. עם זאת אני ידוע כרפה הבנה כך שהכל יכול לקרות אם כי לדעתי לא יכול לקרות כלום שיכול היה לקרות כבר ועוד לא קרה וכנראה שגם לא יקרה (לא לנסות להבין הסתבכו לי קצת הידיים עם הכדור במשפט האחרון. צעדים ברורים בקיצור ממש לא צעד וחצי).

נערך לאחרונה 1 חודש לפני על ידי thetroll
עמנואל אוחנה הלקין
הגב ל  thetroll

האמת אני מסכים, אלא אם כן קייד ייתן הופעת ג'ורדןאסק והארדן ייחנק קשה לי לראות משהו מדטרויט ועל מינסוטה אין ממש מה לדבר.

thetroll
thetroll
15/05/2026 13:14:09

🙏

מאנו דה מאן (לשעבר מיקי)

מיניסוטה:
א. לשגע את וומבי כך ששוב יורחק.
ב. ללכת על וומבי בהגנה מתחילת המשחק, ובתדירות גבוהה, עם גבוהים ונמוכים, כדי לעייף אותו ולהוציא ממנו עבירות שיפחיתו את נזקו בהמשך המשחק. ההתחלה תהיה קשה ועתירת חסימות, אבל זה ישתלם ברבע הרביעי.
ג. כשלא הולכים על וומבי, ללכת על פוקס – לא מגן ברמת פלייאוף, חוליה חלשה.
.
דטרויט – לשים את רודמן על דונובן מיטשל, ואת בן וואלאס על ג'רט אלן.

thetroll
thetroll
14/05/2026 18:55:05

הערותי:
וומבי נפל פעם אחת למלכודת ולא יפול שוב מדובר בבן אדם בעל אינטליגנציה גבוהה יחסית. הומו סאפיינס טיפוס לומד. הוא לא יפול שוב למלכודת הזאת.
לדעתי דניס רודמן פרש או שהוא כבר על סף פרישה בגיל 55 וכנל בן וואלס – פרש או לכל היותר על סף פרישה ושניהם כרגע לא זמינים אני חיפשתי אותם על הפיירול של דטרויט ולא מצאתי (אפשר להעלות שחקנים על חוזה של 10 ימים בפליאוף? לדעתי לפני הפליאוף סוגרים את הרוסטרים ואי אפשר להוסיף שחקנים גם לא על חוזה קצר ולא דו כיווני. אני מניח שראית משהו אחר אבל יתכן שיש מקום לבדוק שוב.

מאנו דה מאן (לשעבר מיקי)
הגב ל  thetroll

בנוגע לוומבי – נחיה ונראה.
.
בנוגע לדטרויט – התגובה שלך ממחישה את מגבלותיו של האמפיריציזם – "בני כמה הם… האם פרשו… האם הם על חוזה…" – נובמת.
אני מאחל לך שיום אחד תבין שלעובדות יש מגבלות משלהן ולא תיקח אותן, ואותי, כל כך ברצינות
😉😘

thetroll
thetroll
15/05/2026 13:06:05

אני מקוה שיום אחד תבין שאין אצלי שום דבר שהוא ממש רציני כולל התגובה הזאת וההיא וההיא שלפני ההיא

עמנואל אוחנה הלקין

מה הכוונה ללכת על וומבי? איפה ההיגיון פה? אלא אם כן אני מפספס משהו. לתקוף את פוקס יכול להיות מעניין.

מאנו דה מאן (לשעבר מיקי)

ההנחה היא שאם וומבי משחק טוב, מספר דקות גבוה, מיניסוטה מפסידים.
.
כדי למנוע את זה צריך לגרום לו להרחיק את עצמו, או לסבך אותו בעבירות.
.
אם מצליחים לעייף אותו בלחץ מתמיד בדקות הראשונות הוא עלול להסתבך בעבירות בשלב מוקדם וזה ישפיע על מספר הדקות הכולל, ועל האופן שבו הוא משחק גם כשהוא על הפרקט.
.
למיטב זכרוני הלייקרס עשו את זה לא מעט נגד יוקיץ', גם ב-2020, עם דוויט הווארד שהרביץ לו, וגם אחר כך.
.
אם אתה לא יכול לעצור אותם – תעצבן אותם, תתיש אותם, ותסבך אותם בעבירות.

עמנואל אוחנה הלקין

לא יודע כמה זה פשוט, הוא לא עושה עבירות סתם, ואם תנסה לסחוט ממנו עבירות בד"כ פשוט תחטוף בלוק.

מאנו דה מאן (לשעבר מיקי)

חד משמעית, אבל אין סתירה – אין להם הרבה מה לעשות. המעט שיש להם, לדעתי, הוא מה שכתבתי.

Florida man
15/05/2026 14:12:10

ליימביר ומהורן יסגרו את הצבע לדטרויט בעוד שאייזיה יפטם את קייד באסיסטים לרוב.

hagay81
14/05/2026 18:57:03

נראה שהסדרה נגמרה, ובעוד יומיים זה יהיה של קליבלנד 4-2.
מצד שני, כשזה מגיע למשחקים שש ושבע, ג'יימס הארדן לא בשיאו, המקרה הכי מפורסם, שני המשחקים האחרונים בסדרה מול גולדן סטייט ב2018, משחק שש באוקלנד, הווריורס משווים ל3-3, ומשחק שבע יהיה ביוסטון, כל מה שהארדן צריך זה ניצחון אחד בבית ויוסטון בגמר מול קליבלנד.
באותו משחק מכריע, הארדן קלע 32 נקודות, אבל באחוזים לא טובים לרבות שתיים משלוש עשרה לשלוש, ויוסטון הפסידה והארדן לא הגיע יותר למעמד גמר איזורי.
האם הדבר הזה נותן לפיסטונס סיכוי קלוש בעוד יומיים, לתחושתי לפחות, גם זה כבר לא יעזור, וגם עניין הגיל של הארדן שמתקרב ל37, כנראה שלא יעזור. למרות שצריך להגיד, הקאבס השקיעו הלילה מאמץ מטורף כדי לחזור ולנצח את המשחק, והארדן שיחק 43 דקות. האם טקטיקה נכונה מבחינת הפיסטונס תהיה ללכת בכל מחיר על השחקן שהארדן ישמור עליו? גם אם הקאבס יחביאו אותו בהגנה ויתנו לו את השחקן הכי פחות טוב בהתקפה, נראה שכן, נראה שזה הסיכוי האחרון של הבוכנות להוציא משהו מהסדרה הזאת. הארדן יהיה על אוסאר תומפסון, ותומפסון מסוגל לקוע מרחוק, הוא לא זורק, אבל פה כבר אין מה להפסיד. ועוד משהו אחד שצריך להזכיר לגבי הארדן, הוא משחק על סמים, חייבים להגיד את זה. אם זה מריחואנה זה סבבה, כשרואים את הבעת הפנים של הארדן, נראה שזה משהו מעבר, והארדן כבר נתפס פעם עם קוקאין וההתנהגות שלו באותה תקרית בצרפת, היתה כמו של מסומם פר אקסלנס.
ולגבי ההמשך מבחינת הפיסטונס, הפיסטונס עברו תוך שנתיים מהמקום האחרון במזרח למקום הראשון במזרח, ככה שגם אם יודחו בעוד יומיים זה לא יהיה סוף העולם, נבנית שם קבוצה מעולה, וכמו אצל ג'ורדן בשנים הראשונות בבולס, כל פעם מחדש היה חסר חלק בפאזל, לא היו מספיק שחקנים משלימים, כן היה ג'ון פקסון שיהפוך בהמשך למהנדס הטיסה או הליברו הטוב בהיסטוריה של המשחק, וג'ורדן לא עבר סיבוב ראשון בפלייאוף שלוש עונות.
ופה עולה שאלת המאמן, בבולס ההיא, דאג קולינס פוטר אחרי שלוש עונות והחליף אותו העוזר פיל ג'קסון, האם העונה הבאה היא עונת מבחן לביקרסטף ואם לא תהיה התקדמות יהיה צריך שינוי? שאלה.
אם ביקרסטף רוצה שזה לא יגמר כמו אצל אחרים שבנו קבוצה טובה כמה שנים ואז הגיע מישהו אחר והוא לקח את האליפות, חייב להגיע שחקן משלים שייתן פתרון ואיזון כשהמומנטום נעצר והקבוצה נתקעת. מישהו כמו ג'ון פקסון או לוק קורנט או דייויד לי שהציל לגולדן סטייט את הגמר ב2015, או אל הורפורד בסלטיקס, ועוד שם גדול בנישה הזאת, רוברט הורי.
כרגע אין לפיסטונס מישהו כזה, ופעם אחרי פעם המשחק נתקע והם קורסים, ברגע שיהיה אפשר יהיה לעלות לשלב הבא.

Don
Don
15/05/2026 10:04:56
הגב ל  hagay81

הארדן נתפס על קוקאין? מתי? לשחק על מריחואנה זה לא הולך. יש לך הוכחות מבוססות כי זו האשמה חמורה. לדעתי הארדן פשוט לא ברמה לאליפות. סתם ליצן.

אבג
אבג
14/05/2026 20:01:52

למינסוטה בבית יש סיכוי.
משחק אחד לא מעיד על סידרה שלמה.
סן אנטוניו פייבוריטים ברורים כי יש להם שני משחקים אחד מהם בבית, אבל במשחק הקרוב זה פיפטי פיפטי

captain beefheart
captain beefheart
14/05/2026 20:02:36

מיניסוטה לא צריכה לעשות שום שינוי אלא להתמיד עם מה שהביא אותה עד כאן. במשחק 6 יש להם ביתיות, ניסיון, ביצים ומאמן עם תוכנית שיודע לעשות התאמות תוך כדי משחק. יש להם גארד חודרני עם נסיון בקלאץ׳, יש סנטר היחיד בליגה שלעתים גובר על ומבי ויוקיץ׳, יש נאז ריד שהוא די באנקר סולידי… דסומו ומקדניאלס רול פליירס משובחים ורעננים.

דטרויט לא יכולה לעשות כלום. כל הקלפים נשלפו, כל הנשקים ירו. זה פשוט לא מספיק בשביל גמר אזורי. אפילו ביל ליימביר לא יציל אותם עכשיו

שוקו
שוקו
14/05/2026 20:07:53

דטרויט- לקוות שהארדן לא יאכזב ועוד פעם ימכור במשחקים 6-7 בנוסף להופעות טובות של כל מי שהוא לא קייד. מעבר לזה אין להם מה לעשות יותר מדי כשדורן לא באירוע.
מינסוטה- להכניס את אנט מההתחלה למשחק שיקלע 40-50 ולנסות להוציא עבירות מוומבי

The Pro
The Pro
14/05/2026 21:13:38

אין הבדל גדול בין המזרחיות,
הגמר האזורי גם הוא צפוי להיות צמוד וללכת למשחק 7.

מה שיעשה את ההבדל בסוף זה היכולת של מיצ'ל וארדן לסגור את הסיפור.

תומר
14/05/2026 22:23:29

אני במקום מינסוטה משאיר את גובר על וומבי באחד על אחד, יעלה כמה שיעלה, ולוחץ חזק על הפרימטר
אם יצליחו להוריד את התפוקה של הקלעים של הספרס, יש להם סיכוי אפילו אם וומבי ישים שוב 40 נקודות
זה יאפשר להם גם להרבות בהתקפות מעבר שינטרלו את האפקט של וומבי בהגנה

hagay81
14/05/2026 23:09:53

משחק 5 גמר 2004, הפיסטונס מובילים 3-1 וצריכים עוד ניצחון אחד לאליפות. מצד אחד זה משחק בית, מצד שני, אם הלייקרס מנצחים, זה עוד שיטת 2-3-2, אז הביתיות חוזרת לסגולים והם כנראה ינצחו את שני משחקי הבית ויהיו אלופים.
פיל ג'קסון מבין שבקונבנציונאלי זה לא ילך ומחפש איך להפתיע. בעמדה ארבע עולה בחמישיה סלבה מדבדנקו האוקראיני, מדבדנקו לא לקח יותר מדי זריקות מחצי מרחק בקריירה שלו בלייקרס, והוא לא ממש היה אופציה בהתקפה.
אבל בהתקפות הראשונות של אותו משחק 5, מדבדנקו זרק כמעט כל כדור שנמסר אליו, הוא קלע כמה סלים רצופים, אבל זאת לא היתה הסיבה שהזריקות האלה נלקחו, וספק אם מדבדנקו החליט על דעת עצמו להפוך לתחנה אחרונה, פיל ג'קסון נתן לו הוראה לעשות את זה, והסיבה היתה מי שהוצב עליו, ראשיד וואלאס.
פיל ג'קסון ידע שראשיד הוא חוליה חלשה ברמה המנטלית, מה רצה לעשות, שוואלאס יגרר לקרב זריקות מול מדבדנקו ויוציא את הפיסטונס מהמשחק, או לפחות שוואלאס עצמו יאבד את שיווי המשקל מול הזריקות המפתיעות של האוקראיני.
כן עבד, לא עבד, ארבע דקות לסוף הרבע הראשון ההפרש היה רק נקודה, לטובת הפיסטונס אם אני זוכר נכון. ואז לארי בראון החליט שהוא לא עושה חשבון, הוציא את וואלאס, ומאותו הרגע הפיסטונס טסו קדימה, וואלאס לא חזר כל המחצית הראשונה, והפיסטונס ירדו לחדר ההלבשה בעשר הפרש יתרון.
מה היה קורה אם בראון לא את ראשיד? לא מופרך שהפיסטונס היו יוצאים מהמשחק והלייקרס היו מצליחים לפתוח הפרש ו "לגנוב" את המשחק ולחזור ללוס אנג'לס לקחת אליפות רביעית ברצף.
במשחק ביום שישי בלילה יהיה על המגרש את ג'יימס הארדן. להארדן אין רזומה טוב במשחקים שש ושבע, ואם הפיסטונס מחפשים חוליה חלשה, הארדן הוא הכתובת. הארדן בן 36-7, זה שהוא כיכב במשחק חמש לא אומר שנשאר לו כח גם למשחק שש, וברמה המנטלית, רבותיי, שאף אחד לא יטעה, הארדן משחק על סמים, ונראה שזה משהו שהוא מעבר למריחואנה.
במשחק חמש תומפסון מקבל את הכדור והארדן עומד מטר ממנו, לא שומר, הם לא סופרים את תומפסון. מה יקרה אם בדקות הראשונות של המשחק תומפסון ישים נפשו בכפו ובמשך שתיים שלוש התקפות יזרוק על הארדן מחצי מרחק או אולי אפילו מהשלוש? אם יקלע, מעולה, אם יחטיא, עדיין זה יגרום להארדן לצאת מהזרימה הטובה שהוא נמצא בה בסדרה הזאת, הארדן יחשוב, הוא ינסה להבין מה קורה פה בעצם, זה יכול להשפיע על אחוזי הקליעה שלו, זה יכול לשבש את כל המשחק של קליבלנד.
ואם המאמן יחליט שהוא מוציא את הארדן זה גם רווח, אין לקליבלנד את הכח העיקרי שלהם בהתקפה.
לא בטוח שהדבר הזה יצליח, אבל לפיסטונס כבר באמת שאין מה להפסיד.

שדות פופ לנצח
15/05/2026 7:52:56
הגב ל  hagay81

אז מההבטחה הקבועה שלך בסוף כל תגובה שדטרויט תקח אליפות השנה נותר להמר על הזריקה של אוסאר תומפסון ממרחק שאולי תכנס, מח כדורסל מבריק יש לך, האנליסטים (וגם קופר פלאג שבפוקס נכנסו לו כל הקליעות ובמזל תפס את כל הריבאונדים ובטעות נתן כמות של אסיסטים כדי לזכות ברוקי השנה ) מתפקעים מצחוק …אבל אתה צודק לגבי הארדן בוודאות משתמש בסמים הרי רואים את זה בעיניים שלו …הוכחה מספקת בהחלט … שימון, יפה גידלת את ברוני שלך לקשקושים ומעשיות טובות , אתה יכול לפרוש בשקט

הציפור הנדירה
הציפור הנדירה
15/05/2026 10:37:11
הגב ל  hagay81

צריך הוכחה יותר ממה שיש לך כדי לומר/לכתוב בוודאות שהארדן לוקח סמים.

וניל טרופי
וניל טרופי
15/05/2026 2:53:17

דטרויט יכולה לנצח את הסידרה אבל מה שהיא צריכה לעשות זה לתכנן חבילה יפה בשביל להביא את יאניס. בעולם של וומבניאמה צריך שור כמו היווני בשביל נצח. לפי המסורת במזרח השנה חצי גמר שנה הבאה גמר מזרח ועוד שנתיים גמר כללי, קייד ויאניס זה בסיס טוב למועמדת.
קליבלנד לא מספיק טובה. מבחינתה לקחת הניקס לריקוד ארוך זה המקסימום בשביל להעלות את ערך השחקנים ואם היה להם ביצים היו הולכים לטנקינג ארוך הלוואי עם לברון לשנת פרישה.
ספרס צריכה לשחק רגיל ולא להפצע.
אם כבר פציעות אז מינסוטה…. אנט לא נראה בריא וזה חבל, גובר עם פליאוף טוב איבד את הקסם וחזר למרוח חמאה על הידיים, ראנדל עושה ראנדל ודוסומנו חזר למידותיו הטבעיות. הכי טוב שם בפליאוף זה מקדניאלס למרות השטויות שאמר על דנבר הבן אדם הזה חצי מכונה נראה כמו הגרסה הצעירה של קוואי רק שהקליעה לא ממש טובה, עדיין. הניקס ניצחו בטרייד ויעשו גמר כללי השנה עם קאט המתקדם לפוינט קאט.
בסוף כל משפט שאני מקשקש יושב שג"א עם נרגילה…

hagay81
15/05/2026 3:31:15

כדורסל משחקים עם תרגילים ועם תנועה ללא כדור, זה לא הסגנון של מינסוטה, שם השחקנים עומדים על המגרש ורואים את אדןארדס זורק לסל, זה בדיחה

מאנו דה מאן (לשעבר מיקי)

פוינט קאט זה מ-ע-ו-ל-ה
😄

Yinon Yavor
15/05/2026 7:56:58

משפט אחרון לפנתאון…

Don
Don
15/05/2026 6:16:03

שאלה מעניינת
בסדרה בין קליבלנד לדטרויט – לא מעניין כי כל אחת מהקבוצות האלה הן שיא הבינוניות וגם ככה כל אחת מהן שתנצח תאכל מהניקס שחיטה כשרה.
לעומת זאת במיניסוטה – ספרס, אני מניח שיש הרבה אפשרויות כמו למשל דאבל טים על סטפון קאסל, או לחץ עצום ופיזי על וומבי, או כל שינוי טקטי אחר, אבל שינוי! לא יקרה כי אנחנו מכירים את מאמני ה-NBA המקובעים. בשיטת המשחק שלה אין למיניסוטה מה למכור מול הספרס. האמת היא, שמשחק 6 תלוי בספרס ולא במיניסוטה.

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

סתם משהו שקפץ לי

https://youtu.be/wrqYC2h_2R0?si=ZfTNFdPZmmJlytgL

בן סימונס הכי טוב. אשך זה ליומן שלך תוסיף טוויסט

גיא רוזן
15/05/2026 11:23:46

הן צריכות לנצח…

מנצחת אחת ברורה במפגש בין דטרויט והקאבס הם הניקס.
קיבלו מספיק זמן מנוחה בשביל לתת לאנונובי מקום להחלים.
הם כרגע הקבוצה בכושר הטוב בליגה –
זו קבוצה עם התקפה נהדרת הכוללת 6 שחקנים עם 40%+ משלוש (ברונסון, קאט, אנונובי, מקברייד, אלווראדו ועוד את ברידג'ס עם 36% משלוש. הקבוצה הם קולעים השנה בפלייאוף 40.8% משלוש (הכי טוב בפלייאוף עד כה). פסיכי.

חשוב יותר –
ההגנה שלהם נהדרת.
טאונס נותן את הפלייאוף ההגנתי הטוב בקריירה שלו,
הוא הוריד את כמות הטעויות למינימום.
וזה אומר שבכל רגע יש לניקס 4 מגנים טובים עד טובים מאוד על הפרקט.
מה שברידג'ס עשה מול מקסי זו דוגמה טובה אליך הקבוצה השתפרה כמעט בכל אספקט.

הכי חשוב?
הקבוצה משחקת את הכדורסל היפה ביותר שראיתי מהניקס בשנים האחרונות.
טאונס הפך לחלק מרכזי בניהול המשחק (מוביל את הקבוצה עם 6.6 אס' על 2.8 איבודים לפני ברונסון לו 6.1 על 2.2 איבודים),
וזה הופך את המשחק של הניקס לזרום הרבה יותר.

השורה התחתונה?
כן, 99% מהתגובה לא קשור לפוסט… אני פשוט צריך מקום לשתף את השוק מכך שהניקס לראשונה מאז שיש את האפשרות הטכנולוגית הפכו לקבוצה שאני בוחר לצפות במשחק שלה פעם נוספת בשידור חוזר אחרי שציפיתי במשחק בלייב…

אבג
אבג
15/05/2026 12:09:04
הגב ל  גיא רוזן

קודם כל קלטות וידאו קיימים משנות השמונים אז האפשרות הטכנולוגית תמיד היתה קיימת.
הניקס באמת לא מחטיאים, אבל לי לפחות יש הרגשה שזה לא יחזיק מעמד כל הפלייאוף

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי
הגב ל  אבג

הניקס,שיחקו עד כה מול בדיחות וכך ישחקו גם בגמר המזרח. הוקס ופילי זה קומדיה אז לא רלוונטי בכלל ההופעות שלהם. שיגיעו מול המערביות שם יראו שזה חיגה אחרת לחלוטין ולניקס אגב יש סגל מעולה אבל מול המערביות יקבלו שיעור.
את ההוקס ופילי גם חתול מהרחוב בתור מאמן היה מנצח

גיא רוזן
15/05/2026 15:04:38
הגב ל  אבג

נו, תיאור מדויק של ילדותי –
מקליט בשבת את משחק ה-NBA התורן ששודר בערוץ המזרח התיכון (ערוץ "לבנון" בשפת המקומיים מנהריה…)

לא היה דבר כיף יותר לעשות כילד,
מאשר להבריז מבית הספר בשביל לצפות בשידור חוזר של לייקרס מול הפיסטונס או סלטיקס מול יוסטון.

-gogo
-gogo
15/05/2026 16:19:21
הגב ל  גיא רוזן

איזה זכרונות מהערוץ ההזוי הזה עם משחקי נבא לצד בוננזה והבית המעופף… בתקופה שנאלצנו לצאת החוצה ולכוון את האנטנה

Yinon Yavor
15/05/2026 17:20:13
הגב ל  -gogo

לא לשכוח את אינספקטור גאדג'ט

אבג
אבג
15/05/2026 17:45:41
הגב ל  גיא רוזן

זה החיסרון בלגדול בירושלים עד שיכולתי להקליט משחקים רק כשנכנס ערוץ 5

germinator
germinator
15/05/2026 20:29:17
הגב ל  גיא רוזן

גם אם בסיבוב הבא זה הפותחים של הניקס נגד המחליפים של הניקס, הניקס מפסידים ועפים. מי שיוצא מהסדרה הזו הולך לגמר.

LiorD
15/05/2026 11:27:44

המפסידות צריכות לקלוע יותר נקודות מהקבוצה היריבה.
זו התובנה שלי, אחרי שהפלייאוף הזה די משפיל לי את הבראקט.

נערך לאחרונה 1 חודש לפני על ידי LiorD