
אופניים / דוד "פאקו" סעדה
ג'ירו ד'איטליה – קטע 2
הקטע הפותח של המירוץ היה קטע שטוח לחלוטין לחוף הים השחור. כפי שהיה צפוי, לא היה הרבה ביקוש לבורחים, ואת התפקיד לקחו בכל זאת דייגו סביליה ומנואלה טארוצי, כשהספרדי התכבד בחולצת המטפסים הראשונה של המירוץ. השניים נתפסו בידי הדבוקה כ-20 ק"מ לסיום, ומכאן הדבוקה התכוננה למיאוץ הסיום. אלא שכחצי ק"מ לפני הקו, קיבלנו התרסקות בחלק הקדמי של הדבוקה, שהורידה לקרקע מאיצים כדילן גרונבייגן וקיידן גרובס, והותירה מלפנים מספר מועט של מאיצים שהספיקו לתפוס את המקום הנכון. במיאוץ אל הקו, המהיר ביותר היה פול מאנייה, שהקדים את טוביאס לונד ואת איתן ורנון. הצרפתי בן ה-22 מקבוצת קוויק סטפ ראה פעמים רבות את ראש הפודיום, אך זוהי לו סה"כ הזכייה השנייה בדרג הוורלד טור, והראשונה בגראנד טור.
קטע 2 של המירוץ נותר בבולגריה, כשהפעם הרוכבים ייצאו מחופי הים השחור אל פנים המדינה. הקטע כולל מספר טיפוסים מהרמה הבינונית-נמוכה, כולל אחד סמוך לסיום (שאף כולל מעט פאבה), וגם הסיום הוא בעלייה קלה. נראה כמו קטע המתאים לקלאסיקנים עם פאנץ' מהסגנון של מורגאדו, סקארוני, נרוואייז, קריסטן, סטרונג, ואלגרן, ואן איטוולט או אפילו צ'יקונה. ניתן לצפות במירוץ החל מהשעה 12:00 ביורוספורט או בלינק הזה או בלינק הזה.


ראיתי שלא שמרו מרחק , אלף בית
לשמור שתי שניות מרחק מהרכב לפנים ,
תורה בסיסית בכביש !
תרשמו את השם פאולה בלאסי. הספרדיה הצעירה ממשיכה את עונת הפריצה החלומית כשהיא מגיעה שניה על האנגלירו וחולפת על פני ון דר ברחן הותיקה בדירוג הכללי. בuae ידעו מה הם עושים כשהחתימו אותה בסוף העונה שעברה.
פוגי גם שמח כשאורשקה מסיימת רכיבה טובה עם מקום שישי כללי.
בלאסי נהדרת
ואם זה על הראש של ואן דר ברחן אז בכלל טוב.
ואן דה ברחן וותיקה ?
רוכבת שהחזירו מפח האשפה של ההיסטוריה , ותיקה אתה קורא לחטיארית
הזו .
בעבר היתה רוכבת , התעקשה מסיבה
לא ברורה לחזור לרכיבה אחרי הפרישה
ולא מתבישת לבייש את הספורט .
עדיף לה ולכולנו שתחזור מהר הביתה .
תודה יא פאקו.
קצת הופתעתי שלא היו יותר קופצים על הבריחה.
בגלל שזה סטייג' 1, זו הזדמנות לרוכבים אלמונים יחסית ללבוש את חולצת המטפסים או אפילו הרוכב הצעיר (אולי גם נקודות, לא סגור על זה).
ויסמה בטקטיקה מעט יוצאת דופן, אם כי לא חדשה – נמצאים במופגן בחלק האחורי של הדבוקה.
אתמול זה השתלם להם. מעניין מה יהיה בהמשך.
קורבין מתרסק ביום שתפור עליו. נהדר.
בשדה הקטל הזה רמי קאבנייה מסיחם את המירוץ וגם תקוות הgc של אדם ייטס.
אפשר להתנחם בזה שגם דרעק התרסק…
והכל מנוטרל
נטרלו את המירוץ אז לפחות מהבחינה הזו הוא ייהיה בסדר.
WTF קרה שם
יש איזה שניים מ-UAE שהפכו להיות חלק מהמעקה בטיחות
ג'יי ויין מסיים את המירוץ באלונקה והוא לא היחיד.
חוזרים להתחרות.
ו.. שוב התרסקות. שמח ודי מופתע שהחליטו להמשיך כרגיל
קצת לא הוגן הייתי אומר.
"קצת"…
הם מדברים על ייטס אבל זה היה ג'יי ויין שהתרסק ראשון שם לדעתי. ממש מפחיד.
אדם ייטס ומארק סולר שם נראה שחטפו טוב מהמעקה.
דרעק לא בדבוקה
וינגו מריח דם
ושואף מלוא הנחיריים
ויש מה להריח…
הצמד עם וינגו התחילו סוף סוף לעבוד איתו.
איזה גישור של קריסטן
סקארוני?
לא, סילבה
איזה נצחון מפתיע.
ממש, גנב לחברו את הניצחון על הקו.
לא באמת גנב, זה היה לידאאוט
שיקום מי ששם ז'יטונים על דה סילבה, ולא מבריחה… אחלה יום חוץ מההתרסקות הנוראית הזו. מלא דראמה
ברנאל חוגג, הפודיום ניצל לו בנס פה…
כן, אחרי שגנב כמה שניות בונוס עם ארנסמן.
אבל לא בטוח שמה שראינו מהם כאן היום היה סימן טוב עבור ההמשך.
יום סיוט לuae כשויין וסולר נוטשים וייטס מסיים בקושי וכנראה יפרוש מחר.נשאר להם רק לשים את הביצים בסל של יאן כריסטן עכשיו.
היום קיבלנו מאדון ווינגגור דוגמא למה צריך
יכולת חשיבה ברכיבת אופניים …
מי שלא רוצה ללמוד ,לא לומד .
גיירמו תומאס סילבה מלדונאדו .
ובכן כבר מוגזם : מילא ונצואלה כנראה בפעם
הראשונה לפחות למיטב ידיעתי,אבל
אורוגוואי ….רוכב אורוגוואי ממוצא פורטוגלי
הרוכב בקבוצה ספרדית ,יש
יותר מוזר מזה???
פרנצסקולי כבר הודיע עוד ניצחון אחד של אורוגואיי בג'ירו ואני בתגובה מצטרף ללייקרס במקום ריבס,, יש גבול …..!