2:00 דטרויט פיסטונס (14-43) – קליבלנד קאבלירס (23-37):
קשה לי להסביר כמה זה משחק גדול ביחס לעונה הסדירה.
הפיסטונס הם במקום הראשון בליגה כולה, הם קבוצה שתמיד משחקת חזק, והם מספיק רעבים כדי שהם עדיין לא ישחקו משחקים עם הסגל.
הקאבס עם הארדן צריכים את המומנטום, אני חושב שהם ירצו מאוד לסיים במקום השני כי הניקס והסלטיקס הן יריבות ממשיות, והם ירצו לארח, והם צריכים את הדקות המשותפות כדי להגיע מוכנים לפלייאוף.
הפיסטונס במומנטום עצום עם 4 נצחונות ב-5 האחרונים, כולל ניצחון דו ספרתי על אוקלהומה. הקאבס הפסידו למילווקי בהפסד מאכזב מאוד מבחינתם והפסיקו לת'אנדר, אבל הם עם 3 נצחונות ב-5 המשחקים האחרונים.
הימור: דטרויט ב-5 ומכות
2:30 בוסטון סלטיקס (20-38) – ברוקלין נטס (34-15):
עם החזרה של טייטום שהולכת ומתקרבת, והקאבס שנושפים בעורפם הסלטיקס מארחים את ברוקלין שסופרת כבר 6 הפסדים רצופים, ואנחנו נתנחם בדני וולף שבתקווה ימשיך להעלות את קרנו בליגה, יש שם פוטנציאל אמיתי, בן שרף לעומת זאת צריך להתחיל לתכנן את חזרתו לאירופה או להשלים עם היותו שחקן שולי בליגה הזאת, עושה רושם שזאת תקרתו.
הימור: בוסטון ב-15
3:00 מילווקי באקס (31-26) – ניו יורק ניקס (22-37):
אין שום דרך להסביר את מה שקורה כרגע עם הבאקס, הם קבוצה גרועה, סגל פשוט גרוע ללא יאניס ובכל זאת, 4 נצחונות ב-5 משחקים.
הניקס ממשיכים להתקשות לנצח קבוצות חזקות והפסידו ברצף הנוכחי גם לדטרויט וגם לקליבלנד (הפסד לא נעים ב-15 הפרש).
הימור: ניו יורק ב-12
3:30 דאלאס מאבריקס (37-21) – ממפיס גריזליס (36-21):
אולי שתי המאכזבות בליגה שסיימו את העונה שלהן זה מכבר, למעט קופר פלאג והדרמה של ג'ה מוראנט אין מה לראות כאן.
הימור: דאלאס ב-8
4:30 אוקלהומה סיטי ת'אנדר (15-45) – דנבר נאגטס (22-37):
הת'אנדר חייבים להתחיל לייצר קצב לקראת הפלייאוף הם עם 6 נצחונות בעשרה האחרונים וזה פשוט לא מאזן טוב מספיק לקבוצה שכולם מסמנים כפייבוריטית הברורה, מה עוד שהספרס, שמסומנים כקריפטונייט שלהם במשחק 1.5 משחקים מהם בלבד.
הנאגטס לא מצליחים להיכנס למומנטום שציפו מהם מאז חזרתו של יוקיץ' והם עם מאזן אף גרוע יותר של 4 נצחונות בעשרת המשחקים האחרונים, המערב מאוד מאוד צפוף ואם דנבר לא תיזהר היא יכולה למצוא את עצמה במקומות 5-6, זה לא בהכרח שולל את הסיכויים שלהם, אבל כשאתה צריך לראות בדרך את מיניסוטה, סן אנטוניו ואוקלהומה, זה מתחיל להיות קשה. מאוד קשה.
הימור: אוקלהומה ב-5

תודה רבה
על הנייר זה הליל משחקים כמעט הכי טוב שהליגה יכולה להציע, אבל בפועל: כולם פצועים, עייפים או סיימו את העונה כי אין על מה להילחם ורוצים את בוזר ג'וניור בדראפט.
מישהו יודע אם אוקלהומה עדיין בהרכב C הלילה או שהבכירים משחקים?
מדהים שהם היו קרובים לנצח את דטרויט בבית שלה לפני יומיים עם ההרכב הזה
אם אני GM כלשהו בליגה אני גונב מיד מתחת לאף של כולם את ג'יילין וויליאמס – זה בייבי דריימונד גרין ועם קליעה!
הוא נורא צעיר ויש לו עוד הרבה לאן להתפתח
התאנדר יהיו בהרכב יחסית מלא (מלא יותר מהנאגטס). הכי משמעותי זה שSGA חוזר כש ג'יי-דאב ומיצ'ל היחידים שישבו בצד.
👍
אני הייתי מנסה ללכת דווקא בכל הכח על אג'איי מיטשל. ממש רציתי להביא אותו לראפטורס בפרויקט הטריידים ואפילו הצעתי בחירות אבל לא היו מוכנים לשמוע.
שחקן שחקן מיטשל, מזכיר בסיטואציה קצת את ברונסון בדאלאס לפני ששם פעמיו לניו יורק לא?
נראה כמו שחקן חמישייה – אם ג'ורדן פול יכול אז גם הוא
אמת הוא תותח
אני שנים אוהב אותו ומנסה להטריד עבורו בפרוייקטים
תודה על הפריוויו!
כל עוד באוקלהומה עדיין יש חיסורים מרובים, אז דנבר חייבים לקחת את זה.
לא אמרו שהארדן שבר את האצבע? נשמע לא נעים, שיהיה בריא העלם
תודה רבה דור ויאללה סלטיקס
תודה, בוא נמתין עם מסקנות על בן שרף.
בן שרף הגיע לליגה לא מוכן ,ולכן עלול לשלם מחיר.
גם דני אבדיה הגיע לליגה לא מוכן אך היה לו מזל ועכולת הגנתית טובה שהבטיחה לו מקום בהרכב.
עם הזמן למד את הליגה והשתפר והצליח סוף סוף להביא את יכולותיו לידי ביטוי .
שרף צריך זמן ,לא בטוח שיתנו לו .
בכלל צריך להשוות שחקן כמו בן שרף שלא מוכן לשחקנים כמו קניפל ואדג'קומפ שהגיעו
מוכנים לליגה , כשמסתכלים על ההבדל מבינים כי הליגה הזו לא מחכה כמעט לאף אחד ,רוצים שם הכל עכשיו ומיד.
דני וולף במכללות בהחלט התכונן לליגה טוב בהרבה משרף בקבוצותיו הקודמות :
קרית אתא ואולם .
למיטב הבנתי או לחזור לאירופה ולותר או למצוא מכללה ולהתכונן מחדש לליגה .
אך בדרך הנוכחית לא רואה פריצה .
שרף אכן הגיע ללא קליעה. ביזבז שנה בגרמניה בה רק הלך אחורה. דני הגיע לנבא עם תקרה הרבה יותר גבוהה ועם מוסר עבודה ועבודה קשה וזה השתלם
ב2012 הנהלת הליגה אישרה לראשונה לשים פרסומת על חולצות המשחק, ובעצם, זאת היתה סוג של הודאה שהתפעול של כל הדבר הזה הופך להיות יותר ויותר יקר, וחייבים עוד מקורות הכנסה, ולפחות לפי מה שמארק קיובן אמר לפני כמה שבועות, כל הכסף הגדול שנכנס, משמש כדי לכסות את מה שהבעלים מוציא, רווח רואים רק בעונה שאין פלייאוף.
הבעיה הכי גדולה בכל הסיפור, זה פוגע בזהות ובאיכות של הליגה, מיאמי היט הסכימו שיקראו לאולם שלהם על שם חברת קריפטו, שלאורך השנים, כל הזמן עלו שאלות לגבי המהימנות של התחום הזה. שאף אחד לא יספר סיפורים, הליגה מדממת כסף, אז כל מי שמציע, לוקחים, זאת האמת. מי זה סם בנקמן פריד, מה זה הדבר הזה, למי אכפת, מציעים, לוקחים. אצל מיאמי זה היה קריפטו, בקליבלנד לעומת זאת, זה הלוואות מהירות, שמה זה אומר בדיוק? חברה פרטית שנותנת הלוואות, זה נשמע כמו שוק אפור. אבל כל עוד יש כסף למי אכפת.
האן בי איי מתקדמת בצעדי ענק לעבר סף פשיטת רגל, למה? עלויות התפעול הופכות יותר יקרות כל שנה, החוזים של השחקנים יוצאים מפרופורציה ומול זה יש מצב כלכלי מורכב, אז לציבור יש פחות כסף לקנות מרצ'נדייז, ובשלב מסויים, יהיה פחות חוזי פרסום ופחות חוזי טלוויזיה, או פחות כסף שיקבלו מהחוזים השונים.
וזאת בעיה, והמצב הנ"ל הפיל את העיר ניו יורק בשנות השבעים והפך אותה לעשור, שניים, לגן חיות שטוף פשע, ואם באן בי איי לא יתעוררו ויעצרו עכשיו, תוך כמה עונות הליגה תקרוס. צריך להבין משהו, כשעסק קורס סופית, כולם שוכחים שרק לפני שבוע המקום היה מלא באנשים ואף אחד לא יכל לדמיין שיבואו לשם אנשי ההוצאה לפועל. כשהאן בי איי תקרוס, התהליך יהיה מאוד מהיר, ברמה של כמה חודשים והמשבר יתחיל. מישהו דמיין שמונאקו מהיורוליג תקרוס כלכלית? מישהו דמיין בזמנו שגאידמק יעזוב את ביתר והקבוצה תהיה פסע מפירוק? ולאן בי איי אין את הסופרבול שלא משנה איזה קבוצות מגיעות, האן אף אל תקבל את המיליארדים מהפרסומות, באן בי איי אם הרמה יורדת וסדרת הגמר לא מעניינת, בשלב מסויים זה יכול להגיע גם למה שהיה בתחילת שנות השמונים, שהיו משדרים משחקים מסדרת הגמר בדיליי של כמה שעות, עד כדי כך.
מה צריך לעשות?
דבר ראשון להחזיר את תקרת השכר הקשוחה שהיתה עד סוף העשור הראשון של המילניום. יש לשחקנים בעיה עם זה, שילכו לחפש, במצב של הליגה היום, מה בדיוק השחקנים יכולים לעשות? הם יעשו שביתה ויוותרו על חוזים של מיליונים? נו באמת.
עוד בתקרת השכר, לבטל את הקנס על חריגה מהתקרה. נו באמת, נראה למישהו שעם כל הכסף שיש לבעלי הקבוצות הביליונרים, אכפת להם לשלם עוד כמה דולרים קנס? אז לבטל את הקנס ומי שחורג מהתקרה, אחד משלושת השחקנים עם החוזה הכי גבוה, לא יכול לשחק, פשוט מאוד. ובנוסף לזה, לתת כל מיני עונשים יצרתיים.
בשלב הבא מקימים לתחייה את הקולג'ים. אז אולרייט, אפשר להרויח כסף בקולג', אבל הכוכבים הגדולים של כל דראפט, עדיין יוצאים אחרי שנה בקולג', אז מה עשינו בזה? באיזה פודקאסט, הציע מישהו רעיון, מורידים את מגבלת השנה בקולג', אפשר להגיע ישר מהתיכון, אבל אם לא הולכים לדראפט ישר מהתיכון, חייבים שלוש עונות בקולג'. זה רעיון נכון, אבל למה לא לעשות פשוט מגבלת גיל כמו באן אף אל, או יותר מדויק, אפשר להגיע לאן בי אי רק שלוש שנים אחרי התיכון, אז מעשית גיל הכניסה המינימלי יהיה 21, וזה גם מה שיהיה לגבי שחקנים מאירופה, ככה פשוט. כמובן ששחקנים לא ישבו שלוש שנים בלי לעשות כלום, והמקום שאליו הם ילכו יהיה ברוב המקום הקולג'.
הקולג' זה לא עניין של רמה, זה עניין של זהות, יש המשכיות ויש ביוגרפיה, ולא כמו היום שמגיע שחקן ואין מה להגיד על התקופה בקולג' וגם לשחקן לא אכפת, כי יש את חוזה המיליונים שהופך אותו לאנטאצ'בל, אז שכולם ילכו לחפש. אצל ג'ורדן, בירד, מג'יק, יואינג, אייזייה, יש גם כדורסל של קולג', אז נכון שאייזייה ומג'יק עשו רק שנתיים בקולג', אבל זה היה אז נדיר. אבל מעל הכל, שלוש שנים בקולג' יהפכו שחקנים להרבה יותר בשלים בשביל רמת אן בי איי, והאינטליגנציה והנשמה יחזרו למשחק. זה בטח לא יהיה יותר כמו היום, שאיזה ליצן שלא קרע זוג נעליים, כמו קופר פלאג, עושה פרצופים מטופשים אחרי כל הטבעה סתמית.
מה שהכי לא ברור בעניין השנה בקולג' זה, למה הקבוצות מוכנות לתת חוזי עתק לשחקנים, שבפועל, השחקנים האלה עושים אצלן את הסטאז' שהם היו אמורים לעשות בקולג', ואחרי ארבע עונות הרוקי יש סיכוי לא רע שהם יעזבו לקבוצה אחרת, הבעלים של הליגה עד כדי כך פראיירים?
איזה באסה זה להצטרף לשידור ברבע השני ככה בדיוק לפסק זמן. אני מרגיש שניחסתי את הצופים בבית.
רבע ראשון
השלשות של דנבר נכנסות בניגוד לאוקלהומה והפער צומח
שגא מחזיר את אוקלהומה למשחק
יאללה באתי חעזור לשגא מול הסוסן
דורטטטט הבאתי את הפוש למהפך ואוק ביתרון
אוקלהומה ביתרון ראשון מאז הרבע הראשון
יוקיץ ודורט מכות חח
נראה כמו הצגה של יוקיץ
יוקיץ וויליאמס כל המשחק בכמעט מכות
יוקיץ עם פרצוף גוקר רשע חחח מראה לבראדרס,שהוא לא מפחד
איפה האחים של יוקיץ ???
מחכים לדורט בחדר הלבשה.
בדיחה הרחיקו את לו דורט על סתם עבירה רגילה עם הצגה ברורה של יוקיץ
זו הייתה עברה מיותרת של דורט על יוקיץ ללא כדור. אבל ברור שיוקיץ ניצל את זה עם הצגה
נכון היה צריך להיות פלגרנט 1 לדורט לא הרחקה למרות שעל הטיפשות מגיע לו עונש סתם שם לו רגל כמו ילד בגן במומנטום של אוק ובהובלה והרס להם
שגא מקבל דאבל טים כל התקפה מיד על הכדור מקיין מעניש
מורי גדול
שגא מקבל דאבל טימס על החצי
אוק עושים סתם עבירות חינם מלוכלות שעולות להם ביוקר לא נחוץ בכלל
משחק פלייאוף היום 2 הקבוצות אש אוק סתם עושים עבירות ללא קשר ונענשים מהקו
זה עבירות הזויות לא קשורות לספורט בכלל
מסכים ויפסידו בגלל זה אידיוטים
לגמרי פליאוף
לא הבנתי מורי קפץ עם הכדור ואז מסר ליוקיץ חחח שקלע 3 מה החרא הזה
שגא זה רמה מעל בלי דאבל טימס הוא 50 פה
פאקן קארוסו חחחח 2 שלשות מאני שמעלות את אוק ליתרון
קאם גונסון לא עמד בלחץ עכשיו 6 שניות לשגא לנצח את המשחק או הארכה דנבר מביאים דאבל טימס מעולים
קארוסו חירבן לייאפ לבד לא רגיל לזה הארכהה. דנבר עשו בשכל עם הדאבל טים על שגא לא נתנו לו לזרוק
חתיכת משחק לשבת
כצפוי
נו באמת שגא בחוץ בהארכה על הגבלת דק
נותנים לך כזה משחק ואז משביתים את שגא בהארכה מגבלת דק חחחח רק בwwe איזה חרא
איזייה גווו
חחחחח איזה שריקה בדיחה גו מתנגש במורי מחליק ומדביקים עבירה למורי חחחחחח
קאארווסווו
איזייה גו וקארוסו קוברים את דנבר
בלוק נקי של צט
קאם גונסון בשלשול על שלשות לבד לגמרי לא פוגע. תם הטקס
כל הכבוד לקארוסו במצב,של 105 101 לדנבר הוא דפק 2 שלשות מהדאבל טימס,על שגא שהפכו את המשחק. ובהארכה היה גם מעולה ואיזייה גו עם 2 צאקות סגרו עניין.
גיילן וויליאמס הגדול היה אדיר על יוקיץ מירר לו את החיים
ושגא עם 36 נק ב33 דק על הגבלת דק,של 34 השחקן הטוב בעולם והmvp חברים לא משנה איך תהפכו את זה.
מורי היה נהדר אבל היה מאד עייף בהארכה בקושי נשם.
גמאל מורי לא רוצה ללכת הביתה ודופק 2,שלשות שמושכות את המשחק חח
חמוד שגא. עוצם את העיניים כשהחברים זורקים מהעונשין
צ'ט או וומבי? אני עדיין לוקח את צ'ט
וומבי. זה לא אותה רמה
וומבי זה להיילייט. צ'ט זה לנצחונות.
וומבי זה לחלוטין לנצחונות ו4 רמות מעל צט
אייזאה ג'ו – לא מספיק טוב לפילי
מורי לא הולך הביתה חחח 3 שלשות רצופות
גיי וויל הסיני הגדול אח של ברונסון זה שחקן לשמור בקבוצה רק למאצפים מול יוקיץ גם שנה שעברה הרבה פיזיות ביניהם הוא לא מתקפל.
הוא שחקן מעולה וצלף שלשות.
אגב, ראיתי מחצית בדטרויט. השופטים נתנו להם להרביץ וקרעו את הקאבס.
הקאבס נתנו יופי של משחק בלי שני עושי המשחק שלהם.
דטרויט נהנים מחולשת המזרח והיתרון היחיד שלהם זה בריאות לעומת השאר.