שארלוט הורנטס 126 (18-7) – שיקאגו בולס 129 (14-10):
לקנופל הייתה הזדמנות לכפות הארכה 10 שניות לסיום במשחק הפכפך בשארלוט הלילה, אך הזריקה הלכה החוצה, והמשחק הולך לאורחים משיקאגו.
ברידג'ס קלע 32 וקנופל סיים עם 33 ו-9 אסיסטים. בראנדן מילר הוסיף 18 ונראה שאם לשלישייה הזאת יצטרפו בקרוב מספר שחקנים מעט מנוסים יותר עם יכולת בעיקר בצבע, שארלוט יכולה להפוך בעונה הבאה לקבוצה ראויה. למלו בול מישהו?
גידי קלע 26, קובי וייט הוסיף 20 בעוד זאק קולינס ופאטריק ווליאמס תרמו 16 נקודות המספסל כל אחד.
דטרויט פיסטונס 142 (5-20) – אטלנטה הוקס 115 (12-14):
המחצית הראשונה עוד הייתה חד ספרתית, אבל בערב שבו הפיסטונס קולעים 58% מהשדה, הם סגרו סיפור ברבע השלישי שבו ניצחו 19-35 ולא השאירו להוקס כל סיכוי.
אלכסנדר ווקר קלע 22, ג'יילן ג'ונסון הוסיף 19 ודניאלס קלע 18 להוקס עדיין ללא טריי יאנג.
בצד השני אף שחקן בפיסטונס לא קיבל יותר מ-25 דקות, וכך אייזאה סטיוארט הוביל עם 17 נקודות, רובניסון וקייד הוסיפו 15 כל אחד.
פילדלפיה 76'ס 115 (10-14) – אינדיאנה פייסרס 105 (19-6):
מול אינדיאנה החלשה, האוהדים בפילדלפיה קיבלו ערב וינטז' מאחד ג'ואל אמביד, שסייע לפילי לסגור סיפור ברבע האחרון כשהפייסרס שהיו עד אז במשחק נעצרו על 15 נקודות בלבד לרבע.
סיאקאם קלע 20, ונמהארט הוסיף 18 לפייסרס בעוד מקונל עולה מהספסל וקולע 15 ב-17 דקות.
בפילי אמביד הוביל עם 39 נקודות ו-9 ריבאונדים, ג'ורג' הוסיף 23 ואדג'קום קלע 22 ללא טייריס מקסי.
וושינגטון וויזארדס 126 (20-3) – קליבלנד קאבלירס 130 (11-15):
הוויזארדס היו בדרך להפתעה מרעישה כשהובילו באיזור ה-20 הפרש ברבע השלישי, אבל 45 נקודות לקליבלנד עם 24 של מיטשל ברבע הרביעי לא אפשרו להם לצאת עם ניצחון כאן.
מקאלום וקרינגטון קלעו 27 כל אחד לוויזארדס, בעוד ג'ורג' מוסיף 15.
מיטשל קלע 48 וסחב על גבו את הקאבס שהיו חלשים מאוד, אבל מנצחים עם עזרה של מובלי שקלע 23.
ממפיס גריזליס 126 (14-11) – יוטה ג'אז 130 (15-10):
שליטה בריבאונד של יוטה וערב פסיכי של קיונטה ג'ורג' אפשרו להם להתגבר על ערב קליעה טוב ושליטה של ממפיס במחצית הראשונה בדרך לנצחון.
מוראנט חזר וקלע 21, אלדמה הוסיף 22, וספנסר קלע 20 מהספסל.
כל אלה לא יכלו לג'ורג' שקלע 39 עם 8 אסיסטים באחוזים מדהימים. מארקנן הוסיף 26 לנמצחים וקוווין פאקינג לאב קלע 20 נקודות ב-20 דקות.
דאלאס מאבריקס 119 (16-10) – ברוקלין נטס 111 (18-6):
דאלאס לא מתקשה לנצח את ברוקלין החלשה, בערב מוצלח נוסף לדני וולף שצובר מומנטום כשחקן NBA לגיטימי בעוד בן שרף לא שותף.
פורטר הוביל את הנטס עם 34, אבל דני וולף היה השני בטבלת הקלעים עם 17 נקודות כולל 3 מ-3 לשלוש וגם 7 ריבאונדים. יפה מאוד.
בצד השני דיוויס הוביל את המאבס עם 24 נקודות ו-14 ריבאונדים. פלאג הוסיף 22 ו-8 אסיסטים, ונאג'י מארשל קלע 17 חשובות.
גולדן סטייט ווריורס 120 (13-13) – מיניסוטה טימברוולבס 127 (9-16):
הווריורס עשו קולות של קמבאק בדקות האחרונות אבל לא יכלו לעוצמות של מיניסוטה שמנצחת וממשיכה את העונה הטובה שלה נכון לעכשיו.
קארי הוביל את הווריורס בעוד משחק לפנתאון עם 39 נקודות ב-32 דקות בלבד. באטלר ממשיך להיותב ינוני העונה ומסיים עם 15 נקודות. פוסט הוסיף 16.
בצד השני רנדל קלע 25, גובר הוסיף 24 ודי וינצ'נזו הוסיף 21, בעוד נאז ריד תרם 18 מהספסל.

Cooper Flagg in the clutch this season:
• 52 Points (4th in NBA)
• 20 Rebounds (2nd in NBA)
• 59.3% FG (2nd in NBA)
• 71.7 TS%
He’s 18 years old.
עוד אחד שנופל במלכודת ההייפ שכמה אנשי אנליטיקס רקחו מאחורי הקלעים.
עדיין לא למדתי את התנועות שלו
באסט כבר אמרנו
דאלאס לא צריכה לעשות שום שינוי.
הם על הגל עכשיו, עם דייוויס ב-5, נמבהארד, כריסטי ו-וויליאמס בפוינט, פלאג בעמדתו הטבעית, ומארשל חזק ברוטציה (הכל דברים שקיד דפק בתחילת העונה).
הם 6-4 בעשרת המשחקים האחרונים ורק מתחילים להשתפר.
הם יהיו סוס שחור במערב וצריכים לצבור הרגלים בלנצח וניסיון פלייאוף בשביל פלאג והחבורה הצעירה סביבו.
דייוויס יכול לשחק 5 עד סוף העונה, שכן לייבלי סיים אותה.
מזכיר שזה עוד לפני שקיירי חזר.
אם יש טרייד טוב על דייוויס שיביא נכסים טובים לבנייה בעתיד אז מילא.
אבל לא סתם טרייד בשביל טרייד.
דייוויס חלק משמעותי כרגע.
הכל נכון. מצד שני, אם הם מנחיתים עוד בחירה גבוהה אנחנו נהיה במחוזות הניקו צדק.
לפי השמועות דטרויט מעוניינים.
לא אתנגד לקבל בחירה, את סטיוארט החיה ועוד משלימים ולהישאר תחרותיים.
ניקו צדק בכל מקרה.
לא בתמורה אבל בהחלטה לא לשעבד את האירגון לטיפוס כ"כ בעייתי.
https://www.youtube.com/watch?v=8AVWvVMXEgY
אפילו ריק קרלייל העדיף לעזוב את הקבוצה שאימן מעל עשור רק כדי לא להיות משועבד לשיקוץ החדש.
עם קיירי הם עילית כרגע הם קבוצת מרכז טבלה
סטף ממשיך להתבזבז
כמה חבל שזה המצב ששחקן שיכול עוד לעשות המון בליגה לא מקבל תנאים לממש את היכולת לעוד תארים. לטעמי יותר גדול מהשקץ…
הוא רוצה בכלל לעזוב?
גם עם יאניס לא ברור אם הוא רוצה להשאר או לעזוב.
מאמין ששניהם רוצים להישאר.
בנו לו קבוצה כל כך חד גונית. אין לסטיב קר בקבוצה הזאת הרכב אופציונאלי. הוא חייב לשחק רק סמול בול. זהו . אין אופציה אחרת. מי בונה ככה קבוצה. בלי טיפת גיוון . זה כדורסל .לקחו חבורת גמדים חיברו אותם ביחד ושמו איזה גבוה אחד שהוא לא בדיוק עונה על ההגדרה של "חיית צבע" אני משוכנע שזה מפריע לסטף ולדעצי גם אם יביאו את יאניס זה לא יעזור.
איזה עקומים.
טרולי, בשבילך
מהפידידה שלי
https://www.facebook.com/reel/25023803343958135
ראיתי את זה והייתי בטוח שזה פייק. אין מצב. זה איזה AI . אבל אומרים שזה היה באמת. לך תדע. 🙂
ללא ספק. איזה קבוצה מצחיקה בנו לו. הרוב פקידים כאלה. היה מדהים לראות אותם מול החיות של מיני ורק לדמיין מה היה קורה אם פעם היה משחק בקבוצה כזאת אמיתית.
תודה רבה דור
המאבס מאד התקשו לנצח את ברוקלין שבאופן מפתיע פחות חלשה ממה שציפיתי מהם בתחילת העונה.
טוב לראות שדני וולף מוצא את מקומו.
תודה דור, אין עליך.
סטף חזר עם הרבה אנרגיה אבל ההגנה של הגולדן בויז בינונית והתמוטטה לגמרי ברבע האחרון, כשהם חטפו 39 נקודות.
לאחרונה ברוקלין בכושר טוב עם הצגות יפות מאוד של מייקל פורטר. נראה שהוא מצא את מקומו. וולף היה מצוין. יש לו קליעה וכדרור מצוינים וגם בהגנה הוא חכם. הוא ממש נהיה דומה ללארי בירד, הייתי קורא לו jew bird. חשבתי שדאלאס יקרעו אותם אבל הם שיחקו מבולבל. שתי הקבוצות רצו הרבה ואיבדו גם הרבה.
יופי אמביד – לא מצליח להגיע למשחק בדנבר כבר אלפיים שנות גלות אבל מקפיד לקלוע מיליון נקודות על בית החולים באינדיאנה. ספורטאי למופת.
.
אני לא מבין מה עובר על קליבלנד. יכול להיות שכולם שם חושבים שהולכים להטריד אותם והפסיקו לשחק? אם כן, צריך לממש את זה בעוד יומיים, ולנסות להציל את העונה. אם לא – צריך להחליף מאמן או משהו כזה. לא זוכר כזו קריסה.
.
20 נק' לקווין לאב ב-2025 זה מאד מאד מוזר.
.
תודה רבה דור
להחליף מאמן ששנה שעברה זכה כמאמן העונה? (או שאני טועה)?
לא נראה לי שזו הבעיה.
נכון, אבל קרה כבר מספר פעמים בעבר.
בגדול אני נגד החלפות מאמנים, אבל הקבוצה הזו נראית כאילו שבקה חיים, ללא סיבה מספיק טובה, אז אם לא עושים שינוי חד בסגל, הזעזוע צריך להיות במקום אחר. אפשר לחכות עד סוף העונה, אבל קשה לי לראות את הקבוצה מתאוששת בלי איזשהו שינוי.
לא רציני ההערה על אמביד בהקשר הזה, מה גם שהוא נתן משחקים טובים גם נגד דנבר ויוקיץ
עוד משחק מעולה של קופר פלאג, מצד שני, זה היה נגד ברוקלין. עוד פעם כל מיני טריקים עם הכדור או סלים כאילו מתוחכמים. מול הקבוצות החזקות שיתמקדו בהגנה קבוצתית עליו, הוא לא יותר מעוד שחקן
לא כל ״עוד שחקן״ הוא בקושי בן 19 עם המון פוטנציאל להתפתחות. מסכים איתך שההייפ סביבו מצד המדיה האמריקאית היה מנופח, אבל זה לא שמדובר כאן בפלופ או משהו, הפוטנציאל בבירור קיים.
הוא לא פלופ, והוא שחקן כדורסל מוכשר מאוד, אבל מול אוקלהומה הם עשו עליו הגנה קבוצתית אם אפשר לקרוא לזה ככה, ולא היו לו תשובות לעניין. מול הקבוצות החלשות הוא יכול לעשות דברים מרשימים, מול החזקות ובטח בפלייאוף, הוא עוד שחקן ולא מעבר
לא פלופ – באסט
לא יותר מעוד שחקן מצוין.
שעדיין לא בן 19.
״הוא 80% לברון״ (ההשוואה למה שהוא היה בגילו). אם ימשיך ככה כל הקריירה זה יהיה אדיר.
תודה על הסיקור
המשחק בין דאלאס לברוקלין היה צמוד עד הסוף ולא פעם ראשונה שגורדי פרננדס מוצא דרכים להשאיר את ברוקלין בתמונה.
תודה דור