סיכום מחזור 7 בליגת ווינר / אילן אגינסקי ועמיחי קטן

סיכום מחזור 7 בליגת ווינר / אילן אגינסקי ועמיחי קטן

השבוע יש לנו פגרת נבחרות, כאשר ישראל תפגוש את גרמניה וקרואטיה במסגרת מוקדמות אליפות העולם. לכן, על המשחקים של המחזור הבא נכתוב לאחר מכן, והפעם נסכם את משחקי המחזור השביעי בליגת ווינר.

סיכום מחזור 7 בליגת ווינר / אילן אגינסקי ועמיחי קטן
אתר מנהלת הליגה

משחק שישי / עמיחי קטן:

עירוני נס ציונה (3- 4) – מכבי רעננה (2- 5) 85- 77:

ניצחון שלישי רצוף לנס ציונה, והפעם אחרי רבע אחרון מצוין בהגנה, בו הם עצרו את רעננה על 12 נקודות בלבד, וסל השדה האחרון של רעננה במשחק הגיע 6:45 דקות לסיום, רגע לפני ריצת 9- 0 של הקבוצה הביתית. העולה החדשה אולי ראתה שחסר לה מנהל משחק, ועל פי הדיווחים מי שעשוי להצטרף לקבוצה בקרוב הוא ג'ו רגלנד, הרכז ששיחק בעונה שעברה בהפועל ת"א, וקודם לכן בהפועל חולון והפועל אילת.

רודריגס הוביל את המנצחים עם 20 נקודות ו-5 אסיסטים, טי ג'יי קליין רשם 14 ו-9, אזובוקי קלע 13, סמית קלע 10 עם 3 חסימות וספנסר וייס קלע 10 עם 5 אסיסטים וחטיפות.

אצל רעננה, רדפורד קלע 17, שוכמן קלע 16, דיארה קלע 12 עם 5 אסיסטים ופרימן קלע 11.

משחקי מוצ"ש / עמיחי קטן:

הפועל העמק (6- 1) – מכבי ראשל"צ (1- 6) 89- 75:

קרב הקצוות הזה הסתיים בתוצאה הצפויה, כאשר הרבע השלישי הסתיים ביתרון 64- 61 בלבד לזכות הקבוצה הביתית, אך הרבע הרביעי נפתח בריצת 11- 0 ויתרון דו-ספרתי. ראשל"צ הצליחו לצמצם עם ריצת 8- 0, אבל ההפרש, שהגיע ל-6, התחיל לטפס חזרה למעלה, והפועל העמק משיגה ניצחון שישי ברציפות ושומרת על השוויון עם מכבי ת"א במקום השני בליגה.

הנרי היה הקלעי המוביל של העמק עם 17 נקודות, אדוארדס קלע 16 עם 6 אסיסטים, ווילר ומשגב קלעו 14 כל אחד, שדריק קלע 11 ורועי נציה קלע 10.

אצל ראשל"צ, סטינבס קלע 21, אמאד קלע 15 וקפלן קלע 10 עם 7 ריבאונדים.

אליצור נתניה (1- 6) – הפועל תל-אביב (6- 0) 70- 93:

אחרי הניצחון הצמוד בדרבי בשבוע שעבר, הפעם מוליכת הליגה והיורוליג קיבלה יריבה נוחה יותר בקרב קצוות ולא התקשתה יותר מדי, כשהיא כופה על נתניה 22 איבודי כדור ומייצרת מהם 29 נקודות, וגם מנצחת 50- 34 בגזרת הנקודות בצבע ו-20- 7 בנקודות מריבאונד התקפה. העובדה שהפועל מסרה 15 אסיסטים בלבד אולי תטריד קצת את האוהדים, אבל כל עוד לא יהיה מדובר במגמה אין שום בעיה עם משחק בודד כזה.

אניס הוביל את הפועל עם 17 נקודות, וינרייט קלע 14, מוטלי קלע 13, שגב קלע 12 עם 9 ריבאונדים וטימור קלע 11 עם 4 אסיסטים על 5 איבודים.

אצל נתניה, כריסטון קלע 17, ביוקנן קלע 14, פרייז'ר קלע 12, ספיר קלע 11 וקורנליוס קלע 10 עם 6 אסיסטים.

משחקי ראשון / אילן אגינסקי:

הפועל גליל עליון (2- 5) – בני הרצליה (3- 3) 75- 88:

הרצליה ברחה כבר ברבע הראשון ליתרון דו ספרתי.
נואה קרטר קלע 5 שלשות במאזן מושלם ברבע השני ועזר לקבוצתו להגדיל את היתרון עד לכדי 21 נקודות בסוף המחצית.
הרצליה כבר הובילה ב-29 בסוף הרבע השלישי. ברבע האחרון היא הורידה את הרגל מהגז ואפשרה למקומיים להקטין את הפער מעט. 75:88 בסיום.
אלייז'ה סטיוארט הוביל חמישה קלעים הרצליינים בספרות כפולות כשקלע 23 נקודות עם 8/10 ל-2. אצל גליל דיאנדרה גולסטון קלע 23 ב-5/8 ל-2 ו-3/5 ל-3 ושחר עמיר סיים עם 18 עם 4/5 ל-3 אבל מלבד שניהם, רק יובל שניידרמן סיים עם ספרות כפולות – 11 נקודות.
הרצליה מתאוששת אט אט מפתיחת עונה פחות מוצלחת והיא עם שלושה ניצחונות רצופים. גליל תצטרך לעשות חושבים בפגרה.

הפועל ירושלים (4- 2) – מכבי רמת גן (2- 5) 88- 69:

החבורה של שמוליק ברנר התארחה אצל הירושלמים.
הירושלמים שנמצאים במומנטום נהדר הן ביורוקאפ והן בליגה שלטו מן פתיחה ועד הסיום כשהם מובילים רוב המשחק ביתרון דו ספרתי. 69:88 בסיום. רמת גן תחפש את הניצחונות מול קבוצות בסדר הגודל שלה.
את ירושלים הובילו שלושה שחקנים עם 17 נקודות. ג'וזאיה ג'ורדן ג'יימס, קאדין קרינגטון וקשיוס ווינסטון.
גם ברמת גן הקלע המוביל היה רונאלדו סגו עם 17 נקודות ב-7/12 ל-2.

מכבי תל-אביב (6- 1) – הפועל חולון (4- 2) 102- 75:

הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
3 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
שוקו
שוקו
26/11/2025 14:03:55

תודה רבה, אותי מעניין למה מכבי בכלל חושבים להעיף את קטש זה ברור שהוא לא הבעיה. עם סגל יורוליג טוב הוא יכול לעשות דברים יפים והוא הוכיח את זה כמה פעמים.

עמיחי קטן
26/11/2025 18:36:00
הגב ל  שוקו

תודה. יש מקום לביקורת מקצועית על קטש, אבל זה בעיקר בגלל שמאמן זה הדבר שהכי קל להעיף

שוקו
שוקו
26/11/2025 23:11:10

אני לא אומר שהוא חף מביקורות אבל עם הסגל אף מאמן בעולם לא יכול להצליח