1. סוף-סוף מה שייחלנו משך שנים: USA נגד 'שאר העולם' באול-סטאר. אבל ה-NBA סירסה את הרעיון ויצאה עם שיטה מזורגגת שלא תעניין אף אחד!
זה לקח הרבה זמן, אבל זה סוף-סוף קורה: נבחרת ארה"ב נגד 'שאר העולם' באול-סטאר. ה-NBA וה-PLAYERS ASSOCIATION הסכימו על משחק כדורסל באול-סטאר בין ארה"ב לשאר העולם, משחק שכמעט כל אוהד כדורסל אמיתי מייחל לו כבר שנים.
המשחק יהיה חלק מ-ROUND ROBIN ("ליגה") של 3 קבוצות, כל אחת 8 שחקנים, והמשחקים ייארכו 12 דקות. קבוצה A תשחק נגד קבוצה B במשחק הראשון. המנצחת במשחק תשחק נגד קבוצת C במשחק השני. המפסידה של משחק 1 תשחק נגד קבוצת C במשחק השלישי. קבוצת A תהיה ארה"ב א'. קבוצה B תהיה 'שאר העולם'. קבוצה C תהיה ארה"ב ב'.
הקבוצות עם הרקורד הטוב ביותר ישחקו במשחק האליפות. אם כל הקבוצות יהיו 1-1, הפרש הנקודות יקבע את המנצחות.
התוצאה הסופית תקבע – כך מקווים המארגנים – אחרי 4 רבעים, שזה כמו משחק אחד שלם.
דעתי: רעיון יותר מחורבן ה-NBA לא יכולה הייתה להמציא.
כל מה שאנחנו רוצים זה משחק אחד, 12 נגד 12, ארה"ב נגד 'שאר העולם'. המנצחת זוכה ב-24 מיליון; 2 מיליון לשחקן. המפסידה 6 מיליון. מה דופקים לנו את המוח? את מי מעניין המשחק הזה המרכב מ-4 רבעים של קבוצות שונות? תנו לנו משחק אחד, ארה"ב נגד שאר העולם. זה כל מה שאנחנו רוצים.
נ.ב: אם אתם חושבים ש-2 מיליון קש לשחקן זה 'כלום' לשחקנים המשתכרים 50 מיליון לשנה אתם טועים. כל הכסף שלהם מושקע, וכל שחקן חי על 'תקציב' שהוא ואיש הכספים שלו קבעו לפני חתימת החוזה.
2. עם טריי יאנג פצוע – כוכב-על מתפתח באטלנטה האוקס: ג'יילן ג'ונסון

אני לא מוכן עדיין לצאת עם הצהרה שאטלנטה האוקס היא קבוצה טובה יותר ללא טריי יאנג, אבל מיום ליום 'ההצהרה' מתקרבת.
במשחק נגד יוטה ג'אז, ללא טריי יאנג, ג'יילן ג'ונסון נתן את אחת מהצגות הכדורסל הטובות שראינו בשנים האחרונות: 31 נקודות, 18 ריבאונדים, 14 אסיסטים, ו-7 גניבות, בניצחון 122-132 על יוטה. הוא הראשון בהסטוריה של ה-NBA לסיים משחק עם שורת מספרים כאלה. היה זה משחק שני בבק-טו-בק אחרי שנגד סקרמנטו הוא קלע 24 עם 10 ריב' ו-8 אסיסטים.

תודה רבה
סילבר פשוט חסר בינה בכל מה שנוגע לאולסטאר.
לא צריך להיות חכם גדול כדי לקבוע ש 12 אמריקאים ישחקו נגד 12 זרים (בטח שהטופ מורכב נטו מזרים ויש להם עומק גם בטיר מתחת).
הוא מפחד שטים יו אס איי יפסידו
הם יפסידו בכל מקרה.
8 זרים זה 5 שחקני קליבר mvp + שנגון ועוד 2 מעולים כמו דני וגידי לדוגמא.
הם יפרקו כל נבחרת של ארה"ב.
הוא פשוט לא רוצה לתת להם יותר מדי נציגויות ולתת כבוד שלא מגיע לאמריקאים. זה הסיפור לטעמי.
לפצל אותם לשתי קבוצות מגדיל את הסיכוי שהם יפסידו
טוב, בסדר
אז בטוח שהוא רוצה שהזרים ינצחו
🙂
פרופ' לס, לא ברור לך מדוע סילבר ושות הורסים עכשיו את האולסטאר?
הם מ-פ-חה-דים. יש לך בזרים את יוקיץ יאניס ושרגא שהם MVPים וכוכבי על, בתוספת הדונקיץ. כולם בפריים שלהם ואין קבוצה אמריקאית שיכולה לתת לרביעייה הזו פייט במיוחד כשגם וומבי על הספסל…
אז מה עושים? מקשים את החיים על הזרים שאולי משהו יתפשל שם.
למה וומבי על הספסל ? תוריד את שרגא לסקנד יוניט
תודה על המעורב
זה עוד ניסיון להוסיף עניין וריטינג לאולסטאר.
בסופו של דבר השחקנים לא באים להתאמץ ולעשות הגנה.
תודה מנחם, צודק
מנחם ציפית למשהו אחר מסילבר?
כבר אין יותר ציפיות
נהייה אין B אייייי, על הוומבי.
באמת חראם על האולסטאר אבל זה מתחיל להרגיש כמו מקרה אבוד
גונסון נראה נהדר אבל כרגע לא ממש נראה שזה מספיק כדי להוציא את ההוקס מבור ה50%
בינתיים בעולם אחר, נבחרת הנשים של ישראל מסיימת עם ניצחון שני במוקדמות אליפות העולם ומסתמן שם סיפור יפה בהתהוות שאולי יעזור להן לקבל קצת יותר כבוד שבהחלט מגיע להן
הגונסון או הוומבי?
תחליט
🤣🤣🤣🤣
בינינו, וומבי נשמע יותר היבשת הישנה.
ממה שראיתי, הטיול של וויקטור לטיבט מחזיר את ההשקעה. לפחות כשהוא על הקו הוא נראה מאד רגוע וגם כשמנסים לבלבל אותו ולהיכנס בו (מי אמר דריימונד גרין ולא קיבל?) חזק, הוא נשאר רגוע ולא נופל בפרובוקציה.
היתה פעם מסורת מצויינת: כוכבי המזרח הכי טובים מול אלה מהמערב. איך אפשר לטפח מסורת אם כל הזמן ממציאים מחדש את באירוע?
זה שהשחקנים היום חסרי כבוד לקהל ובאים לאימון ראווה במקום משחק זה לא ייפתר בסיעור מוחות במשרדים.
זרים מול אמריקנים? לנגן על רגש לאומי זה בערך ההיפך מהאסטרטגיה של הליגה של סילבר.
אולי הוא מכה על חטא כי הבינלאום המקיף שהליגה עברה קצת פגע ברייטינג בארה"ב.
ג׳יילן ג׳ונסון הוא נהדר, רק שעד כה בקריירה הקצרה שלו הוא חווה לא מעט פציעות. מקווה שהוא לא ייפצע שוב עכשיו כשהוא בכושר נהדר.
תודה רבה מנחם
תודה מנחם.
אני לא רואה צורך במשחק אולסטאר בכלל. רק שיבחרו את אבדיה וכל השאר לא חשוב ולא מעניין
😀
שמישהו יעביר הודעה זו לקטי
תודה רבה מנחם, שבוע טוב
יש משהו שאנשים לא מבינים לגבי מכירות, ברוב הפעמים אנשים לא צריכים את המוצר, הם רוצים אותו.
בנקודה מסויימת, מוצר מסויים מאוד מצליח, צורת מכירה מסויימת מאוד מצליחה, ואז זונחים את העקרונות הבסיסיים ואחרי הצלחה של כמה שנים זה פתאום מתרסק.
בתקופת הקורונה, מכירות האונליין זינקו, נייק מינו למנכ"ל אדם שבא מעולם האונליין, מנכ"ל איביי לשעבר, ג'ון דונהיו. דונהיו חשב שמעכשיו זה רק אונליין, ובכלל, נייק יכולה להתבסס בעיקר על החנויות של החברה, ובשורה התחתונה, המותג כל כך מצליח ששום דבר לא יכול לעצור את זה.
כמובן שתוך שנים ספורות נייק נכנסה לאחד המשברים הגדולים בתולדותיה, הלקוחות התחילו לזנוח את החברה, ואחת הטענות המשמעותיות, נייק איבדה את הזהות שלה, זה כבר לא נייק, אין לדבר הזה נשמה. דונהיו חשב שלייבש את החולה זה הדבר הכי חכם ואיכותי שאפשר לעשות, בפועל הוא יצר שממה, אסון טבע.
דונהיו הלך, והמנכ"ל החדש, מישהו שגדל בנייק הקלאסית, מייצר תהליך שפשוט מחזיר לנייק את כל מה שדונהיו ביטל.
כשמסתכלים על האן בי איי של העשור האחרון, שנה שנתיים מהפרישה של דייויד סטרן ז"ל, מה שרואים זה מערכת שמרויחה טונות של כסף וזה גורם לה לזנוח את העקרונות הבסיסיים, המחיר מגיע בעונות האחרונות.
פתאום יש גל מכירות של קבוצות בליגה, למה? איזה אינטרס יש לבן אדם למכור עסק רווחי? כי הם רואים לאן זה הולך, אז הם מוכרים עכשיו כי עכשיו אפשר עוד לעשות על זה כסף.
בעשור האחרון הכסף זרם לאן בי איי מאותה סיבה שהוא זרם לעולם הנדל"ן, ריבית אפס. אנשים יכלו לקבל כסף בקלות, ואז היו הרבה השקעות בהייטק, הבורסה טיפסה למעלה, ורמת החיים לא עצרה. אז באן בי איי חשבו ששום דבר לא יכול לעצור את זה ואפשר לעשות כמה טעויות שרוצים, ואף אחד לא קם וצעק, באנליטיקס, אנשי ההיי טק הורסים את הכדורסל ומתישהו נשלם על זה מחיר.
והנה החשבון הגיע, בשנתיים האחרונות אחוזי הצפייה יורדים, סביר להניח שגם המרצ'נדייס לא נחטפים כמו פעם, ולאט לאט הליגה נכנסת למשבר גדול. אם החוזים הם מטורפים והכנסות הליגה יורדות, אז מאיפה בדיוק הבעלים יצליחו לשלם לכוכבים את מלוא הסכום?
בשלב מסוים פשיטת הרגל תהפוך לרשמית.
הדרך היחידה שבה האסון הזה ימנע, זה חזרה למקורות, ועכשיו, לפני שיהיה מאוחר מדי. אדם סילבר צריך לעשות מהלך שבו כמה שיותר אנשים שמזוהים עם עידן האנליטיקס, יוצאים מהליגה, ככה פשוט. הקורבן הראשון של העידן הזה, פוטר השבוע מדאלאס. לא נעים להגיד, זה צריך להימשך. אסור שישאר באן בי איי זכר לכל מיני טיפוסים מהסוג של דריל מורי, למרות שמורי יהיה בארגון עוד הרבה שנים, אבל המורשת שלו חייבת לעוף מהאן בי איי, ומיד.
על המשבר הזה אנחנו מדברים כבר כמה שנים. השורה התחתונה היא חוזי הטלויזיה. לדעתי זה מה שמקפיץ את המחירים למעלה. כשזה ייגמר אולי תבוא מפולת ונחזור לשפיות.
רגע אבל אם יש כזה משבר איך הגיעו פתאום חוזי טלוויזיה כאלה?
תקרא את ההמשך של המשפט…
ההמשך לא קשור.
אם יש משבר למה נחתמו כאלה חוזים? מה גופי השידור לא יודעים על המשבר?
המשבר בדרך, על זה אני מדבר.
הבועה הזו תתפוצץ מתישהו. אוקיי?
להגיד שיהיה משבר מתישהו זה כמו להגיד שמתישהו יירד גשם. זה ברור מאליו. לא חושב שיש מישהו שמאמין שההכנסות של איזשהו עסק רק יעלו ויעלו כל הזמן.
למה זו בועה כרגע?
המבנה הנוכחי מאפשר ל 16 שחקנים אמריקאים להיבחר לאולסטאר, זה יותר מהמספר שהיו נבחרים אם היו עורכים משחק קלאסי זרים מול מקומיים, וכנראה שיותר מאם היו משאירים את המצב הקיים.
אני לא רואה את האולסטאר כבר שנים, אבל המבנה הזה של משחקי רבעים יכול להתאים לדור הצעיר של הצופים שרגילים לצרוך את התוכן שלהם במנות מרוכזות.
דווקא משחק של כל העולם על היו אס איי היה מחזיר אותי לצפייה באולסטאר.
לא יודע מה אתם רוצים מסילבר.
בענתיים הגביע הצלחה
הפלייאין הצלחה
את האולסטאר כנראה אי אפשר להציל כי כשהשחקנים לא מתאמצים זה לא שווה צפייה אבל הוא לפחות מנסה.
באופן אישי גם בעבר לא אהבתי לראות כי זה לא היה מעניין מי ינצח.
ובקשר לא ליטיקס לא הבנתי אפילו את הטענה. כדורסל מנצח הוא כדורסל מנצח. זאת המטרה. השיטה שמביאה אותך לשם היא השיטה הנכונה.
צריך קצת פחות טכניות על שטויות ולאפשר קצת יותר מגע אבל גם בזה הור כבר התחיל עם ההחלטה שאם התוקף יזם את המגע אז גם אם המגן בתנועה זה עבירה תוקף. מניח שלאורך זמן ישפר גם את זה
אני איתך בהכל.
רק שהדבר שהכי מפריע לי כצופה אלה העצירות במשחק. פשוט לא ניתן לשמור על ריכוז כשכל שניה יש עצירה על עבירה, פציעה, מוניטור, או צ'אלנג'. שיקצרו את זה והם יקנו אותי.
ולאפשר קצת יותר מגע אבל גם בזה הור כבר התחיל עם ההחלטה שאם התוקף יזם את המגע אז גם אם המגן בתנועה זה עבירה תוקף.
זה לא קיים גיסנו זה דיבורים. האוויר הוא כמו שהיה תמיד מתנגשים הולכים לקו, צועקים איי הולכים לקו, נופלים ליד מישהו הולכים לקו, קופצים על המגן הולכים לקו, מניפים ידיים מלמטה לתוך המגן הולכים לקו, מטיחים ידיים במגן הולכים לקו, זורקים ראש הולכים לקו, נועלים למגן את הזרוע ביצירת מגע ואז זורקים ראש הולכים לקו.
גם בישראל זה נעשה הייבוא והוכר השנה גארד הרפר זה ההארדן של ליגת ווינר האיש שהביא את הבשורה. שנה שעברה הוא לא קיבל אף שריקה על הדברים האלה השנה הכל נשרק לטובתו, הוא החלוץ בתחום בארץ.
הוא לא עשה כלום רק הופך גרוע משנה לשנה.
כדורסל זה לא. אולי שיעלו מחזה כדורסל בבימה ושם ימחאו להם כפיים
אין לי ויכוח שזה בעייתי. חושב שהוא רוצה לפתור את זה בלי לחזור לתוצאות של 80 נקודות.
אף אחד לא יחזור ל80 נק ואם יחזרו זה אומר ששמרו טוב
אין להם מה לפחד .
ברוני לבדו מספיק כדי לנצח כל קבוצה !
בחירותיי לאולסטאר
מערב:שגא, ברוני, דני, דוראנט, יוקיץ
מזרח: מיצל, ברונסון, מקסי, קייד, יאניס
במערב הייתי בוחר באדוארדס ואולי בוקר לפני ברוני, אבל יכול להיות שזה בגלל שיש להם יותר יחסי ציבור
תודה מנחם על אחלה מעורב
הפורמט החדש של האולסטאר הולך בכיוון הנכון אבל אני לא חשוב שהם רוצים לראות את האמריקאים מפסידים בצורה חד משמעית, מה שכנראה היה קורה עכשיו.
טריי יאנג ככל הנראה גמר את הסוס באטלנטה, הוא צריך להיות כל כך טוב התקפית כדי לאזן את ההגנה החלשה שלו שזה כבר לא תופס, אטלנטה נבנתה מחדש וכבר אין לו מקום שם.
גמר מזמן משום מה הם לא משחררים אותו חח. בלעדיו יורדים ליגה
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=405&docID=524928&int_source=taboola
לא מצאתי וידאו יש,רק ראיון מחצית
https://www.instagram.com/reel/DRDNIDqjEPe/
עבור דה שוט😅
סילבר צודק. אין טעם באמריקאים נגד שאר העולם, כי לא יהיה לזה ערך ספורטיבי.
כולם מדברים כאילו יתאמצו שאר העולם או האמריקאים עדיין יהיה דחאקות בלבד.
הם מפחדים להפסיד
עם יוקיץ', וומבי, לוקה, שרגא והמפלצת המתהווה מדני אבדיה לא פלא…
🤣
ואם כבר הג'וקר, ג'יילן ג'ונסון מספרים מטורפים…
דלפ שלי – האולסטאר הוא אחלה כמו שהוא
ובפירוט, כן כן, כולנו מתרפקים על הזמנים שבאולסטאר הייתה הצגה הכי טובה בעיר ושחקנים באו לטרוף את הפרקט, יש לי שני דברים לומר על הנוסטלגיה הזו:קודם כל, לא כל מה שהיה יוכל להמשיך להיות, שחקנים היום יותר בוגרים, נפצעים יותר וציניים יותר. מי שמצפה מהם לבוא לאולסטאר ולתת את הנשמה כמו במשחק 7 בפלייאוף, מגלה יותר מקורטוב של נאיביות. רוצים שהשחקנים יתאמצו? תנו להם מספיק כסף בשביל להתאמץ אבל אם אתם לא מוכנים להסתכן בפציעת הכוכב שלכם באולסטאר, פציעה שבגללה אולי תפסידו אליפות, למה אתם מצפים אחרת מהליגה?
שנית, כדרכן של נוסטלגיות, גם זו שגויה. גם פעם האולסטאר לא היה מלחמת הגלדיאטורים שחלק מכם חושבים שהוא היה. כן כן, יש דוגמאות לא רעות למשחקים ספציפים שהתעלו לתחרות והחרם שאייזאה עשה על מייקל וכו, בדרך כלל אלו היו רבעים אחרונים שהתעלו ובמשחק די משוחרר ברבעים שקדמו להם. בשורה התחתונה, המשחקים אף פעם לא היו כאלה אינטנסיביים ובצדק, למה שיהיו?
כל סופ"ש האולסטאר הוא לא אירוע ספורט אלא יח"צ. הכוכבים באים, עושים פאן, נהנים, מבלים ובאופן כללי לוקחים חופש מהשיגרה של 4 משחקים בשבוע. זה לא עוד פלייאוף ולא גמר גביע, סתם סופ"ש של כיף וטוב שכך
אני מסכים עם המסקנות, אבל לא עם ההסבר.
האולסטאר פעם היה מקום שבו אפשר להראות לכל העולם מה אתה יודע לעשות. אם זו הגנה או התקפה. היום המקום הזה הוא יוטיוב.
היום עצם הבחירה לאולסטאר היא מה שחשוב ויוקרתי.
נכון שגם פעם לא שיחקו 3 רבעים חזק באולסטאר, אבל זה לא היה בדיחה כמו היום.
מנסים למצוא איך לתת למיליונרים מפונקים מוטיבציה להתאמץ במשחק הזה, וזה לא פשוט.
שחקנים יפחדו מפציעה רק כשאין להם סיבה אמיתית לשחק, בנבחרת ארה"ב הם מתאמצים (אם האירוע מספיק חשוב) למרות שגם שם הקריירה יכולה להיפגע.
אז אולי אם אין להם מוטיבציה לנצח, תהיה להם פדיחה להפסיד לשאר העולם, מי יודע
100-
שחקנים היום יותר בוגרים 🤣
אחד הטייקים הרעים שקראתי כאן
פעם שחקנים היו מסוממים, זה לא בדיוק בגרות. פעם שחקנים היו מפסידים את כל הכסף שלהם על שטויות, זה לא בגרות. פעם שחקנים היו מקבלים אחוזים בודדים מכל השמנת זה לא בגרות. היום עם הרשתות החברתיות כל היעדר בגרות מופץ בקלות אבל פעם הכל היה מוסתר מחוסר ידיעה (לא מאיזה מערכת משומנת מאחור)
תודה לכל מגיב
בכיף! תמשיך לכתוב, יש לך את זה!
זה אומר גם שיש באטלנטה קלעים מאוד טובים…
סילבר הפך רעיון טוב למשהו מטומטמם ?
אני בשוק , זה אף פעם לא קרה