
גביע ווינר / עמיחי קטן
18:00 הפועל ירושלים – מכבי רמת גן:
קשה לומר שסגנית מחזיקת הגביע ואחת משתי הקבוצות שלא הפסידו את האליפות אשתקד הרשימה במשחק הראשון שלה בגביע ווינר, אך הירושלמים נעזרו ב-19 נקודות של קסיוס ווינסטון וג'סטין סמית במשחק מרשים של 16 נקודות, 8 ריבאונדים ו-4 חסימות כדי להשיג ניצחון צמוד נגד ראשל"צ. קאדין קרינגטון, יובל זוסמן ונמרוד לוי, שחקני נבחרת ישראל של הפועל ירושלים, עשויים לחזור לשחק מחר, וייתכן שאיתם המשחק ייראה יותר שוטף, או שהמאמן יונתן אלון יבחר לחלק את הכוחות בצורה שתאפשר להם לחזור לעניינים לאט, מה שאולי יפגע במשחק הזה.
מהצד של רמת גן, המחזור הראשון של גביע ווינר לא נראה טוב בכלל כשהם הובסו 101- 65 על ידי באר-שבע, במשחק של 4/28 לשלוש ו-20 סלי שדה על 21 קליעות עונשין ו-22 איבודי כדור. סמאג' טיל וז'ורדאן ניקולאס קלעו 15 נקודות כל אחד באחוזים לא מרשימים ועמית אלון היה השלישי והאחרון בספרות כפולות עם 10 נקודות. רונאלדו סגו סיים עם 2/14 מהשדה, אדם אריאל היה עם 1/9 ואלה רק דוגמאות ממשחק של 65 נקודות ב-63 זריקות מהשדה, נתון חריג מאוד שברמת גן יקוו לא לראות יותר העונה משהו דומה אליו. הם יקוו לפחות להיראות יותר טוב, גם אם זה אמור על הנייר להיגמר בהפסד נוסף מבחינתם.
18:55 מכבי ראשל"צ – הפועל באר-שבע:
העולה החדשה נראתה לא רע נגד הפועל ירושלים במחזור הקודם, ועל אף ההפסד, היא יכולה להתעודד מהמשחק הזה, ובעיקר מהיכולת של די ג'יי ברנס שקלע 23 ב-9/15 מהשדה והוסיף 8 ריבאונדים ו-3 אסיסטים. השחקן הנוסף שהצטיין הוא ג'יי ג'יי קפלן שקלע 10 עם 12 ריבאונדים וסחט 6 עבירות, ובעיקר הקשה על הפועל ירושלים מתחת לסל. אמין סטיבנס סיים עם 3 נקודות בלבד, ובסוף הם סיימו את המשחק עם 25/68 מהשדה (36.8%) וקלעו 69 נקודותצ בלבד, בזמן שבצד ההגנתי הם הצליחו להקשות די טוב על הנציגה הישראלית היחידה ביורוקאפ.
באר-שבע עומדת בראש בית א' של גביע ווינר נכון לעכשיו בגלל הניצחון הגדול על רמת גן במחזור הראשון. סי ג'יי אלבי היה הקלעי המצטיין עם 25 נקודות, בזמן שקודי דמפס, מייקל פוסטר ג'וניור וג'יילן טייט קלעו 16 כל אחד. טייט גם הוביל את החבורה הזאת עם 5 אסיסטים באותו משחק, אבל מי שהוביל את הקבוצה היה בכלל יואב ויטלם בן ה-20 שקלע 2 נקודות בלבד לצד 7 האסיסטים שהוא חילק, ויהיה מעניין לראות האם הוא יפתח בחמישייה באופן קבוע במהלך העונה, ובאופן כללי, האם וכמה הזדמנויות הוא יקבל כדי אולי להפוך להיות הפריצה המשמעותית מבין הצעירים של באר-שבע.
אופניים / דוד "פאקו" סעדה
הוואלטה א אספניה – קטע 21 ואחרון
קטע 20 של אתמול היה הקטע המכריע של המירוץ, עם הטיפוס הקשה בסיומו לבולה דל מונדו. בחזית קיבלנו קבוצת בריחה גדולה מאד, עם מספר מטפסי צמרת בדמותם של מיקל לאנדה, ג'וליו צ'יקונה ואיגן ברנאל. המשימה של הבורחים הייתה קשה עד בלתי אפשרית לאור ההערכה שהמנצח יבוא כמעט בוודאות מדבוקת ה-GC, וקבוצת האמירויות, שמשכה בחזית הדבוקה לאורך כל הקטע, ניסתה לדאוג שאכן כך יקרה. הבורחים עדיין נאחזו בתקווה הקלושה לניצחון, כשאחד מהם היה לאנדה, שברח קדימה בסמוך לפסגה הלפני אחרונה. מי שיצא בעקבותיו היה צ'יקונה, שהדביק לבסוף את הבאסקי, והשניים שיתפו פעולה בחזית לנוכח הדבוקה המתקרבת גם בטיפוס המסיים לבולה דל מונדו. במהלך הטיפוס ראינו את ג'וליו פליצארי, האוחז בחולצה הלבנה, מאבד מגע עם הדבוקה. אחרון הסייענים של האמירויות, ג'יי ויין, סיים את תפקידו בחזית הדבוקה בתחילת החלק האכזרי של הטיפוס, 3 ק"מ לסיום, שהיה גם המקום שבו הדבוקה תפסה את צמד הבורחים בחזית. כאן הייתה אמורה להגיע התקיפה של ז'ואאו אלמיידה, אך כוחו של הפורטוגלי לא עמד לו, ומי שלקח את היוזמה בחזית היה ג'אי הינדלי, בניסיון לגנוב את המקום בפודיום מטום פידקוק. העניינים נמשכו כך עד 1.2 ק"מ לסיום, מקום שבו השיפועים הגיעו ל-20 אחוזים, וכאן הגיעה המתקפה הקטלנית של יונאס וינגגור. המוביל במירוץ התרחק במהירות (עד כמה שהיה אפשר בטיפוס כזה) ממתחריו, ולא הרפה מהדוושה עד שחצה ראשון את הקו. הניצחון הזה של הדני, השלישי במירוץ, הבטיח לו את הזכייה במירוץ כולו. מאחוריו ספ קוס והינדלי השלימו את הפודיום של הקטע. פידקוק, שהגיע זמן קצר אחר כך, הבטיח הישג אדיר בדמות הבטחת הפודיום של המירוץ. מתיו ריצ'יטלו, שגם הגיע בשולי חבורת ה-GC, הצליח לרשום אף הוא הישג מרשים בדמות מקום חמישי והבטחת החולצה הלבנה (חולצת גראנד טור ראשונה בהיסטוריה לקבוצת IPT). שתי החולצות האחרות שהוכרעו הן הירוקה של מאדס פדרסן, שהוכרעה זה מכבר, והמנוקדת של ג'יי ויין, שהוכרעה בקטע אתמול. לפיכך הדירוג הסופי של ה-GC במירוץ הוא וינגגור בראש, ואחריו אלמיידה (1:16+), פידקוק (3:11+), הינדלי (3:41+), ריצ'יטלו (5:55+), פליצארי (7:23+), קוס (7:45+), גאל (7:50+), טריין (9:48+) ויורגנסון (12:16+).
קטע 21 של היום יסיים את המירוץ במדריד. כתמיד מדובר בקטע ייצוגי קצר ושטוח, שבחלקו השני נקבל תשע הקפות ברחובות מדריד. החלק התחרותי שבו יכלול ניסיון של המאיצים לזכות בניצחון, עליו יתחרו פיליפסן, פדרסן, ורנון, ואן אודן, אולאר, ויוויאני וקוקאר. ניתן לצפות ביורוספורט, בלינק הזה, הזה או הזה ב-17:50.
קדימה איתן. נקווה שגם במדריד האבטיחים לא יצליחו לפגוע בקטע
מבחינתי הם יכולים לחסום עכשיו מה שבא להם. רק גורם לספרדים להראות יותר פתטים.
תודה רבה פאקו על הסיקורים המעניינים לאורך המרוץ
היה פעם בעבר שאחד המתחרים (השני נגיד) ניסה לעקוף בקטע המסיים – כלומר ניסה לברוח מהGC וליצור איזשהו יתרון?
לא שזכור לי (לפחות כשהקטע היה ייצוגי)
(אני לא מדבר על כל מיני קטעים של פוג שהוא עשה בשביל השואו)
הפעם היחידה שקרובה לזה שאני זוכר זה בוואלטה 2017 כשפרום התחרה בספרינט הסיום, ואכן הצליח לסיים מספיק גבוה, כדי לקחת את חולצת המאיצים בנוסף לדירוג הכללי.
לא אותו דבר אבל יש כמובן את הטור של 89, כשגרג למונד עקף את לורן פיניון בקטע ה-21, בשאנז אליזה, שהיה מירוץ נגד השעון.
גמרים היום באליפות העולם באתלטיקה בטוקיו:
100 מטרים גברים + נשים חצי גמר וגמר
גמר הגברים פתוח לגמרי ואילו אצל הנשים זה נראה כמו קרב ראש בראש בין ג'פרסון ואלפרד. יהיה מרתק כרגיל
10,000 מטרים גברים
קפיצה לרוחק נשים
זריקת דיסקוס נשים
ובינתיים לפנות בוקר נפל דבר במוקדמות 1500 גברים ויאקוב אינגבריטסן כשל להעפיל לגמר. כנראה שעוד לא התאושש לחלוטין מהפציעה.
גם לונה כשלה לסיים את המרתון…
מאור טיורי סיימה את המרתון במקום ה-23 בתוצאה של 2:34:28. הישג טוב מאוד לאתלטית בת ה-35.
פרס ג'פצ'רצ'יר הקנייתית, האלופה האולימפית בטוקיו 21 (אז המרתון נערך בסאפורו), ניצחה בסיום צמוד הבוקר בטוקיו, כשקבעה 2:24:43 והקדימה בשתי שניות את סגנית האלופה האולימפית בפריז ושיאנית העולם לשעבר, טיגיסט אספה מאתיופיה. ג'וליה פטרניין האורוגוואית סיימה שלישית והעניקה לארצה מדליה ראשונה אי פעם באליפות.
תודה על העדכון!
מעניין מאוד.
קשה להאמין על אינגבריגטסן אבל עובדה זו עובדה
הגיע פצוע
פצוע שמצוע, כל היום לואד מנג'מנט. כשאנחנו היינו צעירים לא היינו נחים בלה בלה בלה.
עונה בשביל חבר
היום בערב יהיה גם הגראנד פרי של מונטראול כשאפשר להמר שפוג יגן על התואר.
פאקו ועמיחי, תודה רבה. משמח לראות את הבנים של בלוקי ווינוקורוב.
וינקורוב מסומם העל הקזחי ?
כן, בנו רוכב כיום וגם הילד של חוסבה בלוקי הספרדי, רוכב עבר מצטיין.
בס"ד
תודה רבה
תודה
עוד נעדכן שבלילה היה מרתון הנשים שהסתיים בכמעט פוטו פיניש מרתק בין קניה לאתיופיה
אורגוואית מפתיעה זכתה בארד.
בסשן צהריים (12.35-16.20)
נקבל היום
את חצאי הגמר וגמר 100
נשים וגברים
וגמר 10000 ללא צופטגאי
גמר 10000 ב 15.30
כאשר ב 16.13 גמר 100 נשים
ו 16.20 הגמר הסוגר את אחה"צ 100 גברים
לאחר האתלטיקה
המשחק על הארד בין יוון לפינלנד ביורובסקט
ב 21.00 הגמר גרמניה – טורקיה.
תודה לכולם
שאלה בעניין האתלטיקה
למה בספרינט התוצאות הטובות יותר מגיעות תמיד בגמר ולא במוקדמות?
הרי בספרינט הם נותנים את כל מה שיש להם
שאלה מעולה. האצנים ברמות האלה מחזיקים בטווח רחב (בעלי רזרבה) של מהירות ויודעים להגביר כשנדרש. בנוסף, כאשר שמונת המהירים ביותר רצים יחדיו, נדרשת תוצאה מהירה מאוד כדי לנצח והאתלטים מושכים איש את רעהו.
לעתים גם נקבעות תוצאות מהירות מאוד כבר במוקדמות ואינן משוחזרות בהכרח בשלבים המתקדמים יותר.
אתמול, במוקדמות, אצן מדרום אפריקה סיים בשיא אישי נפלא של 9.87 וניצח במקצה שלו. אשמח אם ישפר היום את תוצאותיו, אך הדבר לא יהיה פשוט.
אני מניח שאתה מדבר על הספרינטרים שבטופ ולא אלו שנאבקים להגיע לגמר
גם אצלם זה לא קורה תמיד, בחצי הגמר למשל שההעפלה פחות מובטחת ויש פחות לחץ קורה לא מעט שהתוצאות של חלקם יותר טובות מהגמר (כמו קישיין תומפסון באולימפיאדה)
חוץ מזה שזה ספרינט אז יש שונות גבוהה – הזינוק, הרגשה רגעית, מהירות הרוח, לחץ, עייפות מסוימת אם רצו את חצי הגמר שעתיים קודם
אותו דבר גם בשחייה
פאקו תודה רבה על הליווי לכל אורך הוואלטה! על אף ולמרות הקטעים הקשים לצפייה לצופה הישראלי הממוצע.
יש לי הקלה מסוימת שנגמר, לא נהניתי יותר מדי מהצפייה במירוץ השנה, ויש לי תחושה שרבים מהרוכבים לא ממש נהנו מהרכיבה. המפגינים, שכנראה חלום חייהם הוא ללכת מכות עם כמה שוטרים (כמובן במסווה של אידיאולוגיה נשגבת) די הרסו את המסיבה, רבות בזכות המפגש בינם לבין אומה שעוינת את ישראל באופן מיוחד ומארגנים שלא בדיוק יצאו מגדרם לטפל בתופעה. אם חייזר היה מגיע לצפות בוואלטה הזאת, הוא בוודאי היה בטוח שמדינת פלסטין זו מעצמת העל הגדולה של דורנו, השולטת ללא עוררין בענף אופני הכביש (ורק אני תהיתי מה חשבו לעצמם במפעל בסין כשיום אחד התחילו לקבל הזמנות של טריליוני הדגלים?).
בכל מקרה, אם לסיים כאן את ההתמרמרות, אז שמחתי מאוד אתמול כשפליצארי יצא מהתמונה והקבוצה זכתה עם ריקיטלו במקום החמישי ובחולצה הלבנה. קצת נחת אחרי מירוץ מסויט שממש לא הגיע לה. מקווה שכולם ייצאו בשלום מהיום ויהיה אפשר לסכם את המירוץ הזה, מבחינה ספורטיבית לפחות, כהצלחה (בייחוד לנוכח הנסיבות). הישג מרשים של ריקיטלו, האם הקבוצה סייעה לו בזה בצורה ניכרת (לא עקבתי מספיק בשביל להיווכח בעצמי)?
ושמחתי שוינגו, כצפוי, ניצח. הוא טוב מכדי להיחקק אצלנו כמס' 2 נצחי. מעניין איך זה בשבילו לזכות בגרנד טור שפוג אינו חלק ממנו. האם זה מרגיש באמת כמו ניצחון מלא ואמיתי, או שלא כל כך. אם יש משהו טוב בפוזיציה של וינגו לעומת פוג, זה שהוא נשאר במצב של רעב תמידי.
בסוף השלב אתמול מישהו ביורוספורט אמר משהו כמו – אלמיידה עשה מירוץ נהדר, ועכשיו יהיה עליו לתהות מה היה יכול לקרות אם החברים הנוצצים שלו לקבוצה היו נותנים את כל כולם למען הצלחתו. האם אפשר לסכם את הטור של האמירויות כמוצלח? לפי כמות הזכיות בקטעים, בוודאי שכן. אבל יש משהו לא מרשים בלהחזיק בקבוצה המוני רוכבים חזקים שיביאו כל אחד בתורו זכייה בקטע, מבלי שאף אחד מהם מכוון לג'י.סי ומאיים בכך על הקבוצות הגדולות האחרות. וזה מעלה שאלה שהיא תמיד רלוונטית בענף הזה, עד כמה כרוכב אינדיבידואלי מטרתך לשרת את מטרות העל של הקבוצה במירוץ, או לחלופין להשתמש בקבוצה ובפלטפורמה שהיא מאפשרת לך על מנת להגשים מטרות אישיות.
עוד פועל יוצא של מה שהם עשו במירוץ הזה, זה שקיבלנו הרבה פחות הפתעות וזכיות בקטעים של רוכבים "קטנים" או מקבוצות קטנות. כמובן שאי אפשר להאשים את האמירויות בזה. אבל משהו שנשאר איתי מהעונה האחרונה של הדוקו על הטור זה הפער בין המשמעות האדירה שיש לזכייה בקטע עבור קבוצה קטנה לעומת ה"עוד זכייה", אחת מיני רבות, עבור הקבוצות הגדולות. וגם מבחינת הסיפור לקהל, מן הסתם, זה סיפור יותר מרגש כשדוד גובר על גוליית.
א. הקבוצה הישראלית בשלב מסויים מיעטה לצאת לבריחות, גם בגלל החשש, והתמקדה בלעזור למתיו. פריגו והירט עשו עבודה יפה בהרים ובהחלט עזרו.
ב. בעיני המירוץ של האמירויות הוא היפך הספורט וכישלון חמור. אתם הקבוצה הכי טובה בסבב, המירוץ פה הוא על ניצחון כללי ובשביל זה אתם אמורים להתחרות. אם הרוכבים כאלה חזקים, ובכל זאת אלמיידה נשאר לבד כל פעם, אז זה מירוץ כישלון מבחינתם. היו צריכים להתיש את וינגו, שהיה מותש גם ככה. אם הם היו רוכבים כמו קבוצה ולא כמו חבורת סוליסטים, הם היו לדעתי בהחלט מסוגלים לנצח. ניהול כושל מאוד.
אני לא יודע עד כמה זה כשלון חמור כי יכול להיות שוינגגור עדיין היה מנצח, אבל לטעמי זה לא הוגן עבור אלמיידה וזה הקטע העצוב – לפוג הם בחיים לא היו עושים את זה.
מה הם לא עשו בשבילו? ולמה?
חשבתי שאתה עוקב כאן באתר…
הם יצאו כל הזמן לבריחות לפעמים עם שני רוכבים ולקחו אמנם הרבה קטעים אבל לא עשו את מה שצריך כקבוצה כדי להפעיל לחץ על וינגו. כלומר השאירו יותר מדי קטעים שבהם אלמיידה צריך לעשות הכל לבדו. בוא נגיד שאם יומבו היו מתנהגים ככה אז לפוג היו היום 5 טורים רצופים.
התעסקתי יותר מדי במחאות ופחות מדי במירוץ עצמו
…ולואן ארט היו הרבה יותר זכיות בקטעים!
אפשר להגדיר את זה כתעודת עניות לקבוצתיות שלהם. ובאמת קצת לרחם על אלמיידה. אבל בשורה התחתונה הם לקחו מקום שני והמון קטעים… ומלכתחילה אלמיידה לא נראה כפייבוריט על וינגו בשום צורה. לכן אני לא בטוחה שמנהלי הקבוצה רואים בזה כישלון
הםם הםםם, מרגיש שמשהו חסר…
פרט נמק והבא דוגמאות
לא יודע סתם תחושה. סוג של החוש השלישי
צריך לזכור שוינגו הוא למעשה היחיד שממש ניצח את פוג בגראנד טור (טכנית גם רוגלה יכול להגיד את זה אבל אז עוד לא היינו בכלל מודעים לגודלה של המפלצת וגם שם זה לקח עזרה רבה מידידים).הוא עוד עשה את זה פעמים, זה ממש לא עניין של מה בכך.
אכן! אבל בסופו של דבר אתה טוב כמו התוצאה האחרונה שלך.
ב-23' הסיפור המרכזי היה היריבות המסעירה בין שני ענקים, שבירכנו עליה וייחלנו שתארך שנים רבות. כיום השיח כבר הרבה יותר מתמקד בגדולה העל-זמנית של פוג.
החיים זה לא כמו בסרטים – בסוף החייזרים מנצחים.
זה כמובן נכון. ועדיין לבוא בתחילת הטור ולתת לאיש את הטור על מגש כשאתה הקבוצה החזקה בפלוטון, זה בושה וחרפה. מה גם שתמיד יש נסיבות, והבחור אחרי טור, ואף הוכח שהיה פגיע. אם הם היו רוכבים כמו שצריך היה להם בהחלט צ'אנס פה.
ומכיוון שבוולטה המירוץ הוא לנצח את הטור, והשלבים הם בונוס נחמד לקבוצות קטנות, אז אני מגדיר את זה כיותר מכשלון אפילו.
כשאתה קבוצה בסדר גודל הזה מצופה ממך ליצור אסטרטגיה לניצחון בטור. ויסמה של 2023 הדגימו את זה בצורה מופתית
הייתי פחות מדבר על הכישלון שלהם אם הם היו מנצחים שלב אחד או שניים, ואף מפסידים לוינגו, אבל היו מנסים והיו מביאים בידור ראוי
אני נוטה לצד שלך אבל קשה להגדיר טור כזה ככישלון – יותר כטעות.
יונתן קפיטולניק יתחרה היום (12:40) במוקדמות הקפיצה לגובה. האתלט בן ה-22.5, חניכו של אנטולי שפרן, קבע בתחילת העונה, בחורף, את שיאו האישי, 2.31. ניצח גם לפני כחודש וחצי במשחקי האוניברסיאדה בתוצאה של 2.27. יונתן לקח חלק כבר באליפות העולם ביוג'ין לפני שלוש שנים, אז העפיל לגמר ונפצע.
על מנת לעלות לגמר צריך לעבור 2.30 או להיות בין 12 הקופצים שעברו את הגובה הרב ביותר.
לא רואה שהם קופצים, אולי זה בשעה אחרת?
הם קופצים, אבל השידור מתמקד יותר במקצועות המסלול (400 מטר גברים וכעת נשים). יונתן עבר בניסיון ראשון 2.16 ו-2.21.
גם האתר של האליפות לא עובד, אנטישמים..
עובד, אבל עם לא מעט עיכובים.
כן עוקב שם
רק 20 עברו 2.21 ולאחר שרובם נכשלו רק ארבעה מהם עברו 2.25 בניסיון הראשון
קפיטולניק כבר עם פסילה שנייה
לא עבר 2.25
תודה פאקו ועמיחי, ליורובאסקט יהיה פוסט נפרד?
וואלטה מזעזעת מן הסתם, עם כנראה השפעות הרסניות ארוכות טווח על הקבוצה (למרות שיכול להיות שהבלאגן היה קורה גם ככה), שמח שנגמרת ולא במצב עוד יותר גרוע כמו פגיעה פיזית ברוכבים או פרישה של הקבוצה כמו שחשבתי קודם
תודה עמיחי ופאקו על סיקור מעמיק ומתמשך!
קבוצת IPT התמודדה בתנאים נוראיים, מעניין מה המסקנות שאדאמס יסיק ממה שקרה במירוץ להמשך הדרך. הוא ציוני נלהב, ובכל זאת, צריכים להיות גם חכמים.
אליפות העולם באתלטיקה מעניינת מאוד, רק חבל שהשעות לא כאלה נוחות.
2 שניות הפרש במרתון נשים? וואון.
גמר הכדורסל גרמניה-טורקיה לא היום?
אוקיי, הגמר הערב ב 21:00.
כן, ב-21:00
עלה הפריוויו
הימורים
התחרטת…?
למען האמת ההתלבטות שלי הייתה בין 1 ל-2 ו-3-4
אז לא
אני הולך עליו ב-200, חסר לו שיפסיד
גם הגאזטה דלו ספורט מדווח על המעבר של ביניאם גירמאי ל-IPT.
גירמאי כנראה סגור בipt והאביטיחים גומרים את ההלל
https://x.com/Tratnikstan/status/1967158219639525817
תתחיל להתאמן עם עידו
תודה פאקו.נקווה שהקטע במדריד יעבור בשלום. גם בלי כל הבלאגן סביב IPT זה לא היה גראנד טור מוצלח במיוחד – שילוב של וינגו וויסמה רוכבים בצורה שמרנית למדי ואלמיידה בלי יכולת להתפוצץ ולהשאיר את וינגו מאחור. היה רגע אתמול שויין עשה לאלמיידה lead out מושלם והיה נדמה שהנה הוא הולך לתקוף אבל כלום לא קרה.
לגבי IPT – דיכאון. לא יודע אם בשלב הזה יעזור לשנות את שם הקבוצה. עצוב שזה המצב אבל לא רואה מה עוד אפשר לעשות.
מה שמצחיק זה שהם היו יכולים העונה ובשתיים הקודמות לוותר על מירוצים בספרד אם היו רוצים, אבל מהעונה הבאה כקבוצת וורלד טור הם לא יוכלו.
ימצאו להם היתר תאמין לי
איך יראו פני קבוצת האמירויות אם דל טורו יקח את חולצת הקשת בענן?
זה לא לחלוטין מופרך אני חושב
מופרך.
סמן לו עוד קו בחגורה.
Noted
בינתיים ההפגנות נמשכות כשכצפוי הרוכבים חוסמים את המסלול מתחילת הקטע…
שיסיימו כבר את הפיאסקו הזה
שיסבלו
כתם עליהם.
רק נזכיר שרק לפני חודש וחצי בטור נרשמו תקריות בודדות שנוטרלו במהירות.קשה להגיד שבצרפת יש יותר אהדה כלפינו. כל הסיפור זה הרצון של השלטונות לטפל בנושא וכאן זה פשוט לא היה קיים – להיפך.
עקרונית אם ל-UCI היה ביציים הוא היה מציב להם תנאי אבל אין סיכוי שזה יקרה.
אין לו ברירה. אחרת לא יתקיימו יותר מרוצים.
העולם הולך למקום לא טוב
מה קורה שם עכשיו?
החום בוטל שותים קריסטל.
עצוב
מקסים.
סוף רע למירוץ רע.
הגדרה קולעת.
למישהו יש הסבר מה קורה במונטריאול? 99 משתתפים כבר פרשו מהמירוץ. אפילו בפריז-רובה אין אחוזי פרישה כאלה.
זה מירוץ קריטיריום – קורה הרבה.
למרות שזה באמת מספר חריג
בינתיים במונטריאול פוג משגר את עצמו בהקפה הלפני אחרונה אחרי הכנה מדהימה של ברנדון מקנולטי.
התואר יישמר.
ומקנולטי ממשיך לשבת על הזנב של קפטן אמריקה למקרה שמשהו יקרה לפוג.
ועכשיו מקנולטי משאיר את סימונס מאחור…
במה שנשאר מהפלוטון יש עוד את נרוויז סיבקוב ווייטס. UAE קורעים את התחרות.
או שלא – כי נראה יותר עכשיו שפוג ייתן את הניצחון למקנולטי.
מחווה יפה
חכה אנחנו עוד לא שם – זו ההנחה שלי. אחרת למה לחכות לו.
זו גם ההנחה שלי
מקנולטי זוכה מול האישה והקהל ה"ביתי". סימונס שלישי, קורבין עם תשיעי יפה.
קורבין משלים שני טופ עשר במירוצי קנדה. אלו תוצאות יפות מאוד. כרגע זה פחות או יותר הלימיט שלו, כל עוד לא ילמד להתקיף בעצמו או לפחות לעקוב אחרי התקפות חזקות