הלילה התקיימה הגרלת דראפט הנ.ב.א, ודווקא דאלאס, עם 1.8% בלבד לזכות בבחירה הראשונה, ועימה בהבטחה שהיא קופר פלאג, אכן זכתה בה. סאן אנטוניו זכתה בבחירה השניה, בשלישית זכו הסיקסרס הפצועים של דריל מורי, וברביעית שרלוט.
התוצאות הללו מעלות מגוון שאלות ואפשרויות, ובהן:
א. האם דאלאס תממש את הבחירה? מצד אחד קופר פלאג, פרוספקט היסטורי ושחקן צעיר שאפשר לבנות עליו את הפוסט-לוקה-מאבריקס, להשכיח את הטרייד המחפיר, ולהנציח את דמותו של ניקו האריסון בר המזל בתולדות הקבוצה הטקסנית. מצד שני, דאלאס בנויה לנצח כאן ועכשיו, אז אולי עדיף להם להטריד את הבחירה, ואת פלאג הטמון בה, עבור כוכב מוכח שיכול להפוך אותה לקונטנדרית של ממש בעונה הבאה? מה תגיד מילוואקי התקועה על טרייד של יאניס עבור הבחירה והשלמות שכר? הקליפרס של קוואי? אפילו גולדן סטייט? איך תראה דאלאס עם תוספת של יאניס / קוואי / באטלר?
ב. בפינת הקונספירציה – האם זה מקרי שקבוצה שמטרידה את כוכבה הגדול ללייקרס זוכה בבחירה הראשונה בשנה של פרוספקט מבטיח? אם עניתם שזה מקרי – האם אתם זוכרים שזה קרה גם בשנה שבה הוטרד אנטוני דייויס ללייקרס והשקנאים זכו בזאיון? אם כן – אנא בדקו את תשובתכם לשאלה הראשונה בסעיף זה ואשררו/שנו אותה. האם, כמו במקרה של זאיון, יתברר שהכוכב המדובר מדיוק אינו מקיים את ההבטחה הגלומה בו, ממגוון סיבות?
ג. האם הבחירה מספר 2 של הספרס, בצוותא עם בחירה מספר 14 שעברה מאטלנטה, ועוד מגוון בחירות עתידיות ונכסים של הספרס יספיקו כדי לפתות כוכב אחר לסאן אנטוניו של וומבי ופוקס? האם זה יהיה יאניס? האם היריבות יצליחו לקלוע בתוך צבע שוומבי ויאניס נמצאים בו? איך היריבות יגנו על הצבע כשיאניס מסתער עליו ו-וומבי נשאר מעבר לקשת? כמה שלשות למשחק יזרוק וומבי בתרחיש כזה? כמה שלשות יקלע? כמה ציפורים חפות מפשע יפגעו במהלך הניסוי?
ד. האם הבחירה השלישית תספיק לדריל מורי כדי לשחד קברניט של ספינת סוחר על מנת שיבריח את ג'ואל אמביד מעבר לאטלנטי חזרה לקמרון? איזה סעיף ב-CBA ימצא מורי כדי להסביר מדוע בתרחיש כזה יש לבטל את החוזה של הסנטר הנעלם? או אולי מורי יעדיף הפעם אופציה שמרנית יותר וייבחר בפרוספקט צעיר שיתפתח, במקביל למקסי ולשקיעתם של אמביד ופול ג'ורג', כך שהקבוצה תמריא בתוך מספר שנים? האם זה נחשב שלב נוסף, וטבעי, בפרוסס המפורסם או שמא מדובר בפרוסס חדש?
ה. האם העובדה שהטנקיסטיות – יוטה, ניו אורלינס, וושינגטון ואחרות – לא זכו בשלוש המקומות הראשונים תשפיע במשהו על הנטיה לטנקיזם בשנים הבאות? או שמנהלים ימשיכו לטנקק כי, בכל זאת, מבין האופציות העומדות בפניהם זו האופציה עם הסיכויים הגבוהים ביותר? וגם כאן, האם זה עניין של קונספירציה / כדורים שיוצרו במיוחד / מעטפות קפואות / שקר כלשהו, או שקארמה היא אכן חוף?
ו. את מי תבחר שרלוט ומדוע גם הפעם זה לא יספיק?
ז. האם, כפי שטנקתון חוזים, יוטה אכן תבחר את בן שרף בבחירה ה-21? אם לא, מי כן תבחר אותו?
ח. האם, כפי שטנקתון חוזים, אינדיאנה אכן תבחר את דני וולף בבחירה ה-23? אם לא, מי כן תבחר אותו? אם כן, האם וולף יבחר על ידי האלופה הטרייה?
ט. וחשוב מכל – מתי נזכה למוק 1.0 של ג'ון?

היה ברור וצפוי. חלק קטן מהתמורה על לוקה
הזוי ביותר.
כן – זה מקרי . זה לא מקרי כמו שניל ארמסטרונג לא נחת על הירח , אין התחממות של כדור הארץ , לי אוסוולד לא ירה בקנדי וראשי מע' הביטחון ידעו על על מתקפת החמאס ושיתפו איתה פעולה.
1.8% זה לא מעט . תמיד יש מישהו שזוכה.
מקרי כמו הזכייה בהגרלה של נא בציון אחרי דיוויס לטראקרס
לא נעים לי להגיד אבל 1.8% זה ממש מעט.
זה אכן מעט.אבל זו פעם רביעית ב-40 שנים שהדראפט במתכונת הנוכחית מתקיים שקבוצה בעלת אחוז כזה או נמוך ממנו זוכה בבחירה הראשונה. פעם בעשור בממוצע אז באמת סיכוי נמוך אבל לא בלתי קיים. נראה לי אפשר להרגיע עם תיאוריות המכירה.
זה לא רק האחוז הנמוך, זה כל הסירחון סביב הטרייד המוזר שדאלאס עשו.
כשמחברים את זה ביחד זה מריח לא טוב בכלל
צופה ומביט כבר כתב את זה בצורה מפורשת, אבל חייב להדגיש את זה שוב – בהסתברות זכייה של 1.8% יש לצפות לזכייה פעם ב-55 שנה. זה שזה קורה בערך פעם בעשור דווקא ממש לוקח לכיוון קונספירטיבי.
אני לא אוהב קונספירציות וחשיבה קונספרטיבית, אבל כנראה שלפעמים יש כאלה שהן נכונות. והמקרה הזה מסריח מראש
גם ב-WHEEL OF FORTUNE זוכים לפעמים עם 1%. זה קורה אחת למאה פעמים
מדהים איך העמדות בכל נושא נגזרות מעמדה פוליטית במדמנה שלנו.
לגופו של נושא אין לנו איך לדעת בוודאות,
אבל יש מושג שנקרא הסתברות בייסיאנית https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A1%D7%A7%D7%94_%D7%91%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%AA
ובמקרה שלנו החישוב הזה מטה את הכף אל עבר תיאוריית הקשר, מה לעשות.
סיכוי של 1.8 הוא שווה ערך לאחד חלקי חמישים וחמש, כלומר הוא לא בלתי קיים אבל הוא נמוך מאד.
ולעומת זאת התיאוריה הספציפית הזאת שדאלאס תזכה בדראפט כחלק מהתמורה על הטרייד כבר עלתה כאן בזמנו ע"י מגיב אחר בשבוע שלאחר הטרייד.
עכשיו כאשר האירוע קרה יש סבירות יותר גבוהה לשייך אותו לתחזית ההיא שיש בה היגיון רב בעיני רבים, אמנם זהו חיזוי ספקולטיבי ולא מדעי, אבל מתבקש מאנשים חכמים שלפחות יקחו רגע לחשוב על זה ברצינות, אמרו לכם שזה יקרה – זלזלתם. בסוף זה קורה במציאות – אתם ממשיכים לזלזל. אז מי כאן הפנאט??
בליגה הזאת שהשחיתות מעל הכל לא משנה כמה השחקן שמן לא שומר וגם אם עושה אורגייה עם הנשים של הבעלים המנגר והמאמן יחד וחצי אלכוהוליסט ומסניף קוק לא מעבירים שחקן ב26 בשיאו עם הסטט הזה ללא תמורה
אומרים שהסיכוי הוא 1.8% ואני מסכים שהוא קטן בהחלט, אבל לא אפס.
מה הקשר להסתברות בייסיאנית? אתה מדבר על הסתברות בתנאי, אוקיי, אבל מה הקשר בין הארועים?
אם אתה רומז שהטרייד על לוקה הוביל לבחירה של פלאג לדאלאס אתה צריך לתת הסבר מכניסטי איך דבר אחד הוביל לדבר השני. אחרת זה צירוף מקרים אקראי. כמו שאני אומר שזה בגלל החזרת עידן אלכסנדר למרות מאמצי הממשלה להכשיל זאת. היו אינסוף ארועים אחרים שקרו ולא קישרתם אותם לבחירה בפלאג, למה? אני גם לא זוכר שאמרו שהטרייד על לוקה יוביל לבחירה מס' 1 (תמיד יש כאלה שיעלו תיאוריות, היו עוד תיאוריות הזויות)
אין כל קוספירציה. הכל נעשה ע"י חברה פרטית חיצונית, תחת פיקוח
צודק
לי אוסוולד באמת לא ירה בקנדי.
ההנחה שביובי ידע על המתקפה מבוססת (אמרו לו מספר פעמים), וההנחה שהוא רצה במלחמה שלא הוא פותח בה גם מבוססת, כי הוא היה על הקרשים אחרי המחאות ובלימת ההפיכה.
לא כל "קונספירציה" היא הזויה.
נו באמת.
לפחות וושינגטון ויוטה אכלו את הלקרדה. צריך בנוסף להוריד אותן ליגה
וואו.
–
לגבי דאלאס: אני משוכנע שמרים אדלסון שלחה להאריסון טקסט אתמול בלילה עם משפט אחד: אל תחשוב על זה אפילו.
–
לגבי הספרס: מקווה מאוד שיעמדו בפיתוי וישארו הספרס, יביאו מישהו צעיר ויפתחו אותו אין-האוס. יאניס זה נהדר אבל זה חלון של 3-5 שנים, ובלי הפיק של ויקטור. האלטרנטיבה היא כמובן סיכון של פלופ, אבל גם פוטנציאל לשושלת ארוכת שנים. וזה שפופ כבר לא בתמונה אלו חדשות נהדרות לרוקי שיגיע שיכול להיות רגוע שלא ינחיתו על המשבצת שלו איזה שחקן עבר בן 85. ומי יודע, אולי זכיה שלישית ברציפות בתואר רוקי השנה?
–
אוי וושינגטון, מועדון בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום. יאוש. אוי יוטה, נראה שמאגר המזל של איינג' התייבש. מצד שני יש להם ערימת בחירות בארנק, אולי ינסו להחליף בחירות למעלה. יהיה מעניין.
איינג רוצה עוד כמה בחירות ממיאמי מארקנן כנראה בדרך לשם
איזה מזל יש לדני שווש זרקו אותו
ווש זרקו את מי?
אבדיה, לא איינג'
על סמך ההיסטוריה של נפילים מעל 2.20 מט׳, הספרס דווקא צריכים לשאוף ולנצל את השנים הקרובות של וומבי, ולא לסמוך על לחכות שיגיע לשיא – שנות השיא עלולות להיות רוויות פציעות. עם כל הכבוד לדילון הארפר, אני הייתי הולך אול-אין על סופרסטאר.
אתה צודק. שיניתי את דעתי. אם אני הספרס ויש אפשרות ללכת על יאניס בעבור הבחירה, שילכו על זה.
–
מצד שני, למלווקי יהיה קשה עם זה. הם אמנם יקבלו בחירה גבוהה עכשיו, אבל אין להם בחירות עתידיות להוסיף לבניה מחדש – וזה יהיה קטלני במיוחד כי אם יאניס הולך הבחירה הבאה תהיה סופר גבוהה, והיא תלך לפליקנס. אפשר לפתור את זה בקלות כי לספרס יש מספיק בחירות אטרקטיביות לחלק
המאבס זכו בדראפט, אבל לטעמי פלאג הוא לא שחקן משנה מועדון בנוסח לברון/דאנקן/שאק.
זה עדיין עדיף על מקרה זאיון , כי פלאג סוס עבודה, אבל המאבס עדיין יהיו תלויים בקיירי, שבאופטימי יחזור רק באמצע השנה הבאה ואי אפשר לדעת איך יחזור, כי זה שחקן שבנוי על בזריזות שלו.
כרגע למאבס יש פקק בעמדות הפורוורד, ואני מניח שיחפשו להתחזק בעמדות הגארד.
לדעתי הם עושים טרייד גם על קיירי בקיץ
מה יקרה אם יטרידו גם את בחירה 1 עבור כוכב על?
עבור לוקה וריבס כדי שלברון ישחק עם קיירי….
הם לא מטרידים את הבחירה. ההדף הציבורי שהם חטפו על הטרייד של לוקה יצנן כל רעיון שכזה, אפילו אם זה רעיון טוב ביסודו. הטרייד היחידי שיעבור הוא בחירה 1 ללייקרס בעד לוקה…
Yes, the cost is high. But Cooper Flagg is, for now, a theory. Giannis is the real deal—no worse than a top-five NBA player who, at 30, provides you with a championship-contention lifeline for the next three or more years.
תוסיף את יאניס לסגל שלהם ומה קיבלת? קבוצת פלייאוף 4-5 במערב במקרה הטוב, שעפה בסיבוב השני, במקרה הטוב. גם יאניס לא ירצה לבוא בשביל זה.
–
מצד שני, קח את הבחירה הראשונה + תטריד את קיירי בעבור עוד בחירות + לך לעוד שנה של דראפט = יש לך בסיס לשנים הלאה.
בגדול פלאג לא בטיימליין והוא יצטרך 2-3 עונות, אבל אחרי הטרייד על דונצ'יץ' לא בטוח שהמאבס רוצים את כל הרעש הזה.
מצד שני… יאניס בהחלט אופציה
בדאלאס אין שום טיים-ליין, ובשביל שחקן כמו פלאג אפשר וצריך לפרק את הקבוצה המאוד מוזרה שנולדה שם
קיירי התחבר למועדון. לא ייפרדו
תודה מאנו, סיקור מעניין ומשעשע
בהחלט הקפת את כל השאלות החשובות וגם את אלה שפחות 🙂
מעולה כרגיל
תרשמו בבקשה את הספרס כמועדון שיש לו ה'roy הטוב בליגה 3 שנים רצופות
(קופר, מצטער על הפציעה הקשה, אבל זה רשום מלמעלה)
לגבי הספרס, שום חבילה על בחירת דראפט מס' 2:
אנחנו כן מוכנים לחבילה על פוקס, על וואסל, על קלדון, על בחירה 14.
ורק 2 שאלות:
א. את מי לוקחים? את אייס ביילי ב3 או את דילן הארפר שנחשב טוב ממנו בעמדות שיש לנו עומס. אף אחד מהם לא קלע 3 כמו קון נופל שאנחנו באמת צריכים
ב. את מי מביאים בטרייד או מהשוק החופשי כדי לרווח ולקלוע מה3?
א. אייס ביילי.
ב. נאז ריד.
תודה מאנו ט' הכי חשוב …אבל הייתי מזיז אותו לי'
ובשאלה ט' הייתי שואל האם העובדה שפורטלנד בוחרת רק 11 עוזרת לדני או להיפך
בחירה 11 זה מושלם לדני.
בחירה טופ 3 הייתה משנה את הפוקוס של הקבוצה.
ממש לא. אני עובר על המוק-דראפטים, יש כל כך הרבה גארדים בבחירות הראשונות. בדיוק מה שהם צריכים. מעט מאוד שחקנים שם יושבים לדני על הבלטה.
הליגה הזו מנוהלת על ידי בעלי הקבוצות עצמם. אני אמנם לא אינטליגנט, אבל קשה לי לראות מה האינטרס שלהם לחלק מתנות לדאלאס וללייקרס, ועוד במשך שנים. לגבי הסיכוי של 1.8%, תמיד אמרו לי שאפשר לטבוע גם בבריכה שעומקה הממוצע הוא 10 סנטימטרים. מרק טווין אמר שיש שלושה סוגים של שקרים: רגילים, מחרידים, וסטטיסטיקה. תעשו עם זה מה שבא לכם.
וכמובן, ברכותיי לדאלאס (אם כי כל הצלחה שלהם הופכת את הפועל י-ם לצעצוע הפחות נחשק בחדר…)
יש עדכון שהתקבל כרגע מניקו האריסון:
לדעתו פלאג שמן מדי ועצלן מדי, והוא מציע לטרייד את בחירה 1 עבור אמביד
אין כל קונספירציה בלוטרי דראפט. הכל נעשה ע"י חברה פרטית חיצונית, והכל תחת ביקורת מלאה
הסיכוי שאירוע עם 1.8% סיכוי הצלחה קורה 4 פעמים ב-40 נסיונות הוא כחצי אחוז (1 ל-200). זה סיכוי מאוד נמוך, אבל בטח לא כזה שמאשר שיש איזה תאוריית קשר מאחורי.
אם כבר, הסיכוי שקיימת תיאוריית קשר מאחורי, ואיכשהו כל המעורבים מצליחים לשמור את זה בסוד מכולם (חוץ משימון ועוד כמה גאונים), ואף אחד לא יוצא עם זה החוצה הוא הרבה יותר נמוך מ-1 ל-200.
לכל אלו שלא מספיק רפי הבנה:
1.8 אחוז לדאלאס לבחור ראשונים כפול 6.5 אחוז של סן אנטוניו לבחור שניים = 0.11 אחוז
איך נראית לכם עכשיו ההסתברות שזה יקרה
ואם לדוגמא פורטלנד וממפיס היו מקבלות 1 ו-2 ? יש מלא זוגות של הסתברויות נמוכות .
מבחינת גבוהה או לא? תלוי מה גודל המדגם שלך. לדוגמא, אתה יכול לחשב מה הסיכוי שיצאו 6 מספרים עוקבים בהגרלת הלוטו ותקבל מספר אפסי, אבל מאחר והתקיימו אינספור הגרלות לוטו, אם זה לא היה קורה לעולם (קרה כמה פעמים) זה היה סימן לא רע שמישהו בוחר את המספרים. לעניין הדראפט – אין מספיק דראפטים כדי להעריך אם מה שיצא חריג או לא. עוד כמה אלפי דראפטים יהיה יותר קל לזהות אנומליות
לפי דרך החישוב המגבילה שלך, הדבר שהיה הכי צפוי שיקרה (יוטה בחירה ראשונה, וושינגטון בחירה שנייה) היה לו סיכוי של 1.8%.
איך נראית לך עכשיו ההסתברות שזה יקרה
עכשיו עולה השאלה, אולי אכתוב על משהו בסגנון בהרחבה בהזדמנות קרובה, אבל מה עושות קבוצות קטנות ולא מצליחות כדי להתקדם?
להשיג שחקנים מעולים בשוק החופשי – נמחק לגמרי.
לבנות קבוצה דרך טריידים והחתמות חכמות – צומצם באגרסיביות בעקבות CBA שמעניש על כל טעות קטנטנה.
לבחור טוב בדראפט – האחוזים שוטחו מאוד וקבוצות בפלייאין כבר בעמדה טובה לזכות בבחירה הראשונה.
איך יוצאים מהתחתית היום?
שאלה מצוינת
.
תקציר מנהלים – אין לי מושג, ויש חשש ממשי שהפערים בליגה יקצינו עוד יותר.
.
שני סנטים, אפילו פחות:
.
נדמה לי שה-CBA החדש, שנדרש להתמודד עם זה שהשווקים הגדולים יכולים לפצות על הקנסות למיניהם בהכנסות מחוץ לפרקט (לייקוב בגולדן), או בכך שפשוט אין להם אילוץ פיננסי מעשי (באלמר, בעתיד אולי בזוס), מנסה למצוא הגבלות מקצועיות ולא רק פיננסיות כדי להקשות על העשירים בכישרון להוסיף עוד כשרון.
אם נסתכל למשל, למרות שזה כואב, על דנבר – אם היו יכולים להחתים מישהו מעבר לווסטברוק בקיץ האחרון, או אפילו אם היו משאירים את ברוס בראון אחרי הזכייה באליפות או את קיי.סי.פי, נדמה לי שבערך מאז 2023 ועד היום היינו שואלים רק מי תהיה הקבוצה שתפסיד לדנבר בגמר המערב, אבל, גם בגלל המגבלות הללו, פיננסיות ומקצועיות, העסק הפך יותר תחרותי.
.
החתמת שחקנים חופשיים – נראה לי שכנ"ל, כלומר לחזק את המנגנונים שגרמו לקיי.סי.פי לחתום באורלנדו, לגורדון הייווארד לחתום בשרלוט, וכו'.
.
דראפט – שאלה טובה. לא יודע אם נכון לייצר אחוזים שתומכים בטנקינג עוד יותר מכיום כי כבר כיום אנחנו מקבלים ליגה עם קבוצות כמעט פיקטיביות. בנוסף, נראה לי שיש בעיה אמיתית של ניהול, כלומר שמישהי כמו וושינגטון לא תצא מהבוץ לא משנה כמה בחירות תיתן לה, ואז חבל על השחקנים שמגיעים לשם. אולי משהו בסגנון שהבחירות הראשונות מגיעות ל"פול" של הקבוצות החלשות (נניח חמש הקבוצות עם ההישגים הנמוכים ביותר בשלוש השנים האחרונות במצטבר, ולא רק בעונה החולפת), שכולן בוחרות את חמשת השחקנים המועדפים עליהם, מאחד עד חמש, ואז השחקן הכי נחשק מקבל את הזכות לבחור ביניהן. אם ניתן דוגמא בשנה הזו, אפשר להניח שזה היה פלאג, ואז הוא היה בוחר בין, נניח, יוטה, וושינגטון, ניו אורלינס, שרלוט ודטרויט. אז עכשיו כל אחת מהן הייתה צריכה לשכנע אותו שהכי כדאי לו לחתום אצלה וזה מצריך מהן גם לבנות קבוצה, לגייס מנהלים ומאמנים רציניים, וכו'. אם אני הוא, הייתי הולך על יוטה או דטרויט, מסביר לניו אורלינס ולשרלוט שהן צריכות להמשיך לעבוד, ושוושינגטון תישאר בתהומות הלא מקצועיים שאליהן הגיעה.
יש לי תגובה שמתחילה להתארך, אולי אשמור לפוסט ונמשיך שם.
בקיצור: מסכים עם הרבה, בעיקר שה-CBA מונע מקבוצות בטופ לשמור על עצמן ולהתקדם מעבר (אבל גם פה, קצת יותר מנעו מקבוצות משוק קטן עם בעלים קמצן מאשר הגדולות). אבל בגלל שבמשך שנים לפני קיצצו את הרגליים של מי שלמטה, אולי צריך למצוא דרך יצירתית לשחרר את החבל קצת יותר. מה למשל וושינגטון הייתה יכולה לעשות שלא עשתה? בסוף השנה הם דווקא נראו בדרך הנכונה, עם שחקנים צעירים טובים (סוף סוף בחרו שם בחירה גבוהה שנה שעברה) והמושג החמקמק של "תרבות".
השיטה שהצעת מעניינת, אבל מסורבלת לדעתי משהו ואני חושב שהליגה לא ממש בעד לתת לשחקנים עוד יותר כוח בחירה, במיוחד לא לפני שהם בכלל התחילו את הקריירה שלהם בפועל.
משפט אחרון מבודד מהקשר: דווקא לדעתי הניהול בליגה ברמה הגבוהה ביותר שאי פעם היה, מלבד ניקו האריסון שמתאים יותר לתקופת האייזיאה תומאס.
אין מהלך יותר חרקירי מלקחת את פלאג ולתרום אותו לקליפרס בשביל קוואי(מה שנשאר ממנו) או ג׳ימי באטלר בג״ס…הזיה מוחלטת.
אז זה דווקא מתאים להאריסון, לא?
😀😉
אבל ברצינות – גם אני לא הייתי עושה את זה, כי הסיכוי שכולם יהיו בריאים למשך פלייאוף אחד הוא נמוך, אבל אם כן – קבוצה עם דייויס, קיירי, קוואי וקליי לא נופלת מאף קבוצה בליגה, וגם עם קופר פלאג אני לא יודע מתי בעתיד דאלאס תוכל להגיד דבר כזה על עצמה. אפשר לטעון שפלאג יהיה כל כך טוב שכבר בעונה שתיים הקרובות הוא יהיה טוב כמו קוואי, אבל לדעתי הסבירות לכך נמוכה להפליא.
דאלאס צריכים להשאיר את פלאג לעתיד ולתקופה של אחרי דייוויס.
אבל הוא בעמדה שהם חזקים בה.
שיבנו אותו לאט, שיהיה שם בסביבה בחלון של השנים הקרובות שהם מאמינים שיכולים להתמודד ולהגיע רחוק עם הסגל הנוכחי.
ואז תמיד יוכלו לשנות ולבנות לעתיד.
הספרס במצב אחר. יש להם קבוצה חלשה מאוד והם צריכים את הסופרסטאר (יאניס).
עוד לפני הלוטרי הערכתי שיאניס ירצה להגיע אליהם.
עם וומבי זה יהיה מעניין, זה נשמע שילוב מוצלח מאוד.
הייתי רוצה שפוקס יהיה בחבילה לבאקס אבל כנראה שהם ירצו לתת ליאניס קבוצה של "כאן ועכשיו" ויעבירו את הבחירה.
אין לי שום אמון בהחלטות הניהוליות והאימוניות שלהם.
הם חירבו את וומבי ואפשרו לו להפוך לטריי יאנג בגובה 2.21 בהתקפה.
הקונספציה של פופ "תעשה מה שאתה רוצה אני אסתכל מהצד", שג'ונסון המשיכה.
שזה הכי מנוגד לאיך שפופ התנהל בקריירה.
שנותיו האחרונות של פופ מאוד הורידו לי ממנו.
בס"ד
תודה רבה