
דנבר נאגטס 87 – אוקלהומה סיטי 92 (אוקלהומה משווים את הסדרה ל-2:2)
משחק בריח אייטיז-ניינטיז עם סקור שבמשחקים של הפייסרס גם יכול להגיע במחצית. משחק שכמעט אף אחד לא התעלה בו, לכל היותר שמר על רמתו אבל גם בקרב החפירות העקשני הזה צריכה להיות מנצחת וזו הייתה הת'אנדר, בזכות הגנה רצחנית (וגם החטאות מסמרות שיער של ווסטברוק ו-MPJ).
המשחק נפתח כששני הצדדים מתקשים למצוא את הסל ואחרי 3 דקות הקבוצות היו במצב של מר נקודה לדקה – 3:0 לת'אנדר. היו יותר גולים בקלאסיקו שנערך מוקדם יותר בשלב כזה של המשחק. הת'אנדר התגברו על הפתיחה הרעה, דנבר לא והמשיכו להחטיא ולהחטיא ואז עוד קצת להחטיא, בזמן שהת'אנדר רק קצת יתר טובים, מה שהספיק להם ליתרון קטן עם כמה סלים בין כל ההחטאות. דנבר לא מצאו את הידיים והרגליים מול יער הגפיים שמנגד, יוקיץ' המשיך את המשחק הקודם והחטיא מהשלוש, ואחרי רבע קשה משהו לצפייה כשכל נקודה של דנבר היא כמו יהלום שעולה בדמים, הרבע מסתיים בתוצאה הקיצונית 17-8 לת'אנדר, הרבע המשותף הכי גרוע בהיסטוריית הפלייאוף.
ברבע השני הפקק קצת השתחרר אבל לרוע מזלה של דנבר הוא השתחרר רק אצל הת'אנדר, ריצת 7-0 מהירה קבעה הפרש 15 לת'אנדר בפתיחת הרבע כשדנבר מלקטת נקודות בעיקר מהקו. אגב החטאות, זה לא שהת'אנדר טמנו ידם בצלחת, לא ולא. בשלב מסוים ברבע השני הקבוצות עמדו על 2-36 לשלוש, 1-18 לכל אחת. השלשה לדנבר אגב נקלעה על ידי אחד, ראסל ווסטברוק. ואם זה לא חזון העצמות היבשות, אני לא יודע מה כן. אצל דנבר בעיקר כריסטיאן בראון שקיבל תמיכה מאמא ליסה ביציע החזיק את הפער שיהיה סביר וסגיר, אבל מצד השני נכנס פקיד השומה אלכס קארוסו ודפק שתי חותמות מבחוץ שהשאירו את הנאגטס באוברדראפט דו ספרתי. בשנייה האחרונה של המחצית, עולה יוקיץ' לשלשה והרי זה פלא, שובר בצורת של משחק וחצי ו-15 ניסיונות עקרים ובזכות בוהן קצרה קולע שלשה שקובעת 6 לת'אנדר במחצית, 42-36. דוראנט מסתכל בקנאה על הנעליים של יוקיץ' שמתאימות לרגליו להפליא.
הרבע השלישי היה של דנבר, אם במחצית דנבר קלעה 36 נק', רק ברבע הזה היא קלעה 33, הפקק נפתח והשלשות התחילו לזרום. דנבר נגסה אט אט בפער והתקרבה כל פעם קצת, אחרי עוד החטאה של דורט מחוץ לקשת, ו-6:44 לתום הרבע עלתה דנבר ליתרון ראשון במשחק, 53:52 עם שלשה של גורדון. קליעות עונשין של יוקיץ' ושלשה של מארי התפיחו את היתרון לשש והיו סימני מצוקה באוקלהומה, אז דייגנולט שמע בעצת דוקטור רזי הופמן ולקח פסק זמן, ממנו חזרו הת'אנדר עם טריצה של וויגינס ועוד אחת של וואלאס, כשבתווך יוקיץ' משחיל אחת משלו. וויגינס המשיך להוציא לפועל בת'אנדר אבל גם בראון התחפש לסקורר היום ושלשה שלו העלתה ל-5, לפני ששלשה של ווסטברוק, שוב, מצאה את הרשת וזה שוב 6 לדנבר בתום הרבע השלישי, 69:63.
בתחילת הרבע הרביעי, צמד החמד קייסון וואלאס וארון וויגינס (וואלאס ו-וויגינס נשמע טוב כמעט כמו וואלאס וגרומיט) דאגו שהפער יעמוד על נקודה בלבד, ועוד שלשה של וואלאס השיבה את היתרון לת'אנדר, 8:35 לגונג. אחרי כמעט שלושה וחצי רבעי חימום, הזירה פונתה להתנגשות בין הטוענים לכתר ה-MVP, שהחליטו שעשיו תורם לסקורינג וכשהתפזר עשן הקרב, התגלה שוב הפרש 6, אבל הפעם לת'אנדר, 4:07 לסיום. 3:15 לסיום, רגע של מחלוקת כאשר יוקיץ' לוקח ריבאונד התקפה ובדרכו לסל מנער את קארוסו כאילו היה יתוש מציק בערב קיץ נעים אי שם בבלגרד, וטוני בראדרס רוצח וגם יורש ושורק עבירה לחובת קארוסו. דייגנולט לוקח צ'אלנג', השופטים הולכים למוניטור ו….לא משנים את ההחלטה. עם זאת, הצדק נעשה ויוקיץ', שעד אותו רגע עמד על 11-12 מהעונשין, מחטיא את שתי הזריקות. ball don't lie, ראשיד וואלאס שמח והת'אנדר פוערים יתרון 7, 2:22 לסיום. יוקיץ' מצמק ל-5, אבל מארי מחטיא בהתקפה הבאה וג'יילן וויליאמס, שהיה רע כל המשחק, קובר שתיים מהקו ומחזיר את ההפרש ל-7. גורדון עוד מספיק לקלוע שלשה משוגעת עם הקרש א-לה ארז כץ אבל זה מעט מדי ומאוחר מדי, ובסיום 92-87 ת'אנדר, שמחזירים את הביתיות.
מילה על המשחק – מי שלדעתי שינה את המשחק זה מארק דייגנולט, עם הגמישות המחשבתית שלו והשימוש בעומק הסגל. דורט וג'יי דאב לא פוגעים? ניתן את הדקות לוויגיננס ו-וואלאס שהיו נפלאים, קארוסו שהיה אקס פקטור עם שלשות והגנה מעולה על כל מי שדנבר זרקו מול, השימוש החכם בג'יילין וויליאמס שיוקיץ' מתקשה איתו משום מה (אפילו עם הר-טנשטיין, חה חה, הולך לו טוב יותר), אבל ניכר כאן מאמן שעובד עם סגל ומכיר היטב את השחקנים שלו והשכיל להשתמש בהם בתבונה.
את המנצחת הוביל שג"א כרגיל עם 25 נק' (8-19 מהשדה, 9-12 מהעונשין), 6 ריב' ו-6 אס', עם משחק שקט במונחיו וגם ניהול משחק קצת לוקה בחסר. תאומי הטרור דור 2.0 וויגינס&וואלאס קלעו 11 כ"א עם 3 שלשות לראש, וויגינס הוסיף 6 ריב'. ג'יי דאב וקארוסו קלעו 10 כ"א, ג'יי דאב עם שלוש חטיפות אבל קארוסו עם הגנה מדהימה ששינתה את המשחק. יצוינו גם הולמגרן והרטנשטיין, שקלעו 8 כ"א אבל קטפו ביחד 27 ריב' (14 לגרמני, 13 לשרוך). הערב הקשה ניכר בקליעה, עם 35.6% מהשדה לת'אנדר ו-24.4% מהשלוש, והם עוד ניצחו – מה עבר על המפסידים.
טוב ששאלתם, כי אצל דנבר יוקיץ' חזר לראש עם 27 נק', 13 ריב', 4 חטיפות אבל רק 3 אסיסטים, וככה לא פלא שהנאגטס לא עברו את 90 הנק'. מארי ובראון קלעו 17 כ"א, מארי עם 5 אסיסטים ובראון עם 3 חטיפות. ארון גורדון היה אדיר כרגיל עם 15, 16 ריב' ו-6 אס', מדהים המהפך שהוא עבר בדנבר – שהפעם לא הספיק. MPJ היה חושך כמו החדר שבו אמורים לפתח את האולטרסאונד כתף שלו, עם 3 נק' בלבד אבל גם 9 ריב' וניכר שהוא עושה מאמצים כדי לסחוב ולשחק. הנאגטס עם אחוזים דומים לאחוזי הקליעה של הת'אנדר: 31.3% מהשדה, 24.4% מהשלוש, אבל דנבר השאירו 10 נק' קריטיות על הקו והתקשו לסיים בצבע מול יער הגפיים של הת'אנדר, וזה הכריע את המשחק.
אינדיאנה פייסרס 129 – קליבלנד קאבלירס 109 (הפייסרס מובילים 3:1 בסדרה)
את הסיקור למשחק הקודם כתבתי מיד אחרי המשחק, כלומר בסביבות 1 בלילה שעון ישראל, ולא ידעתי שאחזה את העתיד של כמה שעות קדימה. דנבר קלעה בכל המשחק הקודם 87 נק'? הפייסרס קלעו 80 במחצית.
הפייסרס יצאו כמו מלוע של תותח ועלו ליתרון 9 מהיר, שטרוס צלף שלשה שהורידה ל-6, טופין וטרנר צלפו שלשות להגדיל ל-12 ואז, 4:32 לסיום הרבע הראשון, המשחק הלכה למעשה נגמר. עבירה על נמבהארד והפייסרס מקבלים כדור מהצד, אבל בצד הרחוק האנטר נראה דוחף את מאת'ורין באגרסיביות. ההילוכים החוזרים הראו שמאת'ורין כנראה צבט אותו או משהו כזה, כך או כך התפתחה מהומה קטנה על הפרקט, שבסופה מאת'ורין הורחק בפלייגרנט 2, והאנטר וטרנר קיבלו טכניות. אם הייתה חסרה לפייסרס אש, הגיעה ההרחקה של מאת'ורין וממנה הפייסרס פשוט דרסו את הקאבס. אפילו, אתם יודעים מה, הפייסרס הראו שהם יודעים לשמור עם הדרייב הנכון ופשוט לא נתנו לקאבס לעשות סל. שלשה של בראיינט כבר קבעה 19 הפרש, הקאבס צמצמו מעט עם שטרוס ואויב האומה החדש האנטר, ושלשה של שפרד קבעה 38:23 בתום הרבע הראשון.
וכל זה הכין אותנו לרבע השני. 42:16 ברבע לפייסרס, עם דחיפה אדירה של הקהל שהרעיש עולמות, כולל ריצת 19-0 מסיימת, כשמצד אחד ההתקפה שוטפת כאילו זה משחק מול וושינגטון בעונה הסדירה ומצד שני זו הגנה שגורמת לקאבס להיראות כמו וושינגטון. הפייסרס לא הורידו את הרגל מהגז וזה 80:39 מטורף לחלוטין במחצית, בה הקאבס קלעו 8 סלי שדה בלבד. המחצית השנייה כבר הייתה לפרוטוקול בלבד ובמהלכה הקאבס סמולר דה השפלה. כמה לפרוטוקול? דונובן מיטשל לא שיחק את כל המחצית, הייתה לו איזו פגיעה בקרסול בחימום לקראת המחצית השנייה אבל אני מניח שאם היה צמוד – הוא היה משחק. הקאבס ניצחו את המחצית השנייה ב-21 הפרש, וזה עדיין נגמר 20 לפייסרס. מדהים.
את הקאבס הוביל גארלנד עם 21 נק', רובן במחצית השנייה אחרי שכטקטיקה הוא לא ראה אור יום כל המחצית הראשונה (הפרחים לנייסמית'), אוקורו קלע 13 שרובן ככולן בגארבג', מיטשל 12 במחצית הראשונה כאמור, שטרוס וג'יילן טייסון 11 ומובלי סיים עם 10. הקאבס איבדו 22 כדורים ומסרו 20 אס' בלבד, כאשר רוב האסיסטים הם גם בגארבג' (במחצית הקאבס עמדו על 3 אסיסטים בלבד).
אצל המנצחת – חגיגה. סיאקם בראש עם 21 (9-10 מהשדה), טופין וטרנר עם 20 לראש והגבוה מביניהם הוסיף 7 ריב', שפרד 14, מקונל 13 עם 8 אס', נייסמית' 12, והאליברטון עם 11. כן יצוין נמבהארד עם 7 נק', 7 אס' ו-3 חט'. הפייסרס מסרו 37 אס' וקלעו ב-52.7% מהשדה. הפייסרס טרפו את הקאבס, וכרגע חוזרים לקליבלנד בשאיפה להשלים שם את העבודה.

דנבר מוכיחה את מה שידענו. יש לה חמישייה של אלופה כשכולם באים עם ראש של פלייאוף (מארי) אבל אין לה עומק בספסל. ברבע הרביעי הם נראו גמורים.
דנבר אוק' היה משחק כואב לעיניים. בפעם הבאה שישבצו משחק כזה ל02:30.
ובקשר לקארוסו, לא יודע בנוגע לפקיד שומה. לי הוא נראה כמו make a wish kid שהגיע לאולם להגשים חלום.
תודה רבה ג'ף
תודה על הסיקור
וואי וואי מה קרה לקליבלנד… לא יאמן
סקור מחצית משוגע
🤦🏻
ראס בקיר צריך להפסיק לזרוק כשהוא ביום כל כך רע! שיתרכז בהגנה כי היה טוב בתחום.
קרלייל מאמן מצוין, לדעתי יותר טוב מקני אטקינסון.
מיטשל שוב מחרב במאני טיים? לא נמאס לו?
קארוסו ברבע האחרון עם כמה (הרבה) מהלכים שפשוט מנצחים משחקים. שחקן ענק
מספר הנקודות במחצית הראשונה של הקבוצות ששיחקו הלילה:
36
39
42
80
תודה פוסטר. אינדיאנה קבוצה חזקה ולדעתי לא מוערכת מספיק
אחלה סיכום שבעולם, תודה פוסטר
גם אני הימרתי על אינדיאנה בגמר מזרח 🙂
לעניות דעתי הצנועה:
הבוקר נקבעה אלופת המערב. לא רק שהסדרה מול דנוור הסתיימה, אני לא רואה את מיני או הסטייקים נותנים פייט לokc
במזרח, אינדי תרגמה את הניסיון שלה ליתרון מכריע בסדרה. היא תשמור על עצמה כדי לקחת את משחק 6
אוק ינגבו עם מיני את הפרקט מטאטא בהנחה שאין להם פציעות
יש מצב הם יורידו את ההתקפה של מיני ל60 נק
חשבנו שזה יקרה גם עם דנוור והעובדה היא שזה לא קרה!
ממש לא חשבנו שזה יקרה עם דנבר
לא חשבת שדנוור תנוגב על ידי אוקייסי?
לא. שמתי אוק ב6 וזה גם מה שיהיה לדעתי. רשמתי שדנבר תאתגר אותם שהיא המערבית היחידה. דנבר לא פראיירים.
רשמת גם שהקאבס ינגבו עם אינדי את הפרקט לא?
יס סיר. שמתי קאבס ב6
אבל אל תשכח הפציעות סיבכו את הקאבס.
גם אני, חוץ מפוסטר שלנו אני לא יודע מי הימר על אינדי.
אני הימרתי על קליבלנד ב-7 וטענתי שזו הסדרה הכי צמודה של הסיבוב השני, אז בסך הכל אני מרגיש לא רע עם ההימור שלי
אני
ידעתי שקליבלנד בלוף בניגוד לאוקלהומה ואני מעריך את אינדיאנה
אבל פיספסתי כמו כולם כמעט כשחשבתי שלייקרס יעברו את מינסוטה לפני שיעופו סיבוב שני
מה שיש בתאנדר דנבר זה הגנות אדירות שנותנות רק את מה שהן בוחרות לתת.
הורגים את יוקיץ ושגא בצבע ובמיד ריינג לא נותנים להם לגשת לספוטים שהם אוהבים נותנים את ה3 יותר כי הם פחות טובים בזה.
דנבר קבוצת הגנה מעולה כי כולם מתאמצים בסידרה הזאת כי מבינים שאין דרך אחרת.
מגיע מילים טובות לאדלמן שאותי הפתיע האמת כל ההתאמות שלו. אין ספק שיעתיקו את התרגילים שלו לעצירת שגא.
הקבוצות גורמות לכוכבים לסבול דוחפים נצמדים נדבקים אין שעתיים לחשוב למי למסור שמחזיקים את הכדור בצד המותן ומחלקים הוראות כמו שקורה בwwe
זה כדורסל ולא בידורסל.
אבל מול הגנות כאלה הם עדיין נותנים את ה20 נק מראה כמה הם טובים. קראתי בבלוג שאנשים מתלוננים על זה הלו האחרים קולעים 8. אם אתה לא ברמה שלהם בקושי קולעים.
זו הסידרה הכי טובה שלדעתי נראה בפלייאוף הזה (אולי בוסטון אוק יתעלה).
הקאבס נקברו קבורת חמור בדיחה לתת למובלי את שחקן ההגנה של העונה בדיחה. באסה. שלשלתי בפלייאוף במאני טיים. כשלון עצום.
כל הכבוד לאינדי. ברכות לפוסטר שהתפוצץ במאני טיים.
החוזקה של אינדי זה שהם קבוצה בלי כוכב וכולם שווים שם למרות שהתקשורת מנסה לפמפם את הלי ככוכב שלהם הם קבוצה התקפית טובה ומראים שבקליר פאת ובלי הגנה אפשר גם להגיע רחוק.
יאללה לפנות מקום בעגלה של okc
+100
פה אמרת דבר נכון, מי שלא תצא צריכה ללמוד כיצד עוצרים את שרגא. זו הדרך להקשות ואולי לנצח את אוקייסי
זה לא ההגנה של דנבר שגורמת לשי לקחת שלושה על שומר או שניים בלי קשר למשחק ולכדרר למוות כל התקפה. החמור משחק כמו ראס באוקלהומה ותוקע את השטף ההתקפי.
ההגנה של דנבר מוקצה במקום ה21 בעונה הסדירה, הקליפרס קלעו אליהם כמה שרצו, הבעיה שאוקלומה משחקת התקפית כמו ניקס וזה מה שקורה. ב2 דקות שהוא הוציא את שגא ברבע האחרון הכדור טס מיד ליד וקלעו 9 נקודות.
בטח שההגנה גורמת אחרת היה חודר בלי סוף ומעחף מידריינגים. עונה סדירה שווה לתחת דנבר העלו הילוך בהגנה. זה לא עונה סדירה ולא קליפרס.
אתה מדבר על ההגנה שקוואי קלע עליה 25 נקודות ב60% אפקטיבי , ואופנסיב רייטינג של הקליפרס נגדה היה 115.6.
לא ההגנה של דנבר גורמת לשי לבחירת זריקות כל כך רעה, זה שיטה שלא מאמן ושחקן לא חכם שמנסה ללכת ראש בקיר ולתקוע את המשחק במקום להניע כדור
נגד קאווי הם לא שמרו כמו על שיי אל תשווה את נכי הקליפרס לאוק בחייאת
כמות השטויות שאתה כותב, רק על שג״א שמרו לא על לברון לא על קוואי לא על דונציץ עונה קודמת רק SGA טריפל טים זה בגלל שהוא קנדי דרך אגב.
😂😂😂
תודה על הסיקור!
קריסה מפוארת של הקאבס, אבל אינדי בהחלט ראויים לכבוד. יש להם קבוצה עמוקה שיכולה להעלות הילוך בהגנה לא פחות טוב מבהתקפה. עם איך שבוסטון נראים פגיעים עד כה, הם יכולים בהחלט להעפיל לפיינלס. מקווה כמובו לא לנחס אותם. לדעתי את הסדרה הנוכחית הם ייקחו לכל המאוחר בגיים 6.
תרגיש חופשי לנחס כי אין דבר כזה!
אחרי המשחק הלילה נדע לאן הסלטיקס הולכים.
מקווה שנקבל את התסריט של ג"ס בגמר בו חזרו ל 4:2 אחרי שהסלטיקס הובילו 2:0 בתחילת הסדרה שהביאה לסטייקים את הגביע הרביעי.
אל תדאג זה שלכם הלילה. לא חושב תפסידו עוד משחק בסידרה
מקווה שזה שלנו כי אז הסדרה שוב נפתחת.
הכי חשוב שמאזולה חטף את הסטירות ואולי עכשיו ילמד שמעורבות של מאמן קריטית.
בוסטון לא הובילו 2- 0. רק 1- 0 ו-2- 1
יותר מזה, הפעם היחידה אי פעם שהסלטיקס איבדו יתרון 2- 0 הייתה בגמר המזרח של 2018
הסידרה של אוק ודנבר היא נהדרת, ןהיא ב2-2, ואני ממש לא חושב שהיא בכיס של אף אחד מהם. אני ממש בעד דנבר אבל אוק מקבלת מלא סימפטיה. ממש התרשמתי מההתנהגות של אוק בסוף המשחק, אתה רואה את ההתבגרות וההתייצבות הנפשית לעומת סוף המשחק הראשון. וככה למרות שהתחילו את הרבע במינוס 6, עשו יופי של סטופים, והצליחו לקלוע למרות הגנה מצויינת של דנבר, והפכו את התוצאה ליתרון שלהם כבר אחרי איזה 3.5 דקות, והצליחו לשמור על היתרון לאורך כל הרבע למרות שדנבר מנוסים מאוד ועשו הכל כדי לחזור למשחק. הם ניצחו 17-14 ב8 וחצי דקות אחרונות, זה בגרות. עכשיו בכל מקרה הכל פתוח. הסדרה תגיע אני מאוד מקווה ל7 משחקים, ובמשחק 7 הכל פתוח.
אחלה סיקור
אוקייסי שומרי על וגם דנבר התעלו לגודל השעה ושמרו חזק. רבע ראשון היה אחד ההזויים. בסוף זה היה קרב בין מספרי 3 ו 4 בסדרה (מארי וגורדון), לבין העומק והספסל העדיף של אוקייסי (קייסון ווויגינס אדריכלי המיני קאמבק ברבע האחרון). 2 המועמדים לmvp נראו מאוד פגיעים ואנושיים. הרטנשטיין וצ'ט בתיאום נהדר, סיפקו הגנת עילית בצבע, שאבו ריבאונדים וגרמו ליוקיץ' להזיע קשות על כל נקודה. בסיום כבר היה גמור.
מהצד השני כריסטיאן בראון שמר את שיי בצורה מעוררת הערכה. למרות משחק בינוני שלו שיי הצליח למצוא את דרכו לכמה סלים ברבע האחרון שסתמו את הגולל על דנבר.
קשה לראות את הנאגטס מנצחים בחוץ, בטח שהקבוצה נופלת מהרגליים.
בסדרה השנייה, אינדי מתפוצצת בבית ומהרגע הראשון לא משאירה גרגיר סיכוי לקאבס האומללים שנראו אובדי עיצות. הם אמנם סבלו מחיסורים משמעותיים במשחקי הבית, וגם גארלנד משחק עם פציעה אבל זה לא נראה כסיבה היחידה/העיקרית ליכולת שלהם בסדרה הזו. האנטר ששילמו עליו לא מעט נראה כצל של עצמו, ג'רום חושך מצרים וצמד הגבוהים ההגנתי הנהדר שלהם לא מצליח לייצב את ההגנה אל מול משחק הריווח והמסירות של הפייסרס. בקיץ יצטרכו לעשות חושבים. הייתי מביא את לברון לשנתיים אחרונות במועדון שיתרום מנסיונו לחבורה שזקוקה למנהיג ולאחד שיעשה סדר ברגעים הקשים.
חשבתי לפני המשחק שגם הפסד הלילה לא יסגור את הסדרה כי האמנתי שבסגל מלא הקאבס טובים מהפייסרס. התבדתי. אינדי היא הקבוצה הטובה יותר, משחקת בתיאום מלא ובשיתופיות, כולם יודעים לצלוף מבחוץ (למעט מקונל), לעבוד עם הכדור ולייצר לעצמם ולאחרים. הם משחקים בקצב מסחרר, שבמיוחד בבית יכול לגמור יריבה בכמה דקות.
חס וחלילה לברון לקאבס.
אסור להתקרב לשקץ. שימשיך עם לוקה ויהנו יחד לעבר השקיעה.
הם צריכים את kd. אבל בטוח שאטקינסון שונא אותו אז אין סיכוי.
האנטר חירבן שנים בהוקס הביאו אותו בשביל טייטום ובראון למשימות הגנה לא יותר אבל בשביל זה צריך לעבור את אינדי😅😅.
מובלי מתגלה כאייטון 2
מה האלטרנטיבה ללברון בלייקרס ? הוא עדיין שחקן מצויין לא הפסדנו את הסדרה בגלל לברון. הבעיה היה מחסור בגובה
שישאר בטראקרס לכל החיים
ההוקס יביאו לכם איזה קאפלה😉 השארית האחרונה מהסטארים שהיו סביב טריי בוגדן האנטר קולינס.
קאפלה מתאים כדי לעלות את מס האס של לוקה להגיע לטריפלס.
יש גם את jv שישמח לברוח מווש. אל תדאג יסדרו לכם משהו בחינם.
כמובן. לברון עדיין שחקן טופ 15 בליגה והוא ממש לא הסיבה שהפסדנו. ההיפך. שנה הבאה הלייקרס תהיה קבוצה מאוזנת, עם סנטרים נורמליים ועם יותר עומק, ותוכל להיות כוח רציני במערב.
כוונתי שהייתי רוצה לראות אותו במדי הקאבס בשנה, שנתיים האחרונות שלו (מאמין שזה יהיה שנתיים). זה הכי סגירת מעגל ובאמת שהקאבס זקוקים למבוגר אחראי (תרתי משמע), ולמנהיג שינצח להם משחקים קשים, יחבר בין כל חתיכות הפאזל ויצעיד אותם לאליפות מרגשת.
זה אליפות הקאה השקץ בגילו לא יכול להצעיד אף אחד לאליפות. מה שהוא יכול להביא זה שריקות אוויר.
הוא ייתן למיטשל את המושכות ויהיה מס' 2 מצויין. אחד הגבוהים של הקאבס יעשה את הדרך ההפוכה.
לא תודה. ירדו איתו ליגה יפרק את כל ההגנה והוא לא יהיה מס 2 בעיתונים הוא גם לא יכול לרוץ הרבה. אבל לוקח את ברוני תמורת טריסטן
הוא מהבודדים ששמר מול מיני.
ראית לאיזה מצב לוקה הביא אותו? שהוא חייב לשמור ועושה תנועה בלי כדור כסלאשר. בהחלט משפר את השחקנים סביבו
בפלייאוף הוא תמיד שומר. בכל גיל ולא קשור ללוקה.
25 נק', 9 ריב ו 5.6 אס' והגנה גדולה. כוחו עדיין במותניו. לצד לוקה או בכל מקום אחר.
אחלה סיקור לאחלה לילה, תודה רבה פוסטר.
.
כזו תחרות השלכת לבנים, בסיבוב השני של הפלייאוף, אני ממש לא זוכר בשנים האחרונות. ברכות להגנות. נראה אם זה ימשיך.
.
קבלת ההחלטות של שרגא בסוף המשחק לקתה בחסר. יתכן שזה בגלל שגם הוא כבר היה גמור, אבל זו נקודה לשיפור עבורו, ואולי דייגנולט צריך למנן את הדקות שלו ושל ג'יי דאב ככה שבכל זמן נתון אחד מהם יוכל להוביל כדור כשהוא יחסית מאושש.
.
קאבס – אינדי – לא ראיתי, ולא ראיתי את זה בא. נראה אם קליבלנד יצליחו להתאושש במשחק הבא.
דווקא כן ראית. אמרת שהם ינוגבו.
חשבתי שיפסידו, לא חשבתי שיובסו ככה
חברים למי מארגנים את קופר הלילה?
פילי או מאבס?
הימור שלי ניקו יהיה שמח הלילה
יוסטון
אין סיכוי
זה גם אמרו לי לפני שנתיים בדראפט של וומבי
יכול להיות משעשע אם ייבחר על ידי ניקו ויוטרד כדי להשקיע בהגנה
לבן תמורת לבן בעיר עם קהל לבן ושם את המאבס יחד עם דיוויס וקיירי נראה אם זה היה חלק מהתמורה על הטרייד של לוקה.
לי יש תחושת בטן שהוא מגיע למאבס. יהיה בהחלט יפה אם כן.
אני מרגיש שהמאבס יקבלו בכל מקרה בחירת טופ 2. יהיה להם גארד סטייל ברונסון עם הרפר.
נראה מחר
התחלתי לראות לאחרונה ביל סימונס, מי שמעוניין הוא עשה דירוג קארמה ללוטרי
https://youtu.be/OQV9KIxiVjo
איך הוא שם את וושינגטון במקום 2 ??
לא מגיע להם כלום
צודק
איזה משחקים הזויים היו לנו – בראשון נגרות מרשימה עקב עייפות גדולה משני הצדדים.
שרגא הדגיש את מה שכתבתי עליו, הוא לא ברמה הגבוהה עדיין. יש לו את כל היכולות כשחקן אישי אבל הוא לא מספיק טוב בניהול המשחק, זרימה והתעלות, ויותר מדי פעמים עושה מהלך ממש טיפשי.
יוקיץ' היה גמור כמו כולם ושיחק על אדי הדלק האחרונים. נדמה לי שדנבר שיחקו 7 משחקים ב-13 ימים.
במשחק השני שחיטה כשרה. אכזבה גדולה מהקאבס שהיו הדבר האמיתי במשך כל העונה.
קרלייל מזכיר לנו שהוא שועל רציני ויודע לעשות את ההתאמות בין משחקים.
נ.ב. אני אמנם אוהב משחקים של דם, יזע ודמעות אבל 8 נקודות של דנבר ברבע הראשון היה קצת מוגזם.
תאר לך אם דנבר קלעו 8 נק כמה יקלעו מולם מיניסוטה.
בטור ההימור המוגזם אם וכאשר אני מהמר על 2 משחקים בהם מיני תקלע פחות מ75 ומשחק אחד עם פחות מ70
גובר יקלע 30 מתוך ה70
אצל אס"ת' שלושה שחקנים קלעו 14-8 מהשלוש ושישה נוספים 27-2.
אצל ד"נ שני שחקנים קלעו 12-5 מהשלוש וחמישה נוספים 33-6.
סה"כ אלו שקלעו טוב קלעו 26-13 והשאר 60-8 וסה"כ כולל 86-24.
הפייסרס נראו משך 3 רבעים ראשונים כבלתי ניתנים לפיצוח
זהו הלכה הסדרה
תודה מנחם 😉
הכל בהומור וברוח טובה כמובן
מחפש המלצה על מסך 65 אינץ'. שלי נסדק ונשבר ברבע הראשון של המשחק אתמול בערב.
לא יעזרו כאן שום סופרלטיבים על קרבות הנגרים הנוקשים של שנות התשעים ההיסטוריות. מה שהיה אתמול כמעט עד המחצית, למעשה, היה גועל נפש מזוקק ומרוכז. אפשר היה להעלות למגרש את עזריאל וגבריאל והיו קולעים יותר משתי הקבוצות.
במחצית השניה לפחות היה משחק. שתואר היטב בסיקור והוסבר היטב בתגובות. תרומתי לדיון:
א. ראס לא היה כזה זוועתון כפי שתואר כאן. נכון שלא מגיע לו פרס הכירורג הקליני של הערב, אבל הוא לחלוטין לא השתולל עם הראס-בן-ענו שמייחסים לו כאן. להיפך. שיחק זהיר ואחראי, נתן את מה שמצופה ממנו באנרגיות, וגם לקחת זריקות ששחקן צריך לקחת. חלק נכנסו חלק לא.
ב. האדון יוקיץ' חייב לי, ולדנבר, ולכל העולם – התעלות וצידוק לכתרים שנקשרו לו. הוא בדביט רציני, עם סדרה שבה היה רועה חמורים ולא יותר. אפילו משחק התעלות אחד לא יספיק כדי לכפר על מה ש(לא)עשה עד עכשיו. לפחות 2, ואז הנאגטס יסיימו את העונה במשחק 7 מכובד, ואינשאללה יעשו רבילד כי השלישיה ניקולה-ג'מאל-ארון עדיין שווה עוד 2-3 אליפויות.
המזרח: קליבלנד בהגדרה המילונית של קבוצת עונה סדירה, שהאוויר יוצא מבלונה בחודש מאי. בעונה הבאה הם אמורים להיות בטופ וגם להגיע לגמר מזרח.
הם חייבים להעיף את פורטר גוניור ולהביא חיזוק
בס"ד
תודה רבה