
1.משחק אחד אחרי ה-4,000 גם סטיב קר עושה הסטוריה: עובר את אל אטלס כ-WINNINGEST COACH של הווריורס

הנצחון אמש על הניקס 94-97 בצ'ייס סנטר עשה מסטיב קר המאמן המנצח ביותר מכל מאמני הווריורס (וזה כולל את דון נלסון!) עם הנצחון מס' 558 שלו.
בסיום המשחק אלמנתו של אל אטלס נתנה לסטיב קר את כדור הנצחון מס' 558 שלו. הוא אמר:
"It was a great moment being awarded the game ball by the Attles family," Kerr said. "It was really beautiful to be honored by their presence, and obviously Al Attles is Mr. Warrior forever. The record, it's kind of surreal to even think that this could happen, but it's a reflection of our organizational strength, stability and a talent level over the last 11 years since I've been here.
"I'm incredibly lucky to be part of this organization and part of this city and very humbled by the honor because of Al's greatness and what he means to the franchise."
אטלס איש היכל התהילה, בילה 6 עשורים עם הווריורס כשחקן, מאמן, ואיש הנהלה. הוא היה מאמן 14 שנים וזכה עם הווריורס באליפות הראשונה שלהם ב-1975 עם ריק בארי וג'מל ווילקס.
פיל ג'קסון שלח וידיאו בו הוא אומר:
"Congratulations," Jackson said in the video. "And it's been my pleasure to be around you as a player, watch you succeed as a general manager and now as a coach, all those championships and those wonderful years. Congratulations."
סטיב קר, שזכה בארבע אליפויות עם הווריורס ב-11 עונותיו שם כמאמן, אמר שההתרגשות הגדולה ביותר הייתה לראות שם את פיל ג'קסון שאימן אותו בשיקגו כשהם זכו בשלוש אליפויות עם סטיב קר (מתוך 6 עם מייקל ג'ורדן)
סטיב קר אמר: "זה ממש COOL. פיל ג'קסון, אחד ה-MENTORS שלי. הוא נתן לי את החינוך שלי בכדורסל ובאימון. הוא וטקס ווינטר (שהיה אסיסטנט בבולס, מ.ל). אני נזכר בהם למעשה כל יום כי כל תורת האימון שלי מבוססת על מה שלמדתי מהם בבולס. האימונים שלי, וניהול משחקים שלי, מבוססים המון על מה שלמדתי מהם. ההתקפה שלנו בווריורס מבוססת הרבה על ה-TRIANGLE שלהם".
סטפן קרי ודריימונד גרין היללו אף הם את קר:
"Oh, man, he changed everything," Green said. "He has been as important as anybody, what this organization has become. Just the things that he's taught me about winning … you can't teach someone anything better than that, how to be a better winner. And just his temperament, the offense that he brought to this organization, the atmosphere that he brought to this organization, .the family atmosphere. That was Steve bringing that."
ביום חג כזה כולם מהללים, ושוכחים הרבה מהדרק. סטיב קר חטף לא מעט ביקורות על צורת המשחק של הווריורס לעתים, ועל ניהול נבחרת ארה"ב.
2. מה דעתך על סטיב קר כמאמן הווריורס?
3. דוק. נו קופר פלאג, נו פרובלם
דוק, ללא כוכבה הגדול קופר פלאג, גברה על לואיוויל בגמר ה-ACC, וללא ספק תהיה אחת מארבעת ראשי הבתים שייבחרו הערב (אמש) לאליפות המכללות. לפי ההודעות מדוק הוא יהיה מוכן למשחק הראשון בוויקאנד הבא.
4. סיינט ג'ונס יוניברסיטי מקווינס, ניו יורק, מנצחת את ה'ביג איסט' לראשונה מאז שנת 2,000

RJ LUIS קלע את כל 29 נקודותיו מלבד 2 הראשונות בחצי השני, וסיינט ג'ונס, עם מאמנה ריק פיטינו, ה-6 בדרוג במכללות גברה על יוניברסיטי אוף קרייטון 66-82 באולם המפוצץ של מדיסון סקוור גארדן, והיא שוב בשיחות על אליפות לראשונה מאז ימי כריס מאלין ומרק ג'קסון.
העיר ניו יורק בהיי כפי שלא הרגישה בכדורסל מכללות זה 25 שנה לפחות.
5. לידיעת ה-HATERS: הלטבי פרוז'ינגיס היה ממש חולה. הוא לא עשה הצגות

ביני לבין דוקטור רזי, הסלטיקס די איכזבה לאחרונה. אני טענתי שהחולשה שלה היא תחת הסל. אני לא טוען עכשיו – ולא טענתי מעולם – שקריסטפאס פרוז'ינגיס הוא שאקיל אוניל, וכשהוא יחזור הבעייה תחת הסל תיפתר. אבל גם שאקיל אוניל אינו קריסטפאס פרוז'ינגיס. כל אחד עם המעלות והמגרעות שלו, כפי שהיה אומר לנו המורה שלנו קווינט בכיתה ב' (וכשהרמתי יד ואמרתי שלמכבי חיפה בכדורגל אין מגרעות, הוא היה קורא לי לשולחן להכאת סרגל על כף ידי המושטת, אבל המורה החמיץ בערך 98 מ-100 מהחבטות כי עד שהוא הניף את הסרגל, ידי כבר הייתה בכיסי. הפעמיים שהוא פגע בי זה די כאב, אבל לא סוף העולם).
פרוז'י קלע 24 נק' ב-32 דקות נגד הנטס וכל הסלטיקס נראתה הרבה יותר טובה איתו למרות הקושי נגד הנטס. הסנטר היריב היה חייב לצאת מאזור הצבע לנסות לחסום את פרוז'י, ובכך הוא כבר עושה את שלו.
הקשיבו לו:
"It was extremely, extremely frustrating, just not knowing what I had," said Porzingis, who added it was an upper respiratory illness that developed into something like bronchitis or mononucleosis. "But I haven't been this sick for probably ever in my life. So, I was really, for a week, really just laying at home trying to recover. And after that, I had lingering fatigue — and I still have it a little bit — but at least I'm not getting into shape to be able to play.
"אחרי כל אימון נפלתי מהרגליים. התביישתי. לא רציתי שיחשבו שאני משחק אותה. הייתי ממש חסר אנרגיה. הרופאים – בין המומחים הגדולים שישנם – אמרו לי שחליתי במחלה ויראלית שתעבור כשיגיע הזמן – אומר ה-3'7 הלטבי הזה – "בעצת הרופאים החלטתי שעלי לנוח עד שכוחותי יחזרו. אני מרגיש טוב עכשיו אחרי המשחק. אני מקווה שהאפיזודה חלפה, AND THAT I AM GOOD!"
בוסטון כולה מקווה.
5. אשר יגורתי הגיע: שחקני הניקס, אחד אחרי השני, ב-ODDS נגד המאמן תיבודו
קודם ג'יילן ברונסון. אחריו מייקאל ברידגס, ועכשיו נגד גולדן סטייט – ג'אש הארט!
Josh Hart and Thibs during a timeout 👀 pic.twitter.com/5FH8OPmE9N
— Fullcourtpass (@Fullcourtpass) March 16, 2025
אחלה מעורב
הוא לא המאמן הכי טוב אבל השאלה הופכת את התשובה לחד משמעית. הוא בהחלט מאמן טוב לגולדנים. אפילו טוב מאוד.
יש לו מגרעות. הוא מקובע ומגיב באיחור (כמעט והפסיד את האולימפיאדה בגלל ההתעקשות לשחק עם 2 חמישיות שונות ודוראנט מהספסל), לא שולט באגואים (גידל את המפלצת דריימונד למימדים שכבר אי אפשר לשלוט בו, פחד לספסל את קליי בשנים האחרונות למרות ירידה ביכולת).
מצד שני הוא מיקסם את היכולת של סטף ופיתח שיטה אדירה שבנוייה סביבו (וגם קליי), של תנועה בלי כדור, שדריי משתתף כמנהל משחק בכיר עם סינרגיה מיוחדת עם סטף.
ההגעה של דוראנט אמנם הייתה צ'יט קוד שסגר את הליגה וקשה לתת את ההצלחה בשנים אלו לקר, אבל השנים שלפני וגם האליפות ב 22', הם תוצר ישיר של העבודה שהוא בנה שמיקסמה את היכולת של הכוכב הגדול שלו.
ג'וש הארט בתחנונים לתיבודו: "תן לי פושזן אחד לנוח, אני עומד להתעלף".
תיבודו: "על גופתי המתה, שהיא אגב נפטרה ב 1975, ואני עדיין מאמן, אז אין הנחות לאף אחד".
הארט: "אתה לא רוצה שנגיע בריאים לפלייאוף?, תראה מה העומס גרם לברנסון".
תיבודו: "אל תדאג, אני כבר לא אשרוד עד הפלייאוף, כבר זומנתי לשימוע".
🤣🤣🤣
קר מעולה לגולדן אבל מאמן בינוני וטפלון מהלך,אדם דוחה.
טיבס מזכיר לי חזיר מזיע לפני שחיטה.
שם את דה שוט בכיס הקטן בחיסולים.
הניקס נדפקו איתו, עם תקרה מאוד נמוכה.
טיבס הוא כמו משה,מאמן עם שיטה שבחיים לא יראה גביע בתור מאמן ראשי.
משה נענש כי הרג מצרי אחד. תיבודו לא יזכה להגיע לארץ המובטחת כי הוא בדרך הבטוחה להמית סגל שלם של שחקנים.
העונש שלו היה לסחוב עם קשה עורף 40 שנה במדבר
😅😅
חבוב לא בגלל זה הוא נענש
אני יודע אבל תזרום בשביל הגג
זורם איתך
חבל שבזמן אמת משה לא "זרם" לבקשתו של ה' לדבר אל הסלע במקום להכות בו.
תודה רבה מנחם אחלה מעורב
סקר מי יקבל כרטיס אדום ראשון בקיץ?
תיבס או באד?
כולם מדברים על קופר פלאג אבל יש מישהו לא פחות טוב דילן הרפר הולך להיות סטאר לבחור יש הכל מקווה שרק יחוסו עליו ולא יגיע לווש או שארלוט
יש גם את אייס ביילי.2.08 שמשחק כמו גארד.הוא והרפר באותה קבוצה,שניהם מעולים.
נכון אבל הרפר נראה לי כבר מוכן לרמת nba להפציץ מהרגע הראשון
סופרים לו את הניצחונות של לוק וולטון בעונה שהוא סבל מכאבי גב? צריך להוריד לו את זה
כן, הם נספרים
תודה רבה מנחם על עוד מעורב נפלא.
קר אחד מהגדולים בהיסטוריה, על כך אין שאלה. 4 אליפויות, אחת מהשושלות הגדולות בהיסטוריה ושינוי של פרנצ'ייז מקצה לקצה שמים אותך בהיכל התהילה של האימון.
ארבע אליפויות אומרות שכן, קר הוא מאמן די טוב לווריירס.
תודה רבה מנחם
השאלה בסקר לא מותירה הרבה אפשרויות,ברור שהוא לא גרוע לווריורס,אז עם מה נשארנו?
למשל איזה ציון היינו נותנים לו על שכמעט הפסיד בפריז?
לניקס יש ספסל פחות מבינוני,איזה אופציות יש לתיבודו,הניקס יצטרכו בקיץ לעבות את הסגל.מאשימים כל הזמן את תיבודו כאילו יש לו קבוצה לאליפות.
לבוסטון יש קבוצה לאליפות,הם בעצם האלופים. חסרונות למי אין? אפילו במרזולן ליד האופרה בפריז אפשר למצוא חסרונות ,מתוק מידי,עמוס מידי.
זה מה שיפה בספורט מנצחת הפחות גרועה!
להגיד שלניקס יש ספסל פחות מבינוני וזאת הסיבה שתיבודו גומר את הסגל שלו מראה שכנראה התחלת לראות השנה בפעם הראשונה NBA ונתקלת במאמן אחלה שקוראים לו תיבודו.
ואפרופו ספסל בינוני אז הדוגמא שנתת מצויינת אני זוכר שעד השנה כולנו דיברנו למשל שבוסטון יש שישה שחקנים ותו לא ורק רזי התעקש שיש שם איזה פריצרד שהוא מעולה ואיזה האוזר ושהספסל של בוסטון לא רע בכלל ותראה איזה קטע פתאום כולם מסכימים שיש לבוסטון אחלה ספסל
בס"ד
תודה רבה
אני חושב שקר הןא מאמן ממש גרוע והבעלים של הווריורס בוכים על ההחלטה לגייס אותו במקום ג'קסון לפני 11 שנה🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
אחלה מעורב
קר מעולה לשחקנים שאתו. הוא רץ עם אותו גרעין מהיום הראשון. נראה אם וכמה יצליח בקבוצה אחרת. קצת כמו פיל ג'קסון והכוכבים.
רק פט ריילי מבחינתי הצליח גם בלייקרס (עם כוכבים, יש לומר) וגם שמר את הניקס בצמרת הגבוהה, עם חומר שחקנים שאינם במאונט ראשמור, בלשון המעטה.
🤣
תודה מנחם. סטיב קר מאמן מעולה ועד היום הוא בין המובילים בליגה. איפה בדיוק זו שאלה טובה, אבל בסקר הזה התשובה די פשוטה
סטיב קר הוא האב טיפוס של המאמן\שחקן עבר מודרני,
החבר הכי טוב של השחקנים,יהיר,פוליטיקל קורקט. לא זוכר אותו פעם אחת לוקח אחריות
על התנהגות של השחקנים שלו ותמיד מתלונן על השחקנים של היריבה והשופטים.
–
בסגנון הוא בנוי להיות מאמן של סופרטימס,
אין כאן משהו גאוני טקטי כמו המשולש של ג'קסון או מאמן שידע להתעלות
עם קבוצות שהיו אנדרדוג.
אמת
הקבוצות של קר עומדות בציפיות או שעולות עליהן. תמיד.
,תודה למגיבים
קר כבר שנים נמצא בתהליך עקבי של הפיכה לפופוביץ׳ – כולל כל המניירות על ומחוץ למגרש. למזלם של הווריורס זה כולל יכולות אימון מצויינות…