A Kosher Hot Dog: רואים שש שש / ארז שץ ויוני לב ארי

A Kosher Hot Dog: רואים שש שש / ארז שץ ויוני לב ארי

A Kosher Hot Dog: רואים שש שש / ארז שץ ויוני לב ארי

(צילום: newsweek.com)

מתחילים לספור לאחור. שישה שבועות מפתיחת העונה, ב-A Kosher Hot Dog, פודקאסט הבייסבול העברי הראשון בתבל, מתחילים בסיקורי הבתים – בכל שבוע דיוויז'ן אחד. ולאור העובדה שג'וש אלתר  – אוהד יאנקיז התארח אצלנו, האמריקן ליג מזרח נבחר להיות הבית הראשון איתו אנחנו יוצאים לדרך. אז משדר מספר 225, שהוא למעשה החצי השני של פרק 224 – מובא לכם בחסות ה-A.L East.

אז מה חדש בבית, ממנו מגיעה אלופת האמריקן ליג? הניו יורק יאנקיז איבדו את חואן סוטו, אבל הרוויחו את מקס פריד. הבלו ג'ייז מטורונטו, אולי בעונת פרידה מגררו ג'וניור ומבישט, הנחיתו את אנתוני סנטאנדר. האוריולס מבולטימור מינוס קורבין ברנס, אבל עם חבורה צעירה מרשימה ודין קרמר שלנו. הרייז מטמפה ביי, כרגיל, בעיקר צפו בנעשה בעניין. והרד סוקס מבוסטון היו האחרונים להחתים תותח – עם אלכס ברגמן ירום הודו. אז על כל זה, ועוד, קשקשנו בפרק.

יוני לב ארי

die hard yankee fan, חי ונושם סביב הפאסט בול
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
2 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
מנחם לס
26/02/2025 15:17:09

הפיצ'ר המצויין של הברייבס מקס פריד חתם אתמול על 7 שנים עם היאנקיס על משהו בסביבות 217 מיליון (נדמה לי שהוא כבר קרוב ל-30)

ארז
27/02/2025 9:14:45
הגב ל  מנחם לס

קרוב מהצד השני, זה עתה חגג 31, ולמי ששמע את המשדרים שלנו עם ג'וש שמע את הסיפור שבמכביה 2009 הוא אשכרה זרק פה במכביה מול טובי בחורינו. בעוד לא הרבה זמן תהיה לנו שוב מכביה, אני בהחלט מצפה להיות שם ואולי לתפוס את המקס פריד הבא.