מעורב הופס ליום רביעי / מנחם לס

מעורב הופס ליום רביעי / מנחם לס

1.ג'יילן ברונסון על ששיחק 8 דקות באול סטאר

מעורב הופס ליום רביעי / מנחם לס

לאוהדי הניקס באתר (אני מכיר רק אחד – דובי – אבל אולי אני טועה): ג'יילן ברונסון וקרל-אנטוני טאונס עלו בחמישייה של האול סטאר כצמד שחקני ניקס לראשונה מאז וולטר 'קלייד' פרייזר, ואירל 'דה פירל' מונרו עשו זאת ב-1975. הזכרת פרייזר ומונרו מעלה שוב את העובדה העצובה שמאז 1973 הניקס לא זכתה באליפות – 51 שנים ללא אליפות. אווווץ'… כמה כואב להיזכר.

אחרי שהוצאתי עובדה זו לאור, כפי שאומרים החברים שלי מבנימינה, אני יכול להתחיל לכתוב על ג'יילן ברונסון ששיחק 8 דקות במשחק הפתיחה, למרות שעלה בחמישייה.

In an attempt to breathe some needed life and competitive energy into what had become a tired event that continually failed to showcase the NBA’s appeal, the league abandoned its traditional East vs. West game and ran a mini tournament among four teams instead — three teams comprising NBA All-Stars and one made up of “Rising Stars” — that played games to a 40-point total instead of playing four quarters.

הם אמנם עלו בחמישייה, אבל בפורמט החדש זה היה בשתי קבוצות שונות.

אוהד ניקס אחד כתב: “Prime reason this format is terrible. Jalen Brunson earns his way to All Star starter in the East. His reward? 8 min of playing time. Weak.”

כשהוא נשאל להגיב על 8 הדקות שקיבל, ברונסון, הדיפלומט הידוע שלא ילכלך אלא אם כן זו חובת השעה, אמר: "כל הכבוד ל-NBA שהיא מנסה דברים חדשים לשפר את משחקי האול סטאר. אולי במקום 40 נק' צריכים לשחק עד 50, ואז כנראה שגם אני הייתי משחק יותר"

FAIR ENOUGH

2. אהבתי את הקטע: רק סיים תיכון והתקבל לאוניברסיטה, ומנצח את דמיאן לילארד מחצי מגרש!

עובדה: Jaren Barajas shoots on his backyard hoop maybe once a month these days. He's a busy 18-year-old college student now, so basketball has taken a backburner to academics.

ביום ראשון בראג'אס ניצח את דמיאן לילארד בקבירת סל מהחצי. דמיאן היה חייב לקבור 3 'חצאי מגרש' בעוד שבראג'אס היה צריך רק אחת בפנים.. הזריקה השלישית שלו נכנסה ואיתה פרס של $100,000

"הפרס יעזור להורי לשלם את שכר הלימוד", הוא אמר עם חיוך רחב. היי, "I just beat Damian Lillard."

3. רוקי העונה חדש לפי ESPN+. מי זה שייבחר?

1) Stephon Castle, G, San Antonio Spurs

Drafted: No. 4, UConn
Key stats: 12.9 points, 3.5 assists
Previous ranking: 5

סטפן קסל משחק עתה את הכדורסל הטוב ביותר שלו, והטוב ביותר שאי פעם שיחק. הוא קבר דאבל פיגר ב-14 מ-15 המשחקים האחרונים בשעה שקבוצתו, הספארס (29-23) דוחפת לקראת מקום בפליי-אין. אמנם הגעתו של ד'ארון פוקס הורידה את סטפון למעמד 'האיש הששי', אבל לא הורידה מאומה ממשחקו של קסל שקבר 33 נק' נגד שרלוט לפני שבוע וחצי. הוא זכה גם ב-MVP של ה-RISING STARS באול סטאר שזה עתה נגמר ומקום שני באליפות הדאנק אחרי מאק מקלאנג.

2) Zaccharie RisacherAtlanta Hawks

Drafted: No. 1, France
Key stats: 10.5 PPG, 3.5 RPG
Previous ranking: 6

ריסצ'ר הוא השחקן שעשה את הקפיצה מעלה, יותר לדעתי, מכל שחקן אחר מתחילת השנה החדשה: משחק חוץ של 30 נקודות ב-11 מ-14 נגד קליבלנד, ובמשחק זה הפך לשחקן ה-TEENAGE הראשון בהסטוריה של ה-NBA לקבור שני משחקי 30 נקודות גב-לגב ללא איבוד אף כדור.

הוא הפך לסטרטר מעולה באטלנטה, כשהוא מראה את הכשרון והסבלנות בשני צידי המגרש. הצעד הבא יהיה להפוך לכוח רציני בהתקפה שיהפוך את אטלנטה לקבוצה מזרחית רצינית.

3) Zach Edey, C, Memphis Grizzlies

Drafted: No. 9, Purdue
Key stats: 9.5 points, 7.6 rebounds, 62.3% 2FG
Previous ranking: 4

לזאק אדי לקח יותר זמן מאשר לרוקיס האחרים להשתלב במשחק של ה-NBA, אבל מאז תחילת פברואר הוא נראה כמרגיש בבית, ומראה את מה שהענק הזה – 2.24 מ' – מסוגל לתרום לממפיס גריזליס. בחודש פברואר לפני האול סטאר היו לו שלושה משחקים עם דאבל-דאבל שתורגמו לשלושה נצחונות.

5) Kel'el Ware, C, Miami Heat (אני מדלג על מס' 4)

Drafted: No. 15, Indiana
Key stats: 9.1 PPG, 6.1 RPG, 61% 2FG
Previously ranked: Not ranked

ה-2.14 מ' מאינדיאנה, הוא המירשם שהרופא רשם למיאמי היט הנמוכה שהסנטר שלה, באם אדבאיו, הוא רק 2.06 מ'. מיאמי ויתרה על כמה שחקנים שהמוק דראפטים שמו לפניו כי פט ריילי ידע שמיאמי חייבת גובה. במיוחד עתה כשג'ימי באטלר הוא מחוץ לתמונה, מיאמי עוברת לשחק עם מערך צעיר שמתחיל להניב תוצאות, כמו שאומרים החברים שלי מדאונטאון אשקלון. וור לא היה כלל ב-RANKING האחרון של ESPN+ והנה הוא חמישי. הוא מלהיב ביותר את אוהדי מיאמי. סנטר גבוה, אתלטי מאד, עם משחק מודרני של בפנים ובחוץ. הוא הפך לסנטר FULL TIME בינואר 21. הוא יושב עתה על 11.5 נק' ו-9.8 ריב' ב-12 המשחקים בהם עלה בחמישייה הראשונה, ואדבאיו כמספר 4.

4. קוזמה והדוגמנית הקנדית וויני הארלו המאורסים הודיעו על נשואין קרובים

5. לוני וולקר, X-לייקרס, חתם על שנתיים עבור 3 מיליון עם הסיקסרס

שחקן הלייקרס קם רדיש פרסם טוויטר בו הוא גובר לפי הסדר על הסנטר כריסטיאן קנולוקו, מקס כריסטי, גייב וינסנט, ד'אנגלו ראסל, ואוסטין ריבס. הוא מוכן ללכת 'אחד-על-אחד' "נגד כל אחד בליגה"

6. גם לדוראנט יש מה להגיד על האול סטאר

מנחם לס

מנהל הופס. הזקן והוותיק מכולם בצוות. מנסה לכתוב יומית - כל זמן שאוכל!
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
22 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
golan
golan
19/02/2025 3:22:25

תודה על אחלה מעורב, מים מן הסלע…
לא רואה את האולסטאר כבר שנים. זה יותר ראווה מספורט.
שיחזרו למזרח – מערב, לא הגיוני לשנות כל שנה (קפטנים, שדרנים מה הבא?)
אם הבעיה היא שלא שומרים, אפשר לקבוע ש4 שחקני ההגנה המצטיינים נכנסים לאולסטאר (בכל קונפרנס) , אם יהיו שחקנים שגאים בהגנה שלהם, תהיה יותר הגנה.

NBA בדם
19/02/2025 6:36:47
הגב ל  golan

יהיה יותר הגנה אבל מי יצפה בדורט,וויט,גובר, מקדניאלס בעת ובעונה אחת על הפארקט. נצטרך שקית הקאה יותר גדולה מעכשיו.

golan
golan
19/02/2025 11:15:13
הגב ל  NBA בדם

אז אין מה להתלונן שלא שומרים, ויש מעל 300 נק' במשחק.
רוצה הגנות ? תן לשחקני הגנה כבוד ותראה ששחקנים יתחילו להשקיע בזה.
לו דורט שחקן מעולה, אני נהנה לראות אותו משחק.
אני אוהב לראות שחקנים שמבינים את המשחק בהגנה. ומעדיף בקבוצה שלי שחקן שאכפת לו ומתאמץ גם בצד הזה.
אם שגא יקבל MVP ולא יוקיץ, זה בעיקר בגלל ההבדל בהגנה.

NBA בדם
19/02/2025 11:23:56
הגב ל  golan

השחקנים שנבחרו לאולסטאר יכולים לתת הגנה או לפחות מאמץ כלשהו, הם פשוט לא רוצים וזה לא מעניין אותם. הם בעיקר באים להעביר את הזמן במינימום אנרגיה.
כל מודל שינסו לא ישנה את העובדה שהשחקנים מזלזלים במשחק ובאוהדים ולכן אין מה לעשות בנידון.
גם אם תכניס את דורט ודומיו לאולסטאר הם יידבקו ברעה החולה הזו.

סוסמעץ
19/02/2025 6:36:25

תודה רבה דוק
==
צודק דוראנט
==
אולסטאר זה מפגן ראווה, ששנים כבר לא באמת מעניין
הוא בעצם חלון ראווה של הליגה כולה:
שחקנים עשירים, בכיינים, עושים טובה שהולכים לעבודה
ובטוחים שהכל מגיע להם.
==
כמו שאומרים החברים שלי בבית אורן
אף גמל לא רואה את הדבשת שלו.

נערך לאחרונה 1 שנה לפני על ידי סוסמעץ
NBA בדם
19/02/2025 6:53:13

אתה מצטיין האולסטאר בעיניי מנחם, אתה מביא לנו ידיעות צבעוניות כמעט וללא תוכן שניתן לעבוד איתו. את הפורמט שלך (מעורב) אל תשנה לעולם.

ברונסון מתלונן על חוסר דקות? זה כמו שאמביד יתלונן על שריקות. יש לו מספיק מזה בעונה הרגילה. אל דאגה תיבודו ישלים את החסר עם כמה משחקים של 46-47 דקות, ללא קשר לתוצאה בתום הרבע השלישי. הוא בטח אומר לעצמו בעודו אוכל נתח בשר חי בספת ביתו: "בואנה תראו את החבר'ה הבטלנים האלה, נחים לי כבר כמה ימים, רעננים ויפים, הגיע הזמן לחזור למוטב".

עידו גילרי
19/02/2025 7:07:03
הגב ל  NBA בדם

העיקר שג'יילן ברונסון "מתלונן"

איש הערפל
איש הערפל
19/02/2025 6:58:16

כולם מדברים על האולסטאר, מה עם לבטל קונפרנסים? כמה שנים כבר המזרח כזה חלש?! לא מספיק שקבוצות פח כמו הנטס יכולים להגיע לפלייאין, זה גם נותן יתרון לקבוצות החזקות במזרח

אשך טמיר המקורי
19/02/2025 7:08:00

עלה לי רעיון.
לבטל את משחק האולסטאר ובמקום זאת לעשות הקרנה של משחק מפעם.

Rocky1
Rocky1
20/02/2025 2:22:32

🤣🤣🤣

אשך טמיר המקורי
19/02/2025 7:09:10

שינוי מס' 1:
להעיף את סילבר

שינוי מס' 2:
להביא מישהו במקומו ששונה ממנו ב-180 מעלות

שינוי מס' 3:
להתחיל לתקן

תומר
19/02/2025 11:05:17

שינוי מס' 4:
להרבות טוב בעולם

האווי לאסוף
האווי לאסוף
19/02/2025 7:46:31

תודה רבה מנחם

Alex Rabino
19/02/2025 7:47:10

מסכים לגמרי עם קווין דוראנט. וויקאנד האול סטארס הוא לא יותר מתעלול יח"צ. תנו לשחקנים קצת מנוחה.

etayef
etayef
19/02/2025 8:07:37

הטימטום של המגיבים כאן….
1. לא מבינים ציניות של דוראנט.
2. הירידה במאמץ של האולסטארס היא בגלל שהשחקנים כבר כוכבים. פעם האולסטרס היה כרטיס ביקור, היום הגאווה היא בהשתתפות ובבחירה. זה כמו לדרוש משחקנים באוסקר להתאמץ.

מהפנט תרנגולות להטיל ביצה בדאנק

מי מספר 4 ברשימת הרוקיס? גיילן וולס ממפיס,משחקן לא נחשב בשנה שעברה ,הוא שחקן חמישיה בקבוצת צמרת.אבל החטיפה זה קולייר במקום 29 ,יוטה חטפה לעצמה רכז עם המון פוטנציאל שבמשחקים האחרונים השתפר מאוד.
בגדול השמיצו יותר מידי את מחזור הרוקיס בתחילת העונה.יש לא מעט שחקנים שיפרצו בשנת הסופמור,ריזאשה,סאר,קולייר,פיליפובסקי,דה סילבה זו רשימה חלקית של שחקני רוטציה פלוס בשנה הבאה.
הם כמו מחמצת שגדלה במקרר ופתאום אתה מגלה שיש לך בצק פגז.הם כמו עוגת גבינה שנראית מבולגנת בתנור,ואז פותחים את התנור ורק מהריח אתה מפנטז על חצי עוגה.
בן עמי החטוף פנטז בשבי על סברינה.אני מאחל לו שבכל השנים הבאות ,יוכל לטעום מהעוגה החלומית והאלוהית כמה שרק ירצה.
זה רק מראה כמה אנו צריכים להעריך את מצבנו הפרטי,ומצד שני לא להיות אדישים לסבל שלא יתואר.

Berch
19/02/2025 11:02:48

אחלה מעורב
אולי נבין שהאולסטאר זה דבר דינמי…..
🤣

captain beefheart
captain beefheart
19/02/2025 22:41:46

כולנו, כבר תקופה, מתבאסים מהאולסטאר ומדי שנה פחות מאיתנו צופים בו. מדי שנה הליגה גם ממציאה שיטות חדשות להמאסת האירוע, ולכן לא נותר אלא להסיק שהם מקדיחים את התבשיל בכוונה, כדי לעורר געגועים, והכל כדי להבטיח שכשיגיע הקאמבק ("חוזרים לאולד סקול!!! מזרח מול מערב!!!) – כולם ישמחו להתקמבק.

עידו גילרי
19/02/2025 22:43:37

להזכירך כבר ניסינו את זה – לא עבד.

captain beefheart
captain beefheart
19/02/2025 22:56:52

לא נתנו לגופה מספיק זמן להרקיב 😉

ירון, החלום
ירון, החלום
23/02/2025 2:11:36

בס"ד
תודה מנחם.
מעורב משובח.