)
יוסטון רוקטס (21-34) – גולדן סטייט ווריורס (27-28) 105:98
קרי במשחק לא רע בכלל, באטלר ממשיך להתאקלם והווריורס מנצחים ביוסטון למרות יום קליעה לא טוב של הקבוצה.
אחרי רבע ראשון שהיה צמוד באופן יחסי הווריורס יצאו לריצה בתחילת הרבע השני כאשר שתי קליעות של באטלר מהקו קבעו יתרון 17 לטובת האורחת שתי דק' וחצי לסיום המחצית. הווריורס הצליחו לשמור על הפרש דו ספרתי עד סיום המחצית הראשונה, וברבע השלישי יצאו לריצה נוספת בסיומה לייאפ של לוני קבע יתרון 81:57 לטובת קרי ושות'.
הרוקטס יצאו לריצה משלהם וכבר הורידו את ההפרש לפוזשן בודד במהלך הרבע הרביעי, אך הווריורס התעשתו בזמן, לחצו פעם נוספת על דוושת הגז, פתחו פער דו ספרתי נוסף ומשם הרוקטס כבר לא הצליחו לחזור.
ארון הולידיי בלט אצל הרוקטס עם 25 נק', 8 ריב' ו-4 אס'.
קרי עם 27 נק', 5 ריב' ו-3 אס' עבור הווריורס.
ניו אורלינס פליקנס (42-13) – סקרמנטו קינגס (27-28) 133:140 לאחר הארכה
הקינגס עם ארבעה שחקני חמישייה שקלעו יותר מ-20 נק' במשחק, הפליקנס עם סיג'יי מקולום וסיוע מרשים מהספסל.
המשחק התאפיין בריצות של כל קבוצה תוך שינויים תכופים בזהות המובילה (לא פחות מ-22 כאלו לאורך ההתמודדות). הקינגס ניצלו ריצה ברבע השני כדי לפתוח פער 8, הפליקנס רצו בתחילת הרבע הרביעי ליתרון 9 ואחרי שהמארחת שרדה ניסיון קאמבק של סקרמנטו נראה היה שסוף סוף אנחנו בדרך להכרעה.
במקום הכרעה קיבלנו ריצת 10:0 של האורחת, שהסתיימה עם תיקון של סאבוניס להחטאה של לאבין בדרך ליתרון 5 עבור הקינגס שתי דקות וחצי לסיום. הפליקנס חזרו עם ריצת 0:8 משלהם, ו-10 שניות לסיום מרפי קבר שתי זריקות עונשין בדרך ליתרון 3 עבור המארחת. מונק קלע 2 מהקו, רובינסון-ארל קלע 2 מהצד השני, סאבוניס קלע אחת והחטיא את השנייה אבל מונק אסף את הריבאונד, נשלח אל הקו וקבר 2 נוספות בדרך לשוויון. מקולום קיבל הזדמנות להכריע עבור נ"א את ההתמודדות אך החטיא פלאוטר יחסית פנוי על הבאזר, והקבוצות הלכו להארכה.
בהארכה מקולום החליט שהוא לוקח על עצמו את המשחק. הגארד קלע 11 נק' ב-80% מהשדה ו-75% מהשלוש לעומת 6 בלבד של הקינגס, קרלו מטקוביץ' הוסיף 2 משלו, והפליקנס ניצחו במשחק.
מקולום עם 43 נק' ו-7 ריב' עבור הפליקנס.
לאבין עם 32 נק', 10 אס' ו-3 חט', מונק עם 24 נק' ו-9 אס', סאבוניס עם דאבל דאבל מפלצתי של 22 נק', 28 ריב' ו-5 אס' ודרוזן עם 20 נק', 4 ריב' ו-5 אס' עבור הקינגס.
דאלאס מאבריקס (26-30) – מיאמי היט (28-25) 113:118
אקסום בלט בהיעדרם של קיירי אירווינג וקליי ת'ומפסון, כריסטי ודינווידי סיפקו נקודות משלהם (באחוזים רעים) והמאבס גברו על ההיט בטקסס.
אם המשחק בין הפליקנס לקינגס כלל ריצות ותהפוכות, המשחק בין המאבס להיט כלל 32 שינויים בזהות המובילה ו-15 פעמים לאורך ההתמודדות בהן התוצאה הייתה מאוזנת. ההיט יצאו לריצה בסיומה עלו ליתרון 7 במהלך הרבע השלישי, אך המילה האחרונה הייתה דווקא של דאלאס שעם ריצת 0:12 הצליחה לעלות ליתרון 8 קצת פחות משלוש דקות לסיום ההתמודדות. משם ההיט כבר לא הצליחו לחזור.
אקסום עם 27 נק', 3 ריב', 4 אס', 2 חט' וחסימה עבור המאבס.
הירו עם 40 נק' (3 מ-14 ל-3), 8 ריב', 3 אס' ו-3 חט' עבור ההיט.
מינסוטה טימברוולבס (25-31) – אוקלהומה סיטי ת'אנדר (10-44) 101:116
שתי הקבוצות סבלו מערב קליעה רע, אצל שתיהן ניכר היה שמדובר בבק טו בק ובכל זאת רבע ראשון מעולה של הטימברוולבס הספיק להם בכדי לגבור על הת'אנדר.
הטימברוולבס רצו ליתרון דו ספרתי במהלך הרבע הראשון כאשר אדוארדס ושות' מצליחים לנעול כמעט לחלוטין את הת'אנדר בהגנה. האורחת הצליחה לחזור ולהשוות את התוצאה במהלך הרבע השלישי, אך שם נגמר לאוקלהומה סיטי האוויר ומיני ניצלה זאת בכדי לחזור ליתרון דו ספרתי בסוף הרבע. במהלך הרבע האחרון שתי הקבוצות הפגינו עייפות, אך הטימברוולבס המשיכו לעבוד קשה בהגנה בדרך ליתרון 19, כאשר הת'אנדר מצמצמים מעט את ההפרש לקראת הבאזר.
נאז ריד עם 27 נק', 14 ריב' ו-7 אס', אדוארדס עם 23 נק', 7 ריב', 7 אס' ו-3 חט' ומקדניאלס עם 21 נק', 6 ריב' ו-5 חט' עבור הטימברוולבס.
שג"א עם 24 נק' (28.6% מהשדה), 8 ריב' ו-9 אס' עבור הת'אנדר.
יוטה ג'אז (41-13) – לוס אנג'לס קליפרס (23-31) 120:116
הקליפרס הזדקקו ל-73 נק' משותפות של הארדן ופאוול בכדי להימנע ממבוכה מול הג'אז, כאשר מארקנן וחבורתו סיפקו משחק הקרבה מרשים שכמעט הספיק להם להפתעה.
עד הרבע הרביעי המשחק היה בשליטת הג'אז. אחרי מעט גישושים בין הקבוצות בפתיחה יוטה ברחה ליתרון דו ספרתי בתחילת הרבע השני, כאשר במהלכו הקבוצה יצאה לריצה בסיומה שלשה של ג'וזאנג קבעה יתרון 30:50 עבור המארחת. הקליפרס לא אמרו נואש וחזרו להפרש חד ספרתי, לפני שריצה נוספת של יוטה קבעה יתרון 16 לקראת סיום הרבע השלישי.
מי שציפה לשיוט של הג'אז לעבר ניצחון ביתי קליל התאכזב. הארדן, פאוול ובן סימונס השתלטו על הרבע הרביעי עבור האורחת, שחקניה של יוטה נחנקו עם 13 נק' באחוזים של גבינה בולגרית לאורך 12 הדק' האחרונות, ולאחר שכבר הובילה ב-20 לקראת סיום המחצית הראשונה יוטה ניצלה בעור שיניה מהפסד בתום הזמן החוקי הודות ל-2 קליעות עונשין של קולייר 45 שנ' לסיום. בהארכה נורמן פאוול השתלט על העסק וקלע 9 מתוך 12 הנק' של הקליפרס בדרך לניצחון.
מארקנן עם 20 נק' ו-6 ריב' ופילפובסקי עם 20 נק' ו-10 ריב' עבור הג'אז.
פאוול עם 41 נק' ו-3 ריב' והארדן עם 32 נק', 10 ריב', 7 אס', 3 חט' ו-2 חס' עבור הקליפרס.

סימונס עם סינגל דאבל, כבוד.
תודה רבה תומר וסופש נעים לכל
תודה על הסיקור
יש לי חיבה לדונטה אקסום, ולו רק בגלל שהוא נקרא(אקסום)על שם עיר באתיופיה שאם ארון הברית נמצא איפשהו אז זה שם.
יש שם כנסיה שאף אחד לא נכנס פנימה מלבד השומר, וזה תפקיד לכל החיים….
🤓
גרובר
לתשומת לב הסטטיסטיקקים
https://www.facebook.com/reel/1768233180688144
😆
נאז ריד ליידיז אנד ג'נטלמן, נאז ריד.
תודה רבה תומר וסופ"ש אולסטאר רגוע לכולם.
איך איך דומאס לא אולסטאר . טוב נו, אולי בגלל שריבאונדים לא מביאים נצחונות, אבל עדיין
וריספקט לבן סימונס. ממש מעורר הערכה איך האדם אדיש הזה מצליח כל שנה מחדש להתמודד עם גלי ההייטרים בהופס ולתת איזה משחק בינוני פה ושם שמעיר בכולנו מחשבות על מה היה יכול להיות אם היה קצת יותר טוב בלהשחיל את הכדור לטבעת.
אפשר לחשוב שהוא נכנס פה לקרוא. עובד יכול לתרגם לו.
עוד קצת פיני גרשון+יין מרלו טוב מצילה, הורג אותך מצחוק.
https://www.facebook.com/reel/1315211233144929
פוקס עזב את סקרמנטו, ופולץ הוחתם להקטין את המכה
העזיבה של פוקס היא לא מכה.
כי לקינגס יש שחקנים טובים בקו האחורי המכה שבמקום להביא שחקן פנים על גבול האולסטאר הם עשו טרייד עבור לוין שחוסם תהתפתחות של אליס וקרטר ולא באמת משנה את המשוואה.
לגבי פולץ זה החתמה טובה על פניו, שוב אם הם מאמינים ברוקי קרטר אז הם לא היו צריכים להחתים איתו.
היו צריכים להתעקש על כריס פול כחלק מהטרייד ולהיג שחקן פנים צעיר במקום לוין.
בס"ד
תודה רבה חברים