20:00 הפועל תל אביב – בודצ'נוסט –
גם בבית של הפועל תל אביב כבר רואים את סוף שלב הבתים. סגנית האלופה, שמדורגת כרגע שלישית במאזן 5:9 קרובה למקום השני אבל לא תלויה רק בעצמה וצריכה מעידה של גראן קנריה שבמאזן 4:10 על מנת לעבור אותה.
הפועל תל אביב פוגשת את בודצ'נוסט המוננטנגרית. המוננטנגרים מדורגים ערב המשחק במקום השביעי במאזן 8:6 אך ניצחון יעלה אותה למקום השישי עם אותו מאזן כמו של וולבס.

הפועל תל אביב תנסה לשים את ההפסד לירושלים במוצאי שבת מאחוריה כמעידה חד פעמית. הפערים בין הקבוצה מפודגוריצה לקבוצה התל אביבית היו גדולים עוד לפני ימי איטודיס והליטושים שהאחרונה ערכה בסגל. במשחק הראשון הפועל ניצחה בצורה משכנעת לאחר שהובילה בדו ספרתי כמעט על המחצית השנייה 72:92 כשמוטלי קולע 30 ופוסטר 23.
ג'ואן מורגן (2.01, 27) שלא שיחק במשחק הקודם נגד האדומים למרות שהוא אחד השחקנים המרכזיים בקבוצתו עם 11.1 ו-4.5 ריבאונדים בממוצע ירצה לנסות לעזור לקבוצתו להיות יותר תחרותית במשחק. גם פלטשר מגי (1.93, 28) ששיחק רק 10 דקות במשחק הקודם ולא קלע, קלע מאז כמעט כל משחק בספרות כפולות וירצה להוכיח שהוא יכול הפעם לעשות דברים אחרת.
20:30 רמת גן מארחת את סומבטהיי "בביתה" שבאופבה בצ'כיה.
רמת גן שראתה את חולון עומדת אמש במשימה של להשאיר קיים את הסיכוי להעפיל לטופ 16 במפעל, תרצה גם לעשות אותו הדבר.
במשחק הראשון אלופת הונגריה ניצחה 81:88 אבל גם הראתה שהשד לא נורא כל כך. האחוזים של ההונגרים עונתית לא השתקפו במשחק הראשון, שני קלעים שלהם תפסו יום משוגע ונדיר מ-3, מאט טיבי וטרי דיגס שעד הפלייאין מיעט לשחק דייקו ב-7/11 זריקות וההונגרים קלעו 12/27 ל-3.

מה הסבירות שמה שלא קרה כל העונה יקרה שבוע אחר שבוע. זולטן פרל שהתייחסתי אליו בשבוע שעבר לא קולע טוב מהטווח וכנראה הוא לא ינצח לבד מהשדה ומהעונשין.
הפער במשחק הקודם מתבטא היטב בעמודת האיבודים והחטיפות כשההונגרים מסיימים עם 8 איבודי כדור ו-8 חטיפות ורמת גן עם 13 איבודי כדור ו-5 חטיפות בלבד.
לכאורה היה פער קל גם בריבאונד התקפה אבל מצפייה במשחק היה נראה שמדובר בריבאונדים שיצרו כדורי 50/50, מי שתרצה יותר ותבוא יותר נחושה תיקח אותם.
תודה אילן
וואו איזה ערב, הפועל תל אביב מאבדת יתרון 8 דקה לסוף ומפסידה.
רמת גן מנצחת בשיניים ממש ונשארת עוד שבוע באירופה.
הפועל עדיין הבטיחה מקום בטופ 6 בגלל המאזן הפנימי, אבל עם סיכוי נמוך מאוד למקום 2 שמסדר פטור מהשמינית
הפסד שהוא 90% איטודיס. ניהל רוטציה ברבע הרביעי בשאננות כאילו הוא נגד מכבי נתניה. הפועל נבנתה יותר מדי לרוחב, אבל יהיה יותר טוב בשנה הבאה
כרגיל, תודה אילן