19:00 הפועל ירושלים – קלוז' נאפוקה
ירושלים שמדורגת במקום השני במאזן 5-8 תתארח אצל הרומנים שנמצאים במקום ה-5 במאזן 6-7.
הבית של ירושלים צמוד מאוד, טורק טלקום שבמקום ה-3 הפסידה אמש לולנסיה וניצחון של ירושלים ייתן לה פער של ניצחון עליה אבל לובליאנה שעם משחק חסר במקום הרביעי, ו-ונציה וקלוז' שבאותו מאזן (6-7) במקומות 5-6 יקוו למעידה שלה על מנת לנסות ולתפוס את המקום השני בבית שמוביל ישירות לרבע הגמר עם יתרון ביתיות.
חוץ מהמשחק הערב לירושלים נשאר לפגוש את לובליאנה, ונציה, בורג וטורק טלקום. או בקיצור את כל יריבותיה לצמרת של הבית.

ירושלים, אמנם עדיין בסגל חסר אבל בתוספת כריס ג'ונסון שנעדר ממשחק הליגה מול רמת גן בשל שפעת, תקווה למנף את הניצחון בשבוע שעבר על אריס ולא להיגרר אחרי ההפסד שלה לרמת גן בליגה או לשלושת ההפסדים ביורוקאפ שקדמו לניצחון על אריס.
הרומנים ניצחו במשחק הקודם בין הקבוצות 73:81 כשאוסטין ווילי עוד היה כשיר וספידי סמית' היה חלק מהקבוצה. מאז עברו הרבה מים בירקון.
קלוז' היא קבוצה שנתוניה הסטטיסטיים לא רעים בכלל ואין לזלזל בה. הרווי שקלע במשחק הקודם בדו ספרתי והנקינס מוכרים היטב לירושלים וכך גם מארק מייריס שהיה בירושלים ודי ג'יי סילי שהיה במכבי ובעוד לא מעט קבוצות שם פגש את הירושלמים. הנקינס, מייריס וסילי היו חלשים במשחק הקודם אבל ירושלים לא יכולה לבנות על זה שכך זה יימשך.
20:00 מכבי עירוני רמת גן – סומבטהיי
רמת גן סיימה את הבית המוקדם במאזן 3:3 ותפגוש את אלופת הונגריה שסיימה את הבית המוקדם המקביל במקום השני באותו מאזן.
רמת גן מגיעה למשחק במצב רוח טוב אחרי הניצחון שלה בראשון על הפועל ירושלים 86:87 כשרועי הובר מציג מחצית שנייה נהדרת וסיים עם 21 נקודות ב-24 דקות. רמת גן תקבל בחזרה את דרו קרופורד שנעדר אחרי שהיה ליד אשתו בחדר לידה.
מבחינת הסטטיסטיקה הקבוצתית – רמת גן קולעת 4 נקודות יותר בממוצע ומחלקת 2 אסיסטים יותר. מבחינת אחוזי הקליעה – רמת גן קולעת יותר טוב ל-2 אך מעט פחות טוב מ-3 ומהעונשין. ההונגרים לוקחים בממוצע 3 ריבאונדים בהתקפה יותר מחניכיו של ברנר.
בשונה מיריבתה של חולון אתמול שנמצאת בצמרת במפעל באחוזים ל-3, ההונגרים לא בולטים באף קטגוריה סטטיסטית.

השחקן הבולט בשורות ההונגרים הוא שחקן בית, גארד בשם זולטן פרל (30, 1.95) שקולע 21.8 נקודות בממוצע בעיקר מה-2 משם הוא קולע ב-54.8 אחוז.
מאט טיבי (32, 2.03) הוא פורוורד אמריקאי שמסתובב כבר כמה שנים בקבוצות קטנות יחסית באירופה. זוהי עונתו השלישית בקבוצה. הוא קולע באחוזים סבירים מכל הטווחים, בליגה ההונגרית הוא עם 41.5 אחוז ל-3 ובב-bcl יורד מעט ל-29.8 אחוז בנוסף הוא מוריד כמעט 5 ריבאונדים בממוצע.
ניקולה פופוביץ (2.08) הוא סנטר סרבי – בוסני בן 27 שגדל בארה"ב ושיחק בנבחרות הצעירות של סרביה.
הנתונים שלו על הנייר לא מרשימים במיוחד בטח ביחס למימדיו הפיזיים כשהוא קולע רק ב-46.8 אחוז ל-2, יאמר לזכותו שהוא מחלק כמעט 3 אסיסטים למשחק. יש לו את הנתונים הפיזיים שיכולים אולי להקשות על רמת גן שהסנטרים שלה הם אמין סטיבנס היעיל אך יחסית צנום ובניה סרור שיש לו את המימדים הפיזיים אבל עדיין לא הוכיח שהוא יכול להיות סטופר הגנתי על סנטרים גבוהים וחזקים.
תודה אילן. חבל על חולון אתמול, אבל נקווה שהם יתאוששו בשבוע הבא
תודה אילן. י-ם במשחק קריטי במאבק שלה למקום ה-2. ר"ג הפתעה נעימה מבחינת היכולת שלה להתמודד עד כה בשתי מסגרות. מקווה שימשיכו את המסע שלהם.
י-ם ניצחה בהפרש הרצוי לה ועשתה צעד גדול לקראת המקום השני בסוף העונה כשגם אם היא וקלוז' תסיימנה באותו מאזן ירושלים תקדים אותה.
הפסד מבאס של רמת גן.
רמת גן לצערי הצליחה לצאת פראיירים אחרי שחזרו מפיגור 20 לפיגור 5 דקה ו-40 לסוף.
הקבוצה ההונגרית לענ"ד היא לא קבוצה מרשימה בכלל, היה להם היום שחקן שקלע כמה שלשות אבל כקבוצה הם לא קולעים טוב מבחוץ וגם מתחת לסל הסנטר שלהם קולע ב-40 ומשהו אחוז.
מקווה ששבוע הבא ילך להם יותר טוב אחרת הם מסיימים את העונה האירופית שלהם.