חם מהתנור: הקינגס פיטרו את מייק בראון / אלדד בן-משה

חם מהתנור: הקינגס פיטרו את מייק בראון / אלדד בן-משה

חם מהתנור: הקינגס פיטרו את מייק בראון / אלדד בן-משה

שאמס מדווח כעת שהקינגס פיטרו את מייק בראון, שחתם על הארכת חוזה בקיץ. זו הייתה עונתו השלישית בקבוצה.

מאט ג'ורג' שמסקר את הקינגס מוסיף שהם עשו זאת רגע לפני העליה למטוס לקראת המשחק היום מול הלייקרס, אחרי שהוא העביר אימון לשחקנים ותדריך למדיה.

הקינגס הפסידו אמש לדטרויט פיסטונס בבית, הפסד 5 ברצף ו-12 מה-17 האחרונים, בעוד משחק שבו הפגינו חולשה מנטאלית, שמטו הובלה דו ספרתית שהייתה להם בפתיחת הרביעי ולמרות שהובילו ב- 3 10 שניות לסיום, הצליחו להפסיד את המשחק בלי הארכה כשג'יידן קולע שלשה ופוקס עושה עליו עבירה בזריקה, מה שהוביל למהלך של 4 נקודות 3 שניות לסיום וניצחון של דטרויט.

אבל אני לא יודע אם זה מה ששבר את גב הגמל או שמא העובדה שגם הפעם מסיבת העיתונאים הראתה נתק בין המאמן לשחקנים, כששוב הוא מאשים את השחקנים – גם ספציפית את פוקס בעבירה בסיום, וגם את הקבוצה ככלל באיבוד ההובלה ברבע הרביעי. אולי בצדק, אולי לא, אבל כדפוס שחוזר על עצמו זה סממן מדאיג. לא הייתי במשחק אבל בסיקורים שלי מהמשחקים האחרונים ניתן לראות דיונים על הגישה שלו ומידת האחריות שלו. אני לא אומר שהוא האחראי היחיד, שיש מאמן טוב יותר זמין, שזו הייתה החלטה נכונה וכו'. אני גם לא אומר שזו הייתה טעות. מה שכן, שעתיים לפני פרסום הידיעה הזו כתבתי לשגב, בדיון שהיה לנו שכלל גם את הקינגס, שלדעתי בראון הוא המכזב הראשי השנה בקינגס.

בהחלט ייתכן שהקשו עליו עם ההימור שהיה בטרייד שהביא את דרוזן (אבל אולי היה לו חלק בהימור הזה?). בהחלט ייתכן שחומר השחקנים לא מתאים לציפיות. אבל אף אחד לא ציפה להתרסקות שכזו, וכשהוא חוזר בראיון אחרי ראיון על כך שהוא אומר לשחקנים מה לעשות והם לא עושים את זה, בין אם זה בהתקפה, בהגנה או בגישה המטאלית, זה לא מפתיע אותי שהוא פוטר. אם הדיווח על איך זה נעשה נכון, זה מאכזב.

מה דעתכם? האם הקינגס עשו טוב שפיטרו את מי שהיה מאמן השנה לפני שנה וחצי והביא אותם לפלייאוף לראשונה מזה FOREVER אך מאז לא מצליח עם הקבוצה והשנה נכשל בגדול? האם הבעיה המנטאלית של הקינגס בשנה וחצי האחרונות היא בעיקר באשמתו? האם השנה הטובה שהייתה להם הייתה פוקס ושלבראון נגמרו השפנים לשלוף מהכובע או שהיה צריך להמשיך איתו אך לשנות את הסגל?

מה זה אומר לגבי הסיכוי שפוקס יישאר בקינגס?
או שאולי היה עדיף להטריד את פוקס ולהשאיר את בראון כמהלך שינסה לשנות את מצב הקבוצה?

Eldad Ben-Moshe

נדבקתי בחיידק בתקופת השואו טיים של הלייקרס של מג'יק, קארים ושות'. חי בצפון קליפורניה, ועובד כ- coach - אבל מסוג אחר... (https://www.betterlifeawareness.com)
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
22 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
מנחם לס
28/12/2024 0:58:52

היו צריכים לפטר אותו כבר בעונה שעברה

האווי לאסוף
האווי לאסוף
28/12/2024 1:17:19

הקינגס נראים רע מאוד השנה, זה ברור. אחרי ההפסד האחרון אפילו בי חלפה המחשבה שחייבים לבצע זעזוע, ואני ממש לא מחסידי השיטה הזו. הפריכות של הקבוצה השנה גם יכולה להעיד על בעיות בחדר ההלבשה, ואם זה נכון צריך לטפל בזה.
מציע להביא את סאבוניס סיניור להיות רסר קבוצתי. מבט זועם אחד שלו וכולם מסתדרים בשלשות

נערך לאחרונה 1 שנה לפני על ידי האווי לאסוף
אור
אור
28/12/2024 2:21:16

אפשר גם את אפי בירנבוים, ארז אדלשטיין או צביקה שרף. יריב ורשיצקי למיטיבי לכת

ג'ט לג
ג'ט לג
28/12/2024 1:58:43

סקרמנטו הלכה אחורה בשנתיים האחרונות התקפית.
לפני שנתיים היא הובילה את הליגה offensive rating
ומאז היא בירידה מתמדת.
באופן מעניין מייק בראון כן השיג אימפקט מסוים על הקבוצה כי הרייטניג ההגנתי שלהם כן השתפר תחתיו, אבל לא מספיק כדי שיתורגם ליותר נצחונות.

אני מניח שההנהלה ציפו שהתקפית הם יהיו הרבה יותר טובים עם דרוזן וזה פשוט לא התבטא בפועל. מעניין מה מאמן אחר יעשה פה.
המערב הוא קונפרנס קשוח, לפעמים יש לך הרבה חתיכות טובות בפאזל אבל זה פשוט לא זה מספיק

אשך טמיר המקורי
28/12/2024 3:51:30

חשבתי שהם יהיו טובים השנה עם דרוזן
לא יודע אם דאג כריסטי עדיין עוזר שם.
כשאימן כמה משחקים בעבר כשבראון נעדר הוא היה מצוין.
הוא גם אחד שמכניס הרבה רעל.
הייתי הולך עליו.

נערך לאחרונה 1 שנה לפני על ידי אשך טמיר המקורי
אשך טמיר המקורי
28/12/2024 3:54:52

ומבדיקה קצרה מסתבר שלא רק שהוא עדיין שם, הם אכן הולכים עליו:
https://x.com/ShamsCharania/status/1872772208684413389
בחירה מצוינת, שאני מניח שבנו עליה זה זמן מה וזה היה שיקול משמעותי בפיטורין.
להערכתי סקרמנטו משתפרת מהר איתו.

trusttheprocess
trusttheprocess
28/12/2024 17:48:52

דאג כריסטי ואשתו זה כמו ביבי ושרה
האישה תחליט מי עולה בחמישייה וכמה דקות הוא מקבל

אשך טמיר המקורי
28/12/2024 18:39:00
הגב ל  Eldad Ben-Moshe

כמו שאמרתי יצא לי לראות אותו בעבר על הקווים מחליף את בראון.
הוא היה מאוד מעורב, הטריף את השחקנים. התרשמתי מאוד ממנו.
הוא נראה לי ממש מומחה מוטיבציה, ולפי הדיווחים זה בדיוק מה שהיה חסר להם.
קבוצה טובה יש שם לדעתי.

אשך טמיר המקורי
28/12/2024 18:39:30
הגב ל  Eldad Ben-Moshe

מאמין שכך יהיה. הוא בשר מבשרה של הקבוצה האגדית ההיא.

gogo
gogo
28/12/2024 6:28:18

זו גם טעות לשחק עם קיגן מארי 4

הבן הממזר של דנילו גלינארי

האמת בצדק מאמן חלש מאד שהפסיד הרבה מאד משחקים בדקות האחרונות בחוסר תפקוד

קפיץ
28/12/2024 12:40:18

ואלה שמות: https://en.wikipedia.org/wiki/Vivek_Ranadiv%C3%A9 – וויווק רנאדיבה. בעלים. https://en.wikipedia.org/wiki/Monte_McNair מונטי מקנייר, אנליסט (גם היה וייד רסיבר בקולג') וג'י-אם.

Berch
28/12/2024 12:45:04

כשהקבוצה נראית ככה החלפת מאמן זה הפתרון הכי טוב
עשו בשכל
🤷🏻‍♂️