סיקור מהמדיה דיי ,פתיחת העונה של הבלייזרס וקצת ראיון אישי עם דני. בנסיבות שקשה להסביר רציונלית וגשמיותית, דני הגיע לפורטלנד בקיץ בטרייד ופתח עבורי ועבורנו יום חדש בסיקור הקבוצה ובמעקב אחרי הכדורסלן הישראלי והיחיד (בנתיים) בליגה. אני מקווה לבנות עם דני יחסים מקצועיים ובוגרים בתקופתו פה ושיהיה בהצלחה לכולנו.
בעונה הקרובה אנסה פורמט שיהיה מפוקס על דני ואני מאמין שתהיה לנו את הגישה הכי קרובה,אינטימית ועקבית מבין אתרי המדיה הישראליים ( לגאוות מנחם ).
הפורמט יעקוב אחרי דני וישלב כתבת ווידאו על בסיס שבועי תחת ה"מותג" פורטלנדני. מקווה שתאהבו ותפיצו הלאה למען קידום האתר.
זה המדיה הדיי השישי או השביעי שלי. אין חדש תחת השמש ובגדול בדרך כלל האירוע הוא חסר משמעות אמיתית מבחינה מקצועית ובעיקר משמש יריית הפתיחה לעונה וניעור אבק עיתונאי לקראת היציאה למחנה האימונים, משחקי המבחן ופתיחת העונה. השחקנים עוברים סוג של "טופס טיולים" במהלך היום, מצטלמים ומתראיינים לכל מיני קטעי וידאו וקדימונים של הקבוצה, מודדים בגדים ומדגמנים, חותמים על מרצ'נדייז למען האוהדים וגם מתראיינים על -ידי הכתבים המקומיים והארציים.


האירוע השנה נערך בקומת הבסיס של היכל הממויריאל קולוסיאום הצמוד למודה סנטר. זהו ההיכל המקורי של הבלייזרס ( שבו לקחו אליפות ב-77 ) עם משהו כמו עשרת אלפים מקומות. מתקן מאוד מבוגר ומתפרק שמשמש ברובו למשחקי הוקי של הקבוצה המקומית של פורטלנד (הווינטרהוקס ). האירוע התחיל מוקדם יחסית והפעם היה אירגון למופת לעומת שנים קודמות: על הקירות היו מסומנות תחנות עם מספרים וכל שחקן עובר תחנה תחנה מלווה על ידי איש סגל ומשלים חתימות.
סדר ה"נואמים" הוא כסדר ההיררכיה הקבוצתית.: ראשון עלה ה-C.E.O של המועדון והסביר על השינויים שקרו עבורו בקיץ ( קבלת הפרנצ'ייז של ה-WNBA לעיר, חתימת חוזי פרסום חדשים ועסקת טלוויזיה חדשה , שיפוץ המודה כדי שתוכל לעמוד בסטנדרטים חדשים ולארח משחק אולסטאר או פיינל פור מכללות מתישהו ). אחריו עלה ג'ו קרונין הג'נרל מנג'ר וסיפר על המהלים בקיץ, שהשנה היו מאוד רגועים יחסית לעומת הדרמה עם לילארד של שנה שעברה וכללו בעיקר את הטרייד על דני והבחירה בדונובן קלינגן (DCׂ) בבחירה מספר 7 בדראפט . הוא גם ענה לשאלות בנוגע למטרות הקבוצה העונה, מהלכים נוספים שאולי יקרו והתאמת ציפיות ( הכל היה פוליטיקלי קורקט בלי הרבה חדשות ).

אחריו בתור, נכנס לשנה האחרונה בחוזה, צ'אנסי בילאפס המאמן שסיפר על התכניות שלו לגבי העונה, שימוש וניצול שחקנים ונסיון למצוא רגעים קטנים של "נצחונות" בתוך הסך הכולל. ואחריהם הגיעו שחקן אחרי שחקן (סוג של לפי היררכיה בקבוצה נטולת סטארים אמיתיים ) וענו פתוח לשאלות העיתונאים. בחדר היו כחמישים אנשים לערך כאשר עשרים היו כתבים (כולם מקומיים) והיתר אנשי צוות,טכני ומנהלה. כל האירוע הוא תמיד באווירה קלילה ועם חיוכים ו"צחוקים".
הכיבוד היה סביר וכלל מאפים ופירות ( עשרים שנה באמריקה ועדיין לא מבין איך אפשר לאכול תותים ומלון בשמונה וחצי בבוקר…).

כולם נשאלו (ולרוב לא על-ידי) לגבי יחסיהם עם דני עד כה וציפיותיהם המקצועיות לגבי שילובו. כולם היו מפרגנים וציינו לטובה את הגישה שלו, מוסר העבודה, הרעב לנצחונות ותרבות של השגיות שהוא מגיע ממנו. ניכר שגם החיבור האישי מחוץ לפרקט הולך בהצלחה עם החברים החדשים. דני תפס אותי בצד לשיחה שהתמקדה בעיקר בבן שרף ובמשחק נגד אולם הגרמנית עוד שבועיים. שוחחנו גם על המעבר לעיר ושיתוף הפעולה בינו לבין הופס. דני והאנשים המקיפים אותו מקפידים להתנהל במקצוענות ומקצועיות ( שלא תמיד רואים מכל שחקן בליגה) והם מכירים את האתר , פועלו הרב של מנחם והלגאסי שנוצר. יש להם מחשבה חיובית עלינו כמו שלנו עליהם ויהיה פה שיתוף פעולה פורה מאוד לדעתי.
הצלחתו של דני = הצלחת כולנו !

SPACE MAYBE THE FINAL FRONTIER, BUT IT'S MADE IN A HOLLYWOOD BASEMENT







https://www.rosegardenreport.com/subscribe
https://twitter.com/highkin?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
המלצת מעקב : הכתב הכי מקורב לקבוצה ולמועדון שהיום בנמצא הוא שון הייקין. יליד העיר שגם חילטר קצת עם הבולס ובליצ'ר ריפורט בעבר. שווה מאוד לעקוב אחריו בחינם בטוויטר או במנוי לטור שלו. הוא חבר המערכת (אני מכיר אותו כבר חמש שנים לפחות) מקורב לכל מערכי הבלייזרס, ידען גדול ועכבר.
הרבה פעמים אני נעזר בו במידע וממליץ בחום.
הקבוצה לא בונה על הרבה נצחונות ומכוונת בעיקר לדראפט הקרוב ולקופר פלאג. היכולת על המגרש וההתמודדות המנטלית לאורך העונה הזאת תהיה מורכבת.
אמשיך לעקוב על בסיס שבועי ולעדכן.

נשמע אחלה
וכבוד גדול למנחם ולאתר
✨
מי יתן ויהיו לך הרבה דברים חיוביים לסקר
אין כמוך אורן!
תודה רבה, מקצוען אמיתי.
אני מצפה לעונה טובה של הקבוצה והתמודדות בפלייאין.
אורן
שנה טובה ותודה רבה.
כמובן שנמשיך לעקוב אחרי דני, ילד של כולנו, בפורטלנד.
מבחינתי פורטלנד היא עיר של ניגודים מאד בולטים. אהבתי את הטבע שם, חוץ לעיר וכמובן את הבירות הטעימות שלהם. מצד אחד יש אתלטים ואנשים בריאים ומהצד השני מאד בולטים ההומלסים (יותר מאשר אלו במנהטן), השמנים, המנותחים (כדרך חיים) והנרקומנים (כולל אלו של הסמים החדשים….).
העדפתי את צונסי, בתור שחקן של בוסטון וכמובן של דטרוייט, ואת הטיימלורד בשיער שחור ולא כסף….
רוב III צריך להתרכז בכדורסל ולעזור לדני לשמור על המגרש ולא להתעסק בצביעת וסידור הפריזורה. מילת המפתח הגנה ופיק אנד רול עם דני.
ופנייה אישית לדני אבדיה, בהנחה שהוא נכנס לפה להופס קו איי אל, שתהייה לך שנה טובה. תהייה קצת יותר אגואיסט. יותר ניסיונות לקליעה בשביל הסטט. אנשים בישראל יקומו ב 2 בלילה לראות את הנציג שלנו קולע 25 נקודות משפילות על הראש של לברון ג(ר)יימס.
שמע אורן, שאפו, איזה רמה, איזה תוכן, גאווה לאתר.
מזכיר לי את הפרק של "רמזור" שנקרא "מרים הרף".
הוצאת אותי אושיק.
אגב, אמש במעורב של מנחם נראה "סקוט" לגמרי "גבוה". יש ביסוס? האם אנו חוזרים ל ג'יילבלייזרס?
סק00ט סאחי בלאטה.
האם אפשר להכריח קבוצה להפסיד?
יש בפורטלנד קבוצה טובה שיכולה וצריכה לצבור נצחונות.אם סקוט ושדון יציגו את היכות שלהם בתוספת אנפארני קו אחורי שיכול להיות ממש טוב.עם אבדיה סתמו חור גדול בעמדה 3. קו קדמי קחו את אייטון,ויליאמס בריא ,ורוקי כמו קלינגן. אז יש לנו גם קו קדמי טוב.
לדעתי הפתעת העונה הבאה.
אורן , שחקת אותה. איזו כתבה נהדרת איזה תמונות מעולות…אם לפורטלנד תהיה עונה ברמה של "פורטלנדני" הם מגיעים לגמר מערב..בזכותך העניין בקבוצה הזו ירקיע שחקים בקרב הקוראים המסורים וכולנו כבר מחזיקים להם אצבעות לעונה מוצלחת
תודה אורן. אני חושב שפורטלנד תהיה הפתעה מאוד נעימה העונה ויהיה לך הרבה רגעים טובים אתם השנה. מקווה שדני ימשיך את ההתקדמות שהחל בעונה האחרונה.
מה הבעיה עם תותים ומלון בבוקר? בוודאי עדיף על מאפים אלוהים ישמור!
פחמימות וסוכרים זה לחלשים.
אין שעה לא מתאימה לתותים ומלון.. תודה אורן
ומה לחזקים?
תודה אורן, הכיסוי שלך מקצועי כתמיד.
לא יכולנו לבקש מקום טוב יותר לדני ליפול בו לפחות מבחינת צוות הופס.
אז רגע מה היה לדני להגיד על בן שרף? הוא חושב שיש לו סיכוי להיבחר סיבוב ראשון?
מדהים התעשייה של המרצ'נדייז שהליגה מתפעלת ומדהים כמה ראיונות המדיה דיי נשמעים כאילו נכתבו על ידי AI…
תודה רבה אורן, אם זה מתאפשר אולי יהיה נחמד אם תעשה שתפ עם פיני בראל מערוץ היוטיוב ספורט באיכות גבוהה שעוקב אחרי הקריירה של דני ומנתח כל משחק שלו
לא מכיר. הבראל היחידי אצלי זה ראובן, אבל אגיב בכיף לכל פניה ושת"פ למען הכדורסל והאתר.
תחפש ביוטיוב מעקבדיה
https://m.youtube.com/@PiniBarel/videos
תודה איזה כיף עוד טור על דני. המותג פורטלנדני נחמד, אבל מעקבדיה יותר חזק 😉 חבל שהוא תפוס
תודה רבה על הפוסט המצויין
כמו היורה שמבשר את הסתו אין כמו פציעה של הטיימלורד לבשר על תחילת עונת nba חדשה.
הפעם מתיחה בהאמסטרינג.
זה מה שקורה שמנסים לקום מהר מדי מהמיטה…