מעורב הופס ליום ששי: ניו יורק, ניו יורק, איז א ביוטיפול טאון!!! 118-115 על פילי. עולים לשלב הבא / מנחם לס

1.הניקס, עם גאטס, נשמה, וברונסון גברה על פילי גבוהה יותר, עמוקה יותר, ומשחקת משחק חוץ בבית מטורף.

אני לא יודע כיצד לכתוב על המשחק הנפלא, מטורף, לא יאומן הזה. אז פשוט אלך למחברת שלי ואכתוב שורה בשורה מה כתבתי, כולל המחשבות שלי.

אבל לפני זה סטטיסטיקות חשובות: ג'יילן ברונסון שוב היה האיש של המשחק עם 41 נקודות. כל החמישייה השתתפה וקלעה: אננובי 19, הרטנסטיין 14, ג'אש הארט 16, כולל השלשה החשובה ביותר שניצחה את המשחק, ודיביזנזו 23.

מה שניצח לניקס את המשחק היה משחק עז ודינמי ביותר כשהם לוקחים יותר ריבאונדים מפילדלפיה הגבוהה מהם בהרבה: 48 ריבאונדים, אבל המספר החשוב ביותר הוא 18 ריבאונדים התקפיים, וקליעה טובה מה-3 45.2%. פילדלפיה קטפה 46 ריב', 16 התקפיים.

פילדלפיה קלעה 42% מה-3, אבל תודות לבאדי הילד ששיחק ברבע השני, קלע 6 מ-9 מהטריי, ומשום מה בקושי ראה שלוש דקות כל החצי השני. לנרס פתרונים.

אני מסתכל על המחברת ורואה איזה 259 שורות אז אני משנה דעתי ורק אסכם את מה שיש לי לומר על המשחק הזה.

הניקס הובילה 33-11 ברבע הראשון. 22 הפרש. זה הפחיד אותי כי כמעט תמיד כשקבוצה מובילה בקילומטר, היא מתחילה לשחק ב'לנסות לשחק שההפרש יספיק עד הסוף' במקום לשחק כאילו יש שוויון ולא הפרש 22. לקח לסיקסרס עד החצי להפוך דפיציט של 22 להובלה ב-3 נקודות (51-54) כבר בחצי.

היה זה המשחק הטוב ביותר של ג'ואל אמביד מזה חודשים. למה? הלילה הוא שיחק סנטר כסנטר. היה בצבע כמעט כל הזמן כשמהשלוש הוא זרק רק 5 פעמים וקבר 2. 85% מהמשחק הוא עשה שמות תחת הסל וסיים עם 39 נק' ו-13 ריבאונדים.

מאמן הניקס טום ת'יבודו: משחק עם 6 שחקנים כמעט את כל המשחק. רק הרטנסטיין ומיטשל רובינסון מתחלקים בדקות (לא בדיוק: רובינסון 19 דקות, והרטנסטיין 29 דקות. השחקן הנוסף האחר שרואה כמה דקות הוא מקברייד (9 דקות). אם ת'יבודו מאמין שהוא יכול לשחוק ככה את החמישייה הראשונה לאורך כל הפלייאוף הוא טועה בגדול. אבל ת'יבודו הוא פרד. לא תזיז אותו מדעתו גם עם מטוס F-35.

2.אינדיאנה פייסרס BULLIED את הבאקס החסרה מהפלייאוף

שעה לפני המשחק הוחלט שג'יאניס לא יוכל לשחק, אבל דמיאן לילארד כן. לילארד עשה כמיטב יכולתו עם 28 נקודות, אבל זה לא היה אותו לילארד כשהיה ברור שמתיחת גיד האכילס האיטה אותו. הוא עדיין קלע 7 מ-18, אבל לא הייתה כל דינמיות בריצתו. הגנת הפייסרס שמרה אותו לוחצת על כל המגרש, עייפה אותו, וגרמה לבאקס לאבד כמה דקות יקרות עד שהיא הייתה מאורגנת להתקפה.

סיאקם, נסמית', נמברד, הליברטון, טופין, וטיג'יי מקונל כולם קלעו מ-14 עד 21 נקודות בעומק יוצא מין הכלל, והבאקס הייתה קצרה מדי לעשות דבר בנידון. דווקא למיילס טרנר היה משחק רגוע ביותר – 5 נק' ו-5 ריב', אבל הלילה הפייסרס היתה טובה מספיק גם בלעדיו לסיים 98-120, 2-4 במשחקים, והיא הראשונה שעוברת הלאה.

3.בעלי הסיקסרס – ג'ון האריס – קנו את כל הכרטיסים שהיו זמינים למשחק אמש למנוע מאוהדי הניקס להיות במשחק

4. הארדן קובע שיאים מביכים במשחק ההפסד שלשום לדאלאס

James Harden Makes Embarrassing NBA Playoffs History in Clippers' Game 5 Loss to Mavs

קרדיט: Kevin Jairaj-USA TODAY Sports© Provided by Athlon Sports

ג'יימס הארדן היה מצויין במשחקי הפלייאוף נגד דאלאס עד שלשום: הוא קלע 7 נק' עם 7 אסיסטים ו-4 ריבאונדים בקריעה של הדאלאס את הקליפרס בביתה, 123-93.

מי שראה את הפרצוף של בעל הקבוצה העשיר מכולם, סטיב באלמר, ראה פרצוף של נידון למוות, למרות כל הביליונים שלו.

7 הנקודות של הארדן הושגו בערב של 2 מ-12.

Harden now holds the NBA Playoffs record for most games with 10-plus shot attempts and two or fewer games. This is the 10th time in Harden's postseason career it's happened 

בואו נתרגם את מה שהארדן השיג: ג'יידן הארדי מהמאבריקס OUTSCORED הארדן ב-5 דקות משחק כשקלע 14 נקודות

אם הארדן לא משחק במשחק 6 כפי ששיחק במשחק 4, זה הסוף של הקליפרס. להרבה שנים.

5. אף אחד לא מבין כיצד לוקה עושה זאת כשהוא פצוע וברכיו כואבות, הוא איטי ובלתי גמיש, והוא שוב הטוב ביותר על המגרש

קרדיט: קלאצ'פוינט

All that contrasts with Luka Doncic, who admitted that he would not have played if this was a regular season game because of his sore knee. Doncic played through the pain and scored 35 points with 10 assists and seven rebounds.

אז לוקה אומר שאילו היה זה משחק ליגה רגיל הוא לא היה משחק. אבל זה לא היה משחק ליגה רגיל. זה היה משחק 5 בפלייאוף, והוא קלע 35 עם 10 אסיסטים ו-7 ריבאונדים.

לוקה הפך לאמריקאי-אמריקאי. הוא לא רק מתנהג כשחקן NBA, הוא מדבר כשחקן NBA: הוא אמר אחרי המשחק: "המפתח לנצחון שלנו הוא שכולנו על אותו דף ("WE ARE ALL ON THE SAME PAGE". כשהוא נשאל מה עוד נתן למבריקס את הנצחון הוא הגיב: "COMMUNICATION AND ENERGY". כך היה מדבר פעם ג'ון סטוקטון.

Celtics sizzle, Heat fizzle: Boston blows wins series against Miami 6 (ממיקרוסופט סטארט)

(חיפשתי תרגום ל-FIZZLE ו-SIZZLE וזה מה שקבלתי: אִוְשָׁה ו-לִרְחוֹשׁ)

The Boston Celtics advanced to the next round of the Eastern Conference after defeating the Miami Heat

קרדיט: Heat© LAPRESSE

פתאום כולם נעשו לי פילוסופים, לא רק לוקה.

הקשיבו לג'ייסון טאטום:

"This victory is crucial for our growth as a team," remarked Celtics star Jayson Tatum.

"We've learned from past mistakes and applied those lessons to ensure a different outcome this season."ame, never relinquishing their lead and ultimately securing a 34-point victory

7. פורז'ינגיס לא יהיה מוכן עד גמר המזרח, לפחות.

Celtic will be without Porzingis until at least East Final (בוסטון גלוב)

8. צ'ארלס בארקלי מתבדח ב-TNT על חשבון העיר גלבסטון, טכסס. למחרת האיר ה-BILLBOARD הזה את כל הנכנסים העירה

9. דילון ברוקס, שחקן יוסטון, מופיע למשחק יורוליג ואיש לא מכיר אותו

10. מארק בראדלי, כתב הספורט של העתון המקומי שלי (ושל אטלנטה) AJC, ואחד הטובים בכל ארה"ב, כותב היום על מה שכנראה יקרה – NBA ללא כיסוי ע"י TNT ו-TBS. אני מכניס אותו באנגלית כמו שהוא:

By Mark Bradley

23 hours ago

On June 7, 1984, Atlanta-based TBS announced it had bought the rights to televise 150 NBA games over two seasons. The price: $20 million.

I recall the reaction on the sixth floor at 72 Marietta Street. We AJC sports geniuses looked at one another and said, “Huh?”

In 1984, TBS sports essentially meant the Braves. Ted Turner – the “T” in TBS – owned the SuperStation, as he’d recharacterized the entity known to Atlantans as Channel 17. The early ‘80s saw the first flowering of cable, which was how Ted’s modest baseball club became America’s Team.

The 1982 Braves won their first 13 games under new manager Joe Torre. Owing to the burgeoning breadth of TBS, they became both a national story and a case study. Lesson No. 1: People like sports. Lesson No. 2: Holding the rights to a sporting event means you have something no other carrier has. Long before the internet was a thing, TBS taught us content was king.

By 1984, the NBA had found its feet after a decade of non-attention that saw rights-holder CBS air NBA finals games on tape delay. Magic Johnson and Larry Bird led the way. Twelve days after TBS’ announcement, Michael Jordan would be the third player drafted.

Still, the NBA wasn’t the colossus it would become, and its attraction to TBS was unclear. Ted also owned the Hawks, who’d occasionally pop up on the SuperStation,but few in Atlanta noticed. On Dec. 18, 1984, this AJC staffer suggested walking across the street to write something off that night’s Hawks-Lakers game. An editor said, “Why would you do that?”

(I went anyway. Kareem Abdul-Jabbar hooked home the winner over Tree Rollins. Magic had a triple-double. Five Hall of Famers graced The Omni’s court. Don’t know if anybody read what I wrote, but I was glad I was there.)

TBS began carrying NBA games in autumn 1984. TBS has changed owners many times — TBS has morphed into TNT; both are part of Warner Bros. Discovery — but, 40 years later, it hasn’t let go of the NBA. That could be subject to change.

The Wall Street Journal reported Monday that Comcast-owned NBC Universal “is prepared to pay an average of $2.5 billion” — a tad more than $20 million over two seasons, we note — for NBA rights held by TNT, which saw its “exclusive negotiating window” expire April 22. The WSJ reports Warner is making “last-ditch efforts to keep those rights.”

Yes, Ted Turner sold the Braves — and the Hawks, and CNN/TBS/TNT — long ago. Yes, CNN’s Atlanta presence is mostly a memory. Still, it’s hard to imagine TNT without the NBA, and vice versa. Those first TBS games were called by Skip Caray and Pete Van Wieren, on loan from Braves duty, and Bob Neal, long a Turner fixture. Interviews were conducted by Craig Sager, garish Atlantan.

The justly famous studio show airs from a building across 10th Street from Georgia Tech. Ernie Johnson Jr. went from being WSB’s weekend sports guy to worldwide renown as the glib foil of Chuck/Kenny/Shaq. Some of my neighbors work in that building.

Forty years ago, we didn’t know how the NBA would fit into Turner’s plans. TBS took those rights and ran with them. Its care and feeding of a major sport became the blueprint for other cable entities, the worldwide-leading ESPN included. In my lifetime, over-the-air rights for NBA rights have gone from ABC to CBS to NBC and now to Disney’s ABC/ESPN. On the cable side, TBS/TNT held steady.

What would NBC Universal have that Warner Bros. Discovery doesn’t? The scramble now is to feed as many platforms as possible. Every major media company has a streaming outlet, but the WSJ reports that “NBC has discussed carrying two prime-time games a week, something Warner can’t offer because it doesn’t own a broadcast network.”

And now you’re asking: Doesn’t the NBA have a broadcast-network outlet with Disney/ABC/ESPN? Yes. Isn’t that deal expected to be renewed? Yes. So why would NBC be needed? Because bigger is better. Because, even if we’re talking billions, more trumps less.

In mega media as in ballgames, nothing’s over until it’s over. Warner could, as Ernie Johnson Sr. used to say, give us a finish, though it’s hard to root for a corporation, especially if the corporation is no longer local. And yet: TNT’s handling of the NBA became and remains a source of civic pride. As an Atlantan, I’d hate to see it leave.

מנחם לס

מנהל הופס. הזקן והוותיק מכולם בצוות. מנסה לכתוב יומית - כל זמן שאוכל!
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
48 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
מהפנט תרנגולות להטיל ביצה בדאנק

גוש הארט שלשת הזהב וריבאונד הזהב .ברנסון , דיונסנזו איזה קור רוח לקלוע עונשין לא לפספס,וזה כשכל העונה תלויה בזריקה בודדת.
כל הכבוד לניקס.אתמול טענתי שהיתרון עובר לפילי בגלל ההפסד הכואב של הניקס בדקה האחרונה.זה הישג של המאמן שמתגבר על המכשול הפסיכולוגי הענק ,מחדיר את זה לשחקנים.והקבוצה מתגברת על עוד מותחן של הדקות האחרונות.

עדו קוטי
עדו קוטי
03/05/2024 6:55:58

תענוג כמו תמיד מנחם!
איך אני שמח שהטרול המגעיל מפילדלפיה הודח, היה באמת קשה לצפייה הסדרה.
אינדיאנה בהישג מרשים מצד אחד ומנגד עדיין לא נראים משכנעים… מעניין איך יתמודדו עם הניויורקרים הקשוחים… מאמין שיתקשו מאוד

המשגיח
03/05/2024 7:10:13

תודה רבה דוק!
עצוב לי קצת שמילווקי עפה ככה, רציתי להאמין שבפלייאוף נראה רגעי קסם של הצמד למרות ריברס.
אני מקווה עבורם שהפציעה של יאניס לא תגרום לריברס להישאר, הוא באמת, באמת לא מתאים.

לגבי ניקס – קשה שלא להיות בעדם. איזו קבוצה!

IDO
IDO
03/05/2024 11:06:04
הגב ל  המשגיח

גם אני. אבל אתה יודע מה. דור ההירו בול הגיע לסופו.
קוואי, לברון, הארדן, דיימו, גריק אפילו סטף כבר לא איתנו. נשארנו עם קבוצות שמשחקות כקבוצות. וזה טוב בעיני.

מהפנט תרנגולות להטיל ביצה בדאנק

טאטום ,ולוקה מספקים קלישאות לעוסות יותר מבננה לעוסה של קוף שמעביר אותה לקופיף.
טאטום (התפתחות קבוצה באמצעות נצחון) נו באמת כמו שזוג יערוך התיעצות ויגיד אם נביא עוד ילד זה יעזור לנו להתפתח כמשפחה.ולוקה מדבר באמת כמו אמריקאי. מה אוהב אמריקאי, ישראלי, צרפתי,יפני? פילוסופיה בגרוש, גאנק פוד, דגל, המנון,פזמונים קליטים עם כמה שפחות תוכן.טיק טוק,צהובונים.
מי באמת צורך פילוסופיה? בני אדם מעדיפים לקרוא שטויות של מרק קיובן למשל. או כל מיני ראיונות פשוטים בשפה ברורה לגמרי .מי רץ לספר קוהלת כדי להחכים קצת?למה לשבור את הראש?

הבן הממזר של דנילו גלינארי

ניק נרס,שיחק עם קייל לאורי במקום הילד עד שנהיה עם הגב לקיר תכלס ההפסד של פילי זה רק אשמתו ניהול גרוע ביותר בסידרה

מהפנט תרנגולות להטיל ביצה בדאנק

כל פעם שהוציאו את הילד,הניקס חזרו.היה לו יד מצויינת אתמול,למה לא לשתף יותר?

הבן הממזר של דנילו גלינארי

גיילן ברונסון תותח והאיש שלי אבל אם הןא מצליח כל משחק לשים 40 נק יש בעיה אצל מאמן היריבה

מיכאל ירדן
מיכאל ירדן
03/05/2024 10:15:48

מעניין אם זה ימשך גם בשנים הבאות או שיהיה קוריוז כמו אייזה תומאס בזמנו.

עידו גילרי
03/05/2024 11:42:46

אייזאה תומאס לא היה קוריוז.

הבן הממזר של דנילו גלינארי

גיילן גבוה ב10 סמ מאיזייה וחזק יותר פיזית.
גיילן פה גדי להישאר רואים שיש לו רעב של להיות סטאר
איזייה נפצע קשה לפני הפציעה היה תותח רציני

k_700 the original
k_700 the original
03/05/2024 7:47:48

הסיקסרס באמת עמוקה יותר? לדעתי זה מיתוס.
הניקס רק הרבה יותר טובים ומגוונים מאז הפציעה של רנדל.
לדעתי היו פייבוריטים עוד לפני שהסדרה הזאת התחילה, בטח כשאמביד פריך.

יפה שעברו, חשבתי שיגיע למשחק 7 ואז יעברו אבל לא עף מהם.

Berch
03/05/2024 7:48:24

כבוד לניקס, הייתה אחלה סדרה….
👏

מהפנט תרנגולות להטיל ביצה בדאנק
הגב ל  Berch

הייתם מאוד קרובים.

ברוך רובין
03/05/2024 8:05:19

מנחם גם בNBA לא מזהים את דיילון ברוקס.
.
פילי צריכה להודות בכשלון וללכת לבנייה מחדש סביב מקסי, אם אמביד לא יהיה אליפות וחלון הזמן שלו קצר, אי אפשר להתחמק מאמת הוא לא מספיק טוב ככוכב ראשון, אמביד פלייאוף זה שחקן שונה לגמרי מזה של העונה הרגילה .
.
כל הכבוד לניקס, לא יודע איך הם ימשיכו את הפלייאוף הקצב ממשיך במסורת.

היתרו הגדול של לוקה על כל שחקן זה הפיזיות והסקילס שלו, מדובר בחיית אדם 260 פאונד עם שליטה אבסולוטית בכדור ובגוף שמחזיק בכל סקיל התקפי שקיים , הוא פיזי הרבה יותר מכל מה שיש לקליפרס לזרוק אליו.

IDO
IDO
03/05/2024 11:07:58

אמביד שחקן מצויין. שהוא רוצה להיות סנטר פיזי, כמו ראה כל משחק שהוא שיחק מול יוקיץ, הוא היה הכי טוב שיש.

ברוך רובין
03/05/2024 11:49:50
הגב ל  IDO

יש שחקנים לעונה הסדירה חברי ויש שחקנים לפלייאוף, בעונה הסדירה אף אחד לא שומר אז הוא עושה כרצונו .

Chaim
03/05/2024 8:51:36

ג'וש הארט ענק, שווה כתבה בפני עצמו, אולי עוד אצליח להספיק לכתוב.
ברונסון עם כל כך הרבה שכל גמר את פילדלפיה בשתי הדקות האחרונות.
מיצ'ל רובינסון בדקות שלו בהגנה אדירה על אמביד, שעד הרבע הרביעי על על הארטנשטיין מה שהוא רוצה.
חבל על ניו יורק שלא יגיעו לגמר רק בגלל שתיבודו שוחק את השביעייה עד דק עד שמישהו משמעותי יפצע.
נרס מאמן מצוין אבל כשל בגדול במשחק הזה, ייבש את הילד כמעט כל הרבע השלישי וגם ברבע הרביעי, אחרי שהביא לו 5 שלשות ברבע השני, שחרר אותו לקליעה תן לאיש לצלוף הוא כמעט לא החטיא ושמר יותר טוב מכולם על ברונסון.
בנוסף הלך על אמביד במהלכי ראש בקיר מהאמצע על הארטנשטיין במקום לתת לו לקבל כדורים בסוויט ספוט שלו ולעבוד משם שם הוא בלתי עציר.
שכח גם את הילד כל הסדרה ובמיוחד היום, וגם היום את מקסי שהתחיל להיכנס לעניינים מאוד מאוחר.
אמביד פעם ראשונה באמת בפלייאוף טוב, משחק סופר מגעיל עם סחיטת עבירות מכוונת ומרפקים על ימין ועל שמאל, אבל מכונה יעילה כשהוא לא מתפשר על זריקות.

אינדיאנה קבוצה של שדים, מילווקי היו במשחק עד אמצע רבע שלישי שבו אינדי החליטה שהיא רצה ופשוט חיסלה את המשחק.

לוקה בעוד משחק הגנה מצוין, ובכלל דאלאס ניצחה את המשחק הזה בהגנה – לא אופניי לה בכלל.

הקטע עם בארקלי מצוין, בטח ידברו על זה בתוכנית מחכה לשמוע 🙂

Niro
Niro
03/05/2024 8:51:45

למרות הפציעות והבכיינות הכרונית של פילי, הניקס מנצחים.
אינדיאנה תקבל בראש גם כן

Chaim
03/05/2024 9:06:35
הגב ל  Niro

הרוטציה הקצרה בליגה נגד הקבוצה עם הקצב המהיר בליגה.
בטוח שישאר להם כוח לרוץ גם ברבע האחרון?

Niro
Niro
03/05/2024 10:12:08
הגב ל  Chaim

חד משמעית, 4-1 לניקס

הבן הממזר של דנילו גלינארי
הגב ל  Chaim

ניקס קל שחקני אינדי הולכים לבכות

האווי לאסוף
האווי לאסוף
03/05/2024 9:17:57

סחטיין על הניקס ואינדי. תודה רבה מנחם

Alex Rabino
03/05/2024 9:47:13

זכויות שידור בטלוויזיה שוות כסף רב. הנטייה ברוב הארצות בעולם היא של שידורי ספורט בתשלום. לא יודע אם שמתם לב אבל בישראל של היום, רוב השידורים בערוצי הספורט בארץ הם בתשלום. בכדורגל שידורי ליגת העל בערוצי ספורט 1,2,3,4 עולים 80 ש"ח בחודש. ערוצי ספורט LIVE ו GOLD עולים 60 ש"ח בחודש ואם אתה עוקב אחרי הליגות באיטליה וספרד, צריך לשלם גם על ערוצי ONE. ככול שנתקדם בשנים, שידורי ספורט חינמים יהיו מצרך נדיר. הכסף הגדול מגיע לקבוצות הספורט מזכויות שידור בטלוויזיה ולא מכרטיסי כניסה לאירוע.
יש גם דרכים לחסוך כסף. אני למשל מתנתק מכל ערוצי הספורט בסוף מאי ומחדש רק בתחילת ספטמבר.

מיכאל ירדן
מיכאל ירדן
03/05/2024 10:19:17
הגב ל  Alex Rabino

בסוף יהיה יותר זול ללכת למשחק בלייב.

עידו גילרי
03/05/2024 11:42:08

כנראה לא הלכת למשחק לייב בזמן האחרון…תתחיל לחסוך.

עגל
03/05/2024 15:40:20
הגב ל  Alex Rabino

רעיון טוב (ההתנתקות).
אבל מה עושים השנה עם האולימפיאדה?

PhillySpecial
03/05/2024 17:49:25
הגב ל  עגל

7 יורו לחודש ליורוספורט ויש לך את כל האולימפיאדה סביב השעון עם רמת השידור הכי גבוהה שתקבל.

אור
אור
04/05/2024 2:32:07
הגב ל  Alex Rabino

ב-free TV שעולה 40 לחודש יש עד כמה שאני יודע את כל ערוצי 5 + וואן

gogo
gogo
03/05/2024 10:27:56

תודה על המעורב

S&M
S&M
03/05/2024 10:30:19

מנחם, שאלה מסקרנת ברשותך.
פעם שאלו את אפרים קישון, והוא אמר שלמרות שהוא בארץ עשרות שנים, הוא עדיין סופר/עושה חשבון בהונגרית.
כשאתה "כותב במחברת" כמו שאמרת כאן – באיזו שפה אתה כותב?

S&M
S&M
03/05/2024 20:41:03
הגב ל  מנחם לס

NBA בדם
03/05/2024 11:07:58

תודה על המעורב.

רן הנרגן
03/05/2024 11:18:55

אמביד, לברון, דיוויס, גורג פטל, גיימס הארדן, יאניס. אף אחד מהם לא יזכה לראות אליפות עם ההרכב שמקיף אותו ולמעט אמביד לרוב ההנהלות אין דרך לשפר

ד"ר פופרס
03/05/2024 11:30:40

אחלה כניסה בבארקלי חחחחחח.
תיבודו מחסל מקצועי.
הלילה ראינו את התקרה של הניקס,
תחת תוכנית המשחק שבקושי קיימת והשחיקה המטורפת של טיבודו.
מאמן מוגבל ועצבני.

עידו גילרי
03/05/2024 11:41:38
הגב ל  ד"ר פופרס

משחק שבע בום.

zenmaster
zenmaster
03/05/2024 11:45:09

מאט אישביה לא רציני. אני לא אוהד של פיניקס אבל הוא מרגיז חחחח
בראיון הוא אמר: "תשאלו את 29 מנהלי הקבוצות האחרים, 26 היו מתחלפים איתנו ונותנים את כל הסגל ובחירות הדראפט להיות במצב שלנו"
המציאות יותר קרובה לזה ש26 לא היו מתחלפים ו3 כן חחחח

עידו גילרי
03/05/2024 11:46:57
הגב ל  zenmaster

this house is not burning

הבן הממזר של דנילו גלינארי
הגב ל  zenmaster

חחח אמת איזה אהבלים יש בwwe

zenmaster
zenmaster
03/05/2024 11:51:33

עזבו שזה לא נכון, זה מגעיל כלפי האוהדים שחטפו סוויפ לפני יומיים. לפחות כשהודחו מול דאלאס שיגרו מכתב התנצלות ולא המשיכו להתבוסס ביוהרה ועיוורון למציאות

רן הנרגן
03/05/2024 12:57:52
הגב ל  zenmaster

מאט אישביה בחר להקשיב לעצות של איזיה תומס.

אשך טמיר המקורי
03/05/2024 14:41:55

תודה רבה
הניקס ותיבס אמורים להגיע לסוף דרכם מול אינדי.
אחלה חבורה של גברים אבל הוא פשוט לא מאמן לפלייאוף.
זה בידיים של אינדי להפסיד, הם הרבה יותר טובים מפילי הגרועה שהניקס בקושי עברה אותה.

NBA בדם
03/05/2024 15:58:35
הגב ל  מנחם לס

הם כבר מזמן מתו, כרגע הוא משחק עם הנשמות שלהם. לפני כל משחק הוא מעלה אותם בסיאנס.

ירון, החלום
ירון, החלום
05/05/2024 0:54:46

בס"ד
תודה מנחם. מעורב משובח.
לגבי הניקס, אולי ישרדו עוד סיבוב, לא בטוח.