מעורב הופס ליום ששי: מחר – מקגרגור נגד הקאובוי! / מנחם לס

1.מחר, האמא והאבא של קרבות ה-MMA: מקרגור נגד דונלד "הקאובוי" סרון!

כשקונור מקרגור הודיע שהוא חוזר ל-UFC זה היה יותר מחג ההודייה לכל חולי המיקס מרשיאל ארטס, ה-MMA. ההודעה שזה יהיה ה-MAIN EVENT של UFC246 ב-T-MOBILE ARENA ב-18 לינואר היתה הודעה טובה יותר מסקס לעשרות מיליוני עכברי ה-MMA.

ההודעה היתה כה מפתיעה ובלתי צפוייה שבתחילה לא האמינו שהיא אמיתית. לא האמינו שאחד מהספורטאים העשירים בעולם יסכים לחזור לזירה.

עבור מה?

הרי מוכנותו לקרב אגרוף נגד מריוות'ר היתה כבר הפיצוץ המפתיע ביותר בעולם הקרבות. אז למה שלא יישב על מאות מיליוני הדולארים שלו במקום להסתכן בנזק שאין לו הופכין?

"כי האוורסט נמצא שם", הוא ענה, ו"למי שלא כבש אותו לא תהיה מנוחה עד שיגיע לראש ההר"

וככה הוא חוזר לזירה להמשיך את הקריירה שלו.

שואלים אם הוא כזה אמיץ, למה הוא לא חיפש קרב נגד חביב Nurmogomedov ?

"גם זה יגיע. אתה לא עולה על האוורסט פעם שנייה בקפיצה. אתה מנסה קודם גבעות פחות גבוהות".

זוכרים את זה?

אני לא מאמין שקרב חוזר נגד חביב יגיע. בינתיים הקרב מחר נגד ה קאובוי הוא הצעד הראשון בחזרתו, אבל כפי שכל אוהדי ה-MMA יודעים, הקאובוי הוא לא מין מידנייט קאובוי. הוא FOR REAL.

מקרגור לא לחם מאז 2018 כשסבל את ההפסד המעליב והמחלט במשקל קל נגד חביב נורמגומדוב, בקרב שהופסק בסיבוב העשירי לפני שמקגרגור היה סובל נזק בל יתואר. היה זה קרב לדורות שהכניס יותר כסף מכל קרב אחר, MMA או אגרוף. עד היום לא ידוע כמה כסף בדיוק הקרב ההוא הכניס (https://www.businessinsider.com/the-50-best-selling-pay-per-view-events-boxing-ufc-wrestling-tv-history-2017-8. "אני מעוניין להחזיר את העבר להווה", אומר מקרגור.

האם הוא מסוגל?

תחליטו אתם. האמת היא שהלוחם הידוע, העשיר, והכריזמטי מכולם – בקשר ל'ידוע' ו-'כריזמה' נשאיר את התוארים בידי מוחמד עלי – לא ניצח אף קרב כבר שלוש שנים. המנצח היחיד בכל מה שקשור למקרגור הוא פיו.

מה שכן, אותו דבר אמרו עליו לפני קרב האגרוף נגד מריוות'ר, ולהפתעת כולם מקרגור הופיע, ולא בייש את עצמו. למעשה רבים החלו לחבב אותו יותר בגלל האומץ שלו, ויכולתו לעמוד נגד מריוות'ר ולא לבייש את עצמו!

         ומה בקשר לקאובוי? הוא ידוע כ-BADASS עם קבלות.

הנה:

הקאובוי ינצח. אני מקווה רק שהוא לא יגרום למקגרגור נזק בלתי הפיך.

2. הסלטיקס חזרו מדפיציט 27 להפסד ב-5. אבל זה עדיין "L"!

היה כבר 27 הפרש לטובת הבאקס ממילווקי. קמבה וולקר עם 40 נק', ויאניס – שלא מסוגל לקלוע פאול (וזה השחקן הטוב בעולם? אנא, שימון, תגיד לי שזה לא נכון!) גם אם חיי אריסטוטל היו תלויים בזה – גרמו לסלטיקס לחזור למשחק, אבל עם עוד "L" אחרי ההפסד לאורלנדו.

3. לקיירי אירוינג כבר ישנן בעיות עם ה-ROSTER בנטס

ייתכן מאד שלקיירי אירוינג ישנה בעייה מנטלית שאינני יודע את שמה, אבל תיאורה הוא "לכל קבוצה שהבנאדם מגיע, הוא מעורר שם עיבעיה. תבערה, ואז מביא הרס וחורבן".

כשקווין דוראנט וקיירי אירוינג הודיעו שברוקלין היא תחנתם הבאה איש לא פילל ואיש לא מילל איזה אסון מגיע לברוקלין, העיר הרביעית בגודלה בארה"ב אפילו שהיא בכלל לא עיר אלא חלק מ'התפוח הגדול'.

קיירי אירוינג רק הגיע, נתן להם משחק גדול ראשון בהפסד לג'אז ביום שלישי בו הוא קלע 10 מ-11, אבל אחרי משחקו המצויין בא המשחק שלשום, וההפסד לפילדלפיה 106-117. קיירי אירוינג העליב ממש במשחקו את הצורה בה חייב שחקן מקצועני לשאת את עצמו (הנטס היתה מינוס 29 כשהוא היה על הפארקט!) ואז – אתמול – הוא עוד העז לומר שהצוות של הנטס לא מספיק טוב.

הוא נשאל אחרי המשחק מה הנטס צריכה לעשות כדי להתחרות לראשות המזרח, וזו היתה תשובתו:

הבנאדם קולע 6 מ-21 ל-14 נק', וכשהוא על הפארקט פילדלפיה מתעלה על הנטס ב-29 נקודות, ועדיין יש לו את החוצפה לומר מה שאמר?

עתונאי שמכירו טוב אמר לי עוד כששיחק בדוק "מל, שמע לי. הקיירי אירוינג הזה הוא סרטן".

לא ידעתי למה הוא מתכוון.

עכשיו אני יודע. אני מוסיף את הבלגן שיצר בבוסטון בשנה שעברה (https://larrybrownsports.com/basketball/kendrick-perkins-kyrie-irving-bad-leader-disrespectful/495105, ולפני זה בקאבס, ועכשיו כבר בנטס, ואני מבין במה מדובר:

במקום בו קיירי אירוינג דורך, דשא לא צומח.

4. ארבעים ותשע (49, אינגראם) טובים מ-46 (מיצ'ל)

5. מה מאחורי רוטינת הפרה-גיים החדשה של הבאקס? (אולי תחליטו אתם?)

ההסבר של יאניס?

"זה הכל עניין של BROTHERHOOD. לפני משחקים אנחנו עושים את הרוטינה הזאת להראות את האהבה וה-BROTHERHOOD ששוררים בינינו".

אוקיי, בסדר. עכשיו אני בטוח שהוא נשאר שם!

מנחם לס

מנהל הופס. הזקן והוותיק מכולם בצוות. מנסה לכתוב יומית - כל זמן שאוכל!
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
23 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
מאנו דה מאן (לשעבר מיקי)

תודה רבה מנחם, אחלה מעורב.
.
אני מתחיל לחשוב שקיירי חושב שהוא לברון ולא שם לב שהוא פחות חכם, פחות מתוחכם, פחות מוערך ושחקן כדורסל הרבה פחות טוב מלברון. זה מביך וילדותי.
.
מי זה ה-gt שזכה להיכנס לרשימת המובחרים?
.
מיניסוטה מחפשים גארד יוצר וקאט וויגינס גם הם נראים כאינפנטילים – יכול להיות שקיירי יגיע לשם? אולי דיאנגלו ראסל המצייץ? דרוזן דווקא בחור רציני אז לא נראה לי שילכו עליו.
.
Hawks acquire PG Teague in trade with Wolves https://es.pn/3ahQy4s
via @ESPN App http://espn.com/app

עידו גילרי
17/01/2020 11:16:00

גארט טמפל האגדי

דוקטור רזי הופמן
17/01/2020 7:18:53

מנחם, הברודרהודס הזה במילווקי זה כבר פסה.
זה מטייל ברשת ומחליף צורות. טוב להם וגם אם לא יקחו אליפות השנה, יאניס יודע שאין לו שום סיבה לעזוב.
הוא ייקחמ את המקס שיציעו לו הבאקס וזהו.

דוקטור רזי הופמן
17/01/2020 7:22:05

הנאגט סוגרים את הפער

עידן
עידן
17/01/2020 8:51:01

קווין דוראנט עשה את טעות חייו שבחר בקיירי איירווינג-אליפות הם לא יראו שם בברוקלין

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי
הגב ל  עידן

יהיה קומדיה איתו. שניהם שחקנים מאד חלשים מנטלית בכיינים לא עושים הגנה ולא מנהלי משחק.
הפועלים שלהם הולכים לחוות הרבה פאסיב אגרסיב בעונה הבאה 😂😂
אליפות לא יהיה שם
אבל היי קאפקייק תמיד יוכל להגיע להוקס הוא צריך את חיל האוויר טריי שיפנה מקום לפעולות הקומנדו שלו וינהל מהחדר בקרה. שלא נדבר שטריי זה קרי אבל מגיל 21 ולא מגיל 26 אז יש לו יותר עונות בקנה ואני חושב שההוקס בהחלט יתנו לדוראנט לשחק על פני רדיש.

יאנג האנטר דוראנט קולינס זה לפחות 3 טבעות קל מה שיכול להפוך את קאפקייק לסגן של ההוא

עידן
עידן
17/01/2020 9:36:22

קווין דוראנט שחקן הגנה טוב מאד.
יתאים לו מאד יאנג הבעיה שהוא לא ילך לאטלאנטה.

דוקטור רזי הופמן
17/01/2020 11:07:30
הגב ל  עידן

חחחחחחחחחחחחחח
אטלנטה? חחחחחחחחחחחחחח
איפה הכסף?

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי
הגב ל  עידן

איזה שחקן הגנה טוב מאד אל תצחיקו אותי.

והוא חלש מנטלית צוקר סידרתי ראו את כל הקריסות שלו באוק.
בגולדן הוא היה בקבוצת כוכבים בה יכל לנוח במגרש ולהתאמץ 50 אחוז פחות. בברוקלין נראה את דוראנט ה"ישן" מאוק. יהיה צחוקים ואז תראו כמה הוא פריך מנטלית. הוא צוקר גדול בדיוק כמו ראס שגם נחנק קבוע במאני טיים בפלייאוף.

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי
הגב ל  עידן

ברור שהוא לא ילך להוקס אבל אני תמיד יכול להזות כמו הניקס לא ככה?

הציפור הנדירה
הציפור הנדירה
17/01/2020 10:05:40

מי שכותב/אומר על דוראנט שהוא לא עושה הגנה, אינו יודע מי זה דוראנט!!!
גם לומר חלשים מנטלית על שחקנים שיודעים להתעלות בפלייאוף, בייחוד דוראנט, זה לא בדיוק נכון. אצל קיירי זה אמנם אם הוא לא המוביל כמו שהיה בקאבס.

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

איזה פלייאוף דוראנט התעלה בלי סופר טים שקולעים מהחצי? 😂😂😂
הבן אדם אני בספק אם זוכה באליפות מזרח בכלל.
והוא שומר בינוני מאד שלפני שנתיים הריץ לעצמו קמפיין להשתחל לחמישיית ההגנה, בדיחה

דוקטור רזי הופמן
17/01/2020 11:06:47

שימון חמוד
KD אולי לא בריון אבל ההגנה שלו טובה מאד…

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

רחוק מאד מטובה מאד. בינונית מאד

דוקטור רזי הופמן
17/01/2020 11:05:52
הגב ל  עידן

נראה לי שאתה צודק. לKD שתי אליפויות, עכשיו הוא חושב על עוד כסף…

אשך טמיר המקורי
17/01/2020 11:53:43
הגב ל  עידן

he is a idiot

אשך טמיר המקורי
17/01/2020 11:38:33

תודה רבה דוק!
וואו, הקיירי הזה אסון גדול יותר ממה ששיערנו.
צריך לעשות לו כרמלו ולהפריש אותו מהליגה בחרם.
ממש חבל על ברוקלין. עשו הכל נכון עד ההחתמה שלו.

האווי לאסוף
האווי לאסוף
17/01/2020 13:45:44

האגו של קיירי גדול מהיקום, וכמוהו הוא רק ממשיך להתפשט. אף פעם לא משעמם כשהוא בקבוצה שלך, זה כמו לגדל צפע מחמד בחדר הילדים

אשך טמיר המקורי
17/01/2020 14:16:39

lol

יו"ר איגוד רפי ההבנה העולמי

חחחחחחחח

שגיא נאור
17/01/2020 17:28:17

תודה רבה מנחם.
כל הכבוד למקגרגור שמצליח להיות הפנים של הענף והאיש הכי מדובר בלי להיות מוצלח במיוחד כבר כל כך הרבה שנים.
אם חשבנו שקיירי ילמד מהשטויות שעשה בבוסטון, נראה שהתבדנו. הוא כנראה חושב שהוא מתנת האל ושחקן עליון בליגה בלי לשים לב שחוץ מהאפיזודה לצד לברון, הוא לא הצליח להוביל אף אחד לשום מקום.

אור
אור
17/01/2020 19:28:58

אני מתאר לעצמי שהוא אמר לך "סרטן בחדר ההלבשה"..