פותחים עונה ב-NBA – ליל המשחקים הראשון לעונה
הרגע בו כל אוהדי, חובבי וינשופי הלילה (לפחות במזרח התיכון) חיכו וספרו לאחור הגיע!!!
עזבו אתכם מליגת הקיץ, טריידים וחישובי תקרת שכר, אליפות עולם בכדורסל (מזל שיש ראגבי 😄…) ומשחקי הכנה בו כל דראגן בנדר שם מספרים על הלוח (ובסוף מקבל חוזה בבאקס)…
למרות שיום לפני פתיחת העונה קיבלנו מספר החתמות של הארכות חוזים לכיתת הדראפט של 2016, סוף סוף מתחיל הדבר האמיתי (או ההכנה לקראת הפלייאוף במאי).
הנה מספר נקודות ציון שיכולות לקרות כבר העונה (באדיבות NBA.com):
1. לברון עוקף את קובי בטבלת הקלעים של כל הזמנים. לברון (32,543) צריך 1,101 נקודות כדי לעבור את קובי (33,643) שנמצא במקום השלישי.
2. הטריפל-דאבל הבא של ווסטברוק יציב אותו במקום השני בטבלת כל הזמנים, כשהוא עוקף את מג'יק ג'ונסון (כרגע שניהם עם 138 סה"כ). ווסטברוק צריך 44 טריפל-דאבלים כדי להשיג את המקום הראשון מידי אוסקר רוברטסון (181).
בנוסף, אם ווסטברוק מסיים כמלך האסיסטים, הוא השישי בהיסטוריה להשיג 3 עונות ברציפות כאלה.
3. הארדן ומלכות הסלים. אם הארדן ימשיך לקלוע בצרורות כפי שעשה בשנתיים האחרונות. תואר שלישי ברציפות שלו יהפוך אותו לשחקן השמיני שעושה כך. בראש הרשימה, מייקל ו-ווילט עם רצפים של שבע עונות ברציפות.
4. פופוביץ' העונה יאמן את הספרס ברצף של 24 עונות, ובכך הוא חולף על פני ג'רי סלואן שאימן ברציפות את הג'אז במשך 23 עונות. בעידן פופוביץ' לכל קבוצה בליגה היה ממוצע בין 3 ל-14 מאמנים.
5. כאשר וינס קרטר יעלה על המגרש העונה הוא יקבע שיא של 22 עונות בליגה. קרטר בן ה-42 הוא השחקן הפעיל האחרון משנות ה-90, כשהוא נבחר 5 בדראפט 1998. וישנה אופציה כי ישחק במשך 4 עשורים אם ישחק ב-2020. כמו כן, חסרים לו 19 משחקים כדי להיכנס לרשימת 1,500 המשחקים בקריירה (פאריש, ג'אבר, נוביצקי, סטוקטון).
6. סטפן קארי וזריקות ל-3. קארי (2,483) צריך 78 קליעות מעבר לקשת כדי לחלוף על פני רג'י מילר (2,560) במקום השני בקליעות מהטווח הזה. בקצב שקארי קולע אותן, הוא כנראה ינשל את ריי אלן המחזיק בשיא עם 2,973 קליעות בעונת 2020-21.
באחוזי הקליעה (מינימום של 250 קליעות) לשחקנים פעילים, סטף מדורג שני עם 43.6%, כשאת הבכורה תופס אחיו הצעיר, סת', עם 43.9%. אם כי ההבדל הוא בכמות הזריקות, סטף עם 2,483 קליעות מתוך 5,690 ניסיונות, בעוד סת' זרק רק 686, מתוכן קלע 301 זריקות.
ועכשיו למה שמחכה לנו הלילה (או לפנות בוקר). עונת ה-NBA נפתחת עם שני משחקים מעניינים, בראשון האלופה הגאה, אבל יש לזכור שהיא נטולת קוואי (והסנצ'ו פנצ'ו שלו, דני גרין), תארח את הראשון לזאיון… אז זהו שלא… הבחירה הראשונה בדראפט ועתיד השקנאים לאחר הגבה שאת שמה אסור להזכיר, פצוע בברך, עבר ניתוח עקב קרע במיניסקוס ויחמיץ כנראה בין 6 ל-8 שבועות – באסה!
במשחק השני, הדרבי ההוליוודי, אלו שרדפו וחיכו לקוואי כל הקיץ, הקבוצה מהוליווד מול האחות הקטנה, שבעזרתו של באלמר מרימה ראש, ואף זכתה בקוואי בסופו של דבר. הדרבי של עיר המלאכים יהיה השנה יותר ממעניין, ומבטיח שלא יהיה משעמם במשחקים גדושים בסלבריטאים.
טורונטו ראפטורס – ניו אורלינס פליקנס (3:00 לפנות בוקר)
טורונטו הולכת לשנה לא פשוטה, אבל כפי שרודי טומג'ונוביץ' אמר באחד המשפטים לפנתיאון: "Don't ever underestimate the heart of a champion!". הראפטורס עדיין כאן והם האלופים המכהנים, עד שייקחו מהם את התואר (שזה כנראה יהיה באחת מסדרות הפלייאוף של המזרח).
הראפטורס ניגבו את כתמי השמפניה והתעוררו מאדי ההאנגהובר של חגיגות האליפות כשהם יודעים שללא קוואי השנה הולכת להיות לא פשוטה בכלל ועבדו קשה בקיץ כשהם מוכנים מנטלית למה שעומד מולם.
יוג'ירי אולי עוד ישלוף קסם מהשרוול במהלך העונה, וצירף בקיץ את רונדה הוליס-ג'פרסון הוורסטילי ואת סטנלי ג'ונסון שירצה לתת פריצה משמעותית.
עד אז, הם הולכים להציג שילוב של וותיקים (לאורי, גאסול, איבקה) עם הגרעין הצעיר והמוכשר, שבראשו עומד פסקאל סיאקם (שבדיוק קיבל את משאיות הברינקס עם 130$ ל-4), לידו או ג'יי אננובי שחוזר מהפציעה שהשביתה אותו בסיום העונה שעברה, ורוצה להראות ש"עכשיו אני, כי ההוא הלך…", כשלצידם חביב הקהל, פרד ואפליט, והקפיץ יורה השלשות, נורמן פאוול. והם מקבלים עדיין את תמיכת האוהדים המסורים, דבר שאף פעם לא יכול להזיק במשחק ביתי.
מולם, אחת הקבוצות המעניינות השנה בליגה ואחד הפרויקטים המסקרנים. הפליקנס ניקו את האורוות עם דיוויד גריפין שנבחר לעמוד בראש הפירמידה והכניסו כמה סייחים צעירים (ופרד אחד עצום).
הסגל של הפליקנס מלא בכל כך הרבה אופציות וכישרון, וכל מאמן כמעט יאמר שיש שם "בעיות טובות" (ובהצלחה לג'נטרי שהסירו מעליו את דמפס).
מי שלצערנו לא יעמוד במרכז המשחק, הוא שחקן השנה הראשונה המדובר, זאיון וויליאמסון. הבחירה הראשונה בדראפט פשוט נראה נפלא במשחקי הקדם עונה, לעתים על גבול הבלתי עציר עם הכוח הפיזי העצום שלו, וכולם קיוו שיתחיל לפרוע את השטרות בבכורה שלו לעבר תואר רוקי העונה ואולי לפלייאוף ראשון במערב הפרוע.
אבל אז הגיע הציוץ המבאס של אדריאן ווז'נרסקי:
האבחנה הרפואית שלחה את זאיון לניתוח עקב קרע במיניסקוס והוא הולך לשבת 6-8 שבועות בחוץ לפני שיערוך את הבכורה שלו 😪.
מלבד זאיון, לשקנאים יש אוסף של שחקנים מעניינים. ג'רו הולידיי שקיבל את המפתחות (עפ"י גריפין) הוא אחד מה-טו-וואי גארד הלא מוערכים מספיק בליגה. לצידו, שני פליטי הלייקרס שפעם היו העתיד של עיר המלאכים: לונזו "שיפרתי את הג'אמפ בקיץ והפרדתי כוחות מאבא" בול וברנדון "אמרו שאני פוטנציאל לדוראנט הבא" אינגרם.
הפליקנס השלימו את הסגל שלהם בשתי תוספות של שחקנים ותיקים: ג'י ג'י "לא מחמיץ פלייאוף" רדיק ודריק "יוצא מהצל של גובר" פייבורס, והוסיפו עוד שני רוקיס מעניינים בדמות ג'קסון הייז הארוך שתופס כל דבר באזור הטבעת וניקל אלכסנדר-ווקר, שהשקנאים יקוו שהם מצאו פנינה כמו בן דודו, שי גילגיוס-אלכסנדר.
ישנו גם שינוי גדול בין סגנונות המשחק: הפליקנס הצהירו השנה שהם הולכים על קצב סופר מהיר, ונראה איך זה יתבטא על המגרש, במיוחד שהסגל מאוד צעיר וחסר ניסיון (כנראה בהרבה איבודים… אבל גם במגוון היי-לייטס). הסגנון של טורונטו יהיה הרבה יותר מבוקר, במיוחד עם גאסול ולאורי על המגרש, ונראה איך הם יתמודדו עם משחק הריצה של הפליקנס.
אם אצל הפליקנס זאיון יחמיץ את המשחק, בצד של הראפטורס רונדה הוליס-ג'פרסון ופטריק מקאו בספק ויחליטו לגביהם רק סמוך לתחילת המשחק.
תחזית: לאחר הציוץ על פציעתו של זאיון הייתי צריך לשנות ולעדכן את הפריוויו, ואת התחזית.
ללא הפלא הלא ממש קטן (אבל שעושה הבדל גדול), הראפטורס יציגו כבוד של אלופים, במיוחד בבית, בצפון, מול הצעירים המפוזרים של הפליקנס.
ראפטורס באזור ה-10.
לוס אנג'לס לייקרס – לוס אנג'לס קליפרס (5:30 מוקדם בבוקר)
עם כל הכבוד למשחק הראשון (בטח שזאיון לא עורך את הבכורה), זהו המשחק של הערב. הקרב על הבכורה לא רק ב-LA אלא גם בליגה. שתי קבוצות שרואות את עצמן כמי שיניפו בסיום העונה את גביע לארי אובריין.
וזה נופל על…
כבר רבות דובר ודוסקס על מה ששתי הקבוצות האלה עברו במהלך הקיץ, ואני מניח שאף אחד לא התעורר מתרדמת לאחרונה…
הקליפרס שבקיץ מבריק אחד (למי הקרדיט?) השיגו את הצמד המאיים החדש של הליגה, קוואי-ג'ורג', בעסקת חבילה, ובכך גרמו ללייקרס להיפרד מחלומות ה"שלישייה הכי גדולה אי פעם שדרכה על מגרש הכדורסל".
קוואי הוא לדעת רבים השחקן הטוב בליגה כיום, ובהחלטה אחת העביר את הכוח לקבוצה שכבר שנים מחפשת להרים את ראשה מול ה"אחות הבכירה" בזהוב-סגול. הצירוף של פול ג'ורג', אולי כ"מספר 2 האולטימטיבי כיום" הוא עוד ניצחון ל"אחות הקטנה". השאלה היחידה היא רק מה מצב הכתפיים של ג'ורג', לאחר שעבר ניתוח בפגרה ויחמיץ כנראה את החודש הראשון (10 משחקים), ולאחר שנתיים שהכתפיים שלו די הטרידו אותו באוקלהומה.
הקליפרס כבר בקיץ עבדו על הגיבוש עם מסע דייג לשחקנים.
הקליפרס מסמנים לליגה שהם הולכים השנה (ובשנתיים הבאות, לאורך החוזים של קוואי וג'ורג') על כל הקופה ומסביבם סגל המלא בכל טוב, תודות לניהול מופתי ושפוי סוף סוף בהנהגת באלמר ו-ווסט כיועץ, וכנראה איש הסתרים הכי גדול בליגה כרגע.
צמד יחידת הספסל, וויליאמס את הראל, עדיין פה לעשות שמות ביחידות השניות של קבוצות הליגה. בברלי שם כדי לנשוך כל אחד שמגיע מולו, שאמט, מקגרוגר ורובינסון בעמדות הגארדים, וגרין, הארקלס, זובאץ' ופטרסון בעמדות הפנים. לריברס יש הרבה אופציות מעניינות להרכבים שאיתם הוא יכול לשחק.
מולם, האימפריה האגדית שמנסה לחזור לסורה כקבוצת הכדורסל המובילה בעיר, בטח אחרי שנה כושלת בכל המובנים וקרקס תקשורתי לאורכה. בקיץ הלייקרס קיבלו את מה שרדפו אחריו מינואר 2019, אנתוני דיוויס, שהגיע בטרייד כמעט כל מה שמג'יק (שכבר לא שם) הציע מינוס קייל קוזמה.
דיוויס סוף סוף מגיע לקבוצה גדולה ומקבל את מרכז הבמה כדי להציג את הכישרון העצום שלו. יהיה מעניין לראות כיצד הוא יתפקד בסיטואציה כזו, בה התקשורת הרבה יותר מטרידה, הציפיות בשמיים, וכן, יש איזה אחד… שעדיין מעורר הרבה עניין בכל פעולה שלו – לברון ג'יימס.
הקינג (לשעבר או לא, כל אחד ודעתו) עבד הקיץ לקראת העונה הבאה עלינו לטובה, כולל המשכון לספייס ג'אם (למה לקלקל את יצירת המופת של הקב"ה בהמשכון?!?!), והוא מגיע רעב עפ"י פרסומים. לברון עדיין פה כדי להישאר, והוא לא מתכנן להוריד את הרף ממה שהוא הרגיל אותנו ממנו כשחקן כדורסל אדיר.
בנוסף, כמובן שלא הכל יכול להיות על מי מנוחות, ואמירתו של לברון על סיטואציית הטוויטר של מורי ותגובת הליגה יצרה גלים והדים שקשה יהיה להתעלם מהם.
בתחילת הקיץ, הלייקרס קיבלו באכזבה את החלטתו של קוואי ומיד החתימו מלאי של שחקנים ותיקים.
צמד הגארדים, גרין ובראדלי, נראות כמו החתמות מצוינות מסביב ללברון ודיוויס (שנפצע בקדם עונה אבל בריא וישחק), ואפילו האוורד המושמץ נראה כתחליף לא רע (ואולי עדיף ומתאים יותר) לקאזינס שסיים את העונה עוד לפני שהחלה בעוד פציעה הרסנית עבורו.
הלייקרס בנו סגל ותיק ומשופשף לצד, והוסיפו קליעה כחלק מלקחים של העונה הקודמת, מסביב לבסיס הקבוצה, לברון-דיוויס יחד עם קוזמה, שלא ישחק במשחק, זכר לפציעה שלו בקרסול שמנעה ממנו גם את קמפיין הנבחרת בקיץ.
כיאה למשחק פתיחה, ולאור אירועי הקיץ, כל קבוצה תרצה לתת את הטון ולסמן טריטוריה, מה שמבטיח שנקבל אווירת פלייאוף כבר בערב הפתיחה. הלייקרס עם השחקנים הוותיקים, כשלברון ודיוויס באים רעבים מאוד ורוצים לתת חותמת כבר על ההתחלה, מול קוואי והסגל המבטיח של הקליפרס.
עושה רושם כי החמישייה של הלייקרס חזקה יותר, בטח שג'ורג' יושב על אזרחי, אם כי הקליפרס ביתרון עם יחידת הספסל.
אצל הקליפרס כשירותם של אמיר קופי ורודני מקגרוגר תבחן סמוך לפתיחה. בצד הצהוב, רונדו, קרוסו והורטון-טאקר בסימן שאלה.
תחזית: הרבה אמוציות הולכות להיות על המגרש בסטייפלס סנטר, במיוחד שבצד אחד בברלי ומולו רונדו… הפציעה של ג'ורג' קריטית מדי, יותר מהחיסרון של קוזמה בצד הצהוב, ובטח מול דיוויס שרוצה להוכיח את עצמו על הבמה הגדולה. ולברון ירצה להראות לקוואי שהכתר עדיין לא נפל.
לייקרס בפחות מ-5.
אני תגובה ראשונה!!!
פריוויו מעולה, באסה לגבי ציון אבל זאת הייתה שאלה של זמן לפי דעתי. הוא מרגיש לי קצת טו מאצ' בשביל הגוף האנושי.
אבל בכל מקרה הולך להיות לילה מעניין
כל פעם שהעונה חוזרת אני מרגיש חמימות נעימה בלב.
תודה סמיילי על הפריוויו הראשון לעונה. ראפס והלייקרס לוקחים. יש סיכום רוגבי לקראת חצאי הגמר?
עוד יומיים
יאללה הגיע הזמן.
מה יש לפול ג'ורג' שלא ישחק?
עבר שני ניתוחים בקיץ. עוד לא החלים.
עבר ניתוח בכתף זכר לפציעה מאוקלהומה.יחזור בנובמבר
תודה לשניכם
Free to air on SBS
ראפס וקליפס
לייקרס והשני פתוח לדעתי 50/50.ניו אורלינס שווה לטורונטו גם בלי זאיון
מה לייקרס כזה באנקר שהם נגד הניקס?😂😂
לדעתי הקינג יבוא להעביר מסר אבל המסר של הסייבורג יהיה חזק יותר.
King you has been
יהיה משחק פלייאוף לגמרי שלא יהיה לכם ספקות
חג שמח לכולם
אם מישהו יוכל לשלוח לינקים למשחקים או לפחות לדרבי בבוקר אני יותר מאשמח.
יאללה הגיע הזמן…. תודה סמיילי. גם כתבות וגם תרגומים פשוט בנאדם תענוג!
+1
יש איזה אתר ששלחו פה פעם
Nba4free.com
בקדם עונה עבד לי טיל מקווה שימשיך
מקווה שהשחקנים ישחקו במשחקים היום ברמת המקצועיות והחשק של הפריוויו הזה. נהדר סמיילי. הראפטורס והלייקרס לוקחות גם אצלי.
תודה.
הרפטורס קבוצה הרבה יותר טובה מהפליקנס, גם בלי קוואי, וגם אילו היה ציון. טורונטו ב-12.
ללייקרס ייקח יותר זמן להתחבר – ולא שלקליפרס יהיה קל – יש לה המשך לו"ז הרבה יותר נוח להתארגן בהמשך, ולחץ המדיה יפגע בה יותר. קוואי היה ונשאר פלאח, נו. קליפרס ב-7.
הליין היותר מעניין הוא, האם כבר נראה פלגרנט 1 והלוואי 2, או איזו תקרית בוורלי-רונדו חדשה. אדם סילבר יושב עם התסריט, הוא בטח יודע.
תודה
היום לברון יבוא להתפוצץ בשביל להראות לכולם מיהו האלפה-דוג, לא מקנא בקוואי.
אני מסכים איתך דוק', אבל אם יש משהו שהוא מניה בטוחה זה הגנה. חוץ מהמאצ' אפ מול AD (שתלוי בדקות שהראל ישחק) , לקליפרס יש מענה לכל שחקן של הלייקרס. כולל לברון.
הלייקרס יגיעו חמים ממש אבל אני מהמר על ההגנה האישית של הקליפרס שתעשה את ההבדל.
וחוץ מזה אין ללייקרס ספסל.
קליפרס בחמש
המאצ'-אפ של הראל מול AD? הממממ…
דיוויס נגד הראל והקליפרס, שנה אחרונה:
1-3-4-16-46 (39 דק', הראל 34 דק')
אופנסיב-דפנסיב 105-128, הראל 117-120
.
3-3-5-13-23 (38 דק', הראל 27 דק')
אופנסיב-דפנסיב 122-122, הראל 132-103
.
5-1-2-13-34 (40 דק', הראל 23 דק')
אופנסיב-דפנסיב 101-136, הראל 135-100
.
5-2-2-6-28 (35 דק', הראל 33 דק')
אופנסיב-דפנסיב 93-100, הראל 101-94
צריך להשוות לממוצעים הרגילים של דייויס, לא בין אחד לשני
לא חושב שהראל מסוגל לעצור את המלך אבל נחיה ונראה.
בשביל זה יש את קוואי הראל שם בשביל להקשות על AD. והוא המאצ'אפ היחיד שאפשר לשים מולו,למרות הפערים ביניהם אולי הראל יפריע לו עם האינטסנסיביות שלו.
ותאמת כל המספרים האלה לא אומרים לי כלום כי אין לי מושג מה הם אומרים בככל
עלו הערב בלוטו.
תענוג של פריוויו לערב פתיחת העונה, סמיילי!
תודה.
אגב לגבי הוליס-ג'פרסון וסאנלי ג'ונסון, ניק נרס קרע ואותם במדיה ואמר פחות או יותר שהם לא מבינים איפה נמצאים ומה נדרש מהם ושכדאי מאד שישנו גישה אם הם רוצים להיות על המגרש.
סדרת חינוך של ניק נרס
שניהם לא יכולים לתת עשירית ממה שקוואי נתן בקצב הזה
סטנלי ג'ונסון שחקן גרוע. אין מה לצפות ממנו. אולי קריירה כלשהי באירופה.
סתם פחים יש אלפים כמוהם בליגה וגם באירופה
הימורי היום
ראפטורס ב7
לייקרס ב9
תחזית לגבי נקודות הציון שיגיעו העונה:
1. הכי טריקי. 1101 נקודות ב- 82 משחקים יוצא 13.4 נקודות למשחק בממוצע. לכאורה כלום בשביל לברון. בשטח – האם הוא בכלל ישחק 82 משחקים … ?? הימור שלי – יקרה גם יקרה עוד השנה.
2. שוב טריקי. לכאורה קל בשביל ווסטברוק. אבל בשטח הוא השיג את הממוצעים כשהוא שחקן האלפא היחיד על המגרש, ואילו היום הוא על המגרש עם הארדן. אופס. הימור שלי: לא יקרה, אלא אם כן הארדן יהיה ג'נטלמן בצורה יוצאת דופן (הצחקתם אותו).
3. עכשיו ווסטברוק מחזיר להארדן על הסעיף הקודם. שוב – לא יקרה.
4. כבר קורה. מברוק. זה אומר ששנה הבאה הוא יכול לפרוש בשקט…
5. יקרה * 3! גם שיא העונות, גם שיא העשורים וגם שיא המשחקים.
6. קל. בטח שיקרה. וגם יעקוף את ריי אלן שנה אחרי זה.
ת'כלס, הסעיף היחידי שבאמת אכפת לי ממנו בצורה חיובית זה וינס קרטר. כל השאר יכולים להשיג או לא את נקודות הציון שלהם. במקרה של לברון וקרי זה בטוח יקרה, ואם לא העונה אז בטוח עונה לאחר מכן.
תודה רבה סמיילי, עונה מוצלחת לכולם
היום צמוד עם נטיה ללייקרס
בינואר הקליפרס לפני הלייקרס
בפלייאוף הלייקרס ב 6 משחקים
תודה על הפריוויו!
באסה על הפציעות של ציון וג׳ורג׳.
לאור אותן פציעות, מסכים עם ההימורים על ניצחונות לטורונטו וללייקרס. אם כי לא לגמרי אופתע מניצחון של הקליפרס.
ראפטורס וקליפרס .
תודה רבה סמיילי!
זה רק או אני או שאיבדנו את קרמר?
ובינתיים בדיר העיזים: מייקל אומר שסטף עדיין לא HOF.
אוקיי…..
אז מי כן? מייקל, לברון ובירד?
אם סטף לא hof מה יגידו אזובי הקיר
אפשר לנסות לדחוף את המשפט לפרופורציות לפני שהבלון ממריא?
מייקל ג'ורדן היה בריאיון, נשאל על הנבחרת שבחר בעבר כשחקנים הטובים ביותר ששיחקו איתו או כנגדו. המראיין שאל אם יש שינויים מאז. ג'ורדן ענה שאת השחקנים האלו הוא מכיר היטב, אז אין שינוי. שסטף קרי לא צריך להיעלב, אבל הוא עדיין לא hof, ושני האנשים החלו לצחוק.
אז ככה:
א) סטף נבחר כמייצג לשחקן מוכשר מהדור הנוכחי. לא כדוגמא אישית. לא לברון, לא הארדן, לא קובי ולא אף אחד אחר הוכנס לקבוצה הדמיונית של ג'ורדן.
ב) קשה להעביר אינטונציה באינטרנט, ועל זה בונים לפחות חצי מהתגובות הזעם האינטרנטיות. הכוונה של ג'ורדן הייתה במובן המילולי ביותר, חצי כבדיחה וחצי כדי לחכות לפרופורציות ההיסטוריות (בנוסף לאישיות, שעל פי הן ג'ורדן בחר את הקבוצה שלו): סטף קרי עדיין לא ב-hof. הוא צריך לפרוש קודם ואז לחכות חמש שנים. אף אחד לא דיבר או רמז על הרמה שלו.
ראיתי את הראיון, ואני גם חשבתי בהתחלה שזה בצחוק, כי הם בפירוש צחקו. בוודאי המראיין.
אבל מייקל הוסיף תוך כדי הצחוק – 'he's not'. שם חשבתי שהוא אומר את זה ברצינות, שאין לו עדיין רזומה שמצדיק HOF.
אבל המשפט האחרון שלך דווקא גורם לי לחזור בדעתי. כנראה שהוא באמת התכוון לזה שהוא פשוט ליטרלי עוד לא HOF
פספסתי את זה….
תודה 🙂
נו ברור שהוא התכוון.
להגיד שסטף עדיין לא מועמד טכנית ל-HOF, ויוכל להיות מועמד רק כשיסיים את הקריירה וכו' – זה נכון להגיד על כל שחקן פעיל. עבור זה לא צריך את MJ. ככה זה תמיד.
להיפך, מייקל אומר בדיוק: "הוא שחקן מצוין, אבל הוא לא HOF. הוא עדיין לא שם". איך אומר צדי צרפתי, "אתה נמצא ליד".
אמר ככה – כי ככה הוא חושב. לרוב ההסבר הכי פשוט הוא ההסבר. לא צריך להפוך את הספין הביביסטי לדרך הישר. יש עדיין אנשים שאומרים מה הם חושבים.
האם הוא צודק? בהתחשב ברף הנמוך יחסית ל-HOF, לא. אבל זה מן הסתם מבטא אכזבה יחסית שיש מסטף, שהיה אמור לתת את החותמת האחת הגדולה שלו בפוסט-סיזן, ובכל המקרים כשל.
לא נורא. יש השנה הזדמנות נהדרת להוכיח. בלי KD, כנראה בלי קליי כל העונה – עכשיו זה הוא, ונראה אותו.
תודה סמיילי יופי של פתיח לעונה החדשה
אני מזכיר שגם TT הזכיר בפתיחת העונה שעברה שהקאבס הם "עדיין אלופי המזרח". המעבר ממלוכה לשטיח מעולם לא היה מהר יותר. יחד עם זאת הראפס קבוצה טובה מאוד מאוזנת מאוד וקשוחה. הם לא יהיו שטיח של אף אחד העונה.
TT אולי לא hof אבל המשפט הזה שלו בוודאי שם
אחד המשפטים המטופשים
איזה פריוויו אדיר לערב פתיחת העונה. לדעתי דנבר לוקחת השנה.
שהחיינו והגיענו. אחרי פגרה כזו לא איכפת לי מי ינצח הערב, העיקר שיתחיל האקשיון.
תודה רבה סמיילי
EXCLUSIVE: Steve Kerr tells @loganmmurdock it's "unlikely" Klay Thompson will play for the Warriors this season as he recovers from his torn ACL. bit.ly/33STgcu
די צפוי.
זו תהיה עונת הרצה למלכות הסלים של סטפן ואולי ניסיון לשבור את השיא של מייקל 88 בנק למשחק. פלייאוף יהיה יפה. לדעתי מקום 8 וסוויפ יקבלו בסיבוב ה1 מהקליפרס.
במקרה הגרוע עונת טנקינג, אם יראו שמצבם גרוע סטפן ילך לנוח להתאושש ולבלות במסיבות ההתאוששות של קליי.
דריי גם ילך לנוח על מנת לא להיות מושפל בפרהסיה כנגר על ויתנו לדיאנגלו להתאמץ לבד.
הייתי שמח לראות את דריי משחק לבד רק כדי לראות את התגובות כאן בהופס
זה אחד הדברים יהיה הלוואי אני קם בלילה בשביל זה אפילו 2 משחקים כאלו העונה. דריי בלי קרי וראסל עם הגי ליג😂😂
נחוי סוקה בלאט.
מזל טוב לכולנו. אני מאחל לכולם שנה נטולת פציעות וספורטיבית.
שאלה למומחים לרפואה:
איך אפשר לחזור מפציעת מיניסקוס כל כך מהר? 8 שבועות זה כלום ושום דבר. רק שיחזר בריא ולא יחזירו אותו לפני הזמן.
לצערי הרב, ציון מגשים את התחזיות השחורות. גוף כזה עם ביצועים אתלטיים כאלה לא יוכל לשרוד הרבה זמן. כמה דוגמאות: לארי ג'ונסון, בלייק גריפין.
אם ראית את הסרטון שהבאתי זה לא רק הגוף, ציון סובל מרגליים עקומות, מבנה ברך שנפתח כפי חוץ. ועל מבנה רגל כזה גוף כזה עם משחק שמבוסס אתלטיות מפלצתית הסכנה גדלה, כמובן שהוא עלול לא להיפצע גם אבל גורם הסיכון אצלו קיים יותר משחקנים אחרים
אחלה תרגום סמיילי
🙂
וברצינות, יופי של משחקים
אני חושש שהלייקרס "ינסו יותר מדי" ויפסידו….
ניפגש ב05:30! איזה יופי של סיפתח זה לעונה!
יש לי הרגשה שקליפרס יותר מאומנים ויותר מוכנים, ויתנו בראש.
שהחיינו וקיימנו לזמן הזה
איזה כיף שמתחילה העונה
לייקרס וטורנטו בקלות
תודה רבה סמיילי.
בשעה טובה ומוצלחת נפתחת העונה.
תספרו איך היה במשחק המוקדם (אני מהמר על 2/9 לשלוש ללונזו שבאופן כללי עדיף בהרבה על 0/0 לשלוש של בן סימונס), אני מתייצב ב-5:30.
אני קם ב5 כמו תמיד ואתייצב לרבע האחרון כנראה או אמצע ה3 של ראפס פליקנס. ואז המיין איבנט הסייבורג מול הקינג
תודה סמיילי.
מעתיק את תגובתי לגבי המשחק המרכזי מהפוסט של מנחם:
בניגוד להערכתי שהקליפרס הולכים למקום 1 ולאליפות, והלייקרס לסיבוב ראשון במקרה הטוב (והדחה נוספת מהפלייאוף במקרה הרע), הלילה יש לי תחושה שהלייקרס יפתחו פער בהתחלה, והקליפס ירדפו אחריהם כל המשחק ויתפסו אותם רק בסיום, לסיום צמוד שאני מעריך שיילך ללייקרס.
זה יהיה משחק לא משקף, שעבור הלייקרס הוא הכל ועבור הקליפרס כלום.
.
לגבי המשחק המוקדם – הולך עם הפליקנס.
עשית חשבון טוב?
פול ג'ורג חוזר בעוד חודשיים
קוואי ייעדר מ 20 משחקים
שיהיה בהצלחה עם התחזית
אני בספק אם בכלל יהיה להם יתרון ביתיות.
רוצה להתערב שהלייקרס עוברים אותם?
ייסס איזה התרגשות. תודה סמיילי.
שאלה חשובה לכולם!!!
האם יש איזשהו אתר או אפליקציה שנותנת "להמר" על standings של כל קונפרנס בין חברים?
Hoops.co.il (:
אבל אי אפשר לראות במי בחרתי וזה לא מסודר כמו שיש בפליאוף
חג NBA שמח לכולם.
המשחק הראשון נפל ברגע שהתבשרנו שזאיון לא יקח חלק .
ובכל זאת בשביל ההימורים אני מעריך שהקנדים יגרדו ניצחון .
.
המשחק השני הוא משחק של גאווה ואגו ולברון ישחק כאילו זה משחק 7 גמר ,יעשה פוזות ושרירים בשביל הפאנ-בואייז שלו בתקשורת שילעסו את הניצחון הזה למחרת.
אבל זה לא יקרה בסופו של דבר כי הסייבורג בצד השני יעמוד כשלצידו אמסטף נגוע בכלבת ורוטווילר מופרע שיעלה מהספסל שיוציאו את האוויר המלא מה"קינג" והגרופי שלו.
הקליפרס יקחו את זה למרות מאמץ מוגזם למשחק ראשון מצד הלייקרס.
הפציעה של ציון + ההודעה שקליי כנראה לא יחזור כל העונה, נותנת 8 פרונט-ראנרז ברורות במערב, שכמו כל העונה הזו, אפשר לחלק לזוגות:
LA – קליפרס, לייקרס. ההרריות – דנבר, יוטה. טקסס – יוסטון, סן אנטוניו. הקטנות מהצפון – פורטלנד, סקרמנטו. זו שמיניה ברורה.
מדשדשות: גולדן סטייט, דאלאס.
תנסו שנה הבאה: פיניקס, ניו אורלינס, ממפיס, מינסוטה.
תחליטו מי אתם: אוקלהומה.
בתקווה שלא יהיה כ"כ ברור!
אני לא חושב שאפשר להספיד את גולדן כ"כ מהר…
אשמח לקישור
יאללה, כמה דקות ומתחילים!!!
אני מתרגש 🙂
למי שצריך:
פליקאנס – ראפטורס
http://nbastreams.xyz/live/1/
או
https://sportsbay.org/watch/48491/1/new-orleans-pelicans-toronto-raptors-live.html
תודה
בחיי שיש לי פרפרים בבטן, ואלה סך הכל טורונטו נגד ניו אורלינס בלי זאיון…
ויאללה, רשמית עונת 19/20 התחילה חברים 🙂
ובאופן אירוני, לונזו בול עם השלשה הראשונה של העונה
ניו אורלינס נראים טוב
אינגרם לא שמע על המושג למסור
הוא בשנת חוזה, צריך לתת מספרים בשביל חוזה המקס
הוא טועה לדעתי
היום בליגה לקלוע זה לא מספיק בשביל מקס בטוח לא בקבוצה רצינית
חייב למסור יותר (כמובן שהתאם ל2 דקות דגימה שראינו מניח שהכל יראה אחרת בסוף המשחק)
מסכים.
בתור פרוספקט מאוד אהבתי אותו, אני מקווה שיממש את הפוטנציאל העונה.
הפציעה של זאיון באה לו בתזמון מושלם
מה עם צאט לוורלד סיריס?
אם לא פותחים במיוחד אז בדכ זה בדיומא
יש, יש, מה דיומא.
אנחנו פה
http://www.hoops.co.il/?p=172177
הייתי בעד ניו אורלינס.
ואז נזכרתי שגאסול בטורונטו.
אני גרופי של המשפחה….
בהחלט ניגוד אינטרסים
עוד מישהו שומע פעמיים את השידור?
אני לא.
אני רואה ב http://nbastream.tv/new-orleans-pelicans-live-stream/
וושינגטון משחקת סמול בול טרנר עם בייס היט בפיץ הראשון של קול
גאריט קול עם שני סטרייקאאוטים רצופים לרנדון וסוטו הפסטבול שלו קטלני
גאריט קול עם שני סטרייקאאוטים רצופים לרנדון וסוטו
סיאקם בנתיים מצדיק את החוזה.
אוף. שכחתי כמה שהעונה הרגילה נטולת אינטנסיביות. כדורסל בינוני בינתיים
צ'אלנצ' ראשון של העונה – חבל..
ילך לפח, החלטה נכונה.
למה לבזבז אותו בכלל ברבע הראשון?!
בוקר בוקר בא
עוד לינק
http://nbastreams.xyz/live/1/
אהה
כבר שמו את זה, אז אפשר לחזור לישון?
אלכסנדר ווקר בפחות מרבע כבר עם 5 זריקות ל3 (קלע 1).
איזה בייצים לרוקי
אני חושב שהוא יהיה שומר מדהים ארוך קפיצי חד
רק להתרגל לאן בי אי וקבלת רכז שומר מעולה
ועם ראיית משחק מעולה בנוסף.
נראה שלמשפחת אלכסנדר יש גנים טובים
הניקיל הזה מנגר כמו חמור. וזה לא ביצים אלא טמטום
זה נראה כאילו קיבל אור ירוק מהמאמן, אם לא היו מספסלים אותו מזמן.
אני דווקא אוהב את זה, שיצבור ביטחון.
בנתיים הפליקנס בלי שחקן חמישייה אחד על המגרש (ו3! רוקיס) עושים בית ספר לחמישייה של הראפטורס
עבירת תוקף של ואן פליט והשופט מאשר 2 ועבירה לטובתו.
מודה באשמה, ממש כיף לי לראות את ניו אורלינס
וואו, איזו מסירה של לונזו
לונזו מצויין למרות שזה לא נראה בטור הקולעאים
אחלה משחק
מה עם צ'אט לוורלד סרייס? אני מסתכל גם פה וגם שם. יוסטון מובילה 1-2
ארבל חילבה נראה דומה לארבל מהטיווי (אם הוא עדיין משדר)
למען האמת אימצתי את התמונה שלו…
זה כינוי שחברים שלי המציאו לי, אז חשבתי לקשר את זה לתמונה של יורם ארבל….
כשאני לא משתתף, אני מסתכל אבל כותב מעורב
לא יעזור כלום, בארקלי תמיד יהיה מלך
2-2 בבייסבול. הום רן של סוטו
ואנפליט ואינגרם פותחים את העונה כשהם משחקים על החוזה הבא שלהם
אינגראהם היה ברור שנת חוזה המקס 😂😂😂 מייקל הולך לתת לו את זה כמו גדול
ברוכים הנמצאים
בוקר טוב לכולם. אז נא רצים ורצים ורצים והגנות לא קיימות כמו שצפינו לפחות לא ב3 דק שראיתי של תחילת החצי השני.
אינגראהם חברים יקבל מקס כמו גדול וידרוש את זה. הפציעה של ציון באה לו הכי בזמן שיכול להיות😎
ון וליט בינתיים לא בהכרה 20 נק שיש עוד 8 וחצי דק לרבע 3
הבעיה שאינגרם חור שחור
לא מוסר
אתה לא צריך לספר לי לדעתי הוא שחקן של קלוריות ריקות אבל בשביל מקס צריך לשים נק על הלוח. הפציעה של ציון חלום רטוב בשבילו
כל התקפה סל חח אין הגנות בכלל
נראלי שגאסול מחפש את הזון מהשלשה עוד מאפריל
אינגראהם עם 20 נק 6 וחצי דק לסיום רבע 3
סיאקם מנגר בלי קליעה חייב לפתח קליעה אם רוצה לקפוץ רמה
ון וליט רוצה גם ברינקס לא בהכרה😂😂
קצב משחק מסחרר
29-16-5 זה אחלה נגר
שמעון בוקר טוב, חיכינו לך
יבשושי בלעדיך
😎 גשמים וברקים בירושלים הילד בא למיטה להעיר אותי
מסור לילד צל"ש ממני
בנתיים מי שחושך זה הולידיי שנראה פשוט לא במקום
נא בלי טיפת הגנה יחנקו אותם במערב. 0 הגנה לחלוטין גנטרי נשאר גנטרי כצפוי 0 שינוי
היו להם דק' טובות אבל כן, כמעט וכלום.
לונזו דווקא שמר יפה היום
ראיתי רק מתחילת חצי שני ולונזו עשה אכן 2 מהלכי הגנה טובים
באחד על אחד הוא נראה טוב, ההגנה הקבוצתית שלו טיפה לוקה בחסר והוא לוקח הימורי ווסטבוק לפעמים.
הפוטנציאל שם
ואנפילט פותח את העונה מאיפה שהפסיק בסדרת הגמר. ליוג'ירי יש מחליף ראוי ללאורי המזדקן
אני חוזר ואומר אם נא חושבים על הצלחת ציון פיטורי גנטרי בלתי נמנעים בלי קשר לתוצאה 0 הגנה כל התקפה טורנטו עושים סל. 3 מסירות וההגנה מתפרקת ממש כמו שרובנו צפה.
הכדורסל של גנטרי לעולם לא יקח קבוצה רחוק בטח לא בפלייאוף.
אני חושש שאותו דבר נראה עם פיניקס ומונטי וויליאמס שלא קשור לענף
מסכים לגבי ג'נטרי, מקווה שאתה טועה עם פיניקס.
קבוצה שאני מאוד מסמפט ומאוד אשמח שתחזור סוף סוף לרלוונטיות…
אלה השעות שאתה יכול לכתוב דברים כאלה בלב שקט,
כשעידו וגיא לא באיזור…
😂😂😂
ההגנה של הראפטורס מרגישה בבית מול המחליפים של הפליקנס
סוף סוף..
ברבע השני היה שלב שהפליקנס היו עם 3 רוקים והולידיי מול החמישייה של טורונטו מינוס סיאקם ועשו להם בית ספר
כמה חלודה אלוהים.
נקווה (לשווא) שבסטייפלס סנטר תהיה פחות
ניקולו מלי בא מפנר עם 4 שלשות
ברוכים הבאים לעונה שנראית סוף סוף מעניין מאד גם בשלב העונה הסדירה אז אחד כמוני עדיין לא יטרח לצפות יותר מדי בסדירה אבל סוף סוף יש עניין .
ישנם בעיני 5 מעומדות ללכת עד הסוף .
שהם 2 קבוצות ל.א יוסטון מילווקי ופילי
ועוד שלוש . מעומדות שגם אם לא ילכו עד הסוף הרי שהן יכולות להדיח בסדרה נתונה כל אחת מהחמש שלפניהם המדובר ביוטה , דנבר ,בוסטון , ואחריהם עוד מספר קבוצות חזקות ומעניינות שיוכלו לתת פייט . במזרח אלו אינדיאנה ,מיאמי ,טורונטו וכמובן ברוקלין שאם דוראנט עוד יחזור במקרה ויהיה בכושר מלא בפליאוף יכולה לתת פייט נהדר במזרח .
גם על מקום אחרון בפליאוף המזרחי יתנהל מאבק מעניין בין הקבוצות הצעירות של שיקגו ואטלנטה לצד אורלנדו ודטריוט שהיו שם אשתקד ככה שרק קליבלנד ,ניקס ושארלוט מחוץ למשחק .אשר לוושינגטון היא כנראה בחוץ אבל יש לה עדיין סיכוי כל עוד בראדלי שם ואולי אולי וול יחזור ( יש לי גם פנטזיה שאזייה תומאס יפתיע ).
במערב .
הפייבוריטייות שלי הם צמד ל.א ויוסטון .
מצד שני לעונה הסדירה דנבר ויוטה לא פחות טובות מה שייצר בבארקט שלי מפגש כבר בסיבוב הראשון של דרבי ל.א תסריט הגיוני לחלוטין בעיני .
על שלושת המקומות האחרונים לריקוד יתנהל מרחץ דמים בין ג.ס ,פורטלנד ,ס.א כאשר ניו אורלינס ,סקרמנטו ודאלאס יהיו במאבק .
ממפיס ופינקס לא יהיו במאבק אך ייתנו פייט לכל קבוצה מה שאיני בטוח כלל לגבי מינסוטה .
בשר התותחים היחידי תהיינה אוקלהומה המסכנה לאחר עשור שלם שלא ירדו שם מ 45 ניצחונות (כולל בעונה המקצורת ובעונה שלא היו בפליאוף).
ניקולה מלי על נישת ראיין אנדרסון
😂😂
אנדרסון נראה לי לא עשה 4 מ4 כבר שנתיים
יחסית לקבוצה החדשה שהם ובלי ציון נ"א נראים על הכיפאק
הארט במשחק אגרסיבי, הציל כבר לפחות 4 פוזשנים (שאני ספרתי) לניו אורלינס המשחק.
כיף לראות את האנרגיה
אני מניח שנרס משחק עם רוטציה קצרה כי הוא רוצה לנצח את המשחק הראשון בבית אחרי הטקס של הטבעות וכד', אחרת לו מובן למה הרוטציה הקצרה של 8 שחקנים
זה רטן אנד גאן אנד בלאגן קבוצות רציניות יחסלו אותם והם יסבלו במערב עם ההגנה הזאת. אבל עשו כמה מהלכי הגנתיים לקראת סוף הרבע הידד
יש להם פוטנציאל לחמישייה הגנתית לא רעה בכלל, צריך רק מאמן נכון לזה:
לונזו והולידיי ב1ו2, אינגראם ב3 (החוליה החלשה), זאיון ב4 ופייבורס ב5.
מדובר ב3 מגני עלית (זאיון, הולידיי ופייבורס), ועוד שניים עם פוטנציאל כשלונזו כבר בדרך לשם.
לפי מה זאיון מגן עלית?!?! הוא אומנם חזק אבל נמוך לעמדות הפנים, השחקנים היום מספיק ארוכים כדי לקלוע מעליו מבלי להיכנס איתו למאבק פיזי.
ואל תשכח שג'קסון הייז האטריה יושב בצד ולא קיבל דקות (יכול להתפתח לתואם מיטשל רובינסון מהניקס)
בעמדה 4 יש לו פוטנציאל להיות מפלצת הגנתית.
הוא בהחלט נמוך אבל הזינוק שלו מחפה על זה בנוסף למסה והפיזיות שמעטים בליגה מסוגלים להתמודד איתה.
אני לא טוען שהוא יהיה כזה כבר העונה, אני מדבר על הפוטנציאל העתידי.
ציון לא יודע איך הוא בהגנה נחכה ונראה. מגן עילית? אני בטוח שיש חו זמן. הולידיי מגן טוב וגם פייבורס. פוטנציאל תמיד יש אבל זו גם שיטת משחק כמו שדנבר שינו אותו מראן אנד גאן ליותר מבוקר.
בינתיים הם עם יופי של סדר התקפית והגנתית. הנעת כדור מצוינת במשחק עומד
ניקולה מלי ביי פאר השחקן הכי חכם על המגרש
ספר את זה לריקי היקמן…
לאורי הזה פלופר עולמי הארדן פראייר לידו איך הוא כל הזמן על הריצפה 😂😂
גוש הארט ומלי הביאו את השינוי
אשכרה משחק פתיחת העונה זה האלופה (רק בלי הכוכב שלהם) נגד הקבוצה של השחקן עם ההייפ הכי גדול ב15 שנים האחרונות (רק בלעדיו)
היה אפשר כבר לוותר גם על הכדור, לא?
😂😂😂
דיוויס של טורונטו נראה טיפש.
הוא החליט בתחילת ההתקפה שהוא אמור לזרוק (כי הוא היה פנוי), והוא לא נתן לשינוי המציאות לבלבל אותו
אני תוהה אם הראפס מנסים לייצר יאניס משלהם עם סיאקום – קשה לי להאמין שזו תהיה אותה ההצלחה למרות שהוא שחקן מצוין
ג'ליל אוקפור נראה כאילו הוא עבר סדנת טיפולים במוסך בירכא – כבר שלוש שנים הוא טוטל-לוס
אני מודה שלא הבנתי אם זאת מחמאה לאוקפור או עלבון….
נ שיונלס מובילים 4-2!!!!!!!!!!!!!!!
5-2!!!!!!!!!!!!!!!! אינינג חמישי. איזו הפתעה מלבבת!!!
שמעון, לתשומת לבך: לונזו שני באחוזים לשלוש היום, אחרי ואן וליט ויחד עם הארט.
אז אולי יש סיכוי לסימונס ליותר משלשה אחת במשחק הכנה?
אחלה משחק
גאליל אוקפור מנגב את גאסול בהגנה ובהתקפה😂😂
אוקפור נראה רזה יותר ומחוייב יותר לקבוצה. שינוי גדול שעבר
טורונטו עצבניים! טכנית לגאסול קודם טכנית ללאורי
נ"א נראית סביר פלוס ואם הם תופסים יום הם יכולים לתת פייט לאריות הליגה.
הולידיי לא נראה עדיין במשחק
אם לפליקנס יש את התירוץ של קבוצה חדשה לגמרי, הראפטורס פשוט חלודים לגמרי
התחלתי לראות לפני חמש דקות… קשה, קשה. מקווה שהם באמת חלודים וזה לא יתמשך. סטטיות נוראית בהתקפה
לונזו יושב על הספסל במאני טיים לא מבשר טובות עבורו
נא צריכים חיתולים הובילו 109 103 ואיבדו הכל סיאקם מבצע בהם מעשים לא מוסריים
פייבורס פצוע או משהו שאוקפור על תקן שוטר תנועה על המגרש?
שיקום מי ששם לב שלסיאקם יש 18 ריבאונדים
אני רואה ששימון הגיע עם הסמרטוט והמגב….רשמית הליגה החלה!
יאללה. עוברים לכדורסל. בדיוק בזמן!!! 110-110, 3 פאולים ללאורי
רואים עכשיו את ההבדל בין קבוצה אלופה לקבוצת צעירים
בבייסבול עדיין וושינגטון מובילה 5-2 ביוסטון. הפתעה אדירה!!!!!!!!!!!! אבל מעתה אני בכדורסל, אבל עובד על מכתב אהבה בעברית בליטא, לאמי מ-1916 שמצאתי!
אוקיי, אז זה מה שלאורי עשה כשהיה פצוע בזמן אליפות העולם.
ראה סרטונים של הארדן
נראה לי הארדן צריך לראות סרטונים של לאורי אחרי המשחק הזה
לגמרי 😂😂
לאורי מומחה בסחיטת עברות. אני די בטוח ששהה שעברה שרקו הכי הרבה עברות תוקף שעשו עליו, בפער
קישור לליקרס קליפרס או שזה גם בTNT?
שידור כפול של TNT
לאורי מתחיל להיחנק. גוש הארט נועץ דאגר
איזה שלשה של גרין!!! 115-112
הארט
של הארט
ון וליטטטט לא בהכרה
איזה שלשות לכאן ולכאן!!!!!!!!!!!!!!!
רדיקקק
רדיק סוחט גם תוקף ומכריע את המשחק
ובנוסף מוציא את סיאקם עם 6 עברות.
#רדיק_עושה_פלייאוף
😂😂
ואני לתומי חשבתי שדווין קייסי ואלווין ג'נטרי הם שני אנשים שונים
יש גם מישהו על הספסל של הלייקרס תמיד שדומה לגנטרי
רק לא הארכה
אמן…
נראה אם ללאורי יש ביצים מהקו איזה משחק קיבלנו יאללה
תותח הלאורי הזה
יאללה רק לא הארכה נראה מה יהיה.
לונזו בול לא משחק בכלל נראה לי ברבע האחרון, מעניין מה הוא חושב שכל חמישיית נא יכולים לשים מה3 עם מלי ורדיק בחמישייה במאני טיים
הגנה מדהימה של טורנטו במהלך המכריע. יאללה אם ון וליט מנצח על הבאזר או לאורי מנגר להארכה 😎
אני מהמר על וון וליט בבאזר ביטר
שיט
מה?!?!
מה זה היה?
מה זה החרא הזה חחחח נורמן פאוול מחצי מגרש wtf?
נו במאת, כדור אחרון לפאוול שיעיף שלשה מקילומטר?!?! בחייאת… לך לסל או משהו יותר טוב להקפיץ שמונה שניות ולקוות לטוב
הבנאדם עם 3 נקודות ורק קרש כל המשחק, אז כדור אחרון?!?!
באל איי יתחילו או יחכו לסיום ההארכה?
גבירותיי ורבותיי,
מהלך הניצחון של אלופת ה NBA.
בראבו
פאוול מנסה לעשות דיימו
יכול להיות שניק נרס התבלבל וחשב שפאוול זה לילארד?
שניהם מקליפורניה….
מזמן לא ראיתי כזה משחק צמוד שעוד הולך להארכה, וכזה משעמם.
טורונטו נחלשה זוועות.
עכשיו ערוץ הספורט יעבירו את המשך ההארכה ל-5 פלוס לייב סטארס אקפלוייטשן
זמין לתושבי מאדים בלבד
ככה זה כשאתה מאבד שחקן טופ 3 בעולם
קצת הגזמת.
דני גרין אחלה שחקן, אבל טופ 3???
פאוול לא החליט עדיין לאיזה כיוון הוא תוקף
הפליקנס מגישים לרפטורס את המשחק הזה כמתנה, פשוט ככה
וון וליט פשוט לא מחטיא!
3+
איט איז אובר, למרות שזה עדיין לא OVER.
ועכשיו זה over
לאורי!!
המשחק השני ייראה כמו ליגה ב' אחרי המשחק הזה
מדהים מה שקורה בסטייפלס. 80 אחוז מהקהל אוהדי לייקרס במשחק בית של הקליפס. הכרוז קורא – לטס גו קליפרס. הקהל עונה לו – לטס גו לייקרס. יש דברים של משתנים בחיים. איטס איי לייקרס טאון
מת שתהיה סדרת פלייאוף של שתייהן.
לאורי!!!!!!!! !!8הפרש
לייקרס פתחו כמו גבורים!
כנראה שקאווי הביא לחבר'ה כמתנת פרידה אשך נוסף לכל אחד
13-6
הקהל צורח בוז לקוואי כשהוא זורק פאולים, במשחק ביתי שלו…איום ממש