חם מהתנור: יום שני**רובינסון בדנבר/רועי ויינברג

נייט רובינסון סיכם (ויחתום רשמית בקרוב), על חוזה לשנתיים בדנבר. בחוזה צפויה להיות אופציית שחקן לשנה השנייה, והוא ירוויח בעונה הראשונה 4.03 מיליון דולר. במידה ורובינסון יחתום, זאת תהיה הקבוצה השישית בה שיחק ב-9 עונות NBA.


מרקוס קמבי הוריד סופית את רשימת הקבוצות שיחתום באחת מהן לשלוש-מיאמי היט, שיקגו בולס ויוסטון רוקטס.

תנו לייק להופס בפייסבוק


המאבריקס עשוייה להעביר את הזכויות על ניק קלאת'ס לממפיס, מפני שהוא היה אמור לחתום אצלם רק אם מקל לא היה משחק במועדון.


דאלאס שיחררה את כוכב ליגת הקיץ, ג'וש אקונון, כדי להחתים מחדש את ברנרד ג'יימס, שנחתך אתמול.


יש שמועות שלמאר אודום יחזור לקליפרס, לאחר ששיתפו פעולה בעונה האחרונה.


פירס צפוי להיות "glorified role player" בנטס (בעברית זה יוצא משהו כמו רול פלייר מהולל, בתרגום חופשי). זה אומר שכנראה אנדריי קירילנקו יפתח בעמדת הסמול פורוורד.

kgpfjt


דני איינג' אמר שהוא מאמין שרונדו יחזור למשחק הפתיחה של העונה.


קווין לאב וראסל ווסטרברוק אמרו שהם רוצים לשחק באולימפיאדת ריו.

רועי ויינברג

אחד מעורכי הופס. אוהב את מיאמי וגבוהים שמוסרים מעל 4 אסיסטים במשחק.

לפוסט הזה יש 12 תגובות

  1. רועי תודה רגה (כרגיל) על העדכון היומי
    קצת עצוב שפול פירס יורד ברמה והופך להיות רול פלייר
    אני לא אשכח את היכולות שלו בסדרה מול הלייקרס , וואו זה היה מדהים

  2. למה אין איזה מתכון למאפה ? זה חם מן התנור ?
    מומי היה בטוח שזה מדור הבישול של הופס , אבל אין פה אפילו פירור של מתכון

    בשביל שד"ר מנחם לא ישאר רעב , מתכון של מומי לימי הקיץ החמים

    חציל בטחינה נוסח מומי

    מצרכים

    4-6 חציל בלאדי
    שמן זית
    מלח גס
    4 כף טחינה – גולמית
    1 כף פטרוזיליה
    סומאק

    אופן ההכנה:
    סלט בסיסי: בתנור שחומם ל-200 מעלות אופים את החצילים כ-45 דקות, או עד שהם מתרככים. מפעם לפעם הופכים אותם.

    מוציאים את החצילים מהתנור בזהירות , ממתינים עד שניתן לטפל בהם בלי לקבל כוויה דרגה 4
    . פותחים את החצילים ומוציאים את תוכנם. מועכים את בשר החציל (בעדינות , זה לא הטוסיק של סרינה), מוסיפים שמן זית כיד המלך
    ומערבבים עד שהשמן נספג כולו (חציל מסוגל לספוג כל כמות של שמן). מוסיפים מלח גס ומערבבים.

    מוסיפים לגרסה הבסיסית שתי כפות טחינה גולמית וכף פטרוזיליה קצוצה ,אפשר גם להשתולל עם הטחינה כל עוד היא איכותית ולא מהמקרר
    . מערבבים ומגישים פושר.
    מפזרים מעט סומאק מעל

    ממולץ לאכול עם מאפה חם , חלה חמה תעשה את העבודה לוקס

    בון א-פטיט או בתאבון כמו שאומרים הצרפתים במפגש סמי בנתניה

    1. מומי, מה זה "מלח גס"? מלח גס MY ASS. אנחנו פה משתמשים רק במלח ים. ישר מהאוקיאנוס עם יח של כרישים.
      ולא שמים שום? לי בלי שום הבולבול מת וגם עשרים ויאגרים לא עוזרים.

      1. מומי, הדוקטור מגדל עזים בגרינוויל (אתה מבין? זה 'גוף שלישי'!). אני חולב אותן כל בוקר. עיזה אחת קופצת כאילו אני מאונן לה. אבל הדוק עוד לא למד איך עושים גבינה ולבנה מהחלב. למומי הגדול יש מושג? ואיך הדוק יידע מתי הגיע הזמן לאיזה שישליק טוב?

        1. מומי לא ממליץ לך להכין שישליק מהעז
          זה לא טעים
          פעם מומי היה בטיול בנגב ופינק בדואית בשם ג'מילייה , שביקשה ממומי לשמור בסוד את העניין

          מומי קיבל מתכון סודי להכנת לאבנה אסלית

          לוקחים חלב (8-10 ליטר) מחממים ל 80 מעלות, סוחטים פימה 2 כוסות מיץ לימון אסלי מלימון טרי בוחשים, מוסיפים כ – 200 גרם מלח, מעבירים במסננת (שלב מעצבן וגורם לכוויות , פעם מומי קיבל כוויה ולא יכל לשפשף במשך שבוע), את הגבן הנראה כמו קוטג' שופכים לתבנית לגבינות או מסננת, מכניסים למקרר ללילה. בבוקר הופכים את התבנית על צלחת ובתקווה תצא לכם גבינה אסלית.
          את מי הגבינה שנותרו אחרי הוצאת הגבן אפשר לתת לכלבים, חתולים או לשכנים שאתה לא אוהב ולהגיד להם שזה משקה לוקס מארץ הקודש שטוב לעור הפנים
          . אפשר גם להשקות את העציצים של השכנים אם הם מנייאקים
          ולהתנצל מספר ימים מאוחר יותר כשהשכן יופתע לגלות שעציציו מתים מעודף מלח.

          לא הבנתי מה זה גוף שלישי ? זאת אומרת שמומי אוקסנה ואירנה עושים קוצי מוצי ביחד ?

  3. פירס ישחק פחות דקות
    ולא יצטרך לשמור על לברון ג'יימס כשישחקו נגד מיאמי
    אבל יהיה לו תפקיד משמעותי, במיוחד ברבע השלישי של משחקים, כשברוקלין יהיו מוכנים לריצות 21-4 וכיו"ב, ובפלייאוף כשהעומק של ברוקלין ישמש לה לעזר.
    בכל מקרה ברוקלין הולכת לעשות הרבה ניסויים במהלך העונה כדי להבין איך משתמשים בכל הכלים שלהם – כל אחד עם היתרונות שלו, וכעם המגבלות שלו (סליחה לקוראים המבוגרים).

  4. היי דנסקי קלעת בול פירס בהתקפה וקירלינקו יסגור את לברון בהגנה.
    מיאמי אולי עוד פעם יזלו דימעה אבל הזקנים של ברוקלין יאכילו אותם קש והרבה,בתיאבון.

  5. לא הבנתי את מה שכתוב על לאב וראסל?( ותאמת לא בטוח שללאב יש מקום בנבחרת כמה שאני חולה עליו).
    פירס רול פלייר זה ברור. זו הקבוצה של לופז.

  6. שאלה למומי:

    חציל בתנור שנשכח שם יומיים, אפשר לאכול?

    (בכל מקרה אכלתי, רק רוצה לדעת אם לצפות לתוצאות…)

    תודה

  7. I've been browsing on-line greater than three hours as of late, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It's pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made just right content material as you probably did, the web will probably be much more helpful than ever before.

כתיבת תגובה

סגירת תפריט