מעורב הופס ליום שלישי / מנחם לס

מעורב הופס ליום שלישי / מנחם לס

1. חדשה נפלאה לאתר: עידו גילרי הצטרף לצוות העורכים

אין כאן הרבה מה להרחיב כאן. עידו גילרי הוא אחד מהטובים ביותר שבין אנשי הצוות. כמות (ורמת) הידע שלו בכדורסל (ולא רק!) – מדהימה. הוא צורף אתמול לצוות העורכים. זהו שידרוג רציני ביותר לאתר. החלטתי עוד החלטה חשובה בקשר לצוות שעתה כולל אותו, את רון טחן (שמריץ גם את הפייסבוק שלנו), גיא רוזן – אף הוא בעל ידע רציני ביותר בענפי ספורט שונים (ולא רק! הוא המורה הפרטי שלי למילים שאינן שגורות מהתנ"ך), ורועי הצעיר שבצעדי ענק הופך לערן סורוקה מס' 2.

ההחלטה השנייה החשובה שלי היתה לתת לעורכים (ולצוות כולו) יותר עצמאות וחופשיות לגרום לשינויים באתר – כשירגישו שהם נחוצים – ולקדם אותו בעידן האינטרנט והטכנולוגיה של המאה ה-21 שמשאירים קשישים כמוני (שהם כבר עם רגל אחת בקבר) מאחור. (עובדה שזה קרה אפילו לסטיב קר כפי שתקראו להלן)

2. האתר מחפש איש בייסבול

אנחנו בעיקרנו אתר כדורסל, וה-NBA שולט בכיסויי הכדורסל שלנו. אבל עתה אנחנו בכל משחקי מכבי בהיכל במסגרת היורוליג, ובהרבה משחקי בית של מכבי והפועל י"ם.

השנה הוספנו זרוע חשובה ביותר – ה-NFL בפוטבול ויש לנו היום צוות שהייתי יוצא איתו לקרב-ידע נגד הרבה צוותי פוטבול בעולם, כולל USA.

אלכס דוקורסקי הפך לאיש הא"ק והטניס שלנו והוא דג זהב שדגתי. יוני יצחק הוא אחד מאנשי הגולף החשובים בישראל, ואני גאה ביותר עם איש כמוהו באתר. ערן שור הכניס העונה את כדורסל המכללות ביומן יוצא מין הכלל באיכותו, והחל ליצור קהילת נאמנה שהחלה להתעניין ב-NCAA. ניר מועלם העלה את רמת הסיקור שלנו על כדורגל ישראלי ואירופאי לרמות חדשות שלא ידענו לפניו. בדיומא פאקו ממשיך בנאמנות שיא לכסות אופניים וסנוקר, ומספר המגיבים לידיעות שהוא מכניס יומים בעלייה מתמדת.

בכדורסל נוספו לנו 3 כתבים צעירים בישראל. בארה"ב שחר דלאל – מומחה מקצועי בכמה ענפי ספורט – אבי טרכטמן, הלל הורוביץ, ויאיר פרנקל – כולם אנשי שנה ראשונה באתר מצויינים כולם, ו הסיקורים ממגרשי ה-NBA הופכים למלאכת מחשבת וממש מכניסים את הגולשים אל תוך האולמות עם הסרטונים המצויינים, הראיונות, והתמונות המרהיבות.  אתמול היו לנו שלושה נציגים ששלחו לנו 3 סיפורים, כולל ראיון עם לוקה, סרטונים מצויינים, ותמונות למשמרת, ואני בטוח ללא כל ספק שאין אתר אחר בעולם (מלבד ארה"ב) – מסחרי או לא – שהיו לו שלושה נציגים במשחקי NBA.

עתה בייסבול.

בעבר כיסינו בייסבול והיו לנו כתבים שונים שמסיבות שונות עזבו. הבייסבול הוא ענף חשוב ומעניין ביותר, במיוחד כשעתה מתחילים לארגן שוב את "נבחרת ישראל" שהגיעה לשלה רבע הגמר באליפות העולם לבייסבול, והיא מוזמנת אוטומטית ל'קאפ' הבא בבייסבול, כשהשאלה היא אם להשאיר את גרעין הקבוצה כפי שהיה, או לצרף אליה שחקנים יהודים מהמייג'ורס (עתה ישנם 9 יהודים במייג'ורס), שסירבו לשחק באליפות הראשונה כי חששו ממפלות.

איש הבייסבול שאני מחפש יכתוב יומן שבועי על הדברים החשובים שקרו משך השבוע, כולל כמה תוצאות יוצאות דופן. אם אחד הגולשים הוא איש בייסבול, או מכיר אחד כזה, נא להפנות אלי ל-

meless1937@gmail.com

תודה,

מנחם

3. האם גולדן סטייט סתם משועממים, או ישנה בעייה הרבה יותר רצינית? (ישנה, ויותר מאחת!)

*

תנו מבט בתמונה. היא כה טיפוסית למה שקורה עתה בגולדן סטייט: אכזבה. אי-אמון למה שקורה. בלבול.

אני כותב וכותב – כמעט מדי שבוע – שהווריורס ניכנסים לבור עמוק כי כשאתה לוקח את משחקי העונה בקלות ומתחיל להתרגל להפסיד, קשה מאד לצאת מהסיחרור הזה. משחקי כדורסל אינם ברז מים שאתה יכול לפתוח ולסגור כרצונך.

כשאתה מתחיל להפסיד עולות וצצות בעיות שכשמנצחים – עוברים עליהן בשתיקה. אבל כשמפסידים וכולם במצב רוח מחורבן, כל תזוזה לא נכונה הופכת ל-ISSUE. ישנם באתר מספיק גולשים שהם כה שבויים בקסם הווריורס, שאפילו אם יפסידו בפלייאוף בסיבוב הראשון חלק, וללא נצחון אחד, הם יגחכו ויאמרו ש"נמאס להם אחרי שתי אליפויות ולכן שיחקו בקלות". אני לא מדבר אליהם. הם מקרה אבוד.

אני מדבר על אוהדי גולדן סטייט שראשם עדיין פתוח.

העובדה הפשוטה היא שכשאתה מפסיד 6 משחקים מעשרת האחרונים, הרקורד נראה כך:

6-4

אם אתה עובר על כך בחיוך – אפילו עם הפסדים מכוערים מאד למיאמי, לאורלנדו, ולפיניקס – אז אתה עיוור, רפה הבנה, או מזוכיסט.

עתה הקבוצה יוצאת ביום רביעי למסע משחקים נגד יוסטון, נגד הת'אנדר, נגד הספארס שהפכו לוהטים כאש, ונגד הטימברוולבס. אם ישנו מישהו המאמין שהגולדנים לא ייקחו משחקים אלה ברצינות הרבה ביותר, אז דברי לא ישנו דבר באמונתו שכל מה שהווריורס עושים זה לחכות לסיום העונה ולהתחלת הפלייאוף.

אבל מי שקצת מכיר את השחקנים האלה ואת הלך נפשם ומחשבותיהם- ואני מכיר כי חייתי 45 שנה בתוך-תוכי הליגה – יודע שהם קנאים, גאוותנים, בעלי איגו מטורף, ושומרי טינה. אולי אם גולדן סטייט היתה -9-58 ולפתע קורה תקר והיא מפסידה לאיזה סקרמנטו, לא קרה שום אסון. אבל כשהיא יוצאת למסע נגד יוסטון, OKC, וסן אנטוניו, ואז עוד משחק במיניאפוליס, הם מרגישים היום שהם יוצאים למלחמה. מלחמה על יקרה, על שליטה, על הזכות לעלות עם חזה נפוח, ועל הזכות להתחיל את הפלייאוף כדרלינג של הליגה.

אם יפסידו משחק ראשון, הם ייכנסו למרה שחורה. כמה מהם לא יצליחו להירדם וסטיב קר יישב כל הלילה להסתכל על השידור החוזר.

הגולדן סטייט איבדה את זה והיא לא מצליחה לחזור לעצמה. מאמן קר פתח את הברז, ירדו כמה טיפות מים נגד דנבר, ואז הזרם ניפסק. הכל יבש.

אתם יודעים מה קרה נגד הסאנס?

הסאנס סיימו את משחקם נגד פורטלנד ב-22:20 בלילה. מקלחות, עתונאים בחדר ההלבשה, מאמן ושני שחקנים מהסאנס ושניים מפורטלנד במסיבת עתונאים, ואז הולכים לאכול. השעה כבר 23:30. מסיימים לאכול ב-00:30, ואוטובוס פרטי מוביל אותם לשדה התעופה. אני אפילו לא יודע אם לפיניקס יש מטוס פרטי. נניח שיש. עד שמגיעים לסן פרנציסקו ואז נסיעה מהשדה למלון בדאונטאון והשעה כבר 02:30. (כנראה הרבה אחרי אבל ניתן להם להנות מהספק)

בלאונג' המלון המנכ"ל פתאום מפוצץ את השחקנים עם ההודעה שבחצות השעון הוזז קדימה בשעה – "DAYLIGHT SAVING TIME". השעה 02:30 פתאום הופכת ל-03:30. המשחק נגד הווריורס מתחיל ב19:00.

וזה פחות מ-16 שעות מהרגע שעולים לחדרים, אחרי שפחות מ-20 שעות קודם לכן פורטלנד קדחו אותם.

אין לי מושג מתי היתה השכמה.

***

לפי סן-פרנציסקו סטיב קר וצוות המאמנים בילו את כל השבוע בנסיון ליישר את ההדורים. את הפוקוס. הוא דיבר על הצורך להתחיל רבע ראשון חזק.

נגד דנבר שחקניו הגיבו ונענו בהצלחה.

גם נגד פיניקס הם התחילו ברבע נהדר כשהובילו 11-27.

אבל אז החלו החילופים. למעשה החמישייה השנייה היתה רק התוספת של שני שחקנים כשהחמישייה השנייה שעלתה היתה מורכבת מאיגודלה, ליבינגסטון, תומפסון, גרין, וקאזינס, הווה אומר 3/5 מהחמישייה הראשונה. ב-5 דקות הפיניקס הקטינו את ההפרש ב-11.

כשהמשחק נימשך, תומפסון היה 1 מ-7. סטף נמצא בכזה משבר שהוא לא מבין מה קרה (אני מבין והסברתי זאת). בעשרת המשחקים האחרונים בהם הווריורס הם 6-4, סטפן קרי ירד לממוצע של 30.7% מהשלוש! מהקלעי הטוב אולי בהסטוריה מה-3, הוא הפך לאחד הגרועים בליגה בעשרת המשחקים האחרונים.

המצב בקבוצה הפך למאד לא נעים. סטיב קר החל לבקר את קווין דוראנט, ודוראנט לא אוהב כשמבקרים אותו. יש לו נשמה קריסטאלית שנשברת מהביקורת הקטנה ביותר, וייתכן שפרצופו החמוץ מראה שהוא לא יכול לחכות שהעונה האחרונה שלו עם הווריורס תסתיים כבר.

אגיד לכם דבר אחד ברור כשמש: אם דוראנט באמת עוזב, הווריורס הופכים בצ'יק אחד למשהו ברמה של קבוצת כדורסל בעיר ה-NBA הכי קרובה אליהם.

הפציעה של דוראנט לא נראתה לי רצינית אבל אם הוא מחמיץ 2-3 משחקים זה תרוץ, ושליחת הודעה באותיות ענק שהוא איתם גמר.

הבעייה של הווריורס מתחילה להיראות יותר ויותר ברורה: השעמום שלהם הפך לאי-איכפתיות, וכשניסו פתאום להיות רציניים, הפגיעה העצמית שלהם בגאווה שפעם היתה להם, לא הרשתה להם לחזור לעצמם אפילו שרצו. ועתה בא הסבל.

אמרתי והזהרתי שהכדורסל הוא לא ברז שאתה פותח או סוגר. אתה לא יכול להיות אפס אפסים 'כי אתה משועמם' ואז להחליט שאתה כבר 'לא משועמם'. כי כשאתה מחליט שאתה 'לא משועמם יותר' ומחליט לשחק ברצינות והמשחק לא חוזר אליך, אתה מתחיל להסתכל לצדדים, מנסה למצוא אשמים, וכאן מתחילות הבעיות הרציניות.

ישנה לווריורס עוד בעייה, שהיא בעייה של כולם: היום ישנן מצלמות בכל מקום.

כשדוראנט אץ בצליעה לחדר ההלבשה הוא ממלמל לעצמו “Stupid ass motherfucking game we're playing. 

איך אני יודע?

צלם ה-KNBR שמע אותו (https://twitter.com/SamHustis/status/1104935702767136768

עכשיו תורו של קר האומר בקול רם שכולם ישמעו: WE ARE LAYING AN EGG!

זה היה עוד כלום. כמה דקות אחרי הופיע קליפ שהתפרס בכל העולם כמגיפה: (https://twitter.com/cjzero/status/1104943642261770241)

עם 95 טיקים לסיום והווריורס מפגרים ב-5 ומנסים את מה שהם יכולים לחזור למשחק, אלונזו מקיני על קו המתנה. בזמן שהוא זורק את הפאולים דריימונד גרין נראה מתווכח עם השופט ג'יימס ויליאמס.

הסאנס קראו טיים אחרי זריקת הפאולים ובשעה שהשחקנים נעים לעבר מאמניהם, סטיב קר נראה PISSED OFF ואומר לעוזר מאמנו:

 

 

קראו את שפתיו.

מה אתם שומעים?

צדקתם!

הוא לוחש לעוזר המאמן:

“I’m so fucking tired of Draymond’s shit"

(כמובן שהפחדן הבלונדיני שמאמן את הגולדן סטייט חשש שהחיה גרין תאכל אותו, והיום הוא הכחיש ואמר שטעו בקריאת שפתיו)

בולשיט, סטיב קר! מה אתה חושב שאנחנו, מטומטמים? ניפלט לך מהפה מה שאתה חושב ומרגיש ועכשיו אתה מנסה לשנות את מה שכבר מאוחר. טכנולוגיה בכל מקום ובכל חור, קר, ומוטב שתתרגל לזה!

דריימונד גרין בלע את דברי קר, והלך לישון הלילה עם מחשבה אחת:

"!KILL THIS BASTARD "

גם תומפסון היה מעורב כשהתלונן לעתונאים: "אחרי שנתנו לקהל הזה שלוש אליפויות אני מצפה ליותר כבוד – RESPECT! – כשיש לנו משחק חלש"

גם על זה התעופפו טוויטרים משך כל היום.

בקיצור, הסלאמפ לא משתפר. הוא רק נעשה יותר גרוע.

ואם אתם חושבים שניתן לסגור את הברז לכמה שעות ואז לפותחו ולקוות למים זכים וטהורים – אתם טועים!

היחיד שלא חושש הוא סטפן קרי.

למה שיחשוש? כמו שמעון – הוא יודע דברים שאף אחד אחר מאיתנו לא יודע.

"מה? אני חושש? – הוא שואל. "שנה שעברה היה יותר גרוע. הרבה יותר גרוע!"

 

שלא יחשוש, אבל שיזכור שהזהרתי אותו!

 

4. איזה נצחון אדיר לקאבס, שכמו הבולס מתכוננים לעתיד בהיר!

(אבל הסרטון הוא רק המהלומות בין איבקה לקריס)

איזו חמישייה לקאבס! לנשק אותם (ועוד ללא נאנס):

Raptors
 
Starters MIN FG 3PT FT OREB DREB REB AST STL BLK TO PF +/- PTS
P. SiakamP. SiakamPF 29 6-13 0-4 3-3 1 3 4 3 1 0 2 5 -15 15
K. LeonardK. LeonardSF 31 11-19 3-8 0-3 0 9 9 2 1 0 2 1 -8 25
M. GasolM. GasolC 22 1-6 0-2 0-1 0 7 7 4 1 0 3 4 -11 2
K. LowryK. LowryPG 30 5-8 4-7 0-0 0 5 5 6 1 1 3 4 -14 14
D. GreenD. GreenSG 20 2-5 1-3 0-0 0 1 1 0 0 0 1 0 -12 5
Bench MIN FG 3PT FT OREB DREB REB AST STL BLK TO PF +/- PTS
C. BoucherC. BoucherPF 4 0-1 0-0 2-2 0 2 2 0 1 0 1 2 -6 2
O. AnunobyO. AnunobySF 26 3-6 1-3 1-2 3 1 4 1 1 1 2 3 -11 8
M. MillerM. MillerSF 4 1-1 1-1 0-0 0 0 0 0 0 0 0 0 -6 3
N. PowellN. PowellSF 19 4-8 0-3 1-1 1 1 2 0 0 0 5 1 -18 9
S. IbakaS. IbakaC 17 3-6 0-2 2-3 1 6 7 0 0 1 0 0 -4 8
J. LinJ. LinPG 21 3-9 1-5 1-2 0 1 1 2 0 0 1 3 -15 8
P. McCawP. McCawSG 19 1-2 0-1 0-0 0 1 1 2 2 0 0 1 -5 2
J. MeeksJ. MeeksSG —– —– —–
TEAM 40-84 11-39 10-17 6 37 43 20 8 3 20 24 101
47.6% 28.2% 58.8%
+/- denotes team's net points while the player is on the court
Fast Break Points: 11
Points in Paint: 42
Total Turnovers (Points Off Turnovers): 20 (17)
Flagrant Fouls: 0
Technical Fouls: 1
Cavaliers
 
Starters MIN FG 3PT FT OREB DREB REB AST STL BLK TO PF +/- PTS
K. LoveK. LovePF 29 4-11 3-7 5-6 4 14 18 2 0 0 3 2 +16 16
C. OsmanC. OsmanSF 35 6-16 2-6 5-5 0 7 7 7 1 0 2 1 +13 19
A. ZizicA. ZizicC 27 8-12 0-0 1-1 3 4 7 0 0 0 3 1 +17 17
B. KnightB. KnightPG 24 4-9 2-5 2-2 0 1 1 5 3 0 1 1 +18 12
C. SextonC. SextonPG 36 10-18 4-7 4-4 1 3 4 5 0 0 0 3 +11 28
Bench MIN FG 3PT FT OREB DREB REB AST STL BLK TO PF +/- PTS
M. ChrissM. ChrissPF 14 0-3 0-1 0-0 0 3 3 0 0 1 0 1 -2 0
C. FryeC. FryePF 2 1-1 1-1 0-0 0 0 0 0 0 0 0 1 +5 3
D. AdelD. AdelSF 2 0-0 0-0 0-0 0 1 1 0 0 0 0 0 +5 0
J. ClarksonJ. ClarksonPG 31 5-11 3-7 1-1 0 2 2 3 1 0 0 1 +18 14
N. StauskasN. StauskasSG 24 2-7 2-5 2-2 2 4 6 5 2 0 0 3 +14 8
D. NwabaD. NwabaSG 17 4-6 1-2 0-0 1 1 2 0 1 0 3 5 +10 9
L. Nance Jr.L. Nance Jr.PF DNP-COACH'S DECISION
TEAM 44-94 18-41 20-21 11 40 51 27 8 1 12 19 126
46.8% 43.9% 95.2%

 

5. אם הסרטון הזה והסטטיסטיקה למטה משמאל לא משכנעים שפטריק בברלי הוא 'מגן העונה' אחרי שחנק את פול ג'ורג', מאומה לא ישכנע!

 

 

6. פול ג'ורג' שופך הכל על השופט בסיום המשחק. הוא היה צריך לשפוך הכל על בברלי שלקח אותו לגנון עם 7 נק' עלובות!

 

 

 

7. לזה אני קורא 'ספסל'!!! (הנטס; הלילה)

 

8. היש משהו שלוקה לא מסוגל לעשות בכדורסל? תנו מבט בחסימה המטמטמת חושים שלו על הסנטר קפלה הגבוה ממנו בכמה ס"מ טובים!

 

9. השחקן הטוב ביותר ממדינת איידהו

 

*

לוק רידנאור היה DEADLY כששיחק עבור האורגון דאקס בשלוש שנותיו באורגון. הסוניקס בחרו בבן איידהו זה בבחירה 13 ב-2013, ומיד זרקו אותו אל תוך האש. כוכב הוא לא היה אף פעם, אבל שחקן שנשאר בליגה 12 שנה יש לו משהו. מה שהיה לו הוא PULL-UP JUMPER ממיד-ריינג' יותר אוטומטי מזריחת החמה.

10. כיצד הם נראו כילדים? סטפן קרי בכיתה ט'

*

11. תמונות כדורסל מישראל – שנים עברו

*

*

*

*

מעורב הופס ליום שלישי / מנחם לס

12. ג'יראף – השפעת אלבינו

*

מנחם לס

מנהל הופס. הזקן והוותיק מכולם בצוות. מנסה לכתוב יומית - כל זמן שאוכל!
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
59 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
מושון "עיני נץ"
מושון "עיני נץ"
12/03/2019 5:51:15

הגיע לפיניקס ואני שמח שהם ניצחו אותם, אם אני לא טועה מול פיניקס בשנה שעברה סטיב קר נתן לשחקן להעביר פסק זמן, וזלזל ביריבה. מי שמזלזל ביריבה זה סופו, מאחל להם שימשיכו לרדת בתהום ושדוראנט יעזוב.

אור
אור
12/03/2019 8:11:22

אוי לא, סטיב קר פגע ברגשות העדינים של היריבה שהפסידה ב-50 הפרש.

הסקרן שהרג את החתול
הסקרן שהרג את החתול
12/03/2019 5:57:09

תודה רבה מנחם תענוג על הבוקר

זיו פנמה
זיו פנמה
12/03/2019 6:05:41

1. תודה מנחם
2. לא הבנתי על מה ולמה קריס הורחק. אם תוקפים אותך מאחורה לא תתגונן?
3. התלכיד הקבוצתי של הווריירס הדרדר מאז צירופו של קאזינס. קוואן לוני וקווין קוק לא ראויים ללבוש חולצה של הווריירס ועצם נוכחותם היא עדות לכך שמשהו לא פועל נכון במערכת שם. להבדיל, ג'ורדן בל, שחקן הגנה נפלא ונכס אמיתי לקבוצה, מיובש לאורך העונה כולה, משום מה. ההחתמה של בוגוט יכולה לעורר את הקבוצה אבל אין ספק שיש חריקות רציניות במכונה.
4. בניגוד לכל המתמוגגים מדונצ'יץ', ועל אף היותו שחקן רבגוני מצוין – אנני לא רואה אותו ממריא לגבהים שאירופאים שקדמו לו לא הגיעו אליהם.

zivovivo
zivovivo
12/03/2019 10:41:30
הגב ל  זיו פנמה

זיו, שם יפה..
אתה אמיתי לגבי דונציץ?!
הילד בן 19 משחק כמו אולסטאר בן 26
המערכת של דאלאס שהיא בהחלט רצינית , בונה קבוצה סביבו והוא רק רוקי…
הוא דומיננטי, אז נכון יש הייפ, אבל בצדק..
גם אם ישתפר רק בקצת הוא מולטי אולסטאר .
לדעתי הוא השחקן הכי טוב בדראפט חד פעמי

זיו פנמה
זיו פנמה
12/03/2019 16:28:04
הגב ל  zivovivo

כן, אני רציני לגבי דונצ'יץ'.

א. הוא בן 20 וחודש (נולד בסוף פברואר 1999)
ב. הוא מגיע עם נסיון עשיר בכדורסל האירופי (ריאל) ובנבחרת סלובניה (אליפות אירופה) כך שההשתלבות המהירה שלו כלל לא מפתיעה (אותי).
ג. אין ספק שהוא מוכשר, מגוון, ויוצא דופן בתפקיד שלו. על כך אין עוררין. אבל (מודגש) – אני מרגיש שהבשלות שלו התחליה מוקדם מדי, מהר מדי וכמו שהחוק אומר: "המשיל במהרה במהרה ירקיב".

ושלא תבין אותי לא נכון – אני אוהב את הבחור.. הוא שחקן נהדר, נראה כמו בחור טוב, חייכן וקבוצתי. אבל מנסיוני מה שכתבתי למעלה עובד בכל פעם מחדש בהיסטוריה האנושית.. (ואם אתה רוצה לבדוק את זה ברצינות תעשה מחקר קצר על זוכי פרס ראשון בלוטו ברחבי העולם שהתמוטטו/פשטו רגל/השתגעו זמן קצר לאחר הזכייה. יותר מדי כסף, יותר מדי מהר, פחות מדי יכולת להכיל)

זיו פנמה
זיו פנמה
12/03/2019 16:28:46
הגב ל  זיו פנמה

"המשיל" = המבשיל

zivovivo
zivovivo
12/03/2019 17:59:08
הגב ל  זיו פנמה

אני מבין את הכיוון הכללי,
אבל אני לא חושב שיש קשר בין מי שבמקרה שיחק לו המזל
לבין מי שעבד כל החיים קשה מוכשר כשד ויש לו את כל הכילים כולל הנפשיים להיות כוכב. לוקה עוד בכלל לא הבשיל
השיא שלו עוד רחוק לדעתי

הציפור הנדירה
הציפור הנדירה
12/03/2019 13:13:26
הגב ל  זיו פנמה

ללוקה פוטנציאל להיות הרכז האירופי הגדול בכל הזמנים ואחד השחקנים המגוונים ביותר.

אורן
אורן
12/03/2019 6:08:36

מנחם תודה רבה על מעורב מצוין.
תודה גם לשאר העורכים והכותבים. צוות משובח!

אופיר נ.
אופיר נ.
12/03/2019 6:36:15

אחלה מעורב מנחם.
כתבתי כבר אתמול,
אם גולדן סטייט תצליח לנצח את המערב(כלל לא בטוח.. ),
היא תפסיד בגמר למילווקי או טורונטו.

אשך טמיר המקורי
אשך טמיר המקורי
12/03/2019 6:44:21

בהצלחה לדוק ולצוות המתחדש! החלטה מצוינת.

אשך טמיר המקורי
אשך טמיר המקורי
12/03/2019 6:51:13

מעורב מעולה!
זלוטיקמן איז דה מאן

Berch
Berch
12/03/2019 7:02:58

מעורב מעולה.
הכי קטעים אם דוראנט יעבור ללייקרס. יצרפו את כרמלו וחדר ההלבשה יהיה דוגמא ומופת לכל קבוצה…
🙂

ראס א שטן
ראס א שטן
12/03/2019 7:06:45

מנחם אותו טור העלית שנה שעברה בזמן הזה על הווריירס. הם בכוונה מורידים הילוך השחקנים נחים שם. קר עושה בכוונה חילופים הזויים לנסות להוציא משהו מספסל היורוקאפ. בפלייאוף ישחקו 7 8 שחקנים מי כמוך יודע והם ידרסו. כל הפחונים בקושי יראו דקות אלא אם כן קר יעשה 2016 ויתן ללוני ושות הרבה דקות שזה תקוות האופוזיציה. 4ין להם כוח לשמור בכלל. בפלייאוף קליי יעלה את רמת ההגנה גם דוראנט שיהפוך מאוויר לבינוני גם גרין הנגר. על קרי וקאזינס אין מה לדבר ימשיכו להיות אוויר הגנתי.

הקאבס לא הולכים לשום עתיד. רוב הקבוצות במנוחה וטנקינג הם קבוצה פח בלי פוטנציאל בכלל בניגוד לבולס ששם יש כשרון ופוטנציאל עצום.

גולדן גיי
גולדן גיי
12/03/2019 7:27:19

כל הסיפור זה קווין דוראנט. הוא השושלת. בלעדיו אין שם כלום. איתו יש אליפויות. כבר שלוש שנים שכל המפעל הגדול שנקרא NBA נשען על החלטה של שחקן אחד. אם יהיו גם שנים ארבע וחמש חבל על הזמן של כולם. בכל מקרה תבוא אחרי הקיץ.

ראס א שטן
ראס א שטן
12/03/2019 7:50:28

אם קרי דוראנט או קליי אחד מהם לא שם הם נאבקים על כניסה לפלייאוף. בלי אחד מה3 אין להם שום סיכוי כי הם רכים יותר מחמאה מעורבבת במרגרינה

שלהבת
12/03/2019 7:50:41

מעורב על הכיפק!

עידו גילרי
עידו גילרי
12/03/2019 8:14:46

מנחם אתה פספסת את הציניות הידועה של קר. הנה ה"הכחשה" המצויינת שלו:
"No, the lip-readers were wrong," Kerr said with the hint of a smile. "What I said was I beg to differ with Draymond's approach tonight. Those were my exact words. I don't know how somebody misconstrued that."

גיא רוזן שמשוכנע שהגולדן בויז זוכים באלי-פו-פו-פו-ת-!
גיא רוזן שמשוכנע שהגולדן בויז זוכים באלי-פו-פו-פו-ת-!
12/03/2019 8:17:43

הבן אדם נהיה דומה לפופ, יותר ויותר ממשחק למשחק.
זה אולי הדבר הכי משמח בהפסדים של גולדן סטייט –
לקבל את המיטב של קר…

אשך טמיר המקורי
אשך טמיר המקורי
12/03/2019 8:21:32

זה היה ברור. אם יש מישהו שזה לא יזיז לו זה דריימונד.
להיפך, רק יעריך את קר יותר.
כל הדרמה סביב גולדן מוגזמת ומנופחת.
אני מאמין לקרי.
בכלל, טוב מאוד שמדברים ומוציאים דברים כאלה אחד על השני, הרבה יותר בריא מלשמור בבטן ולהוציא בפאסיה אגרסיב.
דווקא עדות לקבוצה בריאה.

מנחם לס
מנחם לס
12/03/2019 23:50:48

עידו, קראתי רק ש"סטיב קר הכחיש". את ההומור לא ראיתי או קראתי.

עידן
עידן
12/03/2019 8:32:15

תודה מנחם.הבעיות בווריירס התחילו בשנה שעברה ונוספו בעיות חדשות השנה.זו השנה האחרונה של השושלת.מבחינה מקצועית אני בונה על בוגוט בתקווה שיהיה בוגוט של 2015 ואז אפשר לשלוח את קאזינס לסקנד יוניט.הוא חור בהגנה ומאט את ההתקפה שהחמישייה הראשונה על המגרש.
התחושה שלי שהם יצלחו את המערב בסופו של דבר גם השנה ויפסידו בגמר הנבא אם היריבות יהיו בוסטון וטורונטו
מילווקי ופילי יקחו את הווריירס ל 6 משחקים אבל לא רואה אותם מנצחים סדרה נגד הווריירס

עידו גילרי
עידו גילרי
12/03/2019 8:36:22
הגב ל  עידן

בוגוט לא יראה מגרש. הוא תעודת ביטוח.

עידן
עידן
12/03/2019 8:41:51

אז גם צליחת המערב מבחינתי לא בטוחה.חסר סנטר הגנתי שגם לא צריך את הכדור בהתקפה כשהספלאש בראדרס ודוראנט על המגרש

עידו גילרי
עידו גילרי
12/03/2019 8:43:19
הגב ל  עידן

תמשיך לדאוג…
אני עם סטף כאן. מצבם יותר טוב משנה שעברה ויהיה קשה להדיח אותם.

כריסטופר מולטיסנטי
כריסטופר מולטיסנטי
12/03/2019 8:37:00

דור בא ודור הולך, וולקאם גילרי, תוספת מבורכת.
הפלייאוף של ג"ס תלוי מאד גם בסדרות שיקבלו – קליפרס סיבוב ראשון וכל הביטחון יחזור, יוטה סיבוב ראשון / אוקייסי בחצי ויוסטון בגמר מערב, ויש מצב שיגררו לגיים 7 איפשהו על הדרך. להפסיד סדרה ? לא יקרה.
מישהו יכול להסביר את הסלאמפ של פול ג'ורג' ? ההסבר המתקבל היחיד זה שהוא פצוע קשה לא יודעים מה יש לו

סלים וארזה
סלים וארזה
12/03/2019 10:22:04

דור בלוך הולך? לא ידעתי.

ישראל
ישראל
12/03/2019 8:41:39

משעמם.

עידו גילרי
עידו גילרי
12/03/2019 8:41:48

דרך אגב הסלאמפ של קרי ב-10 המשחקים האחרונים הוא של 36.8% מחוץ לקשת, באמת נורא ואיום.

מנחם לס
מנחם לס
12/03/2019 23:53:15

קראתי 31%

מנחם לס
מנחם לס
12/03/2019 23:59:42

אז כנראה שהמיד ריינג' שלו הוא בסביבות 25%…

Zivke
Zivke
12/03/2019 9:00:16

תודה רבה מנחם!

קודם כל, מקווה שתסכים איתי שלפחות באתר הזה השחקן הכי טוב שיצא מאיידהו חייב להיות ג'ים בוטרייט!
.
לגבי ג"ס – הם מנסים לעשות הישג שלא קרה מאז בוסטון של ראסל בליגה עם 10 קבוצות, זה לא הולך להיות קל ולא משנה כמה הקבוצה טובה על הנייר

סלים וארזה
סלים וארזה
12/03/2019 9:26:04
הגב ל  Zivke

+ 7778 על ג'ימבו הגדול.

ישראל
ישראל
12/03/2019 9:13:05

אולי לברון יוכל לעבור לגס לקראת הפלייאוף?
וכך סוף סוף יוכל להשיג איכשהו עוד אליפות ?

גואט
גואט
12/03/2019 9:33:07
הגב ל  ישראל

לברון השיג את האליפות הגדולה בתולדות ה-NBA, תוך שהוא מציג את הסדרה הגדולה בתולדות ה-NBA (לא רק פיינאלס. בכלל), כשהוא מוליך את כל השחקנים, משתי הקבוצות, בכל 5 הקטגוריות, עם טריפל-דאבל במשחק 7, עם מהפך היסטורי מ-3-1, שלושה משחקי הדחה מתוכם שנים באורקל, נגד הקבוצה עם המאזן הטוב בהיסטוריה של ה-NBA…
אחרי אליפות כזו אין יותר. ולא תהיה כזו.

שלום
שלום
12/03/2019 13:12:11
הגב ל  גואט

וזה עדין לא מספיק בשביל שידגדג את ג'ורדן

גואט
גואט
12/03/2019 13:59:30
הגב ל  שלום

עדיין הוא קרוב יותר לג'ורדן מאשר אתה ואנתוני בנט

נדב ש.
נדב ש.
12/03/2019 9:24:42

תודה רבה על המעורב מנחם. כיף לקרוא על הבוקר.

קווין אהבה
קווין אהבה
12/03/2019 9:43:45

עניין בכדורסל גם ככה אין.
מה בנוגע ל מומחה להוקי גלגיליות או ומירוצי סוסים.
גם להקרוס,5 אבנים ודוקים זה ספורט

קאפקייק
קאפקייק
12/03/2019 9:48:44

תאשים את הקאפקייק
או שתראה צ'מפיונס, הליגה הכי טובה ומותחת בעולם. הערב כריסטיאנו במהפך נגד אלתטיקו, מחר יש לי מום שברצלונה נופלת נגד ליון, ובאיירן עם ליברפול, שיגעון. הכל פתוווווח. ריאל עפה בבית נגד איאקס, ליון עפה בבית נגד יונייטד. ב-NBA יכולים רק לקנא.

קווין אהבה
קווין אהבה
12/03/2019 10:15:58
הגב ל  קאפקייק

חבל שמנחם לא כותב על צ'מפיונז
הקאפקייק לא כזה טוב שצריך להאשים אותו!האשם המוביל הוא אדם סילבר ואחריו מג'יק ג'ונסון.

האווי לאסוף
האווי לאסוף
12/03/2019 11:14:55
הגב ל  קאפקייק

אכן, זו הליגה הכי מותחת בעולם (לפחות עד שהשופטים מתערבים כדי להציל את ריאל/בארסה/יובה/הכנס שם של קבוצת על לבחירתך)

קאפקייק
קאפקייק
12/03/2019 11:39:48

תודה לאל השנה כבר יש VAR
Video Against Real

zivovivo
zivovivo
12/03/2019 10:55:22

המון המון תודה ואהבה למידן על כל ההשקעה והכשרון שהביא לאתר כעורך וככותב!

האווי לאסוף
האווי לאסוף
12/03/2019 11:28:16

אחלה מעורב, תודה רבה

bobby
bobby
12/03/2019 12:29:47

בהצלחה עידו!
תודה על המעורב מנחם.
כמו שמגיבים אחרים כבר רשמו פה – גם לפני שנה הווריורס גמגמו בסוף העונה, אבל בפלייאוף הם יודעים לדבר יפה מאוד. קשה לי להאמין שהשנה הפלייאוף שלהם יהיה שונה (אבל אשמח להתבדות..).

גולן
גולן
12/03/2019 12:46:04

תודה על המעורב.
בהצלחה לעידו (ולכל הצוות ) המון השקעה ולמרות שרוב הקוראים ממש מעריכים – לפחות לפי התגובות המפרגנות,
לא תמיד הצוות מקבל את הקרדיט – אז מגיע לכם המון תודה, שאפו ענק, זה לא מובן מאליו לעזוב הכל כדי לכתוב סיקור טוב או פריוויו שיתן לך
מידע ועדכון על המצב…

מתן יעקובי
מתן יעקובי
12/03/2019 14:01:50

תודה רבה מנחם על המעורב היה ממש מעניין וחידש לי הרבה דברים

שייקה
שייקה
12/03/2019 14:41:16

מעולה, תודה.

אגב, למנחם או שאר חברי הצוות/העורכים – אם צריך עזרה בהגהה או עריכה לשונית של פוסטים אני יותר מאשמח לסייע. זה סוג של תחביב ואם יש פעמים בהן אין לכם זמן או כוח – שלחו אליי בשמחה.

מנחם לס
מנחם לס
12/03/2019 23:58:14
הגב ל  שייקה

הבעייה היחידה היא טיימינג. הייתי שמח לשלוח הכל להגהה אבל את המעורב אני מסיים בחצות ושולח מיד. מאמרים שיכולים לחכות, בכיף אשלח לך.
שלח לי את האימייל שלך.
וציין את גילך

שלח ל-

meless1937@gmail.com

אבא של יעקובו
אבא של יעקובו
12/03/2019 14:51:55

תודה לכל חברי הצוות שמנעימים את זמננו!

מוטי
מוטי
12/03/2019 14:59:53

מה המשכורת של חברי הצוות?
כמה יעלה להחזיר את זעפרני סומסום?

דרור 3
דרור 3
12/03/2019 20:42:39
הגב ל  מוטי

נראה לי שזעפרני כבר המשיך הלאה:
http://bit.ly/2HqsiBc

ינתי פרזי
ינתי פרזי
12/03/2019 15:39:20

אז אני מבין שגם מידן עזב?

גיא
גיא
12/03/2019 15:43:21

היתרון של גולדן סטייט שכל הליגה נחלשה משמעותית (קליבלנד – כמובן, אבל גם יוסטון) כך שאין לה יריבות אמיתיות.

זיו פנמה
זיו פנמה
12/03/2019 16:31:16
הגב ל  גיא

לא ברור על מה אתה כותב גיא.
יוסטון התחזקה, יוטה שמרה על הכח
טורונטו התחזקה
מילווקי התחזקה

Ido
Ido
12/03/2019 23:46:03

מידן עזב? ה mvp עונה שישית רצוף

zivovivo
zivovivo
13/03/2019 15:15:42
הגב ל  Ido

אני עשיתי אחד ועוד אחד.
הוא כבר לא מופיע בעורכים ולא כותב.
עשה תעבודה 5 שנים ומומי יחסר מאד

סגירת תפריט
59
0
נשמח לתגובה שלך.x