מעורב הופס ליום שני: הייתכן שמייקל ר-צ-ה שרלוט עלובה? בוסטון על יוסטון בבייסבול / מנחם לס

פוטבול: ניו אינגלנד פטריוטס 43 -קנזס סיטי צ'יפס 40

אני לא הולך לגנוב מאנשי הפוטבול את הכיסוי של סוף משחק הפוטבול בין הניו אינגלנד פטריוטס והקנזס סיטי צי'פס. כל מה שיש לי לומר זה שב-57 שנות פוטבול, וביניהם הטובים ביותר, לא ראיתי סוף משחק כזה בכל ימי חיי.

וכמה מתאים שהיה זה הניצחון מס' 200 של תום בריידי, גדול הקוורטרבקים מאז ומעולם, BAR NONE!


תום בריידי, הקוורטרבק הגדול מכולם:  בן 40??? והוא עושה זאת??? כמה מתאים שזה ניצחונו ה-200!!!

בייסבול

*
בוסטון לקחה הובלה מוקדמת מקול בבוטום של האינינג. ש LEAD-OFF DOUBLE ע"י מוקי בטס התחיל ראלי של שני RUNS עם עזרה מקול שזרק ERROR מכוער.
אבל יוסטון  יכנסה למנשמתו של פרייס בטופ של השני, אבל אולי זאת לא הייתה אשמתו. ה-TWO RUN RALLY התחיל מסלו גראונדר מהאלה של קרלוס קוריאה.
יוסטון לקחה הובלה נגד פרייס בTWO RUN HOMER מהאלה של מרווין גונזלס, אבל הרד סוקס חזרו נגד קול בתחתית השלישי.  היתה זו הליכה, סינגל, ושני דאבלים, והרד סוקס מובילה 4-5.
*
פרייס לא היה דומיננטי אבל הוא החזיק מעמד 4 ו-2/3 אינינגס לפני שהבולפן של בוסטון לקחו פיקוד, ולא השמיטו יותר את ההובלה.

בשעה טובה העונה מתחילה מחר. הנה 30 שאלות – אחת לכל קבוצה – והכל ב-7 דקות 

*

 

 

מדוע לונזו כיסה את הטאטו

 

לונזו בול אינו אחד מהעפרונות המחודדים בקלמר, אבל ישנה לו יכולת מיוחדת שאסור לזלזל בה והיא לתפוס כותרות. כי אמרו כבר בעבר שזה לא כל כך כמה טוב או יפה אתה. זה כמה כותבים ומצלמים אותך, ותרצו או לא, תגחכו או לא, הוא הפך לסלבריטי.

בניגוד לעצת (או עידוד) האב, הבן הוסיף טון של ARTWORK לזרועו (https://ftw.usatoday.com/2018/09/lonzo-ball-shows-off-his-huge-new-tattoo-sleeve) אבל את משחקו הראשון בטרום עונה זו ביום רביעי האחרון הוא שיחק עם כיסוי של הטאטו במשחק נגד הווריורס. הטאטו שכוסה?  טאטו שהוא הלוגו של Big Baller Brand.

מדוע ולמה?

כי הליגה אוסרת כל טאטו שיש לו נישה מסחרית. לפי TMZ הליגה הזהירה את לונזו מפני העבירה, וגם פירטו את גודל העונש כל פעם שישחק עם הלוגו האסור – 50,000 דולארים. לונזו העדיף לכסותו.

דווקא הפעם הוא היה חייב לשחק עם הטאטו ולשלם כי הקונטרוברסיות שהתפתחה והתפרסמה שווה מיליון לפחות ל'ביג בול'.

 

View this post on Instagram

 

Free advertising? Not in the @nba. According to TMZ Sports, @zo has been contacted by the NBA to cover up his @bigballerbrand tattoo.

A post shared by Nice Kicks (@nicekicks) on

 

מדי הלייקרס החדשים

הסוד התגלה.

הלייקרס רצו להפתיע את העולם עם מדי המשחק החדשים שלהם אבל היום עם הסושיאל מדיה זה בלתי אפשרי והסוד נתגלה לפני שמג'יק רצה להפתיע את העולם איתם.

מג'יק, יש לי חדשות עבורך: כמעט אף אחד שלא קוראים לו דדי, לא שם שליש קצוץ על המדים החדשים שלהם.

המדים החדשים – או הישנים שלהם – מעניינים אותי כמו עיתון הארץ מלפני שבוע. מי שם רבע קצוץ מה הם לובשים או לא לובשים? אבל אם ישנם כאלה באתר שזה עושה להם את היום – כמו דדי למשל – אז הנה הם המדים החדשים, מכוערים ועצובים כרגיל:

האם מייקל – בכוונה – רצה קבוצה מושפלת?

הייתכן? הייתכן שמייקל ג'ורדן סוף-סוף נרגע?

הייתכן שאחרי שנים של מן סיפוק אישי/חולני שקבוצתו נמצאת בבור צואה, קרה לו משהו, ולפתע נולד מן מייקל חדש, משוחרר מקללות העבר, והוא מוכן להיות בעל קבוצה של קבוצה שניתן להתגאות בה?

עוד מעט אגיע לתיזה שלי. אני כמובן לא פסיכולוג מקצועי אבל חייתי מספיק, עברתי מספיק, ומותר לי להביע את דעתי. עוד כמה דקות.

מייקל הגיע לקרולינה'ס (צפון ודרום) ל-FUND RAISING לנפגעי השטפונות, בעיקר בעיר השחורה מכולן, פלורנץ, צפון קרולינה.

אחרי הנאום (ותרומתו הגדולה מאד, אם כי סכומה נשמר בסוד) הוא סוף-סוף חייך. והיי, עוד הפתעה: כוסית טאקילה בידו!. חיוך רחב על פניו, ועל פדחתו מגבעת עם לוגו של עצמו, השחקן הגדול מכולם, עם דאנק מעולם אחר, לפני איזה שלושה עשורים.

הזמן עובר. הוא רץ. גיליתי זאת בימים האחרונים כששחקני הכדורגל שלי משנת 1974 שזכו באליפות ה-NCAA בכדורגל הופיעו עם נכדים ונכדות. אני זוכר אותם ילדים ממש. אכתוב על הכל בקרוב כשהתמונות תגענה אלי מהאוניברסיטה. אני הייתי עסוק מדי מכדי לצלם.

גם מייקל התבגר. אולי עדיין לא הזדקן, אבל בדרך. הוא לא השמין (אם כי רואים סימני תחילת כרס) אבל הוא 'התמלא' ו'הורחב'. פניו גדולים יותר. הוא מתחיל להיראות כמיסטר מייקל ג'ורדן, שחקן כדורסל המתקרב לגיל העמידה.

לא לעולם חוסן.

ואולי – אולי הוא גם מרגיש מין הקלה, ורצון להתרכז סוף-סוף בדבר שכל בעל קבוצה חייב להתרכז בו: לעזור להקים קבוצה טובה ככל שניתן.

אף בעל קבוצה אחר לא מעניין אותי כי אף בעל קבוצה אחר אינו השחקן הגדול ביותר שאי-פעם דרך על פארקט מגרש כדורסל. לכן הקבוצה שבבעלותו אינה סתם איזו קבוצה של איש עשיר שהחליט לרכוש אותה כצעצוע. הקבוצה שלו חייבת – בגללו – להיות קבוצה הבנוייה בצלמו, באם הוא רוצה בכך או לא. תמיד ישייכו את טיב הקבוצה וצורת משחקה אל מייקל ג'ורדן, ואם היא מחורבנת – האשמה היא במייקל כי היא שלו.

אם אתה בעליו של כלב הנובח כל הלילה ומחרבן על הדשא של השכן לא מאשימים את הכלב; מאשימים את בעליו. בדיוק ככה עם קבוצת כדורסל. לכן אף פעם לא הבנתי כיצד הגדול מכולם מסוגל לישון בשקט בשעה שלקבוצותיו לא היתה דמות; לא היתה להן אישיות; הן היו חסרות זהות, או ייחודיות. אילו שאלת מישהו 'איזו קבוצה היא ההורנטס? איזה כדורסל היא משחקת?' הוא היה מסתכל עליך כאילו שאלת אותו אם ישנן הרבה בתולות באיי הבתולה.

מייקל ג'ורדן בן 55. לי נראה שעד עתה הוא לא יכול היה להיות מאושר או שלם עם עצמו כי הוא איבד את הדבר הגדול ביותר שהיה לו: יצר תחרותי שלא היה שני לו. כשרט ת'ומפסון כתב על ג'ורדן בן ה-50 (http://www.espn.com/espn/feature/story/_/page/Michael-Jordan/michael-jordan-not-left-building) הוא גילה שמייקל – האתלט העשיר בעולם – מבלה שעות במשחקי הסלולרי שלו. זה מספק -טיפונת לפחות – את יצר התחרות החייתי הבוער בו. אני בטוח שמאז פרישתו הוא מחפש משהו – לא משנה מה – שיספק לפחות בחלקו את רגש התחרות שבו.

כמובן שגולף היה אחד מהמקומות בהם הוא חיפש תחרות. אבל הוא הגיע לשיאו כבר לפני 15 שנים והסתבר לו מהר מאד שזהו. טוב יותר הוא לא יוכל להיות.

הדבר שאף פעם לא הבנתי היה כיצד הוא, שהיה הגדול מכולם בכדורסל, מתפשר על בינוניות כזו בקבוצתו הוא. עתה אני מאמין שהוא עשה זאת בכוונה כדי  ששחקניו יבינו שרק שחקן כמוהו היה יכול להוציאם מבינוניותם, ומאחר ואין אחד כמוהו, גורלם הוא להישאר בינוניים ולהתבושש בה עד שיגיע הגואל – שחקן כמוהו – ומאחר והוא לא יבוא, עליהם לסבול את מר גורלם.

לך תדע מה הולך בראשים לא נורמלים כראשו של מייקל כי רגש התחרות שבו היה דבר לא רגיל; לא נורמלי.

אבל השנים עושות את שלהן.  אני מאמין שעם סופר-אתלט כמייקל הגוף מרגיש בגיל 35, 40, ו-45 שהוא כבר לא יכול לעשות דברים של פעם אבל למוח קשה הרבה יותר להשלים עם העובדות.

ייתכן מאד שהיום, בגיל 55, מייקל לא מעוניין יותר להוכיח לקבוצתו שרק שחקן כמוהו יכול להצילם. אולי משהו השתנה בצורת מחשבתו ובמקום הצורך להוכחה שרק גדול כמוהו יכול להוציא את ההורנטס מבור הצואה, הוא מצא אתגר חדש: לעשות את מה שהוא יכול לעשות כבעל קבוצה מעולה כדי להוציא את הקבוצה מבינוניות.

אולי, פתאום, הרצון להתחרות עם שאר הקבוצות ולהגיע למצויינות גבר על הצורך להוכיח לשחקניו שמאומה לא יעזור להם עד שיבוא ג'ורדן חדש לקבוצה, ומאחר ויש רק אלוהים אחד על פני הארץ, ג'ורדן אחר לא יופיע ולכן גורלם נכתב והוא להישאר בבור הצואה עד אחרית הימים.

אחרת אני לא יכול להסביר לעצמי את מוכנותו של ג'ורדן בעבר להיות בעל קבוצה עלובה, מושפלת, ונחותה.

הלוואי שאני צודק בהלך מחשבתי.

*

עיתונאים שהיו במשחקי טרום העונה של ההורנטס מדווחים שהם ראו את ג'ורדן יושב בספסל הקבוצה, מתלהב כילד, מקמץ אגרופים, מלהיב שחקנים. אני הייתי בארבעה משחקי הורנטס בארבע – חמש השנים האחרונות (כבר שנתיים לא)  ולמייקל ג'ורדן לא היה זכר באולם. הוא היה בשיקגו, עסוק בברנד שלו או לך תדע במה עוד הוא היה עסוק. לבטח שלא עם קבוצתו הוא.

*

תנו מבט  בקבוצה. טוני פרקר הגיע. מייקל ג'ורדן לא אמר לי, אבל אני מרגיש – אם אני מכיר את מייקל טוב מספיק – שטוני הוא שחקן כלבבו במיטבו היה לו קצת "ג'ורדן" בדמו ובמשחקו.
*
ביסמרק ביומבו מקונגו, 2.07, 118 ק"ג. הוא בן 27. הוא רק עתה נכנס ל-GROOVE של ה-NBA.
*
מיילס ברידג'ס – קופי של מייקל ממישיגן סטייט 7'6, 105 ק"ג. כפות ידיים אדירות. בחירה 12 בדראפט, ועל בחירה מס' 12 לא מדברים הרבה. הוא שחקן קולג' נהדר שמתאים יותר ל-NBA.
*
ווילי הרננגומז, 2.11, 115 ק"ג. סנטר. ספרדי שבוזבז בניקס. אני יודע שבשרלוט – עיר קטנה ושקטה – הוא יראה שהוא טוב בהרבה מאשר בניקס נתנו לו קרדיט.
*
מרווין ויליאמס. אהבתי אותו מאד בצפון קרולינה והוא יהיה מצויין חזרה במדינת הטבק. 9'6 שיביא תועלת רבה.
*
מליק מאנק מקנטקי. ממש בוזבז בשנת הרוקי. עם מייקל שהוא כבר הרבה יותר מעורב בקבוצה וכמה משחקי 'אחד-נגד-אחד' נגד השמנמן בן ה-55, ותראו מליק כפי שקיוו שיהיה.
*
וכמובן כל החוזרים.
*
אני לא זוכר מי עשה את הפריוויו על השרלוט ואיזו חמישייה הוא חשב שתעלה. הכל יכול להיות. אבל אני רואה לנגד עיני חמישייה כזאת:
*
פוינט גארד:  קמבה וולקר. מחליפו יהיה טוני פרקר, אבל יותר מפעם תראו את וולקר יושב וטוני פרקר משחק. גם יחד הם ישחקו כקומבו-גארדים. דבונטה גראהם ומליק מונק יראו אף הם דקות, אבל מונק ישחק כמחליף לשוטינג גארד ג'רמי למב הרבה יותר.
*
שוטינג גארד: ג'רמי למב מיוקון התפתח לשחקן מצויין בחצי השני של העונה שעברה. הוא יעלה, ומחליפו יהיה מליק מונק, עם אפשרות ריאלית מאד שמליק יתפוס את מקומו כי הוא הרבה יותר 'מייקל ג'ורדן סטייל', ומייקל יהיה מעורב העונה הרבה יותר בכל העניינים. ניקולס באטום יהיה המחליף השלישי. במקרי חרום גם ג'יי פי מקיורה יראה דקות.
*
סמול פורוורד: ניקולאס באטום. מייקל קיד-גילכריסט יהיה המחליף הראשון אבל מיילס ברידג'ס יכול להתפתח משך העונה עד הסמול פורוורד הפותח. גם מרווין ויליאמס יראה שם אקשיון, כמו דוויין בייקון, אבל במספר דקות מצומצם.
*
פאור-פורוורד: אני מאמין שמרווין ויליאמס יהיה הפותח לפני פרנק קמינסקי (שנתן כמה משחקים מצויינים בסיום העונה). גם מיילס ברידג' הוא עם הגוף והיכולת לתת שם דקות טובות, וכמובן גם MKG.
*
סנטר: אני פותח עם קודי זלר. אחריו ווילי הרננגומז, ואחריו ביומבו.
*
איזו מין קבוצה היא זאת? קבוצה שהחמישייה שלה היא בינונית בין כל הקבוצות, אבל אני מאמין שהעומק שלה הוא עליון על רוב הקבוצות. ביחד – החמישייה עם המחליפים – ייאבקו עד מקום בפלייאוף.
*
ולך תדע. אולי מייקל יסכים לפתוח את כיסו ולהביא שחקן "MAJOR" לעונה הבאה, ואולי אפילו הוא יפתח אובססיה חדשה והיא תהיה  – – הפסיקו לנשום לרגע – 
*

אליפות NBA תוך 4 שנים!

*

אולי אז לאקרדיטציה שלי יהיה שימוש – 1:45 שעה עד שעתיים נסיעה, ואני יכול לבלות את הלילה בחווה של קני!

*

 

(ג'יימס בורגו עם טוני פרקר בסן-אנטוניו)

*

אני מאמין שמאמן הקבוצה ג'יימס בורגו קיבל את הג'וב – כמו סטיב קליפורד ומייק דנלאפ לפניו –  בגלל שמייקל ג'ורדן רצה מאמן שקט, צייתן, שיהיה בסדר עם השחקנים ולא יעשה יותר מדי רוח. שיסכים לבינוניות, ולא ידרוש מאומה ממייקל, רק חוזה לעוד שנה. זה לא לוקח מאומה מיכולתם כמאמנים, אבל באישיותם הם לא הדורסים והמשפילים. הם לא הדיקטטורים והבוסים מהסוג של פט ריילי, או גרג פופוביץ'.

*

מי שאני מאמין שירוויח במיוחד מהמאמן הוא ווילי הרננגומז. בורגו הוא אמריקאי ממוצא ספרדי, מדבר ספרדית בשטף, וגאה בהיסטוריה ובמסורת הספרדית. הוא כמובן לא ייתן לווילי דקות משחק שאינו ראוי להן, אבל הוא יבין אותו, וייתן לו צ'אנס. היי, יש לו פרונט-ליין לתפארת, והרננגומז יכול להיות חלק אינטגרלי בו.

*

אני יודע שג'יימס בורגו ישחק משחק מהיר, אבל אלא אם כן לא ידענו בדיוק מי הוא – הוא יהיה המאמן השקט שמייקל חיפש, ועתה אולי הוא רוצה אחרת. אני מרקווה שלבורגו יש את זה, ושהוא למד מספיק מפופ בשנתיים האחרונות איתו.

*

נראה שג'ימי באטלר יעלה במדי הוולבס למשחק הראשון (ואז לעוד הרבה)

 

 

האימון היום במינסוטה התנהל על מי מנוחות, כמו שאומרים החברים שלי בצפת (גם בציפורי הם מדברים ככה). ג'ימי באטלר התאמן עם הקבוצה וכולם מוכנים למשחק ביום רביעי.

ג'ימי נראה מחייך, ולא הפסיק להתבדח עם חבריו השחקנים.

ג'ימי ביקש טרייד שמינסוטה לא נתנו לו ולכן לא שיחק בפרה-סיסון ביום ששי. ת'יבודו אמר לעתונאים שהוא "עבד על כושרו הגופני במכון פרטי".

שיהיה. מה זה מה שעשה ביום ששי? כל מה שחשוב לתיבודו ולחברי קבוצתו הוא מה הוא יעשה ביום רביעי.

זה מה שהיה לג'ימי לומר לעיתונאים:

"They want me to go out here and hoop to the best of my abilities," Butler said. "Make sure I'm healthy, compete, because that's what I love to do, and do it for the guys in the same jerseys as me."

בלעדיו הם הפסידו משחק שהעיתון המקומי תיאר כ-LUCKLUSTER למילווקי 143-121. קרל אנטוני תיאר את המשחק כ-"מקובל, ללא ג'ימי".

החזרה היום היתה צריכה להיות מוזרה אחרי שג'ימי העליב ו-CHALLENGED את חברי קבוצתו, מאמניו, וההנהלה, וראו זה פלא: הכל עבר כאידיליה. כאילו הבן האובד חזר מהבלתי נודע לזרועות אוהבות ומבינות.

מה אגיד לכם? כנראה שכל הדיבורים שלו, הכאילו השפלות ומילים בוטות, היו הכל עבור המדיה. לג'ימי אין דבר ולו הקטן ביותר נגד השחקנים וגם ההיפך הוא הנכון. העיקר שהצ'ק יגיע לבנק.

כל האימון המבוטל, כל הפגישה עם השחקנים (עדיין לא ברור אם קויימה או לא) – הכל הצגה. הכל דרמה בגרוש.

ג'ימי אמר בחוזרו לפרקט:

"I can go out there, and I can play," Butler said. "It's all about playing hard. I think I can do that. When I'm gassed and I'm tired, I'll look down at Thibs and say, 'Thibs, I need a break."'m.

ותיבו הגיב:

"Everything's fluid," "We'll continue to work through things."

אז מה ג'ימי? אתה עדיין כועס על ההנהלה?

אתם יודעים מה הוא ענה?

הוא ענה: "NO"

ומה בקשר לטרייד? אתה עדיין רוצה טרייד?

"אולי", הוא ענה. אחרי הכל – ההשפלות והכל, אולי הוא רוצה ואולי הוא לא רוצה טרייד?

הנה תשובתו:

"Maybe," he said. "I'm going to be passive-aggressive like everybody else."

ומה אם הקהל ישרוק לך בוז?

"Sure, boo me," Butler said. "Ain't going to change the way I play. Probably going to make me smile more. Please, come with it."

ואז:

"I want to help everyone to be better. I want y'all to win games. My name is still attached to this thing," he said. "I'm still here, so we'd better win."

אני לא יודע אם לצחוק, לבכות, או ללכת לישון. אתם יודעים מה? הברירה השלישית היא המועדפת!

GOOD NIGHT

 

מנחם לס

מנהל הופס. הזקן והוותיק מכולם בצוות. מנסה לכתוב יומית - כל זמן שאוכל!
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
73 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
Mbk
Mbk
15/10/2018 6:32:35

כאוהד לייקרס אני חייב לציין שהמדים החדשים של הלייקרס מתאימים להכח רמת גן
זאת לא איכות של הלייקרס סגול חיוור לאמיצים בלבד
אשאר עם החולצה הצהובה

bobby
bobby
15/10/2018 9:24:40
הגב ל  Mbk

חח הכח רמת גן, וואו כל כך 😂

Avri
Avri
15/10/2018 12:01:17
הגב ל  Mbk

הוסיפו שיק אפל משהו למדים העליזים של הלייקרס. כנראה בשביל להצדיק את ביאת לברון והסואיסייד סקווד שלו.

גיא רוזן
גיא רוזן
15/10/2018 6:44:52

אולי מייקל יסכים לפתוח את הכיס. הוא עשה זאת בעבר.
רק שאין שחקן מהכוכבים של הליגה, שמוכן להגיע מרצונו החופשי לשארלוט.
מה ששארלוט עשו עד היום זה לשלם יותר מדי עבור שחקנים בינוניים.
ומה שזה עשה זה לתקוע אותם במקום הכי גרוע בליגה –
מחוץ לפלייאוף,
מחוץ לחמישייה הראשונה של בחירות הדראפט.

אלופים בעוד 4 שנים?

לנוכח היסטוריית בחירות הדראפט של ג'ורדן
(כאשר הייתה לו בחירה 3, הוא בחר ב…
…אדם מוריסון. אחד הפלופים הגדולים בתולדות הליגה.
הוא החמיץ את ברנדון רוי, אחד הכישרונות הגדולים שעברו בליגה. ואם נפשו חשקה כל כך בלבן שיודע לקלוע מבחוץ, למה הוא לא הלך על רדיק?),
ולנוכח הסגל,
אז ככל הנראה בעוד 4 שנים זו תהיה "עליבות", לא "אליפות…"

תודה, מנחם.

Mbk
Mbk
15/10/2018 6:49:32
הגב ל  גיא רוזן

מייקל בוחר גבוהים לבנים ולא כאלה שיודעים לשחק
מוריסון זה באסט אבל ראבק בשנה שעברה קליפרד רצה את דונבן מיטשל והקבוצה בחרה אחרת
פאשלה לא פחות גדולה

גיא רוזן
גיא רוזן
15/10/2018 7:01:22
הגב ל  Mbk

לא הכרתי את הסיפור. תודה.

וואו, איך שמיצ'ל dodged a bullet .
מיצ'ל זכה בעונה שעברה לשחק בפי 3 דקות מאשר מונק.
וזה בקבוצה עם שאיפות פלייאוף.

מנחם לס
מנחם לס
15/10/2018 7:20:24
הגב ל  Mbk

כל התיזה שלי היא שמייקל עשה הכל בכוונה להיכשל.
לא עוד!

המשגיח
המשגיח
15/10/2018 7:30:17
הגב ל  מנחם לס

לא יודע דוק.
נראה לי שהוא פשוט לא יודע לבנות קבוצה מנצחת, או שאולי הוא לא באמת מעורב ומשאיר לאנשי המקצוע את העבודה

אפלטון
אפלטון
15/10/2018 8:27:43
הגב ל  המשגיח

הטענה כלפי מייקל זה שהוא יותר מדי מעורב. במיוחד בבחירות הדראפט. המשפחה שלו והוא מופיעים בערב הדראפט ולוקחים החלטות על פי 'תחושת בטן', בניגוד לאסטרטגיה של הצוות המקצועי.

גיא רוזן
גיא רוזן
15/10/2018 7:38:21
הגב ל  מנחם לס

הוא בכוונה בחר ב-
מוריסון (נבחר 3 בדראפט. מקום 51 במחזור שלו ב-WS)
ג'רלד אנדרסון (נבחר 12 בדראפט. מקום 24 במחזור שלו ב-WS)
קיד גילקריסט (נבחר 2 בדרפט. מקום 9 במחזור שלו ב-WS)
קודי זלר (נבחר 4 בדראפט. מקום 9 במחזור שלו ב-WS)
נואה וונליי (נבחר 9 בדראפט, מקום 22 במחזור שלו ב-WS)

רק ווקר (נבחר 9, מקום 7 ב-WS) וקמינסקי (נבחר 9, מקום 8 ב-WS) העפילו על הצפיות מהם.

זו היסטוריה ארוכה של קבלת החלטות לא נכונה.
ג'ורדן הוכיח שהוא לא יודע לבחור בדראפט,
והוא לא העסיק את מקבל ההחלטות הנכון, שכן יודע לבחור בדראפט.

זה לא "בכוונה להיכשל". זה נטו ניהול גרוע.

מנחם לס
מנחם לס
15/10/2018 7:19:55
הגב ל  גיא רוזן

כל התיזה שלי היא שמייקל עשה הכל בכוונה להיכשל.
לא עוד!

Ljos
Ljos
15/10/2018 16:50:13
הגב ל  גיא רוזן

והשחקן הטוב היחיד שהצליחו בטעות לבחור (שני מקומות אחרי ביומבו, שב כבר) בדרך לבקש חוזה קרי משופר.

Smiley
Smiley
15/10/2018 6:48:59

1. לא מאמין שג'ורדן הפסיד בכוונה, היצר התחרותי לשו גבוה מדי.
בנוסף, הוא איש עסקים עכשיו וכמו כל אחד, גם הוא יודע שהפסדים לא טובים לעסוק (ולמותג).
פשוט קבלת החלטות לא טובה ולא העסיק אנשי מקצוע טובים (או לחילופין נתן להם לעבוד).
הבעיה ששארלוט תקועים עם חוזים גבוהים לשחקנים בינוניים ולא נותנים דקות לצעירים להתפתח.

2. ג'ימי באטלר ומינסוטה – יהיה מעניין לראות מה יקרה שם במחשק הראשון. לא אתפלא עם שביתה איטלקית (KAT ו-וויגינס) תתרחש.
ת'יבודו, אחרי מה שקורה פה חייב ללכת. מיום ליום הטימברוולבס הולכים להישאר בלי כלום ועם חבורת שחקנים שממש לא אוהבים אחד את השני.

מנחם לס
מנחם לס
15/10/2018 7:21:31
הגב ל  Smiley

הוא לא הפסיד בכוונה. הוא הביא בכוונה שחקנים בינוניים כדי שיראו ויבינו שרק הוא יכול היה להצילם

עגל שסבור שיש לפרק את ג"ס
עגל שסבור שיש לפרק את ג"ס
15/10/2018 8:23:22
הגב ל  מנחם לס

אבל אף אחד לא הבין את זה, שרק הוא יכול להצילם.
הוא פשוט מנהל/בעלים גרוע, זה הכל

Smiley
Smiley
15/10/2018 10:31:30
הגב ל  מנחם לס

הוא פשוט לא יודע לבנות קבוצה ומתעקש לנסות במקום ללמוד כמה שנים מאנשי מקצוע.
חטא הגאווה

אשך טמיר המקורי
אשך טמיר המקורי
15/10/2018 6:56:13

תודה דוק

מדי הלייקרס דוחים ממש
שארלוט תהיה משופרת העונה, לא פוסל פלייאוף על חשבון וושינגטון/דטרויט.
באטלר שרף את עצמו מול כל קבוצות הליגה ומנסה למזער נזקים.
טיבס הוזה וקשה כפרד.

נזיר הנשמה
נזיר הנשמה
15/10/2018 7:02:53

התיאוריה על גורדן הבוס , היא פשוט זיבולי שכל, לא הצלחתי לראות שום קו הגיון בכל ההסברים. פשוט זיבול שכל אחרי זיבול שכל.
יש קבוצות שלעולם לא יהיו מתחרות לאליפות שרלוט היא אחת מהם, ממפיס , אטלנטה דוגמאות נוספות. שחקן טוב באמת לא יגיע אליהן. הם לא קבוצות של שוק גדול.לא ישיגו אליפות גם בעוד 40 שנה.
בכללי מאוד נהניתי מהמעורב.

גיא רוזן
גיא רוזן
15/10/2018 7:10:01

סן אנטוניו היא שוק קטן יותר מאטלנטה (שהיא לא שוק קטן), או מממפיס.
לפני פופוביץ', גם היא הייתה קבוצה "שלעולם לא תזכה באליפות".

נכון, קבוצות השוק הקטן לא הצליחו בעבר למשוך את השמות הגדולים.
בנייה נכונה עם קצת מזל, מאפשרות להקים קונטנדרית גם מחוץ לשוק גדול.

מנחם לס
מנחם לס
15/10/2018 7:22:50
הגב ל  גיא רוזן

סן אנטוניו היא היום העיר החמישית בגודלה בארה"ב

הציפור הנדירה
הציפור הנדירה
15/10/2018 10:35:33
הגב ל  מנחם לס

השביעית, והשנייה בטקסס.

נתנאל
נתנאל
15/10/2018 10:37:26
הגב ל  מנחם לס

היא השביעית אבל מסתכלים על הפרברים גם (Metropolitan Area), ושם היא באיזור מקום 25.

הציפור הנדירה
הציפור הנדירה
15/10/2018 10:34:16
הגב ל  גיא רוזן

כדאי שתבדוק היטב את מקורותיך כי ס"א אנטוניו שוק גדול משמעותית מאטלנטה. ב-2009 חיו באטלנטנה כ-540,000 תושבים וב-2010 התגוררו בס"א כ-1,380,000 תושבים. אמנם קצב ההתפתחות של ס"א הוט מהגבוהים ביותר בין ערי ארה"ב, אך אין סיכוי ששנה קודם לכם אטלנטה הייתה שוק גדול יותר וגם לא לפני שהגיע פופוביץ…

גיא רוזן
גיא רוזן
15/10/2018 12:17:00

קרמר,
אני שמח שאתה יודע לחפש בגוגל.
אני גם מוצא את העובדה שאתה מגיב בכזו ידענות על מקומות בהם מעולם לא ביקרת, משעשעת .

במטרו (האזור העירוני של אטלנטה) חיים יותר מפי 2 תושבים מאשר בסן אנטוניו.
אטלנטה היא מרכז מסחרי תקשורתי ענק בארה"ב.
המעסיק הגדול ביותר בסן אנטוניו הוא צבא ארה"ב.

השורה התחתונה?
סן אנטוניו היא שוק קטן (מאוד) ביחס לשאר קבוצות הליגה.

נזיר הנשמה
נזיר הנשמה
15/10/2018 16:29:35
הגב ל  גיא רוזן

לגיא קצת מזל זה מהות החיים.מה לא עושים עם מזל חותמים על 30 מליון דולר בעונה , מגיק "חסר המזל" חתם על מליון לעונה.זוכים בלטו וכו.
לא הזכרתי את סן אנטוניו.כך שהיא לא בויכוח.
יש קבוצות שהיעד העליון שלהם צריך להיות כניסה לפלייאוף ולנסות לעבור סיבוב אחד.כי ככה זה בכל תחום. לא כל אחד יכול להיות בפסגה.
גם אם יעשו ריבילד מאה פעם , לא יגיעו למשהו קרוב יותר. מלבד כמובן גורם המזל. עד שאוספים שחקנים טובים קבוצות כמו בוסטון הלייקרס , שיקגו, יוסטון לוקחות אותן.
כל החכמה בכל עסק להציב יעד ריאלי.

גיא רוזן
גיא רוזן
15/10/2018 7:06:26

בהמשך לדיון על טאצ'דאון הריצה של בריידי –
האנליסט במפורש אומר שהוא חושב ששחקן ההגנה שחרר את בריידי מחשש לפאול.

עוד דוגמה לאיך החוקים החדשים מסרסים את ההגנות.
אני לחלוטין מבין את הצורך להגן מפני פגיעות ראש, אבל חוק "המשקל", הוא פשוט מגוחך.

עידו גילרי
עידו גילרי
15/10/2018 7:07:13
הגב ל  גיא רוזן

👍

מנחם לס
מנחם לס
15/10/2018 7:24:47
הגב ל  גיא רוזן

אני לא שמעתי זאת, אבל ללא קשר, יש לי עיניים: לך לסרטון שהכנסתי ותראה שהמגן ניתלה על רגלי בריידי – המקום היחיד שיכול היה ] ובריידי התחלק ממנו.
צריכים לחכות ולשמוע מפי השחקן, אבל השאלה אם יהיה אמיתי

גיא רוזן
גיא רוזן
15/10/2018 7:40:06
הגב ל  מנחם לס

ראיתי בחי. צפיתי בסרטון. השדר במשחק היה בהלם ששחקן ההגנה שחרר את בריידי, ובמפורש אמר שהוא חושב שלדעתו הוא שחרר את בריידי מחשש לפאול.

נתי
נתי
15/10/2018 10:41:08
הגב ל  גיא רוזן

גיא, כתבתי לך תגובה בפוסט השני בו העלית את העניין אבל מוסיף: ראיתי עכשיו, והשחקן אמר שהוא חשב שהכדור לא אצל בריידי כבר, ולכן רצה להימנע מראפינג דה פאסר…
משהו שונה מאוד ממה שחשבת וכתבת כאן…

גיא רוזן
גיא רוזן
15/10/2018 12:18:56
הגב ל  נתי

OK,
אז הוא לא נזהר בגלל חשש לעבירת "משקל על המוסר", אלא מחשש ל-"ראפינג דה פאסר".

זה מגוחך ששחקן מפחד לתקל תיקול חוקי לחלוטין בגלל מגפת הדגלים.

נתי
נתי
15/10/2018 13:09:42
הגב ל  נתי

הנקודה שהוא חשש לזה היא כי הוא חשב שהכדור כבר לא אצל בריידי… למעט תיקולים לאחר שהכדור עזה את הק"ב כשלעצמו לא נראה לי נורא כל כך

Berch
Berch
15/10/2018 7:36:53

אני לא מבין למה מתרגשים ממה שבאטלר אמר….
כל גבר נשוי שומע דברים יותר גרועים מפעם לפעם והחיים ממשיכים 🙂

נתן
נתן
15/10/2018 8:40:06
הגב ל  Berch

1+

Avri
Avri
15/10/2018 11:51:24
הגב ל  Berch

🙂

ד"ר רזי הופמן
ד"ר רזי הופמן
15/10/2018 7:41:41

יופי של מעורבב דוק. על המדים ה"מדהימים" של הלייקרס אין לי מילה….

מאנו דה מאן (לשעבר מיקי)
מאנו דה מאן (לשעבר מיקי)
15/10/2018 8:43:03

תודה רבה דוק.

מעבר לכשלונות של שרלוט והסיבות להם, לדעתי שרלוט היא קבוצה משעממת, חסרת אופי וחסרת באזזז, וזה מפתיע כשמדובר בברנד האולטימטיבי של הליגה. הייתי מצפה שקבוצת מייקל תהיה בכותרות, אולי לא כמו הלייקרס, אבל לא פחות מקבוצות לברון למיניהן, וזה לא קורה. לא יודע מדוע.

את מיניסוטה צריך להרוס ולבנות מחדש. ממש מגעיל מה שהולך שם, וזה לא שהם קונטנדרית או משהו ומתעקשים למצות את הסיכוי עכשיו. סתם קבוצת סף פלייאוף. אני הייתי נפרד מתיבודו, מטריד את באטלר עבור בחירות וחוזים נגמרים ולוקח את קאט ווויגינס לביקור בבסיס טירונים של גולני או משהו. שיאכלו חול שבוע ויקבלו קצת פרופורציות על מאמץ ונחישות.

נתן
נתן
15/10/2018 9:20:02

לגבי ג'ורדן, האגדה רק הולכת ומתעצמת. ככל שהוא לא משחק, אנחנו שומעים עליו דברים בתור שחקן, עכשיו הוא איזה מין מופרע שמחבל בצורה לא מודעת בקבוצה שלו. הכל שטויות לדעתי.
מה שכן, ג'ורדן לא מבריק בתור בעלים, ובתור אחד שבוחר בדראפט, ותמיד היו לו דעות מוזרות לגבי כדורסל. אחת הבעיות לדוגמא, היא הנטייה לבחור שחקנים נורת' קרוליינה, זה מראה על תהליך קבלת החלטות לא בריא. אף פעם לא שמעתי אותו אומר משהו חכם על כדורסל, שלא קשור בהצלחה שלו בשיקגו.
לגבי גולני, או כל יחידת ח"יר, לא טוב. במינוסוטה כבר עברו את שלב הטירונות, וכמו בכל יחידה לוחמת אחרי האימון, מתעסקים שם במי יעשה שמירות ותורנות מטבח, לא במי יקריב את עצמו למען המדינה, כך שאין ממי ללמוד שם, אולי מצוות פיתוח בהיי טק?

סנסאי
15/10/2018 8:51:23

אחלה גימי באטלר, אני אוהב את הגישה שלו במיוחד ליד 2 פרימדונות שלא שוות חוזה מקסימום.

שמעון טבדי
15/10/2018 8:57:43
הגב ל  סנסאי

יהיה שביתה איטלקית של היתר. מיני הולכים לתחת.

Avri
Avri
15/10/2018 11:55:04
הגב ל  סנסאי

מה יש לאהוב בגישה של באטלר! הייתי מוריד לו שתי סטירות לחי ומזכיר לו שהוא מקבל מיליונים בשביל פאקינג לשחק כדורסל ושההצדקה היחידה לדיל הזה היא שיש גם אוהדים בביזנס הזה ושהוא שובר להם את הלב.
זאת אומרת, הייתי מוריד לו שתי סטירות לחי אבל מדובר בגוש שרירי בגודל 2.03 אז אני אסתפק בלכתוב את זה כתגובה באתר ישראלי בעברית כשאני מאוד מאוד מקווה שהוא אף פעם לא יקרא את זה…

אשך טמיר המקורי
אשך טמיר המקורי
15/10/2018 12:21:21
הגב ל  Avri

חחחחחח

ד"ר רזי הופמן
ד"ר רזי הופמן
15/10/2018 16:20:55
הגב ל  Avri

ליתר ביטחון קח אתך את מוריס וסמארט.
..

הקרייתי
הקרייתי
15/10/2018 20:54:37
הגב ל  Avri

אז כנראה אף פעם לא שיחקת בספורט תחרותי. זה לא קשור למיליונים שהוא מקבל, זה על החוסר אכפתיות של טאונס ו-וויגינס לעשות משהו בקשר להגנה שלהם במקום לשחק פורטנייט כל הלילה.
הוא רוצה לנצח יותר מהם אבל הוא לא יכול לעשות את זה כשהם מתנהגים כמו 2 פרחות.

אפלטון
אפלטון
15/10/2018 8:59:19

תודה מנחם.
לגבי באטלר, ת'יבס יצא טוב מהבלאגן שהבעלים שלו הכניס אותו.
לא קיבלו הצעות טובות על באטלר, אז הוא מעדיף שינסו לנצח כמה שיותר העונה, גם במחיר איבוד של באטלר בסוף העונה תמורת כלום.
לקבוצה כמו מינסוטה כל הופעת פלייאוף שווה זהב.
באטלר התנהג כמו ילד קקה ותיבס, יחד עם תגובת הנגד התקשורתית, איפסו את אותו. לפעמים מפיצוצים כאלה יכולים לצאת דברים טבים כי הכל על השולחן, אז אפשר לשים דברים בצד בידיעה שלעונה אחת- נותנים את הכל.
החודש- חודשיים הראשונים קריטיים למינסוטה. אם יתחילו את העונה ברגל ימין, באטלר ישאר שם עד הסוף. חריקות- וזה כבר יכפה טרייד ממש גרוע למיני בפברואר עם ערך יותר נמוך מעכשיו.

ולדי קוגן
15/10/2018 9:31:23

כל כך נמאס לי מכל המקועקעים האלה, אנשים נראים כמו לוח מודעות. רבאק מי עוד עושה קעקועים, מה אתם בני 16?
מינסוטה יוצאים טיפשים ממש, אם הם לא מוכרים את באטלר עכשיו הם יקבלו עליו עוד פחות בהמשך העונה. ובקיץ כשהוא דופק להם ברז בכלל יהיה כיף, מקווה בשבילם שלא יקרה

אפלטון
אפלטון
15/10/2018 9:35:48

אז מה עדיף להם? לוותר על העונה ולקחת שחקנים דרג ג' רק כדי שלא יגידו שבאטלר עזב ללא תמורה?
לפעמים צריך לתת לדברים to play out. הם כבר הצליחו לצאת מבוץ של 13 שנים בלי פלייאוף, אז עדיף לקבל סוג של המשכיות ולנסות לרוץ עוד עונה לפלייאוף. זה שווה רק בשביל ההתפתחות של וויגינס וטאונס יותר מכל שחקן בינוני אחר שיגיע על חוזה חתום לשנתיים הבאות.

Avri
Avri
15/10/2018 11:56:30
הגב ל  אפלטון

מה שאפלטון אמר. האלטרנטיבה ממש לא עדיפה.

ולדי קוגן
15/10/2018 12:30:28
הגב ל  Avri

אתם יוצאים מהנחה שכל הסיפור הזה יעבור חלק ולא יפגע בדינמיקה הקבוצתית. אני מהמר שפלייאוף הם לא יראו.

שמעון טבדי
15/10/2018 12:50:43

וויגינס ובאטלר יתפתחו בשביתה איטלקית וסוף סוף ידעו אותה. אם מישהו חושב שהם יתאמצו עבור באטלר חי בסרט רע.

התרסקות כבר בהתחלה תהיה.

Avri
Avri
15/10/2018 13:58:04

באטלר בשנת חוזה, והוא גם בן 29. הוא לא יעשה כלום השנה חוץ מלתת את המשחק הכי טוב שיש לו כי החוזה הבא יהיה החוזה הגדול האחרון שלו בליגה. יש גם את העניין של כניסה לחמישיות של הליגה שיכול להוסיף לו עוד כמה עשרות מליונים לחוזה, אם וכאשר. אם הוא עושה שביתה איטלקית השנה אז הוא אפילו עוד יותר דביל ממה שחשבתי.

שמעון טבדי
15/10/2018 14:22:19

התכוונתי שוויגינס וטאונס ישבתו לא באטלר. באטלר יתן הכל

מאנו דה מאן (לשעבר מיקי)
מאנו דה מאן (לשעבר מיקי)
15/10/2018 12:34:30
הגב ל  אפלטון

אני מסכים עם ולדי. השאלה היא על מה משחקים, מה המטרה, ובעיני המטרה היא להיות תחרותיים. לפעמים תצליח לזכות ולפעמים לא, אבל אם הצלחת להגיע לרמות הגבוהות אז עשית את שלך, ולכן אני מעריך מועדונים כמו פיניקס של בארקלי ונאש, יוטה של סטוקטון ומאלון, ופילי של אייברסון, למרות שלא זכו.

להגיע לפלייאוף, בלי סיכוי אמיתי, בערך כמו שעשו בשנה שעברה, זה לא הישג בפני עצמו בעיני. זה טוב אם זו תחילת הדרך לצמרת, אבל אם לא, אני לא רואה בזה הישג גדול.

לכן, עוד עונת פלייאוף לדעתי לא תקדם אותם יותר מדי כקבוצה, וגם לא את קאט ווויגינס – הם יתפתחו יותר אם יקבלו על עצמם את האחריות בלי באטלר ב-82 המשחקים הבאים, מאשר אם ישארו עם באטלר וישחקו בנוסף ל-82 עוד ארבעה או חמישה נגד גולדן או יוסטון. ה-82 הרבה יותר חשובים מאשר החמישה של הפלייאוף.

Avri
Avri
15/10/2018 13:59:51

עכשיו תסע לסקרמנטו ותספר את התיאוריה שלך פנים אל פנים לולדה דיואץ.

אור
אור
15/10/2018 14:18:08

כל מילה מיקי

Smiley
Smiley
16/10/2018 0:58:05

על הנייר (ואני מדגיש על הנייר) למה שבקבוצה שיש את באטלר, KAT, ו-וויגינס לא יהיה סיכוי אמיתי (נעזוב רגע סכסוכים).
שנה שעברה החברה הצעירים הבינו מה זה הפלייאוף ומה זה דורש (והיה להם גם את באטלר שהראה להם איך עובדים ומתאמנים חזק). כלומר זה שכר לימוד וניסיון.
KAT קיבל שיעור בהגנת פלייאוף בשני המשחקים הראשונים (אם אני זוכר) וזה רק ישפר אותו.

אני מסכים שכל העונה הם צריכים להראות שיפור ולא להיראות אנמיים, אבל הפלייאוף הוא שכר לימוד מתבקש.

כמובן שכל זה נאמר בעולם כזה ללא ריבים וסכסוכים. אבל לדעתי מינסוטה לא בפלייאוף השנה בגלל הבלגן עם באטלר וחוסר הנכונות לפתור את זה בטרייד.

האווי לאסוף
האווי לאסוף
15/10/2018 9:49:33

אחלה מעורב, תודה רבה
קשה לי להניח שג'ורדן פגע בשארלוט ביודעין, רק כדי להפוך את עצמו לגדול יותר (זה צעד שמתאים לקובי… ובכל, אליפות בשארלוט כמנהל תהפוך אותו למיתי עוד יותר). לדעתי זו דווקא המחשבה שהוא הגדול ביותר, והמבין ביותר, שפגעה בקבוצה. אולי הוא מוכן להשתנות, נגלה בהמשך.
ההימור של מינסוטה גדול. השארת באטלר יכולה באמת להביא להצלחה העונה, דבר שבמיני תמיד זקוקים לו, אבל היא גם יכולה להביא להרעלת הקבוצה מבפנים. בואו נקווה שזה יצליח

נתי
נתי
15/10/2018 9:53:49

גיא,
בהתייחס לטאצ'דאון בריצה (אם אפשר לקרוא לזה ריצה….) של בריידי:
בנוגע למהלך עצמו – זה די ברור שהקנזסי נתן לעצמו פה פס, זאת לא הסיבה, הוא הגיע אל בריידי מהתחלה לא בעמדה של כבד המשקל, וזה נראה יותר כתירוץ. הסתכלתי כמה פעמים, וזה פשוט לא נראה המקרה.
לגופה של העבירה – אפשר בהחלט לצאת נגד החוק הזה. גם לי הוא מפריע, אבל אי אפשר לבטל את צד הבעד כלאחר יד: העבירה נחקקה אאל"ט לאור הדוגמה של רודג'רס שנה שעברה. עכשיו אפשר לטעון שזה חלק מהמשחק וזו טענה לגיטימית. אבל אפשר להבין את המקור לחקיקה בסוג עבירות שהורסות קבוצה שלימה לשנה שלימה.
לי אישית הרבה יותר מפריע חוסר האיזון בין מה שמותר למגינים ולמתקיפים: רואים הרבה פעמים רצים שבנסיון להשיג עוד קצת תוקפים את המגן עם הקסדה בצורה שלהגנה אסור. לא יודע אם מותר או לא אבל לא שורקים להם. באופן דומה רואים תופסים שעושים למגינים דברים שהפוך אסור. וזה בעיניי הכי מבאס.
אבל מסכים עקרונית איתך שהחוק הזה של כובד המשקל הורס.

קוין ג'ונסון
קוין ג'ונסון
15/10/2018 11:24:41

מייקל לא באמת רצה שארלוט עלובה. זה צ'אק נוריס היפנט אותו לרצות כך.

צביקה
צביקה
15/10/2018 12:50:26

מייקל אכן יצא בעלים ומנהל ממש גרוע עד עכשיו. ולך תדע מה הפסיכולגיה הפנימית שלו, שהביאה אותו למקום הזה, אולי יש משהו בניתוח של מנחם, מי יודע? עכשיו השאלה האם זה יכול להשתנות? בזה קשה לי להאמין, בלי שנראה שמייקל מביא מישהו רציני לעמדה של קבלת החלטות הארגון שלו, ובאמת נותן לו מרחב פעולה. אם זה ימשיך כמו עד עכשיו, שמי שמחליט זה מייקל, אני לא צופה שום שינוי דרמטי.

רודני הוד משופר, עם יחסי ציבור
רודני הוד משופר, עם יחסי ציבור
15/10/2018 15:06:09

מייקל ג'ורדן היה שחקן כדורסל מצוין כשלעצמו, שלמזלו נפל בחלון הזמן המתאים לקטוף אליפויות, עם קבוצה חזקה מאוד, ויריבות חלשות מאוד. כן שמענו אתכם, סטוקטון וכל האוסטרטגים, המורמונים המעופפים. קבוצות חלשות. לא אלוהים ולא סגנו, אבל אנשים אוהבים להאמין באגדה שהמציאו להם. כמו סינדרלה, ככה אלוהים.
מאז שהפסיק להיות" אלוהים", מסתבר שהוא סוחר נעליים ממורמר עם אפס הבנה בכדורסל, ועוד פחות מזה, משהו בחיים באמריקה ובעולם.

Ljos
Ljos
15/10/2018 15:18:33

באטלר ביקש לעזוב כבר באפריל. לת'יבודו היו כמה חודשים לטפל בנושא. לדבר אל ליבו, לנסות ליישב את ההדורים עם שאר השחקנים. אבל ת'יבודו התעלם. בזמן ששחקן כמו קוואי היה בשוק, אתם חושבים שת'יבס ניסה להתקשר לפופ להשיג טרייד? לא שאני חושב שפופ היה מאושר לקבל שחקן בעייתי כמו באטלר, אבל זה לא היה שווה ניסיון? אבל ת'יבודו התעלם. ועכשיו זה חזר לנשוך אותו חזק בתחת. ות'יבודו עדיין מתעלם.
במהלך ניסיונות המשא ומתן האחרונים, ת'יבודו כל פעם מחדש ישב עם באטלר וניסה לשכנע אותו לחזור, וכל פעם שמע לא. אז מה ת'יבס עשה? התעלם. הפיל עסקאות טובות (עבור שחקן מעולה אך פציע, בעייתי ועם חוזה נגמר). דרש הרבה יותר מדי ובמצבים לא מתאימים (מיד אחרי בדיקות רפואיות. מי מפיל בשלב הזה? אם לסמוך על העיתונאים, אף אחד).
ת'יבודו המשיך להתעלם גם כשבאטלר חזר לאימון, התאמץ לפוצץ אותו ואז רץ לתקשורת להתלונן על כולם. ת'יבודו לא רק התעלם, לא רק לא הפריע לבאטלר להטריד את כולם באימון, אלא גם גיבה את באטלר. ת'יבודו חזר על המנטרה שלו "הקבוצה קודם", תוך כדי שהוא אומר שלא מפריע ששחקנים מתראיינים. כנראה גם כאשר הם מתראיינים כדי לפגוע בקבוצה. מי מופתע שעבור ת'יבודו "הקבוצה קודם" זה רק באטלר?
ראיתם את המשחקים האחרונים בפריסיזן של מינסוטה? ככה נראית קבוצה שלא מאמינה במאמן הארכאי שלה (מה זה שלשות? בשביל מה לשמור על שלשות? למה למסור כדור לשחקן הכי טוב שלך, כשאפשר שגארד פשוט יקח את הכדור ויעשה מה שבא לו?). טאונס הוא ללא צל של ספק העתיד של המועדון, וכרגע הוא נראה יותר בדרך החוצה מאשר באטלר. את הארכת החוזה שלו הוא חתם רק אחרי שככל הנראה הובטח לו שבדיוק דברים כאלו לא יקרו יותר. אבל ת'יבודו כנראה מנסה לסלק אותו ולנכר, בפעם השנייה בהיסטוריה הקצרה של המועדון הזה, את הכוכב הגדול מהמועדון בשביל שנה אחת של באטלר ומועדון שרוף בגלל ניסוי בכימיה שהתפוצץ. ות'יבודו מתעלם.
אי אפשר לנקות את גלן טיילור מאחריות, או את ג'ימי באטלר. הראשון מתעלם יותר מדי ועדיין משאיר את ת'יבודו בתפקיד שלו (ועכשיו הוא גם דיבר עם באטלר ושיכנע אותו להמשיך להיות מקצוען בזמן שהוא עובד על טרייד. זה ישמח את טאונס), והשני יוצר שריפות מקצועי שיודע בקלות לנצל את החולשה של ת'יבודו אליו (ועכשיו מנסה להפוך את הנראטיב ל"אני רק רוצה לנצח". אם היית רוצה לנצח לא היית מתאמץ לפרק את המועדון). ומצד שני אני גם מבין אותם קצת. טיילור לא רוצה להתערב אם הוא לא חייב, באטלר בדרך להתקל באכילס הזכוכית בגלל כל כך הרבה זמן עם ת'יבודו והוא צריך הבטחה לכסף עכשיו. זה עדיין לא מנקה את הדרך שלהם לשם.
ועדיין, זה "היסטוריה של התעלמות" שהיה שם בכל שלב בדרך, ובכל שלב היה יכול לעשות משהו כדי לעצור את ההדרדרות. אבל ת'יבודו התעלם (אתם יודעים שטיוס מחכה שיבואו לדבר איתו על הארכת חוזה? אף מילה בינתיים. אפילו לא כדי לשאול כמה הוא רוצה כדי שיתכוננו לקיץ). הוא הביא את המצב הזה על עצמו. הוא החליף את כל הכסאות במועדון לעץ בזמן שבאטלר שורף אותו. אפשר בבקשה שהאש תתפשט כבר אל מתעלם נצחי בראש מחוק?

FireThibs

שמעון טבדי
15/10/2018 17:07:53
הגב ל  Ljos

תיבס שולח לך שהוא מתעלם.

עניין של הזמן עד שהאש תתפשט, מישהו ישלח בלון תבערה

Ljos
Ljos
15/10/2018 18:13:59

זה לא היה התפקיד של באטלר?

Jackass Tom Thibodo
Jackass Tom Thibodo
15/10/2018 17:13:01
הגב ל  Ljos

Go fuck yourself man

Butler is my main man, he is a championship player, D Rose too

I am 2011 coach of the year

FireKAT

מנחם לס
מנחם לס
15/10/2018 16:59:51

תודה לכולם

שחר דלאל
15/10/2018 17:43:11

בול לא טיפש, אף אחד לא שם לב לקעקוע עד ששם את המדבקה. כמו במקרה ג'יי אר סמית', גם פה מדובר ביח"צ גדול יותר לחברה והרווח שלה גדול יותר מאשר במצב בו הליגה היתה מתעלמת מהנושא.

לגבי המשחק בין הפטס לצ'יפס – אין מה להוסיף…

אור
אור
15/10/2018 18:40:04
הגב ל  שחר דלאל

בדיוק

אשך טמיר המקורי
אשך טמיר המקורי
15/10/2018 20:21:46

רוזיר הצהיר שהוא הולך עונה הבאה לקבוצה אחרת.
רוצה להיות רכז פותח ולקבל 20 מיליון.
שיהיה לו בהצלחה

t-mack
t-mack
15/10/2018 20:59:43

היי
יש לי רעיון לפוסט
עם מי אני יכול ליצור קשר?

יוסי בן זקן.
יוסי בן זקן.
15/10/2018 22:45:42

שרלוט בטוח תוך כמה שנים אלופה .

דוד
דוד
16/10/2018 0:47:46

מנחם אתה גדול!!!!

אבל נותן קרדיט שממש לא מגיע לג'ורדן
חוץ מלשחק כדורסל
הוא גרוע
כהוכחה – קבוצתו

קצאל
קצאל
16/10/2018 23:28:51
הגב ל  דוד

גורדן היה לוזר אולטימטיבי עד שאיזה קומישינר נתן הוראה לזברות לא לשרוק לו.
לא היה לוקח אף אליפות בלי הזברות.

סגירת תפריט
73
0
נשמח לתגובה שלך.x